Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
LeBau is hasonló korban jár, szoval ez nálam nem akkora faktor mint az hogy a rendszere felett eljárt az idő.Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)BleviNem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
dande
több mint 12 éve
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)BleviÉn sem vagyok szakértő, de azt látom, hogy a cover 2-őt toló Vikings totál D-ben második lett a ligában.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)BleviNem vagyok szakértő, semmilyen, de szerintem nála pedig ez a fő kérdés, meddig és hogyan bírja, mert amennyire én látom azért képben van, csak hát azon kell izgulni ne dőljön ki idő előtt. Ez előfordulhat fiatalabbakkal is de nála jobban fenn áll a veszélye. Kívánom bírja sokáig.
több mint 12 éve
Egy defense szakértő szólhatna pár szót az öreg Kiffinről a rendszeréről arról hogy mennyire járt el felette az idő (nem életkorára gondolok)
több mint 12 éve
Sztem Red behúz a 3-4 kor környéken egy projekt QB-t, en legszívesebben Brayt látnám.BleviBrayt szeretem, ettől még valószínűbb, hogy a Romo-Orton páratlan páros elkaristol még egy évet és a 2014-es draft szól majd az irányítóról.
Sémaváltás a védelemben, egy épkézláb futó a rosteren, a támadófal, de ezek unalomig ismert tények. Szóval lesz hely a draftcetliknek bőven.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Sztem Red behúz a 3-4 kor környéken egy projekt QB-t, en legszívesebben Brayt látnám.m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4704869&city=dallas
Ez jo hír mindkettő jo munkát végzett.
több mint 12 éve
Szerintem ez az év lesz Romo és Red utolsó esélye. Az hogy a HC kívül mindenkit kiraknak azt mutatja h most vagy soha van Jerruhnal. Nem sok jót várok ettől a védelem séma váltástól. Az offense bajain az RB edző kibaszasa nem segít + O-line sem lesz jobb tőle.Rod 0-16 Marinelli meg ne legyen mar itt HC.
több mint 12 éve
Marinelli az egyik legjobb DL coach a ligában. Nagyon jól jártatok vele. Nálunk is gatyába rázta az egységet. Bár a passrush ennek a szezonnak a második részére rettenetesen visszaesett. Viszont így felmerül egy érdekes kérdés, hogy Henry Melton vajon követheti-e. Pass rush terén az egyik legjobb 4-3as DT a ligában, futás ellen már kevésbé jó. Viszont nem lenne olcsó.Skip Peeteről valaki vmilyen infót? Az oké, hogy most futottátok a franchise történelmének mélypontját, de úgy átlagban a 6 éves munkásságáról érdeklődnék.
több mint 12 éve
Úgy tűnik, Marinelli jön DL-edzőnek, Peete RB-edzőnek megy a Bearsbe és Bisaccia ST-edzőnek jön a Chargerstől. Houston Nuttal is tárgyalunk, aki korábban az Ole Miss-t vezette jól megérdemelt mélységekbe, remélem, ő kimarad a jóból.Tipp: Marinelli egy év múlva átveszi Kiffintől a DC-posztot, de még jobban örülnék neki, mint HC és akkor Garrettet vissza lehet tenni OC-nak. Bár szerintem neki nincs visszaút, vagy JJ csókosaként még egy év múlva is HC marad vagy repül.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Nekem nincs bajom Romoval, de ha jövőre nincs PO akkor azért már cut lesz Garrettel együtt. és ha az ő 10-12 milkáját kivesszük abból már kijön 3 elég magas fizu is..persze akkor kell franchise QB, aki nyilván évről évre többet keres, és tényleg végül is minden év arról szól ebben a cap rendszerben h hogy lehet átsrukturálni, kijönni jól.Más h a rákba jutottunk ilyen szar cap helyzethez, nincs évek óta playoff,SB, csak mert amerikai csapata itt magasabb az átlag fizu, vagy vki pár éve elborult és sz.r szerződéseket osztogatott?
több mint 12 éve
nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.nem erről szól valahol ez az egész cap rendszer? Mindig az aktuális évre kell tervezni, most az, hogy jelen állás szerint 2015-re 30 millióval lennénk (mondtam egy számot) a sapi fölött, nem sokat jelent, addig ezernyi dolog történhet (cutok, fizetéscsökkentések, cap plafonemelés). A GM dolga, hogy ezt kordában tudja tartani. Nyilván van egy ésszerű határ, aminek a túllépése hosszú távon ronthatja a franchise helyzetét, de ilyen szempontból még mindig sokkal jobban állunk, mint a Lions vagy a Jets.
