Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 454
kick utáni passz? Az milyen?

amúgy az említett meccs
 www.pro-football-reference.com/boxscores/199310030den.htm

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már történelem, akkor itt még nem volt: 23 éve volt az utolsó olyan mérkőzés a két csapat között, amelyiken nem játszott Payton Manning. 1993 októberében, Denverben volt az utolsó ilyen meccs, a Broncos nyerte, és én élőben láttam. 😊

Fura módon egyébként nem Elway miatt emlékszem rá, hanem azért, mert azon a meccsen láttam életem egyik első trükkös play-ét: egy kick utáni passzt, amit - a nevét is megjegyeztem - egy Marshall nevű elkapó dobott, aki akkoriban KR/PR volt a Broncosban. Akkoriban ez a srác tartotta egyébként a nem QB által dobott leghosszabb TD rekordját is, valami 80+ yarddal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Én előzetesen a Panthers ellenit győzelemre adtam (home openeren mindig nagyon karcolunk amikor nem jmd az edzőnk)
, a Colts meccset viszont vereségre. (mindig rosszul játsszunk ellenük. 3-11 a legutóbbi 14 összecsapáson)

Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?
flzoli
Hogy Black-et idézzem a Grundról: a meccset! 😛

Én egy szoros győzelmet várok, de ahhoz kevés labdaeladás, jó futójáték és a D szokásos formája legalább kellni fog...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 673 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?

több mint 9 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Egy kis Siemian (és Prescott) film study Greg Coselltől:
 sports.yahoo.com/news/greg-cosells-film-study-dak-prescott-and-trevor-siemian-are-learning-212557633.html
Black_Adder
😥((

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Keo kivágva.
 broncoswire.usatoday.com/2016/09/17/shiloh-keo-denver-broncos-release-safety/
több mint 9 éve
Egy kis Siemian (és Prescott) film study Greg Coselltől:
 sports.yahoo.com/news/greg-cosells-film-study-dak-prescott-and-trevor-siemian-are-learning-212557633.html

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez egy tipikusan betarthatatlan szabály.
Ki mondja meg, hogy a falember a futót nyomta, vagy csak odaugrott kicsi a rakást játszani, aztán a futó pont előtte volt 😊
Lecsó
A birau

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Lecsó Denver Broncos 3 372
Ez egy tipikusan betarthatatlan szabály.
Ki mondja meg, hogy a falember a futót nyomta, vagy csak odaugrott kicsi a rakást játszani, aztán a futó pont előtte volt 😊
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
 www.youtube.com/watch?v=UHjWzKqGmL8

Elég ritkán alkalmazott szabály. A youtube-on van jópár példa, és mind olyan, amikor a besegítő nem egyszerűen hátulról nyomja, de átkarolja és "viszi", vagy elölről húzza, stb. Szóval csak extrém esetekben.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Nemrég megnéztem másodszor is a meccset ezúttal magyar kommentárral. A többször emlegetett "falember nem nyomhatja előre a futót" szabály valóban létezik? Csak mert már többször láttam ilyet és még sosem dobtak rá flaget.
levaisw3
Jó nagy szarban lettünk volna a SB végén, ha létezne ilyen szabály... 😛

Ki mondta ezt?
StormST
A "Sanyi" vagy melyik. Sport1-es.
Én is azért kérdeztem mert mondom ilyenről még nem is hallottam soha 😀
levaisw3
A szabály létezik, "helping the runner" a neve. Valami ilyesmi:
"What is Helping the Runner?
It is illegal for an offensive player to aid a runner in advancing the ball forward. An offensive player may block for the runner, but may not push them forward. If an offensive player is deemed to have helped a runner advance the ball, a 10-yard penalty will be assessed."
Sipiz01
És ezt látta már valaki is valaha alkalmazni? 😊
StormST
Szerintem a bírók sem tudnak róla 😀 Egyébként minden meccsen ki kéne osszanak csapatonként vagy 100 yard büntetést 😀
több mint 9 éve
Nemrég megnéztem másodszor is a meccset ezúttal magyar kommentárral. A többször emlegetett "falember nem nyomhatja előre a futót" szabály valóban létezik? Csak mert már többször láttam ilyet és még sosem dobtak rá flaget.
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
levaisw3
It is illegal for an offensive player to aid a runner in advancing the ball forward. An offensive player may block for the runner, but may not push them forward. If an offensive player is deemed to have helped a runner advance the ball, a 10-yard penalty will be assessed."
Sipiz01
És ezt látta már valaki is valaha alkalmazni? 😊

több mint 9 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
levaisw3
több mint 9 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
több mint 9 éve
levaisw3

