Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Azért azt ne felejtsük el, hogy Orton elsősorban egy game managing QB, nyilván kevesebb picket dobna mint Romo, viszont ilyen futójáték mellett nem sokra mennénk a 7-8 yardos passzaival. Ráadásul most nyilván preventeket védekezett a végén a Bears, úgy még könnyebb a rövid yardos passzokat végrehajtani.
Tegnap (hajnalban) nagyon ideges voltam, most így lehiggadva sem látom sokkal jobbnak a helyzetet. Romo jó kérdés, én nagyon bírom személy szerint, egyértelműen rá van kényszerítve, hogy túlvállalja magát, Austinon kívül (meg tegnap már Witten is) nem igazán kap segítséget az elkapóktól, az O-lineról már ne is beszéljünk.
És akkor a safetyk teljesítménye tegnapról. Claiborne nagyon el volt veszve amiatt, hogy rendre nem kapott segítséget hátulról, Sensi nagyon nem volt 100%-os, McCray meg láthatóan nem kezdő szint.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
Tanácstalanul nézek ki a fejemből! (nem így indult ez a szezon)

Az első meccs kivételével semmi érdemlegeset nem lehet felsorolni.
Vannak kiugró teljesítmények, de eddig kizárólag egy adott meccset.
Romo tegnap annyira nem volt képben mint a Seahawks elleni mérkőzésen.
5 INT -karrier csúcs- Kicsit hamarabb kellett volna hozni Ortont játékba.

Dez Bryant kezd egy hisztis picsára hajazni. Panaszkodik, hogy nem elsőszámú elkapó nem kap elég labdát stb. Én nagyon bírom őt, és elhiszem, hogy hiányoznak neki az eredmények de azok nem így fognak jönni. Kő keményen figyelnek rá és pont emiatt inkább fejlődnie kellene még valamilyen téren, hogy felül tudjon kerekedni az ellenen.
Austin köztudottan jó összhangban van Romoval és ez látszik a pályán is és az eredményein is. Remélem nem az az oka, hogy kevesebbet játszatják mert más többet kér... Ha már ilyen gondok vannak ott előbb utóbb sok probléma fog kibontakozni a csapat kárára.

Egyébként csak nekem volt furcsa, hogy Orton olyan nagyon gyorsan és szinte simán átgyalogolt a pályán. TD majd 2 pont és dobott bizony nagyon szépeket, és ügyesen is mozgott a zsebben. Nem mondom, hogy ő legyen a kezdő de nem láttam nagy parát tőle. 9/10 89YDS 1TD kb 3 perc pályán töltött idővel mikor fejben már mindenki feladta.

Bye week sem lesz megoldás mindenre. 2 hét alatt lehet javítani dolgokon de csodát nem lehet tenni.
Miután visszatérnek rohadt kemény dolgok várnak rájuk a pályán. Hogy egy klasszikust idézzek minden héten háború lesz. Ravens, Giants, Falcons, Redskins, Steelers, Saints nem is sorolom mert csak a hideg ráz.

Ami engem még nagyon zavar, hogy nem a tavalyi rossz idő menedzseléssel vannak gondok mert ahol kikapunk ott rendesen elverik a valogunkat. Nem egy field gól vagy egy TDn múlnak a vesztes meccsek.

