NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 719
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Woody
5
Mivel lehetne elérni, hogy egy meccsen ne csináljunk többezer false start-ot? Hihetetlen, hogy mennyi yardot ajándékozunk....
több mint 12 éve
Azt én se birtam felfogni hogy miért nem lehet egy 2 és rövid és 3 és rövidnél sem próbálkozni a futással.A dábüljú az dábüljú de most sem vagyunk beljebb szvsz.Bár a futójáték ment az elején a végére el lett nyomva mint a cigicsikk,ha egyáltalán próbálkoztunk,volt két jó drive,a második is kb Romonak köszönhető a szabadulásával,meg valahogy összeszenvedtük egy FG-t de ezt leszámítva semmi.Van egy érzésem hogy a D és a ST 21 pontja nélkü ez is csak egy olyan vereség lett volna mint az Atlanta elleni.(ráadásul most a D sem volt olyan jó a labdaszerzéseket leszámítva)A hétvégén jön a Browns de szerintem semmi sem biztos még így sem.Meglátjuk.
U.i.:Ha jövőre Lee visszatér atom brutál ILB páros lesz itt...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
nyisd ki a gyeek-magyar szótárat, ott azt fogod találni:Gála.gyeekHát azért a gála kifejezés barokkos túlzás, de azért jó érzés győzelemmel kelni hétfő reggel...😊
AZ O ne tündökölt ma sem, ennyire keveset talán idén még nem is csinált. Nagyon az volt az érzésem, hogy kicsit tartunk a két sztárCB-től. persze nem baj, ha TR-t nem hajszoljuk a rizikós passzokba, de ez akkor sem volt sok.
A D végre szerzett pontokat! MOndjuk az első drive után nem voltam nyugodt, de utána egészen rendben voltak. Annyi buta hibát csináltak, hogy kezdtem ekveszíteni a türelmemet, de még így is 300 yard alatt maradt az ellenfél. Mr.Pick Six kicsit szét volt esve fejben és szerintem a legnagyobb kedvencünk (DJ) is mondogatta neki a kedvességeit...😊 Szegény Mo nem is érezte a napot.
Én akkor leszek boldog és kezdek bizakodni, ha a következő hazai meccseket is hozzuk (CLE, WAS, PHI) - talán akkor egy sorozat az önbizalmat is visszahozza... A NYG meg hátha elbizonytalanodik...VIZILÓ
gála: fn kabaré
amúgy továbbra is teljesen le vagyok döbbenve Garretten, életemben nem láttam olyan edzőt, aki teljesen egyértelmű szituációkban nem azt hívja, ami működik, hanem amire szerinte nem számít az ellenfél.
kicsit emlékeztet a Jóbarátok egyik középső epizódjára, arra az ominózus "nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják, hogy mi tudjuk" sorra.
szóval adott szituban az NFL-edzők 97 százaléka (Garretten kívül mindenki) futást hívna, ezért Garrett passzt hív, mert szerinte Reid azt hiszi, hogy JG futtatni fog.
igen ám, de az NFL-edzők 97 százaléka (vagyis tulajdonképpen mindenki) tudja, hogy JG megpróbálja "átverni" az ellenfelét, tehát tuti passzt fog hívni, és ezért be is állnak passzvédekezésre.
mi lesz ebből? 2nd&1 - incomplete, 3rd&1 - incomplete, negyedikre meg vagy punt, vagy 4th&1 - incomplete.
ja, itt van, hogy az említett szituig miket futottunk:
4, 13, 13 (FD), 5, 3, 3 (FD), 9, 1 (FD), 5, 2, 5, 3, 15.
ez testvérek között is 81 yard/ 13 kísérlet, mindegyik legalább annyi, mint amennyi kellett volna.
1:56 van hátra, 41 yard, 2 időkérés, csak annyit kell tenni, hogy megcsinálsz egy yardot, és lényegében azt csinálsz a félidő hátralevő részében, amit akarsz, és legrosszabb esetben marad 40 másodperced.
nem, Garrett túl okos ehhez a bizniszhez, és ez visszaüt.
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Gála.gyeekHát azért a gála kifejezés barokkos túlzás, de azért jó érzés győzelemmel kelni hétfő reggel...😊
AZ O ne tündökölt ma sem, ennyire keveset talán idén még nem is csinált. Nagyon az volt az érzésem, hogy kicsit tartunk a két sztárCB-től. persze nem baj, ha TR-t nem hajszoljuk a rizikós passzokba, de ez akkor sem volt sok.
