Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Két észrevétel amit nem értek:Wade anno meg csak állt és nézett. Sztem nem kell semmit keresni az arcokban.
- Garrett miért mosolygott folyton a meccs közben? Megnéztem tegnap még1x és nem tudok rájönni minek lehetett ennyire örülni!? Sokszor szó szerint harapta a szája szélét, hogy ne teli szájból nevessen! Tudom nem fontos csak nem tudom összerakni. Máskor izgulni szoktam, hogy ne kapjon agyvérzést a meccs végéig.
- Time managment. 13mp-nél eszük ágában nem volt elindítani még egy playt. Sztem nem tartották indokoltnak (vagy nem bíztak Romoban). A távolsággal semmi baj nem volt. Bőven megvolt. Elviekben az irányzékkal sem lehetett volna...ha..
5 yardal kisebb távolság esetén meg telibeveri a vasat sztem. Olvastam, hogy nem kellően vette figyelembe a légáramlást. A rúd tetején egyértelműen látszott az a piros szalag, hogy "balra húz".
Személy szerint én ezzel sem értek egyet.
Az a rúgás egyszerűen el lett b@szva.Wong
Itt az utolsó 13at máshogy közelíteném meg: Előtte az a 3 yardos passz szten nem volt okos. Így is messze volt és lement az óra. Egy futással talán jobban jártunk volna.
A másik. ha el is indítjuk a labdát, akkor nem csak sikeres játék kellett volna, hanem kilépés is, mert elég necces lett volna jó elkapás után időkérés. Ráadásul benyelünk egy sacket, akkor tuti bukta.
A rúgás: Ugye a legtöbb rúgás ilyen távolságból mellé megy nem pedig rövid. Gondolom ez olyan mint a fociban, minél messzebb vagy annál több erőt akarsz bele vinni, de ez a pontosság rovására megy.
több mint 12 éve
Az is igaz hogy én sose voltam a híve a "nem megy a csapatnak rögtön az edzőt küldjük" mentalitásnak,de akkor is én azt mondom még azért korai arról beszélni hogy mikor és hogy rakják ki Garrett-et.Ami a egyelőre egyértelműen ellene szol az a Oline gyengélkedése,mert azt abszolut ő rakta össze a saját embereiből,de a sérültek visszatérésével azért látható volt a javulás(még ha az idei Ravens D fényévekre is van a tavalyi vagy a régi formájától)a sok bünti meg elvileg pont egy olyan aspektusa a játéknak amin lehet javítani.Ezzel együtt a playcall nagyjából rendben van idén,úgy összességében szerintem jól vezeti a csapatot.Amit én még leginkább fel tudnék hozni ellene,és ebben tényleg nem nagyon fejlődik,az az hogy rengetegszer túl okos akar lenni,ezzel általában pont a saját csapata alul rúgja ki a kisszéket mert ezekből a helyzetekből rendre mi szopunk.Ami egyébként feltűnt a Ravens elleni meccsen,Billick többször is megjegyezte hogy milyen kapkodás van a huddle-ben,mert 2 másodperccel a playclock lejárta előtt még Romo vagy az elkapóknak magyarázza az assigment-eket vagy a falnak segít a blokkok elosztásában vagy mindkettőt egyszerre.Nem tudom hogy ez miért van,ennek mindnek tényleg Romo feladatának kell e lennie,vagy egyszerűen ennyire nem tudják a többiek a dolgukat,vagy csak Romo nézett túl sok Colts meccset,de ezek után szerintem semmi csodálkozni való nincs hogy a falat minden második snapnél zászlózzák,illetve az irányítónk és az elkapóink rendre nem értik meg egymást(meg lehet nézni hány int lett ebből idén).Én pl itt látok súlyos hiányosságokat Red részéről mert ezt bizony neki kéne észrevenni és rendbe raknia dolgokat.
Ryant meg hagyjuk szerintem mint lehetséges HC.Én bírom meg minden,egy jó D coord egy olyan családból ahol még kábé nagyi is blitz csomagokat eszelt ki esténként kötögetés helyett,de semmi kiemelkedő.Rex sokkal dominánsabb védelmeket rakott össze Baltimoreban és New Yorkban még is látjuk hogy HCnak kevés.
Összességében 2 év kevés egy HC megítéléséhez akármelyik irányba hacsak nem nagyon látványosan szenved vagy szárnyal alatta a csapat. Itt egyikről sincs egyelőre szó,szerintem,hacsak nem kezd valamiféle 2010es mélyrepülésbe a csapat,jövőre is marad Red.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Két észrevétel amit nem értek:Volt meg időnk. 45ről az elbaszott rúgás bent lett volna.
