Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
az OFal remélem cipel mindenki helyett a cuccokat mert vállalhatatlan volt amit ma produkáltak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
köszinah most vagyok bajba h ki is a 3. számú QB :sŐ
Negritis
www.pro-football-reference.com/players/D/DaviAu00.htm
Black_Adder
több mint 9 éve
nah most vagyok bajba h ki is a 3. számú QB :sŐ
Negritis
www.pro-football-reference.com/players/D/DaviAu00.htm
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
nah most vagyok bajba h ki is a 3. számú QB :s
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 9 éve
Siemian inactive, Lynch kezd via milehighreport.comA hivatalos lista:
Heisman Trophy
Outside Linebacker - DeMarcus Ware
Safety - Justin Simmons
Tight End - Virgil Green
Quarterback - Trevor Siemian
Guard - Connor McGovern
Tackle - Donald Stephenson
Cornerback - Kayvon Webster
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Siemian inactive, Lynch kezd via milehighreport.com
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
És külön érdekelne, hogy látjátok a parázs vita után most már 4 meccsel okosabban Dixon helyzetét?4 meccsből eddig 0 ment el rajta és továbbra is olcsóbb, mint Colquitt. Azzal nem vitatkozok, ha vki szerint többet ragasztott volna be I10-be (főleg hogy ilyennel csak elméleti síkon lehet játszani), de eddig látszólag nem volt erre szükség, cserébe hosszabbítottunk Sanders-szel, aki idén eddig talán jobb mint DT.
Zalán
Ha az első héten Gano berúgja, akkor sok dolgot elő lehetett volna venni, és köztük lett volna az ST-ben bukott yardok száma, de azt amit a Panthers csinált, azt Colquitt se tudta volna és akkor is fontosabbnak tartottam volna, hogy szezon előtt megegyeztünk Sandersszel, aki minden meccsen több yardot szerez, mint amennyivel egy ST felül tud múlni egy másikat...
Amíg rookie contractja van és nem mennek el Dixonon meccsek, addig szerintem ez egy újabb tökéletes döntés volt az FO-tól. Ha ő is kap egy 3-4 milliós hosszabbítást, és szerintem sokkal fontosabb posztokon kell majd az kiböjtölni, akkor vele is lesz bajom, függetlenül attól, hogy hogyan teszi a dolgát.
Azt hogy Colquitt hogy játszik nem tudom, de nem is befolyásolja a véleményem. Nem azért küldtük el, mert rosszul játszott, hanem mert fontosabb emberre kellett a pénz, amit eddig ő kapott...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
megmondom mi tiszteletlenség. A KC-t elénk tenni nem az. Tavaly is közel voltak JC és Houston nélkül. De amikor többen mondanak div győztesnek egy olyan csapatot, aki tavaly negatív mérleggel zárt, és igazából 2002 óta nem volt winning seasonjuk. Tudom bevásároltak mint a philadelphiai dream team, teljesen jogos a várakozás, de megelőlegezni nekik hogy jobbak lesznek mint mi, az tiszteletlenség velünk szemben, mert nem 5477 yardot 55 TD-t és 1 MVPt vesztettünk, hanem a liga legrosszabb támadósorát. A módusz szvsz úgy 10-15 környékén volt (helyezésben, nem várható gyözelmek számában), és több helyen voltunk abszolult esélytelenek a PO-ra (6-10zel pl), mint top 5 csapat. Utóbbi nem is tudom hol volt, de elhiszem, hogy volt ilyen is. A midnenholt viszont elég sok példával lehetne cáfolni4 meccs alapján igazuk volt?
Nem. Az Oakland ugyan 3-1-gyel áll, harcbana div győzelemért. Nálunk A védelemben pont az történt amire számítani lehetett. Trevathan pótolható, Malik hiányzik. Jött is némi visszaesés. Támadó oldalon viszont szintén pontosan ugyanaz történt, mint amire számítani kellett volna. A tavalyinál jobb, mert olyat kérünk a QBktól, ami miatt idehoztuk, nem olyat, amit 18 év alatt még nem csináltak. Siemian és Lynch is Kubes választotja. Továbbra se egetverő egy alakulat, de nem adja el a labdát, és olykor képes a pályán maradni hosszabb időkre. Kiegyensúlyozott a csapat.
