Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Holnapi napon szeretnék egy megosztott MVP címet Spencer és Witten között. 😀
Spencer 4 sack 3 FF 1 INT
Witten 5 elkapás 170yard 3TD 😀 beltazor
ezzel az a baj, hogy Spencer linebacker-ként van jelölve, azok viszont nem blitzelhetnek a Pro Bowl-on, szóval a 4 sack az nem nagyon esélyes.
Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintem
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Holnapi napon szeretnék egy megosztott MVP címet Spencer és Witten között. 😀
Spencer 4 sack 3 FF 1 INT
Witten 5 elkapás 170yard 3TD 😀

több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.gorbel
Valószínű hogy nem cutoljuk, mert ha akartuk volna már megtettük volna szóval maradni fog sajnos. Én úgy gondolom ahogy a korábban linkelt espn-es cikk is írta, ez már az utolsó eset óta nem arról szól hogy kiben mennyi potenciál van átékosként.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Pedig valószínűleg fogod, mert nincs nagyon választásunk. Picket meg aligha kapunk egy 32 éves sérülésből kijövő DT-ért, akinek még pályán kívüli gondjai is vannak.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.
több mint 12 éve
... A Ramsnek annyi pickje van, hogy jó kis franchise-t lehet építeni belőle.
Wirtschaftsteil
ezt adom, csak az a kérdés, hogy a jelenlegi játékosoknak mennyire fekszik a 3-4. mondjuk azt láttam, hogy van falemberük 300 font felett is (nálunk csak a cserék között volt ilyen), de pl a DE-eknek át kell állniuk 3-4 OLB-be, az azért nem mindig egyszerű.
egyébként nem úgy van, hogy plusz egy első körös pickje van még a Ramsnek idén meg jövőre, de ennyi a plusz?
kell nekik a kakaó a támadósorhoz, idén Amendola volt a legjobb receiverük, és akármennyit is fejlődött, ez azért siralmas...
több mint 12 éve
szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat,Wirtschaftsteil
tudom nem rám gondoltál, de bejelentem: Rich Bisaccia az új ST coachjjncaa
bakker, minden kalóz idejön? Holnap meg bejelentik, hogy Gruden vagy Dungy az új HC. 😀
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat,Wirtschaftsteil
tudom nem rám gondoltál, de bejelentem: Rich Bisaccia az új ST coach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
RR Rams DC lesz.Blevi
sok sikert neki, iszonyat erős alakulattá tudja változtatni a Rams 4-3-át.
oh wait...slowmotion
22 980 percet töltött munka nélkül, majdnem eltalálta. A Ramsnek annyi pickje van, hogy jó kis franchise-t lehet építeni belőle.

Cowboys scout fejese a draftról: "..drafting according to need and not the value of the pick.”
több mint 12 éve
RR Rams DC lesz.Blevi
sok sikert neki, iszonyat erős alakulattá tudja változtatni a Rams 4-3-át.
oh wait...
több mint 12 éve
RR Rams DC lesz.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Azért egy DeMarco és egy LaMichael között van egy jó oktávnyi esztétikai különbség! Dezzel meg semmi gond, megúszta a srác, hogy nem valami sokkal förtelmesebb nevet adott neki anyukája amit valami karcos meth trip inspirált. A Nintendo amúgy még tetszene is...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Demarco? :p
Desmond Demond "Dez" Bryant? 😀

tőlem Nintendo Juan de Williams is lehet csak jó spíler egyen!!!

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
DeMarcus bejött, nem? 😀

btw: JJ szerint Livings és Bernadeu jó páros lesz ( 😀 😀 ), ha mindketten egészségesek maradnak . Romo biztos örül ennek.
több mint 12 éve
Nekem fontos, hogy a Williams és Johnson tucatnévre hallgató, továbbá a LaMichaelök, DuJuanok, LeCharliek, DeBillek és egyéb degenerált szülői fantáziával megvert játékosok száma a nullához a lehető legközelebb álljon! Terrance Williamsnek keresztneve is enyhe analfabetizmusra utal a szülők részéről (egyedi designnak elég gyenge), szóval nem kell! :]

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Williams meglepő lenne, ha lecsúszna hozzánk második körben, mert top 3 WR prospect. 1. körben hozható, ott viszont luxus.
több mint 12 éve
A Senior Bowl edzések vége után a Cowboys staff beszélgetett Margus Hunttal, az SMU-ról (DE,6-8,278). A legmagasabb játékos a drafton. Várhatóan 2. kör.
Terrance Williams ,WR Baylor, azt nyilatkozna, hogy nagyon szeretne Dez mellett játszani, és szerinte jó duót alkotnának. Ő is potenciális 2. kör. Itt nőtt fel, úgyhogy Jerrynél már egy piros pontja van. Szvsz 2. kört nem elkapóra kéne "pazarolni".
több mint 12 éve
 m.espn.go.com/wireless/story?storyId=8874152&city=dallasBlevi
Egyetértek a cikkel. Ratliff játékánál csak a magatartása volt nagyobb csalódás idén. Oké hogy nem grál lovagok érkeznek az egyetemekről, de gusztustalanul viselkedett az elmúlt két hónapban az a játékos akire elvileg felnéznek a csapattársai.

több mint 12 éve
 m.espn.go.com/wireless/story?storyId=8874152&city=dallas
több mint 12 éve
Guard probléma megoldva: JaMarcus Russell preps for NFL comeback at 308 lbs.Wirtschaftsteil
na, a súly kipipálva, most már csak a mozgás- és kézhasználat-technikákat kell megtanulnia...
több mint 12 éve
Ratliff elintézi a DT draftot plusz saját magát is.
 nfl.com/news/0ap1000000129906/cowboys-ratliff-charged-with-dwi-after-hitting-an-18wheeler/
Blevi
Egyszerűen nem értem, hogy azután ami történt szezon közben, ilyet csinál. Ahogy említetted, tényleg "elintézte" a DT draftot. Viszont jó hír, hogy a 2. körbe szánt DT, Kawann Short nagyon jó napot tudhat a háta mögött. A NotreDame centerét egyszer úgy (és olyan hamar) odébb tette, hogy a play action-fake se volt még meg. Egész nap szépen mozgott. John Jenkins is szép volt.

Guard probléma megoldva: JaMarcus Russell preps for NFL comeback at 308 lbs.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 www.nfl.com/videos/dallas-cowboys/0ap2000000129810/Jones-You-gotta-get-out-of-the-ditch-that-we-re-in
ezt érdemes megnézni,rövid kis riport.
több mint 12 éve
Ratliff elintézi a DT draftot plusz saját magát is.
 nfl.com/news/0ap1000000129906/cowboys-ratliff-charged-with-dwi-after-hitting-an-18wheeler/

Jerruh bejelentette h JG feladja a playcaller szerepet.
 m.espn.go.com/nfl/story?storyId=8869626&city=dallas
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..Wirtschaftsteil
Róla nem sok jót hallani. Inkább ha 7.ig csúszik.Blevi
Ha most jó SBt összehoz, akkor szinte biztosan elkel a 3. körben. Szezon előtt arról volt szó, hogy első körös lehet, csak "átlagos" szezont nyomott. Mindenesetre tehetséges srác, lehet még belőle valami.

"McDonald projects as a second-round player. However, with an exceptionally deep safety class, McDonald could easily fall into the third round, offering the Cowboys extreme value."

szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat, Callahanről egyenlőre nem nyilatkozik, de 99% hogy ő az új OC.
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..Wirtschaftsteil
Róla nem sok jót hallani. Inkább ha 7.ig csúszik.