Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Na,a mai produkciója alapján egyáltalán nem bánom hogy Brokinak nem mi adtuk a nagy szerződést....
Foresz
nem szeretem ezt a fajta hozzáállást amúgy, mindenkinek lehetnek szar meccsei
PM sem érdemelte meg a nagy lóvét a tavalyelőtti szezon második fele óta mégse nagyon sajnáltuk tőle
Negritis
Még egyszer hangsúlyozom:"A MAI PRODUKCIÓJA ALAPJÁN."
Foresz
Jó, de akkor ha dob majd 400 yardot egy győztes meccsen és mi mondjuk éppen kikapunk gyenge QB teljesítmény után, akkor azt is hangsúlyozni fogod, hogy akkor meg sajnálod, hogy nem mi adtunk neki jó szerződést?

Mellesleg eddig 2-0-ra álltak, addig nem láttam itt róla semmit, jó magyaros szokás szerint csak akkor foglalkozunk egy távozóval, ha éppen bele lehet rúgni?

De most komolyan, elment, tovább kell lépni. Malik meccsenkénti szereplését se elemzi senki, pedig ő is a jobb fizu miatt ment el, Oswi-ról is le kéne szállni szerintem...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Na,a mai produkciója alapján egyáltalán nem bánom hogy Brokinak nem mi adtuk a nagy szerződést....
Foresz
PM sem érdemelte meg a nagy lóvét a tavalyelőtti szezon második fele óta mégse nagyon sajnáltuk tőle
Negritis
Még egyszer hangsúlyozom:"A MAI PRODUKCIÓJA ALAPJÁN."
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 645 — The Mathematician
Foresz

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
 twitter.com/CameronWolfe/status/778998862375636992
több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ha van egy kis időtök, akkor hallgassatok bele ebbe az mmqb podcastbe:

mmqb.si.com/mmqb/2016/09/21/themmqb-nfl-podcast-peter-king-brandon-marshall-new-york-jets

Brandon Marshall (WR) beszél magáról, a karrierjéről, Denverről (is) arról h mit és hol b.szott el, s mit tenne még.

Különösen érdekes a 39:50 utáni rész, ha csak pár percetek van, akkor abba a részletbe hallgassátok bele.

Nekem igen kellemes csalódás a tag 😊

Szerk.:
Ha már itt tartunk ez a pár hetes podcast egyenesen John Elwayt kapja mikrofonvégre, kifejezetten érdekes ez is 😊
 mmqb.si.com/mmqb/2016/09/08/podcast-john-elway-philosophy-peyton-manning

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ronnie a Vikesban. Ha jól emlékszem tavaly pont ellenük volt egy 80(?) yardos TD-je (eddigi karrierje legnagyobb játéka).

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Peko ment, Keo jött
Black_Adder
Ware kiesése után nekem picit meglepő, de szerintem ezt még megjátszuk párszor majd a szezon során...

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Peko ment, Keo jött

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
 twitter.com/MaseDenver/status/777914824432812034

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Donald Stephenson is 2-3 hétre kiesik.

twitter.com/RapSheet/status/777924218029764608
több mint 9 éve
Waret holnap megműtik, előreláthatóan 4-5 hetet kell kihagynia.

több mint 9 éve
Szívesen megnéztem volna, h Siemian tudja-e szerelni a pick6-et, jó helyzetben volt hozzá.
Gyakorlatilag 2 driveot engedtünk a Coltsnak, de azok olyan csúnyák voltak a részünkről, amennyire lehet. 3&20-at engedjük megfutni 2. szándékból Lucknak, egy csomó automatic 1st down szabálytalanság, meg hasonlók. Ezek nem biztos, hogy mindig mindenki ellen beleférnek majd.

Cserébe volt 2 D# TD, abban meg hogy erre nem lehet számítani, max remélni, abban már nem vagyok annyira biztos, mint tavaly ilyenkor. A védelmünk kultúrát csinált abból, hogy a szoros meccseket valahogy behúzzák. A tavalyi 52 sack a legtöbb volt, de nem annyira kimagasló. Viszont ahogy rémlik a legtöbb a meccsek vége felé jött, kulcsszituációban, 3rd downoknál. Most is támadhatott Luck -6-nál a győzelemért. Nem könnyű 2 minute drill, időkérés nélkül, de eddig kb többször oldotta meg mint nem. Na akkor ért oda Miller másodszor. 😊

Múlt héten is voltak gondok az 1. félidőben, aztán a védelem dominanciája (és labdaszerzése) miatt tudtuk megfordítani. A végére kellett egy nagy mázli is a kihagyott FG-nál, de akkor se panaszkodtam volna az utolsó drive-okra, ha a végén elbukjuk a meccset. Leginkább a szerncsétlen handtothefacere fogtam volna, ami benne van, csak nem mindig a legrosszabbkor jön...

