Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha Jenkins egy Vincent Jacksont le tudott venni a pályáról, akkor sztem meg tud oldani mást is. Nekem egyenlőre Morris nagyobb kérdőjel bár fejlődő képes.Bleviabban igazad van hogy talán egy 1/6tól több "playmakerséget" várna az ember,de személy szerint én egy percig nem gondoltam hogy Mo már az első évében robbant.Ebben a ligában ki tudna? Revis sem az első évében lett liga legjobb,de hogy ne menjek ilyen messzire tavaly Peterson se azzal robbantott hogy milyen shotdown vagy ballhawk' corner már az első évében(itt megjegyzem hogy én örülök hogy Claiborne-t nem használjuk returnökre)Claiborne egyelőre hoz egy solid megbízható teljesítményt,nem csinál nagy playeket de nem is szopunk rajta 20+ yardos elkapásokat,ami tavaly Newmannel konstansan megvolt. Majd ha 2 év mulva is itt tart akkor lehet gondolkodni rajta hogy az 1/6 sok volt érte de szvsz van még időnk,helyesebben ideje.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ha Jenkins egy Vincent Jacksont le tudott venni a pályáról, akkor sztem meg tud oldani mást is. Nekem egyenlőre Morris nagyobb kérdőjel bár fejlődő képes.
több mint 12 éve
Sensabaugh szerintem is egy elfogadható játékos, de úgy érzem, később szükségünk lenne valakire mellé párban aki jobb nála, elsősorban a passzoknál. Magyarul úgymond első számú safetynek kevés. Igazán félelmetesen passzoló csapattal eddig nem találkoztunk (az első héten hál istennek nem az 500 yardos arcukat mutatták Manningék), ráadásul idén nem is sokszor fogunk (még egyszer Giants, Falcons meg talán a Saints, bár sok idei riválisunk olyan, hogy egy-egy meccsre képes nagyon sok yardot összehozni a levegőben), de ennek ellenére aggódom. Mondjuk Silva akár robbanthat is, de reálisan nézve nem sok esélyt látok erre, erről a FRamptonról nem tudok sokmindent, Carr pedig (ahogy már említette valaki) a legjobb cover cornerünk, fölösleges lenne hátrébb vinni. Bár ki tudja, lehet Garrett úgy gondolkozik, hogy a Claiborne-Jenkins duó hátulról megtámogatva Carral elég? Én azért annak örülnék, ha csak nickelben lennének fönn egyszerre a pályán, annak viszont nagyon, mert az úgy erős.
több mint 12 éve
Milyen furcsa ez is hogy majdnem évtizedeken keresztül volt legalább egy ligaszinten kiemelkedőnek mondható safety-nk,azokról az időkről nem is beszélve amikor egy bizonyos Charlie Waters Cliff Harris S páros játszott Big D-ben. Woody óta meg volt egy RW kb 3 év,meg most Sensi aki egy solid tackler és nagy playeket viszonylag ritkán enged. Nem baj,más csapat meg sokkal fontosabb posztokra nem talál épkézláb játékost évek óta. 😊baszki! muszáj mindig feltépni a sebeket?slowmotionMuszáj. 😀gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Érkezett bizonyos Eric Frampton, S. Ha valami pozitívat kell mondanom róla, akkor itt van ez: másik négy (Antwaun Molden, Tyrone Culver, Don Carey, Aaron Rouse) safetyt utasított maga mögé a workouton. Kezdeni nem kezdett még, az elmúlt két évben négy meccsen játszott.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Freeman + Wilsontól nem is vártunk többet. Most nehezednek a meccsek, nehéz lenne elsőnek maradni.Most nézem, hogy mi vezetjük a totál defenset 😛 😀igen, de azért ezt egy plusz két fél támadósor ellen értük el, szóval ne szaladjon el velünk a ló 😊slowmotion
www.nfl.com/stats/teambeltazor
több mint 12 éve
Most nézem, hogy mi vezetjük a totál defenset 😛 😀igen, de azért ezt egy plusz két fél támadósor ellen értük el, szóval ne szaladjon el velünk a ló 😊
www.nfl.com/stats/teambeltazor
több mint 12 éve
baszki! muszáj mindig feltépni a sebeket?slowmotionMuszáj. 😀
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Darren Woodson... baszki! muszáj mindig feltépni a sebeket?...kivéve ha Darren Woodsonnak hívják. Amúgy McCray és Sensabaugh a maga hétmérföldes emelkedésével is eléggé hiányozna/zik a spec teamből. Safety sors, csak nem kéne összetörniük magukat. Church sérülése is milyen volt már! Ki akart gyorsulni miután látta hogy futás van és elszakadt az achillesze? Elég fos. :/gyeekNem lepődnék meg, ha hétfőn azt a hírt kapnánk, hogy Mario Butler újra a kezdő csapatban. Magassága, súlya megvan hogy safety-t játsszon, Matt Johnson még nem egészséges.ha ki is bontakozik, akkor is alig van safety. és akkor még a spec teambe is kell ember, mert a kezdőket mégsem játszathatjuk ST-ben...slowmotion
Hogy Carr FS legyen, kiráz a hideg tőle. A legjobb cover corner, (lehet hogy így se volt rossz, de) neki CB-et kell játszania.
