Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 15 éve
StormST Denver Broncos 13 239 — SB 50 Champion @ Grund
Litton-nál arra lehet szavazni, hogy hiba volt-e 2008-ban kirúgni Shanny-t...TheMileHighCity
Jah, azt láttam. Szerintem a kirúgás nem volt hiba, csak ami utána jött... 😛StormST
Arra jó volt az azóta eltelt két év, hogy megtudjuk, milyen edzőt NEM akarunk magunknak... 😊

Remélem, most egy megfontoltabb, elkötelezettebb, szerényebb, csendesebb, tapasztaltabb trénert fogunk találni. Mondjuk Studesville is megfelelő lehetne az eddigiek alapján, de megértem, ha komolyabb nevet akarunk, de benne pl érezném az alázatot az iránt, hogy felvirágoztassa a csapatot.TheMileHighCity
Az a baj, hogy nekünk nem csak HC, hanem OC és DC is kell, azt viszont egy belső ember HC-á előléptetésével nem lehet könnyen megoldani. Inkább jöjjön külső ember kész tervekkel a stábjáról...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Litton-nál arra lehet szavazni, hogy hiba volt-e 2008-ban kirúgni Shanny-t...TheMileHighCity
Jah, azt láttam. Szerintem a kirúgás nem volt hiba, csak ami utána jött... 😛StormST
Arra jó volt az azóta eltelt két év, hogy megtudjuk, milyen edzőt NEM akarunk magunknak... 😊

Remélem, most egy megfontoltabb, elkötelezettebb, szerényebb, csendesebb, tapasztaltabb trénert fogunk találni. Mondjuk Studesville is megfelelő lehetne az eddigiek alapján, de megértem, ha komolyabb nevet akarunk, de benne pl érezném az alázatot az iránt, hogy felvirágoztassa a csapatot.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Jah, azt láttam. Szerintem a kirúgás nem volt hiba, csak ami utána jött... 😛

több mint 15 éve
Litton-nál arra lehet szavazni, hogy hiba volt-e 2008-ban kirúgni Shanny-t...

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi Joe 😊
több mint 15 éve
Köszi Sobri! Szerintem jól nézek ki. 😀 Aztán a baseball-szezonra jön vissza Tulo. 😛

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
még egy future contract. Manny Ramirez. Persze nem AZ a Manny 😊
Nagy disznó OL aki nem volt rossz, de szét van kúrva a térde. Bár kezdett párszor a Lionsban
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 483
Tebow interview
kb minden szóba kerül benne 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 090 — #NoStress
Tessék.

TheMileHighCity:

JC6:

Más valakinek? 😊
Várom a kedvenc igehelyeket pm-ben, és már készül is.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ortont hivatalosan is áruljuk egy 2. körös pickért
Várható volt, de azért az új edzőt megvárhattuk volna vele...Black_Adder
Mint mondtam: sajnálom Ortont...

Azért az se semmi, hogy annyi év vesződés után JC meg a PO-ban játszhat...
több mint 15 éve
Ortont hivatalosan is áruljuk egy 2. körös pickért
Várható volt, de azért az új edzőt megvárhattuk volna vele...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Egyébként nem akarjuk felkérni O'Dowd-ot a Rockies-ból, hogy segítsen kicsit? Azok után, amiket Tulo, De La Rosa és CarGo esetében összehozott, lehet, hogy Champ és Graham esetében is lendíteni tudna a dolgokon... 😛StormST
Graham ára nem valószínű hogy az egeket verdesné jelen állapotban

Tulo-val nem volt nehéz megállapodni miután kurvára túl lett fizetve, CarGo is el lett sietve, azért olcsóbb.
Mágus nem kellett a szerződésekhez 😛
több mint 15 éve
Egyébként nem akarjuk felkérni O'Dowd-ot a Rockies-ból, hogy segítsen kicsit? Azok után, amiket Tulo, De La Rosa és CarGo esetében összehozott, lehet, hogy Champ és Graham esetében is lendíteni tudna a dolgokon... 😛

több mint 15 éve
tenorx 14 203 — fő libsi
Hmm most olvasom h jön hozzátok interjúra Mark Mularkey Falcons OC. Nem szeretném ha távozna. Kikről lehet már tudni h jönnek hozzátok interjúra?empty taxi
Egyébként Mikenak hívják 😀
több mint 15 éve
Hmm most olvasom h jön hozzátok interjúra Mark Mularkey Falcons OC. Nem szeretném ha távozna. Kikről lehet már tudni h jönnek hozzátok interjúra?empty taxi
Mularkey-t a fél NFL csábítja, csak szólok, hogy esélytelen a maradásaJJ Tiller
Tod h van ez a lepényhal meg utoljára...empty taxi
Mularkey az első bejelentett, mármint a helyi Studesville után persze. Elway az Orange Bowl-ra részben Harbaugh miatt ment, de arról nincs hír, hogy interjú lesz-e vele. Más még nem volt eddig...

