NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Én szerintem azt akartam látni, hogy bent volt..., hinni akartam benne, hogy na most ezt nem veszíthetjük el így!mondjuk én is úgy láttam elsőre is, h kint lesz, de aztán sokkal karcosabb volt annál azért..Szeszeén nem ébresztettem fel, mert szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy kiért a keze a vonalon túlra. én azon lepődtem meg, hogy a bíró TC-t jelzett.én is felébresztettem az enyémet csak más előjellel 😊SzeszeNem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsidetto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
Wong
mondjuk utólag belegondolva ez a tisztább, mindig be kell fújni a TD-t meg turnovert, mert azokat úgyis kötelezően újra kell nézetni, legalább valamit nem tudnak elrontani a bírók.slowmotion
több mint 12 éve
mondjuk én is úgy láttam elsőre is, h kint lesz, de aztán sokkal karcosabb volt annál azért..én nem ébresztettem fel, mert szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy kiért a keze a vonalon túlra. én azon lepődtem meg, hogy a bíró TC-t jelzett.én is felébresztettem az enyémet csak más előjellel 😊SzeszeNem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsidetto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
Wong
mondjuk utólag belegondolva ez a tisztább, mindig be kell fújni a TD-t meg turnovert, mert azokat úgyis kötelezően újra kell nézetni, legalább valamit nem tudnak elrontani a bírók.slowmotion
több mint 12 éve
Nem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Murray remélem jövőhéten már játszik.lesz az 4 meccs is, mert a Bears ellen tolt egy tizenhárom elkapásost, utána volt két hatos, meg most a tizennyolcas...
Amugy tavaly az volt baromi szar érzés hogy úgy basztuk el a szezont hogy nem biztos hogy Romonak lesz még egy olyan éve,idén lehet hogy ez a védelemre lesz igaz.Lee nélkül!!A kedvencem amikor a nickel felállásunknál a Ware-Hatcher-Ratlif-Spencer fronttal állunk fel. Csak úgy hasítanak 😊
Ja és Witten 3 elkapásnyira Irvin és a franchise rekordjától. Ez az ember is...hogy kezdte már a szezont erre az utolsó 3 meccsen mintha mi sem történt volna. Persze győzelmek nélkül ezek sem érnek szart se.Cowboykarcsi
több mint 12 éve
én nem ébresztettem fel, mert szerintem teljesen nyilvánvaló volt, hogy kiért a keze a vonalon túlra. én azon lepődtem meg, hogy a bíró TC-t jelzett.én is felébresztettem az enyémet csak más előjellel 😊SzeszeNem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsidetto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
Wong
mondjuk utólag belegondolva ez a tisztább, mindig be kell fújni a TD-t meg turnovert, mert azokat úgyis kötelezően újra kell nézetni, legalább valamit nem tudnak elrontani a bírók.
több mint 12 éve
én is felébresztettem az enyémet csak más előjellel 😊Nem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsidetto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
Wong
több mint 12 éve
Nem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Cowboykarcsidetto. 😊 olyat kiabáltam, hogy na, szegény meg is ijedt rendesen!
