NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
642
35
1:00
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem Lawrence Luck szerű talent de lényegében ez tök mindegy.Nem igazán látom miért lennénk két elsővel előrébb a Watsonért folytatott harcban. Akik odaadnának jövő évi elsőket, azok olyanok is lesznek. Vélhetően 20-32 közötti, amit ha összegyúrsz kijön az 1/9. Ahol most vagy Fields vagy egy erős franchise potenciállal bíró játékos vehető ki. Utóbbi jóval értékesebb lehet egy packban Watsonért, mint a két első. Pláne hogyLassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.
(allítólag, nem jártam utána, de mindenhol ezt írják) szabályok szerint 3 első cserélhető egy játékosért. Tehát szükség lesz fasza draftolt játekosokra egy esetleges dealhez. És hát mint említettem, ha a jövő évi qb class tényleg gyenge, Fields aranyat érhetne egy csere összehozásához. Azért ő már jóval komolyabban vehető tétel lenne 3 első kíséretében, mint Lock.
Cruyffista
A jövő évi QB classt pedig most aláírom h hasonló lesz az ideihez, meg a tavalyihoz, meg a tavaly előttihez...
Egy-két kivételtől eltekintve mindig van legalább 2 első körös hypeot kapó prospect, meg 2-3 aki valójában 2-4 körös, de most bemockolják az elsőbe.
Pl. ez az "űberclass" semmivel sem tűnik jobbnak mint a 20-as, 18-as, de még a 19-es is hasonló volt.
Megjegyzem h korábban már volt egy "a pff alatt sose láttunk ilyen jó QB-t" Mayfield személyében, egy "Mayfieldnél is jobb" Kyler Murrayt, egy "teljesen kész" Joe Burrowt, akikben közös h senki sem szopkodta őket egy évvel korábban, sőt, Murray és Burrow szó szerint a semmiből lépett elő.
Az h idén kevesebb jövő évi ígéretet láttunk az az optoutoknak, meg a jóval kevesebb meccsnek volt köszönhető. De ez az én véleményem nyilván.
Általános Doktor
Azzal kell kalkulálni ami most van, ha tényleg mozdítható franchise QB akkor all-in rá, ha nem, mert gyökérkedik a Texans akkor drafton BPA. Felőlem az lehet QB is, tök mindegy, radikális változtatás nélkül nem látom miben lenne több-jobb ez a csapat jövőre.
Kb abba tudunk kapaszkodni, hogy a sok sérült majd ha visszatér minden összeáll és contender csapat lesz itt egyből. A féllábuak, a töltelékek vagy a vesztesek meg elvesztik kókler jellegük és kivirágoznak 😊
Szurkolók vagyunk így remélünk amíg lehet, de én nem tudom mibe lehet majd itt még kapaszkodni, ha jövőre a visszatérőkkel is ugyan az a gyáva módi lesz mint idén.
több mint 5 éve
Lassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.És Murray és Burrow 1/1-ek lettek. Ezt írtam, hogy egy ilyen semmiből berobbanó nagy eséllyel lesz, de arra hogy két három ilyen előfordul egy évben (hogy nekünk is jusson), arra a sansz 1 százalék alatt van. Mármint, hogy tényleg elit prospectek, nem rakás szarok mint Daniel Jones meg Haskins csak valakit muszáj húzni. A 20-as draft során kiment egy Herbert és Burrow (Tua még lehet jó), a 18-asban egy Lamar és egy Allen, Mayfield is playoff QB. Úgyhogy szerintem nem szelektálod jól a szinteket. A 19-es a béka segge alatt van, ehhez lesz nagyon hasonló a jövő évi jelen állás szerint. Még Murray sem volt PO-ban, a liga legjobb elkapójával, korábbi edzővel, rá szabott offenzzel.
A jövő évi QB classt pedig most aláírom h hasonló lesz az ideihez, meg a tavalyihoz, meg a tavaly előttihez...
