NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
akkor meg éppen

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
ja és jelenlegi állás szerint kb 80% az esély hogy 5 évvel később már egyik sem lesz a csapatnál,Jones nem is nagyon kezdő kaliber már manapság 😕 Scandrick viszont nem rossz arról a draftról egy 4. körért ha jól emlékszem.Cowboykarcsi
5. körös volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát ja, Jenkins,Jones,Bennett...ha akkor 3 jobb játékost sikerül húzni+ 2009...fel ennyi baj lenne.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
ja és jelenlegi állás szerint kb 80% az esély hogy 5 évvel később már egyik sem lesz a csapatnál,Jones nem is nagyon kezdő kaliber már manapság 😕 Scandrick viszont nem rossz arról a draftról egy 4. körért ha jól emlékszem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
A 2008-as se volt egy diadal menet, 2 1.körössel...
az a 2 év nagyon hiányzik, 3-4 alapember...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Rotoworld szerint Kiffin nem erőltetné rá a rendszerét Carr-ra és Claibornera, bármelyik rendszer is lenne az... Még ma aláír vsz.

Hanna pedig kiszorította Phillipset a rosterről év végi teljesítményével. Remélem azért nem pazarolnak a 3. TE posztra draft picket ha Phillipset nem tartják meg minimális fizuval. Marty B óta nem vagyok oda a TE pickért. Az is mekkora elcseszés volt!

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Azért aki azt mondja Sensaboughra hogy szar safety az nem sok Dallas meccset látott idén(és Churchre csak azért nem írom ugyan ezt mert 2 és fél meccset játszott az idei szezonban),ezzel együtt azt adom hogy nem az a kaliber akire akire bármilyen sémát lehet építeni.

Az hogy mennyire lenne vagy nem lenne jó a tampa2 azt meg hagyom másnak,ennyire én nem vagyok szaki,engem ebben is inkább csak az zavar amit talán Gyeek is említett,egyáltalán nem biztos hogy jobbak leszünk ettől,pedig Red rengetegszer hangoztatta hogy nem szereti ha azért nyúlnak hozzá valamihez csak hogy valamin változtathassanak,ebből is látszik valójában mennyi is a beleszólása a dolgokba Garrettnek...Cowboykarcsi
Sensabaugh nagy hitter, de coverage-et azért inkább ne ő vállaljon...

mindegy, én a részemről bevettem a leszarom tablettát, a draft amúgy nem érdekel, az összes elvárásom TC kezdetéig az, hogy lehetőség szerint ne csökkenjen a csapat ereje.
a draft is mindegy, csak ne kúrjuk el úgy, mint a 2009-est.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Tampa2-be mondjuk a DT-k jellegzetesen kicsik...empty taxi
nem is erről van szó, hanem a tampa2-be kell egy tampa2-es mike, az oké, hogy van két jó 3-4 ILB akik 4-3 OLB-k lesznek (na meg Waret így elpazarolni??), de az egész esszenciája hiányzik (mert nem hiszem, hogy Lee alkalmas erre)
+ugye a safetyk... (kellene egy upgrade oda is), és ha már itt tartunk ez már nem 1 offseason, és Romo nem lesz fiatalabb
sapka
Nekem az LB-sorból egy pofás Sam hiányzik, Lee-ben én látom a Mike-ot, Waret 3-4-ben is elsősorban blitzre használták, nem értem a pazarlást, a safetyk meg szarok rendszertől függetlenül szvsz.
Egyébként Kiffin a USC-n cover2-t játszatott nem tampa2-t, lehet itt is ez lesz.empty taxi
Waret talán egy Von Millerhez hasonló szerepkörbe szánják. Igazából ez Safety pár teljesen jo volt év elején. Szoval az átállás eszerint csak további needeket generálna. Várjuk meg ki lesz a DC és utána ötletelés.

Persze az offense bajai ettől meg ugyanúgy fennállnak.
több mint 12 éve
Azért aki azt mondja Sensaboughra hogy szar safety az nem sok Dallas meccset látott idén(és Churchre csak azért nem írom ugyan ezt mert 2 és fél meccset játszott az idei szezonban),ezzel együtt azt adom hogy nem az a kaliber akire akire bármilyen sémát lehet építeni.

