Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 13 éve
3 playente futás a bench és a pálya között kimerítő 😊én nem azt mondom, h rossz az offense, de tegnap (se) voltak annyira királyok, és a meccset megint a védelem nyerte, még ha a végére el is fáradtak, addigra már rég el kellett volna dőlnie...Black_AdderNem volt mibe elfáradni, pályán se volt az offense gyakorlatilag az első 2,5 negyedbenempty taxi
amúgy nem tudom mivel magyarázni a meccs végi leeresztést, persze lehet h inkább a Chargers támadt fel azt hívén h beköszöntött a december... Ha végig úgy játszotok mint a végén, lett volna keresnivalótok...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Kicsit részletesebben. Tegnap a Falconstól, Texanstól, Patriotstól ugyanúgy simán kikaptunk volna, mint ahogy simán kikaptunk tőlük a szezon elején, a PO-ban ez nagyon kevés lenne, úgyhogy nem szabad hátradőlni, noha a divíziógyőzelem már-már a kezünkben (persze láttuk már mit hozhat a december), de ez a CSAPAT többre hivatott, minthogy csak azért legyen ott, hogy rögtön kikapjon.+ DJ Williams-en nem sok nyoma volt a 9 meccses kihagyásnak. És ami még fontosabb, működött együtt a Von-DJ-Woody LB sor. Továbbra is prioritás az MLB draft, mert DJ már 30 fele van, de most hirtelen nem kell azonnal bevethető jétékos
+ Von Miller, nem is tudom mit mondjak róla, szavakkal nehéz jellemezni azt a teljesítményt amit hétről-hétre nyújt. A csapat legjobb játékosa.
+ Woodyard. kb egyetlen voltam, aki nem féltette őt a szezon előtt itt a fórumon. Simán All Pro teljesítmény, három INT-re én se számítottam
+ Chris Harris, csak h a másik olyan nevet is kiemeljem, akiben rajtam kívül nem sokan bíztak. Eddie Royalt lenullázta a pályán.
+ Rahim Moore: Ezért draftoltunk. Nem tudom, h hogyan készült offseasonben, de valamit nagyon eltalált.
+ Trevathan, hétről-hétre jobb, jelentős szerepe van a védelem teljesítményében.
+ Ayersnek határozottan jót tett egy kis padozás
+ Míg Von Miller a sack rekordra hajt, addig doom a stripsack rekordra. Másmilyet nem is tud 😊
+ Gyakrolatilag 4 meccselőny. Ezt már csak a Broncos tudja leadni a Chargers-szel szemben. Ja várjunk azok pont mi vagyunk 😊 A 3-0-s div mérleg azért egyelőre sok dologért kárpótol
- újabb 2 TO az offensetől
- McG nélkül nincs futójáték. Hillmanben benne van a nagy play, amikor meg tud iramodni, de egyébként szalagon szállítja a no gaineket, Ballra egy kalap szar. Miért nem fér be a 45ös keretbe Moreno? Persze sokat számít az ST, de ott is pótolhatná Ballt
- Peyton Manning nem játszott jól, bárki bármit ír. Nem csak attól lesz valaki jó, h 300 yardot és 3 TD-t passzol. Bár kezdetnek nem rossz. Egy csomó túldobott passza volt, a pick six, meg egy másik, amiból simán az lehetett volna. Aki szerint akkora istencsászár volt, csak nézze meg Peyton Manninget magát az oldal vonal mellett. na ő minden volt csak elégedett nem. //Ez egyébként a soron következő ellenfélnek nem sok jót jelent, láttuk már párszor ilyenkor bepöccenni az öreget és gyorsan eloszlatni a kételyeket.
- Az OL most nagyon maga alatt teljesített. Eddig jók voltak, de most átjáró ház voltak
- Lance Ballra hívni a 3&1-et, Peyton Manninggel így kizárni a 4. kísérletek leehtőségét
- A védelem nagyon leeresztett a 3 negyedben, így a végére maradt 30 mp-je a chargersnek egyenlíteni. Ha egy csapat tudhatná, h addig nincs vége a meccsnek amíg le nem fújják, azok mi vagyunk, de ez a szerszám másik végén is igaz. Ha most kikaptunk volna, az akkora lökést adott volna a Chargersnek, h innentől veretlenek maradtak volna
Nincsenek komoly gondok, de ébresztőt kell fújni, nehogy megismétlődjön 2006 vagy 2008, de még inkább azért h a PO csapatok ellen is eséllyel szálljanak ringbe.
Jövőhéten az Arrowheadbe látogatunk az elmúlt évek legrosszabb formájában lévő Chiefsjéhez. A homefield advantage félig üres (vagy optimisták számára félig tele 😊) stadionban annyira nem működik, főleg ha a saját játékosaikat boo-zzák ki, de azért én tartok kicsit a meccstől, nem javul föl az OL, ők is képesek lehetnek akkora nyomást gyakorolni PM-re mint most a Bolts és az ő védelmükben is vannak playmakerek. Egy botlás belefér, de jó lenne azt decemberre tartalékolni. Az biztató h Mathewst jól megfogtuk, Charles-t is meg kell, és ha sikerül, akkor a fizika törvényei szerint nyernünk kéne...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
én nem azt mondom, h rossz az offense, de tegnap (se) voltak annyira királyok, és a meccset megint a védelem nyerte, még ha a végére el is fáradtak, addigra már rég el kellett volna dőlnie...Black_AdderNem volt mibe elfáradni, pályán se volt az offense gyakorlatilag az első 2,5 negyedben

