Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 12 éve
Nagyon jó a soundfx-ben Manninget hallani.Lecsó"You can smile, man." 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nagyon jó a soundfx-ben Manninget hallani.És érdekes, mikor nem egy sajttájon nyilatkozik, még érteni is amit mond. Mintha kevesebb vatta lenne a szájában.
De Caldwell a legjobb, ahogy lebassza a főnököt. 😀
több mint 12 éve
Szerintetek melyik meccs volt a legjobb és legizgalmasabb az idei alapszakaszban?
több mint 12 éve
Kövezzetek meg, de én nem érzem úgy, hogy Von nélkül most a szezonnak annyi vagy hasonló. A 6 meccset is lehoztuk nélküle elég jól, menni fog ez is, ez a megérzésem.TomifinnÉn sem. Távolról sem. (Mondtam már, hogy idénre van egy megérzésem? A karma hülyeség? 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Von Miller IR, Brandon Marshall (nem Ő 😊 ) LB a PS-ből bekerült az 53-as keretbe.
több mint 12 éve
Kövezzetek meg, de én nem érzem úgy, hogy Von nélkül most a szezonnak annyi vagy hasonló. A 6 meccset is lehoztuk nélküle elég jól, menni fog ez is, ez a megérzésem.
több mint 12 éve
Vigyék, ha akarják, mi ne rakjuk ki, erre céloztam... 😊Én nem nagyon hiszem, hogy ki kéne raknunk azt a DC-t, aki hosszú-hosszú idő után először volt képes 1 évnél többet a csapatnál tölteni és még elég jó munkát is végez... 😊StormSTEzért is fogja valaki HC-nek elvinni. Ha nem egy NFL csapat, akkor valamelyik collage team. Erre sajnos számolni kell.akike

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Én nem nagyon hiszem, hogy ki kéne raknunk azt a DC-t, aki hosszú-hosszú idő után először volt képes 1 évnél többet a csapatnál tölteni és még elég jó munkát is végez... 😊StormSTEzért is fogja valaki HC-nek elvinni. Ha nem egy NFL csapat, akkor valamelyik collage team. Erre sajnos számolni kell.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Én nem nagyon hiszem, hogy ki kéne raknunk azt a DC-t, aki hosszú-hosszú idő után először volt képes 1 évnél többet a csapatnál tölteni és még elég jó munkát is végez... 😊

több mint 12 éve
Rex Ryan egy fasz.Black_AdderMint a legtöbb zseni. 😀

több mint 12 éve
Rex Ryan egy fasz.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Ha már jövőben gondolkodás, nekem az fordult meg a fejemben, hogy Rex Ryan szekere eléggé kifelé áll New Yorkból. JDR jó munkát végez, de hozzá képest szvsz Ryan komoly minőségi upgrade lenne, szerintem ma az egyik legjobb def. guru a ligában. Nagyságrendekkel jobb, mint amilyen HC.

több mint 12 éve
Ez a post most nagyon úgy hangzott, hogy szerinted keresztet lehet vetni a szezonra. Szerintem még korai. 😊

