Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
...big bad Larry Allen, aki a mai nappal hivatalosan is az amerikai futball legillusztrisabb társaságába került. hát, legalább értelmesen szavaztak a tagok.
ja, és Tuna is bekerült. nagy formátum volt az öreg, az biztos...
több mint 12 éve
Itt a Cowboys topicban szerintem fölösleges bármilyen olyan vitába belekezdened ami azzal kapcsolatos hogy Wittennél ki volt jobb idén 😉 Az is egy iszonyat szubjektív dolog hogy ki a valaha volt legjobb TE abszolut lehetetlen megmondani és arról sem fogsz itt senkit meggyőzni hogy ez nem Witten és szerintem nincs is ezzel semmi gond itt a Cowboys topicban 😊 Mind a kettő korszakos játékos,HoFer, nekünk ráadásul Jason kb egy szenttehén olyan mint a Pats'eseknek Brady.Cowboykarcsi
Nem vitatkozni akartam, csak kicsit erősnek éreztem, hogy Gonzo esetében extra seggnyalás kellene ahhoz, hogy Witten elé tegyék valami szavazáson.

Két kiváló TE-ről van szó, nem leszólni akartam Wittent.somoskovig
gyerekek, ez majd akkor lesz aktuális, ha Witten visszavonul.
amúgy Gonzora azt mondják, hogy a legproduktívabb evör, Wittenre meg azt, hogy a legkomplettebb. nem tök mindegy? mindegyiknek HoF-be kellene jutnia első leendő alkalommal. csak úgy, mint...
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Nem vitatkozni akartam, csak kicsit erősnek éreztem, hogy Gonzo esetében extra seggnyalás kellene ahhoz, hogy Witten elé tegyék valami szavazáson.

Két kiváló TE-ről van szó, nem leszólni akartam Wittent.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Itt a Cowboys topicban szerintem fölösleges bármilyen olyan vitába belekezdened ami azzal kapcsolatos hogy Wittennél ki volt jobb idén 😉 Az is egy iszonyat szubjektív dolog hogy ki a valaha volt legjobb TE abszolut lehetetlen megmondani és arról sem fogsz itt senkit meggyőzni hogy ez nem Witten és szerintem nincs is ezzel semmi gond itt a Cowboys topicban 😊 Mind a kettő korszakos játékos,HoFer, nekünk ráadásul Jason kb egy szenttehén olyan mint a Pats'eseknek Brady.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 520 — Chiefs GM
Alapvetően miért volt jobb nála?

Gonzonál meg azért nem nagyon kell extra seggnyalás, minden idők vita nélküli legjobbja a posztján, még ha ez Witten szempontjából nem is előnyös.

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Wirtschaftsteil
Ja, bár megdöntötte Gonzo rekordját idén és alapvetően jobb volt nála, a "visszavonulás" miatt az allpron is csak második csapatos lett, és most lehet, hogy a végén Gonzalez még vissza sem vonul. Úgy nyalja az NFL a seggét mint pár évvel korábban Favrenak.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Aikman azt nyilatkozta h QB-t kellene draftolni. Bray 3. körben sztem továbbra is.

m.espn.go.com/nfl/story?storyId=8904835&city=dallas
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
több mint 12 éve
Nem tudom hogy számolták ki ezt vagy egyáltalán mi alapján kapták ezt a számot de nekem ez nagyon erősnek tűnik.Az biztos hogy a 2008as és főleg a 2009es(ahol a 3dik körben választottunk először) draft nagyon lehúzza,de 2010ben 11'ben és 12'ben jött Bryant,Smith,Murray,Lee,Carter,Claiborne.Ez a 6 játékos az alapja egy ujj csapatnak,méghozzá nem is akármilyen alap.Az olyan játékosokról nem is beszélve akikből 2008 óta stabil kezdő/kiegészítő lett vagy még lehet pl Scandrick és Harris akik csak most hirtelen jutnak eszembe. Sok mindenre lehet fogni a csapat elmúlt évekbeli rossz teljesítményét de a draftolás nem az. Valamivel a liga átlag felett vagyunk szvsz,az úgy reális.Cowboykarcsi
igen, de Te felsorolsz 6 játékost, akit az elmúlt 5 évben draftoltunk. egy csapat 5 év alatt elvileg 35 körüli pickkel rendelkezik, ebből már csak a nagy számból adódóan is minimum 10 stabil játékost illik választani, de inkább kicsivel többet.
őszintén szólva csodálkozom, hogy 31.-ek vagyunk, én rosszabbra tippeltem volna.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nem tudom hogy számolták ki ezt vagy egyáltalán mi alapján kapták ezt a számot de nekem ez nagyon erősnek tűnik.Az biztos hogy a 2008as és főleg a 2009es(ahol a 3dik körben választottunk először) draft nagyon lehúzza,de 2010ben 11'ben és 12'ben jött Bryant,Smith,Murray,Lee,Carter,Claiborne.Ez a 6 játékos az alapja egy ujj csapatnak,méghozzá nem is akármilyen alap.Az olyan játékosokról nem is beszélve akikből 2008 óta stabil kezdő/kiegészítő lett vagy még lehet pl Scandrick és Harris akik csak most hirtelen jutnak eszembe. Sok mindenre lehet fogni a csapat elmúlt évekbeli rossz teljesítményét de a draftolás nem az. Valamivel a liga átlag felett vagyunk szvsz,az úgy reális.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Az elmúlt 10 évben 6.-ak vagyunk az általunk draftolt játékosok sikerességét nézve, az utóbbi 5 évben 31. 😊
több mint 12 éve
Na RR máris állás nélkül.Wirtschaftsteil
Rams change mind, won't hire Rob Ryan as DC
0_o

