Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Romo’s Agility Makes Jones Worry Less About O-Line

A struccpolitika fogja a csapatot a SB-ig is eljuttatni gondolom. Hogy a 'szomba írhat le ilyen baromságot Eatman is?! -_- Szerintem aggódjon csak eleget az öreg, mert nagyon szar volt a fal és ez a futójátékon is meglátszott! Parcells rakott össze egy falat ami még top5 volt, az azóta eltelt 7 (!!!) évben egy Tyron Smith-t tud felmutatni a vezetőség mint upgrade.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Spencerről mit lehet tudni?Nagy a hallgatás,ez azt jelzi hogy valszeg nem fogjuk tudni megtartani?Cowboykarcsi
10-12 misit kérne évente, és nem lenne túlságosan bőkezű ha engedményről van szó. Elvileg van rá lehetőség hogy leszerződtessék, de ha 12-én kikerül a piacra, akkor gyakorlatilag nem lesz kb semennyi. Addig kellene a cap alá vergődni. Én még mindig tartom, hogy egy 2. tag sem lenne rossz lépés -- ha Spencer is tartja a tavalyi formáját.

Ware-nek átkonstruálták a szerződését -> 5m a cap-ből felszabadult. Várhatóan Ratliff, Witten és Carr következik, a "kisebbek" között Livings, Scandrick, Orton. Connornak fizetéscsökkentés az ára hogy Dallasban maradhasson. Romoval úgy tűnik akadoznak a tárgyalások.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Spencerről mit lehet tudni?Nagy a hallgatás,ez azt jelzi hogy valszeg nem fogjuk tudni megtartani?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Eddig se voltak gyengék.... nagyon jól jártak az tuti..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Basszus, a 49ers-nek annyi pickje van, hogy marha erősek lesznek jövőre.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Nem tudom mennyire vágja a D játékosokat.
Mondjuk néha úgy tűnik mintha az O sem menne 😀
több mint 12 éve
Garret-et se véletlen a DB edzéseken kapják le először.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Mondjuk a liga 31. legjobb futójátékon Romo mobilitása sem segít. A két top guard közül egy kell nekünk. Aki Coopert látta tegnap tolni az tudja miről beszélek.
Nekem ez a sok mentegetőzés kicsit olyan smokescreenezésnek tűnik. Remélem legalábbis.Blevi
Ott a pont,nekem egye inkább az az érzésem hogy JJn már jelentkeznek az időskori elbutulás jelei,ő is egy Al Davis 2.0 lesz attól tartok,még az élet útjuk is hasonló.Majd lesz valahogy.Cowboykarcsi
JJ csak szeretné, ha úgy lenne. Al Davis 2.0? Al eredményeit elnézve JJ-re nézve inkább hízelgő lenne ez a titulus, mint degradáló... :-Ptoxique
Jogos,de a hasonlóságot arra értettem hogy a legnagyobb sikereiket pályafutásuk elején érték el mind a ketten,utána azért már jóval megosztóbb személyiségek voltak.
Cowboykarcsi
Igaz... volt pár mellényúlása az öregnek (a pályafutásuk görbéje hasonló). Ellenben JJ előtt még ott a lehetőség a javításra! Összehozhat még egy-két tálat...
több mint 12 éve
Mondjuk a liga 31. legjobb futójátékon Romo mobilitása sem segít. A két top guard közül egy kell nekünk. Aki Coopert látta tegnap tolni az tudja miről beszélek.
Nekem ez a sok mentegetőzés kicsit olyan smokescreenezésnek tűnik. Remélem legalábbis.Blevi
Ott a pont,nekem egye inkább az az érzésem hogy JJn már jelentkeznek az időskori elbutulás jelei,ő is egy Al Davis 2.0 lesz attól tartok,még az élet útjuk is hasonló.Majd lesz valahogy.Cowboykarcsi
JJ csak szeretné, ha úgy lenne. Al Davis 2.0? Al eredményeit elnézve JJ-re nézve inkább hízelgő lenne ez a titulus, mint degradáló... :-Ptoxique
Jogos,de a hasonlóságot arra értettem hogy a legnagyobb sikereiket pályafutásuk elején érték el mind a ketten,utána azért már jóval megosztóbb személyiségek voltak.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Kicsit talán a Brady deal a kezünkre játszhat Romoval kapcsolatban. Reméljük olcsóbban megússzuk.
Breastont jo lenne kár h 20 misivel cap fölött vagyunk 😀
több mint 12 éve
Blevi, bejött amit mondtál:
League sources tell ESPN's Adam Schefter that the Cowboys have shown interest in free agent Steve Breaston.
több mint 12 éve
JJ csak szeretné, ha úgy lenne. Al Davis 2.0? Al eredményeit elnézve JJ-re nézve inkább hízelgő lenne ez a titulus, mint degradáló... :-P
több mint 12 éve
“Now does that make you sleep at night because you know you need depth? We might be talking about your depth there when I’m really alluding two five or six guys, which could be your starters,” Jones said. “I think we’ve got a chance to have a plus from a couple of these young guys, and we’re very likely, through a combination of free agency or this draft to get serious about another guard-center type there.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Pártfordulás, földindulás... mégiscsak kellene pumpálni azon az OL-en?
több mint 12 éve
Kemény játékos, de én se adnék érte 2. körnél jobbat. Még ott is megfontolnám (2/17).
Pass-rushban tényleg nem sok vizet zavar, de futás megállítására alkalmas, "igazi" NT. Ha jól emlékszem amúgy 5tech DE-ként kezdte, de bevitték (érthetően) középre. A combine-on 30 kinyomása számomra nagy csalódás volt.

