NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az összegben egyetértünk, de a Raiders-es példád ettől még rossz. 😊 A Colts odavitte csúcspénzért Vinatieri-t, és a következő évben SB-t nyert. (Nem Vinatieri miatt, csak az érv erősségére akartam vele utalni.)

Mindenesetre akármennyire is drága, nem egy különösebb tétel. Ezen nem fog múlni semmi, amikor évről évre 30 milla körüli legalább a roster mozgás. Ha egy DRC idehozatala "próbára" belefér 5 milláért úgy, hogy a CB poszton jól is állunk, plusz még draftolunk is, akkor egy elit punter belefér 3.8-ért. Majd megspóroljuk azon, hogy Ihenacho kiszorítja Adanset a kezdőből, Julius Thomas meg Dreesen-t. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 12 401 — SB 50 Champion @ Grund
Vicces Black, hogy néha hogy túl tudod bonyolítani a statkeresést... 😊

https://static.www.nfl.com/image/upload/t_person_squared_mobile/t_lazy/f_auto/league/blixemm3s9sa4gmqk5yn
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Csak a tiszta forrásból! 😊

Idén tuti nem vesztünk el senkit a sapkában Colquitt miatt (mert ugye idénre marad az RFA tag), ráadásul jövőre a mostani 1,3 misinél sokkal olcsóbban nem maradt volna, így kb. 1, max. 2 misi a bukó ezen, de még nem is tudjuk a struktúrát, lehet, hogy nem is lesz sok a cap bukó jövőre... 😊

Én mondjuk nagyon meglepődtem, hogy mennyire lenézed ezt a posztot, őszintén szólva pont tőled nem vártam volna ezt. Hogy egy P nem tudja elveszteni a meccset? Persze, ha sarkítva nézzük, akkor nem, de akkor mondjuk egyik játékos se, mert mindenkit kihúzhatnának a többiek a szarból, ha hibázik. De azért nem egy olyan momentum volt már az NFL történetében, amikor egy rosszul sikerült punt után vesztett egy csapat meccset.

Minden poszt fontos, főleg ha bajnokságot akarsz nyerni. Nem hozhatsz egy veterán P-t, hogy "hát majd valahogy az is elrúgja", ha komolyan akarod venni a dolgokat. Hibázott a FO? Talán igen, de szerintem ők inkább úgy vannak vele, hogy ennyit megér a biztonság. (az én szememben a PM-nek adott szerződés nagyobb rizikó volt, mint ez, itt tudjuk, hogy mit kapunk, ott csak remélhettük) Elway-ék tudják, nehéz igazán jó P-t találni (nekünk 2005 óta igazán jó nem volt) és ha ennyibe kerül hát ennyibe kerül...

A Mile High meg, igen, felnyomja a statokat. De aki nem tud vele mit kezdeni, az itt is szar P, mert hiába száll mérföldeket a punt, ha állandóan a felét elbukod a visszahordásoknál. Colquitt kicsi avg-net avg különbsége (mindössze 4,2 yard, ha jól láttam a legkisebb az egész ligában) mutatja, hogy mennyire jól is kezeli a Mile High-t. ETTŐL igazán jó P ő és pont ebben volt szar az összes elődje az elmúlt években, ezért is kell megtartani, amíg csak lehet...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 313 — we almost always almost win
Egyébként Colquitt 18. volt Y/P-ban.
 www.pro-football-reference.com/years/2012/kicking.htm
persze a nettó a fontosabb, de az itt nincs...

szerk.: Azt meg eddig se és ezúttal se mondom, h nem jó punter, csak azt mondom, h ennyit egyik punter se ér szvsz...

szerk.: Hó jól számoltam 3. net avarage-ben, de saját számítás nem biztos, h helyes. Ennek fényében a top4 punter fizetés várható volt, de szerintem:
a.) A többi 3 is túl van fizetve aki előtte van
b.) Vagy ha nem, mi nem engedhetjük meg magunkhak, h ennyit költsünk egy putnerre, mert még az átlagosnál is kevesebb szerephez jut nálunk.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Átlagos P-t szinte bármikor lehet találni, annál jobb meg luxus. MileHigh egyik előnye, h 8/16 meccsen átlagos P is bőven megteszi. Amúgy a maradék 8 meccsen is.
A védelemben a cserék a rotációnak köszönhetően sokkal, sokkal többet lépnek pályára, mint a P vagy K. A többi csere meg általában ugyanúgy pályára kerül ST-ben, de a kedvetekért előbbre veszem őket 44-45-nek elvégre ők tagjai a 45-ös rosternek. 😛

Persze jobb egy jó P, mint egy rossz, és a minőség számít nem a mennyiség, de ilyen kevés P-ra /*ezért írtam a puntok számát*/ felesleges ilyen drága P-t fizetni. Én Ray Guy-nak se adtam volna ennyit.

