Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Ez van, amikor annak is van szólásszabadsága, akinek be kéne fognia a pofáját (vagy a seggébe dugnia az ujjait):

www.forbes.com/pictures/eddf45jmfd/tony-romo-3/gyeek
Ez az emberek véleménye.
Az ne is zavarjon, hogy az újságíró kép alatti kommentjéből egyértelmű, hogy igazságtalannak, érdemtelennek, indokolatlannak (ahogy tetszik) tartja a közvélemény ítéletét.
("Takes lot of heat for a good quarterback who has never harmed anyone or been in trouble off the field. That’s life with the high-profile Cowboys - when you don’t get to the Super Bowl, people find a way to blame the QB.")tomi-tomi
Ja köszi, angolból nem kell kisegíteni mert ez a unkám. 😊 Amúgy meg a cikk egy poll alapján készült amire a plebs szavazott, erre céloztam. gyeek
Hát ez a célzás nálam nem jött le. 😀

Szerintem inkább örülnétek kéne ennek a cikknek, egyértelműen pozitív irányba próbálja tolni Romo renoméját. Persze, ehhez először el kéne fogadni (legalább gondolatkísérlet erejéig), hogy Romo-t tényleg ennyire nem kedvelik az emberek.tomi-tomi
Idén Cowboys rajongót csinált belőlem Romo - így nekem más a véleményem mint a köznek. Komolyan! Eleinte "fura" (döbbenetes? sokkoló?) volt, hogy Tony tönkreveri a Cowboyst a meccs 1.felében, hogy aztán comeback-eljen a 2.ban, de egy idő után azt vettem észre, hogy egyre szívesebben néztem a meccseket (sztem élőben/felvételről mind a 16-ot láttam). Betojás, hogy mekkorát tudott váltani a csapat akár Q-ról Q-ra... lehet, hogy nem a legkiegyensúlyozottabb passzmasina a ligában, de jó meccseket tud csinálni (showman QB)? 😀
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez van, amikor annak is van szólásszabadsága, akinek be kéne fognia a pofáját (vagy a seggébe dugnia az ujjait):

Ez az emberek véleménye.
Az ne is zavarjon, hogy az újságíró kép alatti kommentjéből egyértelmű, hogy igazságtalannak, érdemtelennek, indokolatlannak (ahogy tetszik) tartja a közvélemény ítéletét.
("Takes lot of heat for a good quarterback who has never harmed anyone or been in trouble off the field. That’s life with the high-profile Cowboys - when you don’t get to the Super Bowl, people find a way to blame the QB.")tomi-tomi
Ja köszi, angolból nem kell kisegíteni mert ez a unkám. 😊 Amúgy meg a cikk egy poll alapján készült amire a plebs szavazott, erre céloztam. gyeek
Hát ez a célzás nálam nem jött le. 😀

Szerintem inkább örülnétek kéne ennek a cikknek, egyértelműen pozitív irányba próbálja tolni Romo renoméját. Persze, ehhez először el kéne fogadni (legalább gondolatkísérlet erejéig), hogy Romo-t tényleg ennyire nem kedvelik az emberek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan

Ez az emberek véleménye.
Ja köszi, angolból nem kell kisegíteni mert ez a unkám. 😊 Amúgy meg a cikk egy poll alapján készült amire a plebs szavazott, erre céloztam.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
 cowboysblog.dallasnews.com/2013/02/video-dallas-cowboys-defensive-tackle-josh-brent-arrives-at-the-frank-crowley-courthouse.html/

Megkezdődtek a tárgyalások.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

Az újságírás legalja. Amúgy is utálom az ilyen most-hated cikkeket, de a legtöbben legalább tényleg a simlis emberek vannak benne.
Az addig oké, hogy Armstrong 7 Tour alatt csalt, Vick börtönben csücsült, Woods-nak nőügyei voltak, Kobe szintén, őneki még az arca se piskóta (amúgy Lakers párti vagyok), de szerencsétlen Romo mi rosszat tett azon kívül, hogy fut az életéért?Wirtschaftsteil
megdugott egy csomó olyan macát, akire az átlag egybites amerikai maximum kiverheti, meg még Dzsesszikát is. azt hiszem, ezt hívják péniszirigységnek.
több mint 12 éve

