Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
amúgy Church IR, elszállt az Achillese.Brodney Pool hivalatolsan a visszavonult játékosok között van, lehet jobb opció ilyen hirtelen mint Johnson.
per pillanat a kezdő safety párosunk a McCray-Silva duó, Matt Johnsont sürgősen kérik a recepcióraslowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Vezetjük a csoportot, idegenben vertük a Giantset, elvileg minden rózsaszín.Eközben a valóságban:
- az offense idén egy fél jó meccset tud felmutatni
- az O-line LT-RTig szar, otthon szopjuk a false startokat, holding hegyek, Murrayt -2,-3 yardon mar ketten hárman üldözik, Romot az életéért szalad rendszeresen, 6 a 4 ellen nem tudjak tartani a zsebet.
- Witten pihenje ki a sérülését mert ez így nagyon nem oké
- Ezzel az offenseel ha nem lesz javulás semmire sem megyünk
- a védelem kurva jó de ott is 1 sérülésre vagyunk a totál összeomlástol, a legjobb cornerunk játszott tegnap safetyt, Sensi nagyon kell h visszatérjen. Morris szenved néha de majd belenő, Carr eddig minden egyes centet megért amit adtunk érte. Jenkinst dicsérjuk meg tegnap nagyon jól dolgozott ahogy az egész védelem, Giants ellen drukkerek állításai ellenére a védelemnek is volt köszönhető a Bucs tegnapi teljesítménye.
- ez a tegnapi teljesítmény nem lesz elég az offensennek sürgősen fejlődnie kell!! Főleg az O-line az ami aggasztó. Church meg 😕
Kis kitekintés a csoportra
- az Eaglesnek tegnap elfogyott a mák nem bánom hogy a Cardssal nem játszunk idén, ez mindenképpen Romo testi éppségét segíti elő
- a Redskins defense összeesett a sok sérüléstől, RG3 egyenlőre biztató.
- Giants meg egyenlőre húzza be a meccseket de Velük szemben jelenleg előnyben vagyunk
Jövő héten 2 ligaelit O-Line csatája következik. Cutler és Romo survivor showja, ki bírja tovább lábon és éppen.
több mint 12 éve
amúgy Church IR, elszállt az Achillese.per pillanat a kezdő safety párosunk a McCray-Silva duó, Matt Johnsont sürgősen kérik a recepcióra
több mint 12 éve
na, félidőben egész jó az esélyünk arra, hogy holnaptól vezetjük a csoportot.ki gondolta volna ma este fél nyolc körül...
több mint 12 éve
Hát erről a meccsről oldalakat lehetne írni, de a nagy része negatívum lenne.ha a rusher úgy csinál fumble-t az irányítónál, hogy az irányító még passzolóként van nyilvántartva, akkor nemcsak fumble, hanem sack is.
Kezdem pár pozitívummal: Bryant visszatért, nagyon szép elkapásai voltak, a punt return már csak hab a tortán.
Jenkins nagyon szépen fogta V.Jacksont, szerintem nem is kapott el labdát, amikor ő fogta.
Ware bár Limitált edzésen volt, de a mai formáján nem látszik. A sack-ek elmaradtak, de kaptunk helyette 2 kierőszakolt fumble-t.
ÉS akkor pár negatívum:
Witten still katasztrófa.
Az OL nem hagyja nyugodni Romot, állandóan átmennek rajtuk.
Annyi büntetést kapunk, hogy idegenben is sok, nemhogy otthon.
A play hívások borzalmasak, mintha egy feltörekvő Maddenes lenne az OC.
A bírókra meg már szavakat se érdemes pazarolni.
Lassan nem marad játékos a secondary-ben, ennek ellenére meg kell dícsérni Rob-ot, jól keveri a kártyákat.(Meg a sec tagjait is).
Zárásnak annyi, hogy inkább néztem volna a Szex és New Yorkot.Wirtschaftsteil
ez valami rettenet volt, bár még az is enyhe kifejezés erre.
jó játékkal győzelem - pipa
rossz játékkal vereség - pipa
rosz játékkal győzelem - pipa
remélem, a Bears ellen nem az jön, ami logikailag következne
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
Hát erről a meccsről oldalakat lehetne írni, de a nagy része negatívum lenne.Hát azon legalább jókat nevettél volna... 😊
Kezdem pár pozitívummal: Bryant visszatért, nagyon szép elkapásai voltak, a punt return már csak hab a tortán.
Jenkins nagyon szépen fogta V.Jacksont, szerintem nem is kapott el labdát, amikor ő fogta.
Ware bár Limitált edzésen volt, de a mai formáján nem látszik. A sack-ek elmaradtak, de kaptunk helyette 2 kierőszakolt fumble-t.