Egy-két kivételtől eltekintve mindig van legalább 2 első körös hypeot kapó prospect, meg 2-3 aki valójában 2-4 körös, de most bemockolják az elsőbe.
Pl. ez az "űberclass" semmivel sem tűnik jobbnak mint a 20-as, 18-as, de még a 19-es is hasonló volt.
Megjegyzem h korábban már volt egy "a pff alatt sose láttunk ilyen jó QB-t" Mayfield személyében, egy "Mayfieldnél is jobb" Kyler Murrayt, egy "teljesen kész" Joe Burrowt, akikben közös h senki sem szopkodta őket egy évvel korábban, sőt, Murray és Burrow szó szerint a semmiből lépett elő.
Az h idén kevesebb jövő évi ígéretet láttunk az az optoutoknak, meg a jóval kevesebb meccsnek volt köszönhető. De ez az én véleményem nyilván.
Általános Doktor
És az idei draft class igen is erős. Egy szempontból nem kellemes, hogy nincs biztos prospect Lawrence-en kívül. De mögötte 4-5 emberben hatalmas potenciál van, ha ebből csak 1-2 fog beválni, már megéri feltérképezni őket, és lepattanó esetében lecsapni az egyikre, ha a preferáltak közé tartozik az illető. Lock és Fields szerintem nem egy szint, sem mint prospect, sem mint potenciális ellenérték. Ettől még lehet bust, de amit a draft előtt tudni lehet, az alapján nem lehet őket egymás mellé rakni. Ha Fields nem idén jön ki, jövőre konszenzus 1/1 lenne.
több mint 5 éve
Nem igazán látom miért lennénk két elsővel előrébb a Watsonért folytatott harcban. Akik odaadnának jövő évi elsőket, azok olyanok is lesznek. Vélhetően 20-32 közötti, amit ha összegyúrsz kijön az 1/9. Ahol most vagy Fields vagy egy erős franchise potenciállal bíró játékos vehető ki. Utóbbi jóval értékesebb lehet egy packban Watsonért, mint a két első. Pláne hogyLassan tényleg bele kell ásnom magam az idei QB-kba, de felületes szemmel nekem nem tűnik Fields kihagyhatatlannak, sőt, egyáltalán nem látom h miért lenne jövőre upgrade Lockhoz képest, de ezt a "vitát" később folytassuk le, amikor már érdemben is hozzá tudok szólni.
(allítólag, nem jártam utána, de mindenhol ezt írják) szabályok szerint 3 első cserélhető egy játékosért. Tehát szükség lesz fasza draftolt játekosokra egy esetleges dealhez. És hát mint említettem, ha a jövő évi qb class tényleg gyenge, Fields aranyat érhetne egy csere összehozásához. Azért ő már jóval komolyabban vehető tétel lenne 3 első kíséretében, mint Lock.
Cruyffista
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Nem igazán látom miért lennénk két elsővel előrébb a Watsonért folytatott harcban. Akik odaadnának jövő évi elsőket, azok olyanok is lesznek. Vélhetően 20-32 közötti, amit ha összegyúrsz kijön az 1/9. Ahol most vagy Fields vagy egy erős franchise potenciállal bíró játékos vehető ki. Utóbbi jóval értékesebb lehet egy packban Watsonért, mint a két első. Pláne hogy (allítólag, nem jártam utána, de mindenhol ezt írják) szabályok szerint 3 első cserélhető egy játékosért. Tehát szükség lesz fasza draftolt játekosokra egy esetleges dealhez. És hát mint említettem, ha a jövő évi qb class tényleg gyenge, Fields aranyat érhetne egy csere összehozásához. Azért ő már jóval komolyabban vehető tétel lenne 3 első kíséretében, mint Lock.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve
én úgy vagyok vele hogy ha tudjuk hozni Watson-t vagy Wilsont akkor hozzukLogikus ez is. Én ha GM lennék, előbb vinném az átlag feletti QB prospectet, mert nagyjából kétszer annyi jó HC van a ligában (vagy átlagos, de a kordinátorai feljavítják), mint elit QB. Plusz az idei HC maradékból a két nagy név, Bieniemy és Joe Brady szerintem szívesen dolgoznának Fields tipusú QB-val, de ha egyetemről hozunk edzőt, akkor pláne lehetne olyat találni. Én mindenképp idén csinálnék valamit a QB poszttal, Fangio ide vagy oda, Lock nem olyan tehetséges, hogy még egy évet megkapjon tök egyedüli lapként irányító posztra. Aztán ha a kínálat tényleg olyan lesz mint most mondják, kvázi még kettőt. Ennél még az is jobb, ha magával hozza Kirk kapitányt.Én amelett vagyunk h tradeljünk hátra valakivel 1/20 felett úgy h kapjunk egy jövő évi első kört is, majd tradeljünk megint hátrébb h kapjunk egy idei 3-4. kört meg egy jövő évi elsőt.