Nehogy megint az alapszakasz második felében akarjunk szinte reménytelen hajszába fogni, már idejében vezetni kellene és a meccseken is erre kellene törekedni de Dallasban ez kemény dió. Wong
nem kell túlragozni, a Bears D ott már nagyjából szart az egészre, 4 touchdown előnyben, négy perccel a vége előtt csak úgy kaphatsz ki, ha négy big playt nyelsz be, és három onside kickből egyet sem szerzel meg. na ők a big playt előzték meg, ezért tudott Orton underneath és short route-okon zavartalanul dobálni.
two minute warning környékén mutatták a lelátón Urlachert lezuhanyozva, átöltözve, ez asszem mindent elmondott arról, a Bears mennyire tartott akkor már tőlünk.
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Az a baj hogy az offense teljesen homály idén. Az elit védelem már nem is tűnik annyira királynak. Nem látom valami fényesen az idei évet. Azt is el tudom képzelni hogyha a Defense tartósan jobb mint az Offense akkor Red repül és Ryan átveszi a helyét. Mert ez az O tragédia. 34 pontból 2 db pick6. 20 pont egy Bears ellen vállalható, viszont a 5 dobott INT egyáltalán nem. Ha így megy nem tudok bizakodni :/Blevi
vannak azok a nehéz napok ugye, amikor semmi sem megy szinte.
Bradynek volt már 4 INT-es meccse, talán a Buffalo ellen, ahol a védelem nem volt ennyire jó.
Manningnek (Peyton) volt asszem 4 INT-es meccse, azt nem tudom, ki ellen.
folytathatnám a sort, az a lényeg, hogy az ilyen előfordul, ettől még nem lesz rosszabb Romo, főleg, ha a receiverek sem könnyítik meg a dolgát.
a hajnali 5 INT-ből az első fele-fele arányban Romóé és Bryanté, a második egy az egyben Ogletree-é, a harmadik (szerintem inkább fumble) az mehet Romóra, a negyediknél Austinnak valószínűleg a cornerback előtt kellett volna elfutnia, az ötödik minden mindegy tossup volt a sarokra, az is lehet Romóé. az kettő és fél.
akkor mondjuk a tegnapi ellenfél Cutler, aki talán a Green Bay ellen (akinek a passzvédekezés a gyenge pontja) dobott 4 INT-je az mi?

a védelem - ha szabad ezt így mondani - tegnap kicsit puhány volt, Spencer nem tudom hogy játszott-e, de én folyamatosan Butlert láttam a helyén, a secondary egyszer sem próbálta szinte a vonalon megállítani az elkapókat (a Giantset és a Bucst azzal vertük meg, a Seahawkstól és most már a Bearstől ennek hiánya miatt kaptunk ki), gondolom Ryan jobban félt Forte-tól, mint Cutlertől, csak mondjuk két éve szinte ugyanígy kaptunk ki. csak ha a secondary nem segít a front sevennek a jamminggel, akkor kevesebb idő marad odajutni az irányítóhoz, ami meg két hiányzó kezdőjátékossal kicsit nehezebb feladat.
ja igen, akkor csak háromszor adtuk el a labdát, most ötször.

megérdemeltük a vereséget? igen.
vége a szezonnak? nem.slowmotion
Romo egyik legnagyobb támogatója vagyok. Nem akarom a tegnapit sem ráverni, mert igazságtalan lenne. Nekem az egész offensel van bajom. 4 meccs alatt volt egy értelmes felidejuk, futás a fal miatt nincs, -yardokon mar lógnak Murrayn. Passzprot alig van. Az elkapòk droppolnak. Nincs konstans jó teljesítmény, senkitől ez Romora is igaz. Ez a bajom hogy az offense impotens.

Persze a szezonnak nincs vége sőt veretlenek vagyunk a csoportban, de ez offense teljesítmény ilyen sorsolással egy top 10 pickre lesz jó.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Tanácstalanul nézek ki a fejemből! (nem így indult ez a szezon)

Az első meccs kivételével semmi érdemlegeset nem lehet felsorolni.
Vannak kiugró teljesítmények, de eddig kizárólag egy adott meccset.
Romo tegnap annyira nem volt képben mint a Seahawks elleni mérkőzésen.
5 INT -karrier csúcs- Kicsit hamarabb kellett volna hozni Ortont játékba.

Dez Bryant kezd egy hisztis picsára hajazni. Panaszkodik, hogy nem elsőszámú elkapó nem kap elég labdát stb. Én nagyon bírom őt, és elhiszem, hogy hiányoznak neki az eredmények de azok nem így fognak jönni. Kő keményen figyelnek rá és pont emiatt inkább fejlődnie kellene még valamilyen téren, hogy felül tudjon kerekedni az ellenen.
Austin köztudottan jó összhangban van Romoval és ez látszik a pályán is és az eredményein is. Remélem nem az az oka, hogy kevesebbet játszatják mert más többet kér... Ha már ilyen gondok vannak ott előbb utóbb sok probléma fog kibontakozni a csapat kárára.

Egyébként csak nekem volt furcsa, hogy Orton olyan nagyon gyorsan és szinte simán átgyalogolt a pályán. TD majd 2 pont és dobott bizony nagyon szépeket, és ügyesen is mozgott a zsebben. Nem mondom, hogy ő legyen a kezdő de nem láttam nagy parát tőle. 9/10 89YDS 1TD kb 3 perc pályán töltött idővel mikor fejben már mindenki feladta.

