Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Pár statisztika:
... Wirtschaftsteil
tegnap gondoltam rá, hogy meg kéne néznem, de mondom halasztom mert tudtam, hogy nem szép számokat fogok látni.
De ennyire...
A bajok nem kicsit.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
2007-ben a Bills elleni MNF vége is 5 Romo INT és egy fumble lett, csak ott nyertünk.Dzsokijuing
valóban hasonlít a két meccs, azzal az apró különbséggel, hogy:
- a mostani Bears jobb, mint az akkori Bills (Captain Checkdown Trent Edwards?)
- az akkori fal kicsit jobban blokkolt, mint a mostani
- az elkapók nem ejtettek el biztos TD-t, mint most Bryant
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
2007-ben a Bills elleni MNF vége is 5 Romo INT és egy fumble lett, csak ott nyertünk.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Az, hogy nincs pass rush, megnehezíti a DB-ek dolgát. Amit nagyon hiányolok, azok az interception-ök. A turnover mutatónk biztos mínuszban van, az egyetlen dolog, ami viszi feljebb, az Ware kiváló játéka a 3 FF-el( na meg Lee pickje).

Összességébe, akkor hagytam abba,a nézést, amikor 2 eladott labdánál jártunk. Már dühös se vagyok a csapatra, lehet csak megszoktam.

Jókor jön a BYE week, talán Spencer és Ratliff is felépül meg még sok mindenki, mert hosszú az a lista.Wirtschaftsteil
Nagyon kéne Ratliff.
Már most gondolkodók hogy DL vagy G kéne a kövi drafton(1.kör).beltazor
Ha már Ratliff. Vele mi van? Mikorra várható vissza?Greengo
bye után. az két hét, remélem Flaccón kiéli a frusztrációját.
vagy csak dulván a padlóla löki.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 743 — Eagles fan
Az, hogy nincs pass rush, megnehezíti a DB-ek dolgát. Amit nagyon hiányolok, azok az interception-ök. A turnover mutatónk biztos mínuszban van, az egyetlen dolog, ami viszi feljebb, az Ware kiváló játéka a 3 FF-el( na meg Lee pickje).

Összességébe, akkor hagytam abba,a nézést, amikor 2 eladott labdánál jártunk. Már dühös se vagyok a csapatra, lehet csak megszoktam.

Jókor jön a BYE week, talán Spencer és Ratliff is felépül meg még sok mindenki, mert hosszú az a lista.Wirtschaftsteil
Nagyon kéne Ratliff.
Már most gondolkodók hogy DL vagy G kéne a kövi drafton(1.kör).beltazor
Ha már Ratliff. Vele mi van? Mikorra várható vissza?

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Miközben néztem az Alabama ncaa meccsét, arra gondoltam, a két kezdő OG már jöhetne is hozzánk 😀 Már látom a következő év falát:
Tyron Smith-Barrett Jones(BAMA)-Graham Pocic(Illinois)-Chance Warmack (BAMA)- Doug Free
Annyira elkeseredett vagyok , hogy muszáj volt ezt leírnom.
több mint 12 éve
Pár statisztika:
...Wirtschaftsteil
sajnos az egyik legfontosabb statisztikában, a TO ratioban is elég "előkelő" helyet foglalunk el.
már persze csak akkor, ha növekvő sorrendbe állítjuk a csapatokat.
és akkor a Bucs ellen ugye visszafújtak egy fumble return TD-t is...
több mint 12 éve
Pár statisztika:

Passing (YPG) (Defense)
1. Dallas Cowboys 169.5
2. Houston Texans 182.8
3. Pittsburgh Steelers 190.3
4. New York Jets 197.5
5. San Francisco 49ers 197.8

Total Defense (YPG)
1. Houston Texans 273.0
2. Seattle Seahawks 275.8
3. San Francisco 49ers 277.2
4. Dallas Cowboys 277.5
5. Pittsburgh Steelers 291.3

Passing (YPG)(Offense)
1. Detroit Lions 322.0
2. New York Giants 321.5
3. New Orleans Saints 320.8
4. Baltimore Ravens 310.2
5. Dallas Cowboys 296.2

