NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
210
26
18:05 Texas @ Tennessee [Disney+]
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Én nem érzem annyira égető neednek, mint a Schoefield projekt kukázását pl. Crick nem mozog rosszul, meg úgy alapból a DL nem rossz szerintem...CJ-t pótolja Booker, őt Bibbs, őt pedig a PS-ből majd Thomas, kár érte, de sztem nem lesz akkor érvágás, mint amekkorának tűnik.Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).
Személy szerint akár egy első kört is adnék érte, de a második körünket kérdés nélkül.
Általános Doktor
StormST
Az OL kezdője szvsz rendben van, a cseresor hagy kívánnivalót maga után, de azt nem most kell foltozni, hanem majd az offseasonben.
Malik/Walker hiánya pedig eléggé égető need (még ha ez csak a tavalyi szinthez képest tűnik fel).
Általános Doktor
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 9 éve
Keep calm, Booker berobban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
CJ-t pótolja Booker, őt Bibbs, őt pedig a PS-ből majd Thomas, kár érte, de sztem nem lesz akkor érvágás, mint amekkorának tűnik.Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).
Személy szerint akár egy első kört is adnék érte, de a második körünket kérdés nélkül.
Általános Doktor
StormST
Az OL kezdője szvsz rendben van, a cseresor hagy kívánnivalót maga után, de azt nem most kell foltozni, hanem majd az offseasonben.
Malik/Walker hiánya pedig eléggé égető need (még ha ez csak a tavalyi szinthez képest tűnik fel).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
C.j. out for the rest of the season...😕(
több mint 9 éve
Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Jó játékos, de nem hiszem, hogy a D-t kéne erősíteni, amikor szétesett az OL és CJ-t is bebuktuk hetekre, akár tovább is...
Általános Doktor
több mint 9 éve
Közelegvén deadline, mit szólnátok a MHR ötletéhez:Sheldon Richardson DE (idén ~ 3 M, jövőre ~8 M a cap space amit foglalna | - aka: idén belefér, jövőre pedig ha 18 lenne is beleférne | ).

több mint 9 éve
Azért tette statokban elitté, mert ő volt a legmegbízhatóbb endzone target-je és élt is a lehetőséggel, tudta, hogy ha neki dobja, akkor ő ott lesz, ahol kell és el is kapja. Ez a bizalom hiányzik most, ezt keressük azóta is a TE posztra...Idén eddig 8 passzolt TD-nk van, abból 1-et csinált TE, az is Phillips volt. A Jaguars-nak 9-ből 2-t JT, vagyis 7-ből 2-t, amikor a pályán volt. A 3 TE-nk összesen kapott el 7 meccs alatt 183 yard-ot az 1506-ból, náluk JT 196-ot az 1484-ből, vagyis igazából 1289-ből, pedig ott van még nekik Marcedes Lewis is, aki szintén jegyzett 108-at. Nekünk egy ilyen TE játékunk kéne, hogy legyen inkább, akkor DT-nek és Sanders-nek is könnyebb dolga lenne...
több mint 9 éve
Az a baj, hogy te kb. kiveszed az egyéni tehetséget a képletből, szerinted egy elkapó attól lesz jó, mert PM beletréningezi, hogy mi lesz jó. Hát nem. Akkor Green is az lenne, mint mondtam, 4 teljes évet dolgozhatott együtt PM-el. Nem véletlen, hogy amikor Julius elment, akkor inkább hoztunk még egy TE-t Daniels személyében és jött Heuerman, de ugye most az előbbi lelépett, utóbbi meg szintén nem vált be, aztán idén is jött már egy valagnyi TE, eddig nulla sikerrel...StormSTNem veszem ki a tehetséget. Természetesen DT, (Harrison, Wayne) saját jogon olyan jó játékosok. De JT-ről nem gondolom ezt. Ő inkább a Clark, Tamme, Stokley, stb. sorba illik, őt PM tette statokban elitté.
Green sajnos nem olyan jó, mint reméltük. Vagy nem passzol Kubiak elképzeléseibe, nem tudom. Akárhogy is, kisebb szerepet kap, mint amit ebben az offense-ben egy ilyen TE kaphatna. Remélem, a TE keringő mihamarabb eljut oda, hogy Kubes megtalálja azt akit keres. Egy igazán jó TE nyilván tudna segíteni, de abból nem sok van. Már a Greg Olsen / Eifert / Kelce féle TE-kből. És borzasztó drágák is, úgyhogy az nem opció.