Még mindig a 2012-es a legerősebb az elmúlt évekből. Az top 5 offense top 5 defense, kb minden fontosabb statban, playmaker ST-vel. A tavalyi meg valójában közelében nem volt a Panthersnek tudásban. Ez van, PO-ban nem az számít, hogy mit tudsz, hanem hogy mit mutatsz. 2012-2014 között a legrosszabb teljesítménnyel végződött a szzeon, tavaly a legjobbkor játszottunk a legjobban.
Ez részben coaching, részben szerencse. 2013-ról nem sokan említik meg velünk kapcsolatban, de Von Miller, Chris Harris, Vick meg még páron azért alaposan hiányoztak abból a védelemből vagy a támadófalból Clady. Ezzel szemben tavaly a PO-ban szerintem a legerősebb felállásunkban játszhattunk, csak Harris bajlódott sérüléssel, de a döntőre ő is rendbe jött, illetve Bruton hiányzott, aki azért valamennyire fontos volt a védelemben is. Ez azért nem gyakori...
Ennyit a múltról. Most egyike vagyunk a 3 veretlen csapatnak. Hova tegyenek minket? Utolljára a Steelers jelentett nehézséget a védelmünknek. Azelőtt a Steelers. Azelőtt nem is tudom, talán a Colts. Idén a vasas ellen nem játsszunk, a patkókat már megvertük. Nem kell olyan nagy tudomány végre a helyünkre tenni minket. Hogy az most 1. vagy 3. nem nagyon érdekel,
Számít ez? Nem. De ettől még tiszteletlenség volt ennyire megvonni a bizalmat egy címvédőtől és előzetesen hype csapatok mögé rakni minket. Ja volt akiknél a Garbagetime Jaguars is előttünk volt...
Egyébként valszeg nem ez csapódik le, de felőlem a 32. helyre is tehetnek, az hogy ez szerintem hülyeség ésvagy tiszteletlenség még nem jelenti azt, hogy különösképp zavarna vagy érdekelne. Sőt tavaly is megfelelő motiváció volt, hogy leírtak minket.
több mint 9 éve
Én a tiszteletlenséget erősnek érzem, mert azért mindenki top5-be rakta a csapatot idény előtt is, csak úgy gondolták, hogy - elsősorban a védelem - gyengülni fog. Aztán kiderült, hogy nem gyengült. Benne volt a gyengülés is a pakliban, mert a védelmeknek nehezebb évről évre ugyanazt a teljesítményt hozni, Wade Philips korábbi védelmeire is az volt a jellemző, hogy volt egy peak évük, aztán utána leszálltak a füldre. És többször is beszéltünk arról is, hogy egy elit maggal bíró támadósor 10 évig is képes a liga elitjében maradni, ugyanez defense-ek esetén 3 év (pár héttel ezelőtt egy elemzést is linkeltem erről). Szóval magyarázható a szakírók szkepticizmusa. Most viszont szinte undisputable #1 a csapat mindenkinél (kivéve bowl.hu 😀 ), amit meg a másik irányba érzek picit túl erősnek.Lényeg a lényeg, hogy törvényszerűen jönni fog egy visszaesés majd védekező oldalon, de azért nem feltétlenül kell annak már idén jönnie. Jöhet akár 2 év múlva is. Bajnokságot viszont igen ritkán nyernek úgy, ahogy mi tavaly. szóval a versenyben maradáshoz kelleni fog az is, hogy Siemian v Lynch valóban beváljon. az offense fejlődjön, egyre jobb legyen. Már idén is. Kubiak rendszerében az a jó, hogy egy korrekt offense elit QB nélkül is "elég könnyen" (sic) összerakható. Cserében kevésbé van benne a ligaelit - 2012-2014 közötti időket idéző - potenciál még átlag feletti QB-val sem, úgyhogy kell és mindig is kelleni fog mögé egy tisztességes védelem. Ez jelenleg adott, és még egy ideig az is lesz. Mondjuk 4 meccs után a csapat szerzett pontokban is top 5-ös, úgyhogy annyira nincs ok a panaszra eddig támadó oldalon sem 😊 Persze ebben benne vannak a picksixek és a shortfieldről szerzett pontok is is, úgyhogy valószínűleg azért a top 5 tempó idén nem lesz tartható, de erre nem is feltétlenül van szükség. Csak maradjon legalább jó közepes szinten.
