Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 14 éve
Ezt elb@sztam... Még csak akarjuk aktiválni, természetesen, eddig még senkit nem raktunk ki.kit basztunk ki mccarthy miatt?haromtMoreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kit basztunk ki mccarthy miatt?Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.akike
több mint 14 éve
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊StormSTJa és talán belátjuk, hogy érdemes csak WR-ként számítani rá, és megkímélni a KR okozta sérülésektől.
S posztra aktiváltuk a PS-ből Kyle McCarthy-t elsődlegesen ST feladatokra.

több mint 14 éve
Moreno és Bay-Bay ma már teljesen edzett, utóbbi az utolsó két napon tünetmentes volt, így a játéka elég valószínűnek tűnik vasárnapra... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
StormST összefoglalója a Ravens elleni mérkőzésünkről:http://denversports.blog.hu/2010/10/14/broncos_at_ravens_baltimore_i_vendegjatek_amit_szivesen_elfelejtenenk
😉
több mint 14 éve

több mint 14 éve
Injury report:DNP: Ayers, Dawkins, Goodman, McBath, Bay-Bay, Woodyard
LP: Moreno, Larsen
FP: Haggan, Andre Brown
Érdekes módon Jamal is edzett, pedig ő csütörtökön nem szokott, valamint valamilyen okból Beadles az első csapattal edzett és kapott több snap-et is RT-ben Harris helyén. Én Daniels-ről még nem olvastam semmi konkrétat, de úgy tűnik most is Hochstein lesz a kezdő...

több mint 14 éve
Moss-al nyerni... 😀Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbiBlack_AdderShawne Marrimen? 😛Black_AdderKint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormST
Igazából ez edzői és GM kérdés. Le kell ülni beszélni vele, mert lehet, hogy csak a szar közegtől tűnik ő is szar embernek... 😛

több mint 14 éve
Igen, én se tudom, h mi lenne jobb: Mossal kiszopni, vagy Merrimannel nyerni. Talán mégis inkább az előbbiKint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛StormSTChris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.Shawne Marrimen? 😛Black_Adder
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Kint elindultak róla a tippelések, de ez csak akkor lesz aktuális, amikor már nem lesz sérült. Nem lenne nagy hülyeség, ha nem lenne akkora fasz, amekkora... 😛Shawne Marrimen? 😛Black_AdderTermészetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.Höri

több mint 14 éve
Shawne Merriman? 😛Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...haromt
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Chris Ellis-t 3 napja rakta ki a Bills.
mind az öt meccsükön játszott, szerintem rá kéne lecsapni az FA-k közül, jobb képességű, mint Barnes.

több mint 14 éve
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-tThundersNFLJMD-vel én most kivárásos állásponton vagyok. A sérülésekről nem ő tehet, a 2-3 mérleg nem vészesen rossz, most viszont kezd szorulni a hurok az Ayers-Dawkins páros kiesésével, ezt kéne valahogy megoldani, kíváncsian várom a megoldást, ha nem is a Jets ellen, a Raiders ellen mindenképpen...

több mint 14 éve
Látom JMD-t nagyon "szeretitek" akárcsak LoMo-t
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
bocsánat hogy erre nem gondoltamHa Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromthttp://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛TheMileHighCity
több mint 14 éve
Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? haromthttp://www.inewscatcher.com/timages/f26e6a3cdffcffabd256aad472664fbe.jpg
😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Természetesen az egyetlen valamire való FA OLB-t is hagytuk hogy aláirassa a Chargersz Antwan Barnes személyében. Okos vagy JMD.Ha Moss/Hunter megsérül a Jets ellen akkor ki lesz az OLB? Martindale beáll? Ő max DT-nek...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Law nem lenne rossz, mert szegény Cox-nak kicsit sok, hogy lassan minden meccsen kezdő, főleg ugye hogy Champ a párja, Jones meg úgysem megoldás. Mondjuk én Thompson-ra is kíváncsi lennék már, az előidényben jó volt, viszont ha jól emlékszem még egyik alapszakasz-meccsen sem öltözhetett be, pedig lehetne returner is, nehogy Bay-Bay után Royalt is legyalulják.játszott Thompson szinte minden meccsen. Igaz csak coverteamben, meg a hailmary passzoknál.
LB-nek hozni kéne DJ tesóját. 😊TheMileHighCity
Cox alapvetően nagyon nem rossz. Sőt. Nincs azzal gond hogy ő a kezdő, azzal van a baj, hogy Nate Jones a nickel...
több mint 14 éve
Most látom, hogy Orange Sunday lesz. Itt az ideje, abban megrakjuk őket. 😊
több mint 14 éve
Law nem lenne rossz, mert szegény Cox-nak kicsit sok, hogy lassan minden meccsen kezdő, főleg ugye hogy Champ a párja, Jones meg úgysem megoldás. Mondjuk én Thompson-ra is kíváncsi lennék már, az előidényben jó volt, viszont ha jól emlékszem még egyik alapszakasz-meccsen sem öltözhetett be, pedig lehetne returner is, nehogy Bay-Bay után Royalt is legyalulják.LB-nek hozni kéne DJ tesóját. 😊
több mint 14 éve
Nekem már megvannak a kiszemeltjeim.Law nekem is eszembe jutott, Harrison se lenne rossz, bár annyi időre nem esett ki Dawk, viszont Vrabel elég esélytelen szerintem... 😊
Trade for Vrabel (Ayers helyére)
Sign Ty Law (Goodman helyére)
Sign Rodney Harrison (Dawkins helyére)
Igazi JMD move lenneharomt

több mint 14 éve
Bruton fog kezdeni Dawkins helyén. Tavaly már kezdett nem is tudom ki ellen. Kikaptunk mert a szezon második felében volt, de jól vágta a fátharomtInkább ő, mint Nate Jones, Bruton-tól nem félek annyira. Inkább Moss-tól, de tőle nagyon... 😛
Még szerencse, hogy hazai pálya és Prater talán rúg pár egészséges touchback-et, mert KO coverage nem nagyon lesz, elég, hogy punt-oknál fogunk szopni, mint a torkos borz... 😛

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bruton fog kezdeni Dawkins helyén. Tavaly már kezdett nem is tudom ki ellen. Kikaptunk mert a szezon második felében volt, de jól vágta a fát
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem már megvannak a kiszemeltjeim.Trade for Vrabel (Ayers helyére)
Sign Ty Law (Goodman helyére)
Sign Rodney Harrison (Dawkins helyére)
Igazi JMD move lenne
több mint 14 éve
Fú mennyi jó hír így egyszerre 😡Ayers, Goodman, Dawkins, McBaath, Woodyard...
Adalius Thomast hozta volna szvsz amikor Doom megsérült, ha tényleg akarja.
Goodman sérülésében annyi jó van, hogy sok lehetőséget kap. több tapasztalatot szerez, és hamarabb felveszi az nfl ritmusát. De azért jobb lenne, ha mihamarabb visszatérhetne...