Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Én se láttam végig a meccset, az utolsó negyed maradt ki, így Lynch INT-jét nem láttam, de nekem addig tetszett, amit láttam tőle. Nem szarik be az érkező védőktől, talán 1 sack-et láttam benyelni, jól is menekült, ha kellett, időben is tudott szabadulni a labdátó, ha meg az kellett. Nem pontos még annyira, mint kéne és nem is mindig a legjobb embert választja, de ez ilyenkor még benne van. Megnézném egyszer az első csapattal, rendes védelemmel és elkapókkal, bár Taylor elég jól nyomta valóban és Frazier-nek is volt pár szép elkapása. Ezek után nem tudom, hogy ki tudjuk-e hagyni Taylor-t az 53-ból, úgy, hogy meg is tartsuk, PS-ből simán elviszik szerintem...

Barkley a túloldalon tényleg jól mozgott, de azért kiemelném, hogy Doss olyan szinten fos volt, hogy kb. 50%-ban ő tette naggyá, azt se tudta, hol van, pedig rá azt mondták, hogy jól nyomja, hát most lehet kijátszotta magát végleg a keretből...

Kubiak mentegette Dixon-t a meccs után, azt mondta az edzők próbálgatta vele valami más technikát, de ez elég vicces így, mert az ilyet inkább az előtt kéne szerintem, hogy egyedüliként megtartjuk, de mindegy, majd a Panthers ellen kiderül, mit is tud valójában, de nagyon remélem én is, hogy több ilyet nem látunk tőle, mert a 18 yard-os előtti is csak azért lett 51 yard, mert a Cardinals-osok annyira meglepődtek rajta, hogy milyen rövidet rúgott, hogy hagyták leesni és szerencsésen pattant... 😛

Szerkesztette: StormST

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A meccs egyébként csak Lynch miatt lehet érdekes bárkinek is. A védelemben Kilgo, Keo, Gotsis és Anderson voltak azok a nevek akiket ki tudtam szúrni, és még mondtak is valamit. A többieknek döntően a nevét is keresgélnem kellett. Szóval igazán a roster vége játszott végig, azért a pár kiadó helyért. Offense-ben Lynch végignyomta a meccset. Végig nem láttam, de amíg igen, hozta a szokásosat, voltak szép és voltak nagyon amatőr megmozdulásai. Jó lenne idén még nem rákényszerülni, hogy pályára kelljen küldeni, mert abból nem sok jó fog kisülni szerintem. A túloldalon Matt Barkley játszott végig, és nekem ő is NFL készebbnek tűnt, pedig szvsz ő sem az 😊 Szóval kell a srácnak legalább 1 év, hogy felvegye az NFL ritmust és rendbetegye a lábmunkáját.

Aki még feltűnt az Jordan Taylor volt, ő elég szép snapszámot kapott. És ment is felé a passz szép számmal. Akkor szakadt el amikor akart, és mindent el is kapott. Nyomott egy laza 100+ yard, 2TD-t amíg a pályán volt. Nem tudom, hogy ekkora tehetség-e és Manning csak meglátta benne, vagy pedig az dobott a srácon ennyit, hogy volt tavaly 2 hónapja lényegében exclusive Manningel gyakorolni, de remekül mutat a srác. Érdemes megnézni az NFL.com-on az összefoglalót (az every throw from Lync videót a legegyszerűbb) és figyelni a srácot, miket kap el, hogy rázza le a védőket, stb. Nekem már most jobban tetszik, mint Latimer valaha. Pedig idén Latimer is mutogat azért ezt azt.

A futóknál a roster bubble környékiek mindegyike futkározott többet-kevesebbet. Bibbs többet és jobban, Hillman és Juwan Thompson kevesebbet és ezúttal nem annyira jól. Aztán ennyi. Már ez is több, mint amit egy 4. ps meccs általában érdemel. Ja, még annyit, hogy az arizonai kicker, Castanzaro rúgott egy 60 yardost tengerszinten. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Na, fokozom kicsit a feszkót a topicban: Dixon az éjjel két egészen borzasztó puntot is bemutatott. 😀 Az egyik asszem 18 yardosra sikeredett, és nem a rövid pálya miatt. Saját térfélről rúgta, úgy, hogy az ellenfél utána kb. a mi térfelünkről kezdhetett.

