NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 434
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak az a baj, hogy Jerry mindig mást gondol.Byrd szerintem simán franchise tag-et kap.A safety pozíció trükkös, mert Sensabaugh és Church is szerződés alatt áll. Church mondjuk Ryan első évében elég gyakran húzodott fel a boxba, a Spenceren megspórolt cap meg akár jó lehet Byrdre, úgyhogy nálam minden stimmel (a kezem meg belelóg épp a bilibe).gyeekByrdnek én is örülnék, de Kiffin érkezésével szerintem T.J. McDonald jön a 3. körben, ha nem viszik el. Mondanom se kell, hogy USC-ről. Tud játszani SS és FS-t is. Egy részlet az elemzéséből: "McDonald would immediately fit well in any NFL zone scheme since he been coached up by Monte Kiffin on the scheme he ran in Tampa Bay for many years."Wirtschaftsteil
amúgy meg szerintem elég korai arról beszélni, hogy ki hova érkezik, még a re-signing és FA signing sem volt.
amúgy meg olvasok egy kinti fórumot (a SB Nation tehenész alvállalatát), oda szokott kommentelni egy tag, akinek az apja dolgozott Parcells és az Belichick stábjában, ő maga meg szerződéses scout egy csapatnál. na ez az ürge azt mondta, hogy amúgy a Sensabaugh-Church-Johnson-Moore négyes simán megfelelő, linebackerek dettó elegek, DL-be kell csak draftolni.slowmotion
Byrd vagy Levitre kapja a tag-et,de szerintem is ő esélyesebb.
Cap állás:
2013: $135.8M
2014: $113.4M
2015: $89.7M
több mint 12 éve
Byrd szerintem simán franchise tag-et kap.A safety pozíció trükkös, mert Sensabaugh és Church is szerződés alatt áll. Church mondjuk Ryan első évében elég gyakran húzodott fel a boxba, a Spenceren megspórolt cap meg akár jó lehet Byrdre, úgyhogy nálam minden stimmel (a kezem meg belelóg épp a bilibe).gyeekByrdnek én is örülnék, de Kiffin érkezésével szerintem T.J. McDonald jön a 3. körben, ha nem viszik el. Mondanom se kell, hogy USC-ről. Tud játszani SS és FS-t is. Egy részlet az elemzéséből: "McDonald would immediately fit well in any NFL zone scheme since he been coached up by Monte Kiffin on the scheme he ran in Tampa Bay for many years."Wirtschaftsteil
amúgy meg szerintem elég korai arról beszélni, hogy ki hova érkezik, még a re-signing és FA signing sem volt.
amúgy meg olvasok egy kinti fórumot (a SB Nation tehenész alvállalatát), oda szokott kommentelni egy tag, akinek az apja dolgozott Parcells és az Belichick stábjában, ő maga meg szerződéses scout egy csapatnál. na ez az ürge azt mondta, hogy amúgy a Sensabaugh-Church-Johnson-Moore négyes simán megfelelő, linebackerek dettó elegek, DL-be kell csak draftolni.
több mint 12 éve
A safety pozíció trükkös, mert Sensabaugh és Church is szerződés alatt áll. Church mondjuk Ryan első évében elég gyakran húzodott fel a boxba, a Spenceren megspórolt cap meg akár jó lehet Byrdre, úgyhogy nálam minden stimmel (a kezem meg belelóg épp a bilibe).gyeekByrdnek én is örülnék, de Kiffin érkezésével szerintem T.J. McDonald jön a 3. körben, ha nem viszik el. Mondanom se kell, hogy USC-ről. Tud játszani SS és FS-t is. Egy részlet az elemzéséből: "McDonald would immediately fit well in any NFL zone scheme since he been coached up by Monte Kiffin on the scheme he ran in Tampa Bay for many years."
több mint 12 éve
Rams piszok erős lesz szerintem, idén se voltak rosszak, + 2 1. körük lesz hála RGnek.Ugyanezt írtam lejjeb picit, szerintem Carter remekül fog muzsikálni most is.
3 játékosra vagyunk a jó tampa2től?
az nem sok(FA,draft), + kis módosítással akár kevesebb is az a 3 sőt...
amúgy csak én látom úgy h amikor Cartert húztuk szakértők ő 4-3as stb, most meg egy nagyon jó 3-4es az a baj..?? 😀😀😀Kroos
Hatchernek nem tudom mi lesz a szerepe/sorsa, jó lenne ha át tudna állni DTnek, mindenesetre nagy valószínűséggel utolsó évét játssza Dallasban. A végén még Ryan bejelentkezik érte.