Cruyffista
Aztán vagy tradeljük el a jövő évi három első körünket Lockkal együtt a Texansba, vagy menjünk neki az évnek Lockkal, aztán ha szintet lép, akkor bivaly csapatot kap maga mellé, ha meg nem akkor bárkit el tudunk hozni 3 első körrel.
Ezután pedig felébredhetünk 😀
Általános Doktor
ha nem akkor vmi rutinos backup Lock mögé mentornak és had szóljon
ha beválik akkor nincs gond
ha nem akkor sincs, mert szarok leszünk és elől húzunk
a gond egy langyos vízt teljesítménnyel lehet, de akkor meg amúgyis mind1 és új HC lesz remélem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Logikus ez is. Én ha GM lennék, előbb vinném az átlag feletti QB prospectet, mert nagyjából kétszer annyi jó HC van a ligában (vagy átlagos, de a kordinátorai feljavítják), mint elit QB. Plusz az idei HC maradékból a két nagy név, Bieniemy és Joe Brady szerintem szívesen dolgoznának Fields tipusú QB-val, de ha egyetemről hozunk edzőt, akkor pláne lehetne olyat találni. Én mindenképp idén csinálnék valamit a QB poszttal, Fangio ide vagy oda, Lock nem olyan tehetséges, hogy még egy évet megkapjon tök egyedüli lapként irányító posztra. Aztán ha a kínálat tényleg olyan lesz mint most mondják, kvázi még kettőt. Ennél még az is jobb, ha magával hozza Kirk kapitányt.Én amelett vagyunk h tradeljünk hátra valakivel 1/20 felett úgy h kapjunk egy jövő évi első kört is, majd tradeljünk megint hátrébb h kapjunk egy idei 3-4. kört meg egy jövő évi elsőt.
Cruyffista
Aztán vagy tradeljük el a jövő évi három első körünket Lockkal együtt a Texansba, vagy menjünk neki az évnek Lockkal, aztán ha szintet lép, akkor bivaly csapatot kap maga mellé, ha meg nem akkor bárkit el tudunk hozni 3 első körrel.
Ezután pedig felébredhetünk 😀

több mint 5 éve
Logikus ez is. Én ha GM lennék, előbb vinném az átlag feletti QB prospectet, mert nagyjából kétszer annyi jó HC van a ligában (vagy átlagos, de a kordinátorai feljavítják), mint elit QB. Plusz az idei HC maradékból a két nagy név, Bieniemy és Joe Brady szerintem szívesen dolgoznának Fields tipusú QB-val, de ha egyetemről hozunk edzőt, akkor pláne lehetne olyat találni. Én mindenképp idén csinálnék valamit a QB poszttal, Fangio ide vagy oda, Lock nem olyan tehetséges, hogy még egy évet megkapjon tök egyedüli lapként irányító posztra. Aztán ha a kínálat tényleg olyan lesz mint most mondják, kvázi még kettőt. Ennél még az is jobb, ha magával hozza Kirk kapitányt.