Hát reméljük csak a rosteren maradást ünnepelte túl és másnaposságról van szó. És ezzel le is tudta idénre az ilyesmit, mert ha ezt az idényben is bemutatja párszor, akkor lesz itt a topicban még punter vita rendesen 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Annyira futottam át, hogy lássam, arra a részre nem reagáltál, ahol azt kértem számon, hogy szavakat adtál a számba, látom sikerült kihagynod, így a többire inkább nem reagálok, mert ha intelligensen akarnál tárgyalni, akkor nem csinálnál ilyeneket, illetve bocsánatot kérnél érte...
StormST
Nem volt szándékom azt érzékeltetni, hogy a te véleményed a fr. romba döntése és mivel nem is éreztem úgy, hogy olvasva bárki azt hinné ez tőled származott, ezért inkább nem reagáltam rá, mert nem akartam ilyen irányba terelni a vitát. De bocsánatot kérek, ha úgy érezted, téged akarlak negatív fényben feltüntetni a vitában, nem volt szándékomban. Valószínűleg nem először és nem utoljára túloztam/sarkítottam érvelés közben, de úgy véltem elég rég itt vagyunk mindketten, hogy világos legyen, tisztelem a véleményed akkor is, ha nem értek egyet vele. Eddig úgy gondoltam, hogy ha ez a beszélgetés szóban történne, akkor még beszélgetnénk, nem ordibálnánk.

Az elmúlt sok hozzászólásban nem próbáltam mást, mint észérveket sorolni fel a punter csere mellett és reális példákat amellett, hogy a csapat teljesítményén végeredményben várhatóan nem mutatkozik meg számottevően a változás. Ha más is odakerült az nem volt a költő szándékában.

Azt nem mondanám, hogy 100%-ig elégedett vagyok azzal a képpel, hogy akik ezt a vitát olvassák azok szerint én mit gondolok egy-két kérdésben, de minden erőmmel azon leszek, hogy ne reagáljak mostanában több Colquittes kommentre. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül már mindenki unja és látszólag nem a valós gondolataimat tükrözik az általam leírt szavak.
Black_Adder
Mivel, bár idézet nélkül, de az én hozzászólásomra reagáltál, így szerintem lehetett úgy érezni. Mindegy, bocsánatkérés elfogadva. Egyébként nem szoktam ordibálni vita közben, itt se tettem volna élőszóban... 😊

Igen, szerintem hagyjuk a témát, én személy szerint remélem, hogy talál csapatot, de azt is, hogy nem fogja megbánni a csapat és mi se, hogy nem tartottuk meg, se azért, mert Dixon szar lesz, se azért, mert esetleg ellenünk játszik majd és nyom egy olyat, mint a Pats ellen a PO-ban...
StormST
nah, örülök h megbékéltél, ezt a topicot tartom a legintelligensebbnek az összes közül, nem illett ide ez a stílus 😊

(egyébként, hogy a témához is hozzászóljak: mióta nálunk is volt olyan szezon ami nagyrészt a punter balfaszkodásán ment el azóta hajlamos vagyok megérteni az ilyen irányú félelmeket. Iszonyat kiakasztó érzés tud lenni az ilyesmi.)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem is belefér, sőt, ha eleget fizettek, még ki is vághattok utána 😀 De aztán legyen róla legalább ennyi szócséplés 😀

