NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
éééééés Jerry a Dallasban 😊
több mint 12 éve
Csak az első félidőt láttam, a másodikat fél-szemmel. Nekem nagyon úgy tűnt, Wilson passzainak nagy része középre ment, ahol a a Bruce Lee páros tevékenykedett, illetve a safetyk. Ezen a ponton sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint CB poszton. Carrt nagyon megdicsérném, Claiborne meg még tanul.szerintem a passD azért annyira nem volt rossz. Connor nagyon benézte azt a playt,de az volt Wilson leghosszabb passza a meccsen,egy huszoniksz yardos játék. olyan nagyon nem kellet megszakadnia RWnak,végig vezettek,a futás ment,15 yardnál messzebbre a negyedik negyedben kb nem is próbálkoztak,az ilyenekre meg persze hogy nem érhetnek oda a védőink.A 'hawks kegyetlenül kihasználta az elején elkövetett hibáinkat,aztán pedig profi módon végre hajtották amit végre kellett hajtaniuk.Biztonsági passzjáték,és Lynch etetése amíg az ellen már a seggén veszi a levegőt.Működött.
Nagyon nem tetszett, hogy csak a meccs vége fele tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfél irányítójára, addig semmi, de még hurry se.
Más részt kezdődik a sérülés hullám, de Tony még épségben van!
Kellett ez, szerintem a fiúk nagyon elbízták magukat a NYG után, most rájöttek, hogy ez nem így megy.
szerk.: Lee: Head-To-Head Tate Wouldn't Celebrate 😀Wirtschaftsteil
Összességében kár most már ezen rágódni,az elejétől a végéig fizikálisabbak,agresszívabbak,jobbak voltak nálunk.Utoljára tavaly az első Eagles meccsen lettünk ennyire lejátszva,tovább kell lépni,mert a Tampa ellen sem lesz sokkal könnyebb dolgunk,VJ és Blount ellen.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Carr fele még labda se ment amúgy 😛 Claiborne-al se lesz gond, sok van benne nagyon.én is kíváncsi lennék a nyilatkozatokra.
2. félidőt nem értettem mi történt, pedig szépen fel jöttünk 10:0,INT után..
Vki olvasott vmi utózöngét, nyilatkozatokat?
Kroos
több mint 12 éve
Carr fele még labda se ment amúgy 😛 Claiborne-al se lesz gond, sok van benne nagyon.2. félidőt nem értettem mi történt, pedig szépen fel jöttünk 10:0,INT után..
Vki olvasott vmi utózöngét, nyilatkozatokat?
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Csak az első félidőt láttam, a másodikat fél-szemmel. Nekem nagyon úgy tűnt, Wilson passzainak nagy része középre ment, ahol a a Bruce Lee páros tevékenykedett, illetve a safetyk. Ezen a ponton sokkal sebezhetőbbek vagyunk, mint CB poszton. Carrt nagyon megdicsérném, Claiborne meg még tanul.Nagyon nem tetszett, hogy csak a meccs vége fele tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfél irányítójára, addig semmi, de még hurry se.
Más részt kezdődik a sérülés hullám, de Tony még épségben van!
Kellett ez, szerintem a fiúk nagyon elbízták magukat a NYG után, most rájöttek, hogy ez nem így megy.
szerk.: Lee: Head-To-Head Tate Wouldn't Celebrate 😀
több mint 12 éve
dinkaaa
1 050
A Bucsot kötelező megverni. Bears-t is. 3-1-el kéne elmenni bye week-re! Sensa jó lenne ha felépülne. Nincs még egy normálisabb safetynk.. Sensa pedig azért nem rossz! Ilyen rosszul már nem fogunk idén játszani. Ezt azért elég nehéz felülmúlni😀 Szóval 3-1 kellene bye weekre! Igazából csalódottnak nem mondanám magam. 5 éve szurkolok a Cowboys-nak, és most nem érzem azt, hogy akkora baj lenne! Akkor elég ideges voltam mondjuk mikor Lee-t bedarálta Tate. Helmet to Helmet volt, erre Carterre fújják a szükségtelen durvaságot. Édes istenem!
több mint 12 éve
Így aludva egyet a történtekre egy kis +-.TD-nél nem a secondary váltotta el egymást, hanem Spencer és Connor.
