Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"Demaryius Thomas suffered an injury to his Achilles tendon on Wed. while working out in Ga. His recovery is expected to take 6-8 months." - DP
hahahaha, fuckoff 😕pc_x
és egy kemény adalék:

a hasonló sérültek 36%-a soha többet nem játszott az NFL-ben.

több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
"Demaryius Thomas suffered an injury to his Achilles tendon on Wed. while working out in Ga. His recovery is expected to take 6-8 months." - DP
hahahaha, fuckoff 😕

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megsérült bay bay http://twitter.com/VicLombardi/statuses/35822583668674560Höri
csodálatos. Fantasztikus befektetés volt kedves JMD. Esetleg a draft lapokon nem csak azt kellett volna elolvasni hogy milyen rendes gyerek, hanem azt is, hogy hozzá képest egy villanykörte golyóálló...
több mint 14 éve
pc_x 943 — Red Fist
Az jó, achilles szakadás, kb. millió hónap :/

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
megsérült bay bay http://twitter.com/VicLombardi/statuses/35822583668674560

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
senki nem vesz 1/2-tőt
minden évben nyomják az top pickek cseréjét, de akkor sem reálisak.
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 327 — we almost always almost win
Sok pozícióra kéne erősíteni ezért kerülhet szóba, de szvsz nagyon kéne vagy PP vagy ha marad Bailey akkor meg Fairley /*vagy Dareus*/. Lehet megpróbáljuk kicentizni PP-t, hogy 1/5 körül vigyük, de nem hinném...
Pick gyűjtésre inkább eladjuk Ortont valszeg.

Hogy mit kérünk cserébe, ha cseréljük? Hál' Isten már nincs itt JMD, hogy elkúrja úgyhogy az eredeti értéktáblázat mérvadó lehet:
http://sports.espn.go.com/nfl/draft06/news/story?id=2410670
És itt van hozzá egy kalkulátor is:
http://www.calculatorsoup.com/calculators/games/draft-pick-value.php

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Én nem hiszem, hogy a Denver elcserélné az 1/2-t, nem látok benne sok rációt, volna kire ellőni.

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Sziasztok!

Mit lehet tudni az esetleges draftcetli cseréről?(1/2)

Mit kérnek érte cserébe és miért jó ez?

több mint 14 éve
Kash Kiefer (P) jön workoutra

ezt találtam róla:
http://www.youtube.com/watch?v=XilY6gVRNIw

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Mi van már??? Royalt műteni kellett? :o 😕

Denver Broncos wide receiver Eddie Royal is recovering from an offseason hip operation
Team spokesman Patrick Smyth said Monday the Broncos hope Royal "will be ready for OTAs in late May."akike
hát ilyenek mindig vannak. Nem ambuláns beavatkozások, vsz valami olyan amit terveztek. Sok játékos műtteti meg magát az offseason elejénharomt
Állítólag 6 hónapot kell kihagynia. Am Marshallnak is volt nemrég, és nem hátráltatta őt

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor

😂

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Denver Broncos wide receiver Eddie Royal is recovering from an offseason hip operation
Team spokesman Patrick Smyth said Monday the Broncos hope Royal "will be ready for OTAs in late May."akike
hát ilyenek mindig vannak. Nem ambuláns beavatkozások, vsz valami olyan amit terveztek. Sok játékos műtteti meg magát az offseason elején
több mint 14 éve
akike Denver Broncos North Carolina Tar Heels 811 — Move the Chains

Team spokesman Patrick Smyth said Monday the Broncos hope Royal "will be ready for OTAs in late May."

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Sobri, a seattlei Mike Williams kapta a szavazatokat, nem a Tampás.tenorx
Tudom. És a tampás rookie Blount is kapott egyet. Nekem ez a morbid.Sobri Jóska
Na ez nekem kimaradt. Hát akkor valakit lefizetett 😀
több mint 14 éve
Tudom. És a tampás rookie Blount is kapott egyet. Nekem ez a morbid.

több mint 14 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
Ő Legarrette Blount-ra gondolt, aki kapott 1 szavazatot... 😛

Mondjuk őt én se vágom. Azért, mert undrafted lett, majd onnan is kirakták? Na püff neki, ez nem comeback, csak pár idióta GM/HC, aki nem vette észre a tehetséget... 😛

Schefter is csodálkozott, hogy Lloyd kimaradt, pedig ő nem egy Broncos fan, még ha nem is utál minket...

