Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Hogy miben szerencsésebb?1. A komplett offseason-ben az elsőkkel edzett és a kezdő helyért harcolt, olyan playbook-al, ami már inkább futásokra épít, nincs tele PM-re szabott valagnyi passzjátékkal
2. A fal jobb, vagy rosszabb, kiderül, de ők is nagyrészt együtt edzettek eddig, nem szezon közben lettek összeverbuválva
3. Oswi-n nem volt nyomás? 2. körös QB-ként szerződése utolsó évében egy még aktív HoF QB helyére beugrani egy PO-ra várt szezon közben szerintem sokkal stresszesebb, mint 7. körös QB-ként kapni a kezedbe egy teljes szezonra egy csapatot, azzal, hogy ha ügyes vagy, akkor akár még meg is tarthatod akár, ha nem, azért se lesz senki mérges igazán, mert ettől a szezontól nem vár sokat senki. Igen, nyertünk egy SB-t, de ettől még pont a QB kérdés miatt nem kimondott cél még a PO sem, vagy ha igen, az inkább a védelem részéről megoldva...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Azért ez az összehasonlítás eléggé kínálja magát. Talán a legjelentősebb döntés volt offseasonben elengedni Brokit, kockáztatni a draftra és Sanchezre. Eddig nem hiányzik Oswi, és ez már önmagában egy álláspont a döntéssel kapcsolatban, de azért nem árt a körülményeket is figyelembe venni.Idén Okung az LT, tavaly Sambrailo/Harris volt, Schofield eggyel beljebb eggyel jobban játszik mint szélen és a falnál az összeszokottság jelentősége sem mítosz. Stephenson nélkül azért egy fokkal jobban hasonlít a fal a tavalyihoz, és még az se biztos, h Stephenson a kulcs, lehet hogy az ellenfél, majd kiderül.
Siemian mindentől függetlenül jó helyzetben van, egy carrier csere QB az edzője, szóval nem várt megértésre találhatott a tavalyi szezon után, 2. éve a systemben, és elég jó supporting cast van körülötte a pályán, a védelem meg az egyik legjobb továbbra is. Nem sajnálom őt. De egyelőre ki is használja amit a sors adott neki.
Oszi és Malik felmarkolták a nagy pénzt, ezzel semmi baj nincs, előbbi mondjuk nem mélyítette a szimpátiámat azóta, de mindegy, lépjünk túl rajta. Siemian eddig ugyanazt csinálja mint OZ. Menedzseli a játékot. Ugyanúgy hibázik és ugyanúgy a védelem húzza ki a bajból. Nincs ezzel baj. Jelenleg ennyi kell. Nekem mindegy mi van a hátára írva. OZ felé meg lesz alkalma bizonyítani a csapatnak pár hét múlva. Egyelőre nem mi nulláztuk őt le, hanem a pecc...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nem értem az összehasonlítást. Pénteken volt kérés, hogy lépjünk túl Oswin. Miért szerencsésebb Siemian mint Brock? Oswin semmi nyomás nem volt, sok győzelemmel jött csapatba beugróként szállt be. Ha megég, akkor max lemondanak róla, de nem vártak a szurkolók semmit különöset tőle. Mint ahogy nem is tett semmi különöset, de nem is bukott 4 évet tanulva úgy, hogy előbb húzták ki, mint egy bizonyos Russell Wilsont. Macska pedig egy hetedik körös másodéves ismeretlen, aki egy Super Bowl győztes csapatban vívta ki egy offszezon alatt a kezdő pozíciót. Itt már igenis van elvárás, mert nem hozhatja a negyedik helyre a címvédőt az AFC Westben. Aztán azt a jobb falat is keresem idén egyelőre. Azt a falat, amire minimálbért fizetünk a többi csapatrészhez, a többi csapathoz képest. Harmadik legkevesebbet költjük erre a brigádra. Szerintem simán az van, hogy Siemian intelligensebb és okosabb ehhez a játékhoz, gyorsabban tanul, és jobban érzi ezt az egészet mint Oswi. De nekünk sokkal inkább Lynchel kell összevetnünk, a következő években melyikőjük ad nagyobb esélyt a csapatnak. Nagyon tetszik, ahogy Siemian minden egyes meccsen lép egy lépcsőfokot, érezni, ahogy szívja magába a rutint. Én a tavalyi Houston elleni előszezon meccsen néztem magamnak ki a palit. Örülök, hogy itt is kezdjük felfedezni. 😊Oswinak azért egész más feladat jutott. SIemiannak szerencséje van, hogy idén már tisztán Kubiak offense megy, és a fal is jobb, a 3 meccsen nem volt rajta összesen annyi nyomás, mint Osweileren tavaly 1 meccsen 😊Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST
A második félidő az nagyon egyben volt, szvsz bárkitől kiemelkedő lenne, de az elsőt én is elég ergyának éreztem.
Mondjuk ez még mindig bizalomgerjesztőbb felállás a jövőre nézve (Oswinál szvsz fordítva volt ez tavaly és egy-egy jó félidő után olvadt le teljesen).
Általános Doktor
peterk2005
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Winston, Mariota, Alex Smith×2.azért ha csak 1 valamit nem tudunk levédekezni, az a 2. szándékú 15 yardos QB futások legyen
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nagyon mobilis QB ellen idén már csak max a PO-ban fogunk játszani szerintem, szóval talán nem lesz annyira nagy gond ezekből a QB futásokból, de azért jobban oda kell figyelni mindenképpen...