több mint 9 éve
Foresz Denver Broncos 951 — Broncos
Na basszus,ha Dixon csődöt mond,elvállalom a punter szerepét,akár fizetés nélkül is...koszt,kvártély,a többi nem számít...elrúgom én nekik azt a labdát.... 😀 Ha már úgy hozza a sors. 😉 😀
több mint 9 éve
Annyira futottam át, hogy lássam, arra a részre nem reagáltál, ahol azt kértem számon, hogy szavakat adtál a számba, látom sikerült kihagynod, így a többire inkább nem reagálok, mert ha intelligensen akarnál tárgyalni, akkor nem csinálnál ilyeneket, illetve bocsánatot kérnél érte...
StormST
Nem volt szándékom azt érzékeltetni, hogy a te véleményed a fr. romba döntése és mivel nem is éreztem úgy, hogy olvasva bárki azt hinné ez tőled származott, ezért inkább nem reagáltam rá, mert nem akartam ilyen irányba terelni a vitát. De bocsánatot kérek, ha úgy érezted, téged akarlak negatív fényben feltüntetni a vitában, nem volt szándékomban. Valószínűleg nem először és nem utoljára túloztam/sarkítottam érvelés közben, de úgy véltem elég rég itt vagyunk mindketten, hogy világos legyen, tisztelem a véleményed akkor is, ha nem értek egyet vele. Eddig úgy gondoltam, hogy ha ez a beszélgetés szóban történne, akkor még beszélgetnénk, nem ordibálnánk.

Az elmúlt sok hozzászólásban nem próbáltam mást, mint észérveket sorolni fel a punter csere mellett és reális példákat amellett, hogy a csapat teljesítményén végeredményben várhatóan nem mutatkozik meg számottevően a változás. Ha más is odakerült az nem volt a költő szándékában.

Azt nem mondanám, hogy 100%-ig elégedett vagyok azzal a képpel, hogy akik ezt a vitát olvassák azok szerint én mit gondolok egy-két kérdésben, de minden erőmmel azon leszek, hogy ne reagáljak mostanában több Colquittes kommentre. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívül már mindenki unja és látszólag nem a valós gondolataimat tükrözik az általam leírt szavak.
Black_Adder
Mivel, bár idézet nélkül, de az én hozzászólásomra reagáltál, így szerintem lehetett úgy érezni. Mindegy, bocsánatkérés elfogadva. Egyébként nem szoktam ordibálni vita közben, itt se tettem volna élőszóban... 😊

Igen, szerintem hagyjuk a témát, én személy szerint remélem, hogy talál csapatot, de azt is, hogy nem fogja megbánni a csapat és mi se, hogy nem tartottuk meg, se azért, mert Dixon szar lesz, se azért, mert esetleg ellenünk játszik majd és nyom egy olyat, mint a Pats ellen a PO-ban...

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 862 — no es importante
Ez az a hét, amikor teleszemetelem az nfl-es csapattopicokat NCAA meccsekre való felhívással, elsőként rajtatok a sor: péntek este (magyar idő szerint szombat 02:00-től) a Mile High-ban csap össze újra az állam két legnagyobb egyeteme a college football első osztályának első fordulójában, érdemes akár élőben, akár utólag felvételről megnézni, mert minden évben elég szoros a kettejük ütközete

bowl.one/colorado-buffaloes
vs
 bowl.one/colorado-state-rams

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
StormST

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 684 — "Montoya por favor!"
Ettől még Elway tudja mit csinál, és pár év múlva valaki fontos játékost megtartunk (vagy már a kövi offseasonben), és Dixon tudja azt hozni amit várnak tőle, akkor úgy fogunk emlékezni erre mint egy jó dealre, főleg (nem tudom Colquitt már elment valahova, vagy már eltradeltük) ha tradeljük abból is jól fogunk kijönni
Heisman Trophy
Nem trade-eljük, már cutoltuk. Alighanem lesz csapata.
Black_Adder
nem figyeltem eléggé

simán rendezzük le, ki szerint jó Colquitt cutolása, kiszerint nem ? De ez idővel úgyis eldőlik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Olyan játékosokat mondtam, akiket meg tudtunk volna tartani, de nem tettük meg. Malikot és Oszit ebből a szempontból direkt kihagytam.

Punter ritkábban van fent, mint a 2. ILB.

Punterből csak 1 van keretben, sosem tudsz úgy cserélni, h ne 0 kilóméteres legyen.