Az hogy mennyire lenne vagy nem lenne jó a tampa2 azt meg hagyom másnak,ennyire én nem vagyok szaki,engem ebben is inkább csak az zavar amit talán Gyeek is említett,egyáltalán nem biztos hogy jobbak leszünk ettől,pedig Red rengetegszer hangoztatta hogy nem szereti ha azért nyúlnak hozzá valamihez csak hogy valamin változtathassanak,ebből is látszik valójában mennyi is a beleszólása a dolgokba Garrettnek...

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
nem is erről van szó, hanem a tampa2-be kell egy tampa2-es mike, az oké, hogy van két jó 3-4 ILB akik 4-3 OLB-k lesznek (na meg Waret így elpazarolni??), de az egész esszenciája hiányzik (mert nem hiszem, hogy Lee alkalmas erre)
+ugye a safetyk... (kellene egy upgrade oda is), és ha már itt tartunk ez már nem 1 offseason, és Romo nem lesz fiatalabb
sapka
Nekem az LB-sorból egy pofás Sam hiányzik, Lee-ben én látom a Mike-ot, Waret 3-4-ben is elsősorban blitzre használták, nem értem a pazarlást, a safetyk meg szarok rendszertől függetlenül szvsz.
Egyébként Kiffin a USC-n cover2-t játszatott nem tampa2-t, lehet itt is ez lesz.empty taxi
azért pazarlás, mert nagyon komplex szerepkört látott el kitűnően 3-4-ben, itt pedig, hacsak nem lesz ?LB?, egysíkú passrusherré válhat, és ez kinek lenne jó?
mondjuk a cover2 már jobban hangzik dallasi szempontból, de akkor még jobban sarokkövek a safetyk

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
sapka
Egyébként Kiffin a USC-n cover2-t játszatott nem tampa2-t, lehet itt is ez lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Tampa2-be mondjuk a DT-k jellegzetesen kicsik úgyh ink Sheldon Richardsont, Sharrif Floydot és Akeem Spence-t tessék scoutolni a korai körös DT-k közül.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Carrnak nem hiszem hogy feküdne a tampa 2, ami még akkor is rohadt bosszantó lenne, ha Leenek, Carternek meg talán Monak is jól sikerülne az átállás... Akár még Sims is komolyabb szerebhez juthatna benne. Nekem nagyon lutrinak tűnik a dolog első blikkre. gyeek
Nekem is.
 espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/8832382/monte-kiffin-focus-dallas-cowboys-search-defensive-coordinator
Amit kiemelnék:
If Kiffin is hired, the Cowboys would be switching from a 3-4 defensive front to a 4-3, forcing pass-rusher DeMarcus Ware to play defensive end, with his hand on the ground for the first time in his career. Továbbra is hibának látom a liga egyik legjobb 3-4es LB sorának szétverését. Blevi
Warenek mondjukolyan hosszú karjai vannak, hogy eddig is majdnem a földig értek. 😀

Itt egy szösszenet nfl.com-ról: "Kiffin is 72 years old and would bring a far different approach to the Cowboys' defense. It has been a 3-4 group since Bill Parcells arrived in 2003, and some of Dallas' best talent (Sean Lee, DeMarcus Ware, Bruce Carter) really fit to a 3-4 approach."

Waret említetted, Sean Leenek szerintem édesmindegy milyen a fő séma, ő szerel, Cartert meg azért emeltem ki, mert tavaly előtt a drafton mindenki azzal jött, hogy egy ilyen szipi-szupi prototipikus 43 OLBnek nincs sok sansza a dallasi 34 sémában. Ennyit a szakértelemről. 😛gyeek
Jepp csak ugye láthatóan működött ez az LB sor ebben a formában. Mindegy várjuk meg ki lesz a DC, aztán meglátjuk, ettől még szükségünk van egy DT-re a drafton tök mindegy milyen lesz a séma.
több mint 12 éve
Carrnak nem hiszem hogy feküdne a tampa 2, ami még akkor is rohadt bosszantó lenne, ha Leenek, Carternek meg talán Monak is jól sikerülne az átállás... Akár még Sims is komolyabb szerebhez juthatna benne. Nekem nagyon lutrinak tűnik a dolog első blikkre. gyeek
Nekem is.
 espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/8832382/monte-kiffin-focus-dallas-cowboys-search-defensive-coordinator
Amit kiemelnék:
If Kiffin is hired, the Cowboys would be switching from a 3-4 defensive front to a 4-3, forcing pass-rusher DeMarcus Ware to play defensive end, with his hand on the ground for the first time in his career. Továbbra is hibának látom a liga egyik legjobb 3-4es LB sorának szétverését. Blevi
Warenek mondjukolyan hosszú karjai vannak, hogy eddig is majdnem a földig értek. 😀

