Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez azért nem jó poén, mert JDR pont a bounty rendszer miatt rúgta ki 1 szezon után Gregg Williamst Jacksonville-ben, hiába működött a védelem vele.Phillips, Kubiak, vagy Elway vezette be a bounty rendszert?JDR hagyaték 😉
Pari
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Phillips, Kubiak, vagy Elway vezette be a bounty rendszert?JDR hagyaték 😉
Pari
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Phillips, Kubiak, vagy Elway vezette be a bounty rendszert?
több mint 9 éve
Sztem Malik ÉS Vance Walker hiánya érződik, ezt az egy posztot éreztem gyengébbnek, itt kell felnőni a feladathoz.jók voltak, de lehet csak Malik helye volt üres és azért éreztem úgy+ a depht ugye nincs most már annyira megIgen. Todd Davis a meccs egyik legjobbja volt. Talán amikor Marshall öltözőben volt vizsgálaton, akkor valamennyire.jó meccs volt, Trevor többet adott első meccsen egy "előzetesen" (sztem gyakorlatilag is) brutál védelem ellen mint amit Sancheztől összeségében vártam volnaSzerintem Trevathan hiánya nem látszott , kb az LB sor teljesített a legjobban. Viszont a DL kicsit szenvedett.
a D#-ben hiányzott nagyon Malik és Danny de így is jók voltak egy (szintén) "előzetesen" brutális O# ellen
Dixon meh, reméljük belejön
Negritis
Sixo
Malik (és Walker) hiánya már annál jobban. Nem volt összenyomva a zseb, közelebb tudott maradni Newton a LoShoz, így ahol általában "megverte" Miller az emberét, az nem sack volt, hanem 2 yarddal Newton mögött, aki kényelmesen passzolhatott.
Black_Adder
Negritis
A sec rendben volt, látszik h még kicsit rozsdásak, de ott nem lesz gond, az OLB állomány is szédületes + nekem a másik oldalon kellemes meglepetés volt az OL teljesítménye, pedig ligaelit front7 volt az ellenfél.
+ amit elfelejtettem kiemelni: Kubes tökei a 4th & inches szitunál,14-17-es állásnál. Foxnál ez 10000% h FG kísérlet lett volna...
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 9 éve
jók voltak, de lehet csak Malik helye volt üres és azért éreztem úgy+ a depht ugye nincs most már annyira megIgen. Todd Davis a meccs egyik legjobbja volt. Talán amikor Marshall öltözőben volt vizsgálaton, akkor valamennyire.jó meccs volt, Trevor többet adott első meccsen egy "előzetesen" (sztem gyakorlatilag is) brutál védelem ellen mint amit Sancheztől összeségében vártam volnaSzerintem Trevathan hiánya nem látszott , kb az LB sor teljesített a legjobban. Viszont a DL kicsit szenvedett.
a D#-ben hiányzott nagyon Malik és Danny de így is jók voltak egy (szintén) "előzetesen" brutális O# ellen
Negritis
Sixo
Malik (és Walker) hiánya már annál jobban. Nem volt összenyomva a zseb, közelebb tudott maradni Newton a LoShoz, így ahol általában "megverte" Miller az emberét, az nem sack volt, hanem 2 yarddal Newton mögött, aki kényelmesen passzolhatott.
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Zalán: megvolt a sorsolás végül? 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Igen. Todd Davis a meccs egyik legjobbja volt. Talán amikor Marshall öltözőben volt vizsgálaton, akkor valamennyire.jó meccs volt, Trevor többet adott első meccsen egy "előzetesen" (sztem gyakorlatilag is) brutál védelem ellen mint amit Sancheztől összeségében vártam volnaSzerintem Trevathan hiánya nem látszott , kb az LB sor teljesített a legjobban. Viszont a DL kicsit szenvedett.
Negritis
Sixo
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
3 TO az ellenfél 30yardosa körül, ha azokbol a driveokbol csak FG lett volna már +9pont és egy talán nyugodtabb meccs. Ennek ellenére ez egy nagyon bíztató performansz volt Siemiantől, de kiváncsi vagyok mennyire találja meg a WReket ha nem rookie CBk az ellenfelek. Okung nagy vétel volt, de ezt tudtuk.jaa és váratlanul ért h a 4&21nél a zászlót nem Talibra dobták 😀
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
jó meccs volt, Trevor többet adott első meccsen egy "előzetesen" (sztem gyakorlatilag is) brutál védelem ellen mint amit Sancheztől összeségében vártam volnaSzerintem Trevathan hiánya nem látszott , kb az LB sor teljesített a legjobban. Viszont a DL kicsit szenvedett.
Negritis
Szerkesztette: Sixo
több mint 9 éve
Nyilván nem azt mondom, hogy innentől a következő 15 évre tuti megvan a fr QB, meg voltak hibái de a liga egyik legjobb D-je ellen a kezdet biztató,meglátjuk mi lesz belőle. Jó cserealap, vagy aztán még a végén Lynchet adjátok tovább.
több mint 9 éve
Azért ti is elmentek a.... Más évtizedek óta nem talál irányítót meg pénzt paripát odad érte, hogy legyen, meg bevállal egy év szívást miatta, ti meg elvesztetek egy PMt egy tűrhető Osit aztán mégis. Ezt nevezik edzői munkának vagy mi a csuda 😊 Wentz egy hasonlót le tud hozni s még nyrünk is boldogok lennénk.Én se gondolnám, hogy megtaláltuk a jövő franchise QB-ját. Siemian nagyon szépen mutatkozott be egy 7. körös papíron PS töltelékhez képest, de arról azért nincs szó, hogy találtunk volna egy Roethlisbergert. Sok jó mozgású QB van itt-ott rosteren, csak ugye más dolog egy winning culture-ban pályára lépni, ahol amerre nézel playmaker van körülötted, és más egy vesztes (de legalábbis nem győztes) culture-ban irányítani a csapatot, ahol neked kellene megváltani a világot. Oda azért kell a kiemelkedő tehetség, különben rohadt nehéz. Ami engem meglepett Siemianban, az az, hogy mennyire nyugodt, nincsenek idegei. Azt hittem tele lesz a gatyája, de szó nem volt erről. Nagyon hasznos tulajdonság.
dande