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Azokba a 30okba jócskán rakott pontot a védelem és az ST is az elmúlt hetekben, tegnap meg az a 3 TD tényleg nem véletlen került oda a statisztikába, egy blokkolt punt, egy RZ-be visszavitt INT return, meg ilyen apróságok. Mellesleg megint sikerült 9 pontot felrakni az ellenfél neve mellé is... Továbbra is liga másodikok vagyunk fumble-ökbenén nem azt mondom, h rossz az offense, de tegnap (se) voltak annyira királyok, és a meccset megint a védelem nyerte, még ha a végére el is fáradtak, addigra már rég el kellett volna dőlnie...
több mint 13 éve
SackmachineEz a védelem már olyan jó, hogy valami nevet kell nekik lassan kitalálni... 😊StormSTVon Miller. 😀Stez
Jah! Most 13nál jár, még hat meccs van. Minden meccsen 2 és meg is van a rekord. 😊 22,5, ha jól emlékszem. Csak kitartson a formája a PO-ban is.
több mint 13 éve
"engem rohadtul irritál az offense az elmúlt időszakban". Egymást követő 5 meccsen 30 vagy annál több pontot szerezni, azért nem tűnik olyan rossznak. 😉 Tudom, hogy ebben a defensenek is van része, ez egyértelmű, de azért ne dramatizáljunk, 3 dobott TD magától nem kerül fel PM statjai közé. 😉
több mint 13 éve
Én picit máshogy láttam, szerintem a védelem is és a támadósor is jól játszott. Kicsit kétarcú volt mindkét oldal, de hozták magukat.A védelem 2.5 negyedig félelmetesen játszott, még jobban is mint múlt héten. De az utolsó másfél negyedre azért felpuhult, az a bekapott 2 TD nem garbage time-ban jött. Az öt csillagot ez azért lerontja, de összességében még így is nagyon jót nyújtott.
A támadók pedig bizonytalankodtak az egész meccsen, de az igazsághoz tartozik, hogy ma egy nagyon jó SD defense-t láttunk. Nem csak a picksix és a safety miatt, hanem végig komoly nyomást alatt tudták Manning-et tartani, és a secondary is jól, szorosan védekezett, alig hagyott helyet az elszakadásra. Bizonyították, hogy bizony nem csak a statok szerint, de a pályán is bőven TOP10-es defense, ha jó napot fognak ki. Márpedig sztem az idei egyik legjobb meccsüket csinálták, látszik, hogy fontos volt a mai meccs nekik is. Szerencsére a Broncos futás ma működött, McG kiesése ellenére/után is. Összességében azt mondom, hogy 30 pontot felrakni - egy kihagyott FG-vel és a már szinte szokásos fumble TO-val együtt - nem rossz egy ilyen SD #D ellen. Nem tökéletes, nem dominancia, de egyáltalán nem rossz. Csak, hát a mérce idén elég magasan van. 😊
De a legfontosabb a 7-3 és az, hogy a csoport győzelem lényegében kézben van. Persze any given sunday, de 3-3 után azt mondtam, hogy nagyon csalódott lennék, ha 10-6 alatti mérleggel zárna a csapat. Nos, már 10-6-al is hoznánk a csoportot, még akkor is, ha a Bolts innen minden meccsét nyeri (akkor ők is 10-6-al végeznének). De nem hiszem, hogy az utolsó 6 meccsből csak 3-3 jönne össze, úgyhogy a helyzet megnyugtató.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Engem rohadtul irritál az offense az elmúlt időszakban. Nagyon gyorsan kapják össze magukat, mert megint a védelem menti meg a seggüket.Védelemről jut eszembe, hogy hogy nem a narancs mezben játszottunk ma? 😕 (és mehetne az Orange Crush Next Gen név, vagy valami 😀)

