Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Peko ment, Keo jöttWare kiesése után nekem picit meglepő, de szerintem ezt még megjátszuk párszor majd a szezon során...
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Peko ment, Keo jött
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
twitter.com/MaseDenver/status/777914824432812034

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Donald Stephenson is 2-3 hétre kiesik. twitter.com/RapSheet/status/777924218029764608
több mint 9 éve
Waret holnap megműtik, előreláthatóan 4-5 hetet kell kihagynia.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Szívesen megnéztem volna, h Siemian tudja-e szerelni a pick6-et, jó helyzetben volt hozzá.Gyakorlatilag 2 driveot engedtünk a Coltsnak, de azok olyan csúnyák voltak a részünkről, amennyire lehet. 3&20-at engedjük megfutni 2. szándékból Lucknak, egy csomó automatic 1st down szabálytalanság, meg hasonlók. Ezek nem biztos, hogy mindig mindenki ellen beleférnek majd.
Cserébe volt 2 D# TD, abban meg hogy erre nem lehet számítani, max remélni, abban már nem vagyok annyira biztos, mint tavaly ilyenkor. A védelmünk kultúrát csinált abból, hogy a szoros meccseket valahogy behúzzák. A tavalyi 52 sack a legtöbb volt, de nem annyira kimagasló. Viszont ahogy rémlik a legtöbb a meccsek vége felé jött, kulcsszituációban, 3rd downoknál. Most is támadhatott Luck -6-nál a győzelemért. Nem könnyű 2 minute drill, időkérés nélkül, de eddig kb többször oldotta meg mint nem. Na akkor ért oda Miller másodszor. 😊
Múlt héten is voltak gondok az 1. félidőben, aztán a védelem dominanciája (és labdaszerzése) miatt tudtuk megfordítani. A végére kellett egy nagy mázli is a kihagyott FG-nál, de akkor se panaszkodtam volna az utolsó drive-okra, ha a végén elbukjuk a meccset. Leginkább a szerncsétlen handtothefacere fogtam volna, ami benne van, csak nem mindig a legrosszabbkor jön...
Konstans nyomás van, akkor is amikor sack nincs, és amikor a legfontosabb, akkor nyújtják a legjobbat. Nem garbage timeban talicskáznak össze 5-10 sacket, nincs olyan, hogy 1 meccsen vkinek 5 sack, aztán hosszú böjt. Minden meccsen ott vannak a QB közelében.
Ez a csapat elhiszi a szoros meccsekről, hogy behúzza, és ezért be is húzza azokat. 2013-ban olyan simán hoztuk a legtöbb meccset, hogy ahogy szoros lett elkezdtünk görcsölni.
Egy-két vereség lerombolhatja ezt az önbizalmat, és az egyik csak egy kihagyott FG-n múlt, szóval nem arról van szó, h legyőzhetetlenek lennénk, de nagyon össze van most állva ez a csapat.
Jövőhéten viszont idegenben játsszunk, az nagy teszt lesz Siemiannek. Otthon sokkal könnyebb támadni, ahol csend van. Nem biztos, hogy egyáltalán lesz lehetősége befejezni a védelmünknek a meccset. Arról nem is beszélve, hogy AJ Green az NFZ-nek is kihívás lesz. A passrushban továbbra is jobban bízok, mint amikor egy elit elkapón védekezik egy CB 1v1ben. Abból 1-2 nagy play biztos lesz. Legfeljebb jön mellé egy pick6 is 😊
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Itt a cikk: Érzésre túlzó, én inkább arra tippelek, hogy nem zúgólódnak, inkább flusztráltak, mert nem sikerült befejezni a drive-okat. A tegnapi meccsen ez különösen kijött, hiszen vagy 250 yardot raktak fel az első félidőben, miközben a Colts offense alig 100-at és sikerült szűk 1 TD-vel fordulni, és erre a második félidőben jött még összesen 2FG. Ez tényleg kevés. És ha a múlt hétre gondolok, a 2 szép drive-ot elrontó INT-re, meg a Booker fumble-re, akkor a múlt heti meccsre is elmondható, hogy sokkal kevesebbet sikerült kihozni belőle, mint ami benne volt. Szóval érthető a flusztráltság.
Siemian amúgy szvsz most is jó volt, bár extrákat nem csinált. De amit a playcalling megengedett neki azt 2 meccsen rookie-hoz képest lehozta. Sose lesz egy Manning / Elway, de még az se biztos, hogy egy Osweiler, szóval tőle ez is szép. Ha majd Lynch nem fog fejlődni akkor lehet aggódni 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Siemian passzolt eleget, csak kb. a szertárosnak nem ment passz, már az első félidőben valahol 10 körül járt a sikeres elkapók számával, ha jól emlékszem. Nem kapnak elég labdát, mert dobunk mindenkinek, ez lehet nekik nem tetszik, de amíg sikeres, addig sok alapja nincs a zúgolódásnak szerintem...

