NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet jövő héten is lesz egy-két kedves szavam Vickhez, hátha valami hasonló remek dolgot produkál. Meg kéne nézni a Seattlet, jövő hétre való felkészülés gyanánt.
több mint 12 éve
na, ránézegettem a két rivális meccsére.a pipik egy nagyon csúnya dropped interception távolságra álltak egy felettébb kínos vereségtől.
a zindiánok kihasználták, amit az igen dekoncentrált szentek hibáztak, Brees vagy 40 yardról dobott a végén egy dupla vagy semmit az egyenlítésért, semmi lett belőle. ja, nem értem a szenteket, egyszer sikerült kivédekezni Griffint, erre 4th & 5-nél, puntnál csináltak egy 12-men-on-fieldet. : double facepalm :
több mint 12 éve
Akkor bocsánatot kérek , nem gondoltam volna hogy ez itt ennyire érzékenyen fog érinteni itt mindenkit.Petikievak01Engem nem, éppenséggel. 😉 Én csak gyönyörködtem a sokszorosan idézett filippikákban, "á la lefosom".
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Roy Williams letette a lantot.Blevija, most már mindkettő.
csak a jobbik már tavaly.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Cowboys-Eagles. Ez mindenhol érzékenyen érint mindenkit. Mint a Fradi-Újpest. 😀Akkor bocsánatot kérek , nem gondoltam volna hogy ez itt ennyire érzékenyen fog érinteni itt mindenkit.Petikievak01Elnézést hogy belepofázok, de ezt muszály elmondanom:1.:Attól hogy másik center volt fent , még ugyanúgy fennáll a tény hogy rossz volt a cow fal. Ne haragudj meg , de ha nincsen a kedvenc csapatodnak megfelelő hosszúságú padja az NFL-hez akkor lehet hogy nem az én véleményem hárítására kéne ezt használnod. Ne fogd erre szerintem a gyenge teljesítményt.1. szerintem meg egyáltalán nem volt tragikus a fal. ok, volt holding rendesen, de ez akkor is a JPP-Osi-Tuck trió volt, JPP szerintem egész jól mozgott ráadásul, mégis 2 sackkel hozta le a fal a meccset. a második félidőre felkeményedett az OL, és sikerült csak akkor 100 yard felett futni. hogy az Eagles fala simán átszaladna rajtuk? talán igen, talán nem. a mi falunk most fog összeszokni, ha összeérik, akkor okozhatnak még meglepetést.
2.:Witten-t bírom . MEglehetősen kedvelem , de ettől függetlenül gyenge volt a játéka most , és lehet hogy az eagles csapatában például nincs ilyen játékos , de a Redskinsbe tudok mondani 1-et aki ugyanilyen. Nem tudom hallottál e London Fletcherről. Nézz utána , szerintem ő legalább olyan fontos a morált tekintve a pályán mint Witten. Amúgy ez a sérülten felküldés kb akkora hülyeség mintha felküldenénk JAson Peterst jelenleg játsztani a pályára , csak mert egy Pro Bowl játékos a falban nagyon sokat jelentene mindenkinek.
3.: Egyszerűen amikor elkezdtem nézni ezt a sportot a redskins tetszett meg elsőnek aztán az eagles. Majd mikor később kiderült hogy csoport riválisok , nem tudtam kiszorítani egyiket se a szívemből.És értem én , de akkor is szeretem mind2-t. Bár az eaglest jobban.
4.: Talán picit túlzásokba mentem a felével , és lehet hogy rosszul is emlékszem de 3-4 szabálytalanságra legalább emlékszem 2 false start-ra és 1 holdingra biztos. Tisztában vagyok azzal hogy Antre Rolle mellett nem a keretben megtalálható másik legjobb Cb játszott .
5.: Alig várom azokat a meccseket különösen a Dallas - Eagles meccseket . A tavalyiakhoz képest már tényleg csak javulhattok.
6.:Sajnálom ha megbántottalak a véleményemmel , én csak próbáltam őszinte lenni . Az más kérdés hogy te nem tudod elviselni ha egy rivális szurkoló nem dicséri agyon a kedvenc csapatodat. Megjegyezném , hogy egy rakat játékosról jókat írtam.
Összességében , még mindig nem szeretem a Dallast , semmi nem mozdult meg bennem ...