+ ennél szarabbul nem lehet játszani
- minden más
Egy liga elitnek nem nevezhető O-line ellen alig volt nyomás
A sec elváltogatta magát mint a TD- nél is
Offense totális csőd 0, dropok, benázás, gyenge támadó fal, egyedül talán Murrayt tudnám pozitívan értékelni. Nem gondolom h a csoport riválisok ezután a meccs után kezdenek fosni tőlünk.
És akkor kedvelt játékvezető téma sem maradhat el. Ez ami játék vezetés címen megy az szégyen a ligára. A mi javunkra is tévedtek (a holdingok miatt sikerült Romot nem megöletni néha), nem azt mondom h az ellenfélnek kedveztek mert nem. De ez a színvonal... Sikerült is feltenniük a koronát a "teljesítményükre" a Carterre dobott unneceseryvel, miközben a védelmünk vezérét bounty gyanúsan agyonbasszák vakoldalról. Amúgy ha a liga nem bünteti akkor egy álszent fasz mindenki, örüljön Tate hogy ezután nem lett le vadászva, mondjuk azt is méltatlannak találtam volna ha bosszút áll a D#, örülök h nem süllyedtünk oda. Egyébként a 'hawkssal nincs bajom, de a negyedik negyedben +20nál 2 negyediknek neki menni, hat nevezzük nem túl gálánsnak.
Összegzés: megérdemelt vereség.
Jövő héten Tampa otthon, kell a W hogy álltathassuk magunkat a PO-val. Amit egyébként Én nem érzek idén elérhetőnek reálisan nézve sajnos 😕Blevi
most ugyanaz volt a meccs, mint a nyitóforduló, csak most mi követtük el a hibákat, és mi álltunk a f*sz rosszabbik végén.
várható volt, hogy Lynch a tizenvalahányadik futására bedarál minket, ezért kellett volna hamar vezetést szerezni, de nehéz úgy megcsinálni, ha az elején beteszünk magunknak.
Felixnek így lassan esélytelenné válik a hosszabbítás, Connor meg... amennyire örültem annak, hogy egy fiatal, de tapasztalt ILB-t igazoltunk, most annyira bosszús is vagyok. 10,5 pont ment el rajta, de ha Spencerre nem akarom rákenni a TD-t, akkor 14.
több mint 12 éve
Így aludva egyet a történtekre egy kis +-.+ ennél szarabbul nem lehet játszani
- minden más
Egy liga elitnek nem nevezhető O-line ellen alig volt nyomás
A sec elváltogatta magát mint a TD- nél is
Offense totális csőd 0, dropok, benázás, gyenge támadó fal, egyedül talán Murrayt tudnám pozitívan értékelni. Nem gondolom h a csoport riválisok ezután a meccs után kezdenek fosni tőlünk.
És akkor kedvelt játékvezető téma sem maradhat el. Ez ami játék vezetés címen megy az szégyen a ligára. A mi javunkra is tévedtek (a holdingok miatt sikerült Romot nem megöletni néha), nem azt mondom h az ellenfélnek kedveztek mert nem. De ez a színvonal... Sikerült is feltenniük a koronát a "teljesítményükre" a Carterre dobott unneceseryvel, miközben a védelmünk vezérét bounty gyanúsan agyonbasszák vakoldalról. Amúgy ha a liga nem bünteti akkor egy álszent fasz mindenki, örüljön Tate hogy ezután nem lett le vadászva, mondjuk azt is méltatlannak találtam volna ha bosszút áll a D#, örülök h nem süllyedtünk oda. Egyébként a 'hawkssal nincs bajom, de a negyedik negyedben +20nál 2 negyediknek neki menni, hat nevezzük nem túl gálánsnak.
Összegzés: megérdemelt vereség.
Jövő héten Tampa otthon, kell a W hogy álltathassuk magunkat a PO-val. Amit egyébként Én nem érzek idén elérhetőnek reálisan nézve sajnos 😕
több mint 12 éve
na, Rams megoldotta nekünk a problémát, tök zsíramúgy valószínűleg azzal a meccsel a sport2 nézők is jobban jártak volna, izgalmas is volt a végéig meg gondolom nem ment volna el az adás sem 10 percre 😮
több mint 12 éve
Sokkal több szerencsét a következő meccsen!üdv. H
több mint 12 éve
Hát 1-1 végül is , szezon előtt várható volt,csak nem így,de a csoprt szempontjából jobb. Tampát ütni kéne, mert ha nem kb. vége a szezonnak erős túlzással.
