Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
A hivatalos rendőrésgi jelentés szerint Talib magát lőtte lábon (shocker)Nem védeném én Legwold-ot alapvetően, de mi a gondod a kiemelt mondattal? Ha végigolvasod, akkor az még a tavalyi szezonra vonatkozik, amikor tényleg 3 INT és 2 TD volt a neve mellett... 😊
www.espn.com/nfl/story/_/id/17716226/police-conclude-denver-broncos-aqib-talib-shot-leg
A rendőrség nem szabott ki büntetést Talibra, a liga viszont még nem határozott arról, hogy lesz-e eltiltás vagy sem.
Mondjuk ez a mondat a cikkben átlagos Legwoldi pontosságra utal:
Talib, in his ninth NFL season, had three interceptions -- two of which were returned for touchdowns| b'meg, hogy a 'csába lehet ez az ember újságíró. Broncos columnist és nem hogy nem nézi a meccseket, még csak utána se olvas, hogy mi történt mi nem... |
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
A hivatalos rendőrésgi jelentés szerint Talib magát lőtte lábon (shocker)A rendőrség nem szabott ki büntetést Talibra, a liga viszont még nem határozott arról, hogy lesz-e eltiltás vagy sem.
Talib, in his ninth NFL season, had three interceptions -- two of which were returned for touchdowns| b'meg, hogy a 'csába lehet ez az ember újságíró. Broncos columnist és nem hogy nem nézi a meccseket, még csak utána se olvas, hogy mi történt mi nem... |
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ez jó hír. Lynch mehet vissza a keltetőbe lábmunkát fejleszteni 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Siemian valószínűleg játszhat vasárnap, és ha játszhat, akkor kezd is.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Lassan kezdem azt hinni, hogy szándékosan engedünk egy-két hosszú drive-ot. Egyrészt legyen mit elemezni a félidőre, másrészt beetetjük az ellenfelet. 😊
több mint 9 éve
Megint volt egy drive, amit engedtünk, utána tényleg shut down D# láthattuk.Siemiannál nem tetszett h sokat várt, pár ütést elkerülhetett volna gyorsabb döntéssel/labdaeleresztéssel, de egyébként ő sem játszott rosszul.
Lynch pedig nagyon tetszett, a távoli dobásokat túldobta, de sztem ez a biztonságibb játék része volt, középtávra pedig nagyon szép lézereket dobott kis területre + a menekülései is nagyon tetszettek, volt h félkarral elnyomott egy LB-t, nagyon jó alapanyagnak tűnik 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Lynch jól tolta nagyon, volt rohadt sok jó passza, és a védelem megint uralta a helyzetet, grat a csapatnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ami nekem nagyon nem tetszik, és ha nem javul simán tönkre vághatja a szezont az a futás elleni homály védekezés és az O# fal (annak is a jobb széle). Ezen jó lenne javítani, és akkor szinte "mindegy", ki a QB, nem kell tőle god mode, hogy karcoljunk az SB feleHomály? A Bucs 82 yardot futott 26 kísérletből, 3.15 ypc átlaggal. Winston futott abból a 82-ből 19 yardot, ez se vészes egyáltalán. Dalton jobban megfutott minket, pedig Winston kicsit még nála is mobilisabb. Mi ennél egyébként többet futottunk, kicsivel jobb átlaggal, és ebben benne van 6-7 futás a vihar után a meccs utolsó 8 percében, amikor már kb. nulla yardokért csak az órát járattuk, és még erre se mondanám, hogy hűde jól ment tegnap a futás.
flzoli
Ha már bele kell kötnöm valamibe, akkor én most inkább a passz védekezésbe kötnék bele. A 2INT remek egyéni teljesítmény, ez tette tulajdonképpen edzésjellegűvé a meccset, de ezen túl az elején azért Winston elég szabadon passzolgathatott, és elkapókat is talált. A teljes meccses számai - 180 yard, 0TD, 2INT - a denver D-hez "méltó" számok, de ebből a 180-ból kb. 175 yard az első félidőben érkezett, ami annyira már nem jó.
Amúgy kezd tendencia lenni ez az álmoskásabb kezdés, és utána a remek half time adjustment. Maga a bealvás nem jó dolog, de ahogy Philips reagál a dolgokra, az viszont fantasztikus. És nem csak előnyben, de hátrányban is működik:
- Panthers meccs, félidőben 17 bekapott pont, 10 pont hátrány, utána összesen 3 engedett pont,
- Bengals meccs, félidőben 14 engedett pont, egál, utána 3 engedett pont,
- Bucs félidőben vezetés, 7 engedett pont, de 200 beszopott yard, utána 0 engedett pont, 30-40 yard összesen.