több mint 13 éve
Szarul támadunk és nyerünk, life is sweet... 😀Von Miller. 😀
Ez a védelem már olyan jó, hogy valami nevet kell nekik lassan kitalálni... 😊StormST
több mint 13 éve
Szarul támadunk és nyerünk, life is sweet... 😀Ez a védelem már olyan jó, hogy valami nevet kell nekik lassan kitalálni... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Voooooooooooooooooooooooooooooon 😀
több mint 13 éve
Egy csapat van a csoportban. Az pedig a Denver Broncos!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Szoros lehet, de ha sikerülne hozni, az gyak. a divíziót jelentheti. Ezért mindkét csapat oda fogja tenni magát. Any given sunday, ahogy a Jacksonwille is bizonyítja. Szóval hajrá!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Black_Adder beharangozója: denversports.blog.hu/2012/11/18/broncos_season_2012_vs_chargers_beharangozo
több mint 13 éve
forma + tendenciák + hazaipálya -> 1.28as oddselvileg még nincs december, hátha nem hozza előre a feltámadást a Chargers
csak épp a 'történelem' hiányzik belőle 😀
valamint h az SD messze nem ilyen 'rossz' csapat és simán benne van h kikapunkNegritis

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 13 éve
forma + tendenciák + hazaipálya -> 1.28as oddscsak épp a 'történelem' hiányzik belőle 😀
valamint h az SD messze nem ilyen 'rossz' csapat és simán benne van h kikapunk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
A bwin-en 1,28 ránk a szorzó, míg a Chargersre 3,8. Azért én nem érzem ennyire simának...
több mint 13 éve
Egyszerű épp azért van Woodyn a sisak mert ő több playnél van fent ezért ő adja tovább a playeket, de Brooking jobban átlátja a támadósémákat ezért ő dolgozik audible-lel, ill. ha több playt ad meg JDR ő választja ki h melyik játsszák, nem utolsó sorban Brookingban van némi leadership, íme egy példa a Cowboysos időkből:Akkor már nem lenne mindegy, ha Brooking hordaná azt a redvás sisakot? Egyébként ő nem is every down ,ezért nem értem az egészet. Woody meg mindig fenn van.akikeAz az ember adja tovább a vonal mellől/felülről bemondott dolgokat, de az nem biztos, hogy a szerepek kiosztását és az esetleges áthívásokat is az az ember végzi. Nálunk most lehet, hogy ezt Brooking csinálja, az ő tapasztalata sokat számíthat ezekben a dolgokban...StormSTDJ-nek maradna a MIKE poszt, viszont a fenti forrás rávilágított valamire amire nem is gondoltam, h Brooking elsősorban azért került a kezdőbe, mert gyorsabban hív.Lehet én vagyok, ha hülye, de nem az hívja a def. playeket, akin a zöld pöttyös sisak van? Csak, mert az nálunk Woody. Pont volt a Panters ellen nagyon jó kép, amikor a def. hudle-nél Woody osztja ki a playt.akike
Black_Adder

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Akkor már nem lenne mindegy, ha Brooking hordaná azt a redvás sisakot? Egyébként ő nem is every down ,ezért nem értem az egészet. Woody meg mindig fenn van.Az az ember adja tovább a vonal mellől/felülről bemondott dolgokat, de az nem biztos, hogy a szerepek kiosztását és az esetleges áthívásokat is az az ember végzi. Nálunk most lehet, hogy ezt Brooking csinálja, az ő tapasztalata sokat számíthat ezekben a dolgokban...StormSTDJ-nek maradna a MIKE poszt, viszont a fenti forrás rávilágított valamire amire nem is gondoltam, h Brooking elsősorban azért került a kezdőbe, mert gyorsabban hív.Lehet én vagyok, ha hülye, de nem az hívja a def. playeket, akin a zöld pöttyös sisak van? Csak, mert az nálunk Woody. Pont volt a Panters ellen nagyon jó kép, amikor a def. hudle-nél Woody osztja ki a playt.akike
Black_Adder