több mint 9 éve
döcögősen kezdtünk, de aztán Siemian god mode-ba kapcsolt és jöttek a D#-től a stoppok. nem vagyok nagy szakértő, de lehet fejlődni, főleg ha visszajön Stephenson és Green. Azok a rohadt QB futások 3. és sokra borzalmasok, mindig benyalunk 1-2, és ha mobility qb ellen játszunk ez még megbosszulhatja magát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Azért nem mindegy milyen és mekkora az a nyomás, néha azért ő is beleszalad, meg dédelgeti a tojást, amikor már a nyakán vannak. Nekem is tetszik, ahogy a zsebben mozog, de néha azért már üvöltöttem, hogy "csinálj már vele valamit vagy szaladj"...A nyomást speciel sztem jobban is kezeli, nagyon szépen mozog fel/oldalra a zsebben, de lehet h ezt a laikus szemem mondja csak.Oswinak azért egész más feladat jutott. SIemiannak szerencséje van, hogy idén már tisztán Kubiak offense megy, és a fal is jobb, a 3 meccsen nem volt rajta összesen annyi nyomás, mint Osweileren tavaly 1 meccsen 😊Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST
A második félidő az nagyon egyben volt, szvsz bárkitől kiemelkedő lenne, de az elsőt én is elég ergyának éreztem.
Mondjuk ez még mindig bizalomgerjesztőbb felállás a jövőre nézve (Oswinál szvsz fordítva volt ez tavaly és egy-egy jó félidő után olvadt le teljesen).
Általános Doktor
peterk2005
Általános Doktor

több mint 9 éve
Annak örülök a legjobban, hogy úgy tudok leülni meccset nézni ebben a szezonban is, hogy tudom, mindenki odarakja magát, megcsinálja azt, amit az edző kér, stb. Nincsenek nagyon nagy kilengések, a csapat hozza, amit tud, nincs "x faktor". Valamiért ez engem nyugalommal tölt el, bár a félidőben még szoros volt a meccs, simán benne volt, hogy zakó lesz a vége, azt éreztem, hogy a csapat azért tükörbe tudna nézni utána, mert nem felkészületlenség, nem lélektelenség áll az esetleges gyengébb teljesítmény mögött. Ez szerintem fontos.
több mint 9 éve
A nyomást speciel sztem jobban is kezeli, nagyon szépen mozog fel/oldalra a zsebben, de lehet h ezt a laikus szemem mondja csak.Oswinak azért egész más feladat jutott. SIemiannak szerencséje van, hogy idén már tisztán Kubiak offense megy, és a fal is jobb, a 3 meccsen nem volt rajta összesen annyi nyomás, mint Osweileren tavaly 1 meccsen 😊Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST
Általános Doktor
peterk2005
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Oswinak azért egész más feladat jutott. SIemiannak szerencséje van, hogy idén már tisztán Kubiak offense megy, és a fal is jobb, a 3 meccsen nem volt rajta összesen annyi nyomás, mint Osweileren tavaly 1 meccsen 😊Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST
Általános Doktor

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
általában csak egy félidőt játszott tisztességesen, de volt, hogy a másodikat. Pats, Bengals pl.Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST
Általános Doktor
több mint 9 éve
Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊Am a PFF-nél -a számaihoz képest- elég gyenge osztályzatot kapott 69.5 | (1-100-as skálán) | .
StormST

több mint 9 éve
Valahol láttam tegnap, hogy Siemian lett az első QB a liga történetében, aki az első idegenbeli meccsén kezdőként 300 yard fölé és 4 TD-ig jutott... 😊