Szóval kell egy DT, egy DE, Simst érdemes kipróbálni Sam LBként, de ott van még Wilber is akiből idén nem láttunk semmit.
A safety pozíció trükkös, mert Sensabaugh és Church is szerződés alatt áll. Church mondjuk Ryan első évében elég gyakran húzodott fel a boxba, a Spenceren megspórolt cap meg akár jó lehet Byrdre, úgyhogy nálam minden stimmel (a kezem meg belelóg épp a bilibe).
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Tony Dungy szerint 3 játékosra vagyunk a "jó" Tampa-2-es védelemtől.Egyrészt ha jól tudom tampa 2-nél a DB-k zónáznak nem? Érdekes mert eddig RR rendszerébe is zóna ment,és nem feküdt nekik ez a szisztéma.
Először is hiányzik a védelem motorja, a 3tech DT. Nálunk Hatcher lenne, de egy dominánsabb ember kellene hozni, mint például Melton, vagy drafton Richardson ill. Floyd.
Hiányzik a WLB, aki gyors, biztosan szerel és a passz védekezésben is kiváló.
És egy nagyon jó Safety.
"Those guys, are hard to find."
Wirtschaftsteil
Másrészt nem tudom,hogy örüljek ennek a lépésnkek,4-3ra átállni,ezzel megint megnöveljük a hiányposztokat,ahelyett,hogy a már meglévő hiányosságokat erősítenénk.
Nem látok a jövőbe,de szerintem ha működne is a 4-3,az átállás legalább 1 évet igénybe fog venni,hogy TÖKÉLETESEN működjön,tehát megint 1 év oda lesz,de ne legyen igazam.
több mint 12 éve
Rams piszok erős lesz szerintem, idén se voltak rosszak, + 2 1. körük lesz hála RGnek.3 játékosra vagyunk a jó tampa2től?
az nem sok(FA,draft), + kis módosítással akár kevesebb is az a 3 sőt...
amúgy csak én látom úgy h amikor Cartert húztuk szakértők ő 4-3as stb, most meg egy nagyon jó 3-4es az a baj..?? 😀😀😀
több mint 12 éve
Ryan meg valószínűleg megy a Ramshez DC-nek. Ennek örülök, nekem ők szimpatikus csapat, jó az emberanyaguk is a védelemben, lesz lehetősége bizonyítani!gorbelhuh szerencsére nem PHI-be megy 😊

több mint 12 éve
Ryan meg valószínűleg megy a Ramshez DC-nek. Ennek örülök, nekem ők szimpatikus csapat, jó az emberanyaguk is a védelemben, lesz lehetősége bizonyítani!
több mint 12 éve
Draftot mennyire befolyásolja és FAt vajon?S-t szerintem FA-n lehet szerezni.
1-2. kör Dt (De/DT, S) erősítik? érdekes lesz minden, Spencer marad-e?
jó lenne az Ot a FAn, a védelmet és ami kell még a drafton lerendezni.Kroos
LB-t is meglehetne oldani itt.
Drafton megjöhetne az első két körben DT OT/OG

több mint 12 éve
Tony Dungy szerint 3 játékosra vagyunk a "jó" Tampa-2-es védelemtől.Először is hiányzik a védelem motorja, a 3tech DT. Nálunk Hatcher lenne, de egy dominánsabb ember kellene hozni, mint például Melton, vagy drafton Richardson ill. Floyd.
Hiányzik a WLB, aki gyors, biztosan szerel és a passz védekezésben is kiváló.
És egy nagyon jó Safety.
"Those guys, are hard to find."
több mint 12 éve
Draftot mennyire befolyásolja és FAt vajon?1-2. kör Dt (De/DT, S) erősítik? érdekes lesz minden, Spencer marad-e?
jó lenne az Ot a FAn, a védelmet és ami kell még a drafton lerendezni.
több mint 12 éve
Hivatalos Kiffin az új DC. Meglátjuk.
több mint 12 éve
Amúgy elvileg nem kell feltétlen zónázniuk a CB-eknek, ennyi változás lesz a Tampa 2-től.És a T2 másik 'atyja": Tony Dungy told @NFLCharean the Cowboys don't have the personnel to make the move to the 4-3.
