Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 13 éve
Blevi 8 979 — Lions & Cowboys fan
Rengeteg gondolat van amit akarnék írni, de úgysem fog eszembe jutni minden.
- Megérdemelte a 'skins mert kihasználták a gyengéinket, RG3nak nem sok szerepe volt
- Rocca egy köcsög remélem a Seahawks bedarálja undorítóan szerelte Harrist, néha hiányolom hogy mi nem büntetjük meg az ilyen húzásokat
- Ware-re ráhúzta Sanyi is faszán a vizes lepedőt, csak azt felejti el mindenki hogy rendszeresen egyedül maradt a FB-el RB-vel meg a QB-val szemben segítség nélkül, egyedül Ő sem tud három embert szerelni ezt Ryan baszta el mert nem volt segítsége, tudtuk hogy szar a D futás ellen, de ez... ehh :/
- Romo megint betlizett sajnos. Megint fontos meccsen, persze a fal egy kalap fos volt, de amikor megvédték akkor is pontatlan volt. az utolsó INT egy borzasztó döntés következménye volt. Érik egy projekt QB draft (Nálam Bray)
- Az offseasonben meg kell oldani a támadófal problémáját. Futójátékot KELL építeni, mert így nem lehet.
- 110%-on égtek a srácok aminek örülök, csoda volt hogy harcban voltunk a PO-ért
- Witten=HOF
- Iszonyat szerencsétlen egy csapat ez, ez a sok sérülés... fele ennyi is sok. Kis eméstés után mehet a csaparészenkénti elemzés.
több mint 13 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nos, befejeződött számunkra az idény. 8-8, nincs PO, ahogy a legtöbben jósoltuk (jósoltátok, én 7-9-et mondtam).
A meccsről önmagában sokat nem érdemes beszélni, egyrészt mert szar volt, másrészt mert same ol' Cowboys, harmadrészt meg mindezek ellenére fájdalmas volt.
Romo hatalmasat chokeolt, bár a szezon második felében mutatott teljesítménye miatt nem tudok ráharagudni. Ennek ellenére hatalmas homály volt, a háromból 2 és fél pick simán az övé, plusz még volt olyan, amit a védő ölébe dobott, csak elejtették. A meccs elején egy 9 éve pro játékos, és annyira izgult, hogy azt sem tudta, fiú-e vagy lány. Azért a WR sérülések nem könnyítették meg a dolgát, külön aranyos volt, amikor a végén gyakorlatilag kozmetikázásra menvén 2db elkapót (Ogi, Harris) tudtunk pályára rakni. Harris amúgy a szezon felfedezettje nálam, jövőre sima 3. WR, ez a poszt meg lehet oldva vele hosszú időre. Ogi ma nem volt rossz, de szerintem felejtő. Witten meg egy legenda. A végén mintha csillogott volna egy picit a szeme...
A védelemnél azt kaptuk, amit vártunk, azért az valamennyire vigasztal, hogy nincs az az isten, hogy a Lee-Carter páros ellen (de még az egyikük is rengeteget számított volna) feleennyit is fussanak Morrisék. Ware szegény kb 5%-on ha pörgött, rá is játszottak keményen. Szerintem Albright lehetett volna fenn többet.
Garrett megint előhívta a kétségeket, érthetetlen play call, holott a Washington blitz csomagjaira azért elég nehéz volt nem a megfelelő ellenszert nyomatni. Bár azért Tony sem könnyítette meg a dolgot, a második picknél pl Murray és Vickers is ott állt a fal mögött a first down marker vonalán, de feléjük se nézett.
A szezonról nyilván lesz időnk és lehetőségünk hosszabban, részletesebben elemezni, összességében azért a sérüléseket figyelembe véve nem okozott csalódást a csapat, és bizony van mire építeni (mondjuk van is mit).
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Cowboys LB DeMarcus Ware will need off-season surgery on his right shoulder and right elbow.
Ahogy beltazor említette:
Home opponents: Broncos, Eagles, Giants, Packers, Raiders, Rams, Redskins, Vikings
Road opponents: Bears, Chargers, Chiefs, Eagles, Giants, Lions, Redskins, Saints
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
18 választás a miénk DL vagy OL

Megnéztem a jövő évi ellenfeleket, nagyon nehéz lesz....

több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Hajnalban gondoltam nem írok, de aludni sem sokat tudok. Megérdemeltük. A játékkép alapján mindenképp. Csalódtam nagyon a meccsben, mert csak egy tapogatózó semmittelen meccs volt ahol nem az döntött ki a jobb hanem, hogy ki hibázik később. Nekünk sok közünk nem is volt a meccshez.

