Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Crawforddal elsősorban LDE-ként számolnak, abba a pozícióba jelenlegi méretei alapján tökéletesen illik. Azért volt szó Meltonról, mert elég gyengén muzsikált a pass-rush tavaly. Ware egyedül aligha tud nyomást gyakorolni állandóan, sérülten még kevésbé. Melton elég jó pass-rusherré nőtte ki magát idén (pro bowl is), és ő az egyik opció FA-ként.először várjuk meg, hogy fog kinézni a csapat február 26-a körül (lásd még: Spencer). ha a jelenlegi gárda marad (mínusz Coleman, mert ő 34 éves lesz), akkor nem kell FA, elég lesz a draftról hozni valakit.
Ratliffre mint 3tech DT-re tekintenek valószínűleg, hacsak nem akarjuk megint közében játszatni. Akkor viszont 1tech pass-rusher kellene, az meg Floyd.Wirtschaftsteil
Az amcsi okosoknál néhány hete felmerült Welker ide hozatala...meg ugye már sérült is volt. van most egy egész jó kis WR csapatunk, Harris, Beasley, Coale. Harris harmadik éves lesz, Beasley asszem második (talán UDFA volt, ha jól emlékszem), Coale szintén második, de ő ezt az évet IR-en töltötte. hárman a talán keresnek harmadannyit, mint Welker.
Hát a tegnapi dropjai után, sztem nem téma... és akkor még a fizetési igényét nem is néztük. beltazor
plusz ha Welkert leigazolnánk, akkor nem maradna pénz Bryantre, Austint pedig tutira el kellene küldeni.
Ha már igazolási pletykák,nagyon ugy néz ki hogy Steven Jackson is lép St. Louisból,bár ő maga azt mondta még a visszavonulás is lehetséges opció számára,én imádnám itt.Nem mint all down back persze,de Murrayvel osztozkodhatna a carryken.Persze lehet hogy sokat kér,meg szerintem lesz is más kérője ráadásul akár kezdő poszttal,de megfelelő pénzért és megfelelő módon használva szerintem közönség kedvenc lenne itt már pár hét után 😊nem hiszem, hogy backupnak bárhova is elmenne, ennyi pénzért meg csak kezdőnek vennék meg.
Welker szerintem se téma,oké a 110 elkapás de ha kulcsfontosságú szituációkban meg rendere droppol akkor köszi nem.Fiatalabb sem lesz ráadásul,sokat is kérne,ezzel együtt biztos vagyok benne hogy ha nem marad a Patsnél lesz olyan aki kifizeti neki a kért pénzt.Cowboykarcsi
a RB amúgyis az a pozíció, ahol a legtöbbet lehet fogni, mert ha jó a falad, akkor egy hátsó körös futó is vígan elszaladgál, ha meg rossz, akkor egy Peterson sem fogja megváltani a világot.
egy hátsó körös picket várok, vagy kettőt.
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..
több mint 12 éve
Ha már igazolási pletykák,nagyon ugy néz ki hogy Steven Jackson is lép St. Louisból,bár ő maga azt mondta még a visszavonulás is lehetséges opció számára,én imádnám itt.Nem mint all down back persze,de Murrayvel osztozkodhatna a carryken.Persze lehet hogy sokat kér,meg szerintem lesz is más kérője ráadásul akár kezdő poszttal,de megfelelő pénzért és megfelelő módon használva szerintem közönség kedvenc lenne itt már pár hét után 😊Welker szerintem se téma,oké a 110 elkapás de ha kulcsfontosságú szituációkban meg rendere droppol akkor köszi nem.Fiatalabb sem lesz ráadásul,sokat is kérne,ezzel együtt biztos vagyok benne hogy ha nem marad a Patsnél lesz olyan aki kifizeti neki a kért pénzt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Az amcsi okosoknál néhány hete felmerült Welker ide hozatala...Hát a tegnapi dropjai után, sztem nem téma... és akkor még a fizetési igényét nem is néztük.

több mint 12 éve
Hatcher amúgy szerintem elég jó ahhoz, hogy a DT posztot megoldja Ratliff-fel vagy Crawforddal, nem kell Melton. gyeekCrawforddal elsősorban LDE-ként számolnak, abba a pozícióba jelenlegi méretei alapján tökéletesen illik. Azért volt szó Meltonról, mert elég gyengén muzsikált a pass-rush tavaly. Ware egyedül aligha tud nyomást gyakorolni állandóan, sérülten még kevésbé. Melton elég jó pass-rusherré nőtte ki magát idén (pro bowl is), és ő az egyik opció FA-ként.