Rméljük Kiffin tudja mit csinál 😊
Az OC pedig vsz. Callahan lesz, és a falat átadja másnak (Mondjuk Sparano).
több mint 12 éve
www.dallascowboys.com/news/article-BryanBroaddusBlog/Broaddus-Breaking-Down-Kiffin%E2%80%99s-%E2%80%9CTampa-2%E2%80%9D-Defense-/152c949c-2595-4ac9-b719-e1b6c73113ad ha már csak a hivatalos bejelentés van hátra Kiffin érkezéséből,itt egy kis elemzés Broaddustól Kiffin Tampa2jéről.Elvileg ami a legfontosabb hogy sokkal egyszerűbb (főleg a DBek számára)megtanulni és kivitelezni is,illetve (elvileg)több labdaszerzést tesz lehetővé,viszont szerintem kérdéses a megfelelő emberállomány megléte. Cowboykarcsiakkor jó, ha tényleg könnyebb megtanulni 😊
szerintem amúgy elég fontos, hogy a nem éppen atomfizikus szakon végzett játékosok megértsék azt, hogy mit is kellene játszani, lehe, hogy ezért nem ment a támadás szezon elején.
vagy ha azt akarom mondani: a Tehenészek az NFL Lakers-e - tele vagyunk öreg és drága játékosokkal, viszont a Princeton Offense nem nagyon fekszik nekünk 😊
több mint 12 éve
www.dallascowboys.com/news/article-BryanBroaddusBlog/Broaddus-Breaking-Down-Kiffin%E2%80%99s-%E2%80%9CTampa-2%E2%80%9D-Defense-/152c949c-2595-4ac9-b719-e1b6c73113ad ha már csak a hivatalos bejelentés van hátra Kiffin érkezéséből,itt egy kis elemzés Broaddustól Kiffin Tampa2jéről.Elvileg ami a legfontosabb hogy sokkal egyszerűbb (főleg a DBek számára)megtanulni és kivitelezni is,illetve (elvileg)több labdaszerzést tesz lehetővé,viszont szerintem kérdéses a megfelelő emberállomány megléte.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Congratulations to Dez Bryant! Pro Football Weekly's Most Improved Player for 2012! 😊
több mint 12 éve
Kiffen talked to Garrett and Jones at Valley Ranch today, believes Dware can play end. Whats true is you won't see him in coverage anymore Per a source, if Kiffen comes to Dallas..he will not force cover 2 scheme in secondary..will let Carr and Claiborne do what they do best
Akkor jön a Dallas-2 séma 😊
espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4704666/larry-lacewell-on-monte-kiffin-best-hire-cowboys-ever-made
több mint 12 éve
Persze hogy egyértelmű h ne legyen rendszer idegen játékos, de akkor megint ott tartunk hogy + 1 bizonytalansági tényező.Pedig egyértelmű lépés. Ha már úgyis rebuilding a D-ben, egy (valószínűleg) rendszeridegen játékossal nem lehet hosszabbítani, főleg úgy, hogy hatalmas pénzt kérne el, majd ha esetleg megkapja, valószínűleg visszaesne a teljesítménye (azért szerződéses évében mindenki az átlagosnál jobban pörög).
Karrier év után elengedni valakit... Nem túl okos.Blevi
gorbel
több mint 12 éve
Ha Melton nem megy Lovie után, akkor ő is elérhető opció lenne. Ha jól tudom 26 éves, és a medvéknél bőven beletanult ebbe a rendszerbe.Pedig egyértelmű lépés. Ha már úgyis rebuilding a D-ben, egy (valószínűleg) rendszeridegen játékossal nem lehet hosszabbítani, főleg úgy, hogy hatalmas pénzt kérne el, majd ha esetleg megkapja, valószínűleg visszaesne a teljesítménye (azért szerződéses évében mindenki az átlagosnál jobban pörög).
gorbel
Vagy esetleg ha a Bills nem tageli, akkor Byrd. Talán slowmotion említette, hogy kell 2 elég jó safety,ez így van és nagy lépést tennénk előre.
több mint 12 éve
Bár Robnál tényleg kevesebb volt a labda szerzés, de sok volt a 3&out, és így jöhetett fel az O.fact#1: defense wins championships.
Mivel ők gyengék voltak, és nem bírtak pontot szállítani, így még többet akarnak a def-től.
Most már sztem ott tart JJ, hogy a def-nek kell pontokat szerezni, és meccset nyerni.....
beltazor
nem rúgtam volna ki Ryant mindenáron, de azért elég számalmas volt nézni, hogy állandóan pussy zónában játszatta a védelmet, amikor kb a szezon felétől legkésőbb nyilvánvalóvá vált, hogy úgy csak értelmetlenül nyeljük a yardokat.