több mint 9 éve
A tegnapi meccsről azt hiszem minden fontosat leírtatok, talán még Pacman-t emelném ki az ellenféltől, aki DT fumble-je kivételével sisak helyett szopóálarcot is vehetett volna a fejére, sokat köszönhettünk neki, főleg az első félidőben... 😛Ez a D meg úgy jó, ahogy van, akkor is erősek vagyunk, ha épp Ward vagy Von szenved valamivel a pálya szélén. Ware kiválását mondjuk annyiban azért érezni lehetett, hogy Von-t jobban levédekezték, de benne pont az az egyik nagyon jó, hogy meccs végén is tud ugyanannyi energiával támadni, mint az elején, ahogy ezt most is láthattuk...
A támadó oldalon én Heuerman első elkapásának nagyon örültem, meg Phillips is megállta a helyét, nem éreztük annyira Green kiválását, mint amennyire számítottam... 😊

több mint 9 éve
Ha Siemian így folytatja, akkor akövetkező offseason eléggé a QB csatától lesz hangos, de ez azért egy kellemesebb probléma lesz, mint a Besztcsensz - Tebow esetben volt... 😛

több mint 9 éve
Andy Benoit is Siemiannek szentelt egy cikket:mmqb.si.com/mmqb/2016/09/25/nfl-week-3-trevor-siemian-denver-broncos-gary-kubiak
több mint 9 éve
Fouts is Rodgershez hasonlította Siemiant (természtesen ő se az overall tudását), tényleg szép spirált dob. Kubiak is annyit mondott róla, hogy "pro arm". Azért nagy szerencséje volt a 2 INTtel, de szerencsére a jó értelemben rövid a memóriája, ahogy azt korábban is bizonyította.Tegnap meccs után arra gondoltam, hogy ezeknél a második szándékú hosszú QB futásoknál is nagyon hiányzik Malik. Cricknél nyitva a zsák szája, van hova kiemenekülni, ráadásul a számunkra legrosszabb helyen. A baj főleg akkor van, ha blitzelünk, és mindenki a QB mögött, Jövőhéten szerintem Marshall elsősorban spy lesz, de az első szándékú QB futástól nem féltem annyira őket...
Egyébként a védelem olyan, hogy enged meccsenként 2 hosszú TD driveot, azon kívül meg zárt kapuk. Most akciósan adtak mellé egy hosszú FG drive-ot is, cserébe a menetrendszerű shortfieldnél kiszorították őket FG távról...
több mint 9 éve
Ez a meccs csupa kettősség volt számomra:Siemian: Con: Az első félidőben sokat hibázgatott, könnyűeket is, volt drive ami azon ment el, hogy nem tudott egy 10 yardosat pontosan megdobni. Pro: 300+ yard, 4TD, benne 2 deep beauty, 0INT, élete első idegenbeli meccsén, egy playoff szintű ellenfél ellen, akivel mindig is megszenvedtünk. Kell ennél több? Kérhetünk egyáltalán ennél többet? Ráadásul a hibái ellenére borzasztóan tetszik a "poise" ahogy a pocketben áll, a higgadtsága. A dobó mozdulata meg egy thing of beauty, villámgyors, a legmagasabb ponton ereszti el a labdát. Tisztára mint a fiatal PM, vagy a mostaniak közül Rodgers. (Nem a QB-k szintjét hasonlítgatom, csak a dobómozdulatot, de én az ilyentől is el tudok ájulni, ha jó 😊 )
Defense: Con: A futás ellen nyugodtan lehet mondani, hogy mélyen a saját szintje alatt teljesített a társaság az első félidőben, ráadásul beszopta hosszú idő után az első csúnya hosszú futást is. És ha Daltonéknak sikerült megindultni, akkor szinte mindig át is mentek a pályán, ami szintén szokatlan ettől a D-től. Pro: Az első félidei soft teljesítmény után a második félidőben összesen 3 pontot engedtek, half time adjustment remekül sikerült, futás is meg lett fogva, és amikor kellett megint jöttek a kulcs playek. A D az utolsó 5 meccsén Cam Newton-t (2-szer), Brady-t, Luck-ot és Daltont (otthon Cincyben) tartotta 70-es rating alatt, és Brady kivételével 200 yard alatt. Newton előtte/utána Newton előtte+utána 330 és 350 yardot passzolt 120-as ratinggel, Luck előtte és utána 330 és 350 yardot passzolt, (előtte) 120-as ratinggel, Dalton a megelőző mindkét meccsen 360+ yardot passzolt (egyiken) 120-as ratinggel, Brady volt az egyetlen, aki elérte a 300 yardot, de 56-os ratinggel. Előtte levő meccsen 115-ös ratinggel dobálgatott ugyanennyi yardot. Kell ennél több? Lehet ennél többet kérni?