több mint 5 éve
Szerintem Fields, Wilson meg akiket még Lawrence mögött emlegetnek, mind vallás kérdés, melyik edző melyikben hisz. A 4 közül lehet 2 is beválik, de hogy ki lesz az a másik aki beválik, most nem tudom megmondani, leginkább attól függ ki hova kerül, egy másodpercig nem hiszem, hogy pl nálunk Josh Allen bevált volna, ellenben akár Rosen is kerülhetett volna olyan helyre, ahol tudnak vele mit kezdeni.Ha most elkötelezzük magunkat Fields mellett, akkor vagy beszűkítjük magunkat HC keresésnél, hogy olyat nézünk, aki vele képzeli el a jövőt vagy majd jön egy új HC akinek a rendszere nem lesz közös nevezőn a QB-val,. Vagy kompromisszumokat hoz érte, vagy csak nézi ahogy szenved egy számára játszhatatlan sémában, mint McCoynál és Musgrave-nél láttuk azt. Egyik forgatókönyv se tetszik.
Arra meg hogy 1/9-en találunk egy franchise QB-t, aki majd bármelyik HCval kompatibilis lesz, arra ksiebb az esély mint Watsonra, de tán még mint Wilsonra is...
Az meg hogy jövőre milyen lesz a felhozatal a legkisebb mértékben érdekel csak. Olyan mint Lawrence nem lesz, de több QB lett már a semmiből 1/1 1 év alatt és nem feltétlen 1/1ben kell gondolkodni. Persze vannak évek, ahova Geno Smith meg EJ Manuel jut, de ezt a kockázatot most inkább vállalnám, minthogy egy missfit jöjjön az első pickkel.
Persze más pozícióban is jöhet missfit, de ez a probléma (is) az irányító poszton eszkalálódik leginkább.
Amúgy majd Paton dönt. Az persze nem fog kiderülni, hogy azért nem húzott QB-t, mert jövőre új HC-t akar vagy azért húzott QB-t, mert látta benne azt, hogy rendszerfüggetlenül franchise QB bárki rendszerében. Pedig engem most leginkább a gondolatmenet érdekelne. Az hogy nem tudunk QBt húzni vagy nevelni, szerintem relevanciáját vesztette Paton érkezésével. Mármint nem biztos hogy tud húzni, de csak mert Elway nem tudott, nem jelenti azt hogy ő se fog tudni. A neveléssel meg úgy vagyok, hogy nem csak a nevelőn és nem csak a nevelten múlik. OK, Lynchről most azt gondolom, hogy senki se tudott volna belőle játékost faragni, de ahogy Locknak normális csapatban jobb esélyei lehettek volna úgy más QB-val akár Susmusnak akár Scangarellonak is lehet jobban ment volna. btw, pont ezért vagyok az 1/9 QB pick ellen most. Az új HC mondja meg hogy melyik QBról hiszi azt, hogy fel tudja nevelni. Akkor legalább ha nem megy az új HCnak se lehet kifogása meg mutogatása.
Ja, egen, a legjobb forgatókönyv számomra az lenne, ha valamelyik QB tényleg bent maradna 1/9-re, amire valóban van reális esély, és elcserélni az 1/9-et egy nálunk is kétségbeesettebb csapattal, lehetőleg 2022-es pickeket szerezve.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Ha az utóbbi éveket nézzük, Lynch és Lock két kvázi második körös projekt pickek voltak. Nem első körös top prospectek buktak meg. Ez nálam még kevés ahhoz, hogy akkor innentől csak veteránokban gondolkodjon a csapat. Az ideális új QB - új HC páros lenne persze, de nem gondolom, hogy jövőre akár a pickünk (~1/10-20), akár a qb class 3-4. legjobb QB-ja vonzóbb lesz az új HC-nak mint mondjuk Fields lenne. Jelen állás szerint a jövő évi legjobb QB sincs egy ligában Fieldsszel (igen, ez valószínű változik jövőre, de az ritka hogy egy év alatt 3-4 elitnek mondható qb prospect kerül elő).
