Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Injury report:Virgil Green TE OUT
Shiloh Keo S QUESTIONABLE
Donald Stephenson T OUT
DeMarcus Ware OLB OUT
Justin Simmons S QUESTIONABLE
A Tampánál ugyanez:
Robert Ayers DE, Doug Martin RB, Cecil Shorts WR, Luke Stocker TE - OUT
Joe Hawley C QUESTIONABLE (mondjuk ő teljes értékű edzésmunkát végzett már a hét végén, így sanszos h játszani is fog).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Szerintem a maximum amit Siemian Denverben elérhet az 1 teljes szezon kezdőként. Ha superbow-t nyerne ismét a csapat, akkor se tudom elképzelni, hogy jövőre ne Lynch kezdjen. Siemiannak kb. ez a teljesítmény amit most nyújt, ez a plafon, Lynchnek meg ez a floor, ha rendberakják a technikáját és eltölt 1 évet Kubiak rendszerében.Ezzel nem értek egyet. Ha jövőre jobb lesz mint Lynch, egészen biztosan ő fog játszani.
Viszont Siemian azt simán elérheti itt, hogy valami QB need-es csapat megpróbálkozzon vele kezdőként. Pl. Miami, ahol szerintem erősen közeledik, hogy Tannehillnek megköszönjék év végén. Csak azon múlik, hogy milyen lesz a QB piac, lesz-e csapat amelyik annyit adna érte amennyiért érdemes elengedni. (Garoppolo ha jól tudom contract year-be lép, őt könnyebb lesz mozdítani, ami leviheti a trade árát Siemiannak is.)
peterk2005
Lehet azt mondani, hogy Lynch lesz jobb, mert magasabb a plafonja és ennek jövőre már ki kell jönnie, de elméleti síkon Siemianből is lehet Brady és Lynchből is lehet Leaf. Csak azért nem fog Lynch kezdeni, mert ő első körös volt, Siemian meg 7. körös. Az 53-nál számít, hogy ki mekkora befektetés volt, de a kezdőnél már nem nézik...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kicsit zavar ez a dolog amúgy, 3 meccset játszott Siemian, 3 győzelemmel, nagyjából komolyabb hibák nélkül, sőt, egy félidőt közel God modeban, mi meg arról beszélünk, hogy a kispadon ülő újoncot hogyan és mikor hozzuk be a helyére? Azért én ezt nem kezelném ennyire fekete-fehéren, ha egy csapat jó -márpedig a miénk eddig az-, az irányítója felül teljesít, győzelemhez is segítve a csapatot, akkor miért kellene őt kirakni? Szerintem ez a kérdés abszolút nem időszerű, pláne nem elegáns. Siemian az irányítónk és a helyzetéhez képest abszolút hozza az elvárásokat. Ritkán szoktak ilyenkor csak úgy irányítókat cserélni, egy másik újoncra...Azért az az újonc egy feltrade-el hozott első körös, nem egy 6-7. körös. Ha Oswi maradt volna és Siemian ülne mögötte a padon, akkor utóbbi pályára lépését nem várná senki, ellenben Lynch azért jött, hogy ő legyen a jövő irányítója a csapatnál. Persze Siemian simán végignyomhatja a szezont, akár még elkezdheti a következőt is, de Lynch-nek a pályára kell kerülnie előbb vagy utóbb, mert ha Elway és az NFL scout-ok által benne sejtett potenciálnak csak a közelébe el tud jutni, már azzal is több jöhet ki belőle, mint amennyit most Siemian-tól várható...
Ha mondjuk Tampa, vagy hasonló szurkoló lennék, most rácsapnék a monitorra dühömben, hogy ezek itt miken törik a fejüket... 😊
Tomifinn
Másrészt pont a Tampa nem jó példa, nekik ott van Winston, akiért azért elég sok csapat összetenné a két kezét... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Kicsit zavar ez a dolog amúgy, 3 meccset játszott Siemian, 3 győzelemmel, nagyjából komolyabb hibák nélkül, sőt, egy félidőt közel God modeban, mi meg arról beszélünk, hogy a kispadon ülő újoncot hogyan és mikor hozzuk be a helyére? Azért én ezt nem kezelném ennyire fekete-fehéren, ha egy csapat jó -márpedig a miénk eddig az-, az irányítója felül teljesít, győzelemhez is segítve a csapatot, akkor miért kellene őt kirakni? Szerintem ez a kérdés abszolút nem időszerű, pláne nem elegáns. Siemian az irányítónk és a helyzetéhez képest abszolút hozza az elvárásokat. Ritkán szoktak ilyenkor csak úgy irányítókat cserélni, egy másik újoncra...Tampa sztem pont nem jó példa, a Jets vagy a Rams inkább 😀
Ha mondjuk Tampa, vagy hasonló szurkoló lennék, most rácsapnék a monitorra dühömben, hogy ezek itt miken törik a fejüket... 😊
Tomifinn
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