- Garrett miért mosolygott folyton a meccs közben? Megnéztem tegnap még1x és nem tudok rájönni minek lehetett ennyire örülni!? Sokszor szó szerint harapta a szája szélét, hogy ne teli szájból nevessen! Tudom nem fontos csak nem tudom összerakni. Máskor izgulni szoktam, hogy ne kapjon agyvérzést a meccs végéig.
- Time managment. 13mp-nél eszük ágában nem volt elindítani még egy playt. Sztem nem tartották indokoltnak (vagy nem bíztak Romoban). A távolsággal semmi baj nem volt. Bőven megvolt. Elviekben az irányzékkal sem lehetett volna...ha..
5 yardal kisebb távolság esetén meg telibeveri a vasat sztem. Olvastam, hogy nem kellően vette figyelembe a légáramlást. A rúd tetején egyértelműen látszott az a piros szalag, hogy "balra húz".
Az a rúgás egyszerűen el lett b@szva.Wong
Amúgy nekem jobban tetszik hogy nem hisztizik a bíróknak. Amúgy Félix chop blokkjánál mar én is röhögtem csak.
több mint 12 éve
Két észrevétel amit nem értek:- Garrett miért mosolygott folyton a meccs közben? Megnéztem tegnap még1x és nem tudok rájönni minek lehetett ennyire örülni!? Sokszor szó szerint harapta a szája szélét, hogy ne teli szájból nevessen! Tudom nem fontos csak nem tudom összerakni. Máskor izgulni szoktam, hogy ne kapjon agyvérzést a meccs végéig.
Az a rúgás egyszerűen el lett b@szva.
több mint 12 éve
Garrett nem lehet elküldeni. Max akkor ha már teljesen vége a szezonnak. Ő vezényli az egész O-t, abból csak több probléma lenne, ha elmenne. beltazorEzzel egyetértek. Nekem az a bajom JG-vel hogy nem tanul a saját hibáiból. Nem tudom Jerruh meddig tűr...
több mint 12 éve
az a kérdés, meddig és mennyire bírja a válla.A hírek szerint nem súlyos. Murray pedig mondta a csapattársainak, hogy Giants ellen már játszani akar/fog.
olvastam olyat, hogy a meccs alatt megsérült, majd megnézem, ha holnap kijön az injury reportslowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Garrett nem lehet elküldeni. Max akkor ha már teljesen vége a szezonnak. Ő vezényli az egész O-t, abból csak több probléma lenne, ha elmenne.
több mint 12 éve
Nekem mindig is az volt a véleményem, hogy Garrett offenzív koordinátorként nagy erősítés, HC-nak azonban kevés. Hogy Rob alkalmas lenne-e? Na ez egy nagyon jó kérdés, szívesen megnézném élesben. Mindenesetre attól nem tartok, hogy JG hosszú ideig a nyakunkon fog maradni, ha idén sem lesz PO, tuti repül.
több mint 12 éve
Garretet megint hibáztatják a borzasztó time managmenteert... tavaly is ment ezen (is) el meccs...Őszíntén én nem ragszkodok hozzá, Ryan v egy tapasztalt tekintély átvehetné a helyét majd( persze tényleg 3-4 meccs kell még h tiszta legyen a kép)..
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Elvileg mindkét CB aktív lesz a Carolina ellen, de majd az injury report többet mond.
több mint 12 éve
Felix és Jenkis is 1. körösök voltak, bár eddig nem váltották meg a világot főleg Felix( főleg h milyen futók maradtak még benn amikor draftoltuk, persze előre nem lehet tudni..)
több mint 12 éve
Felix? ő tuti nem kérhet sokat... és túl korai pick volt hogy elengedjük.az a kérdés, meddig és mennyire bírja a válla.egy jövőbe néző gondolat. Jenkins mennyit kérne a maradásért? Biztos nem lenne olcsó de én megtartanám. Talán 4-8 között? beltazorInkább 8 mint 4, mivel kezdő akar lenni, joggal. Scandricknek is megvan a maga 4-6 millás szerződése, Jenkins nem fér bele a keretbe sajna. Az a csapat amelyik leigazolja jól fog járni vele (és ha megint valamelyik NFC East rivális kukázik a Cowboys háza táján, akkor azok szarjanak sünt!)gyeek
olvastam olyat, hogy a meccs alatt megsérült, majd megnézem, ha holnap kijön az injury reportslowmotion
több mint 12 éve
az a kérdés, meddig és mennyire bírja a válla.egy jövőbe néző gondolat. Jenkins mennyit kérne a maradásért? Biztos nem lenne olcsó de én megtartanám. Talán 4-8 között? beltazorInkább 8 mint 4, mivel kezdő akar lenni, joggal. Scandricknek is megvan a maga 4-6 millás szerződése, Jenkins nem fér bele a keretbe sajna. Az a csapat amelyik leigazolja jól fog járni vele (és ha megint valamelyik NFC East rivális kukázik a Cowboys háza táján, akkor azok szarjanak sünt!)gyeek
olvastam olyat, hogy a meccs alatt megsérült, majd megnézem, ha holnap kijön az injury report
több mint 12 éve
A Gianst szerintem sajnos ebből a 3 meccsből kettőt minimum behúz (persze mondanom sem kell, hol számolok nekik L-t). A Skins idén aligha lesz komoly playoff contender, az Eaglesből meg bármit kinézek. Nagyon meg lennék lepődve, ha nem a NY nyerné a csoportot, magunkat meg kevésnek tartom a wild cardra (elsősorban az NFC North csapatok miatt). Mázlival még csak-csak, de hát rólunk van szó.