Nincs bennem zsigeri gyűlölet. Szerintem a Broncos jobban jár Dixonnal a korábbi években is lett volna akivel jobban járt volna ezért úgy véltem a Broncos szempontjából jobb lett volna, ha más van helyette olcsóbban. Más játékosokról is gondoltam ezt, pl Lance Ball, csak ott egyetértettél velem, nem vitáztunk. Colquittnál igen. Se Ballt se őt nem utálom csak a Broncost jobbank véltem nélkülük. Nélkülem is jobb a Broncos, magamat se utálom.

Colquitt 1 játékos a sok közül, aki nem fért be a sapka alá és se nem a legjobb, se nem a legfontosabb, aki távozik. Nem látok különbséget, hogy lejárt szerződés-e vagy sem. Ugyanúgy döntöttek, hogy maradhat-e Colquitt 1,8 millióért mintahogy márciusban döntöttek, h maradhat-e Trevathan annyiért mennyiért elment. Az egyetlen különbség, hogy Trevathannek a Bears adta a pénzt Colquittnak a Broncos és Elway. Másban nem.

Így:
Oszi 17 millió -> nem //lehetőség se volt rá
Malik 15 millió -> nem //lehetőség se volt ár
Trevathan 6 millió -> nem
Marshall 8 millió -> igen
Von Miller sok millió -> igen
Colquitt 2,8 millió -> nem.

Senkit se a vakvilágba engedtek el, mindenki úgy ment el, hogy tudták ki lesz helyette. Kivéve OZ, de ott nem tudtunk mit tenni. Mindenkinél figyelembe vették mekkora kockázat a távozása, és mennyit ér a megtakarított pénz. Amit én mondok, hogy RACIONÁLIS döntés volt.
Amit zisgeri gyűlöletnek mondasz, az csupán az, hogy én ezt kb 2-3 éve mondtam, hogy meg kéne lépni, 2-3 éve ugyanúgy találtunk volna egy nullkilóméteres puntert, akire lecserélhettük volna (főleg amikor below avg punter volt). Akkor Colquitt tapasztalata/tudása fonosabb volt, mint amit spórolhatunk rajta. Azt se mondom, hogy nekem volt igazam ebben a történetben, ez csak az én véleményem, amit akkor így gondoltam, most is így gondolom. Akkor is volt aki ezzel nem értett egyet velem, most is van. Egyedül a Broncos álláspontja változott. Akkor azt mondták Colquitt 3 millió -> igen. Most azt, hogy Colquitt 2,8 millió -> nem.

Colquitt MINDENBEN illeszkedik a sorba.

Sancho-nál se fog számítani, hogy az általunk átvett 4,5 millióhoz képest kell-e megtartani, vagy más csapat licitált-e ennyi rá.
Ugyanez lesz
Sancho 4,5 millió -> igen/nem.

Eddig azt gondoltam, hogy intelligensen elvitatkozunk két merőben különböző állásponttal, és ennyi.
Black_Adder

több mint 9 éve
Ettől még Elway tudja mit csinál, és pár év múlva valaki fontos játékost megtartunk (vagy már a kövi offseasonben), és Dixon tudja azt hozni amit várnak tőle, akkor úgy fogunk emlékezni erre mint egy jó dealre, főleg (nem tudom Colquitt már elment valahova, vagy már eltradeltük) ha tradeljük abból is jól fogunk kijönni
Heisman Trophy
Nem trade-eljük, már cutoltuk. Alighanem lesz csapata.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Olyan játékosokat mondtam, akiket meg tudtunk volna tartani, de nem tettük meg. Malikot és Oszit ebből a szempontból direkt kihagytam.

Punter ritkábban van fent, mint a 2. ILB.

Punterből csak 1 van keretben, sosem tudsz úgy cserélni, h ne 0 kilóméteres legyen.

Nincs bennem zsigeri gyűlölet. Szerintem a Broncos jobban jár Dixonnal a korábbi években is lett volna akivel jobban járt volna ezért úgy véltem a Broncos szempontjából jobb lett volna, ha más van helyette olcsóbban. Más játékosokról is gondoltam ezt, pl Lance Ball, csak ott egyetértettél velem, nem vitáztunk. Colquittnál igen. Se Ballt se őt nem utálom csak a Broncost jobbank véltem nélkülük. Nélkülem is jobb a Broncos, magamat se utálom.