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
jó meccs volt, Trevor többet adott első meccsen egy "előzetesen" (sztem gyakorlatilag is) brutál védelem ellen mint amit Sancheztől összeségében vártam volnaa D#-ben hiányzott nagyon Malik és Danny de így is jók voltak egy (szintén) "előzetesen" brutális O# ellen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
azé' sok kúbénak volt már 1 jó meccse. Akár ennél jobb is. Flynn, Kolb, hasonlók. Maradjunk a földön. Én alapból sem számítottam ennél rosszabbra, de ez után se gondolom h verhetetlenek lennénk. Div győzelmet várok(/vártam szezon előtt), de még 15 meccs hátra van addig. Raiders, KC még nem is játszott, várjuk meg őket, hogy mit mutatnak, aChargerst se biztos, h le lehet írni...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Azért ti is elmentek a....Ezt nevezik kiváló GM és scouting munkának is, Siemian-t nem a róka hordta be az ajtón... 😊
Más évtizedek óta nem talál irányítót meg pénzt paripát odad érte, hogy legyen, meg bevállal egy év szívást miatta, ti meg elvesztetek egy PMt egy tűrhető Osit aztán mégis.
Ez nevezik edzői munkának bagy mi a csuda 😊
Wentz egy hasonlót le tud hozni s még nyrünk is boldogok lennénk.
dande