több mint 12 éve
Giants következő 3 meccse: -Washington
-Dallas
-Pittsburg
Washington következő 3 meccse:
-Giants
-Pittsburg
-Carolina
Eagles következő 3 meccse:
-Bye
-Atlanta
-New Orleans
Ahogy vki előttem szóló is megírta a következő 3 (4) meccs eldönti a sorsunk.
Ha akarunk valamit is idén, itt kell most nagyot alkotni mert van esélyünk az NFC East élére állni.
több mint 12 éve
Majd ő is kiköt a Giantsnél,de még a redskins is esélyes, mérget vennék rá.egy jövőbe néző gondolat. Jenkins mennyit kérne a maradásért? Biztos nem lenne olcsó de én megtartanám. Talán 4-8 között? beltazorInkább 8 mint 4, mivel kezdő akar lenni, joggal. Scandricknek is megvan a maga 4-6 millás szerződése, Jenkins nem fér bele a keretbe sajna. Az a csapat amelyik leigazolja jól fog járni vele (és ha megint valamelyik NFC East rivális kukázik a Cowboys háza táján, akkor azok szarjanak sünt!)gyeek
több mint 12 éve
egy jövőbe néző gondolat. Jenkins mennyit kérne a maradásért? Biztos nem lenne olcsó de én megtartanám. Talán 4-8 között? beltazorInkább 8 mint 4, mivel kezdő akar lenni, joggal. Scandricknek is megvan a maga 4-6 millás szerződése, Jenkins nem fér bele a keretbe sajna. Az a csapat amelyik leigazolja jól fog járni vele (és ha megint valamelyik NFC East rivális kukázik a Cowboys háza táján, akkor azok szarjanak sünt!)
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
egy jövőbe néző gondolat. Jenkins mennyit kérne a maradásért? Biztos nem lenne olcsó de én megtartanám. Talán 4-8 között?
több mint 12 éve
Murraynek a bokája ficamodott ki, a Panthers ellen várhatóan nem lesz bevethető, de hosszabb kieséssel nem kell számolni.gorbelEllenünk mindegy ki fut, garantált a 150 yard 7-8-as átlaggal 😊 Nyugi, majd elindítunk Titeket felfelé 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hál az égnek. Már csak Claiborne ússza meg...Ravens elcserélné a győzelmet most a csak ne érült volna meg senki náluk..
több mint 12 éve
Murraynek a bokája ficamodott ki, a Panthers ellen várhatóan nem lesz bevethető, de hosszabb kieséssel nem kell számolni.
több mint 12 éve
JJ-t amúgy jogosan lehet fikázni de vsz tett Ő annyit ezért a csapatért h akkor fejezze be amikor akarja. A magán véleményem az hogy be kellene fejeznie. BleviTom Landry is több mint eleget tett a csapatért, JJnek viszont első dolga volt hogy feláldozza a haladás oltárán.
több mint 12 éve
Srácok most néztem meg. Teljesen kikészültem. Ez nagyon hiányozni fog még az alapszakasz mérlegünkből. Karcsi +1!
több mint 12 éve
Az a vicces hogy kb semmi nem dőlt meg el a csoportban. Giants impresszív volt tegnap de ha szívnak a Skins ellen akkor ők is bajban lehetnek, mert akkor 0-3 nekik az East mérleg, és jönnek hozzánk (tudom 4 éve nem vertük őket hazai pályán). Nem látom azt hogy mi ezt a csoportot be húzzuk. Folyamatosan sérülnek le a kulcs játékosaink, és a szerencse nem kimondottan a barátunk. Az a bajom hogy ettől a csapattól 6-10től 10-6ig bármi benne van. Jósolni is lehetetlen...
Egyébként Karcsi minden szavával egyet értek.
JJ-t amúgy jogosan lehet fikázni de vsz tett Ő annyit ezért a csapatért h akkor fejezze be amikor akarja. A magán véleményem az hogy be kellene fejeznie.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Clarence Hill @clarencehilljrStephen Jones said on 105.3 the fan that the Cowboys still waiting on mri results on murray and claiborne. lissemore has high ankle sprain