És ha már itt tartunk, Praternek volt egy szezonja, ahol ritkán látottan nagy szerepe volt a győzelmekben, megkapta ennek megfelelően a hatalmas szerződést, de továbbra is ugyanannyira inkonzisztens, mint amikor ide hoztuk. Most van egy drága pontatlan de erős lábú kickerünk, amikor egy pontosra lenne szükség. Hauschka pl most jobban illene ebbe a csapatba és olcsóbb is lenne. Colquittnál ilyen nincs, de teljesen felesleges jelenleg egy Colquitt szintű P a csapatba, és a Manning éra után is ez legyen a legnagyobb baja a csapatnak....

Abban meg majdnem biztos vagyok, h valakit el fogunk veszteni a sapka miatt, ez a teljesen felesleges, és egyéként is aránytalanul drága szerződés csak tovább ront a helyzeten. A Doom-saga után ez a második komoly hibája az FO-nak az én szememben. És még akár Pratert is ide számíthatom, amikor hosszabbítottunk vele nem tűnt rosszan, de idén hozhattunk volna egy olcsó vetélytársat neki, aki vagy kiszorítja vagy nem. Veszteni nem veszthettünk volna semmit...

A Raiders tartott ilyen drágán P-t meg K-t. Mire mentek vele? Na ennyit az All Pro szintű rúgók tartásáról.

Persze Buffalo-ban lehet máshogy vélekednek a kicker fontosságáról /*wide right*/, de a punter egyszerűen nem tudja se elveszteni se megnyerni a meccset. Legalábbis vet minimumért lehet hozni bárkit, aki képes kézből előrefelé rúgni a labdát... Nem azt modnom h hozzunk direktbe szar játékosokat erre a posztra, de átlagos fizetésért átlagos játékosok bőven megteszik itt, bőven...

szerk.: Mays fizetését kifelejtettem az FO hibái közül...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Storm majdnem hiánytalan a leírás, csak Oszi helyett Dizertet várom 😉sutianap
😊 Nekem meg mindegy melyik lesz, csak jó legyen... 😊

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Storm majdnem hiánytalan a leírás, csak Oszi helyett Dizertet várom 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Egyébként szerintem bármelyik backup posztnál fontosabb a P, még a backup QB-nál is, mivel neki 99%, hogy bizonyítania kell minden meccsen és egy hibája neki is ugyanúgy vereséget okozhat. A P hálátlan poszt, ha hibázol mindenki észreveszi, ha meg ügyes vagy, max pár szaki bólogat, hogy "ez igen!"...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 344 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pfff, négy milla azért zúzós, nem egy tipikus punter pénz. Én sem értem, hogy minek ennyit fizetni egy punternek, de ha Elway-ék szerint megéri, és belefér a tervekbe akkor ámen. Abban biztos vagyok, hogy egy Von, DT, stb. szerződést nem kockáztatna ilyesmivel.

Azzal egyébként én sem értek egyet, hogy a K/P az 52. és 53. legfontosabb pozíció. A punter minimum rögtön a kezdők után jön, szvsz top25 fontosságú, a kicker pedig simán top10-es. A QB, #1 WR, #1 RB, LT, C, rush DE, SS, #1CB után szerintem a legfontosabb. Folyamatosan jó százalékot kell hoznia, évente 1-2 meccset el is dönt, ami akár playoffról vagy home field advantage-ról dönthet. A playoffban pedig továbbjutás lehet meg vagy mehet el rajta.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 849 — The Mathematician
ha frontloaded a szerződés, és mikor van cap hely akkor kapja nagy részét akkor nekem tökéletes

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Fuck, írtam vagy 1 oldalt, de kidobott közben a site... 😕

A lényege az lett volna, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg...