Mindenesetre ha Paton igazat mondott a BPA-ról, az is lehet, hogy Parsons, Sewell, Chase és Pitts mind előrébb vannak a boardon mint bármilyen 1/1 feletti QB...
több mint 5 éve
Nem mondhatom, hogy megszilárdult volna a véleményem QB kérdésben (azon kívül hogy Watson bármennyiért), de most elég erősen úgy érzem, hogy nem adnék egy rookie QBt Choker kezei közé.Ahogy az sem tetszik, hogy úgy jött GM, hogy meg kellett tartania a HC-t, az se lenne jó, ha úgy jönne HC, hogy meg kell tartania a QB-t, ha meg nem tartja meg kidobott 1/9... Persze ha olyat húzunk mint Herbert, csak ahhoz meg kéne egy csapatorvos aki előbb kilyukasztja Lock tüdejét, hogy lehetőséget kapjon, mert ha 3-6nál áll be az új irányító, ugyanolyan kérdőjelek lesznek mint tavaly..
Egy új HC-val egészen máshogy ítélném meg a helyzetet, de jelen körülmények között azt a konfidencia szintet nálam jelenleg Watson, Wilson és Lawrence ütik meg, hogy hozzájuk keressük a HCt jövőre ne pedig az új HCt engedjük QB-t nézegetni...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Szerintem újabb marhaság ez a sokadik QB húzás vonal, pláne itt, ahol egyszerűen nem tudnak jól választani vagy nevelni. Ha mozdítható valamelyik top QB a piacon akkor all-in rá, ha nem, akkor jöjjön BPA alapon egy top OT, CB, LB vagy bárki, akire azt hiszik korszakos tehetség. De mivel az O# fal hulladék, a FA piacon is nézelődnék, hátha leesik egy jó C, G vagy RT normális áron.
több mint 5 éve
Fieldstől sem vagyok elájulva, de Jones mint top10 QB még viccnek is rossz.Szerintem csak azért Jones a favorit a Panthersnél, mert nem akarnak mindent oda adni egy felcsere miatt, nem számítanak arra hogy akkor még bent lesz Justin. 1000% hogy nem lesz bent nálatok már! Már csak azért sem mert ha csúszásnak is indulna, akkor valaki felfog tradelni.A józan ész ezt diktálná, de a hírek arról szólnak, hogy Jones több csapat boardján előrébb van, mint Fields.
Hope
Cruyffista
Legkorábban 2.körben vinném csak el, de tuti hogy első körös lesz.
Legkésőbb a Saints vagy a Steelers kifogja vinni, Steelersben látom nagyon hogy 1 évet padozik BB mögött, ha nagyon nem megy az öregnek akkor szezon közepe vele bevetik.
több mint 5 éve
Szerintem csak azért Jones a favorit a Panthersnél, mert nem akarnak mindent oda adni egy felcsere miatt, nem számítanak arra hogy akkor még bent lesz Justin. 1000% hogy nem lesz bent nálatok már! Már csak azért sem mert ha csúszásnak is indulna, akkor valaki felfog tradelni.A józan ész ezt diktálná, de a hírek arról szólnak, hogy Jones több csapat boardján előrébb van, mint Fields.
Hope
több mint 5 éve
Én egyre nagyobb esélyt látok rá, hogy Fields (vagy Wilson) bent lehet 1/9-en. A Phila, Dolphins és a Lions nem fog QB-t húzni. A Panthersnél Mac Jones a favorit. Lényegében csak a Falconst és a felcserét kéne megúszni jelen állás szerint. És szerintem a Falconsnál Ryan szerződése, és Jonesék miatt nagyon is benne van, hogy inkább Sewellt vagy védőt húznak.Szerintem csak azért Jones a favorit a Panthersnél, mert nem akarnak mindent oda adni egy felcsere miatt, nem számítanak arra hogy akkor még bent lesz Justin. 1000% hogy nem lesz bent nálatok már! Már csak azért sem mert ha csúszásnak is indulna, akkor valaki felfog tradelni.