Colquitt 1 játékos a sok közül, aki nem fért be a sapka alá és se nem a legjobb, se nem a legfontosabb, aki távozik. Nem látok különbséget, hogy lejárt szerződés-e vagy sem. Ugyanúgy döntöttek, hogy maradhat-e Colquitt 1,8 millióért mintahogy márciusban döntöttek, h maradhat-e Trevathan annyiért mennyiért elment. Az egyetlen különbség, hogy Trevathannek a Bears adta a pénzt Colquittnak a Broncos és Elway. Másban nem.

Így:
Oszi 17 millió -> nem //lehetőség se volt rá
Malik 15 millió -> nem //lehetőség se volt ár
Trevathan 6 millió -> nem
Marshall 8 millió -> igen
Von Miller sok millió -> igen
Colquitt 2,8 millió -> nem.

Senkit se a vakvilágba engedtek el, mindenki úgy ment el, hogy tudták ki lesz helyette. Kivéve OZ, de ott nem tudtunk mit tenni. Mindenkinél figyelembe vették mekkora kockázat a távozása, és mennyit ér a megtakarított pénz. Amit én mondok, hogy RACIONÁLIS döntés volt.
Amit zisgeri gyűlöletnek mondasz, az csupán az, hogy én ezt kb 2-3 éve mondtam, hogy meg kéne lépni, 2-3 éve ugyanúgy találtunk volna egy nullkilóméteres puntert, akire lecserélhettük volna (főleg amikor below avg punter volt). Akkor Colquitt tapasztalata/tudása fonosabb volt, mint amit spórolhatunk rajta. Azt se mondom, hogy nekem volt igazam ebben a történetben, ez csak az én véleményem, amit akkor így gondoltam, most is így gondolom. Akkor is volt aki ezzel nem értett egyet velem, most is van. Egyedül a Broncos álláspontja változott. Akkor azt mondták Colquitt 3 millió -> igen. Most azt, hogy Colquitt 2,8 millió -> nem.

Colquitt MINDENBEN illeszkedik a sorba.

Sancho-nál se fog számítani, hogy az általunk átvett 4,5 millióhoz képest kell-e megtartani, vagy más csapat licitált-e ennyi rá.
Ugyanez lesz
Sancho 4,5 millió -> igen/nem.

Eddig azt gondoltam, hogy intelligensen elvitatkozunk két merőben különböző állásponttal, és ennyi.

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Béke van urak, még 1 hétig a Broncos a bajnok 😀
peterk2005
Februárig pontosan.

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
peterk2005
Meg még utána is a következő év super bowl-jáig.... 😊
több mint 9 éve
Colquitt-ért nem kár.Legalább is nem a pótolhatatlan kategória.Szerintem helyesen cselekedtek Kubiak-ék.(Az előző évadhoz közeledve,egyre inkább fájó volt belegondolni hogy kire nem fog pénz jutni,és ki az akit emiatt sajnos el kell engednünk.Ha ezen fog múlni hogy jövőre legalább egy kezdőt meg tudjunk tartani a megmaradt lóvéból,akkor szerintem senki sem fogja már sajnálni Colquitt-et.)
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Egyébként én Trevathan távozását elfogadtam simán, egyrészt mert nem játszunk mindig 2 ILB-vel és Marshall marad, másrészt akkor még kellett a pénz Von-ra és ő tudható volt, hogy nem aprópénzt akar, harmadrészt az még a draft előtt és a FA elején volt, akkor még utána bármi jöhetett. Teljesen más a kettő, de gondolom neked ezt hiába írom le, Trevathan elmenéséért, Malik-ért, Julius-ért, PM nyugdíjba vonulásáért, talán még a jégkorszakért is Colquitt és a 3 milliós fizetése volt a hibás a szemedben, szóval most biztos örülsz, váljon egészségedre...

több mint 9 éve
Jesszus, most komolyan olyanokat fogsz sorolni, akiknek nem volt szerződése és kimentek volna a piacra mindenképpen, ha nem adunk nekik ÚJ szerződést, egy olyannal szemben, akinek már VOLT és még engedett is volna belőle? Ráadásul olyan posztokkal, ahol alapból van depth egy keretben egy magányos poszt ellenében? Meg ahol van csillió a drafton és a FA piacon minden évben, jobb-rosszabb, míg a punterből sokkal-sokkal kevesebb?