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.slowmotion
Az lesz az érdekes, amit Kroos is említett; Murray, Lee, Carter és Dez szerződését hamarosan meg kell majd hosszabbítani, na az egyszerre tényleg macerás lehet.
több mint 12 éve
nyilván ha Romo kiesik kell vki, de lehet egy 3-4 körös qb is elég lenne Romo mögött.nem lehet tudni.Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...meg lehet nézni a tavalyi Bearst, miért van szükség értelmes csere QB-re. Cutler ment a levesbe, utána meg a macik szezonja is, mert a backup QB-nek mondott gyerek mindent tudott a labdával, csak nyerni nem.slowmotion
Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Carter,Lee,Murray meg érdekes lesz jövőre,azután mert nekik is virítani kell majd, Meg Dezé is csak nőni fog.
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...Kroos
Mert lehet Romo lesérül egész évre és de jó h van Orton, de lehet egy percet se fog játszani, idén is 1szer jött 10 passzra kb.
több mint 12 éve
nem rosszak ezek az átstrukturálások, csak jövőbeni kötelezettségek teremtenek. arra arra jók, hogy a fájdalmas döntést ne most kelljen meghozni, hanem pár évvel később.
Egy kis jóslat amcsi barátainktól.
(Ha a kép URL címét kimásoljátok, akkor nagyobban meg lehet nézni)Wirtschaftsteil
igazából szerintem ez nem több, mint spekuláció arra nézve, hogy pár év múlva a cap emelkedni fog.
mondjuk azt is ki tudom nézni ebből, hogy ha egy-két éven belül sikerül Super Bowl-t nyerni, akkor azzal a lendülettel pogromot rendez Jerry vagy MacJerry, de ez már kicsit konteó szinten mozog... meg ahhoz nyerni is kéne valamit.
több mint 12 éve
Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...meg lehet nézni a tavalyi Bearst, miért van szükség értelmes csere QB-re. Cutler ment a levesbe, utána meg a macik szezonja is, mert a backup QB-nek mondott gyerek mindent tudott a labdával, csak nyerni nem.
Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Carter,Lee,Murray meg érdekes lesz jövőre,azután mert nekik is virítani kell majd, Meg Dezé is csak nőni fog.
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...Kroos
több mint 12 éve
Nem lenne rossz így, de ebbe ugye Spencer nincs benne, jó lenne ésszerű keretek mellett megtartani...Free cut egyértelmű, de Livings és Bernadeu elvisz 5 misit az is botrány kb... egyiküket biztos kib.sznám..
Ortont is kicsit luxusnak tartom edzéssel keres gyak 3misit...
több mint 12 éve

Egy kis jóslat amcsi barátainktól.
(Ha a kép URL címét kimásoljátok, akkor nagyobban meg lehet nézni)
több mint 12 éve
Persze, igazad van, itt tényleg csak a támadó és védő játékrendszerek egymásnak feszülése az érdekes. De az viszont tényleg érdekes: sem Kelly, sem Kiffin nem fog kibújni a bőréből az NFL-ben, még ha természetszerűleg adaptálni is kell a szisztémáikat a profik közé.Chip Kelly Phillybe érkezésével érdemes gondosan átfésülni ezt a meccset, csak hogy nagy vonalakban mire számítsunk és hogy Kiffin miket próbált húzni a no huddle up-tempo ellen:érdemes átfésülni, de az a kérdés, a két csapat játékoskerete milyen lesz az Oregon-USC meccs kereteihez képest.
www.youtube.com/watch?v=IFnmu-8kGeI
www.youtube.com/watch?v=CwyxwODlvskDzsokijuing
az NFL-ben szerintem kicsit nehezebb száz százalékosan bevezetni egy szisztémát, mert kisebb a keret létszáma, nem lehet könnyen kicserélni a fél keretet, ha nem fekszik nekik a stílus, meg ami college-ben bejön, az nem feltétlenül lesz szász százalékosan sikeres a ligában - kisebb a szórás a játékosok képességei között.
