NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
539
57
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Ogletree!!! Dupla! Nice game!
több mint 12 éve
Ogletree!! Már nagyon kellett ez a TD!
több mint 12 éve
"Witten's activation comes as a shock." Csak én nem lepődtem meg? 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Holnapi ismétlésre próbálok gyúrni, ma akartam megnézni de a meló miatt nem fér bele sajnos. Támadófal remélem legalább köze!pesen szerepel, mert Dez meg Austin elintéz ennél bőven jobb secondaryt is.Remélem a D# is ott lesz a szeren. 😊
Gyerünk srácok!
több mint 12 éve
ringo kid
12
Na megkezdődik a szezon, már nagyon vártam, ennél jobb kezdés nem is lehetne nagyon, főleg ha nyernénk!Nekem pont pihenni kellene, gondoltam alszom a meccs előtt pár órát mert holnap kemény napom lesz, de képtelen vagyok nagyon várom már! Gyengébbek tényleg nem lettünk, és a sérülések ellenére is nagyon bízom benne, hogy nyerni fogunk!
A csapat gyengébb nem lett, erősödtünk, de van 1-2 lyukas poszt+ sérülések nem hiányoznak, főleg 1-2 sovány poszton!
Éjszakás vagyok így tökéletes időzítés lesz.
GO COWS!!!!!!!!!!Kroos
Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 12 éve
Na megkezdődik a szezon, már nagyon vártam, ennél jobb kezdés nem is lehetne nagyon, főleg ha nyernénk!A csapat gyengébb nem lett, erősödtünk, de van 1-2 lyukas poszt+ sérülések nem hiányoznak, főleg 1-2 sovány poszton!
Éjszakás vagyok így tökéletes időzítés lesz.
GO COWS!!!!!!!!!!
több mint 12 éve
ez azért elég gonosz 😀nem gonosz, hanem gagyi. ez az ottani Blikk?
Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Tavaly sem volt jobb a fal és otthon elvertük a Giants-et az más kérdés hogy a D# agyonveretett minket. Ahol tavaly gyengék voltunk (CB-k)ott sokat javultunk, plusz a Giants sec nem valami acélos jelenleg.Mondjuk az utolsó győzelmünket pont a Meadowlands-en szereztük még Red első meccsén. én ebben sem hiszek feltétlenül hogy hoztunk két CB-t és ez megoldotta minden bajunkat a D-ben.A fal idén is gyenge depth szempontjából,Ratlif kezd elhasználódni,Jenkinsre igenis szükség lenne. bizakodjunk.
Ettől függetlenül Én is zakót várok, mivel évek óta szívunk ellenük ha megérdeljük ha nem.Blevi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Tavaly sem volt jobb a fal és otthon elvertük a Giants-et az más kérdés hogy a D# agyonveretett minket. Ahol tavaly gyengék voltunk (CB-k)ott sokat javultunk, plusz a Giants sec nem valami acélos jelenleg.Ettől függetenül Én is zakót várok, mivel évek óta szívunk ellenük ha megérdeljük ha nem.
több mint 12 éve
Nem tudom,én szerdára nagyon azt érzem hogy egy szoros meccsen bukunk.évek óta szenvedünk a Giants - főleg Eli - ellen akik most csúcsformában vannak,amióta bejött ez a előző év bajnoka kezdi a szezont mindig a regnáló bajnok nyert,és ami miatt a leginkább azt mondom hogy mi vagyunk az esélytelenebbek,ahol mi most a leggyengébbnek tűnünk ott egy ligaelit védőfallal szemben kéne majd helytállni.De már nagyon várom a szezont hogy láthassam a srácokat,jósolgatni viszont nem tudnék vagy csak ilyen tudálékoskodást tudok kipréselni mint fentebb.Legyen má' csütörtök hajnal! Go Cowboys!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Kicsit furcsa nekem h szinte mindenhol underdogok vagyunk. Sehol nem olvastam még hogy PO várna tőlünk bármelyik szagértő....pont most írtam az Eagles topikba. 😀
Sztem tavalyhoz képest javultunk, és akkor sem sokon múlott a dolog. :/Blevi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Kicsit furcsa nekem h szinte mindenhol underdogok vagyunk. Sehol nem olvastam még hogy PO várna tőlünk bármelyik szagértő....Sztem tavalyhoz képest javultunk, és akkor sem sokon múlott a dolog. :/
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000058029/NFL-Fantasy-Live-The-value-of-Romo?module=HP11_content_streamBár fantasy, de érdekesek az összehasonlítások.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Nagyjából mi várható nálatok, kik azok akik nem tudnak majd pályára lépni?AsbeeRatliff és Matt Johnson biztos nem lép pályára. Witten és McCray valószínűleg nem játszik. Jenkins , Wilber és Holmes kérdéses. A többiek több mint valószínű, hogy játszanak.
több mint 12 éve
Nagyjából mi várható nálatok, kik azok akik nem tudnak majd pályára lépni?
több mint 12 éve
És bármilyen gépen lehet nézni?bejelentkezős a cucc, tehát ha az belépő eszközön megvannak a szükséges feltételek, akkor gondolom igen.
Mármint otthon is szoktam meg munkában isJanek
vannak korlátozások (területi jellegűek), de azok leginkább az USA és csatolt területeire, valamint Nagy-Britannia és pár területére vonatkozik.
sávszélesség-minimum:
A broadband internet connection (DSL/cable or higher) of 750 kbps or higher is needed for NFL Game Pass. If you have an internet connection speed of 2.0 Mbps or higher and your computer meets the requirements below, you will be able to enjoy NFL Game Pass at its highest video quality.
konfiguráció-minimum:
- Intel Pentium 4 2.33GHz or higher or equivalent AMD processor with a minimum of 512MB of memory and 64MB of video RAM.