Azonban azt be kell hogy valljam hogy ha most kezdtem volna el nézni az nfl-t akkor ebből a játékból amit láttam csütörtök hajnal nagy eséllyel Dallas fan is lehetnék.
Petikievak01
2. London Fletcher az meg ki? (oké, ez vicc, az öreg tényleg kiment a fejemből, de csak mert már annyira valószínűtlen, hogy valaki ennyi idősen játsszon. ez már Testaverde, Jerry Rice, Deion Sanders meg kicker-punter kor, meg esetleg Ray Lewis). szóval: nem, tackle-ben ha sérült vagy és lassú, akkor kinyírod az irányítódat. Wittennek viszont van egy olyan képessége, hogy mindig megtalálja az üres területet. nem ez a mostani nagyra nőtt WR típus, akik gyorsak meg jól ugranak, ő tényleg megérzi azt, hogy hol nincs esélye a védőnek a labdához. még ha lassú is, pótolhatatlan.
4. jó neked hogy emlékszel, de tényleg csak kettő volt, és ez még akkor is így van, ha a hivatalos game bookban nézed. annál hivatalosabbat meg nemigen találni.
6. figyi, értem én hogy nem dícsérsz, és kb pont le is szarnám, ha a Te csapatod már villantott volna. de az a helyzet, hogy mosz, szombat este 22 óra 59 perckor a liga legjobb eredménnyel álló csapata a Dallas, a legrosszabb meg a Giants, az összes többi csapat a 2-31. helyek között holtversenyben. és igen, bár nehéz elképzelni, de az Eagles is simán betlizhet akár a Browns ellen is, de holnap este negyed tizenegyig alaptalan minden fikázás.
+1. amúgy nem fáj, hogy nem dícsérsz. az van, hogy látod a meccset, látsz egy abszolútértéket, és azt mondod, hogy ez szar meg az szar.
köszönjük, nem két hónapja szurkolunk a Tehenészeknek, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, mik a csapat gyenge pontjai. mi viszont láttuk a csapatot tavaly is, tavalyelőtt is, és tudjuk, hogy az OL az amúgy 2008-2009 óta már szar. tudjuk, hogy 2004-től a safetyk fele rettenetes volt, 2008 óta meg meg a háromnegyede. de látjuk a fejlődést, és éppen ezért nem használunk olyan szélsőséges jelzőket, amilyeneket Te. és legfőképpen nem megyünk osztani az észt a riválisokhoz, ha nem a mi csapatunkkal játszottak. soha nem megyünk.slowmotion
Srácok ti aztán jól belementetek ebbe a dologba. kicsit talán túlzásba is vittétek.Egyébként azt kell mondjam Peti, hogy más csapat topikjában nem illik savazni, alaptalanul senkit. Ha holnap meg kikap az eagles ugyanez megy ott is? Ilyenből se mi, se más topikok nem kérnek szerintem. Az oké hogy a kinti szurkolók nem szívelik egymást, de itt Magyarországon nem cél ugyanezt elérni. Legalábbis én nem szeretném semmiképpen. Jobb lenne lezárni ezt a vitát a béke érdekében.
Javaslat: Legközelebb talán Eagles topikba írd be a hasonló észrevételeket. Ott azért többen szeretik olvasni, hogy szar a Cowboys OL és hasonló. Megjegyzem a Steelersé is szar mindig, mégis halomra nyerik magukat gyűrűvel.
Remélem senkit nem sértettem meg. Nem volt célom!!Shawn84
több mint 12 éve
Akkor bocsánatot kérek , nem gondoltam volna hogy ez itt ennyire érzékenyen fog érinteni itt mindenkit.Elnézést hogy belepofázok, de ezt muszály elmondanom:1.:Attól hogy másik center volt fent , még ugyanúgy fennáll a tény hogy rossz volt a cow fal. Ne haragudj meg , de ha nincsen a kedvenc csapatodnak megfelelő hosszúságú padja az NFL-hez akkor lehet hogy nem az én véleményem hárítására kéne ezt használnod. Ne fogd erre szerintem a gyenge teljesítményt.1. szerintem meg egyáltalán nem volt tragikus a fal. ok, volt holding rendesen, de ez akkor is a JPP-Osi-Tuck trió volt, JPP szerintem egész jól mozgott ráadásul, mégis 2 sackkel hozta le a fal a meccset. a második félidőre felkeményedett az OL, és sikerült csak akkor 100 yard felett futni. hogy az Eagles fala simán átszaladna rajtuk? talán igen, talán nem. a mi falunk most fog összeszokni, ha összeérik, akkor okozhatnak még meglepetést.