Bye week sem lesz megoldás mindenre. 2 hét alatt lehet javítani dolgokon de csodát nem lehet tenni.
Miután visszatérnek rohadt kemény dolgok várnak rájuk a pályán. Hogy egy klasszikust idézzek minden héten háború lesz. Ravens, Giants, Falcons, Redskins, Steelers, Saints nem is sorolom mert csak a hideg ráz.

Ami engem még nagyon zavar, hogy nem a tavalyi rossz idő menedzseléssel vannak gondok mert ahol kikapunk ott rendesen elverik a valogunkat. Nem egy field gól vagy egy TDn múlnak a vesztes meccsek.

Nehogy megint az alapszakasz második felében akarjunk szinte reménytelen hajszába fogni, már idejében vezetni kellene és a meccseken is erre kellene törekedni de Dallasban ez kemény dió.
több mint 12 éve
Az a baj hogy az offense teljesen homály idén. Az elit védelem már nem is tűnik annyira királynak. Nem látom valami fényesen az idei évet. Azt is el tudom képzelni hogyha a Defense tartósan jobb mint az Offense akkor Red repül és Ryan átveszi a helyét. Mert ez az O tragédia. 34 pontból 2 db pick6. 20 pont egy Bears ellen vállalható, viszont a 5 dobott INT egyáltalán nem. Ha így megy nem tudok bizakodni :/Blevi
vannak azok a nehéz napok ugye, amikor semmi sem megy szinte.
Bradynek volt már 4 INT-es meccse, talán a Buffalo ellen, ahol a védelem nem volt ennyire jó.
Manningnek (Peyton) volt asszem 4 INT-es meccse, azt nem tudom, ki ellen.
folytathatnám a sort, az a lényeg, hogy az ilyen előfordul, ettől még nem lesz rosszabb Romo, főleg, ha a receiverek sem könnyítik meg a dolgát.
a hajnali 5 INT-ből az első fele-fele arányban Romóé és Bryanté, a második egy az egyben Ogletree-é, a harmadik (szerintem inkább fumble) az mehet Romóra, a negyediknél Austinnak valószínűleg a cornerback előtt kellett volna elfutnia, az ötödik minden mindegy tossup volt a sarokra, az is lehet Romóé. az kettő és fél.
akkor mondjuk a tegnapi ellenfél Cutler, aki talán a Green Bay ellen (akinek a passzvédekezés a gyenge pontja) dobott 4 INT-je az mi?

a védelem - ha szabad ezt így mondani - tegnap kicsit puhány volt, Spencer nem tudom hogy játszott-e, de én folyamatosan Butlert láttam a helyén, a secondary egyszer sem próbálta szinte a vonalon megállítani az elkapókat (a Giantset és a Bucst azzal vertük meg, a Seahawkstól és most már a Bearstől ennek hiánya miatt kaptunk ki), gondolom Ryan jobban félt Forte-tól, mint Cutlertől, csak mondjuk két éve szinte ugyanígy kaptunk ki. csak ha a secondary nem segít a front sevennek a jamminggel, akkor kevesebb idő marad odajutni az irányítóhoz, ami meg két hiányzó kezdőjátékossal kicsit nehezebb feladat.
ja igen, akkor csak háromszor adtuk el a labdát, most ötször.

megérdemeltük a vereséget? igen.
vége a szezonnak? nem.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Én se látom túl fényesen az idei szezont...már a drafton agyalok, meg a Fa ügynökökön, h hova mi kéne( van jó pár lyuk).. persze ez még nagyon korai..
Nem látom a fényt az alagút végén.
Az O teljesen homály idén valamiért, és azt se értem Austin miért nincs többet foglalkoztatva??