Pool vissza hozatalán se lepődnék meg, de az előbbit valószínűbbnek tartom.
Vagy hagyjuk hogy Silva kibontakozzon 😀Wirtschaftsteil
nyolcadik éve próbáljuk pótolni, de maximum félig sikerült, ha egyáltalán :/
több mint 12 éve
...kivéve ha Darren Woodsonnak hívják. Amúgy McCray és Sensabaugh a maga hétmérföldes emelkedésével is eléggé hiányozna/zik a spec teamből. Safety sors, csak nem kéne összetörniük magukat. Church sérülése is milyen volt már! Ki akart gyorsulni miután látta hogy futás van és elszakadt az achillesze? Elég fos. :/Nem lepődnék meg, ha hétfőn azt a hírt kapnánk, hogy Mario Butler újra a kezdő csapatban. Magassága, súlya megvan hogy safety-t játsszon, Matt Johnson még nem egészséges.ha ki is bontakozik, akkor is alig van safety. és akkor még a spec teambe is kell ember, mert a kezdőket mégsem játszathatjuk ST-ben...slowmotion
Hogy Carr FS legyen, kiráz a hideg tőle. A legjobb cover corner, (lehet hogy így se volt rossz, de) neki CB-et kell játszania.
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy nem. A 2. héten úgy gondoltam hamar jön nekünk a bye week, de most úgy látom, hogy nem. Macik után megyünk Flaccoékhoz onnan Carolina (ez még talán a kisebbik gond) aztán Giants és Atlanta....Hát erről a meccsről oldalakat lehetne írni, de a nagy része negatívum lenne.ha a rusher úgy csinál fumble-t az irányítónál, hogy az irányító még passzolóként van nyilvántartva, akkor nemcsak fumble, hanem sack is.
Kezdem pár pozitívummal: Bryant visszatért, nagyon szép elkapásai voltak, a punt return már csak hab a tortán.
Jenkins nagyon szépen fogta V.Jacksont, szerintem nem is kapott el labdát, amikor ő fogta.
Ware bár Limitált edzésen volt, de a mai formáján nem látszik. A sack-ek elmaradtak, de kaptunk helyette 2 kierőszakolt fumble-t.
ÉS akkor pár negatívum:
Witten still katasztrófa.
Az OL nem hagyja nyugodni Romot, állandóan átmennek rajtuk.
Annyi büntetést kapunk, hogy idegenben is sok, nemhogy otthon.
A play hívások borzalmasak, mintha egy feltörekvő Maddenes lenne az OC.
A bírókra meg már szavakat se érdemes pazarolni.
Lassan nem marad játékos a secondary-ben, ennek ellenére meg kell dícsérni Rob-ot, jól keveri a kártyákat.(Meg a sec tagjait is).