(Heuerman-ban én még reménykedem. JT is a harmadik évében robbantott, előtte szinte semmit sem csinált, sérült idények esetén ez előfordul. Heuerman is sérült listán töltött egy évet, talán az idei év kerettagsága és a jövő évi offseason alatt fejlődik még. Latimerben már én sem bízom, ő sajna bust.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ezért is mondtam azt hogy így nem lehet megítélniegyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lenneAzt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊
persze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban
Negritis
empty taxi
de 14 - 15 kicsit összehasonlítható
egyikben 12 a másikban 5 TD elkapás hasonló catch/yard mellett
ettől függetlenül egy RZ threat hiányzik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Az a baj, hogy te kb. kiveszed az egyéni tehetséget a képletből, szerinted egy elkapó attól lesz jó, mert PM beletréningezi, hogy mi lesz jó. Hát nem. Akkor Green is az lenne, mint mondtam, 4 teljes évet dolgozhatott együtt PM-el. Nem véletlen, hogy amikor Julius elment, akkor inkább hoztunk még egy TE-t Daniels személyében és jött Heuerman, de ugye most az előbbi lelépett, utóbbi meg szintén nem vált be, aztán idén is jött már egy valagnyi TE, eddig nulla sikerrel...A gond ott van, hogy Green nem elég tehetséges elkapásban, próbálták, hátha, de nem az, ahogy sajnos Heuerman se, a jelek szerint, vagy csak simán az a baj vele, hogy üvegből van. Julius meg tehetséges (elkapásban, blokkolásban még én is jobb lennék). Most már mindenki tudja róla, hogy súlytalan elkapásban, nem is veszik komolyan a védők, nem von el komoly embert a jó WR-ektől...
DT tehetséges, ő már akkor is az volt, amikor még Tebow volt a QB, vagy előtte Orton. Sanders úgy jött ide, hogy már kész elkapó volt. Jobbak lettek PM alatt, igen, de nem lett jobb kb. 10-15 másik elkapó, aki közben a csapatnál járt, vagy pl. Latimer se, pedig ő magasabb pick volt, belőle akartak jó WR-t faragni, de nem sikerült, se Fox gárdájának, se PM-nek, se Kubes csapatának. Pedig kellett volna, tavaly is nagyon kellett volna egy jó WR3, volt is 1-2 felvillanása Oswi-nál, de az is eltűnt hamar, sajnos kiderült, hogy szenvedhetnek vele akármennyit, nem elég tehetséges, hogy jó WR legyen az NFL-ben...
Azt nem tudom honnan veszed, hogy Siemian nem tudná kihasználni JT-t, én többször éreztem rajta az redzone-ban, hogy bizonytalan, ha DT és Sanders az első másodpercben nem szabad, akkor inkább kidobja az endzone végén, mert nem érzi a többi célpontot elég biztosnak, szerintem ez a mostani offense pont egy igazán jó TE-nyire van attól, hogy bottom-middle-ből feljebb lépjen...
több mint 9 éve
Azt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊Kb. ugyanannyit volt itt is sérült, mint ott. Az itteni két produktív évében 14, és 13 meccsen játszott, Jacksonville-ben meg tavaly 12 meccsen, idén pedig eddig 5 meccsen. Nincs markáns különbség. Yardokban hozta, és hozza is a maga 500 körüli számát, de a TD szám drasztikusan visszaesett 10+ -ról 5-re (idén eddig 2). Éppen a RZ hatékonyság. Sokat mondó adat az is, hogy a catch success rate-je Denverben 70% fölött volt, Jacksonville-ben pedig 56-57%. Nem ő felejtette el elkapni a labdát, hanem más dob neki. Bortles nem tudja úgy kihasználni, ahogy Manning tudta. Siemian se tudná.