Ki mondta ezt?

több mint 9 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 913 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Igen, kicsit nekem is fura, elvileg a Chargers elleni TNF-on használjuk majd, kíváncsi leszek eloben hogyan mutat majd...
StormST
Kiindulva a tavalyi color rush meccsekből: bénán.
Black_Adder
Hát, ha tényleg ennyire narancs lesz, ki fog égni a szemünk. Úgy fognak világítani a játékosok a képernyőn, mint a szentjánosbogarak 😀
peterk2005
Műteremben készült, a végtelenségig retusált, megroppantott fotók, nem sok köze lesz annak, ami a bandán fog feszíteni. Nekem egyébként kifejezettem tetszik az egyszerűsége, a homogenizáltsága. Még az újjáról a csíkot is eltüntetném. Várom, hogy ebben a szerkóben lépjünk pályára, a sisak miatt különösen... Szeretem, ha a megjelenés is része a shownak.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 913 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nos. Csütörtöki győzelem után mindig kényelmes karosszékből szemlélni az eseményeket. A késő esti meccsek szünetében lebonyolítottam a mára ígért Mile High stadiont ábrázoló művésznyomatok (3 db a harmadik SB-ért) sorsolását köztetek, amit a Super Bowl győzelemért ajánlottam fel, és amelyet Kovács Lehel illusztrátorművész barátommal rajzoltunk.
Tizenhatan iratkoztatok fel.
A sorsolás módszertana: fogtam 3 dobókockát, és mindenki nevében dobtam a likeolás sorrendjében. Pókerszerűen, akinél 3 egyforma szám jön ki, az előzi a párosokat, függetlenül a szám mértékének nagyságától. Akinél egy pár jött ki, ott a sorrend a magasabb páros számérték, ha ez döntetlen, akkor a harmadik kockával dobott szám nagysága dönt. Ez alapján kialakult egy sorrend. A közjegyző, a csajom volt, a játék fair volt. 😉

Ezek a számok jöttek ki.

storm 6-6-3 ---- nyertes
peterk2005 4-4-5
black adder 4-4-5
siraarcheer 5-5-3
sickmydick 6-5-3
negritis 5-5-5 ---- fődíjas
általános doktor 5-2-1
heisman trophy 4-1-1
xrace77 5-3-2
pbalazs 6-4-2
akike 4-4-3
mustaine 6-6-2
janek 6-4-3
roniadi 5-5-1
puppetm4st3r 3-3-6
balintbaba 6-6-4 ---- nyertes

A kockák alapján a fődíjas Negritis 3 darab 5-össel. Neki egy picit nagyobb méretű nyomatot küldök.
A másik két rajzot pedig balintbaba (6-6-4) és Storm (6-6-3) nyerte meg.
A nyomatok a héten készülnek el, és Lehel aláírja sajátkezűleg. Hogy kinek hogyan juttatom el, privátban megbeszéljük. Küldhetem postán és össze is futhatunk, vagy egy új közös meccsnézés alkalmával adom át, amin már én is részt veszek.
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek, de főképp magunknak a februári győzelemért. Ha a jövőben megismételjük, hasonló felajánlással lepem meg a közösséget. További jó fórumozást!
Go Broncos
Zalán
Na, a bountygate után itt a kockagate!

Rendkívül gyanús eredmények jöttek ki a kockadobásoknál...
 kepfeltoltes.hu/160915/kockagate_www.kepfeltoltes.hu_.png
A nagy számok törvénye alapján minden kétséget kizárólag kijelenthető, hogy - sokkal valószínűbb, mint hogy nem - a kockák cinkeltek voltak, és erről Zalán és közjegyző kedvese is tudott, majd a vizsgálatot hátráltatva összetörték telefonjaikat...ezért Zalán öccsét/húgát eltiltjuk a következő 4 meccs megtekintésétől, valamint Zalántól és Kedvesétől elvesszük első körös gyerekük után járó CSOK kedvezményüket.

