NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Wittenért komolyan aggódom. Tudom, hogy vasember, kapitány és még holtan is játszik, de pihentetni kéne. Persze, a jelenléte a pályán nagyon fontos, de többet érne, ha november-decemberben pörögne százon.Dzsokijuingjövő vasárnap játszunk legközelebb. az annyit tesz, hogy egy hétig nem edz, jövő szerdán munkába áll (mintha most vasárnap lenne a meccsünk a szerda helyett), és jól lesz.
addig meg gondolom naponta betolják az MRI-készülékbe, az orvos jobban fog emlékezni Witten lépe kinézetére, mint a saját gyerekeiére...
több mint 12 éve
ha nem külditek el Dawkinst, akkor nem írtam volna ezt. akkor csak a Skinst savaztam volna 😀szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.slowmotionBasszus, erre majdnem nyomtam egy lájkot, aztán inkább mégse 😀
Rataxes
több mint 12 éve
Wittenért komolyan aggódom. Tudom, hogy vasember, kapitány és még holtan is játszik, de pihentetni kéne. Persze, a jelenléte a pályán nagyon fontos, de többet érne, ha november-decemberben pörögne százon.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Azért meg kell hagyni hogy a D-linebol csak JPP volt igazán jó. többiek el-el tűntek.
több mint 12 éve
Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀
több mint 12 éve
szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.slowmotionBasszus, erre majdnem nyomtam egy lájkot, aztán inkább mégse 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gratulálok!Nézted a meccsen az LT-tek hogy dolgozott? MAjdnem megfulladtak a rushereink. Mindkét irányba tragédia volt.
Jobbak voltatok minden tekintetben!
Külön gratula az edzői stábotoknak, hogy megsejtették, a cserebíróknál több is bele fog férni DPI és holding terén, mint az NFL-es profiknál. Ezzel éltetek is rendesen. Nekünk is ezt kellett volna csinálnunkG-men
több mint 12 éve
Na megnéztem a meccset. + győztünk és megérdemletük
+ Védelem jó volt tetszett, még a goal line szitut is kihúzták az első félidőben, két komoly driveja volt a Giantsnek, ami elviselhető, Lee iszonyat ahogy irányítja a védelmet
+ Dez és Ogi is jó volt
+ WARE 100+ sack fölött
+Romo jó volt, az INT csúnya volt, de ez nice volt tőle
+ szerencsénk is volt
+/- Claiborne kicsit szenvedett de én nem vártam tőle egyből a megváltást, összességében nem rossz elsőre a szereplése
+/- az offense-nek voltak szenvedős időszakai, kétarcú még mindig (első félidő vs második), Vickers jó igazolás volt
- Center poszt és maga a támadófal borzalom + Costa is lesérült, Cook nem volt reménytelenül szar legalább => kibaszott büntetések False start 6 db (wtf???) 2 delay the game…..2 holding
- Witten nem mozgott túl egészségesen remélem nem lesz baj
- Tyront csúnyán szopatták/ JPP sajnos igencsak állat..
- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,
több mint 12 éve
Kezdeném a 2 csapat Olinejával : Tragikus volt , mind2 oldalon , nem kritizálni akaroma dallas-t vagy a giantset , de ezzel a teljesítménnyel dicsérni se lehet egyiket se ... plusz a false start bemozdulások meg az időben el nem indított játékok (közrejátszott persze a hangos tömeg is)érvágóak is lehettek volna. Ezt most tényleg nem elfogultságból , de az eagles fal ezeken az OL-ken úgy átmenne mint kés a vajon. Dallas szemszögéből : Witten borzalmas volt... Inkább raktak volna be egy egézséges cserét , mint őt.... A szabálytalanságok majdnem fele rajta ment el. (Holding , False Start) persze ezezk majdnem mind Jason Pierre Paul számlájára irhatóak. Hogy valami jót is mondjak : Remek volt az elkapó arzenál , a Giants secondary megvolt lőve ha passzról volt szó. Ogletree nagyon kellemesen meglepett. Austin haloványan kezdett , de látszik azért a közte és Romo közti bizalom. Romo király volt , őt ennyivel le is tudnám. Murrayt meg hagyjuk . A defensbben a fal nem volt valami jó , Ware bácsi ügyes volt de semmi extra , ware meg ilyen. Lee meg szerelgetett. A secondary elképesztő volt , nekem nagyon tetszett. Carr szerintem nyugodtan a legjobb volt a védelemben , passzt nem engedett jóformán , és aki levédekezik egy hakeem nickset az már valaki. Claiborne-t nem szidom , még szoknia kell a közeget. És nagyjából , ennyit mondhatok. Bár nem szeretem a Dallast de ez akkor is nagyon jó meccs volt . És azért izgultam hogy a giantsnek ne sikerüljön a végső fordítás.Petikievak01nem baj, ha megnézed a csoportellenfeleket, de hidd el, nem bántásból mondom azt: nem árt tájékozódni, mielőtt...
tehenész részről valószínűleg az is hozzájárult az OL gyengeségéhez, hogy kb a negyedik játéktól (nem drive-tól, hanem játéktól) egy olyan ember állt be centerbe, akit kb öt napja igazolt le a csapat. ez nagyjából annyit jelentett, hogy annak az embernek, akinek a block assignmentet kellene kiosztania, fingja se volt arról, hogy mit és hogyan kellene kiosztani.
amúgy megnéztem a meccset kétszer, és azon gondolkoztam, hogy a false startok egy része nem írható-e annak a számlájára, hogy Cook később adta fel a labdát, mint ahogy Costával megszokták. ha a T ezzel a kiszámolós módszerrel indul, hogy JPP ne tudja megkerülni, akkor simán belenézhet pár false start-ba, mire összerázódnak...
Witten, hát izé... tudod, őt úgy hívják, hogy Kapitány. nem véletlenül van odabaszarintva a mellkasára a C betű, azt jelenti, hogy nagyobb istenség, mint egy csomó - amúgy kiváló - játékos. tudod, életében egyetlen meccset hagyott ki, amikor eltört az állkapcsa még úgy huszonegy évesen. az se volt nagy látvány, konkrétan a törés után még fent maradt játszani, és csak akkor jött le a pályáról, amikor lecserélték. szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.
amúgy hogy a péniszben jön össze az, hogy valaki az Eaglesnek és a Skinsnek is szurkol? ez kb olyan, mintha valaki egyszerre lenne Újpest- és Fradi drukker, ugye érted?
szóval persze hogy Wittenen ment el a szabálytalanságok majdnem fele (13 majdnem fele az legyen mondjuk 6, ami egész pontos becslés, lévén hogy Wittenre 2,00 büntetést fújtak összesen, ez nem baj persze, csak azok a fránya tények...)
az meg, hogy ki milyen teljesítményt nyújtott, pfff... Nicks, Claiborne, Austin, Dez mind sérültek voltak tulajdonképpen legalább a training camp fele alatt (Austin konkrétan egyetlen snapet nem játszott szerintem preseasonben), a Giants secondary meg persze hogy meg volt lőve, ha kb a negyedik számú CB kezdett, akit sérülés miatt váltott fel az ötödik, a hatodik stb.
hidd el, ezek a csapatok ettől valószínűleg csak jobbak lesznek, ami majd akkor lesz gond, ha alkalomadtán éppen a másik két csoportellenfél száját törlik el, aki nem más, mint...
szóval béke meg minden, de szerintem legközelebb akkor kezdd el bírálni a riválisok csapatát, ha van valami alapja is a savazásnak. mondjuk, ha esetleg a Te csapatod már nyert valamit.