Rushing (YPG)
1. Washington Redskins 175.5
2. Kansas City Chiefs 173.5
3. San Francisco 49ers 167.0
4. Buffalo Bills 158.0
5. Miami Dolphins 153.2
..30. Dallas Cowboys 67.8
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát Romo nem javított az esélyein, egy jobb szerződésért.
ÉS ha Ryan és Flacco is rájátszásba vezeti a csapatait,(ahogy tavaly is)Romo pedig nem, akkor azért olyan szerződést nem várhat..?Kroos
mindkettőnél klasszis futó van, jobb D-vel, nem látom az összehasonlítási alapot. Sztem Romo-t folyamatosan a saját csapata szívatja meg, a playcalling-gal és azzal hogy legtöbbször hátrányból kell játszani. Kéne egy normális RB elsősorban hogy levegye a terhet róla és mindjárt másabb lenne sztem.davemayer
Azért itt se Murrayvel van a probléma,sőt...megkapja 3man már nyakában vannak,és még így is szedi a yardokat. Mondjuk Felix Jones helyett jöhetne vki más.
Romos fizuhoz meg persze mások a feltételek, csak hát csak nem várható el hogy folyamatosan rájátszásba jutó QBk fizuját kapja, ha mi meg nem kerülünk be, még ha nem is rajta múlik leginkább. Rájátszásba kerülnénk jobban lehetni alkudoznia,mintha szar szezon és INtek zápora van, még ha nincs is nagy segítsége.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Megúsztam, nem tudtam megnézni a meccset. o/ Asszem nem is fogom. Lassan azért leeshet JJnek, hogy ha Smithen kívűl baszik draftolni minőségi falembert, akkor a pofáraesés elkerülhetetlen. Összekukáztak egy Livingst meg egy Bernadeaut meg erőltetik a lufifejű Costát (aki még pályára sem tud menni), a cserék is hasolnlóan gyérek... mi a frászt várnak?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
ezt azért nem fogom elfelejteni soha, sajnos jobb minőségben nem találtam meg:

www.youtube.com/watch?v=ZEXQ4Y7AAKkdavemayer
 youtu.be/NjplYy_zT0Yundisputedly
ez az egyik kedvenc playem 😀davemayer
a világ leghosszabb négy yardos futása.
a leghosszabb két yardos is a mienk, azt Barber csinálta két héttel később.
több mint 12 éve
Csak este készülök megnézni az ismétlést (egy negyedet láttam), eddig csak az tudom ami az összefoglalóban volt, illetve amit írtatok. Attól eltekintve hogy erősen Romo szimpatizáns vagyok , semmiképp sem csak rá rónám fel neki a mai vereséget, illetve az O# gyengeségét. Az, hogy így játszunk, abban szerepe van a OLine katasztrófális munkájának, ebből következik, hogy egyáltalán nem tudunk futni, tehát a playek nagy része passz, amit vagy elkapnak az elkapók, vagy nem, nem tudni kinek mikor van kedve egyet vagy többet elejteni. A playcalling meg no comment,

Ware 3 FF-jéből csak ezt szereztük meg, a többit nem.
ha jól emlékszem, akkor volt egy Lee FF a Giants ellen, egy Lee INT a Bucs ellen, és most a Ware FF.
több mint 12 éve
ÉS ha Ryan és Flacco is rájátszásba vezeti a csapatait,(ahogy tavaly is)Romo pedig nem, akkor azért olyan szerződést nem várhat..?Kroos
mindkettőnél klasszis futó van, jobb D-vel, nem látom az összehasonlítási alapot. Sztem Romo-t folyamatosan a saját csapata szívatja meg, a playcalling-gal és azzal hogy legtöbbször hátrányból kell játszani. Kéne egy normális RB elsősorban hogy levegye a terhet róla és mindjárt másabb lenne sztem.davemayer
kéne egy normális RB? ember, Te melyik meccset nézted? Murray akkor mi? nem ő tehet arról, hogy a fal nem tudta rendesen megblokkolni a Bears falat, de a 11/24 azt nem mutatja meg, hogy a 11 szereléshez összesen vagy 40 maci védő kellett...
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan

Nagyon kéne Ratliff.
Már most gondolkodók hogy DL vagy G kéne a kövi drafton(1.kör).