Zárásnak annyi, hogy inkább néztem volna a Szex és New Yorkot.Wirtschaftsteil
ez valami rettenet volt, bár még az is enyhe kifejezés erre.
jó játékkal győzelem - pipa
rossz játékkal vereség - pipa
rosz játékkal győzelem - pipa
remélem, a Bears ellen nem az jön, ami logikailag következneslowmotion
Nagyon is kell a pihi. Rendet kell tenni a fejekben és még további 100 fronton mert most hétvégén is csak erős szerencsével hoztuk ezt a meccset. Ezekhez a csapatokhoz ez mind nagyon kevés lesz. Vagy rend lesz vagy csúnya negatív mérleg! (és az alapszakasz második fele szerintem rosszabb mint az első, de ez még messze van..)
több mint 12 éve
bár elfogult vagyok a michigani játékosokkal, de MolK ebben a csapatba simán kezdő lenne. Bőven behuzhatuk volna SD előtt.egy ordas nagy OPI után, igen.
off: Hajnalban hogy örültem Tate kulcs dropjának. erre csak összemákolta a győztes "elkapást". beltazor
ehhez képest Lee levadászása légyfing, már ami a következményeket illeti.
több mint 12 éve
bár elfogult vagyok a michigani játékosokkal, de MolK ebben a csapatba simán kezdő lenne. Bőven behuzhatuk volna SD előtt. off: Hajnalban hogy örültem Tate kulcs dropjának. erre csak összemákolta a győztes "elkapást".
több mint 12 éve
Nem lepődnék meg, ha hétfőn azt a hírt kapnánk, hogy Mario Butler újra a kezdő csapatban. Magassága, súlya megvan hogy safety-t játsszon, Matt Johnson még nem egészséges.ha ki is bontakozik, akkor is alig van safety. és akkor még a spec teambe is kell ember, mert a kezdőket mégsem játszathatjuk ST-ben...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Nem lepődnék meg, ha hétfőn azt a hírt kapnánk, hogy Mario Butler újra a kezdő csapatban. Magassága, súlya megvan hogy safety-t játsszon, Matt Johnson még nem egészséges.Hogy Carr FS legyen, kiráz a hideg tőle. A legjobb cover corner, (lehet hogy így se volt rossz, de) neki CB-et kell játszania.
Vagy hagyjuk hogy Silva kibontakozzon 😀
több mint 12 éve
Pontátlagot tekintve a 30. helyet foglaljuk el a ligában. A fal nem blokkol rendesen futásnál, ezért muszáj többet passzolni. De mivel ott sem védik Romot, tartok tőle, hogy lesz idén sérülése.és mi van, ha mind Romo, mind Cutler az első drive után kiszáll?
Jövő héten a Bears ellen tényleg az dönthet, hogy melyik irányítót viszik le hamarabb félholtan.gorbel
döntetlen? ja várj, McNabb nem játszik 😊
több mint 12 éve
Witten-nel kapcsolatban az egy nagyon sokatmondó adat volt, amikor megmutatták, hogy 2010-2011 között (azaz a legutóbbi két idényben) mennyi dropot ejtett, és mennyit az idei első három meccsen. Aki nem látta a meccset, annak elárulom, hogy a két szám ugyanakkora.
több mint 12 éve
Pontátlagot tekintve a 30. helyet foglaljuk el a ligában. A fal nem blokkol rendesen futásnál, ezért muszáj többet passzolni. De mivel ott sem védik Romot, tartok tőle, hogy lesz idén sérülése. Jövő héten a Bears ellen tényleg az dönthet, hogy melyik irányítót viszik le hamarabb félholtan.
