NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Lynchtől én is tartok de ha jól emlékszem nagyjából tavaly is kordában tudtuk tartani.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ezen a héten Seattle-i hangulatban fognak edzeni a fiúk, vagyis edzésen szimulált hangokkal próbálják őket felkészíteni az igen csak zajos Seahawks stadionra.WirtschaftsteilAhhoz sok, magas teljesítményű hangfal kell... 😀 Ezt a W-t ideadhatnátok, hogy rápihenhessünk a Sajtosokra! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
5.7 el vagyunk a satyó alatt. a büntetésre oda kell figyelni.
több mint 12 éve
...ÉÉÉS Hosszabítanának Romoval.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Jó hírek: - Witten jól van és edz rendesen.
- Sensabaugh csütörtökön már szintén teljes edzésen vett részt.
- Lissemore három éves hosszabbítást kapott.
Rossz hír most nincs, sajnálom. 😛 Asszem három éve volt egy meccs ahol lesérült a longsnapper, utána ligaszerte mindenki elkezdte edzetni a saját cseréjét nehogy úgy járjanak mint most a Raiders. A Cowboysnál Ladoceur cseréje Phillips.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
What Tony Romo will see on Sunday! BEAT Seattle!!(ez nagyon tetszik nekem)
több mint 12 éve
Tyront 15.750$-ra büntették a horse collar miatt.
több mint 12 éve
Ezen a héten Seattle-i hangulatban fognak edzeni a fiúk, vagyis edzésen szimulált hangokkal próbálják őket felkészíteni az igen csak zajos Seahawks stadionra.WirtschaftsteilRemélem, november elejétől pedig bezárják őket fagyos helyekre, hogy a decemberi döntő meccsekre ne legyenek környezetileg fogalmatlanok. Ahogyan korábban oly' gyakran.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Ezen a héten Seattle-i hangulatban fognak edzeni a fiúk, vagyis edzésen szimulált hangokkal próbálják őket felkészíteni az igen csak zajos Seahawks stadionra.
több mint 12 éve
Köszönöm!És bármilyen gépen lehet nézni?bejelentkezős a cucc, tehát ha az belépő eszközön megvannak a szükséges feltételek, akkor gondolom igen.
Mármint otthon is szoktam meg munkában isJanek
vannak korlátozások (területi jellegűek), de azok leginkább az USA és csatolt területeire, valamint Nagy-Britannia és pár területére vonatkozik.
sávszélesség-minimum:
A broadband internet connection (DSL/cable or higher) of 750 kbps or higher is needed for NFL Game Pass. If you have an internet connection speed of 2.0 Mbps or higher and your computer meets the requirements below, you will be able to enjoy NFL Game Pass at its highest video quality.
konfiguráció-minimum:
- Intel Pentium 4 2.33GHz or higher or equivalent AMD processor with a minimum of 512MB of memory and 64MB of video RAM.
- One of the following operating systems: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, or Windows Media Center Edition.
- Microsoft Internet Explorer, or Mozilla Firefox
- Macromedia Flash Player 10.1
- Video adapter and monitor: Super VGA (1024x768) or higher.
egyébként pedig itt a FAQ:
gamepass.support.nfl.com/SportSelect.dbml?&&DB_OEM_ID=22900&SPID=44867&SPSID=669232slowmotion
Egyre jobban érdekel a dolog 😊
több mint 12 éve
Nem az egyetlen jó izléssel megáldott kommentátort akartam megbántani... 😀
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Havi internet előfizetés: 5900 FtTudod ki tegyen fel neked dallasi képeket... 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊
Alapszakasz GamePass hozzáférés: $ 249
Magyar kommentátorok kiküszöbölése: Priceless
gyeek
több mint 12 éve
ha mindegyik meccsünk sporttévés, akkor majd nézek más meccseket gamepass-on.most hogy megvetted a gamepass-t mindegyik meccsünk sporttv-s lesz 😀 beltazorÉn láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
most hétvégén az volt, hogy az este hét órás sávban a PHI @ CLE és a WAS @ NO ment egymás mellett, meg néha odahúztam az ATL @ KC-t, meg még egy meccset, a fél tizenegyes sávban meg ment a sport1, a gépemen meg egymás mellett a SEA @ ARI és a CAR @ TB.
de nem csak ennyi az előnye, hanem hogy ha mondjuk három hét múlva meg akarom megint nézni a meccset (bármelyiket), akkor csak bejelentkezek az oldalra, és már el is kezdtem nézni a meccset.