empty taxi
Miért kevered ide Fowler-t? Ő egy slot WR, 10 centivel alacsonyabb és 20 kilóval könnyebb, mint JT vagy Green, ő csak akkor komoly redzone célpont, ha mondjuk slant-et nyomunk, nem akkor, amikor a két nagydarab TE, ő eltűnik a tömegben az endzone-ban...StormSTAzért, mert véleményem szerint a RZ célpont nem a tömeget és magasságot jelenti, hanem a kémiát a két játékos között. RZ-ban szűk helyekre kell kiváló időzítéssel bedobni a labdát. Ha a QB képes megtalálni az elkapóját, akkor mindegy, hogy 165 centis Wes Welker, 180 centis Emmanuel Sanders, 190 centis Eric Decker, vagy 200 centis Julius Thomas-e az a játékos. Marvin Harrison egy 180 centis, nyolcvanpár kilós "pöttömpalkó" volt, és mégis minden idők egyik legjobb RZ targetje lett Manninggel párban (8-9 évnyi, egyhuzamban 12+ TD átlagra szvsz nem túlzás ezt kijelenteni).
Siemian-nak megvan most is a méretben, kilókban, sebességben megfelelően változatos elkapó gárdája, csak ő Manninggel ellentétben nem képes bárkiből saját magának RZ targetet faragni. A fiatal/nem elit QB-knál esetlegesebb, hogy kivel jön össze a kémia és kivel nem. És ennek kevés köze van a kilókhoz, mérethez. Ott van pl. Dak Prescott. Neki pl. valamiért nem Bryant (ő mondjuk sérült is), nem Williams, nem is Jason Witten, hanem "pöttöm" slot WR, Cole Beasley lett a kedvenc célpontja. Red Zone-ban is.
(Szerintem egyébként Kubiak nem - nem csak - a RZ-ba keresgeti az elkapókat, hanem ő általában szeretne még "move the chain" elkapót. Mert valamiért Siemian se Fowler-t, se Green-t nem szereti, nem keresi.Szinte csak úgy haladunk, hogy vagy C.J. megfutja, vagy DT/Sanders elkapja. Még Norwell is több szerepet kap, mint Green/Fowler. Ezen kéne bővíteni, kéne még 1-2 ember akire a haladásban is számíthatunk. Mivel már nincs Manning, aki ilyenkor leül az elkapóval, és addig videóznak, addig gyakorolnak amig Manning rá nem érez, a srác pedig meg nem tanulja, hogy Manning mit vár el, ezért az embereket cserélgeti, kísérletezik. Hátha valaki olyant sikerül találni, akit Siemian jobban "érez". Mint Prescott Beasley-t.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
egyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lenneAzt ne feledd, hogy mióta Jacksonville-be költözött JT kb. többet sérült, mint egészséges, szal a statszáma csalóka. Persze lehet azzal is érvelni, hogy lehet itt is ugyanannyit lenne sérült és legalább felemésztene egy valag helyet a sapkában. 😊
persze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban
Negritis

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Miért kevered ide Fowler-t? Ő egy slot WR, 10 centivel alacsonyabb és 20 kilóval könnyebb, mint JT vagy Green, ő csak akkor komoly redzone célpont, ha mondjuk slant-et nyomunk, nem akkor, amikor a két nagydarab TE, ő eltűnik a tömegben az endzone-ban...Nekem pont az a meggyőződésem, hogy még egy olyan célpont hiányzik Siemian-nek, mint DT, aki magasságban és súlyban is komolyan vehető az endzone-ban és tudja is, hogy hogyan kell ott mozogni. Ez utóbbit tudta JT és ezt nem tudja Green, pedig Kubes offense-e pont a sok TE játékra épülne a futások mellett, pont most kéne egy jó kezű, jól mozgó TE. Lehet itt PM-et fényezni és igen, tudott ő jobbat kihozni WR/TE-kből, mint amit mások, de ettől még JT rohadtul hiányzik és sokkal veszélyesebb lenne vele az O, nem véletlen, hogy tavaly óta kb. a 10. TE-t próbáljuk ki...
Szerintem tőlünk PM érkezése óta nem sok olyan WR/TE ment el, akinek volt szignifikáns produktuma nálunk és utána csapatra találva komolyan visszaesett a teljesítményük. Decker-é biztos nem, Tamme-é se. JT-n lehet vitatkozni, de én azért megvárnám, hogy mit produkál, ha legalább 14-15 meccsen egészséges tud lenni.