16-0, címvédésamúgy kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a szezon végén ha Trevor végigtoljaAzért elég vicces csúsztatás, hogy az alapján mondja, hogy Siemian úgy játszik, mint PM, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlítja, 2014-hez vagy 2013-hoz hasonlítva elég más lenne a kép...StormSTMegy a hype vele kapcsolatban is meg Wentz-el is, meg Garoppolo-val is, stb. Semmi nincs mögötte, de tök mindegy, addig jó amíg megy a hype, mert addig nyer a csapat 😊
peterk2005
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Egyikünk se akarja kirakni. Mi semmiképpen, hiszen az azt jelentené, hogy rosszul játszik, veszít a csapat. 😊 De szvsz még Elway sem. Ő is addig örül, amíg Lynch-et nem kell bevetni, hiszen addig megy a szekér. És Lynchnek is jobb, hogy tanulhat, fejlődhet a "keltetőben".Szóval amíg elfogadhatóan teljesít, addig nem kérdés, hogy Siemian marad a kezdő - megérdemelten. De ez nem jelenti azt, hogy én pl. ne látnék masszívan több potenciált Lynch-ben (annak ellenére, hogy épp 2 napja ájuldoztam, hogy Siemiannak milyen szép a dobó mozdulata). Márpedig ha benne több van, és ezt a következő offseasonban be is mutatja, akkor Lynch fair versenyben fogja elnyerni a kezdő pozíciót. És akkor fel fog merülni a kérdés, hogy Siemian vajon leüljön-e a padra (ez is valid opció, hiszen szinte ingyért játszik), vagy van olyan érdeklődő aki kínál annyit, hogy megérje eltradelni?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Kicsit zavar ez a dolog amúgy, 3 meccset játszott Siemian, 3 győzelemmel, nagyjából komolyabb hibák nélkül, sőt, egy félidőt közel God modeban, mi meg arról beszélünk, hogy a kispadon ülő újoncot hogyan és mikor hozzuk be a helyére? Azért én ezt nem kezelném ennyire fekete-fehéren, ha egy csapat jó -márpedig a miénk eddig az-, az irányítója felül teljesít, győzelemhez is segítve a csapatot, akkor miért kellene őt kirakni? Szerintem ez a kérdés abszolút nem időszerű, pláne nem elegáns. Siemian az irányítónk és a helyzetéhez képest abszolút hozza az elvárásokat. Ritkán szoktak ilyenkor csak úgy irányítókat cserélni, egy másik újoncra...Ha mondjuk Tampa, vagy hasonló szurkoló lennék, most rácsapnék a monitorra dühömben, hogy ezek itt miken törik a fejüket... 😊
több mint 9 éve
Szerintem a maximum amit Siemian Denverben elérhet az 1 teljes szezon kezdőként. Ha superbow-t nyerne ismét a csapat, akkor se tudom elképzelni, hogy jövőre ne Lynch kezdjen. Siemiannak kb. ez a teljesítmény amit most nyújt, ez a plafon, Lynchnek meg ez a floor, ha rendberakják a technikáját és eltölt 1 évet Kubiak rendszerében. Viszont Siemian azt simán elérheti itt, hogy valami QB need-es csapat megpróbálkozzon vele kezdőként. Pl. Miami, ahol szerintem erősen közeledik, hogy Tannehillnek megköszönjék év végén. Csak azon múlik, hogy milyen lesz a QB piac, lesz-e csapat amelyik annyit adna érte amennyiért érdemes elengedni. (Garoppolo ha jól tudom contract year-be lép, őt könnyebb lesz mozdítani, ami leviheti a trade árát Siemiannak is.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Gondolom megint open competition, és lesz megfelelő kezdő és megfelelő backup QB-nk is.Igazán érdekes az lesz, amikor Siemian contract yearbe lép, ha akkor még ő a kezdő. Mert akkor vagy elengeded, és Lynch, vagy ha megtartod, akkor valszeg Lynch megy el.
De ez még messze...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
amúgy kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a szezon végén ha Trevor végigtoljaAzért elég vicces csúsztatás, hogy az alapján mondja, hogy Siemian úgy játszik, mint PM, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlítja, 2014-hez vagy 2013-hoz hasonlítva elég más lenne a kép...StormSTMegy a hype vele kapcsolatban is meg Wentz-el is, meg Garoppolo-val is, stb. Semmi nincs mögötte, de tök mindegy, addig jó amíg megy a hype, mert addig nyer a csapat 😊
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
Azért elég vicces csúsztatás, hogy az alapján mondja, hogy Siemian úgy játszik, mint PM, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlítja, 2014-hez vagy 2013-hoz hasonlítva elég más lenne a kép...StormSTMegy a hype vele kapcsolatban is meg Wentz-el is, meg Garoppolo-val is, stb. Semmi nincs mögötte, de tök mindegy, addig jó amíg megy a hype, mert addig nyer a csapat 😊

