NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
De nem csak Romo van bajban az idővel,ware és witten is ott lohol,igazán megérdemelnének már egy szép gyűrűt amit öreg korukra vihetnének a zaciba 😀Na pont itt a lényeg. Ha 2-3 éve van akkor elkezded a falépítést fiatalokból vagy ameddig Romo képben van inkább foltozod és reménykedsz, hogy valameddig kitart?WongSajnos Romonak nem biztos h van 2-3 éve. :/ draft előttig egyenlőre meg FA időszak is van, ami bekavarhatja a needeket.Blevierre gondoltam,hogy egy ember szerintem nem fogja megoldani a fal problémáját,2-3 év okos falépítés kellene.esetleg egy hátsó körös OL drafton?TehenészMélynek mély de minőségben max Costa is csere szint.Bleviegy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
Reméljük az idei pick jobb lesz.Blevi
viszont egy emberrel megoldhatók a problémák?tyron jó,többiek kevésbé,talán C poszt a legmélyebb,csak sok a sérülés.
sajnos van egy olyan érzésem,hogy egy fecske nem csinál nyarat.Tehenész
több mint 12 éve
Na pont itt a lényeg. Ha 2-3 éve van akkor elkezded a falépítést fiatalokból vagy ameddig Romo képben van inkább foltozod és reménykedsz, hogy valameddig kitart?Sajnos Romonak nem biztos h van 2-3 éve. :/ draft előttig egyenlőre meg FA időszak is van, ami bekavarhatja a needeket.Blevierre gondoltam,hogy egy ember szerintem nem fogja megoldani a fal problémáját,2-3 év okos falépítés kellene.esetleg egy hátsó körös OL drafton?TehenészMélynek mély de minőségben max Costa is csere szint.Bleviegy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
viszont egy emberrel megoldhatók a problémák?tyron jó,többiek kevésbé,talán C poszt a legmélyebb,csak sok a sérülés.
több mint 12 éve
Sajnos Romonak nem biztos h van 2-3 éve. :/ draft előttig egyenlőre meg FA időszak is van, ami bekavarhatja a needeket.erre gondoltam,hogy egy ember szerintem nem fogja megoldani a fal problémáját,2-3 év okos falépítés kellene.esetleg egy hátsó körös OL drafton?TehenészMélynek mély de minőségben max Costa is csere szint.Bleviegy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
erre gondoltam,hogy egy ember szerintem nem fogja megoldani a fal problémáját,2-3 év okos falépítés kellene.esetleg egy hátsó körös OL drafton?Mélynek mély de minőségben max Costa is csere szint.Bleviegy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
"Scout-ok azt mondják"Nem tudom melyik mondta azt hogy Livings, Bernadeau kezdő szint, de remélem nem nálunk van már....

több mint 12 éve
Mélynek mély de minőségben max Costa is csere szint.egy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
egy két korai mock draftot olvasva DL-t írnak hozzánk inkább mint OL,és amennyiben így alakul,FA piacon kéne keresni valami használható falembert.Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.Wirtschaftsteil
sajnos van egy olyan érzésem,hogy egy fecske nem csinál nyarat.
több mint 12 éve
Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Nagyon okos offseason kell, és akkor bármi lehet. Scout-ok azt mondják, hogy DL kell első körben, szerintem azt is fognak húzni, viszont akkor márciusban a támadófalat kell erősíteni, ha Romoval képzelik az elkövetkezendő éveket.
több mint 12 éve
Utoljára 18. helyen Boby Carpentert választottuk 😊Reméljük az idei pick jobb lesz.
több mint 12 éve
Brutál lesz megint, az ideinél sokkal durvább.ha gyűrűt akar nyerni a csapat, akkor úgyis a nagy részüket le kell győzni.
Kroos
az meg, hogy ez mennyire is erős, majd kiderül. Giants is kisebb hullámvölgybe került, az Eagles nagyobba, a Redskins meg hasított. jövőre simán lehet pont fordított az eredmény (szerintem a Skinsnek ez akkora hirtelen kiugrás volt, mint amikor a Miami a Wildcat-szezonban 1-15-ről 11-5-re javult, aztán visszazuhant 5-7 győzelem közé).