több mint 9 éve
egyébként JT statjait nézve én is inkább afelé hajlok hogy ő sem biztos hogy akkora segítség lennepersze így nem lehet megítélni dolgokat, mint ahogy azt se tudjuk Óz hogy varázsolna a Broncosban
több mint 9 éve
a small correction : en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Stokley
több mint 9 éve
De ha nem rémlik, akkor itt vannak táblázatok, lehet böngészni, 2013-ban 1. helyen voltunk Pts/RZ és TDs/RZ-ban is, 2014-ben 2. és 3. helyen, 2015-ben ez lement 22. és 28. helyre.Igen. És 2012-ben is top3-ban volt a csapat, amikor JT még sehol se volt, Dressen és Tamme volt a két TE. Ha pedig megnézed Manning karrierjének Colts-os időszakát, akkor azt látod, hogy még a legrosszabb éveiben is top 10-ben volt a Colts RZ efficiency-ben. De általában inkább 1-5. Tök mindegy, hogy éppen Harrison, Wayne, Stockley, Dallas Clark, vagy valaki más volt az első számú RZ célpontja. 2010-ben pl. lesérült az komplett első receiver sor Wayne-en kívül (Garcon, Clark, Gonzales IR, stb.), és mit tesz isten, jött a semmiből Austin Collie és Jacob Tamme, mindkettőjük statjai az egekbe szöktek, a Colts meg velük is első lett a ligában RZ efficiency-ben. (Collie pl. fél idény alatt 600+ yard, 8TD a semmiből, aztán amikor ő is kiesett, jött a helyére Blair White - who? az a 4-5 meccs volt a teljes NFL karrierje.... - és pár meccs alatt 350 yard, 5TD.).
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2013
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2014
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2015
Igen, volt rezsimváltás, meg sérülés PM-nél és Oswi bejövetele, de ebben a durva visszaesésben keményen ott van JT kiválása. Ja, Green 2011 óta van a csapatnál, 4 évet dolgozhatott együtt PM-el...
StormST
Kedveltem - ill. ma is kedvelem - JT-t, mert szimpatikus játékos, jó fej srác, de belőle is Manning csinált "elit" játékost a posztján. Ahogy a többiekből is, 1-2 kivételtől - Harrison, Wayne, itt Denverben DT, talán Sanders, talán-talán Decker - eltekintve. Nem véletlen, hogy amikor ezek a játékosok máshova kerültek, hirtelen felére esett a produktumuk. Mindegyiknek - azt az 1-2 kivételt kivéve. 2015-ben pedig azért esett vissza a RZ hatékonyság, mert Manningnek lett vége, nem azért, mert JT elment. Meggyőződésem, hogy ha JT itt lenne, akkor se lenne most jobb a RZ hatékonyságunk Siemiannal. NEKI JT sem lenne nagyobb segítség, mint Green vagy Fowler. Ahogy Bortles-en sem segít. Az a RZ target, amelyik Siemiannak is segíteni tud(na), az a Greg Olsen / Dez Bryant / DT kategória. (Gronkot nem említem, ő külön kaszt)
Szerkesztette: peterk2005

több mint 9 éve
nem, mert nem Ware-re cserélte le 2013-ban, hanem megpróbált egy paycutot, ami egy cutban végződött, majd 2013-ban előbb elitlitták Millert, aztán lesérült, és úgy általában nem sok passrush volt.Szóval nem hibázott, hanem az lett volna a hiba, ha megtartja 😛Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
StormST
Black_Adder
Wyatt
Ha 2014-ben Doom nyakára ráhozza Ware-t, majd Doomot elcseréli vagy cutolja, na az így utólag lehetne akár szenzációs húzás is, de a valós forgatókönyv szerint az én olvasatomban, 2013-ban elkövetett egy hibát, amit 2014-ben sikeresen javított. Ha most Derby jobb lesz, mint Julius valaha volt, akkor ez a "hibát" is javítva lesz, de attól még tavaly hiányzott ő nagyon.
Egyébként Juliusra nem biztos, h lett volna keret, de Dumervilnek élő szerződése volt...
Ez egyébként nem panaszkodás, 5 év alatt 2 olyan szignifikáns dolgot tudtunk össeszedni, amit az idő megcáfolt. Clevelandben pl keresik azt a 2 dolgot ugyanebben az időben, ami pont bejött...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Első negyed utolsó játekában megsérült a térde. Nem tudni h mennyire súlyos, jelenleg másodvéleményre várunk.Rossz hír: CJ kihagy pár hetet, az se kizárt, hogy a szezont is...mi történt cj-vel?