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Az a baj hogy az offense teljesen homály idén. Az elit védelem már nem is tűnik annyira királynak. Nem látom valami fényesen az idei évet. Azt is el tudom képzelni hogyha a Defense tartósan jobb mint az Offense akkor Red repül és Ryan átveszi a helyét. Mert ez az O tragédia. 34 pontból 2 db pick6. 20 pont egy Bears ellen vállalható, viszont a 5 dobott INT egyáltalán nem. Ha így megy nem tudok bizakodni :/
több mint 12 éve
Érdemes volt felkelni a 2. félidőre....
Pozitívum nincs igazán. Pass rush 0 volt, Cutler szabadon dobálhatott, Ma Carr is csődöt mondott.
Ez Romonak és Garrettnek is egy döntő év, eddig nem úgy alakulnak a dolgok h nem lesz cut..
Orton szerintetek bejátszhatja magát a köv. meccsre?
Kroos
nem hiszem.
két hét alatt rendet lehet tenni a fejekben, plusz Romónak is voltak már szar meccsei, amiken túltette magát.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Érdemes volt felkelni a 2. félidőre....
Pozitívum nincs igazán. Pass rush 0 volt, Cutler szabadon dobálhatott, Ma Carr is csődöt mondott.
Ez Romonak és Garrettnek is egy döntő év, eddig nem úgy alakulnak a dolgok h nem lesz cut..
Orton szerintetek bejátszhatja magát a köv. meccsre?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Ennyit erről, ligaelit D, az unottképű meg a börtöntöltelék szétszopatnak minket, Morrist csak az nem veri meg aki nem akarja, Romo összevissza pickel, Bryant összevissza droppol, Ogletree is csak egy nagy meccsre volt képes úgy látszik.
Nagyon jókor jön a bye week, ismét súlyos gondok vannak fejben, szerintem Garrett ehhez kevés, de most tökmindegy, nem fogok elkezdeni új HC-t követelni, ez a szezon ilyen lesz. A PO-t elég kilátástalannak érzem, főleg egy ilyen csoportban (a végén még a Skins is beelőz).gorbel
amíg van még öt meccsünk a csoportban, addig nem kell parázni.
jó, a jelek nem bíztatóak, de bye week után elvileg erősebb lesz a védelem is, meg az további két hét, amíg Callahan csiszolhatja a támadófalat.
amúgy tanácstalan vagyok, eddig Witten betlizett, most hogy ő már újra a régi fényében tolja, Bryant kezében maradt pár pont meg vagy nyolcvan-száz yard.

egyszer el kellene már jutni oda, hogy mi szerezzük meg a vezetést, idén onnan még nem kaptunk ki.
több mint 12 éve
Ennyit erről, ligaelit D, az unottképű meg a börtöntöltelék szétszopatnak minket, Morrist csak az nem veri meg aki nem akarja, Romo összevissza pickel, Bryant összevissza droppol, Ogletree is csak egy nagy meccsre volt képes úgy látszik.
Nagyon jókor jön a bye week, ismét súlyos gondok vannak fejben, szerintem Garrett ehhez kevés, de most tökmindegy, nem fogok elkezdeni új HC-t követelni, ez a szezon ilyen lesz. A PO-t elég kilátástalannak érzem, főleg egy ilyen csoportban (a végén még a Skins is beelőz).
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Ez az első félidő... nagyon ideges leszek, ha ezt a meccset nem húzzuk be. Védelemnél láthatóan arra álltunk rá, hogy ne szopjunk nagyon hosszú playt, a passrush nagyon kevés (Butlert eddig csak egy ordas nagy mistackle miatt lehetett észrevenni), offenseben is óvatosak vagyunk, annál a Romo picknél majdnem elhánytam magam. De összességében egy fokkal jobbnak érzem magunkat, ne verjük meg magunkat, mert ezt muszáj behúzni.
Cowboynationgorbel
Romo mintha túlzottan feszült lenne és mérges. Szerintem csak magára haragudhat.
több mint 12 éve
Ez az első félidő... nagyon ideges leszek, ha ezt a meccset nem húzzuk be. Védelemnél láthatóan arra álltunk rá, hogy ne szopjunk nagyon hosszú playt, a passrush nagyon kevés (Butlert eddig csak egy ordas nagy mistackle miatt lehetett észrevenni), offenseben is óvatosak vagyunk, annál a Romo picknél majdnem elhánytam magam. De összességében egy fokkal jobbnak érzem magunkat, ne verjük meg magunkat, mert ezt muszáj behúzni.
Cowboynation
több mint 12 éve
Forte kezd a Maciknál, de még messze nem 100%. Azért így is nagyon oda kell figyelni rá, de ezt nyilván Ryanék is tudják.
több mint 12 éve
Spencer valószínűleg játszani fog. Hiába, szerződés év ez, mégegy taget biztos nem kap. Amúgy ligaszinten nagyon alulértékelt szerintem. Jó volna, ha maradna Dallasban.

