NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Na eddig nem rosszak a rész eredmények. Csak maradjanak is így. 😊
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Go Ravens, Go Buccaneers!gyeekEli már 2 labdát adott el, ha tartja a formáját, meglehet az a 0-2. A Baltimore D# is elég kemény ma. Nem lenne rossz, ha a kettő rivális vesztene. Elhúzhatnánk, ha csak 1 WINnel is.
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.Ha olyan érzékenyen érint az off-topic, ne hozd fel legközelebb...
Wong
Go Ravens, Go Buccaneers!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.2 hét után most néztem meg először a Cowboys topicot 😀 😀 😀Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀Wyattbaszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotionBears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
Más kérdés, hogy Cutleren ment el az egész.
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!Wong
látom ez itt az off topic így leírom: nem Cutleren ment el ez a meccs.davemayer
több mint 12 éve
2 hét után most néztem meg először a Cowboys topicot 😀 😀 😀Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀Wyattbaszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotionBears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!Wong
látom ez itt az off topic így leírom: nem Cutleren ment el ez a meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na azt a gondolatmenetet inkább ne add elő egy Maci-drukkernek 😀 😀baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotionBears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
több mint 12 éve
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotionBears-Packers meccs nagyon jó volt. Nem csak rá van mondva, hogy ezek de nagy riválisok hanem tényleg odatette magát a bears a meccsen. Agresszívek voltak ahogy kellett, nem húzták be fülük-farkuk a Packers közönsége miatt..
Szeretném ha a MN 2 hét múlva is ilyen izgalmas lenne majd ellenünk, majd november végén RG III is rájönne, hogy bizony nem sajtból van a hold!
több mint 12 éve
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊slowmotionnagy rivalizálás ez is, de inkább petey vs. seahawks fans meccs. 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
baszki, még a végén kiderül, hogy nem is a Bears-Packers vagy a Cowboys-Redskins a legnagyobb rivalizálás, hanem a 49ers-Seahawks 😊
több mint 12 éve
szerk: Ha válaszolni szeretnél -gondolom igen...-, akkor azt már tedd az NFC-West csevegőben légy oly kedves.undisputedlypm
bocs srácok az offért
több mint 12 éve
végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊Ezért. Beraksz az aktuális ellenfelünk topicjába egy erősen degradáló képet a Hawks O#-ról,majd amikor leírom,hogy mi miért történt, szégyenérzet nélkül leírod a fenti sort, és közlöd,hogy itt senkit nem érdekel 😊 Szerintem érdekli a Dallas fanokat,hogy milyen siettetés várható a részükről. Azt is biztosra veszem viszont,hogy talán olyan mélységekbe menően, ameddig a szurkálódásod miatt kellett részletezni, már nem 😊 Amúgy sem értem,hogy miért vagy aktív minden Hawks-szal kapcsolatos topicban,mégakkor is,ha közben megy a 9ers meccse, de talán nem is kell tudnom, viszont a rengeteg -csak ismételni tudom magam- degradáló megjegyzést hanyagolhatnád 😊
petey
szerk: Ha válaszolni szeretnél -gondolom igen...-, akkor azt már tedd az NFC-West csevegőben légy oly kedves.
több mint 12 éve
miért indokolnám meg hogy mi volt a baj? 1, itt senkit nem érdekel, 2 ez a Cowboys topik ahol arról van szó hogy perpill mi lehet hétvégén, 3 láttam hogy milyen teljesítményt nyújtott az OL-etek. az, hogy 5-6-7-8 meccs múlva milyen lesz, arra ott van a Hawks topik.Te nem indokoltad meg,hogy miért átjáróház a falunk. Ebbe az is bőven beleolvasható volt,hogy azért mert nincs talent, teljes mértékben kutyaütő brigád, akik nem képesek javulásra. Pedig nem!Petey szeret túlozni. Ráadásul a Hawks sem a szíve csüske 😊végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.petey
A fal tényleg borzasztó volt az első meccsen, de mint kiderült nagyrészt azért, mert jobb guradként egy olyan újonc játszott, aki nyáron lett átkonvertálva D-linemanből RG-ba. Nem igazán ismerte a kommunikációs "vívmányokat", így amikor először találkozott a vele felálló fal jobb blitz csomaggal, akkor nem tudta kezelni, ami bedöntötte a RT posztot is.Ő most a padon kezd majd. A túloldalon pedig LT-ben Okunk egyszerűen sz@r, de ő valószínűleg nem játszik majd 😊 Jobb lesz a fal mint volt az első héten, és Lynch háta is javul.
Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.undisputedly
Leírtam,hogy miért voltunk gyengék a Cardinals ellen. Ez javítható defekt nem pedig állandó, és nehezen kiküszöbölhető csorba. Ha akarod, lásd annak a falunkat aminek szeretnéd, Te tudod, de szerintem vagyunk mi, Hawks fanok itt az oldalon annyira tisztában a dolgokkal,hogy bárki objektív szemlélő adjon a véleményünkre.undisputedly
amúgy ha a Giants OL-t oktatták idegenben, sanszos hogy ez lesz vasárnap is. plusz jó a sec. teljesítmény is.
több mint 12 éve
Te nem indokoltad meg,hogy miért átjáróház a falunk. Ebbe az is bőven beleolvasható volt,hogy azért mert nincs talent, teljes mértékben kutyaütő brigád, akik nem képesek javulásra. Pedig nem!Petey szeret túlozni. Ráadásul a Hawks sem a szíve csüske 😊végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.petey
A fal tényleg borzasztó volt az első meccsen, de mint kiderült nagyrészt azért, mert jobb guradként egy olyan újonc játszott, aki nyáron lett átkonvertálva D-linemanből RG-ba. Nem igazán ismerte a kommunikációs "vívmányokat", így amikor először találkozott a vele felálló fal jobb blitz csomaggal, akkor nem tudta kezelni, ami bedöntötte a RT posztot is.Ő most a padon kezd majd. A túloldalon pedig LT-ben Okunk egyszerűen sz@r, de ő valószínűleg nem játszik majd 😊 Jobb lesz a fal mint volt az első héten, és Lynch háta is javul.
Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.undisputedly
Leírtam,hogy miért voltunk gyengék a Cardinals ellen. Ez javítható defekt nem pedig állandó, és nehezen kiküszöbölhető csorba. Ha akarod, lásd annak a falunkat aminek szeretnéd, Te tudod, de szerintem vagyunk mi, Hawks fanok itt az oldalon annyira tisztában a dolgokkal,hogy bárki objektív szemlélő adjon a véleményünkre.
több mint 12 éve
Petey szeret túlozni. Ráadásul a Hawks sem a szíve csüske 😊végülis nem tudtad kihozni hogy jobb lenne az OL 😊 ha akarjátok hozni a meccset akkor A+ játék kell a Boyz ellen.
több mint 12 éve
Nem lenézve a Seattlet meg köv körben a Tampát, de ha akarunk idén valamit ozni kell ezeket a meccseket, sok "könnyebb" meccs papíron nem lesz.Kroosez igaz, de ezt eddig is tudtuk 😊
több mint 12 éve
Nem lenézve a Seattlet meg köv körben a Tampát, de ha akarunk idén valamit ozni kell ezeket a meccseket, sok "könnyebb" meccs papíron nem lesz.
több mint 12 éve
Petey szeret túlozni. Ráadásul a Hawks sem a szíve csüske 😊ugy látszik jobb lesz ha többet már nem szólalok meg a Seattle meccsel kapcsolatban 😊Cowboykarcsilényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű. Cowboykarcsihe? 😀 Seattle OL=
rettenet az a falpetey
Ti vagytok az egyértelmű esélyesek, de amíg egy ilyen védelem és hazai pálya áll a túloldalon, semmi sem biztos.
több mint 12 éve
Romo visszatér Seattlebe, illetve nekem is különeges meccs lesz mert azután a PO meccs után lettem Cowboys drukker. 😊
több mint 12 éve
ugy látszik jobb lesz ha többet már nem szólalok meg a Seattle meccsel kapcsolatban 😊lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű. Cowboykarcsihe? 😀 Seattle OL=
rettenet az a falpetey
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű. Cowboykarcsihe? 😀 Seattle OL=
rettenet az a fal
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Mivel Seattle-ben Rookie QB fog kezdeni, valószínűleg még többször fogják futtatni Lynchet. Nagyon ott kell lennie a Bruce Lee párosnak, de nem aggódok miattuk. Talán egy-két labdát még el is csíphetünk, had legyen meg az első INT Claiborne-nak is. Kyle Wilber közben felépült, kíváncsi leszek mit mutat majd.
több mint 12 éve
Jogos utána néztem,valamiért megtréfált az emlékezetem,öregszem én is na 😊 lényeg a lényeg egy nagyon fizikális futóval és Olineal kell szembe nézni,nem lesz könnyű.Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. CowboykarcsiVégülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Miért, tavaly szerinted nem tették? Történetesen emlékszem is egy bazinagy Church tszerelésre még a meccs elejéről, le is szállt a sisakja ahogy a LOS környékén összecsattant Lynch-csel. A dolgok nem olyan primitíven egyszerűek fociban, hgy idén Carr és Claiborne kezd, ezért nem kell safety segítség és telerakhatják a boxot. -_-Viszont most ott lehet hagyni 1v1ben az élkapókat és a S-ek és följebb védekezhetnek. beltazorLynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. CowboykarcsiVégülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Viszont most ott lehet hagyni 1v1ben az élkapókat és a S-ek és följebb védekezhetnek.Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. CowboykarcsiVégülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...gyeek
több mint 12 éve
Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani. CowboykarcsiVégülis ja, ha a 135 yard nem számít soknak...