NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 390
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem nem elvetendő ötlet a 4-3. Ware inkább ficánkolhatna abban a szerepkörben (amikor visszalép zónázni, hogy is mondjam, sebezhető), az LB sor megvalósítható a Wirtschaftsteil által vázolt megoldás szerint, Ratliff is jobban érezné magát, valamint bizony, a draftról többnyire 4-3-as DT-k jönnek jó minőségűek. Csupán az a kérdés, mi lesz a 3-4-es endjeinkkel, alkalmasak-e az új szerepre?
több mint 12 éve
Nem gondolom hogy Ware vagy Spencer alkalmas lenne DE-nek.BleviEgyetemen azt játszották.
több mint 12 éve
Nem gondolom hogy Ware vagy Spencer alkalmas lenne DE-nek.
több mint 12 éve
Elég jó ébresztő hír volt twitteren RR menesztése. A reakciójából ítélve ő se nagyon számított erre. Bőven talákhatunk okokat, mint pl. a kevés turnover, 0 pass rush, gyenge blitz stb. Ha mondjuk ezt egy full egészséges védelemmel csinálja, akkor érthetőbb lenne hogy távozik. Ennek ellenére az amerikai oldalak A/A+ értékelést adtak erre a lépésre.Részben azért is történhetett, mert közel sem úgy állunk a fizetési sapkával mint gondoltuk. Jelenleg kb. 20 millával fölötte vagyunk. A cut-oknak azért nem lenne értelme, mert nem tudnánk kivel pótolni az embereket. Ha Austin megy, akkor nyilván igazolni kell a helyére valakit, de a felszabaduló 1-2 millióért nem jöhet értékelhető WR. Ratliff cut esetén vagy most és jövőre 4-4M dead money lesz, vagy most semmi, és jövőre 7M. Ezzel megint nem vagyunk előbbre, mert szintén a felszabaduló helyből senkire nincs lehetőség. Bármennyire is sérülékenyek, valószínűleg maradnak. Spears is érthető cut lenne, de úgyis vsz. Coleman távozásával kevesen leszünk. Talán az egyetlen, ami "ésszerű" lenne, az Free menesztése. Nagyon sok jó RT jönk ki draftról.
Annak fényében, hogy nem nagyon lesz olyan NT (nem csúszik le), akit érdemes lenne elvinni 1/18-cal (viszont DT igen), lehetséges opcióként kellene figyelembe venni a 4-3-ra átállást. Persze amint jön az új DC, ezt megtudjuk.
Fel lehetne hozni, hogy Jerry szereti a 3-4et, de így van azzal is, hogy a HC legyen OC is egyben, és mégse sikeres nálunk. Ratliff is Wade rendszerében volt a csúcson, lehet meg kellene próbálni. Amúgy 4-3ban a 3 LB Wilber/Albright, valamit Lee és Carter lennének.
Ha Lovie Smith nem kap HC állást, én szívesen látnám dallasban egy 4-3-as D#-el.
több mint 12 éve
hát, ha úgy vesszük, ligaelső* védelmet hagy itt RR.nemtom, még ülepedik a dolog bennem, mondjuk az a legendás 'Fuck Yeah!' hiányozni fog...
* 'defensive 12 men on the field' büntetések tekintetében
több mint 12 éve
Az sem kizárt hogy a fiának szerezett egy jó állást... Unta már szegényke a GM dolgot. DC edzőkben nem vagyok otthon, de van aki megüti a szintet?
Az lenne a vicces, ha elmenne az Eagleshez, és bucira veretne minket.....

több mint 12 éve
Jerry Jones locked up in a Fort Worth area mental institution! Ha nem lesz egy épkézláb offensive playcaller, akkor szart sem ér az egész offseason. Garrettnek nem tudom mennyire van benne a keze a dologban, de év elején a még kb 90% emberanyaggal operáló Ryan mentette meg a seggét. Ha lett volna benne gerinc kiállt volna Ryan mellett felmondás ellenében. JJ előadja az Elefánt a porcelánboltban c. tragikomédiáját. Változások! Hurrá b*meg...!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
na, zsír, alakulunk. Tradeljük el Lee-t + első kör Sanchezért, Garrettet nevezzük ki Def. koordinátornak is, kék csillag helyett fessünk egy nagy rózsaszín Hello Kitty emblémát a stadion közepére, és jövőre tuti SB. Sőt, az NCAA-t is megnyerjük.