több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 376 — NFL bracket champion '26
Mularkey-t a fél NFL csábítja, csak szólok, hogy esélytelen a maradásaJJ Tiller
Tod h van ez a lepényhal meg utoljára...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 231 — no es importante
Mularkey-t a fél NFL csábítja, csak szólok, hogy esélytelen a maradása

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 376 — NFL bracket champion '26
Hmm most olvasom h jön hozzátok interjúra Mark Mularkey Falcons OC. Nem szeretném ha távozna. Kikről lehet már tudni h jönnek hozzátok interjúra?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 090 — #NoStress
Annyit csinálok, amennyire igény van, nem fogok legyártani tízezret 😊
Aki akar ilyen sig-et, az írja meg melyik idézetet kéri, és azt megcsinálom.

több mint 15 éve
Egyébként már college-ban is használta az idézeteket, szerintem azok közül is érdemes válogatni, hogy ne csak háromból lehessen. 😊

http://www.associatedcontent.com/article/2546065/tim_tebow_bible_verses_game_by_game.html

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Oké.
Várom mindenkitől a kedvenc idézetét, és azt ebben az egyenformátumba beleillesztem.
Hajrá 😊Sobri Jóska
Azokat rakd rá, amiket eddig Tebow kiírt a meccsek előtt/alatt 😊pc_x
Ezt az idézetet pont az első kezdése előtt írta ki Tebow /*@raiders*/, egyébként is ez volt a legtalálóbb szvsz...Black_Adder
azt tudom, de szerintem a Köcsögz elleni is elég találó volt, meg van jópár 😊 pl college meccsein kiírtak 😊

több mint 15 éve
Mindenki hordja ugyanazt? Szerintem ütősebb lenne, ha ugyanezen formában más-más idézetekkel csinálnál sig-eket, és tudnánk válogatni kedvünkre. 😉TheMileHighCity
Oké.
Várom mindenkitől a kedvenc idézetét, és azt ebben az egyenformátumba beleillesztem.
Hajrá 😊Sobri Jóska
Ezt az idézetet pont az első kezdése előtt írta ki Tebow /*@raiders*/, egyébként is ez volt a legtalálóbb szvsz...

több mint 15 éve
Mindenki hordja ugyanazt? Szerintem ütősebb lenne, ha ugyanezen formában más-más idézetekkel csinálnál sig-eket, és tudnánk válogatni kedvünkre. 😉TheMileHighCity
Oké.
Hajrá 😊Sobri Jóska
Azokat mindenképp, meg szerintem kiolvasom az egész lányregényt, hátha akad még egy-két aranyköpés benne. 😀

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
pc_x 943 — Red Fist
Minden tebowista szerzetesnek és egyéb tisztségviselőnek őszinte szívvel és nagy szeretettel készítettem ezt a sig-et.
Viseljük bátran, árasszuk el vele a fórumot😊

http://img694.imageshack.us/img694/9412/tebow16.jpgSobri Jóska
Oké.
Hajrá 😊Sobri Jóska
Azokat rakd rá, amiket eddig Tebow kiírt a meccsek előtt/alatt 😊

több mint 15 éve
@ulpianus:
Orton megbízható játékos, aki mögött ha más nem 1-2 évig tanulhat mögötte egy tehetséges fiatal irányító, akit így nem kéne rögtön a mély vízbe dobni.
Amíg játszott úgy is top5 volt, h az utolsó 2 meccse nagyon rosszra sikerült. Igaz JMD rendszerében, és nagyon jó elkapók mellett, pont mint Cassel, de Ortonnak gyengébb volt az OL...

Szvsz reális érte 2. kört kérni, hogy kapunk-e érte az más kérdés, azt sose lehet tudni. Casselért se a 2. kör volt sok, hanem a fizetése. Most meg jöhet a drafton akár 4 olyan QB is akiről vélekedhetnek úgy, h rögtön kezdhetnek, ez csökkenti a sikeres trade esélyét, de most még az álmodozás fázisban vagyunk 😊

Egyébként nincs köztük nagy különbség szvsz, de én Ortont továbbra is jobbnak érzem Casselnél, de ebbe a vitába nagyon nem akarok belemenni.