Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
NFL.com's Ian Rapoport reports the Cowboys have some interest in Monte Kiffin as defensive coordinator, according to a team source. Hiring Kiffin would be a sign the Cowboys are switching from a 3-4 defense to a 4-3 approach.
több mint 12 éve
KW: And A.J. really wants to play for the Dallas Cowboys, so we’ll see what happens.McCarron threw for 2,933 yards, 30 TDs and just 3 INTs this year for the Crimson Tide, including a 4 TD-0 INT showing against Notre Dame in Alabama’s 42-14 win in Monday’s BCS National Championship Game.
Nem nagyon hiszik, hogy franchise QB lesz belőle, de jövőre jön a draftra, és ha tényleg itt akar játszani, akkor jó kis projekt QB lehet belőle. Aztán lesz ami lesz.
több mint 12 éve
yep: www.spotrac.com/free-agents/nfl/dallas-cowboys/akkor lényegében ide tartozik, hogy már olyan elvadult ötletet is láttam, hogy átállhatnánk wide9-ra, és akkor még talán Butlert is lehetne hasznosítani...slowmotionŐ jelen állás szerint FA lesz, nemde?
gorbel

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
akkor lényegében ide tartozik, hogy már olyan elvadult ötletet is láttam, hogy átállhatnánk wide9-ra, és akkor még talán Butlert is lehetne hasznosítani...slowmotionŐ jelen állás szerint FA lesz, nemde?
több mint 12 éve
amúgy bocsi mindenkitől, de mivel nem fogom felhúzni magamat semmin az offseason-ben (maximum csalódok egy kicsit), ezért mindenből viccet űzök. vagy nem.Rob Ryan: "I will be out of work for like five minutes"
tulajdonképpen nem csodálkozom, hogy ez egyelőre nem jött be, a tizenegyet sem mindig sikerül kiszámolnia, sőt, inkább nem sikerült neki 😮
több mint 12 éve
óbazz, kicsit félreolvastam. a "Lissemore or Ratliff play the one" helyett "Lissemore or Ratliff play the other one" jött ki, az meg ugye azt jelentené, hogy Spencer a left end, Lissy/Rat meg a másik.Úgy látszik egy 43-ra való átállást próbál bemutatni.Egy e-mailre válasz:vicces ez a válasz, mert akkor Ware hol játszik a védőfalban?slowmotion
Bryan: The trick will be if you resign Spencer, so let’s say you do, he could play left end, Lissemore or Ratliff play the one and Hatcher or Crawford the three. Wilber, Albright at the SLB with Lee as the MLB and Carter the WLB.Wirtschaftsteil
RDE: Ware
1tech: Lissemore/Ratliff
3tech: Hatcher/Crawford
LDE: Spencer
WLB: Carter
MLB: Lee
SLB: Albright/WilberDoM
ellenkező esetben talán leesett volna, hogy a 'one' meg a 'three' az nem egyszerű számnév, hanem a védőfalon felvett pozíció
akkor lényegében ide tartozik, hogy már olyan elvadult ötletet is láttam, hogy átállhatnánk wide9-ra, és akkor még talán Butlert is lehetne hasznosítani...
több mint 12 éve
Ne essék azért félreértés, Ryan alatt is volt bőven 43 felállás, a 34 inkább amolyan kirakat séma, de Ryannek nem ártott volna egy Shaun Rogers méretű picúr Dallasban. A D front sevenből hiányzik a fiatal tehetség, Lissemore idén középszerű volt (amikor játszott), Crawfordból még kerekedhetne valami, de a legstabilabb játékos idén Hatcher volt, ő is 32 éves lesz idén asszem. Jó, JJ nekiállt fejszével szobrászkodni, de érdemes lesz még megvárni a free agencyt... Nincs valami rózsás előérzetem. Egy éve a kontinuitásról tépték a szájukat a menedzsment felől, úgy tűnik rájöttek hogy megint baromságról beszéltek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Úgy látszik egy 43-ra való átállást próbál bemutatni.Egy e-mailre válasz:vicces ez a válasz, mert akkor Ware hol játszik a védőfalban?slowmotion
Bryan: The trick will be if you resign Spencer, so let’s say you do, he could play left end, Lissemore or Ratliff play the one and Hatcher or Crawford the three. Wilber, Albright at the SLB with Lee as the MLB and Carter the WLB.Wirtschaftsteil
RDE: Ware
1tech: Lissemore/Ratliff
3tech: Hatcher/Crawford
LDE: Spencer
WLB: Carter
MLB: Lee
SLB: Albright/Wilber
több mint 12 éve
Egy e-mailre válasz:vicces ez a válasz, mert akkor Ware hol játszik a védőfalban?
