Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Newman és Pacman anno mennyire volt nagyon szar párban?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Matt Johnson várhatóan by week után újra edzeni fog. Sensebaugh pedig azt nyilatkozta, hogy "Ez eddig a legjobb védelem, aminek valaha része voltam." 😊
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Spencer sérült? Mit tudtok róla, mert én csak annyit, hogy nem vett részt az edzésen.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Forte edzett már a Bearsnél, és úgy tűnik, játszhat ellenünk hétfőn. Nem lettem nyugodtabb.
több mint 12 éve
Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.gorbel
Vén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült. gyeek
Többször vissza is játszották mekkorát kapott a lába, én azon csodálkoztam, h a meccs végéig kitartott.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
szerintem megpróbáljuk visszahozni PS-ba Silvát, ha jól emlékszem, akkor idén volt UDFA, szóval simán PS eligible, nem villantott sokat, spec teambe meg tizenkettő egy tucat, szóval nem hiszem, hogy bárki is elvinnéslowmotion
Tavaly év végi szerzemény volt Silva, játszott is néhány meccsen. De persze még simán PS kompatibilis.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
szerintem megpróbáljuk visszahozni PS-ba Silvát, ha jól emlékszem, akkor idén volt UDFA, szóval simán PS eligible, nem villantott sokat, spec teambe meg tizenkettő egy tucat, szóval nem hiszem, hogy bárki is elvinné
több mint 12 éve
Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.gorbel
Vén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült. gyeek
És tényleg. De hülye vagyok, bár továbbra sem értek egyet azzal, hogy miért pont Silva.
több mint 12 éve
Vén punter jobb mint a semmilyen: Chris Jones megsérült.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Ez most mi a bré? A legrövidebb posztunkról cutolunk, hogy jöhessen egy vén punter? Valaki nyugtasson meg, hogy ennek volt értelme.
több mint 12 éve
Silva cut. Kétes racionalitású időzítés. gyeek
Szerencsétlen nem is csinált semmit, egy snap erejéig volt fenn a pályán, amiből DPI lett. Igazán tesztelhettük volna még egy kicsit. Ha kellett a hely Butlernek akkor megértem 😊Wirtschaftsteil
Valamiért azt hittem Butler eddig is az 53ban volt... de nem. Szóval ja, következő hír várhatóan Mario Butler aktiválása lesz.

Scratch that. Moormannek kellett a hely. Megállapíthatom, hogy az abszint nem serkenti az agyműködést. -_-

több mint 12 éve
Silva cut. Kétes racionalitású időzítés. gyeek
Szerencsétlen nem is csinált semmit, egy snap erejéig volt fenn a pályán, amiből DPI lett. Igazán tesztelhettük volna még egy kicsit. Ha kellett a hely Butlernek akkor megértem 😊
több mint 12 éve
Silva cut. Kétes racionalitású időzítés.

több mint 12 éve
yeeee-haw!
végre újra reménykedhetünk abban, hogy egy-két personal foult kegyeskednek befújni mellettünk is, ez egy csodálatos nap az emberiség tehenész fele számára...slowmotion
ill. egyik elkapónk sem fog sapkán (?) elcsúszni ...
több mint 12 éve
yeeee-haw!
végre újra reménykedhetünk abban, hogy egy-két personal foult kegyeskednek befújni mellettünk is, ez egy csodálatos nap az emberiség tehenész fele számára...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
P Brian Moorman wasnt on the market long- signed with the Cowboys

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
vasárnap a térdelést már nem néztem, átnyomtam a stremat. most a c'mon man-be láttam, hogy Tampa edzője időt kért 6mp-vel a vége előtt azért hogy neki ugorhassanak a falnak... hát igen, nem mindenki tudja feldolgozni a vereséget....beltazor
és azt találta ki, hogy kilenc embert offside-ra állít, hátha.
Garrett meg méltatlankodott a bíróknál, hogy ezt mégis hogy.

igazából nem tudom, hogy Schiano ezt most tényleg jó megoldásnak vélte, vagy ennyire nem ismeri a szabályokat, vagy ismeri, de ennyire szarik rájuk.
ha ebből sérülés lett volna, akkor a múlt heti, TC-től kapott tiráda csak zsoltárszöveg lett volna ahhoz képest, amit a médiától kapna en bloc.
több mint 12 éve
Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen...Wirtschaftsteil
Szarok között a legkevésbé szar. Nem ő fogja megoldani a problémát.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
vasárnap a térdelést már nem néztem, átnyomtam a stremat. most a c'mon man-be láttam, hogy Tampa edzője időt kért 6mp-vel a vége előtt azért hogy neki ugorhassanak a falnak... hát igen, nem mindenki tudja feldolgozni a vereséget....