több mint 12 éve
Nem nagyon lehet mit írni ezek után,asszonyt is felébresztettem pedig a majdnem TDnél.Murray remélem jövőhéten már játszik.Amugy tavaly az volt baromi szar érzés hogy úgy basztuk el a szezont hogy nem biztos hogy Romonak lesz még egy olyan éve,idén lehet hogy ez a védelemre lesz igaz.Lee nélkül!!A kedvencem amikor a nickel felállásunknál a Ware-Hatcher-Ratlif-Spencer fronttal állunk fel. Csak úgy hasítanak 😊
Ja és Witten 3 elkapásnyira Irvin és a franchise rekordjától. Ez az ember is...hogy kezdte már a szezont erre az utolsó 3 meccsen mintha mi sem történt volna. Persze győzelmek nélkül ezek sem érnek szart se.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Hát azért Philipset elég jól helyettesítette Brown 😊persze, meg ha TT meg Kenny Phillips nem sérült, akkor nekünk sem ment volna a passz...Már az szezon elejétől látszott, hogy a secondary kumva jó lesz. Eli passzolta a legtöbbet a meccsig a ligában, erre a D-tek eltüntette a ligaelit pass O-nkat. Nem volt sok sack, de Elinak messze nem volt annyi ideje mint Romonak. Nicks és Cruz nem volt faktor a meccsen. Szerintem Claiborne megérte az árát, Carr-al nagyon jók. Hát valószínű, hogy a coachingban változás kellene, mert sajna minket könnyű szétfutni, és ezt egyáltalán nem használta ki JG. Igaz, hogy a hátrány miatt passzolni kellett, és a meccs közepén nagyon működött, de egyenlő környékén meg rövidyardoknál futni kellett volna. Az Eaglest és a Skinst ezzel a játékkal verni tudjátok. Nagyon szoros ez a csoport idén, mégha most van egy kis előnyünk.gyurcziMondjuk azzal is mákunk volt h Murray nem játszott.. egyetértek azzal, h ha ő hadra fogható akkor simán zacskó lett volna ez a meccs. Szesze
néha nem tudtam eldönteni, melyik OC próbálta meg jobban elveszteni a meccset: Gilbride vagy Garrett?slowmotion
több mint 12 éve
persze, meg ha TT meg Kenny Phillips nem sérült, akkor nekünk sem ment volna a passz...Már az szezon elejétől látszott, hogy a secondary kumva jó lesz. Eli passzolta a legtöbbet a meccsig a ligában, erre a D-tek eltüntette a ligaelit pass O-nkat. Nem volt sok sack, de Elinak messze nem volt annyi ideje mint Romonak. Nicks és Cruz nem volt faktor a meccsen. Szerintem Claiborne megérte az árát, Carr-al nagyon jók. Hát valószínű, hogy a coachingban változás kellene, mert sajna minket könnyű szétfutni, és ezt egyáltalán nem használta ki JG. Igaz, hogy a hátrány miatt passzolni kellett, és a meccs közepén nagyon működött, de egyenlő környékén meg rövidyardoknál futni kellett volna. Az Eaglest és a Skinst ezzel a játékkal verni tudjátok. Nagyon szoros ez a csoport idén, mégha most van egy kis előnyünk.gyurcziMondjuk azzal is mákunk volt h Murray nem játszott.. egyetértek azzal, h ha ő hadra fogható akkor simán zacskó lett volna ez a meccs. Szesze
néha nem tudtam eldönteni, melyik OC próbálta meg jobban elveszteni a meccset: Gilbride vagy Garrett?
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Connorrol tudni valamit? Mert elvileg valami nyak sérülést szenvedett.BleviEgyenlőre minden negatív lett, de lesz még több teszt, nem biztos hogy játszhat vasárnap.
több mint 12 éve
Már az szezon elejétől látszott, hogy a secondary kumva jó lesz. Eli passzolta a legtöbbet a meccsig a ligában, erre a D-tek eltüntette a ligaelit pass O-nkat. Nem volt sok sack, de Elinak messze nem volt annyi ideje mint Romonak. Nicks és Cruz nem volt faktor a meccsen. Szerintem Claiborne megérte az árát, Carr-al nagyon jók. Hát valószínű, hogy a coachingban változás kellene, mert sajna minket könnyű szétfutni, és ezt egyáltalán nem használta ki JG. Igaz, hogy a hátrány miatt passzolni kellett, és a meccs közepén nagyon működött, de egyenlő környékén meg rövidyardoknál futni kellett volna. Az Eaglest és a Skinst ezzel a játékkal verni tudjátok. Nagyon szoros ez a csoport idén, mégha most van egy kis előnyünk.gyurcziMondjuk azzal is mákunk volt h Murray nem játszott.. egyetértek azzal, h ha ő hadra fogható akkor simán zacskó lett volna ez a meccs.
több mint 12 éve
Connorrol tudni valamit? Mert elvileg valami nyak sérülést szenvedett.
több mint 12 éve
Na most mit mondjak? Majdnem agyvérzést kaptam ezen a meccsen (is).A D BASZOTT JÓ!!!!!!!!! Majdnem mint az álom (csak nehogy jövőre Rob kapjon valami visszautasít6atlan ajánlatot és elmenjen...)
Romo az elejét elb@szta, aztán utána kijavította de az a 2cm ISMÉT NEM velünk volt...
