NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
205
26
18:05 Texas @ Tennessee [Disney+]
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Fontos gyozelem volt.
több mint 9 éve
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.Ganxta Zolee megmondta, csapatok közti ugrálás márpedig nincs. Majd hozzátette, Diego "Isten" miatt ő ugyan egyszer váltott a Boca Juniorsra, de az érthető és elnézhető. Ha egyenlőségjelet teszünk Maradona és a Broncos közé, akkor rendben vagyunk. Kiesett négy remek éved. 😉
Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
JC6
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akiket az utóbbi években itt valamilyen módon megbántottam.Szeretnék tiszta lappal indítani.
GO BRONCOS!
több mint 9 éve
Nem semmi hullámvasút volt ez a meccsNagyon jól kezdtük a meccset. Aztán amikor nyert helyzetbe kerülhettünk volna, akkor visszaengedtük őket, úgy hogy már-már elúszott a meccs, a játék képe alapján legalábbis. Aztán jött Stewart harmadszor, újra fordult a kocka, egy gyenge punt, egy 15 yardos büntetés, az O ennek ellenére nem tudja feltenni az i-re a pontot. Aztán jön megint a D#, 6 pont ide, a meccsnyerő D# kezében a meccs, erre beszopunk egy hosszút.
Innentől csak 3 dolgot írok:
- Lett volna 1:22 FG-ig menni, 1 időkéréssel. 23-24-ről ha választani kell, a Broncosra tettem volna
- SIMMONS
- Parks valószínűleg kilépett. Azt nem tudom miért kellett annyira szélre futnia, óriási mázlija van, ha nem lépett ki akkor azért, ha kilépett és nem látták NY-ban akkor azért. De azért inkább örülök, hogy felkapta a labdát és befutott vele
Man of the match: Stewart.
Tudom, hogy mindenki látta, de muszáj volt így leírnom, hogy elhiggyem 😊 Jól nem játszottunk, de legalább a meccs jó volt.
bye week alatt azért lesznek coaching feladatok.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Az a vicc, hogy az amatőr Panthers-nek "hála" így is maradunk 3. helyen a csoportban, de legalább meglett...Fognak ezen még vitatkozni, meg majd biztos jönnek megint a "mi vagyunk a liga kedvencei" dolgok, de szerintem így, hogy ha ki is lépett, akkor is csak minimálisan, így csak STANDS lehetett a visszanézés eredménye, ahogy akkor is az lett volna, ha azt fújják, hogy kilépett...
Ettől függetlenül az O oldallal nem vagyok elégedett egyáltalán, 4 TO-ből 13 pontot csináltunk, az roppant halvány, a liga egyik legrosszabb védelme ellen...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 9 éve
csúnya W, de W
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
oaklandet is 😕 NYER A SAINTSatlanta meg talán a chargers meccset eljinxelted 😉Super Bowlt se jinxeltem el most februárban, mondjuk ott volt ellenjinxnek a fehér mezsajnos már vannak ráutaló jelek 😕ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy
peterk2005
Negritis
Heisman Trophy
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
atlanta meg talán a chargers meccset eljinxelted 😉Super Bowlt se jinxeltem el most februárban, mondjuk ott volt ellenjinxnek a fehér mezsajnos már vannak ráutaló jelek 😕ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy
peterk2005
Negritis
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Érdekes, Juwan Thompson még csak nem is aktív ma. két RB-el állunk ki. Air it out baby!

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Super Bowlt se jinxeltem el most februárban, mondjuk ott volt ellenjinxnek a fehér mezsajnos már vannak ráutaló jelek 😕ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy
peterk2005
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
sajnos már vannak ráutaló jelek 😕ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy
peterk2005
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljemHát mostanában elég gyakran próbálkozol, reméljük az Iktriad-génnek még csak nyoma sincs benned 😊
Heisman Trophy

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
ha a Saints D# ellen nem tudunk haladni, akkor nem érdemlik meg a támadók, hogy offense-nek hívjuk az egységet. A MI Defense-ünk megfogja nyerni, hiába Brees egy kiválló QB, under pressure alatt nagyon nehét lesz neki. Miller Man of the Match lesz, csak nehogy eljinxeljem
több mint 9 éve
3 pontos underdogok leszünk a Saints ellen.Ezzel sajnos jelen pillanatban nem is lehet vitatkozni. Ott születőben a futójáték, nálunk pont mostanában derül ki, hogy ez a blueprint, az meg hogy előzetesen az Offensünk felpakolhat több pontot mint az ellenfél, eddig nem jött be se a Falcons se a Raiders ellen. Ha megnyerjük a meccset, az inkább lesz egy magára találéó védelmünk miatt, mint az eddig semmit nem mutató O érdeméből...