Itt egy szösszenet nfl.com-ról: "Kiffin is 72 years old and would bring a far different approach to the Cowboys' defense. It has been a 3-4 group since Bill Parcells arrived in 2003, and some of Dallas' best talent (Sean Lee, DeMarcus Ware, Bruce Carter) really fit to a 3-4 approach."

Waret említetted, Sean Leenek szerintem édesmindegy milyen a fő séma, ő szerel, Cartert meg azért emeltem ki, mert tavaly előtt a drafton mindenki azzal jött, hogy egy ilyen szipi-szupi prototipikus 43 OLBnek nincs sok sansza a dallasi 34 sémában. Ennyit a szakértelemről. 😛

több mint 12 éve
hát akkor jövőre vagy brutálok leszünk vagy sz.rok. nem lesz középút 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Carr olyan lesz mint Ronde Barber. Amúgy tényleg nem nagyon feküde neki.
több mint 12 éve
Nekem is.
Amit kiemelnék:
If Kiffin is hired, the Cowboys would be switching from a 3-4 defensive front to a 4-3, forcing pass-rusher DeMarcus Ware to play defensive end, with his hand on the ground for the first time in his career. Továbbra is hibának látom a liga egyik legjobb 3-4es LB sorának szétverését.
több mint 12 éve
hát a Dt meg kell erősíteni meg az Ofalat nagyon, kérdés hogy?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Carrnak nem hiszem hogy feküdne a tampa 2, ami még akkor is rohadt bosszantó lenne, ha Leenek, Carternek meg talán Monak is jól sikerülne az átállás... Akár még Sims is komolyabb szerebhez juthatna benne. Nekem nagyon lutrinak tűnik a dolog első blikkre.

több mint 12 éve
Az ideális számotokra az lenne ha az öreg az itt töltött idő alatt kinevel vkit a pozíciós edzők közül utódnak, így a folytonosság is meglenne.empty taxi
Épp ezen törtem a fejemet én is. Végülis a Tampa2 egyik szülőatyja.
Ware műtétje sikeres volt, a rehab kb. 6-7 hónap, de lehet hogy az egész előszezont kihagyja.
több mint 12 éve
Dick Lebeau 3 évvel öregebb Kiffinnél és azért elég jól nyomja.

Az ideális számotokra az lenne ha az öreg az itt töltött idő alatt kinevel vkit a pozíciós edzők közül utódnak, így a folytonosság is meglenne.empty taxi
Nem erről van szó 2005 óta 3-4et tolunk. jerry kitalálja nem jó ha két év múlva sem jó visszaállunk. Nem jó ez így nagyon nem 😕
több mint 12 éve
Dick Lebeau 3 évvel öregebb Kiffinnél és azért elég jól nyomja.

Az ideális számotokra az lenne ha az öreg az itt töltött idő alatt kinevel vkit a pozíciós edzők közül utódnak, így a folytonosság is meglenne.

Madden hates me.
több mint 12 éve
persze, nem is azzal van a bajom, hanem én ilyen ilyen hosszútávú típus vagyok, olyan edzőket, játékosokat szeretem akik hűek a klubhoz,sokáig vannak a klubnál stb. pl. Witten. mivel idős gondolom nem marad 1-2 évnél tovább, építkezhetünk megint
persze ha szar valaki ne maradjon.

akkor 4-3ra váltunk?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
egy laza 20-30 évvel fiatalabb nincs?Kroos
Azért ne becsüljük le az öreget, marha nagy tudása van, és hozná magával a "jó kis" Tampa 2-t. Talán a játékosok is jobban tisztelik az idősebb edzőket. 😊
BRÉKING: Valószínűleg a hétvége előtt bejelentik érkezését.