több mint 9 éve
Von Miller AFC D# player of the month, pályafutása során harmadszor.csak elkezdte törleszteni a nagy dohányt. Most, hogy sajnos Watt kiszállt ebből a bajnokságból, esetleg meg is nyerhetné a sackversengést csak úgy, hogy jól érezzük magunkat.
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Von Miller AFC D# player of the month, pályafutása során harmadszor.
több mint 9 éve
Azért elég vicces csúsztatás, hogy az alapján mondja, hogy Siemian úgy játszik, mint PM, hogy a tavalyi szezonhoz hasonlítja, 2014-hez vagy 2013-hoz hasonlítva elég más lenne a kép...Siemian: 756 yard 5TD 3 INT
PM:
2015: 755 yard 5 TD 3 INT
2014: 814 yard 8 TD 1 INT
2013: 1143 yard 12 TD 0 INT

több mint 9 éve
nemtom ez volt-e márThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
SENKI SE SZEDHETI SZÉT A BRONCOS D-t!!! 😀twitter.com/NFLResearch/status/780177439011905536
Black_Adder

több mint 9 éve
Kicsit aggasztó a hír, mert első héten Winston nyert, aki a következő héten 4INT-et dobott, a második héten Fitzpatrick kapta a címet, rá egy hétre 6INT. 😀Én Jameis másik statjába kapaszkodnék:
(Az NFC-ben egyébként Wentz-et hozták ki. A Phillynek bye week jön, Wentz biztonságban van 😀 )
peterk2005
1. meccs: 4 TD 1 INT
2. meccs: 1 TD 4 INT
3. meccs: 3 TD 1 INT
4 meccs: | 1 TD 3 INT 😀 |
Általános Doktor
Mindkét QB (O#) gyenge lesz, D# megnyeri a meccset. 😀
több mint 9 éve
SENKI SE SZEDHETI SZÉT A BRONCOS D-t!!! 😀FWIW: Anderson és Sambrailo a PFF hét legrosszabb csapatában (Von és Harris a legjobban). Sambrailo egyébként pozíciótól függetlenül is a 2. legrosszabb volt a héten. Lehet hogy nem állt még készen a visszatérésre, de semmi esetre se biztató.
Pedig a kezdő 5ös meglepően rendben lenne a falban (pedig húztuk a szánkat Stephensonra), de amíg Weems és Sambrailo a cserék, akik beállnak, addig kelleni fog a defense, hogy kompenzáljon.
több mint 9 éve
Kicsit aggasztó a hír, mert első héten Winston nyert, aki a következő héten 4INT-et dobott, a második héten Fitzpatrick kapta a címet, rá egy hétre 6INT. 😀Én Jameis másik statjába kapaszkodnék:
(Az NFC-ben egyébként Wentz-et hozták ki. A Phillynek bye week jön, Wentz biztonságban van 😀 )
peterk2005
1. meccs: 4 TD 1 INT
2. meccs: 1 TD 4 INT
3. meccs: 3 TD 1 INT
4 meccs: | 1 TD 3 INT 😀 |
Am nekem a kedvenc fiatal irányítóm, szal azt sem bánnám, ha szétszedné a védelmünket, csak nyerjünk 😊
Ez már off, de:
A legtöbb embernek ez biztos h más reakciót vált ki, de én itt szerettem végérvényesen bele:
| youtu.be/sqfsnC-_70o?t=24 |
A United szurkolóknak van egy mottója, ami igaz rá is:
Not arrogant, Just better.
Szal remélem gyorsan kiheveri majd a hétvégi QB hiteket és a PO-ban találkozunk még vele 😊
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Kicsit aggasztó a hír, mert első héten Winston nyert, aki a következő héten 4INT-et dobott, a második héten Fitzpatrick kapta a címet, rá egy hétre 6INT. 😀(Az NFC-ben egyébként Wentz-et hozták ki. A Phillynek bye week jön, Wentz biztonságban van 😀 )