Azzal meg abszolút egyet tudok érteni, hogy amíg Elway a GM, addig nincs ok az aggodalomra. És én mellé raknám a defense oldalon a második vonal, scouting, pozíciós, kondíciós edzők, stb. sorát is, mert bár abba sokkal kevésbé látni bele - én pl. azt se nagyon tudom kik dolgoznak ott -, de hogy ott is kiemelkedően minőségi munka folyik, az ziher. Ami ráadásul DC függetlennek tűnik, mert JDR idején is ömlött a tehetséges utánpótlás a rosterbe, és a folyamat nem állt meg, továbbra is szinte ritmusvesztés nélkül működik a next man up, aki csak elmegy, ahelyett azonnal van egy hasonló teljesítményre képes fiatal, mindegy, hogy első körös Robyról, második körös idei rookie Gotsisról, vagy a nem draftolt, másnak nem kellő Todd Davisről van szó. És ez csak 3 név, melletük olyanok nem látnak pályát sem, mint pl. az a Dekota Watson aki valami brutális, hogy mit játszott a preseasonban. Szvsz jópár pass rusher need-es NFL csapatban a srác akár komoly szerepet is kaphatna az alapján amit nyár végén művelt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Én egy "kijózanító" vereség esetén sem lennék szomorú.- Kevesebb nyomás kívülről ("tökéletes szezon")
- Lich King lehet hogy jó de idén még inkább tanuljon, persze ha a macska egészséges
Az Offense kicsit felnőhetne a D-hez hogy ne mindig azt halljuk hogy a D nyeri a meccset...
@Zalán:
WR szerintem akkor elit vki ha négy negyeden elit 😉
I wanna' that ring again!
több mint 9 éve
Millerék ütni-vágni fogják Matty Ice-t, sima W
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Én azért óvatosabb vagyok mérkőzés előtt, de ez mindig így van. Mondjuk, ha azt nézzük, hogy a legutóbb látott Tompa Bay legyőzte a Falconst, akkor akár nyugodtak is lehetnénk. A róka azonban ott ül a fa tövében. Kíváncsi vagyok meddig lehet fokozni azt, amit a D csinál a tavalyi play off kezdete óta. Az látszik, hogy nagyon élvezik a pályán eltöltött időt és egymást – és persze mi is. De egyszer jön egy O, ami kifog rajtunk is. Én mindig négymeccses etapokra osztom az alapszakaszt. Ez alapján a rajtot elkaptuk, de csoportmeccseket még nem játszottunk. A következő négyes csupa play offért küzdő – a SD-t is annak tartom –, de nem a legszűkebb elitbe tartozó csapat. Ebből akár 8-0 is lehet, de inkább szeretnék győzelmet a Texans ellen – igen, azért – és a Chargers felett. És akkor jöhet Lynch time. Ahhoz képest, mennyire kutyázták az idei QB draft irányítóit, Wentz, Dak Precott alkot, nullázott Brissett, Kassler is pályán a Brownsban, nálunk Lynch jól lépett be. Csak Goff nem látott még prüszkölő offense falat. Azt szeretném, hogy jövő héten azon vitatkozzunk, hogy akkor most vissza Sziámi vagy inkább maradjon benn Lynch? Négy meccs eltelt tehát, kíváncsi vagyok, hogyan látjátok a csapatot. Bár szerencsére mi nem a jövőnkért játszunk – korai ez még –, de valahogy azt érzem, nagyon jó helyzetbe kerülhetünka következő évekre, ha a két fiatal irányító közül egyikről ténylegesen kiderül, hosszútávű megoldás lesz. Egy ideig nagy pénzt nem kell nekik fizetnünk. Jövőre lesz 70 millió körül a cap space, ha jól tudom. Lejáró szerződése Slynak és Stewartnak van, akiket jó lenne itt tartani. Aztán van 3 kopmenzációs pickünk pluszba, és köztük a a legmagasabb 3. körös is. Ha