Konstans nyomás van, akkor is amikor sack nincs, és amikor a legfontosabb, akkor nyújtják a legjobbat. Nem garbage timeban talicskáznak össze 5-10 sacket, nincs olyan, hogy 1 meccsen vkinek 5 sack, aztán hosszú böjt. Minden meccsen ott vannak a QB közelében.

Ez a csapat elhiszi a szoros meccsekről, hogy behúzza, és ezért be is húzza azokat. 2013-ban olyan simán hoztuk a legtöbb meccset, hogy ahogy szoros lett elkezdtünk görcsölni.
Egy-két vereség lerombolhatja ezt az önbizalmat, és az egyik csak egy kihagyott FG-n múlt, szóval nem arról van szó, h legyőzhetetlenek lennénk, de nagyon össze van most állva ez a csapat.

Jövőhéten viszont idegenben játsszunk, az nagy teszt lesz Siemiannek. Otthon sokkal könnyebb támadni, ahol csend van. Nem biztos, hogy egyáltalán lesz lehetősége befejezni a védelmünknek a meccset. Arról nem is beszélve, hogy AJ Green az NFZ-nek is kihívás lesz. A passrushban továbbra is jobban bízok, mint amikor egy elit elkapón védekezik egy CB 1v1ben. Abból 1-2 nagy play biztos lesz. Legfeljebb jön mellé egy pick6 is 😊

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Itt a cikk:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/hcjpfgaoqalgauqp2vkj
Demaryius Thomas: 'We're gonna need more offense'
The Broncos are off to a 2-0 start in their quest to repeat as Super Bowl champs. But Demaryius Thomas tells Michael Silver that Denver won't really be clicking until the offense gets in gear.

Érzésre túlzó, én inkább arra tippelek, hogy nem zúgólódnak, inkább flusztráltak, mert nem sikerült befejezni a drive-okat. A tegnapi meccsen ez különösen kijött, hiszen vagy 250 yardot raktak fel az első félidőben, miközben a Colts offense alig 100-at és sikerült szűk 1 TD-vel fordulni, és erre a második félidőben jött még összesen 2FG. Ez tényleg kevés. És ha a múlt hétre gondolok, a 2 szép drive-ot elrontó INT-re, meg a Booker fumble-re, akkor a múlt heti meccsre is elmondható, hogy sokkal kevesebbet sikerült kihozni belőle, mint ami benne volt. Szóval érthető a flusztráltság.

Siemian amúgy szvsz most is jó volt, bár extrákat nem csinált. De amit a playcalling megengedett neki azt 2 meccsen rookie-hoz képest lehozta. Sose lesz egy Manning / Elway, de még az se biztos, hogy egy Osweiler, szóval tőle ez is szép. Ha majd Lynch nem fog fejlődni akkor lehet aggódni 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Siemian passzolt eleget, csak kb. a szertárosnak nem ment passz, már az első félidőben valahol 10 körül járt a sikeres elkapók számával, ha jól emlékszem. Nem kapnak elég labdát, mert dobunk mindenkinek, ez lehet nekik nem tetszik, de amíg sikeres, addig sok alapja nincs a zúgolódásnak szerintem...

több mint 9 éve
Sanders és DT is zúgolódott egy kicsit a meccs után: kevés lehetőségük van, kevés passz megy feléjük.

Az első meccsen ezt nem éreztem annyira, de tegnap valóban jobban tömhettük volna őket, sztem DT is a clutch formáját hozta, valamint kis túlzással szertárosok fogták őket, Siemian önbizalmát is feldobta volna szvsz.

több mint 9 éve
A védelem megint megoldotta. Colts-osként belelátok az Indy helyzetbe, ezért (denveri) offense oldalon nem látom annyira jónak a teljesítményt. A Colts B dline-ja és D+utca secondary-ja ellen az elején még legalább a haladás megvolt, jöttek yardok, de aztán jobban belassult, mint kéne. Egy Sanders ne maradjon 40 yardon egy olyan sec ellen amelyiket az utcáról kapartak össze. Plusz, túl sok volt a hiba is a múlt héthez képest. Nem csak a picksix, de mellette is volt jópár passzjáték és futójáték is ahol inkább a szerencsén múlt, hogy nem lett turnover,. A jó védelmek ezt meg fogják bosszulni.