több mint 9 éve
Siemian lett az AFP Offensive Player of the Week, ahogy Von múlt héten, azt gondolom ő is megérdemelten, bár most a többi QB-t kevésbé láttam játszani, mint legutóbb... 😊

több mint 9 éve
Néha volt olyan érzésem, hogy 2 leszúrt bot is többet tenne, mint a 2 OT. Szerencsére nem a mi pass rushunk ellen játszottak, akkor nem maradt volna élő QB-nk a szezon végére... 😛Szóval ezek szerint tavaly max egy pókháló volt kifeszítve Manning elé és SB-t nyertetek...Még jó, hogy a meccseket nem a pff gradek játszák... 😊Aztán azt a jobb falat is keresem idén egyelőre.ZalánHarris, Schofield - a 126. és 127. volt az összes tackle között. Gyakorlatilag a két utolsó helyen végeztek, még az összes csere is megelőzte őket, ennél nincs lejjebb. Vasquez 95. lett, aminél szintén nincs lejjebb. Paradis pedig centerben 31. lett, aminél csak 1-2 játékos volt lejjebb. Mathis vitte a vállán a falat a maga overall 7. helyével.
peterk2005
gordon

több mint 9 éve
Szóval ezek szerint tavaly max egy pókháló volt kifeszítve Manning elé és SB-t nyertetek...Még jó, hogy a meccseket nem a pff gradek játszák... 😊Aztán azt a jobb falat is keresem idén egyelőre.ZalánHarris, Schofield - a 126. és 127. volt az összes tackle között. Gyakorlatilag a két utolsó helyen végeztek, még az összes csere is megelőzte őket, ennél nincs lejjebb. Vasquez 95. lett, aminél szintén nincs lejjebb. Paradis pedig centerben 31. lett, aminél csak 1-2 játékos volt lejjebb. Mathis vitte a vállán a falat a maga overall 7. helyével.
peterk2005
több mint 9 éve
Aztán azt a jobb falat is keresem idén egyelőre.ZalánPedig ott vannak a pályán. 😊
Tavaly az 5 kezdő falemberből 4 a pff szerint liga legeslegalján gradelt. Nem átlagosan, nem gyengén, hanem a leges legalján. Egyedül Mathis lógott ki - aki elit teljesítményt hozott, de úgy, hogy futás blokkban volt elit, passz blokkban már ő is negatív grade-et kapott. A számok nyelvén (tackle poszton 64 kezdőhöz, centerben 32 kezdőhöz érdemes nézni a számokat). a két tackle - Harris, Schofield - a 126. és 127. volt az összes tackle között. Gyakorlatilag a két utolsó helyen végeztek, még az összes csere is megelőzte őket, ennél nincs lejjebb. Vasquez 95. lett, aminél szintén nincs lejjebb. Paradis pedig centerben 31. lett, aminél csak 1-2 játékos volt lejjebb. Mathis vitte a vállán a falat a maga overall 7. helyével.
Idén ezzel szemben Okung és Stephenson is top 30-as (liga első fele 64 tackle-vel számolva), guardban Schofield szintén top 30 (liga első fele), Garcia kicsit van kívül (liga átlag), centerben pedig Paradis eddig vezeti a ligát, az első a centerek között.

több mint 9 éve
Más.In the last five games going back to the 2015 playoffs, the Broncos have held Tom Brady, Cam Newton (twice), Andrew Luck and Dalton to a collective passer rating under 70.0.