Carr és Mo nem futóbajnoknak lett szerződtetve, hanem hogy a LoS-en szájbatörölje a receivereket, és utána piócaként lógjanak a nyakukon.
kb egyetlen levédekezett slantet nem láttam idén a védelemtől, mert Ryan annyira tartott attól, hogy az oldalvonalon megvernek, hogy egyszer sem hívta belülre a cornerek védekezését. márpedig ha van egy ingyen play 3rd&5-ra, amit a védelem nem hajlandó levédekezni, akkor hülye lennél, ha nem azt választanád... az egyetlen csapat, aki ilyet nem nagyon csinált meg ellenünk, az a Bengals volt, és ők is csak azért, mert a galaktikus AJ Greennek éppen rossz napja volt, és két ilyet is elejtett red zone-ban.
több mint 12 éve
Hát ja, Jenkins,Jones,Bennett...ha akkor 3 jobb játékost sikerül húzni+ 2009...fel ennyi baj lenne.KroosJenkinsre nem húznám rá a vizes lepedőt, mert bár a "Ha..."-val kezdődő mondatoknak nincs sok értelme, de HA nem megy szét a válla és HA Ryan képes lett volna a cornereket nem a Ryannak tetsző, hanem a cornereknek fekvő stílusban játszani, akkor most lehet, hogy nem köpködnénk, hanem azon aggódnánk, hogyan tudjuk megtartani.
meg ugye az sem segített, hogy Scandrick ötödik körös pick lévén rövidebb szerződést kapott, hamarabb kellett hosszabbítani vele, és azért amikor a slot cornered 5 év/ 32 milliós szerződésért játszik, a kezdő kettes számú cornered meg évente jó esetben 1-1,5 millióért, akkor tudod, hogy valamit gyökeresen elbasztál, és nem is kell csodálkozni, ha a fent említett kettes számú húzza a száját.
ha a válla megerősödik, akkor Jenkins ugyanúgy stabil kezdővé fog válni máshol, mint ahogy Spencer is.
több mint 12 éve
Bár Robnál tényleg kevesebb volt a labda szerzés, de sok volt a 3&out, és így jöhetett fel az O. Mivel ők gyengék voltak, és nem bírtak pontot szállítani, így még többet akarnak a def-től.
Most már sztem ott tart JJ, hogy a def-nek kell pontokat szerezni, és meccset nyerni.....

több mint 12 éve
Pedig egyértelmű lépés. Ha már úgyis rebuilding a D-ben, egy (valószínűleg) rendszeridegen játékossal nem lehet hosszabbítani, főleg úgy, hogy hatalmas pénzt kérne el, majd ha esetleg megkapja, valószínűleg visszaesne a teljesítménye (azért szerződéses évében mindenki az átlagosnál jobban pörög).
több mint 12 éve
Kiffin Tampa2 rendszerének alap filozófiája, hogy inkább a gyorsabb, mobilis embereket használ. Sokszor a LB-ek helyett is Safety áll a pályán. Szintén igaz a DL-ra. Valamint ugye a sok turnover. Láthattuk hogy Chicagoban mennyire jól működik ez. Lényege, hogy a DB-eknek nagyon jól kell olvasni az irányítót, és a lehető legtöbbször megpróbálni leszedni a labdáját vagy kiütni az kezükből.Karrier év után elengedni valakit... Nem túl okos.
Kiffin alatt vagy Cover 2 vagy Tampa2 lesz, de a 4-3 szinte biztossá válik. Utóbbi esetében Lee, azaz Mike állna hátrébb ezzel "betömve" a FS és SS közötti üres zónát.
Viszont sok scout szerint, ezzel Spencernek is búcsút mondunk, és inkább a 3. körben hozunk egy úgymond "prototípus" 4-3 De-et. És elvileg ezzel Spears-nek is lőttek.
Annyi biztos, hogy Crawfordnak jobb lesz.
Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Kiffin Tampa2 rendszerének alap filozófiája, hogy inkább a gyorsabb, mobilis embereket használ. Sokszor a LB-ek helyett is Safety áll a pályán. Szintén igaz a DL-ra. Valamint ugye a sok turnover. Láthattuk hogy Chicagoban mennyire jól működik ez. Lényege, hogy a DB-eknek nagyon jól kell olvasni az irányítót, és a lehető legtöbbször megpróbálni leszedni a labdáját vagy kiütni az kezükből.Kiffin alatt vagy Cover 2 vagy Tampa2 lesz, de a 4-3 szinte biztossá válik. Utóbbi esetében Lee, azaz Mike állna hátrébb ezzel "betömve" a FS és SS közötti üres zónát.
Viszont sok scout szerint, ezzel Spencernek is búcsút mondunk, és inkább a 3. körben hozunk egy úgymond "prototípus" 4-3 De-et. És elvileg ezzel Spears-nek is lőttek.
Annyi biztos, hogy Crawfordnak jobb lesz.