Ratliffre mint 3tech DT-re tekintenek valószínűleg, hacsak nem akarjuk megint közében játszatni. Akkor viszont 1tech pass-rusher kellene, az meg Floyd.
több mint 12 éve
Nem fog Dallasba menni ne aggódj, Lee jobb nála (csak maradjon egyben), Dan Connort vsz megtartják cserének, Urlacher pedig sokat kérne, ami kizáró tényező egy csere posztra. Amúgy elég sok 4-3at játszottak Ryan alatt mint említettem korábban, nem lesz az új rendszer kínaibb mint tavaly előtt Ryan érkezésekor az átállás. Lee elég okos, erős és ügyes ahhoz, hogy itthonról tudjam garantálni, hogy állat lesz ott középen. 😊Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja.Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...Bear
Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?Blevi
PFF szerint Hatcher 4. legjob 3-4 DE volt az idei szezonban. Nem tudok ellenállni a gondolatnak, hogy az Eagles 2 éve kiket csaklizott el a Cowboys elől nem kicsit sunyi módon: Aso és Cula Jenkins... Meg lehet nézni hogy muzsikálnak. Azt hiszem kis hálával tartozunk Reidnek ezért a két húzásáért. :] Hatcher amúgy szerintem elég jó ahhoz, hogy a DT posztot megoldja Ratliff-fel vagy Crawforddal, nem kell Melton.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ma lettem 23 és egy pár hete mondtam is az asszonynak hogy milyen durva ráeszmélésen mentem keresztül amikor realizálódott bennem hogy most már van olyan játékos a csapatnál aki fiatalabb nálam...Erre csinált nekem egy ilyet a drágám 😊először is: boldog szülinapot!
data.hu/get/6094169/witten_karcsi.jpg
Beszarás jó! 😊Cowboykarcsi
másodszor: nem akkor van a baj, ha van Nálad fiatalabb a csapatban, hanem ha nincs idősebb.
nos, a csapatban mindenki kedvenc irányítója a korelnök, de még ő is csak fél évvel idősebb nálam.
azt hiszem, érthető, miért vele képzelem el a csapat közeli jövőjét 😀
több mint 12 éve
Járt út a járatlanért.BleviJa pláne ugy hogy ha csak nem fog valami egészen nagyot szólni ez a "dallas2" deffense akkor igazábol annyit értünk el Ryan elküldésével hogy szétvertünk egy teljesen kész védelemtől másfél játékosnyira lévő deffenset,még több needet generálva mint amennyi azelőtt volt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem bánnám ha ide jönne félre ne értsd de a tapasztalaton kívül nem sokminden szól mellette. Ha jól tudom mostanában sokat is sérült nem?Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja.Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...Bear
Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?Blevi
Éppen amit mondasz az az en legnagyobb félelmem a semavaltassal kapcsolatban. Járt út a járatlanért.
több mint 12 éve
Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja.Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja. Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?
több mint 12 éve
Urlacher merész elgondolás, nem sok esélyét látom, középen nincsenek problémáink az LB sorban (persze ha épp nem sérült a fél egység). Ellenben egy 6. kört szívesen rááldoznék a két Trestman lányra 😛gorbelAzért más 3-4ben ILB-t játszani, mint Tampa2-ben MLB-t...ég és föld...minden tiszteletem Lee úré, de nem tudjuk, hogy menne neki a dolog...
Az egyik elég vaskos, a másik nagyjából rendben van... 😛

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Egyszerűen nincs lóvénk nagy FA igazolásokra az a nagy helyzet, aki upgrade lenne, az túl sokban kerül. Spencer helyzete is ilyen sajnos, elérhető áron kell megtartani.
több mint 12 éve
Urlacher merész elgondolás, nem sok esélyét látom, középen nincsenek problémáink az LB sorban (persze ha épp nem sérült a fél egység). Ellenben egy 6. kört szívesen rááldoznék a két Trestman lányra 😛
több mint 12 éve
Hát bizony el tudom képzelni azt is, hogy Az Öreg (Urlacher) hozzátok kerül most, hogy mindent kipucoltak nálunk...és Mari néni idejött...arra még tökéletes lenne, hogy egyberázza az új dallasi Tampa2-őt a pályán...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Hatcher azt nyilatkozta, hogy könnyebb lesz az átállás mint gondolnánk. RR alatt is sokat játszottak ilyen formációkat, és tudják kinek hol a helye. (Speciel Kiffin még nem tudja, hogy ő hol fog játszani.)Ehhez a duóhoz csatlakozhatna Melton, és akkor behúzhatnánk Ogletree-t esetleges BPA-ként. Szvsz ő all-pro lehet tampa2-ben.
