Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 672 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem gondoltam volna, hogy 3-0-al indítja a csapat az évet. Ez így elég jól fest.
Ha az O# falat sikerülne összekalapálni (vagy legalább életben tartani....) azt mondanám, hogy az NFC-s TOP csapatok bénázását látva a Pats-el együtt esélyesei lehetnénk az SB-nek.
De addig is, jól alakulnak a dolgok, hogy Kubiak végre engedi passzolni az új fiút 😊

több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Ez a második félidő azért rendben volt Trevortól, a csávó nem semmit nyomott. 😊 Sanders és DT is jók voltak, végre.
Tomifinn
DT azért még nem, de Sanders igen
Negritis
Jó, hát mi számít jónak? 😊 A második félidőt láttam csak, DT-nek voltak fontos elkapásai, meg a TD ugye, szerintem a "jó" jelzőt megérdemli, ne legyünk ennyire szigorúak azért.
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 643 — The Mathematician
Ez a második félidő azért rendben volt Trevortól, a csávó nem semmit nyomott. 😊 Sanders és DT is jók voltak, végre.
Tomifinn
DT azért még nem, de Sanders igen

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 683 — "Montoya por favor!"
GRAT a csapatnak, mekkora meccs

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
több mint 9 éve
a picknek nem sikerült, úgyhogy a broncosnak nyernie kell

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Simmons nekem is meglepő volt egy kicsit, főleg úgy, hogy Keo-t kiraktuk...

Austin Davis az a Davis, természetesen... 😊
StormST
Keo pár napja újra itt van. 😀

Jeff Heuerman is játszik.
Ty Sambrailo a kezdő RT. 😊

Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Inactives:

Davis, Simmons, Doss, McGovern, Stepjenson, Ware, Green
StormST
Davis ?? Simmons?? Meglepő. Vagy van valamilyen sérülésük? Mit lehet tudni?
Zalán
Simmons bal csuklójával van baj. Szerintem a QB Davis az inaktív. (Remélem 😊 )
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Simmons nekem is meglepő volt egy kicsit, főleg úgy, hogy Keo-t kiraktuk...

Austin Davis az a Davis, természetesen... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 912 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Inactives:

StormST
Davis ?? Simmons?? Meglepő. Vagy van valamilyen sérülésük? Mit lehet tudni?

Szerkesztette: Zalán

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Inactives:

több mint 9 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Leverjük őket mint vak a poharat....Nem lenézésből mondom,messze esik ilyen tőlem,inkább optimista vagyok.
több mint 9 éve
Én se gondolom, hogy esélyesek lennénk ezen a meccsen, játsszunk jól, abból akármi kijöhet és akkor nem leszek csalódott egy vereségnél se, főleg ha ezúttal nem szedünk össze semmi komolyan sérülést...

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerintem is a Bengals az esélyes. Siemian első idegenbeli meccse lesz, sosem játszott még idegen atmoszférában, nem tudni hogy reagál rá. Rookie-ként inkább az a valószínű, hogy zavarni fogja, mint az, hogy nem. Így is hajlamos volt elnézni egy-egy területet védő safety-t, corner-t, a Cincy secondary meg Pacmannel az élen szeret és tud ballhawkot játszani. Ha a hangzavar miatt nem tud rendesen kommunikálni, időnként elővételezni kell az elkapók mozgását, abból lehetnek problémák.

A Cincy offense-t szerintem a centernél kell megfogni. Látva a két meccsüket, messze az a leggyengébb poszt a falukban. Ott kell nyomást gyakorolni akár késleltetett blitzzel, akár "helycserés támadással", akár simán bullrushhal, hogy Dalton ne passzolgathathasson. És kérdés, hogy a futással mi lesz. Eddig nem tudtak futni - 40, 50 yard mindkét meccsen -, de nem is nagyon akartak. A védelmük pedig mindkét meccsen 130+ yardot nyalt, Itt lehetne keresnivaló.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
A futás visszaesett Stephenson sérülése után. kb 5 TFL-t kaptunk, mind az erős oldalról. Most még a legjobban blokkoló TE se lesz ott, hogy segítsen.
Most ráadásul idegenben leszünk, ott sokkal nehezebb a támadóknak, mert nem tudnak szavakkal kommunikálni.
A Bengals ráadásul - fő műsoridőn kívül 😛 - egy nagyon erős csapat. Tavaly se volt épp sima McCarron ellen, pedig számunkra létfontosságú meccs volt

