NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na eddig nem rosszak a rész eredmények. Csak maradjanak is így. 😊

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Go Ravens, Go Buccaneers!gyeek
Eli már 2 labdát adott el, ha tartja a formáját, meglehet az a 0-2. A Baltimore D# is elég kemény ma. Nem lenne rossz, ha a kettő rivális vesztene. Elhúzhatnánk, ha csak 1 WINnel is.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.
Wong
Ha olyan érzékenyen érint az off-topic, ne hozd fel legközelebb...

Go Ravens, Go Buccaneers!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotion
Bears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
Más kérdés, hogy Cutleren ment el az egész.
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!Wong
Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀Wyatt
2 hét után most néztem meg először a Cowboys topicot 😀 😀 😀

látom ez itt az off topic így leírom: nem Cutleren ment el ez a meccs.davemayer
Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotion
Bears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!Wong
Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀Wyatt
2 hét után most néztem meg először a Cowboys topicot 😀 😀 😀

látom ez itt az off topic így leírom: nem Cutleren ment el ez a meccs.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!
több mint 12 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
nagy rivalizálás ez is, de inkább petey vs. seahawks fans meccs. 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
szerk: Ha válaszolni szeretnél -gondolom igen...-, akkor azt már tedd az NFC-West csevegőben légy oly kedves.undisputedly
pm

bocs srácok az offért

több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊
petey
Ezért. Beraksz az aktuális ellenfelünk topicjába egy erősen degradáló képet a Hawks O#-ról,majd amikor leírom,hogy mi miért történt, szégyenérzet nélkül leírod a fenti sort, és közlöd,hogy itt senkit nem érdekel 😊 Szerintem érdekli a Dallas fanokat,hogy milyen siettetés várható a részükről. Azt is biztosra veszem viszont,hogy talán olyan mélységekbe menően, ameddig a szurkálódásod miatt kellett részletezni, már nem 😊 Amúgy sem értem,hogy miért vagy aktív minden Hawks-szal kapcsolatos topicban,mégakkor is,ha közben megy a 9ers meccse, de talán nem is kell tudnom, viszont a rengeteg -csak ismételni tudom magam- degradáló megjegyzést hanyagolhatnád 😊

szerk: Ha válaszolni szeretnél -gondolom igen...-, akkor azt már tedd az NFC-West csevegőben légy oly kedves.
több mint 12 éve
Petey szeret túlozni. Ráadásul a Hawks sem a szíve csüske 😊
A fal tényleg borzasztó volt az első meccsen, de mint kiderült nagyrészt azért, mert jobb guradként egy olyan újonc játszott, aki nyáron lett átkonvertálva D-linemanből RG-ba. Nem igazán ismerte a kommunikációs "vívmányokat", így amikor először találkozott a vele felálló fal jobb blitz csomaggal, akkor nem tudta kezelni, ami bedöntötte a RT posztot is.Ő most a padon kezd majd. A túloldalon pedig LT-ben Okunk egyszerűen sz@r, de ő valószínűleg nem játszik majd 😊 Jobb lesz a fal mint volt az első héten, és Lynch háta is javul.

Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.undisputedly
végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.petey
Te nem indokoltad meg,hogy miért átjáróház a falunk. Ebbe az is bőven beleolvasható volt,hogy azért mert nincs talent, teljes mértékben kutyaütő brigád, akik nem képesek javulásra. Pedig nem!
Leírtam,hogy miért voltunk gyengék a Cardinals ellen. Ez javítható defekt nem pedig állandó, és nehezen kiküszöbölhető csorba. Ha akarod, lásd annak a falunkat aminek szeretnéd, Te tudod, de szerintem vagyunk mi, Hawks fanok itt az oldalon annyira tisztában a dolgokkal,hogy bárki objektív szemlélő adjon a véleményünkre.undisputedly
miért indokolnám meg hogy mi volt a baj? 1, itt senkit nem érdekel, 2 ez a Cowboys topik ahol arról van szó hogy perpill mi lehet hétvégén, 3 láttam hogy milyen teljesítményt nyújtott az OL-etek. az, hogy 5-6-7-8 meccs múlva milyen lesz, arra ott van a Hawks topik.