ÉS akkor pár negatívum:
Lassan nem marad játékos a secondary-ben, ennek ellenére meg kell dícsérni Rob-ot, jól keveri a kártyákat.(Meg a sec tagjait is).
Zárásnak annyi, hogy inkább néztem volna a Szex és New Yorkot.Wirtschaftsteil
Ennek a meccsnek egyetlen pozitívuma volt: a győzelem..., de azon kívül semmi más
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Hát erről a meccsről oldalakat lehetne írni, de a nagy része negatívum lenne.Kezdem pár pozitívummal: Bryant visszatért, nagyon szép elkapásai voltak, a punt return már csak hab a tortán.
ÉS akkor pár negatívum:
Zárásnak annyi, hogy inkább néztem volna a Szex és New Yorkot.
több mint 12 éve
na legalább győzelem.meg a sec fasza volt.egyelőre ennyi.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Albright Alex, Coleman Kenyon, Costa Phil, Johnson Matt, Ratliff Jay : OUT!Sensabaugh : kétes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, csak Welkernél marad volt, aztán azt hittem, azt már úgy általánosságban írtad, akkor nem szóltamtavalyra írtam, nem az ideire.slowmotionazon gondolkodtam, hogy értelmes számú passz második TE-nek csak New Englandben ment, de ott mondjuk többet is passzolnak, meg a TE-ekre is inkább alapoztak, mint mondjuk a 33 éves Deion Branch-re (tehát marad Welker, mint egy darab elkapó prioritás)Nálunk jelenleg Lloyd az első számú, mint JMD kiskedvence, és Edelman is Welker előtt volt a múltkori mérkőzésen
amúgy én például pont leszarom, mit csinál Bennett, mert tökéletesen elégedett vagyok a Witten-Phillips-Hanna trióvalslowmotion
Azért Wittennel szemben totál esélytelen volt szerencsétlen 😊
Laurent Robinson meg pont a Ramstől érkezett ide 😊
Az egy-két egészen elszállt figurára pedig rá se rántsatok
Wyatt
több mint 12 éve
tavalyra írtam, nem az ideire.azon gondolkodtam, hogy értelmes számú passz második TE-nek csak New Englandben ment, de ott mondjuk többet is passzolnak, meg a TE-ekre is inkább alapoztak, mint mondjuk a 33 éves Deion Branch-re (tehát marad Welker, mint egy darab elkapó prioritás)Nálunk jelenleg Lloyd az első számú, mint JMD kiskedvence, és Edelman is Welker előtt volt a múltkori mérkőzésen
amúgy én például pont leszarom, mit csinál Bennett, mert tökéletesen elégedett vagyok a Witten-Phillips-Hanna trióvalslowmotion
Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
azon gondolkodtam, hogy értelmes számú passz második TE-nek csak New Englandben ment, de ott mondjuk többet is passzolnak, meg a TE-ekre is inkább alapoztak, mint mondjuk a 33 éves Deion Branch-re (tehát marad Welker, mint egy darab elkapó prioritás)Nálunk jelenleg Lloyd az első számú, mint JMD kiskedvence, és Edelman is Welker előtt volt a múltkori mérkőzésen
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Szépen megkérlek, hogy ami a Hawks topikban van, az maradjon is ott. Köszönöm 😊Nálam semmire sem mész hízelgéssel.12Mondjuk én nem teszem közszemlére, csak szolídan annyit kérdezek:Egyszerű: amikor a Seahawks elég lesz a PO-ra (kösz a felvilágosítást kicsit lejjebb). Addig meg szerintem kövesd Mahatma Chad Johnson példáját és járj szorgosan anger-management terápiára (vagy gyökérkezelésre)! 😉gyeek
Mikor fog az O#-ünk az első negyedben, félidőben 2-3 TD-t szerezni?12
több mint 12 éve
Nálam semmire sem mész hízelgéssel.Mondjuk én nem teszem közszemlére, csak szolídan annyit kérdezek:Egyszerű: amikor a Seahawks elég lesz a PO-ra (kösz a felvilágosítást kicsit lejjebb). Addig meg szerintem kövesd Mahatma Chad Johnson példáját és járj szorgosan anger-management terápiára (vagy gyökérkezelésre)! 😉gyeek
Mikor fog az O#-ünk az első negyedben, félidőben 2-3 TD-t szerezni?12
több mint 12 éve
mondták azt, hogy Bennettnek az a nagy balszerencséje, hogy egy future HoF-er van előtte a posztján, meg hát azért az évek során ott volt a csapatban Austin, Bryant, bármelyik RB (Barber, Felix, Murray), akik azért mind tudtak elkapni.Pont ezen gondolkodtam a hajnali Giants meccsen. Hogy van az, hogy a Giantsnél elég neki 3 meccs 3TD-hez nálunk pedig szinte évek kellettek hozzá.Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.CowboykarcsiAmendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno... gyeekhát, neki nem lett volna elég a negyedik WR szerepköre.