Szerintem nem mi vagyunk az esélyesek. (perzse bárkit le tudunk győzni)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ware, Stephenson és Green nem játszanak a Bengals ellen.
Nehéz lesz.
Black_Adder
én nem aggódok

Ray-ben szerintem benne van a jó teljesítmény, kb 1 szezon alatt tudott tanulni Ware-től és Millertől. Ha jól emlékszem Siemiant nem nagyon ütötték Stephenson kiesése után, de a Colts védelme egy másik szint. Hiába Green az egyik legfontosabb TE/WR, de ahogy szétszórtuk a passzokat mindenkinek, így van esélyünk. Tipikus broncosos győzelem lesz, izgulunk, de a végén behúzza a D a meccset.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
Ware, Stephenson és Green nem játszanak a Bengals ellen.
Nehéz lesz.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Közben azért pótolnék egy elmaradt hírt:

Von lett az AFC Defensive Player of the Week! 😊
StormST
ez itt nem hír, általánosság 😀

Szerintem meg jó hogy felkészítjük jobban Lynchet mint Oswit, és ha kellett hagy menjen Houstonba, semmi baj nincs ezzel, ő neki is több a lóvé.

több mint 9 éve
Közben azért pótolnék egy elmaradt hírt:

Von lett az AFC Defensive Player of the Week! 😊

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Mellesleg eddig 2-0-ra álltak, addig nem láttam itt róla semmit, jó magyaros szokás szerint csak akkor foglalkozunk egy távozóval, ha éppen bele lehet rúgni?StormST
Egyetértek, nem szép dolog pont most poénkodni rajta. Amúgy sem ő miatta kapott ki a Texans, jó sokan játszottak nagyon sz*rul, Oszi csak nem volt képes ezt kompenzálni. Ezt meg tudtuk, de legalábbis valószínűsítettük eddig is.

(Megjegyzem, Siemian se fogja tudni kompenzálni, ha körülötte fejreáll a csapatból pár kulcs játékos, plusz az egész defense rossz napot fog ki.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na,a mai produkciója alapján egyáltalán nem bánom hogy Brokinak nem mi adtuk a nagy szerződést....
Foresz
nem szeretem ezt a fajta hozzáállást amúgy, mindenkinek lehetnek szar meccsei
PM sem érdemelte meg a nagy lóvét a tavalyelőtti szezon második fele óta mégse nagyon sajnáltuk tőle
Negritis
Még egyszer hangsúlyozom:"A MAI PRODUKCIÓJA ALAPJÁN."
Foresz
Jó, de akkor ha dob majd 400 yardot egy győztes meccsen és mi mondjuk éppen kikapunk gyenge QB teljesítmény után, akkor azt is hangsúlyozni fogod, hogy akkor meg sajnálod, hogy nem mi adtunk neki jó szerződést?

Mellesleg eddig 2-0-ra álltak, addig nem láttam itt róla semmit, jó magyaros szokás szerint csak akkor foglalkozunk egy távozóval, ha éppen bele lehet rúgni?

De most komolyan, elment, tovább kell lépni. Malik meccsenkénti szereplését se elemzi senki, pedig ő is a jobb fizu miatt ment el, Oswi-ról is le kéne szállni szerintem...

több mint 9 éve
Na,a mai produkciója alapján egyáltalán nem bánom hogy Brokinak nem mi adtuk a nagy szerződést....
Foresz
PM sem érdemelte meg a nagy lóvét a tavalyelőtti szezon második fele óta mégse nagyon sajnáltuk tőle
Negritis
Még egyszer hangsúlyozom:"A MAI PRODUKCIÓJA ALAPJÁN."
több mint 9 éve
Foresz

több mint 9 éve
több mint 9 éve
 twitter.com/CameronWolfe/status/778998862375636992