A Tampa2-ben nagy hangsúly van a gyorsaságon, ezért sem gondolom, hogy bepróbálkoznánk nála.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ehhez a csávóhoz mit szóltok???
 bleacherreport.com/articles/1530267-jesse-williams-journey-from-improbable-prep-to-immovable-force
A leírás alapján nekem szimpatikus - mondjuk kb. ennyi a jelenlegi ismeretem róla, amit azért mély szakmai elemzésnek beállítani barokkos túlzás lenne... 😊 😊 😊
A DL-ba azért elférne egy-két erősítés, persze az OL is preferált...😊VIZILÓ
Jesse Williams 0 és 1 tech posztokon kívül másra nem nagyon használható. Pass rushba semmit sem nyújt. A DT/DL depthtől függően sok csapatban már nickel felállásban sem maradna a pályán.

Dan Williams is elment anno első körben, de én ilyen játékosért második kör végénél többet nem adnék. Különösen a mai passzorientált NFL-ben alacsony a pozíciós értéke.
több mint 12 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Ehhez a csávóhoz mit szóltok???
 bleacherreport.com/articles/1530267-jesse-williams-journey-from-improbable-prep-to-immovable-force
A leírás alapján nekem szimpatikus - mondjuk kb. ennyi a jelenlegi ismeretem róla, amit azért mély szakmai elemzésnek beállítani barokkos túlzás lenne... 😊 😊 😊
A DL-ba azért elférne egy-két erősítés, persze az OL is preferált...😊
több mint 12 éve
Nem meglepő, de azért tudjunk róla:
Jason Garrett has confirmed Sean Lee will start in the middle of the new 4-3 defense.
több mint 12 éve
Tom Bradynek, Peyton Manningnek, Aaron Rodgersnek és Drew Breesnek nem nevezném elitnek a SB győztes futóit, Romo pedig ha a szükség úgy hozza tud olyan jól menekülni mint a fenti 4, szóval ha javulnia is kell a futójátéknak, én őt exkuzálnám. 😊

több mint 12 éve
Ott a pont,nekem egye inkább az az érzésem hogy JJn már jelentkeznek az időskori elbutulás jelei,ő is egy Al Davis 2.0 lesz attól tartok,még az élet útjuk is hasonló.Majd lesz valahogy.

több mint 12 éve
Kecseg ESPN- dallason van egy cikk, ami úgy kezdődik h Bryantet lekapcsolták Miamiben, aztán kiderült a Raiders DT- ről van szó. Gyíkok.
Vaccaro jo lenne de vannak S-nél nagyobb needeket. Jerry tudja majd vagy nem...
több mint 12 éve
Próbálom összegyűjteni a hozzászólásaim alatt, hogy kikkel találkozik a Staff.
A mai program Vaccaro, aki azt nyilatkozna imádná, ha mi vinnénk el őt.
több mint 12 éve
Én ahogy néztem őt tegnap, egyre inkább az tudatosult bennem, hogy ő se nagyon lesz elérhető 1/18-nál.Wirtschaftsteil
Ne felejtsük el hogy guardokrol beszélünk, tavaly DeCastro is lecsúszott, pedig őt is sokan top 10-15be várták.
több mint 12 éve
Én ahogy néztem őt tegnap, egyre inkább az tudatosult bennem, hogy ő se nagyon lesz elérhető 1/18-nál.
több mint 12 éve
Nekem ez a sok mentegetőzés kicsit olyan smokescreenezésnek tűnik. Remélem legalábbis.
több mint 12 éve
Az eddigi egyetlen interjúzott újonc:
- Jonathan Stewart, LB, Texas A&M