Colquitt idegenben se rúg lényeges rosszabbul, mint otthon. Lebontottam meccsenként, mindössze 1 touchback-et rúgott 36 idegenbeli punt-ból, csak 2 után jött vissza az ellenfél a mi térfelünkre (egyszer pont ő csinálta meg a tackle-t) és csak 10-szer kezdhettek a saját 30-ukon kívülről...

Lehet azon vitatkozni, hogy mennyire sok, amit adtunk neki, de szerintem azzal badarság lenne, hogy mennyire fontos része a csapatnak. Igenis sokat köszönhet neki a védelem, kijár neki is a dicséretből, nagyon sokszor indul az ellenfél a saját térfele mélyéről miatta.

Egyébként megint mindenki a PM-érában gondolkodik, de ha 2 év múlva nem lesz itt PM, akkor nem lesz jó, hogy van egy liga-elit punter az esetleg szerencsétlenkedő Oswi mögött?

A mostani offense nagyon jó, de azért lássuk be, ha nem megy egy drive, az már elején nem megy. Most csak az idegenbeli meccseket néztem meg, de az tisztán látszott, hogy nagyon sokszor kell relatíve a saját 30-35-ön belülről punt-olni Colquitt-nak, ehhez képest pedig az ellenfél field position-je igen jó a mi szemszögünkből nézve. Az meg, hogy mindössze 203 return yard jött az ő punt-jai után, az mutatja, hogy mennyire jól eltalálja a coverage-hez az erősséget és így a 41,2 net yard még szebb adat...

több mint 12 éve
burzum Denver Broncos 155
Ennyit nekünk szvsz nem ér Colquitt. Ilyen offense mellett egyszerűen nem kell elit fizetésű punter. A Tebow féle csapatban más lett volna a helyzet.
A posztot általánosságban nem kell lenézni, de Black-kel egyetértve, mi PM óta nem field position battle-t játszunk.
több mint 12 éve
1 évben 8× mérföld magasan játszik, ami megdobja a számait.
Ő a 4. legjboban fizetett P, de 23-man többször puntoltak nála. Ehhez kéopest a 4. legjobban fizetett punter. Minek ennyit fizetni, ha ilyen keveset puntolunk. Mi nem field position battle-t játszunk, bárhonnan végig mehetünk az egész pályán, benne van a játékunkban.
A punter az 53. leggontosabb poszt a keretben. A kicker meg az 52. Ehhez képest mi 6.5M fizetünk évente erre a 2 pozícióra. Ennyiért a stabil kezdőt lehet hozni, a védelembe vagy támadók közé.
A jó P semmit nem ér jó csapat nélkül, a jó csapat simán nyerhet jó P nélkül...

több mint 12 éve
Hát ez egy érdekes vita alapja lehet, én nem tudok egyetérteni a punter pozíció ennyire lenézésével...

Colquitt net punting-ban 3. helyen végzett a ligában (franchise rekord 42,1 net avg.), az ellenfelek pedig átlagban ellenünk a nekik 7. legrosszabb, 25,75 yard-ról indultak, amiben neki is elég nagy része volt...

Az NFL-ben egyre fontosabb lesz a field position harc, abban pedig egy jó punter igenis, hogy fontos. Fogyókúrás Sauerbrun óta nem volt normális punter-ünk, végre találtunk egy igazán jót, le kellett kötni, az meg most ennyit ért meg a csapatnak, vagyis csak jövőre, mert az idei fizuja nem változik elvileg...

több mint 12 éve
Colquitt 3 éves szerződéshosszabbítást kapott. 11.7 millió dollár 3 évre.

www.denverpost.com/broncos/ci_23840645/britton-colquitt-signs-deal-broncos-punter-nflxrace77
Nevetséges.
1 punter nem ér ennyit. Ha Kuper repül egyértelműen a legrosszabb szerződés lesz. Sőt lehet inkább fizetnék 4.5M-t egy backup RG-nek ha jó állapotban van, mint egy ... punternek

A játékhoz adott értéke, messze, messze nincs összhangban ezzel a fizetéssel, nem is lehet az ő posztján...

több mint 12 éve

www.denverpost.com/broncos/ci_23840645/britton-colquitt-signs-deal-broncos-punter-nflxrace77
Hát Clady aláíratása után illett Colquitt-ot is ellátni egy kis zsebpénzzel. Most nyugodtan ülhet le a családi ebédhez, nem kell szégyenkeznie a bátyus mellett... 😀

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623

www.denverpost.com/broncos/ci_23840645/britton-colquitt-signs-deal-broncos-punter-nfl
több mint 12 éve
És szerintem megérdemli, h itt is megemlítsük: Stokley aláírt a Ravenshez. Remélem Doommal együtt sok sikerben lesz része az alapszakaszban a 2. héttől kezdve...Black_Adder
Ennek csak azért nem örülök, mert így nincs rá esély, hogy év közben visszahozzuk, ha szükséges. Egyébként én is sok sikert kívánok neki.