több mint 12 éve
remélem, igazad van, de Pool nekem akkor is újonc a D szempontjából. talán két hetet volt itt, a legnagyobb nyomot azzal hagyta az emberekben, hogy bukta az első fizikai felmérőt. jó, lehet, hogy annyival intézték el, hogy kezdő nem lesz, backupként meg spec teamet kellene játszani, oda meg jobb a fiatalság, de akkor is kikerült.Szerintem többet nyomott a latba a fizetés és a fejlődési perspektíva - nomeg Church kiugró teljesítménye - Pool kirakásánál mint a saját ügyetlensége. Veterán minimumért jó ágyútöltelék, ismeri a Ryan-féle rendszert is. gyeekés milyen ironikus, hogy attól az embertől várjuk a megváltást, akit egy kezdő és egy harmadéves UDFA, meg egy másodéves UDFA szorított ki úgy, hogy amikor jött, akkor szerintem mindenki fix kezdőnek vette.slowmotionamúgy Church IR, elszállt az Achillese.Brodney Pool hivalatolsan a visszavonult játékosok között van, lehet jobb opció ilyen hirtelen mint Johnson.gyeek
per pillanat a kezdő safety párosunk a McCray-Silva duó, Matt Johnsont sürgősen kérik a recepcióraslowmotion
mindegy, majd meghozza a döntést a front office, én maradok a saját feladatom végrehajtásánál (szurkolás, és a csapat időnkénti fikázása vagy felmagasztalása)
több mint 12 éve
Szerintem többet nyomott a latba a fizetés és a fejlődési perspektíva - nomeg Church kiugró teljesítménye - Pool kirakásánál mint a saját ügyetlensége. Veterán minimumért jó ágyútöltelék, ismeri a Ryan-féle rendszert is.és milyen ironikus, hogy attól az embertől várjuk a megváltást, akit egy kezdő és egy harmadéves UDFA, meg egy másodéves UDFA szorított ki úgy, hogy amikor jött, akkor szerintem mindenki fix kezdőnek vette.slowmotionamúgy Church IR, elszállt az Achillese.Brodney Pool hivalatolsan a visszavonult játékosok között van, lehet jobb opció ilyen hirtelen mint Johnson.gyeek
per pillanat a kezdő safety párosunk a McCray-Silva duó, Matt Johnsont sürgősen kérik a recepcióraslowmotion
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Vick anélkül is béna, a Manning jó ötlet. 😀Én Churchöt nagyon sajnálom,igen biztató volt amit kirakott a pályára az eddigi 2 és fél meccsen.figyu, nem akarsz egy Vickes vagy Manninges siget? 😉slowmotion
Egyébként azt olvastam hogy Sensabough már valszeg játszik a Bears ellen,azért akkor a Sensi-McCray duóbol még hátha nem lenne olyan nagy gebasz.Carr nekem is nagy kedvenc lett már most,csak azért nem csináltatok valami fasza kis siget mert azokra a játékosokra akiknek én az aláírásukat hordom mindig lesújt a woodoo 😕 ki is veszem mindjárt Wittent.Cowboykarcsi
Amúgy én nem igazán hiszek abban, hogy Johnsont összerakják következő meccsre, bár nem emlékszem meddig jósolták hogy pályán kívül marad.
több mint 12 éve
Én Churchöt nagyon sajnálom,igen biztató volt amit kirakott a pályára az eddigi 2 és fél meccsen.figyu, nem akarsz egy Vickes vagy Manninges siget? 😉
Egyébként azt olvastam hogy Sensabough már valszeg játszik a Bears ellen,azért akkor a Sensi-McCray duóbol még hátha nem lenne olyan nagy gebasz.Carr nekem is nagy kedvenc lett már most,csak azért nem csináltatok valami fasza kis siget mert azokra a játékosokra akiknek én az aláírásukat hordom mindig lesújt a woodoo 😕 ki is veszem mindjárt Wittent.Cowboykarcsi
több mint 12 éve
Én Churchöt nagyon sajnálom,igen biztató volt amit kirakott a pályára az eddigi 2 és fél meccsen.Egyébként azt olvastam hogy Sensabough már valszeg játszik a Bears ellen,azért akkor a Sensi-McCray duóbol még hátha nem lenne olyan nagy gebasz.Carr nekem is nagy kedvenc lett már most,csak azért nem csináltatok valami fasza kis siget mert azokra a játékosokra akiknek én az aláírásukat hordom mindig lesújt a woodoo 😕 ki is veszem mindjárt Wittent.
több mint 12 éve
és milyen ironikus, hogy attól az embertől várjuk a megváltást, akit egy kezdő és egy harmadéves UDFA, meg egy másodéves UDFA szorított ki úgy, hogy amikor jött, akkor szerintem mindenki fix kezdőnek vette.amúgy Church IR, elszállt az Achillese.Brodney Pool hivalatolsan a visszavonult játékosok között van, lehet jobb opció ilyen hirtelen mint Johnson.gyeek