több mint 12 éve
Egy e-mailre válasz:Bryan: The trick will be if you resign Spencer, so let’s say you do, he could play left end, Lissemore or Ratliff play the one and Hatcher or Crawford the three. Wilber, Albright at the SLB with Lee as the MLB and Carter the WLB.
több mint 12 éve
Hatalmas +1 az első cikkre,a másodikat meg én is elkezdtem olvasni még reggel,de amikor azzal kezdte hogy JJ a Seattle és Chicago elleni meccsek miatt rúgta ki Ryant,nem olvastam tovább,ott volt mindegyik meccsünkön mit nézett ez az ember?!
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
m.espn.go.com/wireless/story?storyId=8828247&city=dallasEzzel a cikkel igy korán reggel a tegnap után egyet tudok érteni. És mindemellett itt van ez is.
m.nfl.com/news/0ap1000000124365/jones-cowboys-early-losses-doomed-ryan/
Amúgy szerintem is nyilvánvaló hogy az O# és az ST balfaszsagait a Dre kenjük.
több mint 12 éve
Egy esetleges 4-3as átállásban szvsz a LB sor lenne a legkevesebb problémánk.Lee nem hiszem hogy ne lenne legalább egy jónak mondható 4-3as MLB,Carter eredetileg is 4-3as OLB volt,mellettük meg elkaristolna bőven Albright,azt mondjuk adom hogy depth nem nagyon lenne de egész pofás cseréket sem lehetetlen szerezni akár szezon közben sem,ezt láttuk idén.Én sokkal inkább problematikásabbnak látom a 4 emberes front belsejét,mert Ratlif ugyan ugy el van használva mindegy milyen rendszerben van,Coleman valszeg nem is lesz már itt de ő se 4-3as ember,nem tudom valaha játszott e ilyet,Spears ugyanez,Hatcher talán,akit a legjobban el tudnék képzelni.Én azt mondom ha van egy kis esze a vezető(ség)nek(most nem ugy tűnik) akkor nem váltunk egy ugyanannyira kétes 4-3ra csak azért hogy valamit változtassunk.Nekem ami rizikó a 4-3al hogy szinte senki nem játszotta profi szinten az egyetem más. Ha Spencer marad akkor ligaelit LB sorunk van. A D-lineba kell 1 playmaker amilyen Ratt volt. Nem látom 4-3ban Leen és Carteren kívül a harmadik kezdő LB-t, plusz a rotáció sem megoldott.Blevipontosan milyen posztra gondolsz?Wirtschaftsteilm.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704492&city=dallasha átállunk akkor LB is kell. 1. vagy a 2. körben beltazor
Nem csak itt téma a 4-3. Én csak kockázatot látok a 4-3ban egyenlőre.
Witten pedig HOF. Blevi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
JJ hogy Te mekkora egy vénfasz vagy azt el nem hiszem.Az offense negyed annyi sérüléssel hozott fele olyan teljesítményt mint a védelem,erre kirugja a D koordinátort(mondjuk az is elmond mindent a "vezetési módszereiről"hogy értelmes csapatoknál,tehát azoknál ahol nem olyan bohóckodás megy évről évre mint itt,én még nem láttam olyat hogy a GM vagy az owner kibassza a védőkoordinátort a vezetőedző alól)csak hogy "felrázza" a dolgokat,röhej.Egyben azt is megkérdezném tőle hogy ha Ryan ezért a teljesítményért kirúgást érdemelt,akkor Garrett és a komplett O staff mit,tarkó lövést?(hozzá teszem én Redet se küldeném el nem ezzel van a bajom)Gondolom kb a SuperBowlig várni kell hogy ki derüljön ki lesz az utód,de erős kétségeim vannak,hogy a nagy mentálhigiénés felfrissítés utáni lépésekről,edző jelöltekről,határozott és egyértelmű haditerv állna az FO asztalán.
több mint 12 éve
Elég jó ébresztő hír volt twitteren RR menesztése. A reakciójából ítélve ő se nagyon számított erre. Bőven talákhatunk okokat, mint pl. a kevés turnover, 0 pass rush, gyenge blitz stb. Ha mondjuk ezt egy full egészséges védelemmel csinálja, akkor érthetőbb lenne hogy távozik. Ennek ellenére az amerikai oldalak A/A+ értékelést adtak erre a lépésre.Lovie 4-3-ához kell két nagyon pöpec safety, de nem a Church-Sensabaugh szintre gondolok, hanem kicsit feljebb. mondjuk ha reaktiválnánk a két Darrent (Woodson és Sharper) a régi formájukban, akkor még talán feküdne is, de így...