Slowmotion: Bryant simán peches volt a dereka miatt.(ahogy Austin is)
Futás nálunk megint nem volt, Murray és Jones 1ütt nem futottak annyit mint Morris.
Passzok, hááát, Romo... Amikor a legjobban kéne akkor megint nem megy. Nem baj majd jövőre, ahogy az mindig is volt. Az O töketlen, a D 1000 sebből vérzett, és az, hogy Ware-t végülis egész meccsen teljesen hülyének nézték az kihatott az egész D#-re. Kivételt képez a D-ből Claiborne, vele nincs gond, és van agya is.

Sokat nem kell a meccsel kapcs. magyarázni. Felmentünk a pályára de nem akartuk mi ezt annyira mint a Skins.
Csak idegesít nagyon, hogy játszani sem nagyon akartunk ahogy a Skins sem, és ebből persze mi sosem tudunk jobban kijönni.
több mint 13 éve
Ha úgy vesszük teljesen megérdemelten nyert a Skins. Nem emlékszem még egy csapatra, aki így ki tudta volna használni a gyengeségeinket idén. Jobb is, hogy nem PO-zunk. Nem igazán tudom eldönteni, hogy a DL vagy OL volt siralmasabb. Ennek a csapatnak nem lett volna jövője a PO-ban, max rekordokat döntögettek volna ellenünk a nagyobb O#-ek.
Végül is az első körben a 18. helyen választunk, abból még bármi lehet. Február végén megnézhetjük a fiúkat a felmérések alatt, és ha jól emlékszem március 13-án nyit a FA piac.
Ware szavaival zárva: "Sometimes, no matter how badly we want it, it's just not our minute. I love you, CowboyNation."
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
Olcsó húsnak híg a leve: a 2012es Dallas Cowboys támadófalának bukása és bukása.

Sok egyéb dolog volt döcögős a szezon során, de ezt kardinálisnak éreztem a végső eredményt tekintve.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 214 — Cowboys fan
na, akkor ezt a szezont is letudtuk. hát, fájdalmas lett a vége, szó szerint, végülis csak Austin, Bryant, Beasley és Harris sérült meg a meccs alatt, no meg Spencer.

baszki, köcsög Ogletree ebből is kimaradt...
több mint 13 éve
"You've got to take it on the chin, move on and try to pick yourself up. But at the moment it's heartbreaking. "
több mint 13 éve
Fél óra még...eredménykövetőzni biztosan nem fogok, a sötétben, kényszerzubbonyban fogom nézni a meccset. Ma egész nap szokatlanul csöndes voltam.
több mint 13 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
a másik csoportmeccsen | úgy tűnik, nem kapunk segítséget Andy bácsitól. | slowmotion
de nekünk ez most nem olyan fontos, nem?Wong
max annyira, hogy még a Giants-nek van esélye a PO-ba jutni.
Ha viszont kikapnának,(meg mégvalami) akkor a Skins már a meccs előtt tudná, hogy továbbjutottak.Wirtschaftsteil
A Bears és a Vikes veresége esetén vagyunk csak tuti továbbjutók, a törpök meccse nekünk mind1.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
a másik csoportmeccsen | úgy tűnik, nem kapunk segítséget Andy bácsitól. | slowmotion
azt akarom, hogy Mara tökei száradjanak le, és ahhoz ez lenne a legegyszerűbb lépés
több mint 13 éve
max annyira, hogy még a Giants-nek van esélye a PO-ba jutni.
Ha viszont kikapnának,(meg mégvalami) akkor a Skins már a meccs előtt tudná, hogy továbbjutottak.
több mint 13 éve
de nekünk ez most nem olyan fontos, nem?
több mint 13 éve
a másik csoportmeccsen | úgy tűnik, nem kapunk segítséget Andy bácsitól. |
több mint 13 éve
Amúgy mondtam már, hogy kb 5 éves korom óta van egy Redskinses authentic kulcstartóm? 😀gyeek
Akkor vessük be woodoo babaként RG III. ellen...Wong
Nem is hülyeség. Egy Redskins sisakot formál, szóval elvileg csak rá kell írnom a hátára hogy RGiii, párszor földhöz kell vágnom és Griffin kapna egy enyhe agyrázkódást. Senki nem sejtene semmit...gyeek
unfairplay! unfairplay! 😀farkaspeti
igazad van.