Talib és Wolfe kihagyja a meccset. Mindkettejüknél abban bízik a csapat, hogy a bye után játszhatnak.
A CB sorba úgy tűnik visszatérhet Webster, ami jó hír, bár nem számítok rá, hogy Robynak mostanában lenne még egy ilyen gyenge meccse. Wolfe pótlása majd Gotsisra, Kilgo-ra és Winnre hárul. Az hogy a DC-n mind Crick mögött vannak nem igazán jó előjel, de Kilgo tavaly biztató volt, és annak is itt az ideje, hogy Gotsisból többet lássunk. Winn egyelőre kevésbé érdekel, pedig eddig ő volt hármójuk közül a legtöbb snappet fent.
Továbbra is Booker a kezdő RB. Ez eddig rendben van, de remélem, hogy több lehetőséget kap Bibbs, mert Booker gyenge, Bibbsről meg ez még nem derült ki. Az a catch-and-run az a 2 évvel ezelőtt CJ-t idézte, pont a Raiders ellen. Mondjuk ha 1× sikerül az véletlen, ha 2× az szerencse, ha 3×, na akkor ülök fel a bandwagonra.
Akárhogy is Anderson sérülése óta nincs futójátékunk, szóval itt a próbálgatás ideje. Lehet hogy Booker a legjobb opció, de sokat nem vesztünk akkor se ha Bibbsszel vagy akár Juwannal is többet kísérletezünk. CJ is valahogy így robbant be, btw, Bibbs hosszú elkapása emlékeztetett Andersonéra 2 évvel ezelőttről, amikor úgy igazából elindult a karrierje...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Közben Keo és Phillips a Saintsben. | Egy defense playbook és egy offense playbook. |
több mint 9 éve
Cladyt IR-re tette a Jets, Őt is rendesen kicsinálták a sérülések...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
több mint 9 éve
talib elvileg day-to-day
több mint 9 éve
Végre... 😛
több mint 9 éve
Elvesztettünk egy alapszakasz meccset, ez van, világ nem dől össze élet megy tovább, a Raidersnek most kell örülni, most vezetik a csoportot, mi meg lassan többet rugózunk azon, amit Raiders fanok ide írtak, mint amennyit együtt írtak összesen. A meccs heve elmúlt, ennyi szurkálódást el kell tudni viselni. Főleg, ha azok egyáltalán nem sértő hangnemben íródnak. Aztán legfeljebb akit nagyon zavart, a 17. hét után visszaadja 😛Végre 😊
Addig is a legjobb, ha keresünk valami Broncoszal kapcsolatos témát.
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább?Kizártnak tartom, hogy lenne olyan mozdítható ember, aki erősítés. Kilóra meg megvagyunk. Nem jó sem Booker sem Bibbs sem Juwan, de annyira nem is tragikusak, hogy random PS töltelék eléjük ugorjon. Mögéjük meg egyelőre nem kell senki.
Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....
peterk2005
Ha fel akarjuk duzzasztani a létszámot 4-re, akkor én Moreno-nak adnék egy esélyt. Nem tudom fizikailag milyen állapotban van, idén elvileg vissza akart térni, csak nem kellett sehova. Ha elengedte magát, akkor én is elengedném, egy vizitet nálam megérne, ha szeretnének egy 4. RB-t, de valószínűbb, hogy folytatjuk a jelenlegi 3-massal...
Black_Adder
Semmi bántó szándék nem vezérelt.
Aki még is annak vette, 17-én revansot vehet.
Részemről itt lezárnám, ha lehet. (hogy mindenki értse, ez egy békejobb. )
több mint 9 éve
Elvesztettünk egy alapszakasz meccset, ez van, világ nem dől össze élet megy tovább, a Raidersnek most kell örülni, most vezetik a csoportot, mi meg lassan többet rugózunk azon, amit Raiders fanok ide írtak, mint amennyit együtt írtak összesen. A meccs heve elmúlt, ennyi szurkálódást el kell tudni viselni. Főleg, ha azok egyáltalán nem sértő hangnemben íródnak. Aztán legfeljebb akit nagyon zavart, a 17. hét után visszaadja 😛Addig is a legjobb, ha keresünk valami Broncoszal kapcsolatos témát.