több mint 12 éve
Csak annyit akartam mondani, hogy Crennel a Ti szempontotokból majdnem olyan, mint egy 4-3-ban gondolkodó DC.Sztem akarunk egy NT-t hozni s drafton. Mindenképpen azt gondolom h egy hirtelen bizonytalanságot okozó döntés volt.Bleviakkor romeo a ti emberetekCrennel 3-4-e teljesen más, mint a Cowboys-é. Ott a DL 2 gap technikát végez, a Dallas-é 1 gap-es. Wilfork és BigSey képességű NT (mindkét A gap-ért felel) és RDE (pass rush-ban és futás ellen is kiemelkedő) nélkül bivaly LB sor és sec. se biztos, hogy elegendő.tomi-tomi
már persze ha nem ment el a kedve az nfl-tőlJanek
A Pats-nek Crennel távozása és BigSey trade-elése után évekbe tellett, míg valamit össze tudott rakni. S ez a valami is csak azért működőképes hellyel-közzel, mert BabyVince-t éppen csak wide9 technikába nem lehet betenni. (De ki tudja, mit hoz a jövő! 😀 )
Én sem értem Ryan kirúgását - lehet, hogy az ikertestvér helyett történt vele -, de nem is látom a részleteket a Cowboys-nál.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ha az okokat keressük:- kevés turnover főleg INT
- pass rush problémák (D-line gyengesége inkább)
- inkább zónát védekeztünk míg a CB-k inkább man-to-man az erőssége
- Washington elleni meccsen csúnyán nem tudtunk reagálni
Ezeken túl a védelem főleg a sérülések elott jól ment. Sőt sokszor még sérülten is meccsben tartotta a csapatot a sok O balfaszkodas ellenére. Azt gondolom az offenseben sokkal több és nagyobb gond volt mint a D-ben Red megis a helyen van.
több mint 12 éve
Sztem akarunk egy NT-t hozni s drafton. Mindenképpen azt gondolom h egy hirtelen bizonytalanságot okozó döntés volt.akkor romeo a ti emberetekCrennel 3-4-e teljesen más, mint a Cowboys-é. Ott a DL 2 gap technikát végez, a Dallas-é 1 gap-es. Wilfork és BigSey képességű NT (mindkét A gap-ért felel) és RDE (pass rush-ban és futás ellen is kiemelkedő) nélkül bivaly LB sor és sec. se biztos, hogy elegendő.tomi-tomi
több mint 12 éve
akkor romeo a ti emberetekCrennel 3-4-e teljesen más, mint a Cowboys-é. Ott a DL 2 gap technikát végez, a Dallas-é 1 gap-es. Wilfork és BigSey képességű NT (mindkét A gap-ért felel) és RDE (pass rush-ban és futás ellen is kiemelkedő) nélkül bivaly LB sor és sec. se biztos, hogy elegendő.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Rob Ryan kirúgva!(ESPN Dallas)iktriadSzerény véleményem szerint ez egy jó nagy balf...ság volt! Gratulálok. 10x előbb küldeném el Garretet mint Robot!
több mint 12 éve
Jerry Jones szemléletváltást akar a védelemben. Javaslom, hogy akkor igazolja le Jézus Krisztust védőkoordinátornak, aki kézrátétellel meggyógyítja a sérült kezdőket, mert ennél jobb szemléletváltást nem tudok elképzelni a védelemben.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
akkor romeo a ti emberetekmár persze ha nem ment el a kedve az nfl-től
több mint 12 éve
Egy biztos séma váltás nem lesz. Ezen kívül minden bizonytalan.JJ amúgy is szerelmes a 3-4-be plusz emberanyag nincs hozzá.
több mint 12 éve
mindenesetre meglepő volt.voltak hibái de elég nagy sérüléshullám is volt.
több mint 12 éve
Nem rossz ötlet. Sztem csapaton belül nincs megfelelő ember.Ki lesz az utód ha igy lesz? Blevir.crennel?Janek
több mint 12 éve
Ki lesz az utód ha igy lesz? Blevir.crennel?
több mint 12 éve
Ki lesz az utód ha igy lesz?
több mint 12 éve
Surprise motherf***er.... Nem tudom ez nagy meglepetés voltak a D-ben rendszer szemléleti hibák amit Ryan elkövetett, de akkor is bammeg.
több mint 12 éve
Állítólag több változás is lesz még, úgyhogy akár az OC is lehet a következő.
több mint 12 éve
hoppáhoppáok, nem zenélt a defense úgy, ahogy kellett volna, akármilyen okokból -> DC kirúgva.
no de az offense sem volt éppen világverő -> OC miért nem lett kirúgva?
több mint 12 éve
nem hiszem elde komolyan,egyetlen olyan ember,akire nem volt panasz,megtett mindent amit tudott,nem rajta múlt,hogy a defense fele kiesett,és még így is erőn felül teljesítettek.
nem tudjuk még a hátterét,hogy miért,de nagyon érdekel..
nekem ez eddig az offseason meglepetése magasan,bármi is történjen.
épp kezdett épülni a jövő,erre..nincsenek szavak számomra ezen lépésre.
több mint 12 éve
Rob Ryan kirúgva!(ESPN Dallas)