2.:Witten-t bírom . MEglehetősen kedvelem , de ettől függetlenül gyenge volt a játéka most , és lehet hogy az eagles csapatában például nincs ilyen játékos , de a Redskinsbe tudok mondani 1-et aki ugyanilyen. Nem tudom hallottál e London Fletcherről. Nézz utána , szerintem ő legalább olyan fontos a morált tekintve a pályán mint Witten. Amúgy ez a sérülten felküldés kb akkora hülyeség mintha felküldenénk JAson Peterst jelenleg játsztani a pályára , csak mert egy Pro Bowl játékos a falban nagyon sokat jelentene mindenkinek.
3.: Egyszerűen amikor elkezdtem nézni ezt a sportot a redskins tetszett meg elsőnek aztán az eagles. Majd mikor később kiderült hogy csoport riválisok , nem tudtam kiszorítani egyiket se a szívemből.És értem én , de akkor is szeretem mind2-t. Bár az eaglest jobban.
4.: Talán picit túlzásokba mentem a felével , és lehet hogy rosszul is emlékszem de 3-4 szabálytalanságra legalább emlékszem 2 false start-ra és 1 holdingra biztos. Tisztában vagyok azzal hogy Antre Rolle mellett nem a keretben megtalálható másik legjobb Cb játszott .
5.: Alig várom azokat a meccseket különösen a Dallas - Eagles meccseket . A tavalyiakhoz képest már tényleg csak javulhattok.
6.:Sajnálom ha megbántottalak a véleményemmel , én csak próbáltam őszinte lenni . Az más kérdés hogy te nem tudod elviselni ha egy rivális szurkoló nem dicséri agyon a kedvenc csapatodat. Megjegyezném , hogy egy rakat játékosról jókat írtam.
Összességében , még mindig nem szeretem a Dallast , semmi nem mozdult meg bennem ...
Azonban azt be kell hogy valljam hogy ha most kezdtem volna el nézni az nfl-t akkor ebből a játékból amit láttam csütörtök hajnal nagy eséllyel Dallas fan is lehetnék.
Petikievak01
2. London Fletcher az meg ki? (oké, ez vicc, az öreg tényleg kiment a fejemből, de csak mert már annyira valószínűtlen, hogy valaki ennyi idősen játsszon. ez már Testaverde, Jerry Rice, Deion Sanders meg kicker-punter kor, meg esetleg Ray Lewis). szóval: nem, tackle-ben ha sérült vagy és lassú, akkor kinyírod az irányítódat. Wittennek viszont van egy olyan képessége, hogy mindig megtalálja az üres területet. nem ez a mostani nagyra nőtt WR típus, akik gyorsak meg jól ugranak, ő tényleg megérzi azt, hogy hol nincs esélye a védőnek a labdához. még ha lassú is, pótolhatatlan.
4. jó neked hogy emlékszel, de tényleg csak kettő volt, és ez még akkor is így van, ha a hivatalos game bookban nézed. annál hivatalosabbat meg nemigen találni.
6. figyi, értem én hogy nem dícsérsz, és kb pont le is szarnám, ha a Te csapatod már villantott volna. de az a helyzet, hogy mosz, szombat este 22 óra 59 perckor a liga legjobb eredménnyel álló csapata a Dallas, a legrosszabb meg a Giants, az összes többi csapat a 2-31. helyek között holtversenyben. és igen, bár nehéz elképzelni, de az Eagles is simán betlizhet akár a Browns ellen is, de holnap este negyed tizenegyig alaptalan minden fikázás.