A fene se mondta, hogy romba fogja dönteni a franchise-t, megint túlzol vagy olyat adsz a számba, amit soha nem mondtam vagy írtam, ezt még jobban utálom, mint ha csak simán lehülyéznél...

Akarjon téged meggyőzni a halál, zsigeri utálattal a tököm se akar szembemenni, csak legalább próbálnál meg értelmes összehasonlításokat csinálni, nem csak vagdalkozni...

több mint 9 éve
És volt egy bizonyítottan jó ILB-nk, helyére jön vki nullkilóméteres. Korábban volt bizonyítottan jó DL ember, ... és nem sorolom fel újra a posztokat, neveket.
Miért pont a punter a baj. Engem nem győzöl meg, hogy Colquitt fontosabb mint pl Trevathan volt, akinek a távozását mindenki elfogadta. Vagy mint, megint nem sorolom fel újra a névsort.
Miért pont Colquitt távozása döntené romba ezt a franchiset. Nem fogja. Null kilóméteres kezdő ILB, DL egy kicsit kockázatosabb, mint nullkilóméteres punter. Ha valami, akkor ez lesz a kockázatos, de ilyen kockázatokat vállalni kell, ellenkező esetben a cap dupláját költenénk alsóhangon...

több mint 9 éve
Persze, értem én, hogy jövőre kell(het), csak mindig minden fekete vagy fehér, szerintem meg ebben az esetben sokkal szürkébb, mint az tűnik sokaknak.

Ja, jól jött volna az a pénz, de jó sok "volna"-t lehetne sorolni, sokat nem ér. Abban az évben, amikor ő kapta a szerződését, épp elszálltak a P fizetések, ő pedig egy jó szezon után volt, akkor az volt a reális fizetése a piaci viszonyok szerint. Persze találhattunk VOLNA biztos jobbat és/vagy olcsóbbat, de valamiért mégse tettük, ezen szerintem már felesleges gondolkodni, ahogy azon is, hogy mit lehetett volna abból a pénzből kezdeni. DT-vel is meg lehetett volna talán állapodni olcsóbban, de a piac ott is diktált, PM-et is meg lehetett volna kérni paycutra, csak ő nem Elway, hogy magától ajánlja fel egy gyűrű reményében, csak hogy két szerintem egyáltalán nem földtől elrugaszkodott példát hozzak fel, egyik se történt meg, ez van.

Én úgy látom, hogy most volt egy bizonyítottan jó (nem hiper-extra, de jó) punter-ünk és van egy nulla kilóméteres, előbbi elengedett volna 1 milliót (ez nem feltételes volna, hanem tény), hogy maradjon 2,2-ért, de mi inkább nyertünk 2,8 miiliót és egy adag rizikót. Azt sose fogjuk megtudni, hogy mennyit számíthat majd később 2,8 millió, mert annyira Elway sose fogja szorosra venni cap-et és soha senki nem fogja azt mondani, hogy "ha 2,8 millióval kevesebb pénzünk lett volna, akkor XY-t nem tudtuk volna megtartani", azt viszont hamar meg fogjuk tudni, hogy a rizikó mennyire jön be...

Mindegy, részemről nem pazarlok erre több energiát, ahogy már írtam, legyen jó a srác, de ha fos lesz, akkor remélem majd mindenki emlékezni fog, hogy mennyin múlt, hogy váltottunk, én tuti nem fogom elmúlasztani, hogy virtuálisan megveregessem a vállát, ha beválik...