több mint 9 éve
Sanders és DT is zúgolódott egy kicsit a meccs után: kevés lehetőségük van, kevés passz megy feléjük.Az első meccsen ezt nem éreztem annyira, de tegnap valóban jobban tömhettük volna őket, sztem DT is a clutch formáját hozta, valamint kis túlzással szertárosok fogták őket, Siemian önbizalmát is feldobta volna szvsz.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
A védelem megint megoldotta. Colts-osként belelátok az Indy helyzetbe, ezért (denveri) offense oldalon nem látom annyira jónak a teljesítményt. A Colts B dline-ja és D+utca secondary-ja ellen az elején még legalább a haladás megvolt, jöttek yardok, de aztán jobban belassult, mint kéne. Egy Sanders ne maradjon 40 yardon egy olyan sec ellen amelyiket az utcáról kapartak össze. Plusz, túl sok volt a hiba is a múlt héthez képest. Nem csak a picksix, de mellette is volt jópár passzjáték és futójáték is ahol inkább a szerencsén múlt, hogy nem lett turnover,. A jó védelmek ezt meg fogják bosszulni.De a győzelmet nem kell magyarázni, a Chiefs kifejezetten szenved, a Bolts ugyan most nagyon elkalapálta a Jaguars-t, de amúgy ők is képesek leolvadni, és a Raiders bár nem rossz, de annyira nem is jó eddig. Főleg a defense-ük. A Cincy nem lesz könnyű jövő héten, de nem is verhetetlen alakulat. Remélem a Colts üti a Bolts-ot, és a Chiefsnek se lesz könnyű dolga a Jets-el. Egyelőre jól alakulnak a dolgok 😊
Ware meg pihenjen csak, idény végére legyen megint olyan, mint tavaly 😊

több mint 9 éve
Jó volt ez, bár pár helyen a bíróknak azért járt a köszönöm, meg az is jól jött, hogy a srác belesérült a sima pick6-be, de ettől még jók voltunk, főleg a D ismét, Von-al az élen.Negatívumok:
- Ware sérülése
- Siemian szinte soha nem néz a checkdown felé, legalább 2 drive akadt meg azon, hogy 3rd down-nál nem vette észre az üresen álldogáló embert, ezen még dolgozni kell nagyon...
- Volt megint 1-2 nagyon buta szabálytalanság
- Brainfart pick(6), ahogy a meccskövetőben is írtam, ezt sikerült megtanulni PM-től, hogy nem is nézi a védőket
Pozitívumok:
- Von 😊
- amikor kellett, akkor volt futás is általában, Booker-nek úgy tűnik nem szegte kedvét a múltkori fumble szerencsére, CJ meg idén úgy tűnik tényleg meg akarja nyomni az egész szezont, nem csak a végét
- tetszett a pass protection is, 1 sack-et kaptunk be, bár volt még pár melegebb helyzet, de ahhoz képest, hogy Stephenson korán kiesett, nagy gond utána se volt
A csoportból rajtunk kívül csak a Chargers tudott nyerni, így egyedüli 2-0-ás mérlegűként vezetjük az AFC West-et, ismét... 😊

több mint 9 éve
Ugy nez ki Ware 3-6 hetet ki fog hagyni most, singcsont tores (ulna fracture - mar ha ez singcsont tores). A meccs amugy eleg kiraly volt, marmint szokasos Broncos meccs az elmult ket szezonbol. Mivel Manning meccseken nottem fel ezert nekem ezt kevesbe birta a gyomrom kezdetben, de mostmar egyre jobban elvezem 😀 Ugy nez ki mostmar nem a QB-tol, hanem DEF-tol kell varni a game winning drivet.
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
pbs.twimg.com/media/CssDTrpUEAANTo6.jpg:large
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Címvédőként így kell egy szezont elkezdeni.
több mint 9 éve
Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...megtörtént 😊
Black_Adder
több mint 9 éve
rossz az előérzetem a meccs előtt, ilyenkor nyerni szoktunk 😊 Siemian jól manageli a játékot, akkor nyerhetünk. Minimum 21 pontot kell szereznünk a győzelemhez szerintem. Sok múlik a defensen, hogy Millerék mennyire terrorizálja Andrew-t, és tudjuk-e a lépést tartani Hiltonnal. Biztos lesznek felesleges FLAGek, ezt már belekalkulálja a Phillips előre. Hiába a kriptonitunk a Colts, nem lesz PM, Siemiant egyenlőre még nem ismerik annyira, és megnyerjük a meccset. GO BRONCOS!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Nem kickoff, hanem kick. Szóval field goal kísérlet, mármint fake field goal kísérlet. Na jól van .... szóval érted. 😀 Jobban már úgyse tudom elmondani, ennyi idő után a részletek már nincsenek meg.

több mint 9 éve
kick utáni passz? Az milyen?amúgy az említett meccs
www.pro-football-reference.com/boxscores/199310030den.htm
több mint 9 éve
Ha már történelem, akkor itt még nem volt: 23 éve volt az utolsó olyan mérkőzés a két csapat között, amelyiken nem játszott Payton Manning. 1993 októberében, Denverben volt az utolsó ilyen meccs, a Broncos nyerte, és én élőben láttam. 😊Fura módon egyébként nem Elway miatt emlékszem rá, hanem azért, mert azon a meccsen láttam életem egyik első trükkös play-ét: egy kick utáni passzt, amit - a nevét is megjegyeztem - egy Marshall nevű elkapó dobott, aki akkoriban KR/PR volt a Broncosban. Akkoriban ez a srác tartotta egyébként a nem QB által dobott leghosszabb TD rekordját is, valami 80+ yarddal.

több mint 9 éve
Én előzetesen a Panthers ellenit győzelemre adtam (home openeren mindig nagyon karcolunk amikor nem jmd az edzőnk), a Colts meccset viszont vereségre. (mindig rosszul játsszunk ellenük. 3-11 a legutóbbi 14 összecsapáson)
Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...
több mint 9 éve
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?Hogy Black-et idézzem a Grundról: a meccset! 😛
flzoli
Én egy szoros győzelmet várok, de ahhoz kevés labdaeladás, jó futójáték és a D szokásos formája legalább kellni fog...

több mint 9 éve
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?
több mint 9 éve
Egy kis Siemian (és Prescott) film study Greg Coselltől:😥((
sports.yahoo.com/news/greg-cosells-film-study-dak-prescott-and-trevor-siemian-are-learning-212557633.html
Black_Adder
több mint 9 éve
Keo kivágva. broncoswire.usatoday.com/2016/09/17/shiloh-keo-denver-broncos-release-safety/