+1. amúgy nem fáj, hogy nem dícsérsz. az van, hogy látod a meccset, látsz egy abszolútértéket, és azt mondod, hogy ez szar meg az szar.
köszönjük, nem két hónapja szurkolunk a Tehenészeknek, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, mik a csapat gyenge pontjai. mi viszont láttuk a csapatot tavaly is, tavalyelőtt is, és tudjuk, hogy az OL az amúgy 2008-2009 óta már szar. tudjuk, hogy 2004-től a safetyk fele rettenetes volt, 2008 óta meg meg a háromnegyede. de látjuk a fejlődést, és éppen ezért nem használunk olyan szélsőséges jelzőket, amilyeneket Te. és legfőképpen nem megyünk osztani az észt a riválisokhoz, ha nem a mi csapatunkkal játszottak. soha nem megyünk.slowmotion
Srácok ti aztán jól belementetek ebbe a dologba. kicsit talán túlzásba is vittétek.Egyébként azt kell mondjam Peti, hogy más csapat topikjában nem illik savazni, alaptalanul senkit. Ha holnap meg kikap az eagles ugyanez megy ott is? Ilyenből se mi, se más topikok nem kérnek szerintem. Az oké hogy a kinti szurkolók nem szívelik egymást, de itt Magyarországon nem cél ugyanezt elérni. Legalábbis én nem szeretném semmiképpen. Jobb lenne lezárni ezt a vitát a béke érdekében.
Javaslat: Legközelebb talán Eagles topikba írd be a hasonló észrevételeket. Ott azért többen szeretik olvasni, hogy szar a Cowboys OL és hasonló. Megjegyzem a Steelersé is szar mindig, mégis halomra nyerik magukat gyűrűvel.
Remélem senkit nem sértettem meg. Nem volt célom!!Shawn84
több mint 12 éve
Roy Williams letette a lantot.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Elnézést hogy belepofázok, de ezt muszály elmondanom:1.:Attól hogy másik center volt fent , még ugyanúgy fennáll a tény hogy rossz volt a cow fal. Ne haragudj meg , de ha nincsen a kedvenc csapatodnak megfelelő hosszúságú padja az NFL-hez akkor lehet hogy nem az én véleményem hárítására kéne ezt használnod. Ne fogd erre szerintem a gyenge teljesítményt.1. szerintem meg egyáltalán nem volt tragikus a fal. ok, volt holding rendesen, de ez akkor is a JPP-Osi-Tuck trió volt, JPP szerintem egész jól mozgott ráadásul, mégis 2 sackkel hozta le a fal a meccset. a második félidőre felkeményedett az OL, és sikerült csak akkor 100 yard felett futni. hogy az Eagles fala simán átszaladna rajtuk? talán igen, talán nem. a mi falunk most fog összeszokni, ha összeérik, akkor okozhatnak még meglepetést.
Petikievak01
Remélem senkit nem sértettem meg. Nem volt célom!!
több mint 12 éve
1.:Attól hogy másik center volt fent , még ugyanúgy fennáll a tény hogy rossz volt a cow fal. Ne haragudj meg , de ha nincsen a kedvenc csapatodnak megfelelő hosszúságú padja az NFL-hez akkor lehet hogy nem az én véleményem hárítására kéne ezt használnod. Ne fogd erre szerintem a gyenge teljesítményt.1. szerintem meg egyáltalán nem volt tragikus a fal. ok, volt holding rendesen, de ez akkor is a JPP-Osi-Tuck trió volt, JPP szerintem egész jól mozgott ráadásul, mégis 2 sackkel hozta le a fal a meccset. a második félidőre felkeményedett az OL, és sikerült csak akkor 100 yard felett futni. hogy az Eagles fala simán átszaladna rajtuk? talán igen, talán nem. a mi falunk most fog összeszokni, ha összeérik, akkor okozhatnak még meglepetést.
Petikievak01
köszönjük, nem két hónapja szurkolunk a Tehenészeknek, tökéletesen tisztában vagyunk azzal, mik a csapat gyenge pontjai. mi viszont láttuk a csapatot tavaly is, tavalyelőtt is, és tudjuk, hogy az OL az amúgy 2008-2009 óta már szar. tudjuk, hogy 2004-től a safetyk fele rettenetes volt, 2008 óta meg meg a háromnegyede. de látjuk a fejlődést, és éppen ezért nem használunk olyan szélsőséges jelzőket, amilyeneket Te. és legfőképpen nem megyünk osztani az észt a riválisokhoz, ha nem a mi csapatunkkal játszottak. soha nem megyünk.