több mint 12 éve
Habár Cutler eléggé gyenge, sőt nagyon, félek hogy középen rendesen szétszednek minket a medvék. Kicsit jöhetne több INT, eddig az egyetlen is egy LB-től van. Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen, de reménykedek hogy pozitív benyomást tesz.Wirtschaftsteil
igazából bárki szét tudna szedni minket, ha jó a gameplan.
emlékeim szerint legutóbb azzal nyert a Bears, hogy ráálltak a short underneath passzjátékra, mikor a mi cornereink 7-8 yardról védekeztek.
ez a veszély most is fennáll, ha nem úgy használjuk a cornereket, amire leginkább alkalmasak. (úgy rémlik, a Seattle ellen messzire álltak a receiverektől, a Bucs ellen viszont közel).
Marshallt abuzálni kell az elejétől, súlyosan, különben sokadik alkalommal is szétalázza a védelmet.
több mint 12 éve
Habár Cutler eléggé gyenge, sőt nagyon, félek hogy középen rendesen szétszednek minket a medvék. Kicsit jöhetne több INT, eddig az egyetlen is egy LB-től van. Nem tudom hogy az újonnan szerzett safety milyen, de reménykedek hogy pozitív benyomást tesz.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Claibornenál a sérülést is számítsuk bele, ha jól tudom elég keveset edzett, mint pl. Austin,Witten stb.
Jenkins biztató,de sztem tavaly se volt rossz,nem rajta múlt.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Ha Jenkins egy Vincent Jacksont le tudott venni a pályáról, akkor sztem meg tud oldani mást is. Nekem egyenlőre Morris nagyobb kérdőjel bár fejlődő képes.Blevi
abban igazad van hogy talán egy 1/6tól több "playmakerséget" várna az ember,de személy szerint én egy percig nem gondoltam hogy Mo már az első évében robbant.Ebben a ligában ki tudna? Revis sem az első évében lett liga legjobb,de hogy ne menjek ilyen messzire tavaly Peterson se azzal robbantott hogy milyen shotdown vagy ballhawk' corner már az első évében(itt megjegyzem hogy én örülök hogy Claiborne-t nem használjuk returnökre)Claiborne egyelőre hoz egy solid megbízható teljesítményt,nem csinál nagy playeket de nem is szopunk rajta 20+ yardos elkapásokat,ami tavaly Newmannel konstansan megvolt. Majd ha 2 év mulva is itt tart akkor lehet gondolkodni rajta hogy az 1/6 sok volt érte de szvsz van még időnk,helyesebben ideje.Cowboykarcsi
Ezt én is többször írtam h így látom. 😊 csak vsz jelenleg bizonytalan.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
 espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4698362/cowboys-special-teams-put-10-on-the-field-twice
Néhány facsemete a büntetéserdőből. Egyes hírek szerint a special team is a Nemzeti Futball Liga nevű szervezet égisze alatt játszik.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
baszki! muszáj mindig feltépni a sebeket?slowmotion
Muszáj. 😀gyeek
Milyen furcsa ez is hogy majdnem évtizedeken keresztül volt legalább egy ligaszinten kiemelkedőnek mondható safety-nk,azokról az időkről nem is beszélve amikor egy bizonyos Charlie Waters Cliff Harris S páros játszott Big D-ben. Woody óta meg volt egy RW kb 3 év,meg most Sensi aki egy solid tackler és nagy playeket viszonylag ritkán enged. Nem baj,más csapat meg sokkal fontosabb posztokra nem talál épkézláb játékost évek óta. 😊 Cowboykarcsi
annyiban módosítanék ezen, hogy Woodson kiválásával Roy is kezdett visszaesni. ki tudja miért, mert ugye elvileg ő inkább big hitter, mint ballhawk, de amint áttért FS-ről SS-re, egyre kevesebbet villantott.
volt egy jó éve, amikor Hamlin idekerült, aztán megint majdnem se kép, se hang.
valószínűleg a védőtárs teljesítménye az ő játékára is jótékony hatással volt, de tény, hogy első két évében mutatott kb annyit, mint utána összesen. kár érte, kedvenc védőjátékosom volt (Ware érkezése után már csak az egyik kedvenc)