Rams az egyre keményebb lesz (köszi, Skins...), Saintshez visszamegy Payton, hát... majd meglátjuk.
több mint 12 éve
Jövőre úgyis vízválasztó év lesz, mindenki számára ha nincs PO Garett repülni fog Jerry nem vár tovább. Legalább erős sorsolással kell bizonyítani, de nem megyünk GB-be a tundrára.
több mint 12 éve
esetleg ez volt már?Home:N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, Green Bay, Minnesota, Denver,
Oakland, St. Louis
Away:N.Y. Giants, Philadelphia, Washington, Chicago, Detroit, Kansas City,
San Diego, New Orleans
több mint 12 éve
főleg egy skins játékostól 😀www.nfl.com/news/story/0ap1000000121245/article/rg3-to-tony-romo-ignore-your-critics-youre-greatNézzük másik szemszögből is a kérdést. Ezt én úgy hívom, hogy cinkelés. (a jópofa, senkinek rosszat nem akaró, new star ad egy szimpla "jó tanácsot". Nagyon szépen köszönjük. Olyan "aranyos" nem?)
ha tényleg így volt,kicsit megalázónak érzem,hogy egy rookie ad tanácsot,amellet,hogy minden tiszteletemTehenész
Wong
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000121245/article/rg3-to-tony-romo-ignore-your-critics-youre-greatNézzük másik szemszögből is a kérdést. Ezt én úgy hívom, hogy cinkelés. (a jópofa, senkinek rosszat nem akaró, new star ad egy szimpla "jó tanácsot". Nagyon szépen köszönjük. Olyan "aranyos" nem?)
ha tényleg így volt,kicsit megalázónak érzem,hogy egy rookie ad tanácsot,amellet,hogy minden tiszteletemTehenész
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000121245/article/rg3-to-tony-romo-ignore-your-critics-youre-greatRomo mondjuk szerintem Bob nélkül is tudja, de azért ari volt tőle 😊
de szerintem eléggé véges elemszámú az a halmaz, ahonnan elfogadja a kritikát, lásd: apu, anyu, asszony, kicsi Sólyom (még nem), Jerry, Jerry fia Stephen, Jason, Jimmy Robinson, majd jövőre talán Callahan, meg az 53-as roster többi 52 tagja és a sérültlistások.
több mint 12 éve
ha tényleg így volt,kicsit megalázónak érzem,hogy egy rookie ad tanácsot,amellet,hogy minden tiszteletem
több mint 12 éve
Amúgy a salary capről valakinek valami hiteles infó?BleviMajd ha Adam nyilatkozik, akkor lehet igazán hiteles infót mondani, eddig annyit tudok, hogy Carr szerződését átszabva 10.5 milla szabadul fel, Romo szerződését pedig egy kiterjesztéssel felezni lehet, tehát, akkor a 16M helyett 9-et foglal. Dead money miatt pedig elvileg újabb 10M szabadulna fel.
ESPN infók, nem tudom mennyire hitelesek.
több mint 12 éve
Levitre jó játékos, nagyon bírom. A szezon elején azt mondta, hogy szereti Buffalot, és szeretne ott maradni, de úgy látszik nem jutottak közös nevezőre. Az a hír járja twitteren, hogy oda megy, ahol a legjobb az ajánlat. Egyik Cowboys scout azt mondta a draftról, hogy "looking for DL first". Ez, és JJ nyilatkozata alapján elképzelhetőnek tartom, hogy márciusban repül Dallasba.Ez a baj h levitre oda megy ahol sok a $ JJ-nek van csak ugye cap space is.
Free helyére pedig bárki jó, sokkal rosszabb aligha van, és nem keres 8 millát.
Spencer meg szeretne itt maradni, csak megegyeznek.Wirtschaftsteil
Mondjuk tisztán látszik hogy domináns DL nélkül bármelyik 3-4 halott, akkor volt jó a front7 amikor Rattet kettőzték, és akkor Ware is élt. Aldon Smith hány sacket szerzett Justin nélkül? Nem hülye az öreg azért.