több mint 12 éve
Hát igen , mindenkiben van egyfajta egészséges elfogultság a saját kedvenc csapatával szemben.Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett. Én csak azt mondom h 15 meccs nektek 16 hátra van a szezonból, amiben bármi megtörténhet, ami tavaly meg is történt. Hisz mindenki az Eaglest várta PO-ba. Én nem vitatom a D-line képességeit, ahogy azt sem hogy ez a Cowboys O-fal khmm.. nem túl erős, de ettől még simán verhetünk bárkit vele. Szóval csak azt akarom mondani h várjunk az ítéletekkel pár hetet. De ezzel a kié a jobb D-line sztorival ne tévedj a Giants topicba 😛BleviEmeld már ki azt a részt ahol azt mondtam hogy biztos megnyerjük a SB-t meg hogy egyáltalán a divizióból bejutunk a playoffba. A véleményem szerint Az egész Eaglesben egyetlen 1 csapatrész van ami tényleg elit az pedig a DL. Tavaly nem volt akkora rotáció mint idén lesz. És én hiszem hogy jobb a Dl-ünk bármelyik másiknál ebben a divizióban. Ha pedig itt tartunk , nem tudom miért bűn ezt hinni ha te ugyanúgy azt mondod hogy Romo jobb vicknél. ÉN ezt el is fogadom , és fogalmam sincs miért gondolja mindenki azt hogy én itt savazni akarom a dallast. Még pont hogy dicsértem is 😀 (az hogy 8-8 lett az meg tényleg gyenge.)Petikievak01Nem igazán értem hogy 1 azaz egy hét után honnan szűrsz le ekkora következtetéseket. Washburn féle rotáció nem volt tavaly? Mi is lett az Eagles mérlege. Nem támadás meg semmi ilyesmi, de egy hét után ne húzzuk le a keresztvizet senkiről.Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀institucioSzerintem nem láttál előszezon meccset az eaglesről (bár ebből nem lehet sokat levonni). Ha tudnád hogy mi az a Washburn féle rotáció akkor lehet hogy más véleményen lennél.Petikievak01
Ha már itt tartunk nekem pld Vickről az a véleményem h Vele soha a büdös életben nem fog SB-t nyerni az Eagles, jelenleg csak a csoportban két jobb irányító van nála, a harmadik pedig ujjonc. Sztem várjunk 4-6 fordulót és utána nyüszögjünk h ez szar meg az szar.Blevi
Belőlem csak az optimizmus beszél. ÉS a tavalyi pofára esés után elhiheti mindenki hogy már nagyon nehéz bármiben is bízni ha az eaglesről van szó.
több mint 12 éve
Kicsit sztem elbeszélünk egymás mellett. Én csak azt mondom h 15 meccs nektek 16 hátra van a szezonból, amiben bármi megtörténhet, ami tavaly meg is történt. Hisz mindenki az Eaglest várta PO-ba. Én nem vitatom a D-line képességeit, ahogy azt sem hogy ez a Cowboys O-fal khmm.. nem túl erős, de ettől még simán verhetünk bárkit vele. Szóval csak azt akarom mondani h várjunk az ítéletekkel pár hetet. De ezzel a kié a jobb D-line sztorival ne tévedj a Giants topicba 😛Emeld már ki azt a részt ahol azt mondtam hogy biztos megnyerjük a SB-t meg hogy egyáltalán a divizióból bejutunk a playoffba. A véleményem szerint Az egész Eaglesben egyetlen 1 csapatrész van ami tényleg elit az pedig a DL. Tavaly nem volt akkora rotáció mint idén lesz. És én hiszem hogy jobb a Dl-ünk bármelyik másiknál ebben a divizióban. Ha pedig itt tartunk , nem tudom miért bűn ezt hinni ha te ugyanúgy azt mondod hogy Romo jobb vicknél. ÉN ezt el is fogadom , és fogalmam sincs miért gondolja mindenki azt hogy én itt savazni akarom a dallast. Még pont hogy dicsértem is 😀 (az hogy 8-8 lett az meg tényleg gyenge.)Petikievak01Nem igazán értem hogy 1 azaz egy hét után honnan szűrsz le ekkora következtetéseket. Washburn féle rotáció nem volt tavaly? Mi is lett az Eagles mérlege. Nem támadás meg semmi ilyesmi, de egy hét után ne húzzuk le a keresztvizet senkiről.Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀institucioSzerintem nem láttál előszezon meccset az eaglesről (bár ebből nem lehet sokat levonni). Ha tudnád hogy mi az a Washburn féle rotáció akkor lehet hogy más véleményen lennél.Petikievak01
Ha már itt tartunk nekem pld Vickről az a véleményem h Vele soha a büdös életben nem fog SB-t nyerni az Eagles, jelenleg csak a csoportban két jobb irányító van nála, a harmadik pedig ujjonc. Sztem várjunk 4-6 fordulót és utána nyüszögjünk h ez szar meg az szar.Blevi
