Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Titus Young neve szóba került a Cowboysnál. Broaddus szerint nem nyújtanak be igényt rá a waiver wire-ön (vszeg egyik épeszű csapat se tenne ilyet), de mint szabadúszó FA még számításba jöhet. Fiatal és nagyon tehetséges srác, de egy kapitális egoista seggfej. Én inkább Harris párti vagyok.

Más: CSN Philly's Geoff Mosher is confident the Eagles will release RCB Nnamdi Asomugha this offseason.
Mosher suspects Asomugha wouldn't be kept even if he slashed his $15 million base salary all the way down to $3 million.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Hivatalos Derek Dooley az uj WR coach,Jimmy Robinson senior consultant lesz.Az mi?Cowboykarcsi
Feltételezem, hogy a tapasztalata révén segédkezni fog az elkapók felkészülésében, vagy gyakorlatilag Dooley jobb keze lesz.
Üzleti életben "outside consultant"-hez hasonlít.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Hivatalos Derek Dooley az uj WR coach,Jimmy Robinson senior consultant lesz.Az mi?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Ezt most nem értem,nem maga a kapitány nyilatkozta hogy idén már nem fog Red játékot hívni?Magam részéről grat a Ravensnek és Flacconak is,mindig tetszik amikor egy olyan irányító nyer SBt főleg ugy hogy jól játszik,akiről a "szakértők" és persze a hozzáértő szurkolók jó előre megmondják hogy ő bizony aztán sose...Én még Ray Lewist is kedvelem 😊 Egy olyan safetyért mint Bernard Pollard meg a fél kosaraskártya gyűjteményemet odaadnám 😀 Cowboykarcsi
annak idején Sparano sem volt OC, amikor a játékokat hívta 2006-ban (Payton és Garrett között), hanem offensive line coach, assistant head coach volt asszem.
szóval önmagában az OC-lét nem feltételezi a playcallingot, csak általában van hozzárendelve.

attól még simán összekészítheti Garrett a sémákat, esetleg egy 10-15 játékot tartalmazó scriptet, amit valaki beolvast vagy amiből válogat.
több mint 12 éve
Ezt most nem értem,nem maga a kapitány nyilatkozta hogy idén már nem fog Red játékot hívni?Cowboykarcsi
Most meg azt mondta meghagyja neki a döntést.

Emitt Smith is kiállt Tony mellett:

I don’t think any of it is really fair, especially Tony Romo. Tony Romo is playing behind an offensive line that is not that good. They’re not that good. This kid is running for his life. How can a quarterback get into a nice rhythm when he’s dropping back five steps or six steps and has to move around because somebody’s coming off the edge, and then has to circle back and somebody’s coming off the other edge, and then try to go up the middle and the middle’s already collapsed.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ezt most nem értem,nem maga a kapitány nyilatkozta hogy idén már nem fog Red játékot hívni?Magam részéről grat a Ravensnek és Flacconak is,mindig tetszik amikor egy olyan irányító nyer SBt főleg ugy hogy jól játszik,akiről a "szakértők" és persze a hozzáértő szurkolók jó előre megmondják hogy ő bizony aztán sose...Én még Ray Lewist is kedvelem 😊 Egy olyan safetyért mint Bernard Pollard meg a fél kosaraskártya gyűjteményemet odaadnám 😀

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Fisher és Warmack előtt van, főleg a Senior Bowl óta.institucio
Úgy érted Fisher is Warmack előtt van?

Warmack akkor a pozíciójában a legteljesebb játékos.slowmotion
Igen, kicsit rosszul fogalmaztam, de úgy értettem hogy egyenlőre senki sem olyan jó a saját posztján, mint Warmack.

Amúgy azt írják, hogy Cooper jobban illene a mi sémánkba, de 1/18-on túl ő se nagyon csúszik.
Igazad van, most tényleg jöjjön csak a tag, cut meg a FA, és utána beszélhetünk erről komolyabban, JJt ismerve tuti lesz valami trade.
több mint 12 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Fisher és Warmack előtt van, főleg a Senior Bowl óta.
több mint 12 éve
és Flacco megcsinálta bakker, a védelem már nem volt a legjobb, voltak elkapói, és EGY Kibebasz.tt FALA és edzője.!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon gyorsan rakjuk rendbe a falat!Kroos
tehát a SB-győztes majdnem megvolt, csak a saját balfaszkodásunkon múlt, hogy nem sikerült nyerni. na, ennyivel jobban fáj.
végre újra van min izgulni (hónap végéig dől el, kire megy tag, kit tartunk meg, stb), végre nem fog a cikkek 80 százaléka Ray Lewis-szal foglalkozni, megint lehet mit olvasni...
végre!

ja, a fal rendbe rakását támogatom, de még a végén kiderül, hogy nem is vagyunk annyira messze...
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
és Flacco megcsinálta bakker, a védelem már nem volt a legjobb, voltak elkapói, és EGY Kibebasz.tt FALA és edzője.!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon gyorsan rakjuk rendbe a falat!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Reméljük+ ha úgy lesz a stáb is úgy gondolja,