Nagyon impresszív. És még laikus szemmel is látványosak a változtatások. Tegnap az első félidőben szinte nem volt nyomás középről Winstonon, a másodikban meg összetörték Wolfe-ék. Szóval Phillips nem csak kólázik félidőben, az tuti. Azért majd a legjobbak ellen nem fogok sírni, ha 2 félidőt védekezik a csapat 😊
Lynch meg jónak tűnik. Mondjuk tényleg elég könnyű helyzetben állt be, már vezetett a csapat, nem volt rajta extra teher, a Bucs dline is leamortizálódott addigra, úgyhogy a nyomás is csökkent. De azért ahhoz képest, hogy hirtelen félidőben kellett beállnia, az a 170 yard, 1TD, 0INT(!!) még ez ellen a nem túl acélos Bucs secondary ellen is szép 1 szűk félidő alatt. Winston egész meccsen passzolt ennél 10 yarddal többet. A hosszú labdáknál a pontatlanság abból is adódhat, hogy túlaggódta, nehogy eladja, másrészt nem Sandersnek és DT-nek dobálgat mostanában, hanem Latimernek és Taylornak, ezért az időzítést és az elkapók sebességét is szoknia kell még. (Azért nem ártana, ha Siemian sérülése nem lenne komoly, mert Lynch egyelőre igényli a shotgun-t, és ha kezdenie kell, nem tud tanulni.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Persze, el lehet ezt még bukni simán, de most elég jól néz ki a csapat szerintem.Baromi jó szezonkezdet ez így. Konkrétan sok helyen még a PO is kérdésesnek tűnt a szezon előtt, erre tessék, 4-0, combos sorsolással.azért emlékszem én olyan 6-0s nyitásra ami után 8-8 lett
flzoli
Negritis
Ami nekem nagyon nem tetszik, és ha nem javul simán tönkre vághatja a szezont az a futás elleni homály védekezés és az O# fal (annak is a jobb széle). Ezen jó lenne javítani, és akkor szinte "mindegy", ki a QB, nem kell tőle god mode, hogy karcoljunk az SB fele
több mint 9 éve
tiszteletlenség igen, hülyeség? nem feltétlenKonkrétan sok helyen még a PO is kérdésesnek tűnt a szezon előttAz mondjuk szerintem már akkor is jó nagy hülyeség (mellesleg tiszteletlenség is) volt.
flzoli
Black_Adder
brock lelépett
az O# fal átalakult és nem volt biztos az upgrade
a D#ből fontosnak tűnő láncszemek távoztak
emellé téve hogy a chiefs nem gyengült és a raiders erősödött (+1 év) azért annyira nem volt földtől elrugaszkodott hogy kérdőjeles a PO
több mint 9 éve
Baromi jó szezonkezdet ez így. Konkrétan sok helyen még a PO is kérdésesnek tűnt a szezon előtt, erre tessék, 4-0, combos sorsolással.azért emlékszem én olyan 6-0s nyitásra ami után 8-8 lett
flzoli
több mint 9 éve
Konkrétan sok helyen még a PO is kérdésesnek tűnt a szezon előttAz mondjuk szerintem már akkor is jó nagy hülyeség (mellesleg tiszteletlenség is) volt.
flzoli
több mint 9 éve
No, akkor pár szót a meccsről:A D még mindig iszonyat jó, ezeket nem lehet eléggé fokozni és elégszer leírni 😊
-Talib még mindig klasszis, őt ezen a meccsen mindenképp ki kell emelni
- Wolfe annak ellenére nagyon jó, hogy egyedül van komoly DE, meccsről meccsre hozzá a kiváló megmozdulásokat és a mostani 2.5 sack egyéni csúcs neki
- A DL nagyon egyben van, most kb. mindegy ki van bent Wolfe mellett/helyett, a nyomás minden meccsen jön és néha már eredményes is
Siemian: amíg fent volt, addig nem volt rossz, bár megint azt éreztem rajta, hogy kicsit sokat dédelgeti a labdát, amikor jön a blitz, sajnos meg is lett az "eredménye" végül. Ettől függetlenül remélem, hogy vissza tud térni, mert amíg fent volt, jól játszott és még ő a jobb QB jelen állapotban.
Lynch: Őszintén szólva kicsit féltem, amikor láttam bejönni a pályára, féltem, hogy nagyon korai lesz ez neki, de én úgy láttam, hogy nagyon sokat fejlődött az elmúlt 1-1,5 hónapban és főleg azokban, amiket hibának láttam/láttunk nála, azaz a pocket presence-ben és a lábmunkában. Észrevette a blitz-et, amikor jött, jól forgott ki, jól menekült, kidobta, ha azt kellett (igaz kiesett 1-2 ember a Bucs DL-ből addigra), a dobásokba meg elég szépen beleállt, persze még voltak pontatlanságok, főleg a hosszú passzoknál, de első meccsen, hirtelen beugorva szerintem ez nagyon rendben volt.