Black_Adder
Zalán
(Mike Klis szerint súlyos, akár IR-es, de még nem tudni biztosat)

több mint 9 éve
Szóval nem hibázott, hanem az lett volna a hiba, ha megtartja 😛Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
StormST
Black_Adder

több mint 9 éve
Rossz hír: CJ kihagy pár hetet, az se kizárt, hogy a szezont is...mi történt cj-vel?
Black_Adder
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Hosszabb távon sztem sokkal jobban jártunk így, Ware nagybetűs példkép, Von is rengeteg helyen lenyilatkozta h nelküle nem lenne itt (ettől még abban a pillanatban nagy hiba volt, de utólag jól jöttünk ki belőle).Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
StormST
Black_Adder

több mint 9 éve
Rossz hír: CJ kihagy pár hetet, az se kizárt, hogy a szezont is...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Lassan egy komplett csapatnyi játékos és pick összejön abból, hogy megpróbáljuk pótolni Elway talán egyetlen eddigi hibáját, Julius elengedését, és eddig még nem sikerült megoldani, remélem a többi hibája nem fog ennyibe kerülni... 😛Én Doom elvesztését is Elway hibájának tekintem, 2013-ban nagyon hiányzott, aztán hozta Ware-t. Az egy dolog, hogy drágább volt, Dumervil lett volna, 2014-ben Doom All Pro évet tolt, de 2 évet nézve már lehet Ware felé billen a mérleg, a leadership meg amit az öltözőbe hozott, az felbecsülhetetlen érték. Ki tudja Von talpra tudott-e volna állni, onnan ahol 2013-ban volt magáné-letileg. Szóval azért elég jól helyrehozta azt a hibát Elway.
StormST
több mint 9 éve
Szerinted, szerintem meg rohadtul hiányzott tavaly Julius, Manning-el és Oswi-val is fos volt a redzone offense, emlékeim szerint ment is itt miatta a panaszkodás épp eleget...Igen, pont ezt akartam írni, Green jó célpont mezőnyben, de azt, amit Julius nyújtott endzone célpontként, még nagyon nem tudtuk pótolni...Azt nem is fogjuk tudni, mert nem JT volt a deadly weapon, hanem Manning. Manningnek mindegy volt, Decker, Welker, Stockley, Harrison, Dallas Clark, stb. Bármilyen alkat, bármilyen méret, ha eleget gyakoroltak együtt, akkor RZ-ban kihozta a maximumot bárkiből. Greenből is hasonló célpontot csinált volna.
StormST
Meglátjuk. Felteszem az az 5. kör conditional. Belichicknek kell a roster hely, rövidesen aktiválni kell 2 játékost is, Kubiak meg próbálgat, hátha bejön. Legalábbis remélem nem arról van szó, hogy Heuerman megint IR felé kacsingat....
peterk2005
De ha nem rémlik, akkor itt vannak táblázatok, lehet böngészni, 2013-ban 1. helyen voltunk Pts/RZ és TDs/RZ-ban is, 2014-ben 2. és 3. helyen, 2015-ben ez lement 22. és 28. helyre.
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2013
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2014
www.footballoutsiders.com/stats/drivestatsoff2015
Igen, volt rezsimváltás, meg sérülés PM-nél és Oswi bejövetele, de ebben a durva visszaesésben keményen ott van JT kiválása. Ja, Green 2011 óta van a csapatnál, 4 évet dolgozhatott együtt PM-el...
több mint 9 éve
Igen, pont ezt akartam írni, Green jó célpont mezőnyben, de azt, amit Julius nyújtott endzone célpontként, még nagyon nem tudtuk pótolni...Azt nem is fogjuk tudni, mert nem JT volt a deadly weapon, hanem Manning. Manningnek mindegy volt, Decker, Welker, Stockley, Harrison, Dallas Clark, stb. Bármilyen alkat, bármilyen méret, ha eleget gyakoroltak együtt, akkor RZ-ban kihozta a maximumot bárkiből. Greenből is hasonló célpontot csinált volna.
StormST
Meglátjuk. Felteszem az az 5. kör conditional. Belichicknek kell a roster hely, rövidesen aktiválni kell 2 játékost is, Kubiak meg próbálgat, hátha bejön. Legalábbis remélem nem arról van szó, hogy Heuerman megint IR felé kacsingat....