több mint 12 éve
Emeld már ki azt a részt ahol azt mondtam hogy biztos megnyerjük a SB-t meg hogy egyáltalán a divizióból bejutunk a playoffba. A véleményem szerint Az egész Eaglesben egyetlen 1 csapatrész van ami tényleg elit az pedig a DL. Tavaly nem volt akkora rotáció mint idén lesz. És én hiszem hogy jobb a Dl-ünk bármelyik másiknál ebben a divizióban. Ha pedig itt tartunk , nem tudom miért bűn ezt hinni ha te ugyanúgy azt mondod hogy Romo jobb vicknél. ÉN ezt el is fogadom , és fogalmam sincs miért gondolja mindenki azt hogy én itt savazni akarom a dallast. Még pont hogy dicsértem is 😀 (az hogy 8-8 lett az meg tényleg gyenge.)Nem igazán értem hogy 1 azaz egy hét után honnan szűrsz le ekkora következtetéseket. Washburn féle rotáció nem volt tavaly? Mi is lett az Eagles mérlege. Nem támadás meg semmi ilyesmi, de egy hét után ne húzzuk le a keresztvizet senkiről.Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀institucioSzerintem nem láttál előszezon meccset az eaglesről (bár ebből nem lehet sokat levonni). Ha tudnád hogy mi az a Washburn féle rotáció akkor lehet hogy más véleményen lennél.Petikievak01
több mint 12 éve
Nem igazán értem hogy 1 azaz egy hét után honnan szűrsz le ekkora következtetéseket. Washburn féle rotáció nem volt tavaly? Mi is lett az Eagles mérlege. Nem támadás meg semmi ilyesmi, de egy hét után ne húzzuk le a keresztvizet senkiről.Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀institucioSzerintem nem láttál előszezon meccset az eaglesről (bár ebből nem lehet sokat levonni). Ha tudnád hogy mi az a Washburn féle rotáció akkor lehet hogy más véleményen lennél.Petikievak01
Ha már itt tartunk nekem pld Vickről az a véleményem h Vele soha a büdös életben nem fog SB-t nyerni az Eagles, jelenleg csak a csoportban két jobb irányító van nála, a harmadik pedig ujjonc. Sztem várjunk 4-6 fordulót és utána nyüszögjünk h ez szar meg az szar.
több mint 12 éve
Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀institucioSzerintem nem láttál előszezon meccset az eaglesről (bár ebből nem lehet sokat levonni). Ha tudnád hogy mi az a Washburn féle rotáció akkor lehet hogy más véleményen lennél.
több mint 12 éve
Válaszolnék minden bekezdésre.Kezdeném a 2 csapat Olinejával : Tragikus volt , mind2 oldalon , nem kritizálni akaroma dallas-t vagy a giantset , de ezzel a teljesítménnyel dicsérni se lehet egyiket se ... plusz a false start bemozdulások meg az időben el nem indított játékok (közrejátszott persze a hangos tömeg is)érvágóak is lehettek volna. Ezt most tényleg nem elfogultságból , de az eagles fal ezeken az OL-ken úgy átmenne mint kés a vajon. Dallas szemszögéből : Witten borzalmas volt... Inkább raktak volna be egy egézséges cserét , mint őt.... A szabálytalanságok majdnem fele rajta ment el. (Holding , False Start) persze ezezk majdnem mind Jason Pierre Paul számlájára irhatóak. Hogy valami jót is mondjak : Remek volt az elkapó arzenál , a Giants secondary megvolt lőve ha passzról volt szó. Ogletree nagyon kellemesen meglepett. Austin haloványan kezdett , de látszik azért a közte és Romo közti bizalom. Romo király volt , őt ennyivel le is tudnám. Murrayt meg hagyjuk . A defensbben a fal nem volt valami jó , Ware bácsi ügyes volt de semmi extra , ware meg ilyen. Lee meg szerelgetett. A secondary elképesztő volt , nekem nagyon tetszett. Carr szerintem nyugodtan a legjobb volt a védelemben , passzt nem engedett jóformán , és aki levédekezik egy hakeem nickset az már valaki. Claiborne-t nem szidom , még szoknia kell a közeget. És nagyjából , ennyit mondhatok. Bár nem szeretem a Dallast de ez akkor is nagyon jó meccs volt . És azért izgultam hogy a giantsnek ne sikerüljön a végső fordítás.Petikievak01nem baj, ha megnézed a csoportellenfeleket, de hidd el, nem bántásból mondom azt: nem árt tájékozódni, mielőtt...