Franklinről tudsz valamit?

több mint 12 éve
Clady és DRC edzésbe álltak.

Legwold az UDFA streakünkről:
 espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/80179/broncos-always-hunting-for-undrafted-gems

És szerintem megérdemli, h itt is megemlítsük: Stokley aláírt a Ravenshez. Remélem Doommal együtt sok sikerben lesz része az alapszakaszban a 2. héttől kezdve...

több mint 12 éve
Willis-é volt az első drop, de az a második passz volt... 😊StormST
Na, éreztem, hogy nem biztos a dolog. 😊 Csak arra emlékszem, hogy nagyon a legelején volt Tebow NFL életében, és valami nagy play lehetett volna belőle (TD, nagy mély passz, valami ilyesmi), így megmaradt, mint emlékezetes fail. 😊

Szegény srác, négy évet lehúzott, és a fail-jei az emlékezetesek.... De, hát ez az 5. ember sorsa, vagy nagy catch-t, vagy nagy failt kell csinálnia, hogy megmaradjon az emberben. Mindegy, sok sikert neki Detroitban.

több mint 12 éve
Sokat nem tudok róla mondani, mert alig játszott, hiába volt rosteren vagy 3-4 évig. Inkább arra emlékszem, hogy tavaly PM-nek "hozott össze" egy pick 6-et egy félreértett route-al, illetve, mintha Tebow karrierjének az első passzát is ő droppolta volna - bár ez utóbbi nem biztos, akkoriban még annyira nem követtem a denveri történteket. 😊peterk2005
Tebow karrierjének első passza egy TD Spencer Larsennek

szerk: túl gyors vagy 😛

több mint 12 éve
Tebow első preseason passza is sikeres volt (5 yard-os egy bizonyos Marquez Branson-nak) és az első regular season-s is, abból Larsen csinált 3 yard-os TD elkapást... 😊

Willis-é volt az első drop, de az a második passz volt... 😊

Egyébként jó kis elkapó lehetne Willis, de nálunk sose volt igazán esélye, ahogy peterk2005 is írta, rossz időben volt rossz helyen, de végig roster-re ért, ami azért mutat valamit... 😊

több mint 12 éve
Kérdeznék Matt Willis WR-ről.
Nálatok volt évekig, most nálunk csinált egy remek TC-t és egy szenzációs első PS meccset.
Mit kell róla tudni, miért nem ragadt meg nálatok?Bazzani
Willis mindig roster spotért küzdőtt, korábban Marshall, Eddie Royal, aztán Thomas, Decker, Stokley, stb. voltak előtte. Tavaly nem sokat játszott, látszott rajta, hogy nem sikerült felvennie a PM fonalat, nem értette a szerepét. Andre Caldwell és ő voltak tavaly a 4. és 5. elkapók. Caldwell maradt, Willis nem, jött helyére Tavarres King a draftról.

Sokat nem tudok róla mondani, mert alig játszott, hiába volt rosteren vagy 3-4 évig. Inkább arra emlékszem, hogy tavaly PM-nek "hozott össze" egy pick 6-et egy félreértett route-al, illetve, mintha Tebow karrierjének az első passzát is ő droppolta volna - bár ez utóbbi nem biztos, akkoriban még annyira nem követtem a denveri történteket. 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 010 — Axel Foley
Kérdeznék Matt Willis WR-ről.
Nálatok volt évekig, most nálunk csinált egy remek TC-t és egy szenzációs első PS meccset.
Mit kell róla tudni, miért nem ragadt meg nálatok?

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Ez jó hír.

több mint 12 éve
Kacsmar Terrell Davisről:
 www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2013/terrell-davis-peak-vs-longevity