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Baromi jó szezonkezdet ez így. Konkrétan sok helyen még a PO is kérdésesnek tűnt a szezon előtt, erre tessék, 4-0, combos sorsolással.
több mint 9 éve
epsn statok alapján : 19 playt volt fent tavaly előtt és sztem nagy része térdelés
több mint 9 éve
4 hét alatt 3 1/1-et győztünk le. Newton, Luck, Winston. És pont Dalton az egyedüli, aki átlépte a bruttó 200 passzolt yardot. Nettóban természetesen a Cincy is "délre" a 200-tól. #NFZ.Jövőhéten nagy matchup lesz a Falcons O ellen. Ryan 500 yardot passzolt, Julio 300-at kapott el, az elmúlt 2 hétben 40 pont fölött szereztek. A védelem legjobbja kell majd.
Láttuk Lynchet, beugróként. Ez még nem Kubiak offense volt, sok shotgun snappel volt színezve, hogy konfortosabban érezze magát Lynch, a 20+osokba többet belehibázott, de nem adta el a labdát és vezetett 3 pontszerző driveot. Egyelőre Siemian azért jobb nála, de Lynchel is be tudtuk volna húzni ezt a meccset. Ami azt illet 13-0 volt vele. Hozzátartozik, hogy ez a Bucs most nem volt igazán kompetitív, lesérül McCoy, aki imho a legjobb játékosuk, nélkülözték az első számú futójukat, szóval ide 7 pontos előnyben beszállni mondhatni ideális volt Lynchnek.
És ami a legfontosabb, bármibe lefogadnám, hogy Foxszal kb kitérdeltük volna az első félidő végét, a másodikban pedig max 3rd downra passzoltunk volna. Ehhez képest Kubiak passzoltatta elősre, vezettetett vele egy 2 minute drive-ot, majd normális playcallinggal hívta a meccset a 2. félidőben. Ez így pótolhatatlan tapasztalatszerzéssé vált Lynch számára. Nem tudom Oszinak PM sérüléséig volt-e összesen annyi passz kísérlete, mint tegnap Lynchnek.
több mint 9 éve
efelett csak én siklottam el v tényleg kimaradt? 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 9 éve
nah meglett a meccsnemtom meddig tartott a szünet de ahogy nézem utána már nem volt semmi
több mint 9 éve
Tampa PR-osai tudhatnak valamit. 😀 Mai hiányzók
www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2016/09-September/1601002_inactivesTB.jpg
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Erősítünk analízis vonalon
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Megnéztem a Cincinnati-Miami TNF-t, és amennyire Pekoék ütötték vágták Tannehillt, ami OLine-unk egész jól tartotta őket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Köszönöm.Szerintem a maximum amit Siemian Denverben elérhet az 1 teljes szezon kezdőként. Ha superbow-t nyerne ismét a csapat, akkor se tudom elképzelni, hogy jövőre ne Lynch kezdjen. Siemiannak kb. ez a teljesítmény amit most nyújt, ez a plafon, Lynchnek meg ez a floor, ha rendberakják a technikáját és eltölt 1 évet Kubiak rendszerében.Ezzel nem értek egyet. Ha jövőre jobb lesz mint Lynch, egészen biztosan ő fog játszani.
Viszont Siemian azt simán elérheti itt, hogy valami QB need-es csapat megpróbálkozzon vele kezdőként. Pl. Miami, ahol szerintem erősen közeledik, hogy Tannehillnek megköszönjék év végén. Csak azon múlik, hogy milyen lesz a QB piac, lesz-e csapat amelyik annyit adna érte amennyiért érdemes elengedni. (Garoppolo ha jól tudom contract year-be lép, őt könnyebb lesz mozdítani, ami leviheti a trade árát Siemiannak is.)
peterk2005
Lehet azt mondani, hogy Lynch lesz jobb, mert magasabb a plafonja és ennek jövőre már ki kell jönnie, de elméleti síkon Siemianből is lehet Brady és Lynchből is lehet Leaf. Csak azért nem fog Lynch kezdeni, mert ő első körös volt, Siemian meg 7. körös. Az 53-nál számít, hogy ki mekkora befektetés volt, de a kezdőnél már nem nézik...
Black_Adder
több mint 9 éve
Injury report:Virgil Green TE OUT
Shiloh Keo S QUESTIONABLE
Donald Stephenson T OUT
DeMarcus Ware OLB OUT
Justin Simmons S QUESTIONABLE
A Tampánál ugyanez:
Robert Ayers DE, Doug Martin RB, Cecil Shorts WR, Luke Stocker TE - OUT
Joe Hawley C QUESTIONABLE (mondjuk ő teljes értékű edzésmunkát végzett már a hét végén, így sanszos h játszani is fog).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'