több mint 12 éve
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.WirtschaftsteilInkább 12, Smith az INT után nagyon szépen mutatta be a horse-collar tacklet, ha az nincs akkor 7-0ra megy el a Giants és talán minden máshogy alakul...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Gratulációm a győzelemhez , de persze van pár észrevételem nekem is a meccsel kapcsolatban. Bár nem szimpatizálok egyik csapattal se , sőt nagyon nem szeretem őket , de a kickoffot megkellett néznem élőben. Kezdeném a 2 csapat Olinejával : Tragikus volt , mind2 oldalon , nem kritizálni akaroma dallas-t vagy a giantset , de ezzel a teljesítménnyel dicsérni se lehet egyiket se ... plusz a false start bemozdulások meg az időben el nem indított játékok (közrejátszott persze a hangos tömeg is)érvágóak is lehettek volna. Ezt most tényleg nem elfogultságból , de az eagles fal ezeken az OL-ken úgy átmenne mint kés a vajon. Dallas szemszögéből : Witten borzalmas volt... Inkább raktak volna be egy egézséges cserét , mint őt.... A szabálytalanságok majdnem fele rajta ment el. (Holding , False Start) persze ezezk majdnem mind Jason Pierre Paul számlájára irhatóak. Hogy valami jót is mondjak : Remek volt az elkapó arzenál , a Giants secondary megvolt lőve ha passzról volt szó. Ogletree nagyon kellemesen meglepett. Austin haloványan kezdett , de látszik azért a közte és Romo közti bizalom. Romo király volt , őt ennyivel le is tudnám. Murrayt meg hagyjuk . A defensbben a fal nem volt valami jó , Ware bácsi ügyes volt de semmi extra , ware meg ilyen. Lee meg szerelgetett. A secondary elképesztő volt , nekem nagyon tetszett. Carr szerintem nyugodtan a legjobb volt a védelemben , passzt nem engedett jóformán , és aki levédekezik egy hakeem nickset az már valaki. Claiborne-t nem szidom , még szoknia kell a közeget. És nagyjából , ennyit mondhatok. Bár nem szeretem a Dallast de ez akkor is nagyon jó meccs volt . És azért izgultam hogy a giantsnek ne sikerüljön a végső fordítás.
több mint 12 éve
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.Wirtschaftsteilmondhatni cowboys sajátosság.. nagyon sok büntit kapunk, sztem ezzel már kalkulálnak a csapatnál 😊
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.
több mint 12 éve
Nekem ebből a szempontból az tetszett amikor Romo a 3. TD passzát adta Austinnak.Majd felrobban a Cowboys kispadja az örömtől (ahogy sokunk a tv előtt is) és ő egy nyugodt mutatóújjal nyugtázta a történteket. Zseniális.
több mint 12 éve
Az sem volt semmi, amikor JJ mutatta, hogy igen ez jó volt 😀
több mint 12 éve
Éledezik az erdő. 😀Az LB sor elit. Murray 100+ yardja ellenére viszont runblockba még van mit javulnunk, ellenben Robinsont úgy érzem nem fogjuk hiányolni.
több mint 12 éve
Ja és két név, akik kedvenceim lesznek:miért, eddig nem voltak azok?! 😊
DeMarco Murray és Sean LeeVIZILÓ
több mint 12 éve
Gratulálok!Jobbak voltatok minden tekintetben!
Külön gratula az edzői stábotoknak, hogy megsejtették, a cserebíróknál több is bele fog férni DPI és holding terén, mint az NFL-es profiknál. Ezzel éltetek is rendesen. Nekünk is ezt kellett volna csinálnunk
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
GYŐZELEEEEM!"Sajnos" csak a második félidőt láttam, de azt megérte.
Az első félidő még erősen döcögött labda mindkét oldalán - bár az bíztató, hogy a Giants csak egy FG-ig jutott 30 perc alatt. Az O csinált 1st downt-okat, nem 3 kísérlet után adták le a zsugát... (az első ütésváltást kivéve)
A második félidőben kb. minden drive-ból pontot szereztünk, ami bíztató. Nagyon tetszett, hogy végre volt futójáték! Meg az is, hogy a liga egyik legjobb pass rush-a ellen nem csak passzolni akartunk, mint az elmúlt x évben... (kb így lehet semlegesíteni apass rush-t) Vickers nagyon jól blokkolt, egyszer irányt is mutatott:o)))), hasznos volt - szükség van rá. Nagyon pozitív, hogy nyílvánvaló futószituból (FB+ 2TE formációk) is sikerült annyit futni, amire szükség volt.