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább?Kizártnak tartom, hogy lenne olyan mozdítható ember, aki erősítés. Kilóra meg megvagyunk. Nem jó sem Booker sem Bibbs sem Juwan, de annyira nem is tragikusak, hogy random PS töltelék eléjük ugorjon. Mögéjük meg egyelőre nem kell senki.
Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....
peterk2005
Ha fel akarjuk duzzasztani a létszámot 4-re, akkor én Moreno-nak adnék egy esélyt. Nem tudom fizikailag milyen állapotban van, idén elvileg vissza akart térni, csak nem kellett sehova. Ha elengedte magát, akkor én is elengedném, egy vizitet nálam megérne, ha szeretnének egy 4. RB-t, de valószínűbb, hogy folytatjuk a jelenlegi 3-massal...
több mint 9 éve
Vannak, akik szeretnek élvezkedni, nem érdemes felkapni a vizet...Ezt most minden nap le fogod ide írni?Azért is nyökögtek, meg az elmaradt piroszaszlóért amit dobni kellett volna. Hidd el csak aima zaszló parám/paránk van 😀 nem gondolom hogy ezen ment el nektek, és ezt most qrva jó leíri: jobbak voltunk mint a Bajnok. 17. Én foyt.köv. Ritka levegőben talán Janónak is jobban megy 😀Szerinted úgy történt, szerintem messze nem mindig, de azért az is vicces volt, amikor az amcsi kommentátorok percekig csak nyökögtek az egyik DPI-nál és próbálták találgatni, hogy mi a fene lehetett, amit láttak, a jónak látott elkapás meg a vicc kategória volt, még meg is beszélték, hogy "ugye szerinted is jó volt?", aztán még lassítás se kellett, hogy látni lehessen, mennyire kilépett...Ehhez a meccshez kevesek voltunk nagyon, a Raiders most, főleg hazai pályán, jobb csapat nálunk,komplettebbek és az OL munkája fényévekkel előzi meg a miénkét. Megérdemelten nyertek, mert nem tudtunk futni és Siemian meg ehhez a szinthez kevés, rutintalan és néha a koncentrációja is ingadozik...Talán azért mert úgy történt, ahogy ítéltek.
Végig látszott, hogy a Raiders a jobb csapat, ezért nem igazán értettem, hogy a bírók miért löktek még rajtuk egy nagyot a második félidőben, teljesen felesleges volt. Ha nem lett volna holding, akkor a vonal mellett két zebra megadott volna egy olyan elkapást, ahol kb. 30 centivel lépett ki a srác, aztán meg egy drive vége ment oda ajándékba. Nem ezen múlott és éppen ezért nem értettem, hogy miért gondolták, hogy kellett...
Remélem Wolfe tud majd játszani, bár sajnos kicsi esélyt látok rá, Talib nagyon kéne és Webster is, különben Brees csúfosan el fog minket rendezni, neki még futójáték se kell majd, ha így marad a secondary...
StormST
Tampa után nem véletlen van zászlóparánk, ezt is vezetjük 😉
Ès jó volt látni (nekem elhiheted, 52-0 Rams zakót is végignéztem egyenesben) hosszú viszongtakságos évek után hogyan nyomjuk le a Bajnokot.
Surda
Nem ezen múlt és tényleg megérdemelten vertetek bajnokot, találkozunk újra a 17. héten... 😉
StormST
Ez volt a mi nagy napunk és lesznek még bőven. De a Bajnokot lenyomni mindig nagy érzés. Raiders Bronc relációban meg különösen.
Ha nem tartanánk sokra benneteket akkor ez egy sima w, de ez egy W.
Találkozunk még.
Just Win Baby!
(Harag nincs 😉 )
Surda
Saját topikotokban nincs hely?
sirarcheer
Igaz, szerintem innen tavaly senki nem ment így a bajnok Pats-hez írogatni, amikor kétszer is vertük őket, de hát a csoporton belül biztos más az élmény, ezt mi nem tudhatjuk, mert '83 óta csak mi voltunk bajnokok a csoportból, az akkori Raiders meg '84-ben mindkétszer kikapott tőlünk... 😛
több mint 9 éve
Engem az foglalkoztat, hogy próbálunk-e keresni RB posztra valakit, vagy megyünk Booker mögött Bibbs-el és Thompsonnal tovább? Karlos Williams jut eszembe például. Idény előtt kirakta a Bills, állítólag botrányos fizikai állapotban jelentkezett a TC-be, de hamar felszedte (ha jól emlékszem) a Steelers, és a PS-ba rakta. Ott csak összekapta magát mostanra....