Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 13 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Sziasztok! Én Manning miatt szerettem meg kvázi az NFL-t, 5-6 éve minden Colts meccset követtem, de sokkal inkább Manning rajongó vagyok, minstem Colts, így ettől a szezontól Manning aktuális csapata fogja inkább lekötni a figyelmem. Viszont a Denverről elég keveset tudok, ezért is kérdeznélek titeket, hogy szerintetek jó döntés volt-e PM leigazolása, illetve milyen esélyeket láttok a szezonra? Köszönöm a választ, és bocsi ha amatőrök a kérdéseim. 😊 t
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 309 — we almost always almost win
Jelenleg Leonhard, Syd'Quan, Willis és Caldwell gyakorolják a puntreturnt. Leonhard és Syd'Quan között lehet h ez fog dönteni, h ki kierül rosterre.

Közben Tyler Grisham cut.

Vasárnap pedig PFM még a 3. negyedben is játszhat, aztán Hanie követi majd:
 www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/19900891

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
StormST Denver Broncos 12 342 — SB 50 Champion @ Grund
Jól van, a Harris téma inkább csak poén volt, vagyis inkább úgy gondolom, hogy amíg ő ott van, addig felesleges 5 S-t tartani a keretben, Carter és Moore fiatal, Adams nem tűnik rossznak, Bruton meg bevethető simán, mellette meg kiváló ST játékos, fölösleges még egy ötödik, főleg a harmadik QB kárára...

Az meg nyilvánvaló, hogy Hanie nem egy életbiztosítás, azt megmutatta tavaly is, meg idén az első PS meccsen is, de azért jobb, mint a semmi és egyelőre még jobb, mint Weber szerintem...

Meg most újranézve azt az 53-at, lövésem nincs kik lennének a return emberek, max Decker, akit nem kéne erőltetni, meg Bolden, akinek már műtötték a térdét. Kéne azért Syd'Quan mindenképpen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Én alapból kétlem, hogy Hanie-t kihagyjuk, kapott egy viszonylag jó szerződést, Osweiler-t meg nem kéne szerintem túl hamar bedobni a mély vízbe, még ha PM kiesik, akkor se...

Egyébként nálam az a baj ezzel, hogy a nyáron érkezett Leonhard és Brooking bent maradását úgy veszi törvényszerűnek, hogy még egy percet se játszottak, én inkább raknám a S-k közé Harris-t és a CB-k közé Syd'Quan-t, Leonhard-ot meg ki, de ez megint kevésbé szakmai alapon megy, de ha Leonhard annyira jó lesz, akkor maradjon. csak Syd'Quan jó visszahordó, Leonhard meg 4 kezdő-szerű S közül az, akit csak a neve tart bent...

Mellesleg szerintem Trevathan vagy Mohamed simán mehet/megy a PS-ba, főleg ha DJ játékra jelentkezhet...StormST
Harris az első számú nickel CB az egész TC-n. /*úgy tűnik rajtam kívül Fox és JdR is elégedett vele*/.

Mondjuk ettől függetlenül nálam is előbb van a sorban Syd'Quan mint Leonhard. De azért is mondtam, h én még megvárom a hátralevő PS meccseket a véleményformálással...
Brookingról meg Leonhardról nem rég egyébként pont írtam, h sérülésük miatt jelenleg nem kerülnének az 53-mas rosterre, és harcolniuk kell érte.
Szóval ebben mindenképp egyetértünk.

QB témában nálad a pont. Attól h elmegy a szezon PM kiesése miatt, még nem biztos h jót tesz Oswi-nak, ha pályára kerül. Ezt a csapatnál látniuk kell, h készen áll e hozzá. De ha ott is van Hanie h átvegye a stafétát adott esetben, hamar követelni fogják Oswi-t a csapatba...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ahogy írtam MoJo a kedvenc aktív RB számomra. Manning miatt pedig egy másik, szívemhez közeli játékosnak kellett távoznia. Csupán ennyi.Black_Adder
Oké értelek. (Csak azért kérdeztem, mert azt hittem MJD-hez van köze, esetleg valami olyan kötődés Denverrel amiről nem tudok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Én alapból kétlem, hogy Hanie-t kihagyjuk, kapott egy viszonylag jó szerződést, Osweiler-t meg nem kéne szerintem túl hamar bedobni a mély vízbe, még ha PM kiesik, akkor se...

Egyébként nálam az a baj ezzel, hogy a nyáron érkezett Leonhard és Brooking bent maradását úgy veszi törvényszerűnek, hogy még egy percet se játszottak, én inkább raknám a S-k közé Harris-t és a CB-k közé Syd'Quan-t, Leonhard-ot meg ki, de ez megint kevésbé szakmai alapon megy, de ha Leonhard annyira jó lesz, akkor maradjon. csak Syd'Quan jó visszahordó, Leonhard meg 4 kezdő-szerű S közül az, akit csak a neve tart bent...

Mellesleg szerintem Trevathan vagy Mohamed simán mehet/megy a PS-ba, főleg ha DJ játékra jelentkezhet...

több mint 13 éve
Hát ha olyan hülyék vagyunk, hogy PM rizikós egészségügyi állapotával 2 QB-t teszünk keretre, ráadásul úgy, hogy a másik egy egyetemen is keveset játszott rookie, akkor az lesz az év vicce szerintem... 😛

Ezt a roster tippet eléggé D-heavy-nek érzem, minden poszton túl vannak tervezve (9 DL, 7 LB, 5-5 CB-S), közben az OL-ba csak 9 embert rakott, meg 2 QB-t. Át kéne ezt gondolni szerintem, bár még nem tudom kit nem tennék bele...StormST
Ha PM lesérül, mindegy h ott van e Hanie vagy Weber, akkor az a szezon így is úgy is kuka. Nincs egy olyan QBnk aki csereként beállva meg tudná menteni a szezont.
OLnél megint az a baj, h kéne még kéne, de kit tennél be?
Sajnos annyira rosszul állunk o# depthből, hogy én nem tartom indokolatlannak ezt a létszám eloszlást. Persze kéne 3 QB, kéne több OL, Weber akár még ott is lehet, de ahhoz nem olyan fontos, h melegen tartsa a padot. Majd ha tényleg lesérül PM, akkor felhozzuk PSból.

Beal vagy Malik Jackson maradhat ki a DLből, Brooking az LB sorból ha nem épül fel nagyon gyorsan, ha igen akkor Mike Mohamed lehet h PSbe megy. CB-k közül senkit se hagynék ki, S közül pedig Bruton csak a ST miatt van bent. Ha offensbe vagy védelembe kell valaki, akkor azonnal repül nálam, mert azok azért fontosabbak a STnél.

Én szerintem még várok a saját rostertippel, legalább 1, de inkább 2 PS meccset. Azért mondjuk Moreno és weber esélyes lehet nálam odaérni rosterTIPPben is. A rosterWISHben persze azonnal felszabadul Ball helye 😊

Amúgy maga 24-26 az nem annyira abszurd. Persze a 25-25 a megszokott...

több mint 13 éve
Hát ha olyan hülyék vagyunk, hogy PM rizikós egészségügyi állapotával 2 QB-t teszünk keretre, ráadásul úgy, hogy a másik egy egyetemen is keveset játszott rookie, akkor az lesz az év vicce szerintem... 😛

Ezt a roster tippet eléggé D-heavy-nek érzem, minden poszton túl vannak tervezve (9 DL, 7 LB, 5-5 CB-S), közben az OL-ba csak 9 embert rakott, meg 2 QB-t. Át kéne ezt gondolni szerintem, bár még nem tudom kit nem tennék bele...

több mint 13 éve
CBS 53-mas roster tipp:
 www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/19871367
Nagyobb/érdekesebb nevek, akik nem férnek be náluk: Moreno, Hanie, Syd'Quan Thompson

Dumervil magabiztosan várja a szezont:
 sportsillustrated.cnn.com/2012/writers/jim_trotter/08/22/notebook/index.html

Egy kis Wolfe hype:
 denver.cbslocal.com/2012/08/22/broncos-rookie-derek-wolfe-proves-a-quick-study/
Ilyenkor rosszat még nem szoktak mondani senkiről, de azért amikor csapattársak és edzők ennyire elégedettek valakivel, az azért jót jelent.
Itt van róla egy PFF first impress is:
 www.profootballfocus.com/blog/2012/08/22/first-impressions-second-rounders-no-33-to-no-42/
"For Denver, Derek Wolfe is in a heavy rotation at defensive tackle as either the third or fourth player up. Against Seattle he also played outside, at defensive end (a la Red Bryant) on seven plays that I logged in the first half. While I only saw him for five plays against the Bears, he made up for that with 25 against the Seahawks.

My initial impression after his first game was excellent as on his second play he pushed Gabe Carimi back into the halfback blowing up a run and then, on the very next snap, sacked Jason Campbell as he stepped up in the pocket. Similarly, with the Seahawks, his early plays were impressive; getting inside RG, J.R. Sweezy to make the tackle to force a punt and later jolting Max Unger back to clog a lane. After that, though, the glamour faded and he looked easily controlled particularly when facing the two offensive tackles on the outside."

Hát a kettő együtt azért már biztató.

több mint 13 éve
...de én abszolút NEMszakmai okok miatt jobban örültem volna neki, mint manningnek. Még egyszer: nem szakmai okok miatt, nem kell jönni azzal, h szakmailag ez mennyivel jobb így nekünk. Ezzel tisztában vagyok.Black_Adder
Mit értesz "nem szakmai alapon"? Esetleg van valami köze MJD-nek Denverhez? Vagy egyszerűen csak szimpatikus a pali?peterk2005
szakmailag lehet modnani h így erősebbek lettünk, így több esélyünk van Super Bowlt nyerni, stb, viszont a sport nem csak erről szól. Nincs semmi bajom emberileg Manninggel. Valaki számára lehet ugyanannyira szimpatikus, mint nekem pl MoJo, ha már róla van szó.
Lehet h nem a legjobb kifejezés a NEMszakmai érvek, de a lényeg h:

Ahogy írtam MoJo a kedvenc aktív RB számomra. Manning miatt pedig egy másik, szívemhez közeli játékosnak kellett távoznia. Csupán ennyi.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
...de én abszolút NEMszakmai okok miatt jobban örültem volna neki, mint manningnek. Még egyszer: nem szakmai okok miatt, nem kell jönni azzal, h szakmailag ez mennyivel jobb így nekünk. Ezzel tisztában vagyok.Black_Adder
Mit értesz "nem szakmai alapon"? Esetleg van valami köze MJD-nek Denverhez? Vagy egyszerűen csak szimpatikus a pali?peterk2005
MJD jó arc, PM-et normális ember nem szereti
Ezt akartad hallani? 😀

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
Kényes témára tapintottál rá! Akarod? 😛 😀
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 331 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mit értesz "nem szakmai alapon"? Esetleg van valami köze MJD-nek Denverhez? Vagy egyszerűen csak szimpatikus a pali?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
ja, nem is azért írtam a carry+elkapás számot, merthogy az alapján vonzóbb célpont lenne, sőt pont ugyanazt hoztam ki a számokból mint te a korból: 2-3 évet.

Ez mondjuk nem is meglepő mivel az ilyen szintű futóknál az életkor és a futások száma között erős korreláció van...

több mint 13 éve
TD szerintem nem tökéletes példa, róla soha nem derült ki, hogy mennyi ideig bírta volna a terhelést, ha nem jött volna az az egy szerencsétlen mozdulat...

Ettől függetlenül valóban a carry-k és elkapások száma a lényegesebb adat, mint a kor, de MJD így se tűnik vonzóbb célpontnak, mint ha a kora alapján néznénk... 😊

több mint 13 éve
Mondjuk Portis most vonult vissza 30 évesen, MJD még csak 27, de már kapott azért ő is eleget, én nem is nagyon csodálom, hogy a Jaguars nem akarja hosszú távra lekötni, de olcsón így se adnák, inkább hagyni kéne szerintem... 😊StormST
Mivel h trade is kéne hozzá, meg nagy fizetés is valóban, de én abszolút NEMszakmai okok miatt jobban örültem volna neki, mint manningnek. Még egyszer: nem szakmai okok miatt, nem kell jönni azzal, h szakmailag ez mennyivel jobb így nekünk. Ezzel tisztában vagyok. Szakmai szemmel annak is örülök, h nem fog jönni MJD, a kettőt nem kell összekeverni.

Egyébként RBknél nem is annyira a kor számít, hanem a carrie. Ha egy RB labdát kap, az az esetek 95%-ban ütközéssel fog végződni. És míg a legjobb védőknek mondjuk 100-150 szerelése van egy szezonban, addig a legjobb RB-k kapnak 300+ carriet is 1 évben + az elkapások...

Terrell Davisnek pl. összesen 1655 futása és 169 elkapása volt. Összesen 1855× volt nála a labda.
MoJonak már most van összesen 1484 futása és 278 elkapása. Azaz összesen 1762 labdája...
Ha már szóbaa került CP neki: 2230 futása és 247 elkapása volt. Összesen 2477. Ez azért valamivel több, de ha ezekből indulunk ki, akkor se jósolok neki 2-3 eredményes évnél többet. [szerk]mármint Jones-Drew-nak Portis számai alapján[/szerk]

Persze Wyattnál is ott a pont, azok után h idehoztuk manninget, minket ezek egyáltalán nem aggasztanak 😀
Mondjuk bár nem szép ilyenbe belekötni, de ő ingyen jött és neki most adtunk ugyan 18 misit, viszont innentől bármikor ingyen cutolhatjuk. MoJo nem biztos h belemenne egy ilyen szerződésbe, és ingyen se lenne 😛 😊

Na mindegy több szó esett róla mint amennyit érdemel. Ballt meg nálunk úgy se szorítaná ki Jim Brown se... Valamivel biztos zsarolja a csapatot...

több mint 13 éve
Mondjuk Portis most vonult vissza 30 évesen, MJD még csak 27, de már kapott azért ő is eleget, én nem is nagyon csodálom, hogy a Jaguars nem akarja hosszú távra lekötni, de olcsón így se adnák, inkább hagyni kéne szerintem... 😊

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Érdeklődünk? MJD után:
 www.cbssports.com/general/blog/nfl-rapidreports/19871090/broncos-could-be-interested-in-maurice-jonesdrew-but-they-wont-want-to-mortgage-their-future
Egyrészt nagyon örülnék neki, a kedvenc aktív RB-m
Másrészt viszont nagyon drága lenne, és közelít ahhoz a korhoz, ahol az RB-k leszoktak rokkanni.

Szerintem nem tudunk még egy manning-méretű szerződést begyömöszölni a sapka alá, szóval az egész nagyon esélytelen...Black_Adder
Mondjuk ez egy „lerokkant”, öreg PM megszerzése után ennél a csapatnál nem lehet érv 😀
Azt persze adom, hogy ketten együtt tarthatatlanok lennének fizetésügyileg, de akkor is vicces 😊

több mint 13 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 659 — The Mathematician
én is szeretem Mojot de nem biztos hogy ideális lenne nálunk, és igen a szerződését is max cserével tudnánk ellensúlyozni amitől meg fázok mivel O#-ban nincs akit adhatnánk és ha a védelmet még gyengítjük azzal nem járunk jól

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 13 éve
Érdeklődünk? MJD után:
 www.cbssports.com/general/blog/nfl-rapidreports/19871090/broncos-could-be-interested-in-maurice-jonesdrew-but-they-wont-want-to-mortgage-their-future
Egyrészt nagyon örülnék neki, a kedvenc aktív RB-m
Másrészt viszont nagyon drága lenne, és közelít ahhoz a korhoz, ahol az RB-k leszoktak rokkanni.

Szerintem nem tudunk még egy manning-méretű szerződést begyömöszölni a sapka alá, szóval az egész nagyon esélytelen...

több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
OFF
Megkérnénk valamennyi Denver-szurkolót és érdeklődőt, aki elégedett volt az elmúlt egy évben meg úgy általában a blog cikkeivel, az lehetősége szerint támogasson bennünket a szavazatával az idei Goldenblog választáson is. Köszönjük! 😊
 denversports.blog.hu/2012/08/22/goldenblog_valasztas_2012_szavazz_rank

ON
Manning eddig isteni, soha jobb ne legyen. Remélem az opening day-en már Weber lesz a starter. 😀

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
[off]
Nem csak én tartom hülyének Kiszlát:
 www.cbssports.com/nfl/rapid-reports/post/19856771
Kedvenc "szakértőm" most azt találta ki, h mennyivel jobbak lennénk 3-4-ben.

JMD-vel játszottunk Fairbanks-Bullough 3-4-et, most 4-3 undert nyomunk.

DE: Sokkal nagyobb DE-k kellenének, most inkább gyorsak, és 4-3ban meg kell tudniuk verni az OT-t passrushban. 3-4-re is lenne emberünk: Wolfe, Garland, Vickerson, Warren és Bannan. 4-3ra itt van Doom, Wolfe, Ayers, Blatnick, Hunter, Beal és Von Miller is simán alkalmas a szerepre

DT: Ide is nagyobb darab ember kell 3-4ben, akit ráadásul jó eséllyel dupláznak. Jelenleg egy emberünk se illene ide. Zéró 0. Siligat vagy Bannant lehetne beállítani, de az csak kényszer megoldás lenne. Ellenben 4-3hoz jól állunk DT-ben: Wolfe, Garland, Vickerson, Bannan, Siliga, Unrein, Malik Jackson

OLB: 3-4-ben igazi passrusher OLB-k kénének, de covert is kéne tudni játszani. Annak idején ide pl. kicsinek gondoltuk Doomot, de aztán mondjuk mégsi jó volt itt is, de igazából csak passrushban. Von Miller és Doom lenne a két kezdő, Ayers és Hunter backup, ez még nem is lenne olyan rossz, de miért mozgatnánk a defensive rookie of the year OLB-nket? Mellesleg 4-3ra Von Miller, DJ, Woody, Trevathan sor mindenképp felveszi az előző névsorral is a versenyt.

ILB: Ugyanaz a névsor. DJ + Mays az mondjuk egy DJnyivel jobb Maysnél, ami nem olyan kevés.

Szóval természetesen kitudnánk állítani egy 3-4-es frontot is, de miért is lennénk jobbak? [szerk]főleg h NT-nk nem igazán lenne...[/szerk]
A coaching staff a 4-3-hoz ért.
4-3ba választottunk embereket a drafton.
Miért változtatnánk egy működő rendszeren?

Na ennél vakon is jobb a PFF 😛
[/off]

több mint 13 éve
Egyébként pont azon gondolkodtam, h Leonhard és Brooking eddig nem sokat tudott a csapattal edzeni.
Most legalább Leonhard majd megmutathatja magát a maradék 2 PS meccsen illetve a TC-n, de Brooking ha még sokáig nem épül fel sérüléséből nem hinném, h be kerül az 53-mas rosterre.

Pedig amikor igazoltuk őket, mindkettejüktől erre számítottam, és ha egészségesek valószínűleg fel se merült a kérdés.
Most viszont tényleg, mit tennél? Két veterán FA, akiktől 1 évig a csapatod erősödését várhatod ha felépülnek, vagy akik a TC-n végig edzettek, és a többi egészségessel versenyezve kivívták maguknak a roster helyet.

Brookingnál csak egy kis, vagy nem olyan kis húzódásról van szó, és emiatt kerülhet ki a ligából. Bár mondjuk ha nálunk nem is, de szezon közben ha felépül, valahova még simán elkelhet...

Amúgy ha már itt tartunk Quinton Carter valószínűleg a kezdő szerepet vesztette el a sérülése miatt, de ő most legalább már újra edzésbe állhatott.

És folytatva a sort, Hillman is edzésbe állhatott, noha ő se 100%os még, viszont ő mivel még rookie (korai körös), az ő helye biztos a csapatban és ha teljesen felépült elkezdhet előre lépdelni a DC-n. Ballnak nem szabadna akadálynak lennie előtte, mondjuk Ballnak senki előtt nem lenne szabad akadálynak lennie, mégis az, hiába ő a legrosszabb RB...

több mint 13 éve
Aktiváltuk Leonhardot a PUP-rólBlack_Adder
És ezt Joshua Moore bánhatta a legjobban, mert őt raktuk ki a keretből, hogy legyen hely, Boden pedig átvette tőle a 31-es számot...

több mint 13 éve
Aktiváltuk Leonhardot a PUP-ról