Sly megy, akkor kell DT. Malik helyén van hiány, de Gotsisért nem véletlen könyörgött Bill Kollar. Szerintem egy másik Wolfe-t nevel belőle. Ware helyén ott van Ray, aztán ott van Barrett és a kedvencem Kilgo a DL-ben. Az LB-ink nevelésére nincsenek szavak. Ha az idén húzott két Safety bejön, akkor DB csapatrészben is nagyon jól állunk. Offensben CJ és Booker is – új kedvenc Janóval együtt – jó megoldás a következő évekre. A WR-eknél DT és Sanders elit, még az is lehet, hogy ők akadályozzák Taylor, Fowler, Latimer kibontakozását. De egyáltalán nem aggódom, ha őket látom a pályán. A TE-k-nél Green szerintem épp lépi a szintet, ha Heuermanban megvan a talent és nem sérü megl, akkor az kiderül az idén. Tetszik amit végre láttunk tőle. És akkor ott az O fal, ami bár a PFF szerint középszint, ahogy legutóbb írtátok – én ilyeneket nem böngészek –, de a saját szememmel még nem látom ezt a fene nagy javulást. Ott azért vannak gondok, de lesz rá pénzünk megoldani. Én azt látom, hogy szisztematikus és nagyon jó edzői és FO munka folyik évek óta, piszok nagy szerencsénk van Elway-jel. A csoportunk ugyan brutál erős éppen, de tényleg tiszteletlenség volt lesajnálni a bajnokot idény előtt. De inkább legyünk underdogok és nyerjünk sorozatban egymás után, mint fordítva. És külön érdekelne, hogy látjátok a parázs vita után most már 4 meccsel okosabban Dixon helyzetét?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
NFL5 perce ·
The Denver Broncos will start their rookie QB against the Atlanta Falcons. (via Ian Rapoport)
több mint 9 éve
Persze ettől még simán nyerhetnek nyerhetnek ők is, de szvsz inkább az lenne a (kellemetlen) meglepi.Igen, körülbelül én is így gondolkoztam a meccsről. Lehet, hogy én értékelem rosszul az ellenfeleket, de nálam ez a meccs még mindig alacsonyabb oddsos, mint a Bengals de még akár a Bucs elleni idegenbeli meccs volt. Ezért érzem trap game-nek.
Általános Doktor
Siemian pedig, ha nem 100%-os a válla, akkor 1 keményebb földrevitelre van egy esetleges hosszabb kihagyástól. Azt meg nem lenne jó megkockáztatni. Lynchek úgysem árt, ha belekóstol kicsit az NFL levegőbe, hadd kezdjen ő. Viszont utána még inkább a tanuláson, technika csiszolásán legyen nála a hangsúly. úgyhogy szükség lesz az egészséges Siemian-ra/re.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
www.denverpost.com/2016/10/06/derek-wolfe-sacks-denver-broncos/
több mint 9 éve
Sok szó esik a Falcons ligaelit támadósoráról, de arról már kevesebb, hogy a védelmük finoman szólva sem jó:- gyenge pass rush (4 sack az egész évben!!),
- átlag 31 kapott pont/meccs
- meccsenként több mint 300 yardot nyelnek levegőben és több mint 100-at a földön
- ráadásul az LB soruk igen tartalékos lesz, így talán pont azok az 5-15 yardon belüli playek lesznek vmivel könnyebbek, amik alapból fekszenek mind Lynchnek mind Siemiannak + remélhetően CJ is az első két meccsen mutatott játékát hozza elő.
A Falcons O# pedig tényleg szép szép statokkal bír, de Julio Jones, sztem nem másik dimenzió, mint AJ Green, és őt is szépen takarékon tartottuk (ráadásul sztem a depth sem olyan rendkívüli, mint amivel ne találkoztunk volna már: Sanu?, Tamme?), valamint Matty Icetól sem tartok annyira, mint a Cam, Luck, Winston hármastól.
