Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szerintem valamelyik CB-ből S lesz. Tippre mondjuk Oje

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 533 — The Mathematician
tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkal
Heisman
Arra számítottunk, hogy nem egy "nekem tetszik ez a pick" kaliberű játkost hozunk azok után, ami történt.
Bozontron
mi alapján?
a 3.tól nézve a QB prospectek nem jöttek be, és ez el is hangzott jópárszor
nem látom mit vártunk volna ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
tbh, nekem tetszik ez a pick. mire számítottunk, hogy ez megold mindent? mert én ezt a szezont elengedtem, mindegy hogy Lock/Bridgewater/Fields szenved az OL mögött. jön egy ambiciózus CB, meglátjuk mit tud, lesz egy tanuló éve a veteránokkal
Heisman
Arra számítottunk, hogy nem egy "nekem tetszik ez a pick" kaliberű játkost hozunk azok után, ami történt.
több mint 4 éve
Heisman
nekem sincs bajom a CB pickel
Callahan túl sokat sérült

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én ezt a pick-et nem tudom hova tenni. 1/9en tele lehetőséggel, erre hozunk egy újabb CB-t. Ezt baromi luxusnak érzem most.
roberto23
Tavaly az O-t pumpáltuk, most a D van soron. Biztos jó játékos. de mi lesz Ojemudiával ???? 😳😳

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553
Gondoltam írok valamit, de pont úgy érzem magam, mint a Seahawks SB után. Ezt a picket csak az tudja kontextusba helyezni, ha tényleg megegyeztünk Rodgers-szel. Ha nem, akkor ott rohad meg az összes nyilatkozat meg minden infó, a "rámegyünk az irányítókérdésre" mondatokkal az élen.
több mint 4 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Nálam is első CB volt, sztem kiváló játékos.

Allbright szerint az egyedüli QB akit elvittünk volna az Trey Lance volt, az idő majd eldönti, addig is go go Lock!

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 905
Én ezt a pick-et nem tudom hova tenni. 1/9en tele lehetőséggel, erre hozunk egy újabb CB-t. Ezt baromi luxusnak érzem most.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Elképesztően csalódott vagyok. Nonszensz. A class 3. legjobb CB-je... úgy hogy jött kettő FA-n. Ok, jó játékos persze, csak... Na mindegy.
Cruyffista
Nem mindegy.

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 672 — "Montoya por favor!"
Nem ez oldja meg a csapat gondjait, de jön egy jó játékos. Jövőre jön a QB ha Lock befuccsol. Már azért megérte hogy Jerry Jones beszopta 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Elképesztően csalódott vagyok. Nonszensz. A class 3. legjobb CB-je... úgy hogy jött kettő FA-n. Ok, jó játékos persze, csak... Na mindegy.
Cruyffista
espn ranking szerint 1. cb 😀

több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
több mint 4 éve
ARod all-in vagy elengedtem ezt jövőre
FLZOLI
Elvileg kész a csapat. egy Cb-re voltunk Mahomes-tól. nyugalom. Meg Fangio is mekkora d guru, kell neki az alapanyag.. 😊

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ARod all-in vagy elengedtem ezt jövőre

több mint 4 éve
Aztán marad nekünk jódeal Teddybubci... 😳

több mint 4 éve
Justin Fields, no matter what.
Cruyffista
Aaron Rodgers?
Borbinho
ne csináljátok ezt velünk, így is eléggé meg vagyunk nyomorítva, még csak az kell hogy watson és fields után ezt is elhitessék
több mint 4 éve
Zac Stevens
@ZacStevensDNVR
·
7m
Mark Schlereth just reported on
@1043TheFan
that a deal for the Broncos to land Aaron Rodgers is “as close to a done deal as it can get”

több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Cruyffista
Aaron Rodgers?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Rodgers listája:
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista
Friscot húzd is le, oda nem engedik. Patonnek van 3 órája, hogy prezentáljon egy normális ajánlatot.
Zalán
Szerződés mondjuk bajos, mert fizunövelést akar és így is 40-et keres. A tisztogatás után közel sem biztos, hogy annyira jól nézne ki a keret, mint most Rodgers annak látja (ha annak látja).
Cruyffista
Von lapát

több mint 4 éve
Rodgers listája:
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista
Friscot húzd is le, oda nem engedik. Patonnek van 3 órája, hogy prezentáljon egy normális ajánlatot.
Zalán
Szerződés mondjuk bajos, mert fizunövelést akar és így is 40-et keres. A tisztogatás után közel sem biztos, hogy annyira jól nézne ki a keret, mint most Rodgers annak látja (ha annak látja).
több mint 4 éve
Rodgers listája:
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
Cruyffista

több mint 4 éve
Rodgers listája:
1. 49ers
2. Broncos
3. Raiders
több mint 4 éve
a "minimum" 2. kör lockért és a kevés bárhova nekem nem passzol össze 😀
sebaj
Negritis
Nyilván nem értékben kevés, sokkal inkább üzenetben, de lehet túl szentimentális vagyok. Ha odaadjuk bárhová az - akárhogy is nézzük - első számú irányítónkat egy második körért, az nekem nagyon szomrúan fest.
Bozontron
Inkaz fest sszomorú an, minden bántás nélkül, hogy Lock az első számú irányítótok.... Semmit nem mutatott ami 2. körnél többet érne... objektíve... bocs no offense
dande
mindezt wentz után? 😀
Negritis
Azért na, Wentznek a 5 évéből volt 1 egész tűrhető rookie 1 MVP, 1 jó, 1 közepesen szar és 1 pocsék. Szerintem nem releváns 😛
dande
Locknak az első öt évéből az 1 közepesen szar és egy pocsék pipa. Szerinted melyik három éve jön? Naigye, hogy többet ér mint az a második kanyar 😳