Amúgy a salary capről valakinek valami hiteles infó?
több mint 12 éve
Levitre jó játékos, nagyon bírom. A szezon elején azt mondta, hogy szereti Buffalot, és szeretne ott maradni, de úgy látszik nem jutottak közös nevezőre. Az a hír járja twitteren, hogy oda megy, ahol a legjobb az ajánlat. Egyik Cowboys scout azt mondta a draftról, hogy "looking for DL first". Ez, és JJ nyilatkozata alapján elképzelhetőnek tartom, hogy márciusban repül Dallasba.Free helyére pedig bárki jó, sokkal rosszabb aligha van, és nem keres 8 millát.
Spencer meg szeretne itt maradni, csak megegyeznek.
több mint 12 éve
Spencer hatalmas lóvét fog elkérni (jogosan), szerintem 80%, hogy nem tudjuk megtartani.
több mint 12 éve
ST-vel egyet értek teljesen Bailey kell nekünk nem egy rugó állat de pontos ez nekünk elég.Itt egy FA lista lehet nézegetni bár ugye a szezon utáni szerződések belekevernek.
www.rotoworld.com/articles/nfl/42077/309/nfl-free-agent-master-list-13?pg=1
Offense: úgy gondolom a támadó fal dolgán segítene egy jó center, tiszta fejetlenség ami a falban megy. Akik jelenleg itt vsz szóba jöhetnek az Vollmer, meg Andre Smith, illetve guardban Andy Levitre, centerből nem lesz a lista alapján igazán komoly név. A másik három alternatíva jól hangzik de Ők rohadt sok $-ba is kerülnek. Hozni kell egy centert és egy guardot is. Tyron + 2 még mindig kevéske. Jó lenne ha valami futás szerű is lenne mert ideit nem teszi ki az ablakba senki. Máshova az O-ba máshonnan nem hoznék embert nincs értelme, csak drafton egy WR-t meg egy TE-t hátul illetve egy projekt QB-t.
Felix, Phillips, Free, Ogi viszlát az offenseből a maradék meg küzdjön a helyéért.
Defense:
Nem lehet reális értékelni a kurva sok sérült miatt az évüket de akit tuti kiraknék az Rattlif jó lesz neki azért remélem máshol mert kedveltem. A D-lineba hoznék mindenképpen Nt-t vagy domináns DE-t, tehát egy olyan embert akit kettőzni kell. LB nem létszükséglet Spencer megtartása kulcsfontosságú lenne.
EGÉSZSÉG legyen jövőre mert ez a sok sérülés kiakasztó volt.
Draft még meglátjuk mi lesz még addig.
több mint 12 éve
Orton-Kalil trade, Smith mehet vissza a jobb oldalra 😊Azért ha AP így tolja és a D# is odateszi magát neki elég a game manager szerep.BleviAzért várjuk ki a végét. Szezon közben nagyon halva született dolognak éreztem, de az utolsó 2 meccsen eégsz jó volt, ha ezt hozza playoffba akkor még bármi lehet belőle. Csak a karja nem lesz soha erős 😕TocaRomo a Vikes fal mögött, AP-vel = SB.Mindenesetre jobbak laz esélyek mint Ponderrel. Ügyes srác, de még érnie kell, ha jövőre gyűrűt akar a Vikes bejelentkezhet érRomoért. 😊gyeek
😊Go Vikings!
több mint 12 éve
Azért ha AP így tolja és a D# is odateszi magát neki elég a game manager szerep.Azért várjuk ki a végét. Szezon közben nagyon halva született dolognak éreztem, de az utolsó 2 meccsen eégsz jó volt, ha ezt hozza playoffba akkor még bármi lehet belőle. Csak a karja nem lesz soha erős 😕TocaRomo a Vikes fal mögött, AP-vel = SB.Mindenesetre jobbak laz esélyek mint Ponderrel. Ügyes srác, de még érnie kell, ha jövőre gyűrűt akar a Vikes bejelentkezhet érRomoért. 😊gyeek
😊Go Vikings!