De a győzelmet nem kell magyarázni, a Chiefs kifejezetten szenved, a Bolts ugyan most nagyon elkalapálta a Jaguars-t, de amúgy ők is képesek leolvadni, és a Raiders bár nem rossz, de annyira nem is jó eddig. Főleg a defense-ük. A Cincy nem lesz könnyű jövő héten, de nem is verhetetlen alakulat. Remélem a Colts üti a Bolts-ot, és a Chiefsnek se lesz könnyű dolga a Jets-el. Egyelőre jól alakulnak a dolgok 😊

Ware meg pihenjen csak, idény végére legyen megint olyan, mint tavaly 😊

több mint 9 éve
Jó volt ez, bár pár helyen a bíróknak azért járt a köszönöm, meg az is jól jött, hogy a srác belesérült a sima pick6-be, de ettől még jók voltunk, főleg a D ismét, Von-al az élen.

Negatívumok:
- Ware sérülése
- Siemian szinte soha nem néz a checkdown felé, legalább 2 drive akadt meg azon, hogy 3rd down-nál nem vette észre az üresen álldogáló embert, ezen még dolgozni kell nagyon...
- Volt megint 1-2 nagyon buta szabálytalanság
- Brainfart pick(6), ahogy a meccskövetőben is írtam, ezt sikerült megtanulni PM-től, hogy nem is nézi a védőket

Pozitívumok:
- Von 😊
- amikor kellett, akkor volt futás is általában, Booker-nek úgy tűnik nem szegte kedvét a múltkori fumble szerencsére, CJ meg idén úgy tűnik tényleg meg akarja nyomni az egész szezont, nem csak a végét
- tetszett a pass protection is, 1 sack-et kaptunk be, bár volt még pár melegebb helyzet, de ahhoz képest, hogy Stephenson korán kiesett, nagy gond utána se volt

A csoportból rajtunk kívül csak a Chargers tudott nyerni, így egyedüli 2-0-ás mérlegűként vezetjük az AFC West-et, ismét... 😊

több mint 9 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ugy nez ki Ware 3-6 hetet ki fog hagyni most, singcsont tores (ulna fracture - mar ha ez singcsont tores). A meccs amugy eleg kiraly volt, marmint szokasos Broncos meccs az elmult ket szezonbol. Mivel Manning meccseken nottem fel ezert nekem ezt kevesbe birta a gyomrom kezdetben, de mostmar egyre jobban elvezem 😀 Ugy nez ki mostmar nem a QB-tol, hanem DEF-tol kell varni a game winning drivet.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 645 — The Mathematician
 pbs.twimg.com/media/CssDTrpUEAANTo6.jpg:large

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Címvédőként így kell egy szezont elkezdeni.
több mint 9 éve
Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...
Black_Adder
megtörtént 😊

több mint 9 éve
Szerintem öldöklő harc végén,simán nyerünk. 😊 Mindig nem játszhatunk gyengén a Colts ellen....(Kedves barátaim!Ha valaki tud egy tuti fix stream-et a meccshez,kérem ajándékozzon meg vele!Köszönöm!)

Szerkesztette: Foresz
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
rossz az előérzetem a meccs előtt, ilyenkor nyerni szoktunk 😊 Siemian jól manageli a játékot, akkor nyerhetünk. Minimum 21 pontot kell szereznünk a győzelemhez szerintem. Sok múlik a defensen, hogy Millerék mennyire terrorizálja Andrew-t, és tudjuk-e a lépést tartani Hiltonnal. Biztos lesznek felesleges FLAGek, ezt már belekalkulálja a Phillips előre. Hiába a kriptonitunk a Colts, nem lesz PM, Siemiant egyenlőre még nem ismerik annyira, és megnyerjük a meccset. GO BRONCOS!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Nem kickoff, hanem kick. Szóval field goal kísérlet, mármint fake field goal kísérlet. Na jól van .... szóval érted. 😀 Jobban már úgyse tudom elmondani, ennyi idő után a részletek már nincsenek meg.