Részben azért is történhetett, mert közel sem úgy állunk a fizetési sapkával mint gondoltuk. Jelenleg kb. 20 millával fölötte vagyunk. A cut-oknak azért nem lenne értelme, mert nem tudnánk kivel pótolni az embereket. Ha Austin megy, akkor nyilván igazolni kell a helyére valakit, de a felszabaduló 1-2 millióért nem jöhet értékelhető WR. Ratliff cut esetén vagy most és jövőre 4-4M dead money lesz, vagy most semmi, és jövőre 7M. Ezzel megint nem vagyunk előbbre, mert szintén a felszabaduló helyből senkire nincs lehetőség. Bármennyire is sérülékenyek, valószínűleg maradnak. Spears is érthető cut lenne, de úgyis vsz. Coleman távozásával kevesen leszünk. Talán az egyetlen, ami "ésszerű" lenne, az Free menesztése. Nagyon sok jó RT jönk ki draftról.
Annak fényében, hogy nem nagyon lesz olyan NT (nem csúszik le), akit érdemes lenne elvinni 1/18-cal (viszont DT igen), lehetséges opcióként kellene figyelembe venni a 4-3-ra átállást. Persze amint jön az új DC, ezt megtudjuk.
Fel lehetne hozni, hogy Jerry szereti a 3-4et, de így van azzal is, hogy a HC legyen OC is egyben, és mégse sikeres nálunk. Ratliff is Wade rendszerében volt a csúcson, lehet meg kellene próbálni. Amúgy 4-3ban a 3 LB Wilber/Albright, valamit Lee és Carter lennének.
Ha Lovie Smith nem kap HC állást, én szívesen látnám dallasban egy 4-3-as D#-el.
Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Nekem ami rizikó a 4-3al hogy szinte senki nem játszotta profi szinten az egyetem más. Ha Spencer marad akkor ligaelit LB sorunk van. A D-lineba kell 1 playmaker amilyen Ratt volt. Nem látom 4-3ban Leen és Carteren kívül a harmadik kezdő LB-t, plusz a rotáció sem megoldott.pontosan milyen posztra gondolsz?Wirtschaftsteilm.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704492&city=dallasha átállunk akkor LB is kell. 1. vagy a 2. körben beltazor
Witten pedig HOF. Blevi
több mint 12 éve
pontosan milyen posztra gondolsz?m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704492&city=dallasha átállunk akkor LB is kell. 1. vagy a 2. körben beltazor
Witten pedig HOF. Blevi
több mint 12 éve
m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704492&city=dallasha átállunk akkor LB is kell. 1. vagy a 2. körben
Witten pedig HOF. Blevi

több mint 12 éve
Bart Starr díj az a Bart Scott díj. A Bart Scott díj még egy kicsit korai, bár talán a legnagyobb visszaesést produkáló játékos megkaphatná. 😀
több mint 12 éve
m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704492&city=dallasNem csak itt téma a 4-3. Én csak kockázatot látok a 4-3ban egyenlőre.
Witten pedig HOF.
több mint 12 éve
Witten kapta a Bart Scott díjat kiemelkedő karakterért, vezetői egyéniségéért és szociális tevékenységéért.www.dallascowboys.com/news/article-RowanKavner/Witten-Wins-Bart-Starr-Award-For-Character-Leadership/8f1d251c-9024-4b21-aaf0-589b63e107c6
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Csak annyit, hogy rajtuk nem múlik 😊szerk.:
Bruce Carter:"WTF!"
Sterling Moore:"Not Happy Right Now!"
Jason Hatcher:"It was a privilege to play under Coach Rob Ryan! One of the greatest. Sad day. I'm hurting right now."
Carr állítása szerint csapaton belül 50-50 arányban oszlik meg a vélemény.
több mint 12 éve
Évek óta 3-4-et játszunk egy ember miatt nem érdemes szét baszni a sémát. Ezt toljuk évek óta ehhez hoztunk embereket folyamatosan. Az meg hogy Ware és Spencer DE volt egyetem semmit sem számít.