Romo is pontos volt és sokszor jól is mozgott ki a zsebből. Az OL nem tündökölt, de azért nem kezdők ellen játszottak - ha minden meccsen csak kicsit javulgatnak, összeszoknak, (és nincs millió sérülés), akkor van potenciál a brigádban. (Az nagyon beszédes stat volt, hogy alig van olyan ember, aki tavaly is ugyanott játszott...) Az O jóval kiegyensúlyozottabb volt, mint tavaly, nálunk volt a labda, égettük az időt is +2 TD-nél, ami látszott is a végén, időzavarba került a NYG.
Valahol legbelül éreztem ezt a győzelmet (a párom este megnyugtatott, hogy felesleges felkelni, most elkapjuk az Óriásokat😊) - örülök, hogy össze is jött. nagyon jó így kezdeni, még sokat érhet ez a csoporton belüli W. (mentálisan mindenképpen)
K... álmos vagyok, de megérte az a kihagyott 3 óra alvás!
több mint 12 éve
Grat nektek!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Na így jó menni dolgozni 😊 nem erre számítottam de így sem rossz.az elején nagyon döcögött de utána nagyon össze állt a csapat. Costa beszarás hogy megint megsérült,Cook viszont meglepően jól helytesitette,összességében a támadófal a második félidőre nagyon jó volt. Smith nagyon meg lett hülyítve egyszer kétszer de azért JPP ellen talán annyira nem gáz,Romo akkor volt a legjobb amikor szükség volt rá,Murrayt imádom,Brynat is jó volt,Austin hihetetlen mód együtt van Romoval,Ogi nagyon meglepett kíváncsi vagyok rá tudja e ezt tartani.Witten nagyon karcos volt de megmutatta hogy miért ő Mr Cowboy 2A védelem valami zseni volt. Ware már irni sem kell,7dik éve,Lee mindenütt ott van,Hatcher nagyot robbanthat idén,ugy ahogy van a front7 végig ott volt.A legjobbat a végére hagytam a secondaryt.Mo egy kcisit bizonytalankodott az elején de kb a második félidőtől megbízható teljesítményt hozott(Cruz persze sokat segített),Carr-t már most imádom,hihetetlen a faszi,ahogy terrorizálta Nickset és főleg Hixont,iszonyat fizikális tapadós CB. Eli 250 passzolt yard,ezt se hittem volna meccs előtt.ST pipa szépen helyt álltak.
Persze voltak azért negatívumok is.Rengeteg bünti,bár nyilván ez aOline tapasztalatlansága miatt is. Smith nagyon meglett verve nem egyszer ráadásul csinált vagy 4 FSt. Tackle ,ez az amiben még mindig lesz hova fejlődni,Claiborneról TD kaptunk emiatt,Lee múlton hogy nem 2őt.Sensinek is volt egy két nagyon ronda megmozdulása.
Hát most ennyi így hirtelenjében,szép volt fiúk! 😊
Nagyon tetszett még hogy nagyon kemény volt a csapat mentálisan pedig volt olyan amikor nagyon féltem hogy össze dőlnek,főleg az utolsó holodingnál,az olyan cowboysos lett volna hogy megcsináljuk de vissza fujják szabálytalanság miatt. De nem így lett 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
yee-haa!(csak stílusosan, a lent posztolt képre válaszként)
több mint 12 éve
YEPP!!!!!!! Megérdemeltük, Ogletree,Romo,Murray nagy volt, de hozta mindenki amit kell. Csak az a sok büntetés, magunknak tettük nehézzé ezekkel...Csak így tovább!!!!!!! GO COWS!!!!!!!
több mint 12 éve
Austin!!Ti meg tele vagytok pesszimizmussal...