több mint 9 éve
Azért ti is elmentek a....Más évtizedek óta nem talál irányítót meg pénzt paripát odad érte, hogy legyen, meg bevállal egy év szívást miatta, ti meg elvesztetek egy PMt egy tűrhető Osit aztán mégis.
Ezt nevezik edzői munkának vagy mi a csuda 😊
Wentz egy hasonlót le tud hozni s még nyrünk is boldogok lennénk.
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Ha bemegy a FG, akkor is elégedett lettem volna, a turnovereket kell kigyomlálni és pöpec lesz ez 😊Szerintem is. Egész pofásan fog ez a csapat idén is kinézni. Ennyit jelentenek a preseason jóslatok, hogy az idei a Raiders/Chiefs éve lesz. Lehet, de az tuti, hogy lesz azért abba Denverből is beleszólás....
Általános Doktor
Szvsz Siemian ezzel a meccsel minimum egy jó/kapós backup karriert elintézett magának. De ha így játszik a továbbiakban is, akkor akár egy kezdő szerződést is (ha nem is feltétlenül Denverben).
A 148 yard ez ellen a Panthers front7 ellen kifejezetten szép. Az már kicsit kevésbé, hogy a Panthers is futott ennyit a Denver front7 ellen 😀 Ott középen majd azért kell még dolgozni, de amúgy összességében nincs sok lyuk a defense-ben a távozók ellenére sem. Az offense meg jobb is lehet, mint tavaly volt.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Sokkal jobb volt, mint amit vártam, bár a végén a lábon kihordott agyfaszt azért kihagytam volna, de persze így is fasza volt... 😊Von-t nagyon megfogták a meccs nagy részében, de végül egy sack csak összejött neki, még ha Harris hülyesége miatt nem is nyertük meg már ott a meccset. Sajnos a védelemben sok mentális hülyeséget láttam és ez nem tetszett, 12-man, sok fejre menő ütközés, üresen maradó elkapók, lesz min dolgozni Phillips-éknek, szerencsére most hosszú idejük lesz rá...
Ez a Panthers idén is a liga egyik legjobbja lesz, valszeg nagyon kevés másik csapat fogja őket megverni, de legalább a veretlenség terhét idén hamar levettük a vállukról... 😀

több mint 9 éve
Grat srácok jobbak voltatok, megérdemelt siker. Idén is jónak tűntök, a D harap, Siemian pedig tetszetős.februárban legyen az igazi visszavágó!
gabokocka
De trailernek ez is jó volt
több mint 9 éve
CJ úgy tűnik idén ősszel is akar játszani, nem csak télen, Janowich új kedvenc.Siemian teljesen rendben van.
Védelemre idén jobban készülnek mint tavaly. Meg Malik is hiányzik jobban mint oszi. Az utolsó drive azért emlékeztett tavalyra, csak az a szabálytalanság 4-re nem kellett volna
Dixonnal biztos megint vmi újab próbálgattak
A 3 TO sok
több mint 9 éve
Ha bemegy a FG, akkor is elégedett lettem volna, a turnovereket kell kigyomlálni és pöpec lesz ez 😊

több mint 9 éve
Grat srácok jobbak voltatok, megérdemelt siker. Idén is jónak tűntök, a D harap, Siemian pedig tetszetős.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Erdekes...😀 Hát igen, ott a végén a pultnál már éles volt a helyzet nagyon! 😀
Imadtam a Sheriffet de valahogy bizok Siemimianban...es total nyugodt vagyok😊
Mondjuk lehet azert mert Storm
nem uvolt a fulembe mint a legutolso meccsen...
A vege amikor a pultnal ugraltunk (az volt a legkozelebbb a tvhez)
orokke megmarad😉
puppetm4st3r

több mint 9 éve
Erdekes...Én csak divatszentimentális vagyok. 😉 Csiptem az öreget, karerő nélkül is. De nyilvánvaló, hogy a 13-as mögött állunk most. Én a draft napja óta neki szurkoltam. Csak most még elképzelésünk sincsen igazából milyen lehetőség van benne...
Imadtam a Sheriffet de valahogy bizok Siemimianban...es total nyugodt vagyok😊
orokke megmarad😉
puppetm4st3r
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Az öreg meg otthon ül egy pohár Budweiserrel a kezében a tv előtt. Azért hiányzik, nahh... 😊 Mégis csak nyugodtabb lennék, ha ma ő vezetné ki a srácokat a gyepre...Ha már szóba jött az öreg: akit érdekel a 2013-as, rekord szezonra való felkészüléséről szóló film, amit nemrégiben az NFL Network adott le ("The Timelime - Peyton Manning's Summer School"), az írjon priviben.
Zalán

több mint 9 éve
Erdekes...Imadtam a Sheriffet de valahogy bizok Siemimianban...es total nyugodt vagyok😊
orokke megmarad😉
Szerkesztette: puppetm4st3r