- One of the following operating systems: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, or Windows Media Center Edition.
- Microsoft Internet Explorer, or Mozilla Firefox
- Macromedia Flash Player 10.1
- Video adapter and monitor: Super VGA (1024x768) or higher.
egyébként pedig itt a FAQ:
gamepass.support.nfl.com/SportSelect.dbml?&&DB_OEM_ID=22900&SPID=44867&SPSID=669232
több mint 12 éve
És bármilyen gépen lehet nézni?Mármint otthon is szoktam meg munkában is
több mint 12 éve
ja az megvolt, hogy megtettem pár random számot hatoslottón, ebből bejött Romo, Austin és Murray? 😊(sajnos 2-es és 8-as most nincs rosteren, a 36-os Silvánál meg van fontosabb láncszem is, mondjuk Carr 😀)
több mint 12 éve
Mennyibe kerül egyébként a game pass?Tocyegy csapatos 110$, szezon 130$, fullextra 200$.
az első kettő csak az alapszakaszra szól, a harmadik teljes szezonra.
de ugye a rájátszásban gondolom minden meccset közvetíteni fog a s1/s2.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Mennyibe kerül egyébként a game pass?
több mint 12 éve
pontosan.Leszögezem, hogy nekem nincs, nem is volt (a jövőt még meglátjuk), ezért tapasztalatom nincs, de ha azt írja, hogy a 2009-es week 15-öt nézi, akkor szerintem jó eséllyel lehet később is nézni meccseket, nem csak élőben 😊Wyattköszönöm gondolkodom rajta erősen.milyen neten nézed?milyen és megéri? gpJanekupc nemtommilyen, 1 vagy 2 Mbps sebességgel, ami persze gondolom sosincs annyi.
hogy megéri-e? nem tudom, nyilván lehetne streamelni ingyen, de öt-hat év alatt megunja az ember, ha állandóan szaggat a közvetítés. emellett F.R. ordítását még mindig nem tudom elfogadni, szóval sport1 csak hang nélkül vagy éjszaka eredeti kommentárral menne, de akkor inkább ez.
lehet választani csomagokat, a csak saját csapatos csomag kb 25e Ft, én eggyel feljebb mentem, plusz ötezer, de kicsivel több meccset tudsz nézni (ha a slotokat nézem, akkor kb háromszor többet, de nyilván abba nézel bele, amibe akarsz)slowmotion
csak online live lehet nézni vagy esetleg később is meg lehet nézni?Janek
ha Giants fan lennék, (ami hála égnek nem vagyok 😀), akkor szerintem kivennék egy hét szabit, és a bajnoki menetelést nézném egész végig, pár rekesz sör társaságában.
most úgy néz ki, hogy nagy általánosságban az utolsó 3 szezon meccseit lehet megnézni meg majd az ideieket.
mondom, szerintem az a plusz 5e Ft (20 USD) simán megéri szerintem, annyival több mindent lehet elérni a Season csomagban, kezdetnek például van RedZone live, meg NFL Network. (bár azt még ki kell tapasztalnom, hogy ez utóbbiban ki az a szagértő, akit látva el kell kapcsolni)
ja, és nincs reklám régi meccseknél 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Leszögezem, hogy nekem nincs, nem is volt (a jövőt még meglátjuk), ezért tapasztalatom nincs, de ha azt írja, hogy a 2009-es week 15-öt nézi, akkor szerintem jó eséllyel lehet később is nézni meccseket, nem csak élőben 😊köszönöm gondolkodom rajta erősen.milyen neten nézed?milyen és megéri? gpJanekupc nemtommilyen, 1 vagy 2 Mbps sebességgel, ami persze gondolom sosincs annyi.
hogy megéri-e? nem tudom, nyilván lehetne streamelni ingyen, de öt-hat év alatt megunja az ember, ha állandóan szaggat a közvetítés. emellett F.R. ordítását még mindig nem tudom elfogadni, szóval sport1 csak hang nélkül vagy éjszaka eredeti kommentárral menne, de akkor inkább ez.
lehet választani csomagokat, a csak saját csapatos csomag kb 25e Ft, én eggyel feljebb mentem, plusz ötezer, de kicsivel több meccset tudsz nézni (ha a slotokat nézem, akkor kb háromszor többet, de nyilván abba nézel bele, amibe akarsz)slowmotion
csak online live lehet nézni vagy esetleg később is meg lehet nézni?Janek
több mint 12 éve
köszönöm gondolkodom rajta erősen.milyen neten nézed?milyen és megéri? gpJanekupc nemtommilyen, 1 vagy 2 Mbps sebességgel, ami persze gondolom sosincs annyi.
csak online live lehet nézni vagy esetleg később is meg lehet nézni?
több mint 12 éve
milyen neten nézed?milyen és megéri? gpJanekupc nemtommilyen, 1 vagy 2 Mbps sebességgel, ami persze gondolom sosincs annyi.
lehet választani csomagokat, a csak saját csapatos csomag kb 25e Ft, én eggyel feljebb mentem, plusz ötezer, de kicsivel több meccset tudsz nézni (ha a slotokat nézem, akkor kb háromszor többet, de nyilván abba nézel bele, amibe akarsz)