Ez lényegében tavaly is lejátszódott. Mindenki mondogatta, hogy jajj a Lions és a Giants biztos kicserél, mert Tua és Herbert 1/1-ek is lehetnének, aztán senki nem cserélt fel értük. Fields és Wilson pedig egyértelműen nem olyan erős duó, mint Tua és Herbert voltak.
Szóval mégha nem is erre van a nagyobb esély, én egyre inkább látok valamennyit (mondjuk olyan 60-40), hogy ez összejöhet. 1/9-en felcsere nélkül pedig én bizony Lockra és egy FA-n szerzett veteránra is ráhoznám mondjuk Fieldset. Ha a Jets őt viszi, Wilsonért akár kicsit előre is mozognék.
a Simmons tag amúgy nem biztos hogy "spórolás"Lehet nem úgy sül ki, de a szándék ez. 13 milliót kap idén és így csak egy 4 éves hosszabbítást kell majd neki adni. Rekordfizut kér, ami 15 felett van, realitást tekintve 15-18 millió tartományban a 18-hoz közelebb. Most Patonék rábízták Simmons árát a többi csapatra, ha alulfizetik a safety-ket, lehet meglesz évi 16 millióért, ha viszont nem és Adams is kap egy gigatömést Seattle-ben, akkor 18, és szépen elszámolták magukat.
Negritis
Cruyffista
több mint 5 éve
sztem meg a fins tol egy cards-t és Tua úgy jár mint Rosen
több mint 5 éve
Én egyre nagyobb esélyt látok rá, hogy Fields (vagy Wilson) bent lehet 1/9-en. A Phila, Dolphins és a Lions nem fog QB-t húzni. A Panthersnél Mac Jones a favorit. Lényegében csak a Falconst és a felcserét kéne megúszni jelen állás szerint. És szerintem a Falconsnál Ryan szerződése, és Jonesék miatt nagyon is benne van, hogy inkább Sewellt vagy védőt húznak.Ez lényegében tavaly is lejátszódott. Mindenki mondogatta, hogy jajj a Lions és a Giants biztos kicserél, mert Tua és Herbert 1/1-ek is lehetnének, aztán senki nem cserélt fel értük. Fields és Wilson pedig egyértelműen nem olyan erős duó, mint Tua és Herbert voltak.
Szóval mégha nem is erre van a nagyobb esély, én egyre inkább látok valamennyit (mondjuk olyan 60-40), hogy ez összejöhet. 1/9-en felcsere nélkül pedig én bizony Lockra és egy FA-n szerzett veteránra is ráhoznám mondjuk Fieldset. Ha a Jets őt viszi, Wilsonért akár kicsit előre is mozognék.
a Simmons tag amúgy nem biztos hogy "spórolás"Lehet nem úgy sül ki, de a szándék ez. 13 milliót kap idén és így csak egy 4 éves hosszabbítást kell majd neki adni. Rekordfizut kér, ami 15 felett van, realitást tekintve 15-18 millió tartományban a 18-hoz közelebb. Most Patonék rábízták Simmons árát a többi csapatra, ha alulfizetik a safety-ket, lehet meglesz évi 16 millióért, ha viszont nem és Adams is kap egy gigatömést Seattle-ben, akkor 18, és szépen elszámolták magukat.
Negritis
több mint 5 éve
a Simmons tag amúgy nem biztos hogy "spórolás"
több mint 5 éve
Von Millert meg közben felmentették (nem vonják felelősségre)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
Simmons tag. Ahhoz képest mennyi pénz felszabadult nagyon megy a spúrkodás. Gondolom abban bíznak, hogy egy safety sem lesz kitömve, így a draft után évi 1-2 millióval olcsóbban hosszabbít.Ezen a szabadügynökpiacon sztem senki sem lesz kitömve, itt nem fognak úgy repkedni a leg-leg szerződések mint eddig minden évben. Am állítólag egyáltalán nincsenek messze a felek, kapkodásra meg nincs ok, más úgysem ért volna taget a lejárók közül, szal ez egy logikus lépés.