Murray nagyon hiányzott, Lee hiányát szépen pótolta Rob (és kellett a csapatnak is, hogy kint volt a meccsen).
Azt nem értem: miért kell nekünk általában meccs elején zavarba lennünk mint kezdő buzinak a gőzben?
több mint 12 éve
Már az szezon elejétől látszott, hogy a secondary kumva jó lesz. Eli passzolta a legtöbbet a meccsig a ligában, erre a D-tek eltüntette a ligaelit pass O-nkat. Nem volt sok sack, de Elinak messze nem volt annyi ideje mint Romonak. Nicks és Cruz nem volt faktor a meccsen. Szerintem Claiborne megérte az árát, Carr-al nagyon jók. Hát valószínű, hogy a coachingban változás kellene, mert sajna minket könnyű szétfutni, és ezt egyáltalán nem használta ki JG. Igaz, hogy a hátrány miatt passzolni kellett, és a meccs közepén nagyon működött, de egyenlő környékén meg rövidyardoknál futni kellett volna. Az Eaglest és a Skinst ezzel a játékkal verni tudjátok. Nagyon szoros ez a csoport idén, mégha most van egy kis előnyünk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
ÁÁ bakker, már megint magunkat verjük meg. Ekkora egy lúzer banda. Garrettel az élen...D brutál volt LEE nélkül is. AZ O adott vagy 17 pontot a Giantsnek,de így is meg lehetett volna...
Újabb csalódás, ennél sokkal jobban is állhatnánk.
több mint 12 éve
Jobbak voltatok, megérdemeltétek volna a győzelmet egyértelműen, a deffense-etek kibaszott jó volt, de túl sok volt az ajándék az elején amit az O adott.Azért az nagyon durva, h 2 cm-en múlhat egy szezon..
több mint 12 éve
Tipikus Dallas meccs ... mi tudjuk hogy kell kibaszni magunkkal.
több mint 12 éve
Érdemes volt dicsérni Romot a meccs előtt. Nagyon kellettek a hibái. Egyébként nem játszott rosszul, az első negyed után szétdobált minket. A D-tek, meg majdnem hozta a meccset.gyurcziés még így is megverhette volna a Giants-t, ha lenne egy normális OC-nk... no de nincs, evvan.
több mint 12 éve
3-4 helyett simám állhatnánk 5-2vel mostani és a Bal meccsért nagy kár.PO szintű csapatok ismertető jele, hogy nyernek. Aki JJ-n kívül azt hiszi ez a csapat be tud jutni a PO-ba az magával szúr ki.
sztem Po érősegű ez a csapat.
NYG pont az ellentétünk, mi igazi pechesek vagyunk, míg ők mindig mindent összemákolnak.beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Érdemes volt dicsérni Romot a meccs előtt. Nagyon kellettek a hibái. Egyébként nem játszott rosszul, az első negyed után szétdobált minket. A D-tek, meg majdnem hozta a meccset.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
T. Romo 36/62 437 7.0 1 4 azt a mindenit.....
több mint 12 éve
3-4 helyett simám állhatnánk 5-2vel mostani és a Bal meccsért nagy kár.sztem Po érősegű ez a csapat.
NYG pont az ellentétünk, mi igazi pechesek vagyunk, míg ők mindig mindent összemákolnak.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
azt, hiszem, jövőre nem szeretném Garrettet mint OC-t látni.slowmotionHa Rob így összerakta a védelmet, szvsz jövőre kinéz neki valahol egy HC állás, ki tudja talán nálunk.
Az biztos hogy ezzel az OL-nal kezdeni kell valamit.
A giants ma verhető volt, jövő héten Atlanta (7-0) szerencsére éjjel lesz, és nem lesz lehetőségem megnézni 😊
több mint 12 éve
azt, hiszem, jövőre nem szeretném Garrettet mint OC-t látni.
több mint 12 éve
Egy észrevétel gyorsan: 4&1re nem futunk, mert:annyit tennék hozzá, hogy 3&1-re sem, pedig két próbából még neki is meglett volna shotgun delayből.
- Kevés az idő.
- Mert seggberakott Felix a futó, aki szaros alsógatyával jön ki a huddleből. (De mégis muszáj hogy ő legyen a RB.)
Murray-jel ez a meccs győzelem. gyeek