több mint 12 éve
Na na,a kis zebrámat nem bántani mert azért zabos leszek! 😛 Az biztos hogy a Kiffin-Marinelli duoval olyan védő szakember van a csapatnál amilyenre nem nagyon emlékszem mikor volt utoljára példa.Ezzel együtt számomra még mindig kérdés hogy ezt át tudják e vinni a pályára is.Meglátjuk.Spencernek grat,megérdemelte,de azért nekem az egy kicsit tompítja a dolgokat vele kapcsolatban hogy a kontrakt évében csinálta a legjobb szezonját(ráadásul messze a legjobbat)ergo nekem felmerül a kérdés hogy ha megkapja a nagy dellát,nem e megint egy Almost Anthonyt fogunk látni.Sajnos a vezetőség hajlamos túlfizetni a játékosainkat,márpedig AS csak akkor éri meg azt a pénzt amit feltehetően kérni fog ha a következő szezonokban is ilyen játékot hoz,nekem pedig ez kérdéses.
több mint 12 éve
Hivatalosan is Marinelli lett a D-line coach. Már megérte Kiffin? Mert kétségünk ne legyen, csak miatta jött ide. Nagyon sokra tartom az öreget, egy ilyen újjáépülő defense első masszív alapkövét raktuk le ezzel, brávó!Karcsi, neked meg Boldog Születésnapot! Azért bevallom, a kis zebránál elröhögtem magam 😀
Szerk: Anthony Spencer has been named to NFC Pro Bowl roster. With career-high 11 sacks and team-leading 106 tackles, Spencer replaces GB's Matthews.
több mint 12 éve
Ma lettem 23 és egy pár hete mondtam is az asszonynak hogy milyen durva ráeszmélésen mentem keresztül amikor realizálódott bennem hogy most már van olyan játékos a csapatnál aki fiatalabb nálam...Erre csinált nekem egy ilyet a drágám 😊Beszarás jó! 😊
több mint 12 éve
Floyd pedig még le is csúszhat hozzánk, tárt karokkal várnám.Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.Hú de örülnék neki. Ezzel megoldódna a 3tech gondunk, és az első körben foglalkozhatnánk más hiány poszttal. Persze ha ez megtörténik, nem szabad elvetni Floyd draftolását sem, őt tud 1tech-et is játszani, mert Ratliff egyre többet sérül.Wirtschaftsteil
tüsi91
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.Hú de örülnék neki. Ezzel megoldódna a 3tech gondunk, és az első körben foglalkozhatnánk más hiány poszttal. Persze ha ez megtörténik, nem szabad elvetni Floyd draftolását sem, őt tud 1tech-et is játszani, mert Ratliff egyre többet sérül.
tüsi91
több mint 12 éve
nem 2015 az érdekes, hanem hogy ha következő szezonra valahogy beférünk alá, akkor már rögtön utána is szarban lehetünk.nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.nem erről szól valahol ez az egész cap rendszer? Mindig az aktuális évre kell tervezni, most az, hogy jelen állás szerint 2015-re 30 millióval lennénk (mondtam egy számot) a sapi fölött, nem sokat jelent, addig ezernyi dolog történhet (cutok, fizetéscsökkentések, cap plafonemelés). A GM dolga, hogy ezt kordában tudja tartani. Nyilván van egy ésszerű határ, aminek a túllépése hosszú távon ronthatja a franchise helyzetét, de ilyen szempontból még mindig sokkal jobban állunk, mint a Lions vagy a Jets.