Az újságírás legalja. Amúgy is utálom az ilyen most-hated cikkeket, de a legtöbben legalább tényleg a simlis emberek vannak benne.
Az addig oké, hogy Armstrong 7 Tour alatt csalt, Vick börtönben csücsült, Woods-nak nőügyei voltak, Kobe szintén, őneki még az arca se piskóta (amúgy Lakers párti vagyok), de szerencsétlen Romo mi rosszat tett azon kívül, hogy fut az életéért?
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Érkezett az edzői stábba Frank Pollack O-line asszisztens, Wes Phillips pedig TE coach lett. Remélem ez tényleg arra utal, hogy Callahan fogja hívni a játékokat. Garrett nem egyszer túlpörögte a szellemi csörtét... 😛gyeek
Érdekes. Ti nem PBS-t toltok? Csak mert Pollack ZBS ember és mondjuk abból sem top...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan

Ez az emberek véleménye.
Ez egy teljesen fals adat még közvélemény kutatásnak sem nevezném. Ez a cikk egy nagy rakás bikakaki.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Ez az emberek véleménye.
("Takes lot of heat for a good quarterback who has never harmed anyone or been in trouble off the field. That’s life with the high-profile Cowboys - when you don’t get to the Super Bowl, people find a way to blame the QB.")

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

www.forbes.com/pictures/eddf45jmfd/tony-romo-3/

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Breaking News: The Cowboys will probably be releasing Doug Free in the next few days.

Nem tudom mennyire hiteles, nem hivatalos oldalon láttam. #trueblueWirtschaftsteil
😕(((((((( 😥((((((((beltazor
nem kell annyira komolyan venni, szerintem esélyesebb jun.1. után a cut.
Ha viszont nagyot akarnak fogni FAn (akár Spencer is), 3 millát spórolunk jún 1 előtt, utána 4et.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Breaking News: The Cowboys will probably be releasing Doug Free in the next few days.

Nem tudom mennyire hiteles, nem hivatalos oldalon láttam. #trueblueWirtschaftsteil
😕(((((((( 😥((((((((

több mint 12 éve

Nem tudom mennyire hiteles, nem hivatalos oldalon láttam. #trueblue
több mint 12 éve
Érkezett az edzői stábba Frank Pollack O-line asszisztens, Wes Phillips pedig TE coach lett. Remélem ez tényleg arra utal, hogy Callahan fogja hívni a játékokat. Garrett nem egyszer túlpörögte a szellemi csörtét... 😛

több mint 12 éve
Freevel alapvetően az a baj hogy ha folytatjuk az Austinos vonalat,olyan mintha Miles a mostani szerződésével olyan szezont futott volna mint mondjuk Ogletree. Free sorsa azon fog mulni szvsz hogy a szakamai stáb mit lát Parnellban,vagyis hogy egy TC alatt ki tudnak sajtolni e belőle egy kezdő RT. Ha igen Free bajban lehet.

Az mondjuk mellette szólhat hogy egyrészt fiatal még,ergo simán vissza is találhat a helyes utra,illetve nem tudom nem vágnánk e meg jobban magunkat az elküldésével pénzügyleg mintha megtartanánk.Cowboykarcsi
én azért láttam bíztató jeleket a fal teljesítményében szezon vége felé, csak az kellene, hogy egy szájbatekert training camp-et együtt, sérülés nélkül dolgozzon végig a fal.slowmotion
CBS' Jason La Canfora says it "looks like the end" for OT Doug Free with the Cowboys.
Free is set to earn a $7 million base salary in 2013, and will count $11.2 million against the cap. Free started all 16 games in 2012, but he and Jeremy Parnell rotated down the stretch. Free graded out near the bottom of Pro Football Focus' final 2012 offensive tackle rankings.

Hiába jár korábban edzeni, az elmúlt két éve olyan fos volt, hogy már nincs maradása. Jöhet a "helyére" Spencer vagy Melton (vagy mindkettő). Egy második körös tackle is jobb lehet nála egyből kevesebb pénzért szóval draftig sztem marad Free.