több mint 13 éve
Az az ember adja tovább a vonal mellől/felülről bemondott dolgokat, de az nem biztos, hogy a szerepek kiosztását és az esetleges áthívásokat is az az ember végzi. Nálunk most lehet, hogy ezt Brooking csinálja, az ő tapasztalata sokat számíthat ezekben a dolgokban...DJ-nek maradna a MIKE poszt, viszont a fenti forrás rávilágított valamire amire nem is gondoltam, h Brooking elsősorban azért került a kezdőbe, mert gyorsabban hív.Lehet én vagyok, ha hülye, de nem az hívja a def. playeket, akin a zöld pöttyös sisak van? Csak, mert az nálunk Woody. Pont volt a Panters ellen nagyon jó kép, amikor a def. hudle-nél Woody osztja ki a playt.akike
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
DJ-nek maradna a MIKE poszt, viszont a fenti forrás rávilágított valamire amire nem is gondoltam, h Brooking elsősorban azért került a kezdőbe, mert gyorsabban hív.Lehet én vagyok, ha hülye, de nem az hívja a def. playeket, akin a zöld pöttyös sisak van? Csak, mert az nálunk Woody. Pont volt a Panters ellen nagyon jó kép, amikor a def. hudle-nél Woody osztja ki a playt.
Black_Adder

több mint 13 éve
Az RZ offense szvsz 2 okból kifolyólag ennyire gyenge.Black_AdderFelteszem az defense akart lenni. 😊
Egyébként köszi ismét a részletezést, így azért érthetőbb a teljesítmény.

több mint 13 éve
Az RZ offense szvsz 2 okból kifolyólag ennyire gyenge.Egyrészt az LB-k coverage képessége gyenge. Bár Miller a be-bevetjük ebben a szerepkörben is és úgy se rossz, és Trevathan is biztató nickelben, de úgy összességében coverben gyenge az LB sor. Emiatt pár yardos TE passzokkal nagyon sebezhetőek vagyunk
Másrészt a DL se domináns középen. Nem rossz az, de azért ha csak 1 yardot kell haladni ellenük, esetleg, az általában meg is van.
Ha megnézzük, h kik sezreztek ellenünk RZ TD-t
1.) Heat Miller TE 4 yard catch
2.) Mike Wallace WR 3 yard catch
3.) Michael Turner RB 1 yard rush
4.) Tony Gonzalez TE 1 yard catch
5.) Roddy White WR 4 yard catch
6.) Arian Foster RB 3 yard catch
7.) Owen Daniels TE 14 yard catch
8.) Wes Welker SR 8 yard catch
9.) Shane Vereen RB 1 yard rush
10.) Tom Brady QB 1 yard rush
11.) Stevan Ridley RB 8 yard rush
12.) Antonio Gates TE 15 yard catch
13.) Antonio Gates TE 11 yard catch
14.) Jimmy Graham TE 18 yard catch
15.) AJ Green WR 10 yard catch
16.) BenJarvus Green-Elis RB 2 yard rush
17.) Greg Olsen TE 4 yard catch
18.) Greg Olsen TE 5 yard catch
Ennyit találtam. Most nem nézek utána mindegyik pontos okának, de 8-at TE-től szoptunk és 4 db <= 2 yardos futás. Ez 12 a 18-ból. És a maradék 6 olyan játékosoktól jött, mint Roddy White, Arian Foster, Wes Welker vagy AJ Green, akik nem csak ellenünk csinálják meg.
A legnagyobb gond egyértelműen a TE védekezés, na de ezzel senkinek se mondok újat...
több mint 13 éve
Érdekes statok! Különösen az meglepő, hogy a SD és a BUF milyen brutálisan rossz a RZ-ban (nem feltétlenül az a meglepő, hogy ez a két csapat a legrosszabb, hanem hogy mennyire le vannak szakadva a többi 30 csapattól).A fumblikkal kapcsolatban még fontos információ lehet, hogy saját fumble és ellenfél fumble / game szempontjából is eléggé középen vagyunk. Támadásban valamivel szarabbak vagyunk (1,6 fumble/game), védekezésben az átlag körüliek (1,4 fumble/game), de a ferde eloszlás miatt mediánnál jobbak.
több mint 13 éve
Ügyes rangsor, csak egy kis pontosítás: a 49es nem 7-2 hanem 6,5-2,5 a Rams megnem 3-6, hanem 3,5-5,5. Egyébként ez így majdnem SRS. Csak margin of victory helyett W-L mutatót használsz.
De ha már így érdekel a dolog, én ezeket szoktam nézni
SRS (alapból nem aszeirnt sorrendez)
www.pro-football-reference.com/years/2012/
SRS: 3., OSRS 2. DSRS6.
ANS efficiency ranking:
www.advancednflstats.com/2012/11/team-efficiency-rankings-week-11.html
Rank: 1., ORank 1. (pass: 1., rush 6.), DRank: 2. (passz 5., rush 11.)
A hátra lévő ellenfeleink közül bármelyiket nézve a Tampa és a Baltimore van a középmezőnyben, mindenki más a "futottak még" kategóriát erősíti
Mindez jól mutat, de semmit nem jelent.