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.slowmotion
Hamar engedtük el vagy nem tudtuk milyen helyzetben/poz. játszassuk? Ennyire sajnos nem láthatunk bele de mindenesetre érdekelne a megoldás..
Volt persze ellenpélda is akiktől talán időben szabadultunk /vagy talán már túl későn is/ Barber, T.O. stb.
Wong
plusz ha hozzávesszük, hogy az OL 2007-ben volt a csúcson, onnan lassú hanyatlás indult meg, akkor rájöhetünk, hogy miért kellett egyre gyakrabban blokkolni maradnia Bennettnek, ergo egyre kevesebbszer mehetett elkapni úgy, hogy eleve csak negyedik opció volt.
a másik hozadéka az OL blokkmunkájának, hogy a checkdown passzoknak nagyobb hangsúly jutott, márpedig ilyenkor a második TE az harmadik vagy negyedik opció csak (Witten, a RB flat vagy underneath útvonalon, második RB ha van, 2. TE)
azon gondolkodtam, hogy értelmes számú passz második TE-nek csak New Englandben ment, de ott mondjuk többet is passzolnak, meg a TE-ekre is inkább alapoztak, mint mondjuk a 33 éves Deion Branch-re (tehát marad Welker, mint egy darab elkapó prioritás)
amúgy én például pont leszarom, mit csinál Bennett, mert tökéletesen elégedett vagyok a Witten-Phillips-Hanna trióval
több mint 12 éve
Pont ezen gondolkodtam a hajnali Giants meccsen. Hogy van az, hogy a Giantsnél elég neki 3 meccs 3TD-hez nálunk pedig szinte évek kellettek hozzá.Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.CowboykarcsiAmendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno... gyeekhát, neki nem lett volna elég a negyedik WR szerepköre.
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.slowmotion
Hamar engedtük el vagy nem tudtuk milyen helyzetben/poz. játszassuk? Ennyire sajnos nem láthatunk bele de mindenesetre érdekelne a megoldás..
Volt persze ellenpélda is akiktől talán időben szabadultunk /vagy talán már túl későn is/ Barber, T.O. stb.
több mint 12 éve
Bennett is,3 meccs 3TD a Giants-el. Nálunk szerintem a 4 év alatt volt ennyi. Persze Witten mögött backup TE-nek lenni nem a legjobb kiugrási lehetőség de akkor is.Amendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno... gyeekhát, neki nem lett volna elég a negyedik WR szerepköre.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Amendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno... gyeekhát, neki nem lett volna elég a negyedik WR szerepköre.
most Coale-ra egyébként azt mondják, hogy több tehetsége van kezdőként, mint Amendolának.
több mint 12 éve
Bár a Hicks-Cruz tandem liga elit,de mégis más mint a VJ-MW páros. Gyakorlatilag két kosárlabdázóról beszélünk és a legnagyobb CB-nk az Carr a maga 6' láb magasságával,tehát kb Jackson,de még Williams is majd egy fejjel magasabb még nála is. Azért ettől én tartok,de szó ami szó eddig jól muzsikált a passD
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Eddig mindkét meccsen 17 pontot engedett a D#. (az már más, hogy a Hawks ellen betlizett a ST.). Ez szerintem mindenképpen pozitív. Valószínűleg Ratliff, Coleman és Spears is ki fogja hagyni a Bucs elleni meccset. Itt a lehetőség, hogy Crawford letegyen valami nagyot az asztalra.
több mint 12 éve
Amendola tip-top kezdő WR lett. Francnak kellett elengedni anno...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
na, Golden Boy kapja a büntit, még nem írták, hogy mennyi lesz, de 21-től indul a licit.Neki ez így is-úgyis készpénz lesz. Meccseltiltás kéne, abból tanulna..
amúgy megtaláltam a netem, itt a csávó indulója:
www.youtube.com/watch?v=vdmdthHxwzYslowmotion
több mint 12 éve
na, Golden Boy kapja a büntit, még nem írták, hogy mennyi lesz, de 21-től indul a licit.amúgy megtaláltam a netem, itt a csávó indulója:
www.youtube.com/watch?v=vdmdthHxwzY
több mint 12 éve
éééééés Jerry a Dallasban 😊Wirtschaftsteilmi majd holnap nézzük meg asszem.
bár nyilván az lenne az igazi, ha holnapután tennénk, már csak a régi idők emlékére 😊