Ilyen ez a Broncos!
😊
Pari
Számomra is gyanús volt, hogy puhábbra voltak fújva a kockák, mint a megszokott... Magam is csodálkoztam a sok ötösön meg hatoson, a remek grafikát külön köszönöm. Egyébként meg nagyon éltek, amióta a mi két levetett DC-nk talpra állította a tizenöt éve vegetáló csapatotokat. 😊 Sok sikert az idényre, JDR amit a meccs végén csinált, olyat még élőben nem láttam. Ki a fasza a gyerek? Jack, te tudod...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 886 — Apu ökölbeszorított keze
sajna Dawk nem nyert sb-t.

több mint 9 éve
Dawkins és Lynch bemehet, talán voltak hozzá eleget Broncos-on kívül, hogy beférjenek... 😛

több mint 9 éve
Idén miattuk fogunk újra csalódni (aki még tud) a HOF választásban
- Terrell Davis
- Steve Atwater
- Rod Smith
- Tom Nalen
- karl Mecklenburg
- Dennis Smith

- (John Lynch)
- (Brian Dawkins)

több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Nos. Csütörtöki győzelem után mindig kényelmes karosszékből szemlélni az eseményeket. A késő esti meccsek szünetében lebonyolítottam a mára ígért Mile High stadiont ábrázoló művésznyomatok (3 db a harmadik SB-ért) sorsolását köztetek, amit a Super Bowl győzelemért ajánlottam fel, és amelyet Kovács Lehel illusztrátorművész barátommal rajzoltunk.
Tizenhatan iratkoztatok fel.
A sorsolás módszertana: fogtam 3 dobókockát, és mindenki nevében dobtam a likeolás sorrendjében. Pókerszerűen, akinél 3 egyforma szám jön ki, az előzi a párosokat, függetlenül a szám mértékének nagyságától. Akinél egy pár jött ki, ott a sorrend a magasabb páros számérték, ha ez döntetlen, akkor a harmadik kockával dobott szám nagysága dönt. Ez alapján kialakult egy sorrend. A közjegyző, a csajom volt, a játék fair volt. 😉

Ezek a számok jöttek ki.

storm 6-6-3 ---- nyertes
peterk2005 4-4-5
black adder 4-4-5
siraarcheer 5-5-3
sickmydick 6-5-3
negritis 5-5-5 ---- fődíjas
általános doktor 5-2-1
heisman trophy 4-1-1
xrace77 5-3-2
pbalazs 6-4-2
akike 4-4-3
mustaine 6-6-2
janek 6-4-3
roniadi 5-5-1
puppetm4st3r 3-3-6
balintbaba 6-6-4 ---- nyertes

A kockák alapján a fődíjas Negritis 3 darab 5-össel. Neki egy picit nagyobb méretű nyomatot küldök.
A másik két rajzot pedig balintbaba (6-6-4) és Storm (6-6-3) nyerte meg.
A nyomatok a héten készülnek el, és Lehel aláírja sajátkezűleg. Hogy kinek hogyan juttatom el, privátban megbeszéljük. Küldhetem postán és össze is futhatunk, vagy egy új közös meccsnézés alkalmával adom át, amin már én is részt veszek.
Gratulálok a szerencsés nyerteseknek, de főképp magunknak a februári győzelemért. Ha a jövőben megismételjük, hasonló felajánlással lepem meg a közösséget. További jó fórumozást!
Go Broncos
Zalán
Na, a bountygate után itt a kockagate!

Rendkívül gyanús eredmények jöttek ki a kockadobásoknál...
 kepfeltoltes.hu/160915/kockagate_www.kepfeltoltes.hu_.png
A nagy számok törvénye alapján minden kétséget kizárólag kijelenthető, hogy - sokkal valószínűbb, mint hogy nem - a kockák cinkeltek voltak, és erről Zalán és közjegyző kedvese is tudott, majd a vizsgálatot hátráltatva összetörték telefonjaikat...ezért Zalán öccsét/húgát eltiltjuk a következő 4 meccs megtekintésétől, valamint Zalántól és Kedvesétől elvesszük első körös gyerekük után járó CSOK kedvezményüket.

Ilyen ez a Broncos!
😊
több mint 9 éve
Ezek aztán pontosan kiszámolt büntetések. 😊

nem akarok flamet ebből az egészből, bőven elég volt amit a Panthers topic kapott belőle, mindenesetre azért érdekes lesz. Tavaly sok zászló jött ilyenekre, és velük sok sack, majd egy ponton visszább vett a védelem, kevesebb 15 yardos büntetés, de ezzel egyenesen arányosan kevesebb sack. (ha jobban pörög a védelem több a PF is. Hiába na, agysebészek nincsenek itt, legfeljebb szemsebészek)
Úgy tűnik nehéz megtalálni az egyensúlyt az agresszív de szabályos és a szabálytalan között.
Azért a szezon során szerintem bele fognak jönni a bírók a zászló dobálásokba (csak a rend kedvéért, ez jópár Panthers -10 yardot is jelentett volna holding kapcsán, de )

több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 737
Kiosztották a büntetéseket. 😛

twitter.com/MikeKlis/status/776087925884801024
xrace77
Komoly érvágás 😊 valszeg meggondolják következőre 😁😂