több mint 12 éve
Hát az biztos, h drafton a legjobb bent lévő edge rushert szeretném első körben, bárhol is választunk és bárki is lesz az...Shaun Phllips jól játszik futás ellen is, van 10 sackje is, de az állandó nyomás az hiányzik. Ayers szerződése lejár, nem hinném h hosszabbítanánk vele, max ha sehova se kell, és nagyon olcsón itt tarthatjuk, de már most túl sok olyan HC van, aki ismeri őt, és ezért jó eséllyel vinné is..
ACL szakadás után az hagyján h ez a szezon kuka, és könnyen lehet h nem is csak neki, hanem a csapatnak is, de még az is kérdés h mikor és milyen formában tud visszatérni. Ráadásul a team optionről a rehab közepén kell majd döntenie a csapatnak. Ha élünk vele, akkor garantált fizuja lesz 2015-re sérülés esetén is, ha nem élünk vele, akkor 2014 után UFA, és franchise taggel itt tartani sokkal drágább, ahogy hosszabbítani is. Minden szempontból a lehető legrosszabbkor történt és pont a védelem legfontosabb embere.
2 All Pro játékosunk van már IR-en, egy 2nd team All Pro gyak az egész szezont kihagyta, és emellett számos meghatározó szorgosdolgos ember hiányzik a védelemből, és a támadók közül is hosszabb rövidebb időre nélkülözni kell / kellett több kulcsjátékost, mint pl Welker, Thomas, nem beszélve azokról akiknek pótlását megoldottuk ezért fel se tűnik.
Tavaly egy megnyert meccset buktunk (kevesebb mint 1 perccel a vége előtt több mint 95% volt a win probabilitynk, ez megnyert meccs), idén a sok sérülés szabotálja az esélyeinket és egyre fogy az idő. Manning nélkül is jó csapat leszünk, mert a legtöbb kulcsjátékos fiatal, aki még sokáig itt lehet, de elit QB nélkül nem leszünk favoritok. Ez lesz a második elvesztegetett év,,,
A hátra lévő meccsekre base downoknál Irving jön be, így volt az első 6 meccsen is, és a Texans ellen is Milelr sérülése után. Irving megbízható tackler futás ellen, de 0 passrush. Egy jól passzoló csapat ezzel az extra idővel szétszedheti a secondarynket. Passz szituációkban Shaun Phillips át mehet SLB-be, de akkor meg RDE posztról nem lesz még akkora nyomás se...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
Szegény Von Miller. Mondjuk Mincey tudta hova kell igazolnia. Ja egykori játékosunkat szóba hoztam, ő máris régi motorosnak tekinti magát a csapatnál:
"@MrMince94 Division champs....!!!! Broncos stand up baby!!!!!! Feels good to win a division title finally. Congrats to Peyton manning for the TD record"Mióta van itt? 5 napja? Én továbbra is bírom(már csak mert követ twitteren - komolyan!), de ez egy újabb hülyeség volt tőle. Mostanában szaporodik ezeknek a száma...
több mint 12 éve
Hát ez most nagy szopás, végre visszajött Champ, erre elveszítjük Von-t, ráadásul örülhetünk, ha szezon elejére rendben lesz... :/Jó, persze a szezon elején 6-0 lett nélküle, de akkor is hatékonyabb, vagyis inkább mondhatjuk, hogy néha-néha van pass rush, ha ő ott van, de hát most akkor ezzel kell majd főzni...

több mint 12 éve
torn acl -> ir2.bp.blogspot.com/-Y_ODcECzxGQ/T4sMKffGa8I/AAAAAAAAA88/LnQ8Dvynqbg/s1600/michael-scott-no.gif
F U C KBlack_Adder
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 12 éve
Kovács Sándor NFL szakkommentátor a SportTV-n.Jó, de ki az a Sanyi?JC6Hagyjad már Deckert, múltkor a TrashTalkban Sanyi megmondta, hogy egy középszerű elkapó, aki PM nélkül ismeretlen lenne...Miller balhéi miatt Decker lett a kedvenc playám most küzd és kussol, féltettem Welker miatt de nem kellettNegritisDecker fizikai adottságai nem érik el Bay-Bay-ét, de azért ő is remek felépítésű. És igazából a mai napig ő a jobb route runner a kettő közül. Bay-Bay is rengeteget fejlődött, de ebben Decker szerintem még jobb. És a keze is elég jó, szvsz a liga csapatainak többségében nyugodtan játszhatna #1 elkapót. Nem is lesz könnyű itt tartani...peterk2005
😀Tomifinn
Szívás Von sérülése, így nehezebb lesz egy kicsit, de nem lehetetlen.
Nálam most Moreno a #1 kedvenc. 😊
több mint 12 éve
Nincs mese... Ha Wolfe megérkezik, Phillips át Miller helyére a másik oldalon meg marad Ayers.

több mint 12 éve
torn acl -> irF U C K
több mint 12 éve
Drága győzelem volt. Miller --> ACL tear 😥

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó, de ki az a Sanyi?Hagyjad már Deckert, múltkor a TrashTalkban Sanyi megmondta, hogy egy középszerű elkapó, aki PM nélkül ismeretlen lenne...Miller balhéi miatt Decker lett a kedvenc playám most küzd és kussol, féltettem Welker miatt de nem kellettNegritisDecker fizikai adottságai nem érik el Bay-Bay-ét, de azért ő is remek felépítésű. És igazából a mai napig ő a jobb route runner a kettő közül. Bay-Bay is rengeteget fejlődött, de ebben Decker szerintem még jobb. És a keze is elég jó, szvsz a liga csapatainak többségében nyugodtan játszhatna #1 elkapót. Nem is lesz könnyű itt tartani...peterk2005
😀Tomifinn
több mint 12 éve
Stokley? Stokley slot volt világ életében.Ha netán arra gondolsz, hogy PM-el nyert SB-t, akkor ámen. 😀

több mint 12 éve
Decker nálam simán befuthat egy Stokley karriert
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!