(amikor kijött Bush a draftra, akkor mindenkinek csorgott a nyála, hogy ááá mekkora játékos, future HoF-er meg minden. emlékszem, mennyit vitatkoztam a Hurricanes hedkócsával meg a haverjával, hogy a százötven yardos meccsenkénti meg tízyardos futásonkénti átlag nem feltétlenül fog megjelenni az NFL-ben, mert a védelmek is jobbak, mint egy NCAA csapatnál - a pálya nem lesz nagyobb, csak a védők nagyobbak és gyorsabbak. bár az újonc szezonban Payton playcallingja kihozott belőle egy vállalható szezont, meg lehet nézni, hány szezonba telt, amire tényleg RB-szerű teljesítményt nyújtott)slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Chip Kelly Phillybe érkezésével érdemes gondosan átfésülni ezt a meccset, csak hogy nagy vonalakban mire számítsunk és hogy Kiffin miket próbált húzni a no huddle up-tempo ellen:érdemes átfésülni, de az a kérdés, a két csapat játékoskerete milyen lesz az Oregon-USC meccs kereteihez képest.
www.youtube.com/watch?v=IFnmu-8kGeI
www.youtube.com/watch?v=CwyxwODlvskDzsokijuing
az NFL-ben szerintem kicsit nehezebb száz százalékosan bevezetni egy szisztémát, mert kisebb a keret létszáma, nem lehet könnyen kicserélni a fél keretet, ha nem fekszik nekik a stílus, meg ami college-ben bejön, az nem feltétlenül lesz szász százalékosan sikeres a ligában - kisebb a szórás a játékosok képességei között.
(amikor kijött Bush a draftra, akkor mindenkinek csorgott a nyála, hogy ááá mekkora játékos, future HoF-er meg minden. emlékszem, mennyit vitatkoztam a Hurricanes hedkócsával meg a haverjával, hogy a százötven yardos meccsenkénti meg tízyardos futásonkénti átlag nem feltétlenül fog megjelenni az NFL-ben, mert a védelmek is jobbak, mint egy NCAA csapatnál - a pálya nem lesz nagyobb, csak a védők nagyobbak és gyorsabbak. bár az újonc szezonban Payton playcallingja kihozott belőle egy vállalható szezont, meg lehet nézni, hány szezonba telt, amire tényleg RB-szerű teljesítményt nyújtott)
több mint 12 éve
Chip Kelly Phillybe érkezésével érdemes gondosan átfésülni ezt a meccset, csak hogy nagy vonalakban mire számítsunk és hogy Kiffin miket próbált húzni a no huddle up-tempo ellen:www.youtube.com/watch?v=IFnmu-8kGeI
www.youtube.com/watch?v=CwyxwODlvsk
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
azért nem bontottuk fel a szerződését, hogy munkakeresésnél ne tegyünk alá. egyébként ha akar, szabadon mehetIgen, elvileg ő lesz az assistant HC is. De még a Dallas bekavarhat, mert ha jól tudom contract alatt áll.JoeD --> Bears remélem nem valami inkompetens pöcs jön.BleviElment ugyan azt a melót csinálni máshova? 😀 Vagy valami asst HC is lesz?Wirtschaftsteil
szerk.: már hivatalos.tüsi91
több mint 12 éve
Cowboys Break részlet:-Érdeklődünk a SD LB edzője iránt. Azt még nem tudni mit dolgozna.
-Úgy tűnik minden D# edző marad.
-Cap:
Carr - you save 10 mil restructure.
Free - cut you save 7 mil.
Austin - cut you save 4-5 mil.
Connor - you save 4.
Romo - save 5-6 mil restructure.
több mint 12 éve
En bírtam amit összerakott itt. Sok sikert neki persze ne ellenünk meg a Lions ellen.Igen, elvileg ő lesz az assistant HC is. De még a Dallas bekavarhat, mert ha jól tudom contract alatt áll.JoeD --> Bears remélem nem valami inkompetens pöcs jön.BleviElment ugyan azt a melót csinálni máshova? 😀 Vagy valami asst HC is lesz?Wirtschaftsteil
szerk.: már hivatalos.tüsi91
több mint 12 éve
Igen, elvileg ő lesz az assistant HC is. De még a Dallas bekavarhat, mert ha jól tudom contract alatt áll.JoeD --> Bears remélem nem valami inkompetens pöcs jön.BleviElment ugyan azt a melót csinálni máshova? 😀 Vagy valami asst HC is lesz?Wirtschaftsteil
szerk.: már hivatalos.
több mint 12 éve
JoeD --> Bears remélem nem valami inkompetens pöcs jön.BleviElment ugyan azt a melót csinálni máshova? 😀 Vagy valami asst HC is lesz?
több mint 12 éve
JoeD --> Bears remélem nem valami inkompetens pöcs jön.