tehenész részről valószínűleg az is hozzájárult az OL gyengeségéhez, hogy kb a negyedik játéktól (nem drive-tól, hanem játéktól) egy olyan ember állt be centerbe, akit kb öt napja igazolt le a csapat. ez nagyjából annyit jelentett, hogy annak az embernek, akinek a block assignmentet kellene kiosztania, fingja se volt arról, hogy mit és hogyan kellene kiosztani.
amúgy megnéztem a meccset kétszer, és azon gondolkoztam, hogy a false startok egy része nem írható-e annak a számlájára, hogy Cook később adta fel a labdát, mint ahogy Costával megszokták. ha a T ezzel a kiszámolós módszerrel indul, hogy JPP ne tudja megkerülni, akkor simán belenézhet pár false start-ba, mire összerázódnak...
Witten, hát izé... tudod, őt úgy hívják, hogy Kapitány. nem véletlenül van odabaszarintva a mellkasára a C betű, azt jelenti, hogy nagyobb istenség, mint egy csomó - amúgy kiváló - játékos. tudod, életében egyetlen meccset hagyott ki, amikor eltört az állkapcsa még úgy huszonegy évesen. az se volt nagy látvány, konkrétan a törés után még fent maradt játszani, és csak akkor jött le a pályáról, amikor lecserélték. szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.
amúgy hogy a péniszben jön össze az, hogy valaki az Eaglesnek és a Skinsnek is szurkol? ez kb olyan, mintha valaki egyszerre lenne Újpest- és Fradi drukker, ugye érted?
szóval persze hogy Wittenen ment el a szabálytalanságok majdnem fele (13 majdnem fele az legyen mondjuk 6, ami egész pontos becslés, lévén hogy Wittenre 2,00 büntetést fújtak összesen, ez nem baj persze, csak azok a fránya tények...)
az meg, hogy ki milyen teljesítményt nyújtott, pfff... Nicks, Claiborne, Austin, Dez mind sérültek voltak tulajdonképpen legalább a training camp fele alatt (Austin konkrétan egyetlen snapet nem játszott szerintem preseasonben), a Giants secondary meg persze hogy meg volt lőve, ha kb a negyedik számú CB kezdett, akit sérülés miatt váltott fel az ötödik, a hatodik stb.
hidd el, ezek a csapatok ettől valószínűleg csak jobbak lesznek, ami majd akkor lesz gond, ha alkalomadtán éppen a másik két csoportellenfél száját törlik el, aki nem más, mint...
szóval béke meg minden, de szerintem legközelebb akkor kezdd el bírálni a riválisok csapatát, ha van valami alapja is a savazásnak. mondjuk, ha esetleg a Te csapatod már nyert valamit.slowmotion
1.:Attól hogy másik center volt fent , még ugyanúgy fennáll a tény hogy rossz volt a cow fal. Ne haragudj meg , de ha nincsen a kedvenc csapatodnak megfelelő hosszúságú padja az NFL-hez akkor lehet hogy nem az én véleményem hárítására kéne ezt használnod. Ne fogd erre szerintem a gyenge teljesítményt.
több mint 12 éve
Tavaly voltak ennél jobb meccsei is. Ha nem jön közbe valami komoly sérülés,vagy az Oline nem fog nagyon dadogni,nincs ok rá hogy ne legyen egy tavalyihoz hasonló szezonja.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Romon meglepődtem.Nem gondoltam,hogy iylen jó lesz....vajon a továbbiakban is?fantasyba sok pontot hozott.kár,hogy nem nekem.😀
több mint 12 éve
B. Carter sem volt rossz. mindig akció közelben volt.
több mint 12 éve
Costának volt egy MRIje, és kérdéses, hogy játszik-e Seattle ellen. Ugyan nem figyeltem nagyon a csere centert, de nekem úgy tűnt, hogy egész jól helytállt.WirtschaftsteilMert egyfolytában besegítettek neki a többiek. Amúgy egy Costával ő is felér.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Costának volt egy MRIje, és kérdéses, hogy játszik-e Seattle ellen. Ugyan nem figyeltem nagyon a csere centert, de nekem úgy tűnt, hogy egész jól helytállt.