Austin pedig ha jól értelmezem a cap nélküli évben kapott circa 18 misit alap fizetésnek signing bonus helyett (ami miatt Mara hadjáratot indított JJ ellen), szóval cap terén nem olyan súlyos bár erről a roto nem ír pontosan...

több mint 12 éve
Freevel alapvetően az a baj hogy ha folytatjuk az Austinos vonalat,olyan mintha Miles a mostani szerződésével olyan szezont futott volna mint mondjuk Ogletree. Free sorsa azon fog mulni szvsz hogy a szakamai stáb mit lát Parnellban,vagyis hogy egy TC alatt ki tudnak sajtolni e belőle egy kezdő RT. Ha igen Free bajban lehet.

Az mondjuk mellette szólhat hogy egyrészt fiatal még,ergo simán vissza is találhat a helyes utra,illetve nem tudom nem vágnánk e meg jobban magunkat az elküldésével pénzügyleg mintha megtartanánk.Cowboykarcsi
én azért láttam bíztató jeleket a fal teljesítményében szezon vége felé, csak az kellene, hogy egy szájbatekert training camp-et együtt, sérülés nélkül dolgozzon végig a fal.
több mint 12 éve
A kérdéses játékosok közül nekem Austin nagyon hiányozna,nekem nagy kedvenc volt,meg nem csak volt most is az,Dez mellett ő volt a másik clutch elkapója Romonak.Persze a fizu az kb olyan szezonokat kívánna folyamatosan mint amilyet Bryant hozott idén.Nem tudom mennyire buzerálható a szerződése de normális pénzért szerintem nem kérdés hogy helye van a csapatban.Harris üdítő volt idén az biztos meglátjuk mit hoz majd még több lehetőséggel a többi meg még úgyis rengeteget alakul.Cowboykarcsi
Az Austin cut szerintem nem reális. Nekem is kedvenc már régóta, de emellett szerintem még nagyon fontos része a csapatnak. Ha Dez megsérülne ismét ő lenne az 1. számú WR, az idei hibái pedig nem voltak olyan súlyosak, hogy cutolni kéne, remek veterán, ereje teljében. Nem sokon múlt az 1000 yardja amivel a 3. lett volna a csapatban idén. Rajta nem múlt semmi.

Egy trade mondjuk ésszerűbb lenne mint egy cut és talán lenne olyan csapat az NFLben aki vállalná Austin szerződését.
2013: $6.732 million, 2014: $5.5 million, 2015: $6.888 million, 2016: $11.38 million, 2017: Free Agent
Az utolsó év eléggé kilóg, de egy restructure megoldhatja a dolgot. gyeek
az a baj a trade-del, hogy kapunk egy harmadik körös picket (Austin sérülékeny, nagy fizuval, szóval bankot nem lehet vele robbantani), de azért fogunk sok pénzt kidobni, hogy nem legyen nálunk. ez a fizetésmennyiség, amit beírtál, egyébként bónusszal értendő vagy ez csak az alapfizu? a bónuszt érdemes tudni, mert csak az megy a büntibe, a 2016-os 11 millió azt jelenti, hogy a 2016-os szezon előtt cut lesz
több mint 12 éve

Callahan azt nyilatkozta, hogy Free ált. egy órával előbb megy edzeni, mint a többi OLineman és tovább marad.

Cut esetén :
2011 - 3.275 mil
2012 - 5.375 mil
2013 - 4.175 mil
2014 - 4.175 mil

Megtartás esetén:
2011 - 3.275 mil
2012 - 5.375 mil
2013 – 11.175 mil
2014 – 12.175 mil
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

Az mondjuk mellette szólhat hogy egyrészt fiatal még,ergo simán vissza is találhat a helyes utra,illetve nem tudom nem vágnánk e meg jobban magunkat az elküldésével pénzügyleg mintha megtartanánk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Free-vel mi a helyzet?
remélem marad, ez az év csak kisiklás volt neki,jövőre ezt bizonyítja is. + Parnell még messze van Freetől.
Persze én vagyok itt a legnagyobb Free-fan. 😀

több mint 12 éve
Austin cut jövőre sokkal valószínűbb, ha hasonló szezonja lesz, de egy cut idén csak annyi megtakarítást jelent, aminek a 6x-osát kérné egy Brian Hartline.