amúgy ha a Giants OL-t oktatták idegenben, sanszos hogy ez lesz vasárnap is. plusz jó a sec. teljesítmény is.

több mint 12 éve
A fal tényleg borzasztó volt az első meccsen, de mint kiderült nagyrészt azért, mert jobb guradként egy olyan újonc játszott, aki nyáron lett átkonvertálva D-linemanből RG-ba. Nem igazán ismerte a kommunikációs "vívmányokat", így amikor először találkozott a vele felálló fal jobb blitz csomaggal, akkor nem tudta kezelni, ami bedöntötte a RT posztot is.Ő most a padon kezd majd. A túloldalon pedig LT-ben Okunk egyszerűen sz@r, de ő valószínűleg nem játszik majd 😊 Jobb lesz a fal mint volt az első héten, és Lynch háta is javul.

Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.undisputedly
végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.petey
Te nem indokoltad meg,hogy miért átjáróház a falunk. Ebbe az is bőven beleolvasható volt,hogy azért mert nincs talent, teljes mértékben kutyaütő brigád, akik nem képesek javulásra. Pedig nem!
Leírtam,hogy miért voltunk gyengék a Cardinals ellen. Ez javítható defekt nem pedig állandó, és nehezen kiküszöbölhető csorba. Ha akarod, lásd annak a falunkat aminek szeretnéd, Te tudod, de szerintem vagyunk mi, Hawks fanok itt az oldalon annyira tisztában a dolgokkal,hogy bárki objektív szemlélő adjon a véleményünkre.
több mint 12 éve

végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
Nem lenézve a Seattlet meg köv körben a Tampát, de ha akarunk idén valamit ozni kell ezeket a meccseket, sok "könnyebb" meccs papíron nem lesz.Kroos
ez igaz, de ezt eddig is tudtuk 😊
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem lenézve a Seattlet meg köv körben a Tampát, de ha akarunk idén valamit ozni kell ezeket a meccseket, sok "könnyebb" meccs papíron nem lesz.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű. Cowboykarcsi
he? 😀 Seattle OL=
rettenet az a falpetey
ugy látszik jobb lesz ha többet már nem szólalok meg a Seattle meccsel kapcsolatban 😊Cowboykarcsi

Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Romo visszatér Seattlebe, illetve nekem is különeges meccs lesz mert azután a PO meccs után lettem Cowboys drukker. 😊
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű. Cowboykarcsi
he? 😀 Seattle OL=

rettenet az a falpetey
ugy látszik jobb lesz ha többet már nem szólalok meg a Seattle meccsel kapcsolatban 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
he? 😀 Seattle OL=

rettenet az a fal

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Mivel Seattle-ben Rookie QB fog kezdeni, valószínűleg még többször fogják futtatni Lynchet. Nagyon ott kell lennie a Bruce Lee párosnak, de nem aggódok miattuk. Talán egy-két labdát még el is csíphetünk, had legyen meg az első INT Claiborne-nak is. Kyle Wilber közben felépült, kíváncsi leszek mit mutat majd.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. Cowboykarcsi
Végülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...gyeek
Jogos utána néztem,valamiért megtréfált az emlékezetem,öregszem én is na 😊 lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. Cowboykarcsi
Viszont most ott lehet hagyni 1v1ben az élkapókat és a S-ek és följebb védekezhetnek. beltazor
Miért, tavaly szerinted nem tették? Történetesen emlékszem is egy bazinagy Church tszerelésre még a meccs elejéről, le is szállt a sisakja ahogy a LOS környékén összecsattant Lynch-csel. A dolgok nem olyan primitíven egyszerűek fociban, hgy idén Carr és Claiborne kezd, ezért nem kell safety segítség és telerakhatják a boxot. -_-

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Viszont most ott lehet hagyni 1v1ben az élkapókat és a S-ek és följebb védekezhetnek.

több mint 12 éve
Végülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...