több mint 12 éve
Csak este készülök megnézni az ismétlést (egy negyedet láttam), eddig csak az tudom ami az összefoglalóban volt, illetve amit írtatok. Attól eltekintve hogy erősen Romo szimpatizáns vagyok , semmiképp sem csak rá rónám fel neki a mai vereséget, illetve az O# gyengeségét. Az, hogy így játszunk, abban szerepe van a OLine katasztrófális munkájának, ebből következik, hogy egyáltalán nem tudunk futni, tehát a playek nagy része passz, amit vagy elkapnak az elkapók, vagy nem, nem tudni kinek mikor van kedve egyet vagy többet elejteni. A playcalling meg no comment,

Jókor jön a BYE week, talán Spencer és Ratliff is felépül meg még sok mindenki, mert hosszú az a lista.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"

youtu.be/NjplYy_zT0Yundisputedly
ez az egyik kedvenc playem 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014

youtu.be/NjplYy_zT0Y
több mint 12 éve

www.youtube.com/watch?v=ZEXQ4Y7AAKk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
O-fall lényegében a probléma. Miatta nem tudunk futni, és hosszabbat passzolni. Megoldás? Én nem látom...

több mint 12 éve
mindkettőnél klasszis futó van, jobb D-vel, nem látom az összehasonlítási alapot. Sztem Romo-t folyamatosan a saját csapata szívatja meg, a playcalling-gal és azzal hogy legtöbbször hátrányból kell játszani. Kéne egy normális RB elsősorban hogy levegye a terhet róla és mindjárt másabb lenne sztem.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Elviekben igazad lehet, dehát ez nem pont így megy. Kérdés, hogy Jerrynek mit ér meg. (iszonyat költségekbe verte magát és neki nem feltétlenül Romora, hanem egy irányítóra van szüksége aki superbowlig viszi a Dallas Cowboys nevet, és Jerryt már egy másfajta idő is sürgeti... -próbálok óvatosan fogalmazni- )
És Flacco azért nem kis egyéniség ég benne a tűz rendesen és vannak nagyon szép egyéni megoldásai ami pozitív hatással van a Ravensre, de ezt lassan látni is fogjuk mint ellenfél.
több mint 12 éve
ÉS ha Ryan és Flacco is rájátszásba vezeti a csapatait,(ahogy tavaly is)Romo pedig nem, akkor azért olyan szerződést nem várhat..?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tony Romo pocsék játékával súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján a Chicago Bearstől.

A mérkőzés előtt jelentették be, hogy megszakadtak a tárgyalások Tony Romo és a Dallas vezetősége között, az irányítónak még két évig él a szerződése, a Cowboys azonban szerette volna meghosszabbítani. Romónak nem felelt meg az első ajánlat, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy majd a szezon végén visszatérnek rá, mert nem akarják, hogy a tárgyalások megzavarják Romót a játékban.

Erről hallottatok vmit?Kroos
közös megegyezéssel halasztották el.
az egyik oldal nyilván csökkenteni szeretné a sapkára nehezedő terhet (Romo jövőre 17 millióval fog számítani, amiből 11,5 millió alapfizetés), a másik meg azt várja, hogy Matt Ryan és Flacco mit kap év végén, hogy ahhoz hasonló ajánlatot kérjenek.
olyan szempontból valóban nincs szükség a nagy sietségre, hogy következő szezon végéig, tehát még minimum 28 meccsre Romónak van szerződése.
több mint 12 éve
Nekem az se tetszik, h minden éveben megy a hitegetés, h ne majd most.
És minden éveben ugyanaz van, hullámzó teljesítmény,mentális gyengeség stb...
Ez vezetői, stáb gond is lehet.
Garret se győzött meg eddig, sőt. Nem látom hogy ez egy összeszedett, motivált csapat lenne.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tony Romo pocsék játékával súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján a Chicago Bearstől.

A mérkőzés előtt jelentették be, hogy megszakadtak a tárgyalások Tony Romo és a Dallas vezetősége között, az irányítónak még két évig él a szerződése, a Cowboys azonban szerette volna meghosszabbítani. Romónak nem felelt meg az első ajánlat, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy majd a szezon végén visszatérnek rá, mert nem akarják, hogy a tárgyalások megzavarják Romót a játékban.

Erről hallottatok vmit?

PunBB bbcode test