DT: Con: Nem tudja kinőni, hogy időnként, a legrosszabb időben ne droppoljon egy-egy nagyon csúnyát. Pro: Utána szinte mindig javítja is magát, tegnap a dropja után 1st down elkapás, a holdingja után 1st down elkapás, plusz egy mély passz, 1-1-ben verve a védőjét. És 100 yard, 1 TD.
Összesítve: Con: nagyon kopogtat az ajtón egy olyan meccs, amikor majd nem jönnek össze a dolgok. Remélhetőleg nem div rivális ellen lesz. Pro: úgy nyerjük a meccseket, hogy közben távolról sem tökéletes az amit csinálunk. Ha csak ezt a szintet hozza az idényben a csapat, a playoff szinte garantált. És ezzel együtt is maradt a társaságban annyi, hogy erre még rá lehessen pakolni, mert ez nem a maximum.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem nem volt baj DTvel. Csúnya volt a fumble, meg egy elkerülhető szabálytalanság, de azt rögtön utána javította, a végén meg hazavitte a labdát.Az OL viszont Stephenson kiesésével elég harmatos. Weems elég ergya nem túl jó jel, h McGovern ennek ellenére inaktív. Sambrailo is bőven adós nfl szintű játékkal. Schofield viszont kellemes meglepetés. Eggyel beljebb egész jó, és pár snappet úgy is túl éltünk, hogy LT-t játszott. (az is sokat elmond Sambrailo-ról, hogy Schofield ment a baloldalra, pedig ő - ha kényszerből is, de - ott játszott tavaly)
A passrusht szépen kikapcsolták az első félidőben azzal, hogy nem passzoltak, de azért a másodikban is a 4-ből 2 garbage timeban jött.
Áhh nem akarok igazán gyenge pontokat keresni, de valahogy úgy érzem, hogy a Bengals sokkal szorosabbá is tehette volna ezt. És ilyesztő, hogy ha rövid ideig is, de ilyen hatékonyan futottak ellenünk, valakinek fel kell nőnie Wolfe mellé a DL-ban.
Most papíron talán kicsit könnyebb meccsek jönnek, nem kéne azokon se botlani.
több mint 9 éve
131.1-es rating...
több mint 9 éve
Szinte mindenki rólunk beszél, hogy milyen szép teljesítmény a 3-0 tőlünk, de azért nektek is jár az elismerés kvázi egy noname irányítóval 3 kőkemény meccset nyertetek meg. Bravo!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Szép lassan egy új Von Miller növekszik a másik oldalon, úgy hívják, Ray. Meccs előtt akartam írni, azt várom, hogy fájjon a fejünk, mikor Ware visszatér, ki mennyi playt kapjon. Alakul. Kifejezetten jó szituáció, hogy most az offense zárta le a meccset. És az is fontos üzenet, hogy Macskát engedték 20pluszos passzok elengedésére is. Lynch 4 év pad? 😊 Kezd érdekessé válni a szezon. Továbbra is jól áll nekünk az underdog szerep. Bármit kinézek idén ebből a csapatból !! Irány Florida
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
amúgy most néztem meg h :REC YDS AVG TD LONG TGTS
Emmanuel Sanders
9 117 13.0 2 41 13
Demaryius Thomas
6 100 16.7 1 55 7
azért 7ből 6ot elkapott, de valahogy nem éreztem jónak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Pár dolog nem tetszett:- az meccse elején a futás elleni védelmünk (+az első két red zone védekezés)
- a QB futások, nevetséges szinten nyaljuk a 3rd & longokat belőle
- Siemian az első félidőben (bár a két TD az nagyon a helyén volt)
- DT a meccs nagy részében (bár a végére ő is felszívta magát)
- Szombréló
Ami cserébe nagyon:
- Shane Ray
- Sanders
- Latimer
- Siemian a második félidőben
- a szokásos második félidei D#
- meg úgy általában az egész csapat, nagyon egyben vagyunk, pedig én a szezon előtt vérre és verejtékre számítottam, ehhez képest igen pozitív eddig a szezon 😊

több mint 9 éve
nemtom a fumble mennyire az ő sara, neki írták sajnos(?) azt nem láttamJó, hát mi számít jónak? 😊 A második félidőt láttam csak, DT-nek voltak fontos elkapásai, meg a TD ugye, szerintem a "jó" jelzőt megérdemli, ne legyünk ennyire szigorúak azért.Ez a második félidő azért rendben volt Trevortól, a csávó nem semmit nyomott. 😊 Sanders és DT is jók voltak, végre.DT azért még nem, de Sanders igen
Tomifinn
Negritis
Tomifinn
volt buta drop
meg buta zászló
viszont most stabilabb volt mint szokott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!