több mint 12 éve
nyilván nem amatőr, meg gagyi, mert ezek a bírók korábbi NFL-bírók és NCAA-sporik, szóval van tapasztalatuk.Nem vitatom a ránk dobott zászlók jogosságát, de én (nyilvan elfogultsagbol is) tudtam volna dobni a Giants O-linera holdingot. Összességében nekem az egész bíráskodás amatőrnek sőt gagyinak tűnt.Blevi- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,Nem védem a játékvezetőket, de sajnos a zászlók jelentős része teljesen jogos volt. Olyan látványos hibák voltak MA TD-je előtt, amit sokkal alacsonyabb szinten is észre kell venni... És 1-2 alkalommal nagyon közeli volt a szitu ahhoz, hogy jogos legyen a Giants reklamációja (1-2 DPI szituban)
Blevi
Azt sem állítom, hogy a NY-nak mindent bedobtak, de valahogy az az érzésem évek óta, hogy mi nem tudunk "kicsit holdingolni"... Akkora holdingok mennek, hogy a nagymuter is kiszúrja fent a stadion legtetején....
A sok apró, koncentrációt érintő butaságot kell megelőzni (FS, DOG) és máris csak 5-6 zászló maradt - az meg elfogadható.
Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊VIZILÓ
amit meg kell szokniuk, az a pár speciális szabály, és a tempó, meg hogy itt kicsit fineszesebb játékosok vannak, mint az egyetemi bajnokságban, szóval kevésbé nyilvánvalóan is tudnak szabálytalankodni.
így is, úgy is 7 bíró jut 22 játékosra, nem vehetnek észre mindent.
mondjuk az, amit a Giants fórumon bemásoltak Kiwitől, az kicsit olyan fürdőskurvás picsogás (ti. "Gyermekkorom óta nem fogtak ennyit"), ha JPP mondja, akkor még megértem, de jelezném, hogy még mindig 0 büntetés ment náluk holdingra, bár persze teljesen valószínű, hogy két béna tackle meg egy tight end 0 fogással állítja meg a Ware-Spencer-Butler triót. aha.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Under-The-Lights-Cowboys-Get-Revenge/795a5027-8efa-4d78-bbce-9055c817eb01Egy kilenc perces kis videó, ami végig követi az eseményeket szeptember elejétől egészen a meccsig, és még egy kis meccs utáni locker room is van benne. Szerintem érdemes megnézni.
több mint 12 éve
Nem vitatom a ránk dobott zászlók jogosságát, de én (nyilvan elfogultsagbol is) tudtam volna doni a Giants O-linera holdingot. Összességében nekem az egész bíráskodás amatőrnek sőt gagyinak tűnt.- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,Nem védem a játékvezetőket, de sajnos a zászlók jelentős része teljesen jogos volt. Olyan látványos hibák voltak MA TD-je előtt, amit sokkal alacsonyabb szinten is észre kell venni... És 1-2 alkalommal nagyon közeli volt a szitu ahhoz, hogy jogos legyen a Giants reklamációja (1-2 DPI szituban)
Blevi
Azt sem állítom, hogy a NY-nak mindent bedobtak, de valahogy az az érzésem évek óta, hogy mi nem tudunk "kicsit holdingolni"... Akkora holdingok mennek, hogy a nagymuter is kiszúrja fent a stadion legtetején....
A sok apró, koncentrációt érintő butaságot kell megelőzni (FS, DOG) és máris csak 5-6 zászló maradt - az meg elfogadható.
Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊VIZILÓ
több mint 12 éve
VIZILÓ
243
- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,Nem védem a játékvezetőket, de sajnos a zászlók jelentős része teljesen jogos volt. Olyan látványos hibák voltak MA TD-je előtt, amit sokkal alacsonyabb szinten is észre kell venni... És 1-2 alkalommal nagyon közeli volt a szitu ahhoz, hogy jogos legyen a Giants reklamációja (1-2 DPI szituban)
Blevi
Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 12 éve
Kritizálni hétfőn kellene, mert még nincs összehasonlítási alap. Senki sem tudja, hogy a többi csapat, hogy fog szerepelni.