Cruyffista
A tag után ~30 milla költőpénzünk maradt.
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 5 éve
Simmons tag. Ahhoz képest mennyi pénz felszabadult nagyon megy a spúrkodás. Gondolom abban bíznak, hogy egy safety sem lesz kitömve, így a draft után évi 1-2 millióval olcsóbban hosszabbít.
több mint 5 éve
Sajnos még nem volt érkezésem megnézni, de ismerve az eddigi részeket fixen ajánlós:www.youtube.com/watch?v=2R5GioOFt14

több mint 5 éve
Paton aszonta simán jöhet QB az első körben, BPA lesz. Meg azt is, hogy Lindsay, Patrick, AJ tendert kapnak, míg Simmons és Shelby ügynökével új szerződésről tárgyalnak. Jacksont és Vont is vissza akarják hozni, de némi pay cutot szeretnének. “You never want to go crazy in free agency. You don’t want to build your team in free agency.”Ha Gordon lapát, már szufficites az FA.
JaWuan James marad a kezdő RT, Gordon maradása kérdéses. Fangio cornert, cornert, cornert, és veterán QB competitiont kért.
Cruyffista
Nagynevű csoda TE Vannettről volt szó??? 😊
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Paton aszonta simán jöhet QB az első körben, BPA lesz. Meg azt is, hogy Lindsay, Patrick, AJ tendert kapnak, míg Simmons és Shelby ügynökével új szerződésről tárgyalnak. Jacksont és Vont is vissza akarják hozni, de némi pay cutot szeretnének. “You never want to go crazy in free agency. You don’t want to build your team in free agency.”JaWuan James marad a kezdő RT, Gordon maradása kérdéses. Fangio cornert, cornert, cornert, és veterán QB competitiont kért.
több mint 5 éve
Vannett szinte biztosan menni fog, mivel a CB mellett a TE az egyetlen poszt, ahova eddig több draft interjú is volt a középső körökbe vártak közül. Én Driskelt is ide tenném, mivel Rypien kiszorította QB2 posztról. Ő is 2,5 milliót szabadítana fel.Gordon 2 milliót szabaítana fel, ami ár-érték arányban nem éri meg, ennél Gordon sokkal jobb játékos. De ez sem elképzelhetetlen, mivel volt második kör elejére várt futóval interjú. FA-ra viszont semmi értelme lecserélni. Sőt, nekem meggyőződésem, hogy ősszel lehetne picket kapni érte, az egyik kontendernek úgyis megsérül a futója és ilyen helyzetben egy Gordon prémium pick lejáróként.
több mint 5 éve
Gordon marad. Egyrészt 6,5M DM maradna utána azt nem nyeljük be akkor se ha Lindsay egy marék szotyiért tudná ugyanazt mint ő vagy többet, másrészt ő Caseyvel, Bouyéval és a többiekkel ellentétben játszott. Ha ő is megy, az rebuild lenne, aminek semmi értelme Chokerrel. Egyelőre csak a tavalyi katasztrofális igazolásokból hátrálunk ki, mert azok - Gordont leszámítva - legalább olyanok amikből ki lehet hátrálni ellenben Ja'Wuan Jamesszel. Gyakorlatilag visszacsináljuk a tavalyi offseasont, mármint a távozókat sajnos nem tudjuk, de az érkezőket igen.On that note, nem tudom Vannett mit keres még itt. 875K DM, >2,5M cap saving, next to nothing amit a játékhoz hozzá tett. Gondolom ami késik nem múlik.
Von Miller, Kareem Jackson és Simmons vannak a döntési sor élén jelenleg...
Szerkesztette: Black_Adder