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Na RR máris állás nélkül.Wirtschaftsteil
majd elviszi a tesóka New York zöldebbik felére, amekkora kupleráj van arrafelé, szerintem fel sem tűnne senkinek...
több mint 12 éve
Na RR máris állás nélkül.
több mint 12 éve
Kicsit félre érthető volt akkor, úgy értettem Ratliffet nem lehet curolni. 😊

szerk.:"the Cowboys and [Spencer's] agent, Jordan Woy, have had preliminary talks in recent weeks and both sides are hopeful a deal can be worked out."
több mint 12 éve
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.gorbel
Valószínű hogy nem cutoljuk, mert ha akartuk volna már megtettük volna szóval maradni fog sajnos. Én úgy gondolom ahogy a korábban linkelt espn-es cikk is írta, ez már az utolsó eset óta nem arról szól hogy kiben mennyi potenciál van átékosként.Blevi
Super Bowl előtt nem lehet hivatalosan cut-olni.Wirtschaftsteil
persze hogy lehet, de csak akkor, ha a szerződés alapján életbe lép valamilyen klauzula.
ha pl az lenne benne, hogy ittas vezetés esetén a szerződést a munkaadó egyoldalúan semmisnek tekintheti, és azt aláírja Ratliff meg az ügynöke is, akkor még az NFLPA sem tehet semmit.
de gondolom nem volt ilyen a szerződésben, a szezon előttig nem volt semmi baj Rat-tel :/
több mint 12 éve
Derek Dooley a wr coachjjncaa
Érdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni. gyeek
aszondják, hogy valami tanácsadói pozícióba mehetne.
Austin viszont szerintem nem miatta lett szar, hanem mert egy meccset sem volt képes végigjátszani anélkül, hogy ne húzódott volna meg valamilye. egy kifejezetten szar meccsére emlékszem, ott a vége előtt 15 másodperccel ő kapta el az egyenlítő TD-t.
több mint 12 éve
Mégse olyan biztos, hogy Dooley idejön. Garret még elbeszélget más edzőkkel is.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Érdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni. gyeek
Jerry mostanában telerakja a csapatot Cowboys fanokkal, Dooley se kivétel. Meg marha jó barátságban van Garrettel. Más egyéb nem jut eszembe.Wirtschaftsteil
Csupa megalapozott szakmai indok. Amúgy nem tudtam h SB-ig nem lehet cutolni.
több mint 12 éve
Jerry mostanában telerakja a csapatot Cowboys fanokkal, Dooley se kivétel. Meg marha jó barátságban van Garrettel. Más egyéb nem jut eszembe.
több mint 12 éve
Érdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni.

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Derek Dooley a wr coach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.gorbel
Valószínű hogy nem cutoljuk, mert ha akartuk volna már megtettük volna szóval maradni fog sajnos. Én úgy gondolom ahogy a korábban linkelt espn-es cikk is írta, ez már az utolsó eset óta nem arról szól hogy kiben mennyi potenciál van átékosként.Blevi
Super Bowl előtt nem lehet hivatalosan cut-olni.
több mint 12 éve
Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintemslowmotion
Úgy, hogy ott sem lesz, nehezen.vassadi
akkor egy kicsit lemaradtam - mondjuk úgy pár héttel.
de attól továbbra sem félek, hogy Wittennek túl sok dolga lenne.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintemslowmotion
Úgy, hogy ott sem lesz, nehezen.