Szal összességében otthon magunkat tartom a favoritnak: komolyabb O#-eket is nulláztunk már le és keményebb D# ellen is tettünk fel pontokat.
Persze ettől még simán nyerhetnek nyerhetnek ők is, de szvsz inkább az lenne a (kellemetlen) meglepi.

több mint 9 éve
Trap game nem az amikor nem számítanál a vereségre?Az igaz, hogy szezon előtt ezt bitzos W-re adtam volna, de így 4 meccs után a liga legjobb támadósora jön hozzánk.
Hazai pályán csak be kéne húzni, de nem hinném, hogy bárki könnyű meccsre számítana Denverben...
több mint 9 éve
Csak nekem van trap game érzésem a holnapi meccsel kapcsolatban? 😊Nem láttam még a Falcons-t idén (illetve csak fél szemmel, nem igazán figyelve), de elég impresszív volt amit a Panthers ellen műveltek. Mondjuk a Panthers defense-t idény előtt is elég suspectnek gondoltam/tuk és úgy tűnik az is, de akkor is. Nálunk meg egyelőre túl simán és jól halad minden, ilyenkor szokott jönni a bealvás....

több mint 9 éve
A hivatalos injury report:A felsorolt brigádból jelenleg Stephenson úr kellene hétvégén leginkább, az az érzésem.
DeMarcus Ware OLB OUT
Kayvon Webster CB OUT
Trevor Siemian QB QUESTIONABLE
Virgil Green TE QUESTIONABLE
Shiloh Keo S QUESTIONABLE
Donald Stephenson T QUESTIONABLE
A Falcons az LB poszton gyengült, három játékosukat OUT státuszt kapott (a többi sérültjük játszani fog):
De'Vondre Campbell, Deion Jones, Paul Worrilow
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
A hivatalos injury report:DeMarcus Ware OLB OUT
Kayvon Webster CB OUT
Trevor Siemian QB QUESTIONABLE
Virgil Green TE QUESTIONABLE
Shiloh Keo S QUESTIONABLE
Donald Stephenson T QUESTIONABLE
A Falcons az LB poszton gyengült, három játékosukat OUT státuszt kapott (a többi sérültjük játszani fog):
De'Vondre Campbell, Deion Jones, Paul Worrilow

több mint 9 éve
Siemian pénteken is dobált, a beszámolók szerint jobban ment neki mint tegnap, de a mozdulatain látszódott h a bal válla még nem százas (a megfigyelők nagy része arra tenné a voksát h játszani fog, kivéve Schefter, aki szerint a jelek arra mutatnak h Lynch fog kezdeni).Kubes azt mondta h ha Siemian egészséges lesz, akkor nem kérdés h ő a kezd, azonban Paxton is készen áll.

több mint 9 éve
"QBs throwing Talibs direction this season, have a passer rating of 22.9... That's 15 points lower than if the QB just threw it out of bounds on every play."Messze elmarad Xavier Rhodestól akire idén eddig 0.0-ás ratinggel dobálnak. 😊
😀
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
"QBs throwing Talibs direction this season, have a passer rating of 22.9... That's 15 points lower than if the QB just threw it out of bounds on every play."😀

több mint 9 éve
#epicfail.A hivatalos rendőrésgi jelentés szerint Talib magát lőtte lábon (shocker)Nem védeném én Legwold-ot alapvetően, de mi a gondod a kiemelt mondattal? Ha végigolvasod, akkor az még a tavalyi szezonra vonatkozik, amikor tényleg 3 INT és 2 TD volt a neve mellett... 😊
www.espn.com/nfl/story/_/id/17716226/police-conclude-denver-broncos-aqib-talib-shot-leg
A rendőrség nem szabott ki büntetést Talibra, a liga viszont még nem határozott arról, hogy lesz-e eltiltás vagy sem.
Mondjuk ez a mondat a cikkben átlagos Legwoldi pontosságra utal:
Talib, in his ninth NFL season, had three interceptions -- two of which were returned for touchdowns| b'meg, hogy a 'csába lehet ez az ember újságíró. Broncos columnist és nem hogy nem nézi a meccseket, még csak utána se olvas, hogy mi történt mi nem... |
Black_Adder
StormST