több mint 9 éve
ne aggódjatok all-pro és pro bowler lesz Dixonból 😉

több mint 9 éve
Trevathant nem basztuk el.
- Egyrészt most van ennyi pénzünk, akkor még nem volt (és akkor még Colquittnak se volt pl utódja, hogy biztonsággal kivágjuk)
- Másrészt nem a 3 millió miatt nem tartottuk meg. Ahogy Deckert se amiatt engedtük el. Őket nem is próbáltuk marasztalni, meg volt a terv a távozásukra. Deckernél bevált, Moorenál bevált, eddig kb mindenkinél bevált, a 2-3 milliókat meg görgettük a következő évre, és (részben) abból finanszíroztuk DT hosszabbítását, a 2014-es nagy bevásárlást és a többit.
Ez a 2,8 millió se idénre kell. Jövőre. Sandersre, esetleg Sly Williamsre. Ami meg akkor nem fogy el, az 2 év múlvára.

Colquitt irrálisan és fölösleges magas 2012-2014-es fizetése is jól jött volna idén, mert Malikot és Oszit pl próbáltuk megtartani. Nem lett volna meg azzal se, de úgy általában nem jönne rosszul 1-1 millió azokról az évekről. Szóval hosszú távon gondolkozva, nem éri meg a túlfizetett játékos. Néha muszáj. DT-t muszáj volt megfizetni, mert ilyen fizikai paraméterekkel nem könnyen találsz WR-t. Von Millert nem kell részletezni, hogy miért muszáj megtartani, akár túlfizetve is. Bunkley, Knighton, Rahim Morre, Decker, Moreno, és még páron és most Trevathan, Bruton és Colquitt ők nem ez a kategória. Jön más, aki gazdaságosabb, sőt néha akár jobb megoldás is (Stewart vagy akár Sanders).

Julius Thomasról én az elengedésekor is azt mondtam, hogy kár érte, egyszerűen nincs még egy olyan magas játékosunk, aki el tud kapni labdát. Nem véletlen esett vissza az RZ offense nagyon. Jó kérdés, hogy meg tudtuk-e tartani. Idén is lehet, hogy hiányozni fog Malik vagy Oszi. Esetleg Trevathan is. Ezek közül mondjuk csak az utóbbi lenne Elway hibája.

Hiányozhat Colquitt is. Elsőre a Prater Mcmanus váltás se jött be. Ott mondjuk Pratert a DUIk miatt raktuk ki első sorban, de ez most mindegy. Lehet hogy Dixon se válik be. Ez mindig benne van. De akkor Dixonnal lesz a baj, nem Colquitt olcsóbb helyettesítésével. Egy teljes TC alatt elvárható egy ST coachtól, hogy eldöntse, neki lehet-e vágni a szezonnak Dixonnal.
Ha minden embert megtartanánk, akinek a helyettese még élesben nem nagyon játszott, akkor Osweiler, Malik, Trevathan, mindenki akit az elmúlt évekből írtam és még akiket elfelejtettem, úgy kb a cap dupláját költenénk. És ezek közül nem a punter a legkockázatosabb pozíció. Ettől kockázatosabb váltás volt/leszidén a QB, a DL, az LB, a WR és a DB. Ők többet vannak a pályán, rajtuk több múlik, ők fontosabbak. Mert nem csak a punter fontos a D orientált posession battle-ben, hanem minden kezdő és rotációs védő játékos is, hogy más ne mondjak... Pl Trevathan a 2 fumble recoveryjével meg nem is tudom hány tackle-jével a Super Bowlon

több mint 9 éve
Azért én hozzátenném a SB-t is... 😛

Meg azt is, hogy 1,8 milliót 2,8 helyett (Dixon simán benne lesz az 51-ben, most 53. és még több olyan is előtte van, aki nem lesz az 53-as keret tagja, másrészt beleszámolnám az 1 misit, amit elengedett volna Colquitt), annyival már jóval kevesebbet fogtunk volna meg a felsoroltak közül. Egyébként jelenleg a spotrac.com szerint a top51 fizunk mellett 8 misi fölött marad cap space és ebben benne van a (remélhetőleg) repülő Sanchez is például. Persze kell a tartalék szezon közbenre, de ha 2-3 millión múlt Trevathan, akkor azt elbasztuk, Bruton meg nem maradt volna, mert itt nem kezdene, őt azért nem igazán értelmes iderakni szerintem...