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tavaly DeCastro 1/24-ig csúszott, pedig akkor még ő volt az elmúlt évek legnagyobb guard tehetsége. Iupati "csak" 1/17-re ment ki 2010-ben. Nem kell annyire lemondani Warmackról, hogy biztos nem lesz már ott 1/14-nél.
több mint 12 éve
Warmack de jó lenne 1. körben. az új Larry Allen lehetne ha már úgyis szóba került 😛Kroos
Csak az a baj, hogy Warmack a legértékesebb játékos a drafton, szinte esélytelen , hogy lecsúszik hozzánk. De legyen úgy 😊Wirtschaftsteil
mondogatják a Kentucky egyik falemberére is, hogy ha nincs Warmack, akkor ő is jó lenne (nem jut eszembe a neve, és nem is akarok utánanézni)
amúgy nem Warmack a legértékesebb, hanem a TAMU falembere (neki sem emlékszem a nevére természetesen), nem?slowmotion
Ha Warmack LT lenne, akkor vsz. kimenne Joeckel előtt.
Larry Warfordra gondolsz, ő inkább 2. Körös prospect de abszolút jó játékos.Wirtschaftsteil
jaja, őrá. annyi volt meg, hogy tökre hasonlít a neve Warmack-ére, de csak ennyi rémlett.

amúgy meg valszeg az a legértékesebb játékos, aki a legelőször kimegy. az NFL-ben nem a LG, RG a legfontosabb poszt, hanem a QB és a vakoldali tackle. Warmack akkor a pozíciójában a legteljesebb játékos.
mindegy.
több mint 12 éve
Warmack de jó lenne 1. körben. az új Larry Allen lehetne ha már úgyis szóba került 😛Kroos
Csak az a baj, hogy Warmack a legértékesebb játékos a drafton, szinte esélytelen , hogy lecsúszik hozzánk. De legyen úgy 😊Wirtschaftsteil
mondogatják a Kentucky egyik falemberére is, hogy ha nincs Warmack, akkor ő is jó lenne (nem jut eszembe a neve, és nem is akarok utánanézni)
amúgy nem Warmack a legértékesebb, hanem a TAMU falembere (neki sem emlékszem a nevére természetesen), nem?slowmotion
Ha Warmack LT lenne, akkor vsz. kimenne Joeckel előtt.
Larry Warfordra gondolsz, ő inkább 2. Körös prospect de abszolút jó játékos.
több mint 12 éve
amúgy nem Warmack a legértékesebb, hanem a TAMU falembere (neki sem emlékszem a nevére természetesen), nem?
több mint 12 éve
Tudom sajnos.
" okból is. sztem max Rams elviszi, meg még ha benn is maradna lehet Dbe húznánk 1. körben.
Bár ilyen O játékos nem lesz 2. körben, Dbe meg simán maradnak 2. körben is fasza játékosok.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Csak az a baj, hogy Warmack a legértékesebb játékos a drafton, szinte esélytelen , hogy lecsúszik hozzánk. De legyen úgy 😊
több mint 12 éve
csak kb. idén is ez volt a helyzet, bár a sérülések nyilván befolyásolták a szezont.
De az Otól akkor is több kell, ált, 1,5-2 negyed jó játék nem elég ha a többi 0.
Warmack de jó lenne 1. körben. az új Larry Allen lehetne ha már úgyis szóba került 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Valószínűleg Garrett marad az OC. Pezsgőt bontunk?...Wirtschaftsteil
Mindegy do or die neki ez az év vsz. Legalább saját kezében a sorsa.
több mint 12 éve
inkább hurkot a nyakam köré...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Valószínűleg Garrett marad az OC. Pezsgőt bontunk?...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Nem vitatkozni akartam, csak kicsit erősnek éreztem, hogy Gonzo esetében extra seggnyalás kellene ahhoz, hogy Witten elé tegyék valami szavazáson.

Két kiváló TE-ről van szó, nem leszólni akartam Wittent.somoskovig
A "csak" kiemelkedő passz elkapó tight endek mindig is nagyobb reflektorfényt kapnak a médiától és a szavazásokon is. Mert az, hogy valaki a futójátékot is remekül tudja segíteni, vagy passz blokkban is eredményes a passzjáték mellett, az senkit sem érdekel. Én is többre értékelem a Witten, Heath Miller, Gronk típusú tight endeket és biztos, hogy az elkapások terén csak komoly eltérés esetén tennék eléjük "egydimenziós" játékost.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
 www.youtube.com/watch?v=DFcWMC9vkZg

Megjegyeztem a nevét egy életre amikor ezt megláttam 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
De kéne most ebbe a falba egy Larry Allen...
Grat neki.
több mint 12 éve
na és akkor a nem annyira szép/érdekes dolgok:
- nyilván csak nagyon buta Warren Sapp és Ogden bácsi esetében említették meg, hogy első lehetséges alkalommal bekerültek. ja, Allen meg csak úgy idecsöppent, az utolsó két évét amúgy is csak az alteregója játszotta le, úgyhogy ő nem ér.
- Haley még mindig nem került be, ami amúgy szégyen.
- Cris Carter viszont bekerült, remélem, mostantól nem fog nyígni, mint egy fürdőskurva, és levetkőzi a haterségét.