Headsup! Ellenkező hír fél órával ezelőttről:
 www.dallascowboys.com/news/article-NickEatman/Big-Opportunity-For-Victor-Butler-With-Spencer-Likely-Out-/03ea28d8-d9fe-40a6-a8e3-d392e7ec5470gyeek
Én is nagyon bírom a csávót, ráadásul nem lenne rossz, ha ezt a gyenge Bears falat két oldalról is tudnánk ostromolni (Ratliff kiesésével azért a D-Line kevésbé aktív). Butler nem rossz csóka, OLB depth-nek tökéletes, de miután a mai meccs a mi LB sorunkon is múlhat, jobban örülnék, ha AS tudná vállalni. Meglátjuk. Én már tűkön ülök!
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Belenéztem az NFL.com "Fantasy Live" című műsorába, és nekem teljesen új, hogy mi vagyunk az egyetlen csapat aki ellen nem kapott el WR TD-t.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Spencer valószínűleg játszani fog. Hiába, szerződés év ez, mégegy taget biztos nem kap. Amúgy ligaszinten nagyon alulértékelt szerintem. Jó volna, ha maradna Dallasban.

Headsup! Ellenkező hír fél órával ezelőttről:
 www.dallascowboys.com/news/article-NickEatman/Big-Opportunity-For-Victor-Butler-With-Spencer-Likely-Out-/03ea28d8-d9fe-40a6-a8e3-d392e7ec5470

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
D. Free, Leonard Davis, Andre Gurode, Kyle Kosier, Flozell Adams visszasírjuk? 😀 beltazor
attól függ 😛 ha ez a 2009es támadó fal akkor igen,ha 2010es és 11'es akkor olyan nagyon sok különbség nincs szvsz.(Ha viszont Free helyére beteszed Colombo-t és azt mondod hogy 2007,akkor egyből belém nyilal a fájdalom hogy mi lett volna ha abban az évben nem találkozunk vagy nem kapunk ki a Giantstől...)

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Hát, Davis, Adams és Gurode szerintem klasszisnak számított, én nagyon szerettem őket. Főleg a jelenlegi felhozatalhoz képest...micsoda különbség. De kár ezen rágódni, következő offseasonben egyértelműen ezt az egységet kell erősíteni (a safety mellett), de jelenleg ők vannak, meglátjuk, meddig jutunk velük.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
D. Free, Leonard Davis, Andre Gurode, Kyle Kosier, Flozell Adams visszasírjuk? 😀

több mint 12 éve
Nyert a Skins, a Philly meg legyűrte Manningéket. Brutálisan erős ez a csoport idén, szerintem ismét a legkeményebb a ligában. A Bearst muszáj lesz legyűrni, mert a bye utáni sorsolás nagyon nem leányálom. Szerintem a csoportmeccseken fog eldőlni minden.
több mint 12 éve
Romo az ötödik legidősebb kezdő QB a ligában. Hogy rohan az idő...

Amúgy remélem Rob Ryan nem azért vágatta le a haját, hogy HC állást kapjon szezon végén... ha a védelem top5 lesz szezon végéig még valaki elcsábítja.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Peppers tegnap edzői döntés miatt nem edzett. Ez nem azt jelenti , hogy kihagyja a meccset ellenünk, de nem 100%os lesz. Talán kicsit nyugalmasabb lesz Romonak. Urlacher se edzett, ő már szezon eleje óta küszködik. Ez meg Murray-nek lehet pozitív.Wirtschaftsteil
Közel sem csak Peppersen múlik a passrush sikeressége avagy kudarca idén Chicagoban. Melton, Paea, Idonije, Wootton, McClellin, Okoye is jegyez már sacket idén, s mindig volt eddig 2-3 ember, aki nagyot játszott egy adott meccsen. Nem mindig Peppers.
Urlacher sérülése ellenére korrektül játszik idén is, Briggsnek meg végre nem csak a pofája nagy.
Remélem nem hétfőn betlizik mindenki a Dből.
több mint 12 éve
Coleman ki fogja hagyni a 2. meccsét is. Hihetetlen hogy még mindig a csapatban van, a produkcióját egy UDFA is simán hozni tudná, jelentősen olcsóbban.

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Peppers tegnap edzői döntés miatt nem edzett. Ez nem azt jelenti , hogy kihagyja a meccset ellenünk, de nem 100%os lesz. Talán kicsit nyugalmasabb lesz Romonak. Urlacher se edzett, ő már szezon eleje óta küszködik. Ez meg Murray-nek lehet pozitív.