több mint 12 éve
Ez a rohadt Tate meg rohadjon meg, sérülésveszélyes és inkorrekt volt. Így fejre menni, hányinger...
több mint 12 éve
Elég szarul alakult a hétvége és meg szarok is voltunk, picsanrúgtuk magunkat de remelem össze szedjük magunkat. Ezt elbalfaszkodtuk sajnos. O#-ben mindenki betlizett.
több mint 12 éve
Ez vmi botrányosan 0. 10 pont ajándék az kemény volt az elején. De utána felálltunk a padlóról, azt hittem 2. félidőben aratunk, de gyak egy first downünk se nagyon volt. Seahawks támadott 10 percekig, semmi extrát nem csináltak azon kívül h jó a D. De még is simán nyernek.Witten,Bryant nagyon gyenge. Elhiszem h Witten sérült volt, de ez az 1-2 meccs tőle semmi. Bryant meg? Austin? 1 elkapás kb.
Romo meg siet, néha azt érzem h amikor lehetne 5-10 yardot futni akkor nem fut v nem veszi észre..??
több mint 12 éve
egyszerűen nem fér bele idegenben egy ennyire rossz kezdés,mindenki borzasztóan dekoncentrált volt. A szar kezdés után most Romo-on is azt éreztem hogy túlságosan erőlteti (mondjuk -10nél lehet is)Witten nagyon karcos,Bryantet még nem láttam ilyen szarnak,az Oline is kritikán aluli volt.Második félidőre Lynch meg megevett minket. Sensi meg Spears gyógyuljon,ilyen szarul meg ne játtszon többet a csapat
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
szokásos cowboysos faszságokon kívül..Bryant hogy ilyen szar?
több mint 12 éve
Kellemes 2007es flashbackem van, hogy csekély hátránnyal megy a Cowboys az öltözőbe... remélem megalapozott.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
jogosmuhaha, kíváncsian várom, ki fog felhomályosítani gyeek érdeklődési köréről.Valahogy most nem sikerült kiigazodnod a dolgokon vagy rossz helyre címzed a magasröptű hsz-eidet. Jah és rossz topikban élteted a kedvenceid.Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.Ha olyan érzékenyen érint az off-topic, ne hozd fel legközelebb...
Wong
Go Ravens, Go Buccaneers!gyeek
Wong
addig szerintem nézd meg a profilját, hova és mennyit kommentelt.
ja, és ha ebből sem jössz rá, akkor légyszi nézd már meg, hogy az említett két csapat ugyan kivel játszik ma...slowmotion
több mint 12 éve
muhaha, kíváncsian várom, ki fog felhomályosítani gyeek érdeklődési köréről.Valahogy most nem sikerült kiigazodnod a dolgokon vagy rossz helyre címzed a magasröptű hsz-eidet. Jah és rossz topikban élteted a kedvenceid.Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.Ha olyan érzékenyen érint az off-topic, ne hozd fel legközelebb...
Wong
Wong
addig szerintem nézd meg a profilját, hova és mennyit kommentelt.
ja, és ha ebből sem jössz rá, akkor légyszi nézd már meg, hogy az említett két csapat ugyan kivel játszik ma...
több mint 12 éve
Valahogy most nem sikerült kiigazodnod a dolgokon vagy rossz helyre címzed a magasröptű hsz-eidet. Jah és rossz topikban élteted a kedvenceid.Gondoltam, hogy most sok ember érzékeny piciny lelkébe tapostam, de mivel ez nem Bears topic így nem fogom fejtegetni a miérteket. Szerinted nem szerintem meg igen (11/27, 126YDS, 4INT). Maradjunk ennyiben.Ha olyan érzékenyen érint az off-topic, ne hozd fel legközelebb...
Wong
több mint 12 éve
amúgy DRC hülye, már bebizonyosodott, hogy ha nem tolja, hanem visszahúzza az ellenfelet, akkor azt nem fújják be, erre eltolta ezt a raszta mágust. lol...
több mint 12 éve
én ezt nem értem. mindenki azt mondta, hogy amikor Newmant átugrotta valamelyik kis kék manó, hog Newman már nincs ott a szeren. azt is mondja mindenki, hogy Ed Reed egy faszányos játékos.de akkor ha Reedet most ugrotta át Celek, akkor Reed sincs már ott a szeren? 😊
több mint 12 éve
Bár az az érzésem h a Giants behúzza nehezen, de a Philly nem.