A D végre szerzett pontokat! MOndjuk az első drive után nem voltam nyugodt, de utána egészen rendben voltak. Annyi buta hibát csináltak, hogy kezdtem ekveszíteni a türelmemet, de még így is 300 yard alatt maradt az ellenfél. Mr.Pick Six kicsit szét volt esve fejben és szerintem a legnagyobb kedvencünk (DJ) is mondogatta neki a kedvességeit...😊 Szegény Mo nem is érezte a napot.
Én akkor leszek boldog és kezdek bizakodni, ha a következő hazai meccseket is hozzuk (CLE, WAS, PHI) - talán akkor egy sorozat az önbizalmat is visszahozza... A NYG meg hátha elbizonytalanodik...
több mint 12 éve
Gála.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Gratulálunk!
több mint 12 éve
na, ez kemény három óra volt...
több mint 12 éve
Na hát Uraim, a legeslegutolsó szalmaszál. A Giants kikapott.
több mint 12 éve
Sorsdöntő meccs lesz ez. Ha nyerünk bármi lehet még,Giantsnek se megy annyira, "könnyebb" ellenfelek stb... ha kikapunk minél jobb draft hely kell...ha megint óra,szar play hívások, hülyeségek nálam Garrett is menne. szal kis túlzással menny vagy pokol 😛COWBOYS
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Második körben nekem Bray kell, imádom a srácot. Betanul Tony mögött, és minden oké lesz 😊 (pl. ma: 68,5%-404yds-4tds)
több mint 12 éve
Bryant, Ratliff és Felix is probable az Eagles ellen.Minden valószínűség szerint igen.
Amúgy igazi turnover feastre számítok, aki jobban vigyáz a labdára, az nyer. McCoy játszik ellenünk végül?gorbel
több mint 12 éve
Bryant, Ratliff és Felix is probable az Eagles ellen.Amúgy igazi turnover feastre számítok, aki jobban vigyáz a labdára, az nyer. McCoy játszik ellenünk végül?
több mint 12 éve
más: Robinson-ról azt hallani, télen FA lesz, (nem megy neki dzsekszonvillben). Talán...WirtschaftsteilJa, mondjuk megint leigazolhatná a Cowboys veterán minimumért. Most is mondhatná esetleg, hogy nem a pénz számít és szeretne Dallasban játszani!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Rookie QB-től 8-8 sztem nem rossz, tavaly nekünk is annyi volt.Megnéztem a hajnali Colts-Jaguars meccset. Nagyon sokat foglalkoznak Andrew Luckal. Ami engem igazán zavart, hogy az első szezonja és 6-3 a mérlege és már latolgatják, hogy mekkora lesz ha összekerül a rájátszásban (!) Peytonnal vagy Bradyvel (vele alapszakaszban is találkozni fog).semmi nem lesz. ha eljut odáig, akkor értékes, de fájdalmas leckét fog kapni. persze ezt pont nekünk nem kellene mondani, de a 6-3-as mérlegben pont benne van az, hogy ezt egy .450-es ellenfélgárda ellen érték el. most ad nekik a gép, aztán ha elfogy a Chuck Power, akkor majd szépen visszakanyarodnak 8-8 felé.
Passzolt yardok tekintetében első az irányítók között. Számos kezdő QB rekordot megdöntött már és idény végére jópárat meg is fog.
Nem lehet azt mondani, hogy Peyton távozását követően a Colts tavalyi szörnyű szereplése után ne lenne rajta elég nyomás.
Ami nekem nagyon szimpatikus, hogy bár a Colts D# nem túl jó mégis minden megállított támadásnak hasonlóképpen örül mint amikor saját maga TD-t fut.
Nem akarok én Colts fan lenni, de tény hogy ennek a franchisenak kib@aszott nagy mázlija van.
A szezon kezdetekor nem ígérgettek semmit mégis szépen megy a szekerük pedig sérülésből ott is van bőven, futójáték ott sincs, D szarabb mint a mienk mégsem 3-6...Wong
(persze, még ott van egy TEN-KC-BUF hármasfogat a schedule-ben, szóval lehet 9-7 is a mérlegük, de ligaelit defense ellen eddig csak az első fordulóban játszottak.)slowmotion
több mint 12 éve
Woody
5
Véleményem szerint egy kicsit be van fásulva a csapat. Kellene frissítés, kellene egy jó nagy változás. Így a büdös életbe nem nyernek a srácok gyűrűt. Mindig a szokásos idióta hibák, a szokásos cowboys bénázás, a szoros meccsek elvesztése...stb...stb... Romo-nak kéne egy olyan HC, aki felrázza, aki mentálisan is helyrerakja, mert nagyon jó, csak fejben kéne neki egy mentor. A Def már nem olyan rossz, de közelébe sem ér annak, amikor Wade foglalkozott vele. Lásd mit rakott össze Hustonban...Meg hát ott van Garett, akit nem tudok hova tenni. Mikor Off coord volt is voltak elképesztő hülye húzásai. Szerintem nincs még megérve a feladatra... Szerintem még bármi lehet a csoportban, mert ahogy nekünk is a Giants-nek is nehezek a meccsei az idén. Ha az Rayan-ének megfogtuk volna a 7végén, léptünk volna egyet előre, mert ritkán van ilyen hogy a csoportból mindenki szop...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
igen, úgy értettem 😊a köv szezonban is?Woodysean payton?WoodyMarad Garrett, szinte több mint biztos.Wirtschaftsteil
más: Robinson-ról azt hallani, télen FA lesz, (nem megy neki dzsekszonvillben). Talán...
több mint 12 éve
Woody
5
a köv szezonban is?sean payton?WoodyMarad Garrett, szinte több mint biztos.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Woody
5
sean payton?
több mint 12 éve
Megnéztem a hajnali Colts-Jaguars meccset. Nagyon sokat foglalkoznak Andrew Luckal. Ami engem igazán zavart, hogy az első szezonja és 6-3 a mérlege és már latolgatják, hogy mekkora lesz ha összekerül a rájátszásban (!) Peytonnal vagy Bradyvel (vele alapszakaszban is találkozni fog).semmi nem lesz. ha eljut odáig, akkor értékes, de fájdalmas leckét fog kapni. persze ezt pont nekünk nem kellene mondani, de a 6-3-as mérlegben pont benne van az, hogy ezt egy .450-es ellenfélgárda ellen érték el. most ad nekik a gép, aztán ha elfogy a Chuck Power, akkor majd szépen visszakanyarodnak 8-8 felé.
Passzolt yardok tekintetében első az irányítók között. Számos kezdő QB rekordot megdöntött már és idény végére jópárat meg is fog.
Nem lehet azt mondani, hogy Peyton távozását követően a Colts tavalyi szörnyű szereplése után ne lenne rajta elég nyomás.
Ami nekem nagyon szimpatikus, hogy bár a Colts D# nem túl jó mégis minden megállított támadásnak hasonlóképpen örül mint amikor saját maga TD-t fut.
Nem akarok én Colts fan lenni, de tény hogy ennek a franchisenak kib@aszott nagy mázlija van.
A szezon kezdetekor nem ígérgettek semmit mégis szépen megy a szekerük pedig sérülésből ott is van bőven, futójáték ott sincs, D szarabb mint a mienk mégsem 3-6...Wong
(persze, még ott van egy TEN-KC-BUF hármasfogat a schedule-ben, szóval lehet 9-7 is a mérlegük, de ligaelit defense ellen eddig csak az első fordulóban játszottak.)
több mint 12 éve
Megnéztem a hajnali Colts-Jaguars meccset. Nagyon sokat foglalkoznak Andrew Luckal. Ami engem igazán zavart, hogy az első szezonja és 6-3 a mérlege és már latolgatják, hogy mekkora lesz ha összekerül a rájátszásban (!) Peytonnal vagy Bradyvel (vele alapszakaszban is találkozni fog). Passzolt yardok tekintetében első az irányítók között. Számos kezdő QB rekordot megdöntött már és idény végére jópárat meg is fog.
A szezon kezdetekor nem ígérgettek semmit mégis szépen megy a szekerük pedig sérülésből ott is van bőven, futójáték ott sincs, D szarabb mint a mienk mégsem 3-6...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
RB DeMarco Murray is dressed for practice today, wearing his helmet, but not sure if he will go. Been told that DeMarco Murray isn't expected to practice today after all. Is wearing a helmet though.
Kis Claiborne érdekesség:
Eddig a rá dobott passzok 63.8%-át kapták el. Átlagban 38 yardot engedett meccsenként és összesen 3 TD-t kaptak el rajta.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=0lI_Ki88kkk mindenkinek erősen ajánlom,főleg a JJ és Jimmy kapcsolatáról illetve Johnson lelépéséről szóló részt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ratliff out? Azt hogyan?