Én személy szerint még Hillis-t is a listára tenném, Cassel meg Blount meg eszembe se jutott volna... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Sobri, a seattlei Mike Williams kapta a szavazatokat, nem a Tampás.
több mint 14 éve
CPoY: Giga LOL. Az ok, h az exsittesre szavaznak, de hogy gyakorlatilag csak rá. És Cassel mire fel kapott 2-t, ha Lloyd egyet se... Szánalom

szerk: Az is érdekelne, h az a 8 szavazat miben látta Mike Williamset jobbnak Lloydnál... Csak mert ha Lloyd nem visszatérő, akkor ő még úgy se. És az idei szezonjukat tekintve meg Lloyd volt a jobb. Szerintem ez egyértelmű, erre...

Úgy tűnik Denver túl magasan van nem látnak ide fel a szakértők...Black_Adder
Az, hogy sittes már a múlt. De egy CPOY szavazás, amin egy rookie kap szavazatot, az mennyire morbid már.
Miért, hogyan, vakok szavaztak, vagy mi?!

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Végre Shannon. Let him off the hook, JB 😀
több mint 14 éve
Sharpe: Welcome to the HOF 😊 Szentségtörés lett volna ha idén se kerül be.

Rajna: Senki nem kérdőjelezte meg a már bent lévő játékosok helyét. Amit írtál az igaz, de abból is az látszik, h Sharpe az elkapó TE-ek úttörői között volt, ami +1 érv a HOF tagsága mellett

CPoY: Giga LOL. Az ok, h az exsittesre szavaznak, de hogy gyakorlatilag csak rá. És Cassel mire fel kapott 2-t, ha Lloyd egyet se... Szánalom

szerk: Az is érdekelne, h az a 8 szavazat miben látta Mike Williamset jobbnak Lloydnál... Csak mert ha Lloyd nem visszatérő, akkor ő még úgy se. És az idei szezonjukat tekintve meg Lloyd volt a jobb. Szerintem ez egyértelmű, erre...

Úgy tűnik Denver túl magasan van nem látnak ide fel a szakértők...

több mint 14 éve
Matt Cassel 2 szavazat a CPOY-on. És Blount 1. 😂 Vagyis ez is no comment kategória.

több mint 14 éve
Közben azt a díjat is kiosztották, amiben azt hihettük, hogy egy kicsi esélyünk lesz, de ezek szerint Lloyd szezonja nem volt méltó a szavazóknál a Comeback PoY címre, egyetlen voksot se kapott... 😛

Nem azt mondom, hogy én nem Vick-nek adtam volna, én csak 1-2 szavazatot vártam volna...

Végül is csak egy olyan WR-ről beszélünk, aki az után lett a legtöbb yard-ot elkapó WR a ligában, hogy 2 csapat (meg kb. az egész NFL) totál leírta, pedig pár évvel előtte volt egy majdnem 750 yard-os szezonja, ami után egy 3. és egy 4. körös pick-et adtak érte. De ez úgy látszik 1 szavazatra se volt elég. Valahol biztos van ebben is logika, csak én nem látom... :mad:

több mint 14 éve
Véééégre bent van!!!! 😀

Tovább már nem merték húzni... 😊

Rajna: természetesen azok a TE-k, akik már bent vannak mind megérdemelten vannak bent, ez nem is vitatható... 😊

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
sokat mondó táblázat:
Shannon Sharpe és a HOF TE-ek

De úgy is idén is ő marad ki, már 3. éveBlack_Adder
Egyrészt megérdemelte, másrsézt ez a táblázat egy gigantikus szemfényvesztés, Winslow-n kívül a többi elsősorban blokkolt, azokban az időkben a TE nem egy plusz WRt jelentett, mint most néhány csapatnál. Winslow pedig kevesebb időt töltött el a ligában, átlagban felül is múlja (ettől még elismerem, hogy öt évvel tovább sztárnak lenni sokkal szebb dolog, mint kevesebb, de valamivel jobb átlagú idényt hozni). A blokkolást pedig nem nagyon lehet számokban mérni, de nem érdemtelenül vannak benn ezek az emberek a HoFban (ahogyan Sharpe sem, csak nem feltétlenül jobb, mint akár Ditka vagy Mackey).