Robert Griffin III
több mint 13 éve
Hát egy kisebb csoda kellene a győzelemhez, megmondom őszintén tök nyugodt vagyok, esélytelenek nyugalma.
Csak akkor van esélyünk ha az O 110%-ot hoz megint, Romo,Dez,Witten,Murray is ..mert 35-40 pontot szerintem minimum be fogunk nyelni.
GO COWS!!!!!!Kroos
Biztos vagyok benne,hogy az O és a D is mindent meg fog tenni,ami csak kitelik tőlü,meglátjuk mire lesz elég!?
több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Amúgy mondtam már, hogy kb 5 éves korom óta van egy Redskinses authentic kulcstartóm? 😀gyeek
Akkor vessük be woodoo babaként RG III. ellen...Wong
Nem is hülyeség. Egy Redskins sisakot formál, szóval elvileg csak rá kell írnom a hátára hogy RGiii, párszor földhöz kell vágnom és Griffin kapna egy enyhe agyrázkódást. Senki nem sejtene semmit...gyeek
unfairplay! unfairplay! 😀

több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát egy kisebb csoda kellene a győzelemhez, megmondom őszintén tök nyugodt vagyok, esélytelenek nyugalma.
Csak akkor van esélyünk ha az O 110%-ot hoz megint, Romo,Dez,Witten,Murray is ..mert 35-40 pontot szerintem minimum be fogunk nyelni.
GO COWS!!!!!!

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
off: barátnőmnek megpróbáltam árnyalni a mai meccs fontosságát háttérsztorival meg miazmás, erre gyorsan átkapcsolt arra a témára, hogy a sportban úgy általában nincs semmi kreatív munka, tekintve a csapatok által használt sablonos színeket a mezeken... Csak Ti vagytok nekem akik megértenek! 😀gyeek
Na nálam hál' Isten ez nem igaz, megfertőztem rendesen, szerencsés vagyok!
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 638 — Grady Judd fan
McCray nem volt annyira homály Church sérülése után, de ügyesen lesték el a schemerek hogy kell szivatni. Slowmotionnek lett igaza, egyelőre McCray = Davis v2.0. :/

Hatcher és Butler is edzett rendesen, szóval a Saints ellen csak az öreg (...) Ware amortizálódott le.

off: barátnőmnek megpróbáltam árnyalni a mai meccs fontosságát háttérsztorival meg miazmás, erre gyorsan átkapcsolt arra a témára, hogy a sportban úgy általában nincs semmi kreatív munka, tekintve a csapatok által használt sablonos színeket a mezeken... Csak Ti vagytok nekem akik megértenek! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Frampton fog kezdeni. McCray meg csücsül.Wirtschaftsteil
ez mennyire jó nekünk? mccray se volt egy áldás,frampton-t eddig inkább csak STbe láttam.Tehenész
kb ugyanaz a szint. Frampton is úgy szopott a Saints védelme ellen, mint a hajdúsági ponty. Talán az szól mellette, hogy rutinosabb. Nem ezzel a cserével fogjuk megnyerni a meccset.
több mint 13 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Frampton fog kezdeni. McCray meg csücsül.Wirtschaftsteil
ez mennyire jó nekünk? mccray se volt egy áldás,frampton-t eddig inkább csak STbe láttam.
több mint 13 éve
Sims kezdeni fog.
Ha meg találunk Ratliff helyére valakit, akkor menjen csak, talán neki is jobb lesz. Inkább Wade rendszerében volt sikeres.
több mint 13 éve
Ratliff nem játszik a Skins ellen sem, kíváncsi vagyok, látjuk-e még Cowboys mezben. Sims questionable, rajtuk kívül mindenki játszani fog (bár ez nálunk igen relatív, ugye).
Eljött a nagy nap. Megmondom őszintén, sokkal kevésbé görcsös gyomorral ülnék le a meccs elé, ha nem a Skins lenne az ellenfelünk. Ez a csapat az idény második felében túlszárnyalta magát, a szezon elején sokat balfaszkodtunk, de számomra a srácok bőven kompenzáltak ezzel az emberfeletti teljesítménnyel, kitartással. De így, hogy ha most kikapunk, akkor a Washington bejut, ráadásul kaján módon fognak röhögni rajtunk, ebből viszont nem kérek. Úgyhogy igenis menjünk ki oda a rüszök hidegbe, és még egy meccsen mutassuk meg!