több mint 12 éve
Ez mondjuk igaz, de az Arizona ellen pont ez volt a lényeg, hogy Wilsont még véletlenül se tudták megtartani, és azért Lynch se brillirozott. Nyilván hozta a 4-5 yardos rövideket, de nagy futása ha jól emlékszem talán 1 vagy 2 volt (ha több, akkor bocsánat írjátok a fáradtság számlájára 😊), úgyhogy szerintem a magfogása sem tartozik a lehetetlen kategóriába. Summa summárum a hétvégével kapcsolatban bizakodó vagyok. 😀egy olyan meccsen, ahol gyakorlatilag nincs olyan futásod, ahol a támadófal ad neked egy folyosót két-három yardra, a 21/85 egész jó teljesítménynek számít. asszem Lynch volt az, aki az egyik futásnál -4 yardon kezdte el vontatni a védőket, és minimum a LOS-re visszahozta a tojást, három védővel a nyakán.
institucioÉn láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
a passz miatt nem aggódok a Seahawks ellen, de a futásnál nagyon észnél kell lennni a kezdőrúgástól a meccs végi kézfogásig.
több mint 12 éve
mondjuk a havi internet tíz rugó, de a gamepass csak $129 volt (ha jól láttam a bankszámla-értasítőben, akkor úgy 29.400 Ft körül), egyébként meg a mi meccsünket úgy néztem, hogy a tévében ment az első adás, alacsony hanggal, mert Ricsi azon is átüvölt, és úgy egy perccel követte a gamepass. az elsőn ment az élő, a másodikon meg lassítgattam vissza a playeket.Havi internet előfizetés: 5900 Ftmost hogy megvetted a gamepass-t mindegyik meccsünk sporttv-s lesz 😀 beltazorÉn láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
gyeek
több mint 12 éve
F*z kivan hogy végre kezd működni a D#, erre ott is elkezdenek hullani a playerek. Amúgy sztem most két nyerhetőbb meccs jön, aztán a Bears offense lesz egy komolyabb próbatétel. Utána bye weeken meg értékelhetünk bőszen.
több mint 12 éve
Sensabaugh agyrázkódást kapott szerdán, lehet kihagyja a Seahawks elleni meccset. McCray, Silva és vészhelyzet esetén Mario Butler is tudja helyettesíteni, ha lehetne választani inkább most deríteném ki mire képesek.
több mint 12 éve
Havi internet előfizetés: 5900 Ftmost hogy megvetted a gamepass-t mindegyik meccsünk sporttv-s lesz 😀 beltazorÉn láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
több mint 12 éve
most hogy megvetted a gamepass-t mindegyik meccsünk sporttv-s lesz 😀Én láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
több mint 12 éve
Ez mondjuk igaz, de az Arizona ellen pont ez volt a lényeg, hogy Wilsont még véletlenül se tudták megtartani, és azért Lynch se brillirozott. Nyilván hozta a 4-5 yardos rövideket, de nagy futása ha jól emlékszem talán 1 vagy 2 volt (ha több, akkor bocsánat írjátok a fáradtság számlájára 😊), úgyhogy szerintem a magfogása sem tartozik a lehetetlen kategóriába. Summa summárum a hétvégével kapcsolatban bizakodó vagyok. 😀Én láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
több mint 12 éve
Pontosan. Az a D-line ott Arizonában nem újoncok gyülekezete 😊Én láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.slowmotion
institucio
Alapból szar volt a playcallunk, nem mentünk rá Willson erősségeire,helyette azt tettük ami a leginkább esélytelennek tűnt. Bombák mélyre. A védelmünkön is van mit csiszolni,ugyanis rush az nem igen volt. Nem leszünk rosszak, de egy-két meccs még kell amíg összeáll a dolog,legyen az akármennyire elég. Dallas drukkerként csalódott lennék,ha nem lenne meg a W.
több mint 12 éve
Én láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.azt a rettegett Arizona D-line-t a Tehenész támadófal sem szokta tudni megtartani, csak mondom. Lynch megfogása kulcsfontosságú lesz, de nagyon nehéz.
institucio
több mint 12 éve
Én láttam a Seattle-t, maradjunk annyiban nem megsértve a Seattle fanokat, hogy verhetőek. Az O-line egyszerűen nem tudta tartani a "rettegett" Arizona D-lne-t, Wilsonnak egyszerűen nem volt 4-5 másodpercnél több ideje cselekedni, ráadásul azért itt egy rookie irányítóról van szó, akinek még láthatólag szokni kell az NFL légkörét. Én azt hiszem, hogy jól levédekezzük a közepes futóteljesítményüket, és szokásos lesz a pass rush, akkor nem szabad bajnak lennie.
több mint 12 éve
én a Seattle-re leszek kíváncsi a Skins'-t és a Phillyt is soká' fogjuk még látni,sokminden változhat még addig.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen