Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Storm!

Elway 1/1 volt. És így akkor szted azonnal kellett volna teljesítenie. Ahogy PM is.
Előtte meg azt írod mégsem várod el az azonnali jó teljesítményt.
(PMnek az első öt meccsén volt 55% pontossága 4 TD 12 IT). Ez biztos inkább utóbbira igaz, vagyis nem kell első pillanattól jónak lenni.

De van egy különbség mindenképp.
Tebow nem rookie. Vagyis ő már másfél szezon óta profi. Kezdőmeccse lehet 5 vagy 6 volt, de többön lépett pályára. Idén sem első meccsen kezdett, hanem tanulhatott most is. És az nagyon nem ugyanaz, mint draft után kezdeni azonnal starterként.

Tebow project. Rendben van, de egy első körös project. Ez nem ugyanaz (elvárásban) mint egy negyedik vagy későbbi kör, aki valóban ráér 3-4 év múlva teljesíteni. A Raidersben Pryor harmadik kör ,de ember nem gondolta JC kiesésével ,hogy pályára fog lépni kezdőként. Tebowt meg ti is tavaly is vártátok a pályára és ment is. Pedig Orton akkor népszerű volt év végén is (második kört ér tutira, én tévdek, hogy ezt nem látom (januárban)).

Nem jó az OL meg elkapók? Nem is régen ti dicsértétek őket, hogy jók. Decker is, Bay-Bay is, de még Royal is. Csak Orton nem találja őket.

Akárhogy is. Egy tipikus első körben QBt draftoló csapat mindig jó OL és WR állománnyal érkezik a következő szezonra?
Sztem ez inkább a kirívó eset. Akkor is teljesíteni kell. Szal ez nem Tebow egyedi peche. Mondom még egyszer: ne a TOP csapatokhoz hasonlítsuk a rebuilding gárdákat. (Mert az ő rövidtávú céljaiknak egy rookie QB beérése nem jó opció.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽
igen, valószínűleg itt lehetett a probléma, hogy félreértettük egymást. a "semmit" alatt úgy gondoltam hogy bradyhez vagy manninghez képest és úgy gondolom hogy "jóformán" nálunk nincs ekkore herce hurca mint tebow körül.
bocsánat ha valakinek/valakiknek érzéseibe "tiportam" az egész tebowing megjegyzéls csupán a lions játékosok hatására jött, és csak egy hozzászólást szántam rá. erre mi lett belőlle.

ez már olyan mint az egymás meggyőzése, ami nem fog bekövetkezni. de tényleg legye úgy ahogy storm aláírásában van 😉

most ennyire futotta mert sietek, de még talán kielemzem írásod 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 712 — SB 50 Champion @ Grund
lol gyerekek, storm és jc6 még másod vagy harmadjára leírva is azthiszik, hogy utálom tebowot. ez kész röhej! főleg jc6: "zsigerből utálja, stb". ez kész. be vagytok kokainozva vagy mi? 😀
(direkt ide írom, mert már valóban túlzás hogy nem lehetett a detroit topikban megérteni a dolgokat)
5 meccs alatt meg le van téve az asztalra a tudomány? csinált 2 15+-os ledolgozást az utolsó negyedben. maximális elismerésem! ez már az övé marad. de hol az istenben van az első három negyedben?Ventura
Én nem hiszem, hogy te utálod Tebow-t, ezt nem is állítottam. Én azt hiszem, hogy te súlyos értékelési problémákkal küzdesz, amikor róla van szó, mert vagy nem tudod vagy nem akarod tudni, hogy vele kapcsolatban milyen elvárásokat illik/illene felállítani...

Tudod, az a helyzet, hogy szerinted SEMMIT se tett le, szerintem meg épp eleget, hogy legalább a türelmet kiérdemelje. Hogy miért? Mert ő egy PROJEKT QB, egy olyan játékos, akiről minden épeszű, amcsi focihoz értő ember tudta már a draft előtt is, hogy átképzésre lesz szüksége, hogy alkalmazkodni tudjon az NFL-hez és ugyanekkor az őt kiválasztó franchise is alkalmazkodni tudjon hozzá...

Kicsit nézz vissza, szerinted 5 meccs után Brady, PM, Stafford, Brees, Elway vagy akármelyik másik top QB hogy állt? Elárulom, még a legtöbb így se. Mit kaptak érte? Türelmet. Bejött? Igen. Volt nekik nagy táboruk? Brady kivételével igen, mert a nagy részük magasan jegyzett pick volt és mint ilyen, egyből sokat vártak tőlük, kvázi messiásként várták őket...

Most már ideje lenne eldönteni, hogy ki mit akar:

- Tebow egy nem NFL-be való irányító, akinek sok volt még az 1/25 is és csak 3. körbe való lett volna maximum, ott is inkább TE-nek vagy HB-nek, magyarul leszarjuk, hogy mit tett college szinten? OK, de akkor 2-3 W-L mutatóval 158 passzból 4 INT-el illene békén hagyni, mert ilyen számoknál jobbat az ilyen véleményen lévők milyen alapon várnak el?
- Tebow egy jó, NFL-be való irányító, aki megérte az első kört, mert a college-ben all-time a legjobbak közt volt, csak mivel más rendszerben volt, mint ami a próknál van, ezért átképzésre szorul? 5 meccs alatt miért kellett volna megváltania a világot egy 4-12-vel végzett csapatnál, ahol eddig még a bizalmat se kapta meg és se a fal, se a WR sor nem igazán magas szintű és a playbook-ot se rá írták?
- Tebow-nak egyből bizonyítani kéne az NFL-ben, mert jó volt college-ben? No, aki ilyen hülye, hogy ezt várja tőle, nem véve figyelembe azt, hogy milyen rendszerből jön milyenbe, az ilyen hozzá nem értő emberekkel nem kívánok foglalkozni...

Egy 1/1-es irányító igenis, hogy legyen jó az első pillanattól kezdve, mert az a dolga. Egy 1/25-nél (korán) húzott és még a fanjai által is projekt QB-nak kikiáltott játékost nem 5 meccs után kell megítélni, de hinni lehet benne...

Szerintem egy projekt QB-hez képest igenis, hogy eleget tett le az asztalra, mivel már megcsillantotta a képességeiből a pozitív oldalt, amiket várok, hogy jó sok jöjjön belőlük később. Volt/van negatívum is? Igen, ő lenne az első, aki ezt elismerné, de a hibák jó része kijavítható (def felismerés, gyorsabb döntéshozatal), amiket viszont már tud, azok pont olyan dolgok, amik nem taníthatók...

Végül: "de hol az istenben van az első három negyedben?" kérded. Erre a válaszom: Ki nem szarja le? Megnyerte azt a két meccset? Meg. Szar statisztikákkal? Lehet. De újra kérdem: MEGNYERTE? Majd amikor szépségre meg statisztikákra kezdik játszani ezt a játékot, akkor lesz értelme az ilyen kérdéseknek, addig inkább csak szőrszálhasogatásnak tűnik. Elway 34 meccset nyert meg 4th quater comeback-kel. Pl. a The Drive. Szerinted ki a fenét érdekel, hogy mit csinált előtte azon a meccsen?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
be vagytok kokainozva vagy mi? 😀Ventura
Milyen az aki be van kokainozva? Csak nem hülyeséget beszél? :rolleyes:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lol gyerekek, storm és jc6 még másod vagy harmadjára leírva is azthiszik, hogy utálom tebowot. ez kész röhej! főleg jc6: "zsigerből utálja, stb". ez kész. be vagytok kokainozva vagy mi? 😀
(direkt ide írom, mert már valóban túlzás hogy nem lehetett a detroit topikban megérteni a dolgokat)
5 meccs alatt meg le van téve az asztalra a tudomány? csinált 2 15+-os ledolgozást az utolsó negyedben. maximális elismerésem! ez már az övé marad. de hol az istenben van az első három negyedben?Ventura
Emilio! Nemrég lettél 21 éves...fiatal, normális gyereknek tűnsz, nem olyannak, aki kötözködik a nála idősebbekkel. Jössz ide lol-ozni, nevetgélni, jópofiskodni, osztani az észt. Verbális, online háborút indítasz. De még mindig nem értjük mi a bajod. Elmondod? Hátha tudunk segíteni...
több mint 14 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽
5 meccs alatt meg le van téve az asztalra a tudomány? csinált 2 15+-os ledolgozást az utolsó negyedben. maximális elismerésem! ez már az övé marad. de hol az istenben van az első három negyedben?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Hol van haromT Atya?JC6
A pusztában, remeteként várja a feltámadást...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hol van haromT Atya?
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Most illegalitásban vagyunk, türelmet gyakorlunk, és nemsokára fel fog virradni a nap, az a nap...

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rég volt már istentiszteletünk, hol vannak a bíborosok, szerzetesek, hol van a pápa és az a pár sekrestyés fiú? 😀
több mint 14 éve
Lions | Calvin Johnson shined as a slot receiver in Week 8

Mon, 31 Oct 2011 09:21:46 -0700

Detroit Lions WR Calvin Johnson had six catches for 125 yards and a touchdown in Week 8. Of Johnson's six receptions, four were out of the slot position. Johnson made catches of 14, 17, 13 and 9 yards as a slot receiver. Denver Broncos CB Champ Bailey covered Johnson for most of the game when Johnson lined up outside. However, when Johnson was in the slot, Bailey stayed on the outside and other Broncos had to pick up the job.

Csak azért teszem be ide is,mert szó volt róla,hogy miért nem Champ fogta végig Megatront.Bazzani
Igen, ezt tudtuk. Csak azt nem tudom, hogy amikor Megatron bement slot-ba, akkor Champ-et miért nem küldtök be vele? Erre nem tudna értelmes választ adni egyik edző se, az biztos...

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
Lions | Calvin Johnson shined as a slot receiver in Week 8

Mon, 31 Oct 2011 09:21:46 -0700

Detroit Lions WR Calvin Johnson had six catches for 125 yards and a touchdown in Week 8. Of Johnson's six receptions, four were out of the slot position. Johnson made catches of 14, 17, 13 and 9 yards as a slot receiver. Denver Broncos CB Champ Bailey covered Johnson for most of the game when Johnson lined up outside. However, when Johnson was in the slot, Bailey stayed on the outside and other Broncos had to pick up the job.

Csak azért teszem be ide is,mert szó volt róla,hogy miért nem Champ fogta végig Megatront.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt hittem born again mint én. Hoppá 😀
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Szerintem félreértetted a "hites" dolgot. Mi itt örülünk neki. Engedtessék megjegyeznem, hogy ugyan olyan vallású vagyok, mint ő...

off.JC6
Milyen felekezetű Tebow?
(azt hiszem evangélikus egyébként vagy baptista).ulpianus
Ha jól tudom baptista.
több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szerintem félreértetted a "hites" dolgot. Mi itt örülünk neki. Engedtessék megjegyeznem, hogy ugyan olyan vallású vagyok, mint ő...

off.JC6
Milyen felekezetű Tebow?
(azt hiszem evangélikus egyébként vagy baptista).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Az NFL.com-on még mindig ugyanaz megy, hogy a nagy szakik védik a saját tavalyi draft előtti jóslataikat. Ha Tebow jól játszik, akkor hallgatnak, mint szar a gazban, amikor nem megy neki, akkor verik a mellüket, hogy mennyire igazuk volt. Szánalmasak...

Megvolt a heti első sajtótájékoztató: Fox bejelentette, hogy Tebow a következő meccsen még biztosan kezdő lesz. Azt mondta, hogy Tebow egyre jobban kezdi megismerni a támadójátékunkat és az edzők is egyre jobban megismerik őt, ő látott javulást, csak a turnover-ekkel volt a gond. Elismerte, hogy az edzőknek és persze neki is, jobb munkát kell végezniük. A küzdéssel nincs gond szerinte. Tebow szerinte meg fogja nézni a felvételeket és biztos benne, hogy mindent meg fog tenni, hogy kijavítsa a hibákat, mivel a hozzáállása megfelelő. Chris Harris-től látott jó és rossz dolgokat is, pl. a Scheff play-nél se védekezett rosszul, csak peche volt. (arról szvsz nem Harris tehetett, hogy majom módon őt küldték Megatron-ra, ezt legalább félidőben javítani kellett volna) Fox még elismerte, hogy talán nagyobb nyomás alá kellett volna helyezni Stafford-ot, mert ez is kevés volt. Kuper-t dicsérte még végül, mármint a Suh ellen végzett munkáját. (mondjuk valóban eléggé kivette a játékból 😊 )

több mint 14 éve
Béczkó 1 264
Egyet értek veletek abban, hogy Tebow nak több lehetőséget kellene még biztosítani. Nem értem az edző miért kételkedik benne, 2 meccset játszott csak. Én úgy gondolom a következő drafton nem irányítót kellene főként választani, az van bőven a Broncosnak, szerintem inkább a védelmet kellene erősíteni tovább. Nézzük meg Rodgers milyen védelmet kap a Green Bay-ben, ha Tebow is ilyet kapna, akkor többet tudna mutatni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

off.JC6
nem értem félre, nem nektek szólt. csak úgy..petey
elnézést, félreértettem 😊
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár

off.JC6
nem értem félre, nem nektek szólt. csak úgy..

több mint 14 éve
Törölt felhasználó

off.
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Tebow úgy játszott mint egy rookie QB, ennyi. az OL sem segítette ki, Elway meg eltradelte az egyik legjobb célpontot, Lloydot.
Nem lesz szép kezdet, és folytatás, de Tebow-t ide rakta az Úr 😊 akkor itt a helye.

Az hogy nyíltan vallja a hitét miért gond? Kurt Warner is ezt tette, Kitna meg pláne. Arról hogy a média így túlhypolja nem ő tehet. gondolom nem bánná ha leszállnának róla, de ez egy ilyen milliárdos biznisz, el kell viselni. én drukkolok neki.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d823a4c8c/article/lions-defender-calls-tebow-a-joke-following-decisive-victory?module=HP11_hot_topics

Ezt a hsz-t nagyon adom:

"I have been a Broncos fan a very long time, and in the times when we were not successful at winning games we were still a winning organization. The Lions were so terrible they couldn't even keep one of the best of the best running backs in football history happy. The Lions are over due for victory. But there are other teams that will put them in their place. Tebow will continue to be criticized on and off the field for openly being a christian. Amen for someone who stands up for what they believe in, and boo for those of you whom obviously know nothing of sportsmanship."
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Érdekes felvetés.
Sokan nem értik a Tebow imádatot. Vannak akik évente 2× ha kikapnak és után kriptahangulat, úgy nehéz felfogni, h mi évente ha 2× nyerünk akkor azoknak örülünk. Tebow nélkül szoptunk kikaptunk, ő hozott egy kis színt a játékba, volt értelme miért nézni. Ezért szeretjük, ezért a Tebowizmus, ezért ragaszkodunk hozzá, ezért nem akarjuk h lecseréljék.

DE!
Valljuk be, ha a szezon végéig semmi előrelépést nem mutatna, akár azért mert lecserélik, akár azért mert végig szarul játszik, top5 pick egy erős QB classban, ki nem húzna új irányítót?

Én remélem Tebow marad, de az csak úgy lehetséges, és CSAK úgy van értelme, ha kitudja vinni a csapatot top10-en kívülre, ahol már kimegy a 3 sztár QB.

Fölösleges más csapatokat nézni, máshol hogy bánnak a QB-kkal, Romo korábban rekodokat döntött a Dallasszal nem fogják 1 meccs után lecserélni, Tebownak összesen van 2 győzelme, még ha nem is akármilyenek. Tebownak se Romoval kell foglalkoznia, hanem a saját játékával.

Én csak azt nem értem h Fox vagy Elway direkt akarja-e megbuktatni, vagy miért nem raknak 1 TE-et h védje a vakoldalt. Miért nincs több keresztbe mozgás a WRektől? Azokból hozzuk a yardokat. Azok a buzi 40+ yardos nehéz passzok, h a maradék önbizalmát is kiirtsák. Egy rossz formában lévő QB-val pont nem ilyeneket kéne hívni... A Lloyd tradet hagyjuk is, és akkor mi lenne, ha Royalt is sikerül eladni egy 6. körösért, Orton lenne a célpontja???

szerk: Camet meg most nehéz lenne szapulni. K*rva jól játszik. És Tebow szempontjából az égvilágon semmi jelentősége nincs, ahogy Romonak se. Ha már azzal védjük Tebowt h más is szar, vagy h más seggét meg miért nyalják, akkor tényleg nagy gondban vagyunk. Ja amúgy tényleg nagy gondban vagyunk, de szvsz jobb most ha béként hagyjuk Romot és NewtontBlack_Adder
Tényleg nem akartam, hasonlítgatni, igazad van, DE nem ő volt az egyetlen aki szarul játszott a héten. És az ilyen tetvek, mint Hoge ebből vonják le a következtetést, hogy soha nem lesz belőle irányító+semmit nem fejlődött stb... Még fel van háborodva, ha Tim Hasselbeck azt mondja neki, hogy 5 kezdő meccsből nem szabad messzemenő köv. levonni.

Nem tehetek róla Newton meg nekem nem szimpatikus, mert egy nagyképű majom. Egyébként ő mit ér vele, hogy rekordokat döntöget? A csapata ott tart ahol mi. Tebownak nem a statok a fontosak, hanem az, hogy a csapat nyerjen. És ahogy írtad ezért szeretjük, mert azt akarja, amit mi: hogy győztesek legyünk.

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Érdekes felvetés.
Sokan nem értik a Tebow imádatot. Vannak akik évente 2× ha kikapnak és után kriptahangulat, úgy nehéz felfogni, h mi évente ha 2× nyerünk akkor azoknak örülünk. Tebow nélkül szoptunk kikaptunk, ő hozott egy kis színt a játékba, volt értelme miért nézni. Ezért szeretjük, ezért a Tebowizmus, ezért ragaszkodunk hozzá, ezért nem akarjuk h lecseréljék.

DE!
Valljuk be, ha a szezon végéig semmi előrelépést nem mutatna, akár azért mert lecserélik, akár azért mert végig szarul játszik, top5 pick egy erős QB classban, ki nem húzna új irányítót?

Én remélem Tebow marad, de az csak úgy lehetséges, és CSAK úgy van értelme, ha kitudja vinni a csapatot top10-en kívülre, ahol már kimegy a 3 sztár QB.

Fölösleges más csapatokat nézni, máshol hogy bánnak a QB-kkal, Romo korábban rekodokat döntött a Dallasszal nem fogják 1 meccs után lecserélni, Tebownak összesen van 2 győzelme, még ha nem is akármilyenek. Tebownak se Romoval kell foglalkoznia, hanem a saját játékával.

Én csak azt nem értem h Fox vagy Elway direkt akarja-e megbuktatni, vagy miért nem raknak 1 TE-et h védje a vakoldalt. Miért nincs több keresztbe mozgás a WRektől? Azokból hozzuk a yardokat. Azok a buzi 40+ yardos nehéz passzok, h a maradék önbizalmát is kiirtsák. Egy rossz formában lévő QB-val pont nem ilyeneket kéne hívni... A Lloyd tradet hagyjuk is, és akkor mi lenne, ha Royalt is sikerül eladni egy 6. körösért, Orton lenne a célpontja???

szerk: Camet meg most nehéz lenne szapulni. K*rva jól játszik. És Tebow szempontjából az égvilágon semmi jelentősége nincs, ahogy Romonak se. Ha már azzal védjük Tebowt h más is szar, vagy h más seggét meg miért nyalják, akkor tényleg nagy gondban vagyunk. Ja amúgy tényleg nagy gondban vagyunk, de szvsz jobb most ha béként hagyjuk Romot és Newtont

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains
Most néztem meg, a dallas-phili meccset, és nehogy azt mondja nekem valaki, hogy pl Romo jobban játszott mint Tim. Pont olyan homály passzai voltak neki is. És tuti, hogy őt nem fogják lecserélni/ill. már évek óta nem cserélik le.
Tegnap nálunk az egész csapatnak annyi köze volt valamihez is, mint mondjuk kurvának a jámborsághoz. Nem csak TT-n ment el a meccs. Hülye, aki ezt nem látja.

szerk: meg egyébként az NFL primetime-ban épp most savazzák TT-t. De egy tenyérbemászó figura az a Merrill Hoge. Bezzeg Newtont nyalja mint állat. "Cam do it again" stb ááááááááááá

There is only one person that carries the ball right here!