Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Lotulelei kétlem, hogy lecsúszna hozzánk. Safety pick 90%, hogy nem lesz első körben, a másik két variáció elképzelhető.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nfl.com:

Bucky Brooks: Lotulelei DT
Monte Kiffin needs an athletic defensive tackle capable of playing the one or three technique to implement his vaunted Tampa 2 scheme in Dallas.

Daniel Jeremiah: J. Cooper OG

Charles Davis: Eric Reid S

Gil Brandt: Eric Fisher OT
Fisher, who has tons of upside, could step in and start at right tackle immediately for the Cowboys, whose troubles on the line were well-documented in 2012.

Amúgy egy letraddel még lehet Barrett Jones OG/Oc o fal mindenes lenne a legjobb választás...
De Kiffin miatt D lesz az 1. pick.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Joeckel ha 1/1 v 1/4 lesz szerintem.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
ha bent lesz 4.re akkor 99%hogy de.

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
mi is Ol-t húzunk ha minden jól megyJanek
Húzzatok bárkit, csak ne Joeckel-t.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
mi is Ol-t húzunk ha minden jól megy

több mint 12 éve
Joeckel sztem top3 lesz, akár 1/1 is lehet.
Warmack is elől kelhet el, mint ahogy a Fluker(OT) is nagyon jön fel több mockban is.
De nyilván h DL/Olbe húzunk attól is függhet h mondjuk milyen minőségű a class. A Dt és Ot is jónak tűnik. Og meg Warmack és kb 1-2 játékos.
de az O falat el lehetne jobban intézni a FAn.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Warmack igaz h guard, de azt írják h az elmúlt pár év legjobbja, úgyhogy simán kimehet előttünk, pl. Rams simán lehet,megéri nekik 2 1. körösük van.

Floyd,Richardson lehet nekünk ha DT. jön Kiffin ugye sztem ő kapja az 1. kört.?

sok minden lefolyik a Dunán addig.Kroos
Előttünk csak a Rams és talán a Steelers OL needes csapat (+ Cardinals, de hozzájuk nagy valószínűséggel Joeckel megy), ráadásul ha jól emlékszem a Rams topicra, Fisher még sosem húzott első körben a támadófalba. Szal lehet Warmack, Jones, de nézegettem/olvasgattam erről a Jonathan Cooperről a North Carolinaból, ő sem lenne tragédia. Túl sok minőségi falember van idén, szerintem DT-t később is tudunk húzni. Bár az is igaz, hogy Kiffin miatt a D kapja az első picket, nem tudom. Tényleg nagyon sok van még addig, az FA-ig sokat nem fogunk megtudni.
több mint 12 éve
Warmack igaz h guard, de azt írják h az elmúlt pár év legjobbja, úgyhogy simán kimehet előttünk, pl. Rams simán lehet,megéri nekik 2 1. körösük van.

Floyd,Richardson lehet nekünk ha DT. jön Kiffin ugye sztem ő kapja az 1. kört.?

sok minden lefolyik a Dunán addig.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Megmondom őszintén, a college fociban igen felületesen vagyok csak jártas, de a mockok és egyéb értékelések alapján nekem úgy tűnik, mintha Floyd reach lenne 1/18-ra. Letrade? Bár én továbbra is azt preferálom, hogy 'Bama guard jöjjön, aztán max 2. körben felmegyünk Floydért. Vagy szerencsénk lesz, és nyom egy freefallt.
több mint 12 éve
Callahan nagyon szeretne playeket hívni, csak eddig senki nem kérte meg rá. Saints OC-ről beszélnek, hogy ha annyira akarja JJ, akkor olyat fog ajánlani majd, amit nem utasíthat vissza.

Pénteken lesz BB draftshow-ja, azt lesz érdemes figyelni. Amúgy ő is Floydot favorizálja.
Sydney, hát tényleg csak azért van ott, hogy több nézőt/hallagtót odacsaljon a helyes kis hangjával, meg mással. Viszont ő is szereti Floydot, úgyhogy mi is szeretjük 😀
több mint 12 éve
Assistant strength coach Walt Williams not returning to staff next season. This is just the start - likely more changes to come.

Ez azért nem meglepő.

Amúgy megnéztem/hallgattam a Talkin Cowboyst, főleg a védelemről beszéltek, különösen a secondaryről. Kiemelték, hogy a cornereink (különösen Mo) nem tudnak rendesen szerelni, és ez sok YAC-be kerül. Valamint szó volt az általam (is) oly sokat emlegetett safety kérdésről. Sensi, mint run support jó, de coverage-be nagyon gyenge, ezért mellé kéne egy pass cover safety. Church még kérdőjel, a potenciál meglehet benne, de ide kell hozni valakit. Abban egyetértettek, hogy első körben biztosan nem, oda szerintük is DL/OL játékos kell (btw Sydney Durso <3), de legkésőbb harmadik körben hoznának valakit.
Sokat emlegették Bernadeau centerbe mozgatását (szerintük jobb volt, mint Livings), és guardot szeretnének a draftról. Szó volt Warmackról, aki egy igazi big, nasty G, ám sokak szerint az általunk rengeteget alkalmazott screenhez (nyilván nem idénre gondoltak) egy mozgékonyabb ember kéne ide.
Callahanről is esett pár szó, hogy esetleg ő lép elő off coordinátornak, Sparanot, mint új OL coachot rebesgették...voltak érdekes dolgok.
több mint 12 éve
Lissemore? Ratliffhez hasonlóan szintén jobban feküdhet neki ez a rendszer, a Tribe-nál is 4-3-as DT volt, ha jól tévedek.gorbel
A kezdőket írtam csak fel, Lissemore vsz 1tech játékos.