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.slowmotion
Az lesz az érdekes, amit Kroos is említett; Murray, Lee, Carter és Dez szerződését hamarosan meg kell majd hosszabbítani, na az egyszerre tényleg macerás lehet.gorbel
nekem kicsit olyan ez, mint a hitel, egyet felveszel, nehezen tudod törleszteni, felveszel másikat, hogy fedezze, és a végén vagy megnyered a lottót, vagy összezuhansz.
a cap rendszer lényege egyébként az, hogy paritást biztosítson azáltal, hogy ha van is olyan csapat, ami kilóra meg tudná venni a legnevesebb játékosokat (most a Dallas és a Washington ilyen), az ne kerüljön emiatt előnybe a kisebb tőkeerejű csapatokkal szemben. a cap rendszer lényege valahol az, hogy Te rakd össze a csapatot, fejleszd fel a játékosokat, és ne a más által felfuttatott spílert csábítgasd el a milliók ígéretével.
a cap rendszer valahol arról szól, hogy draftról építsd a csapatodat, esetleg egy-két hiányzó láncszemet FA piacról beépítve.
csak ugye JJ a 'win now' filozófiát követi 2007 óta, meg hát a szerződéshosszabbítások sem sikerültek fényesen. meg lehet nézni, hogy 2005-2007 körüli időszak óta a drágább FA-jeinknek mi lett a sorsa.
Jason Ferguson: trade
Anthony Henry: trade Kitnára
Bledsoe: cut
Vanderjagt: cut
Jason Fabini: cut (nem is tudom, játszott-e egyáltalán)
TO: hosszabbítva, aztán cut
Leo Davis: cut
Colombo: hosszabbítva, aztán cut
Hamlin: hosszabbítva, aztán cut
Roy II: elbasztuk a 2009-es draftot rá, hosszabbítottunk vele, aztán cut
Sensabaugh: na ő több, mint egy évet húzott le kezdőként, merthogy már 4 éve az 😊
szóval Jerry kicsit úgy bizniszelt, mintha a cap rendszer nem is létezne. persze, lehetne bízni abban, hogy az átstrukturálással sikerül időt nyerni, csak az a baj, hogy ez eddig is inkább több gondot okozott, mint hasznot.
az átszabással csak azt csinálnánk, mint az egyszeri blackjack-játékos, aki egyre nagyobb tétekkel játszik, hogy a korábbi veszteségeket visszanyerje. vagy bejön, vagy nem, bár ez utóbbira nagyobb az esély.
persze én nem látok be a kulisszák mögé, de inkább ma ne tudjak eggyel kevesebb játékost igazolni, mint holnap hárommal kevesebbet, márpedig a szerződések átszabása nagyjából ezt eredményezné. arról nem is beszélve, hogy olyankorra menne a nagyobb teher, amikor - ahogy azt már említettétek - Bryant, Lee és Carter szerződése is le fog járni. és ne legyenek hiú reményeink, ez évente szerintem valahol 9+6+5 millió körül fog fájni, az meg Mission:Impossible az átstrukturálások mellett.
több mint 12 éve
Skip Peeteről valaki vmilyen infót? Az oké, hogy most futottátok a franchise történelmének mélypontját, de úgy átlagban a 6 éves munkásságáról érdeklődnék.tüsi91Érdekes a csávó, mert igazán jó emberanyaga a 2007-es érkezése óta nem volt. Barber (ti már csak tudjátok) igazi fizikális, brusztolós RB, nagyon sok volt a belső futás. Aztán bekerült a képbe Jones, Choice, akik meg a törékeny outside futók voltak. Alkalmazkodni kellett tehát, ráadásul a támadófal évről-évre gyengült.
Az itt eltöltött időszaka alatt sosem volt 1000+ yardos futónk, első évében viszont hetedikek lettünk rushing yards tekintetében az egész NFL-ben. Most volt egy igazi, komplett backje Murray személyében kiegészítve Vickersszel, aki az utóbbi idők legjobb fullbackje nálunk. Különböző interjúi alapján fontos szerepet tölt be bála a FB (úgyhogy kiderülhet, mit tud az a Rodriguez gyerek).
Idén viszont tudjuk, az O fal semmit nem ért, Murray sérült volt a fél szezonban, ráadásul rendre hátrányban voltunk, rá voltunk kényszerítve a passzokra.
Egy ilyen évben, ahol hibásokat keresnek Jerryék, egyértelmű választás a számokban alulteljesítő RB staff vezetőjének elbocsátása.
Szerintem nem rossz a fickó, bár igazán nagyot nem sikerült villantania, nálatok a Forte-Bush-Rodriguez tandemből sokat kihozhat. Persze ha rendesen blokkol a fal, és nem csak Cutler passzol végig 😊
több mint 12 éve
Kiffin a USC-ről nyugdíjba akart menni, szóval max. egy-két évre lesz nálunk, utána jön Marinelli.LeBau is hasonló korban jár, szoval ez nálam nem akkora faktor mint az hogy a rendszere felett eljárt az idő.BleviEgy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)BleviNem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
dande
Ha addigra nem váltunk megint rendszert.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)