Egyéb:
ESPN Dallas believes the Cowboys should make a run at free agent DT Henry Melton instead of trying to re-sign OLB Anthony Spencer.
Up against the cap, the Cowboys don't have the money to sign both. Spencer is coming off his finest year as a pro, but will be tasked with converting from outside linebacker to defensive end if he re-ups in Dallas. Melton is also coming off a career year, and is three years younger than Spencer. Beat writer Tim MacMahon believes Melton would be a perfect fit as a "disruptive 3-technique tackle" in Monte Kiffin's 4-3 defense. The Cowboys recently hired Melton's former DC Rod Marinelli as DL coach. That's all good and well, but Melton is on the record as hoping to remain in Chicago. It's possible the Cowboys will strike out on both players.
több mint 12 éve
A kérdéses játékosok közül nekem Austin nagyon hiányozna,nekem nagy kedvenc volt,meg nem csak volt most is az,Dez mellett ő volt a másik clutch elkapója Romonak.Persze a fizu az kb olyan szezonokat kívánna folyamatosan mint amilyet Bryant hozott idén.Nem tudom mennyire buzerálható a szerződése de normális pénzért szerintem nem kérdés hogy helye van a csapatban.Harris üdítő volt idén az biztos meglátjuk mit hoz majd még több lehetőséggel a többi meg még úgyis rengeteget alakul.Cowboykarcsi
Az Austin cut szerintem nem reális. Nekem is kedvenc már régóta, de emellett szerintem még nagyon fontos része a csapatnak. Ha Dez megsérülne ismét ő lenne az 1. számú WR, az idei hibái pedig nem voltak olyan súlyosak, hogy cutolni kéne, remek veterán, ereje teljében. Nem sokon múlt az 1000 yardja amivel a 3. lett volna a csapatban idén. Rajta nem múlt semmi.

Egy trade mondjuk ésszerűbb lenne mint egy cut és talán lenne olyan csapat az NFLben aki vállalná Austin szerződését.
2013: $6.732 million, 2014: $5.5 million, 2015: $6.888 million, 2016: $11.38 million, 2017: Free Agent
Az utolsó év eléggé kilóg, de egy restructure megoldhatja a dolgot.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
A kérdéses játékosok közül nekem Austin nagyon hiányozna,nekem nagy kedvenc volt,meg nem csak volt most is az,Dez mellett ő volt a másik clutch elkapója Romonak.Persze a fizu az kb olyan szezonokat kívánna folyamatosan mint amilyet Bryant hozott idén.Nem tudom mennyire buzerálható a szerződése de normális pénzért szerintem nem kérdés hogy helye van a csapatban.Harris üdítő volt idén az biztos meglátjuk mit hoz majd még több lehetőséggel a többi meg még úgyis rengeteget alakul.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát igen ha helyre tudnák rakni fejben akkor nagy nyeremény lenne.
Harristől idén robbantást várok, ha meg kapja a lehetőséget, és Beasley is nagyon tetszett nekem.
Dez,Harris alap, Austint nem tudom meg tartjuk-e(sérülések,forma,fizu)? vagy a helyére akarnak valakit?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Titus Young neve szóba került a Cowboysnál. Broaddus szerint nem nyújtanak be igényt rá a waiver wire-ön (vszeg egyik épeszű csapat se tenne ilyet), de mint szabadúszó FA még számításba jöhet. Fiatal és nagyon tehetséges srác, de egy kapitális egoista seggfej. Én inkább Harris párti vagyok.
gyeek
Mi azért próbáljuk elkerülni azon játékosokat, akikkel gond van. Tényleg irtó tehetséges, de ahogy írtad, már már súlyos gondok vannak a személyiségével. De ha Dooley meg tud birkózni vele, akkor hajrá. Amúgy én nem látnám szívesen itt.