kis érdekesség:

több mint 12 éve
Bevillant a fejemben egy esetleges felállás, gondoltam megosztom, kritikát szívesen fogadok.

5-tech DE: Ware (általában minden csapatban a legjobb pass-rusher)
3 tech DT: Draft (Floyd, Richardson) (A védelem motorja)
1 tech DT/NT: Ratliff (Már megszokta úgyis, hogy középen van, ha BigHank nem csúszik le, akkor neki kéne játszania)
SDE: Crawford (esetleg egy veterán vagy egy 3. körös pick mellé)

Sam: Albright, Wilber
Mike: Lee
Will: Carter (elég sok playre lesz lehetősége)
Wirtschaftsteil
Lissemore? Ratliffhez hasonlóan szintén jobban feküdhet neki ez a rendszer, a Tribe-nál is 4-3-as DT volt, ha jól tévedek.
több mint 12 éve
Bevillant a fejemben egy esetleges felállás, gondoltam megosztom, kritikát szívesen fogadok.

5-tech DE: Ware (általában minden csapatban a legjobb pass-rusher)
3 tech DT: Draft (Floyd, Richardson) (A védelem motorja)
1 tech DT/NT: Ratliff (Már megszokta úgyis, hogy középen van, ha BigHank nem csúszik le, akkor neki kéne játszania)
SDE: Crawford (esetleg egy veterán vagy egy 3. körös pick mellé)

Sam: Albright, Wilber
Mike: Lee
Will: Carter (elég sok playre lesz lehetősége)
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Valaki tudja esetleg,hogy hol lehetne nézni/letölteni régebbi boys meccseket?Tehenész
ncore, ha van, vagy esetleg thepiratebay.se oda nem kell meghívás.Wirtschaftsteil
ncore van,de ott csak ideit találtam,régi(90es évek és annál régebbi) meccseket nem Tehenész
Tenyardtorrents.com! Amúgy nekem van a 70-es,80-as,90-es, és az utóbbi évekből is kb 500 gb. A régiek vhs minőségben.ringo kid
köszöntem szépen!
több mint 12 éve
Megkezdődtek az előzetes tárgyalások Spencerrel.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
na, Ryan utolérte a mi kis Antoniónkat. a fenébe.slowmotion
Majdnem elchokeolta azért, de mindegy szurkolj ülnek a 49 ersnek.Blevi
az a vicces, hogy bármilyen furcsán hangzik, azért mégis a Falcons győzelmének örülnék jobban.
Ravens = Ed Reednek +, Flacco -, Ray Lewis -
Patriots = már régóta fáradt vagyok tőlük
49ers = hatodik gyűrű -
Falcons = Ryan -, de legalább Gonzaleznek meglenne a gyűrű. az kb olyan lenne, mint amikor Ray Bourque is Stanley-kupa győzelemmel vonult vissza. meg ugye akkor remélem Witten is látja, hogy ha néha reménytelen csapatban is van, pár év alatt el lehet jutni a gyűrűig.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Alig van olyan meccs, amin ne kerülne szóba a Dallas és a QB poszt....
Megint virított valaki egy értelmetlen sms-t ez ügyben.....

több mint 12 éve
ringo kid Dallas Cowboys USC Trojans 12
Valaki tudja esetleg,hogy hol lehetne nézni/letölteni régebbi boys meccseket?Tehenész
ncore, ha van, vagy esetleg thepiratebay.se oda nem kell meghívás.Wirtschaftsteil
ncore van,de ott csak ideit találtam,régi(90es évek és annál régebbi) meccseket nem Tehenész
Tenyardtorrents.com! Amúgy nekem van a 70-es,80-as,90-es, és az utóbbi évekből is kb 500 gb. A régiek vhs minőségben.

Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
na, Ryan utolérte a mi kis Antoniónkat. a fenébe.slowmotion
Majdnem elchokeolta azért, de mindegy szurkolj ülnek a 49 ersnek.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
na, Ryan utolérte a mi kis Antoniónkat. a fenébe.
több mint 12 éve
ncore van,de ott csak ideit találtam,régi(90es évek és annál régebbi) meccseket nem
több mint 12 éve
ncore, ha van, vagy esetleg thepiratebay.se oda nem kell meghívás.
több mint 12 éve
Valaki tudja esetleg,hogy hol lehetne nézni/letölteni régebbi boys meccseket?