Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Kyle Kragen LB a 9. PS játékos, állítólag Kalif Raymond WR-t akarjuk 10-nek.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Nincs még hivatalos infó a szerződéséről, vagy csak én nem találtam meg. 😊Bár gondolom sokan tudják, de azért az ügy lezárásaként: Colquitt aláírt 1 évre a Browns-hoz, idén ellenünk max a PO-ban fog játszani... 😛És milyen szerződést kötött? Amúgy amint látom, a keret kialakításánál idén fontos szempont volt a kinél nagyobb pénz felszabadítása. Nyilván Elway készül a jövő évi fa-ra és nem ölbe tett kézzel akarja nézni az eseményeket. Szerintem ez most egy felhozó év lesz, miközben az eredményesség is számít. De bármi lesz, az irányítóhelyzet indokol, legfeljebb végre feljebb draftolunk az elmúlt évekhez képest.
StormST
Zalán

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Két kis színes:- Nálunk járt Brandon Tate WR, egyelőre nincs szó róla, hogy leigazolnánk, de a return tapasztalatai miatt lehet rá esély
- A Cowboys gondban lehet Sanchez leigazolását illetően, jóval korábban bejelentették egy tweet-ben, hogy leszerződtették, mint hogy a liga hivatalosan is bejelentette volna, hogy mi kidobtuk és bár a tweet-et később törölték, a liga még vizsgálja az ügyet...

több mint 9 éve
Bár gondolom sokan tudják, de azért az ügy lezárásaként: Colquitt aláírt 1 évre a Browns-hoz, idén ellenünk max a PO-ban fog játszani... 😛És milyen szerződést kötött? Amúgy amint látom, a keret kialakításánál idén fontos szempont volt a kinél nagyobb pénz felszabadítása. Nyilván Elway készül a jövő évi fa-ra és nem ölbe tett kézzel akarja nézni az eseményeket. Szerintem ez most egy felhozó év lesz, miközben az eredményesség is számít. De bármi lesz, az irányítóhelyzet indokol, legfeljebb végre feljebb draftolunk az elmúlt évekhez képest.
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Bár gondolom sokan tudják, de azért az ügy lezárásaként: Colquitt aláírt 1 évre a Browns-hoz, idén ellenünk max a PO-ban fog játszani... 😛

több mint 9 éve
8 játékost igazoltunk vissza a PS-be:Dillon Day C
Vontarrius Dora OLB
Mose Frazier WR
Henry Krieger-Coble TE
Ryan Murphy S
Justin Murray OT
Taurean Nixon CB
Juwan Thompson RB
Nekem kifejezetten tetszett az előszezonban: Dora és Frazier, de Henry Krieger-Cobleban is megvan a potenciál, csak még girhes. Juwan Thompson meglep (az is h még eligibe, meg az is h nem vitte BB).
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Szép csendben minden draftolt játékos rosteren, meg egy UDFA is
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Ha Talibot tényleg elmeszelik, akkor úgyis kiderül mire megyünk nélküle. 10 meccs jó nagy minta lesz (sajnos) 😕Ezt egyébként vki beírta ide forrás nélkül, és máshol is csak pletyka szinten hallottam. Semmilyen hivatalos forrásból nem olvastam olyat, hogy akárhány meccses eltiltást terveznek Talibnak.
peterk2005
Ettől még persze nem kizárt, sőt meg se lepne, de keretszűkítés és szezonkezdet között eltiltani valakit egy nyári esemény miatt elég nagy parasztság lenne, még Goodell mércével is...
Mert akkor egy CB-t meg tudunk tartani a helyére, akit így könnyen elveszthetünk, és bőven lett volna idejük szankcionálni
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
De ne CB párossal, hanem CB hármassal számolj, 2 CBvel nem lett volna tavaly a legjobb védelem, szóval ne Robyt nézd, ő eddig is része volt a NFZ-nak, hanem Webstert, ha Talibot ki akarod húzni.Hármassal számoltam (Websterrel). Szerintem Roby készen áll. Depthben pedig úgy számoltam, hogy a staff látott TC-ben valakit akit mi még nem, és úgy gondolja, hogy sérülés esetén bevethető, különben miért tradelnék el Talibot? (Feltételesen, hiszen nem igaz a sztori, ergó nincs ilyen, vagy belefér.)
Ezen kívül meg egyébként se darabra nézném. Harris régóta az egyik kedvencem, talán A kedvencem, és statisztikailag jobb mint Talib, de nem véletlen h Talib fogta pl Megatront tavaly. Ahogy nem volt ideális Talib a sokkal mozgékonyabb TY Hilton ellen 2 éve, ugyanúgy nem lenne Harris mondjuk Dez Bryant ellen.
Roby készen áll erre?
Webster készen áll arra, hogy subpackage-ben ott legyen?
És ki lenne a megbízható depth sérülés esetére?Black_Adder
Ha Talibot tényleg elmeszelik, akkor úgyis kiderül mire megyünk nélküle. 10 meccs jó nagy minta lesz (sajnos) 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Minnesotában milyen jó lehet a hangulat.Valszeg megkerestük őket Sanchez lehetőségével, de csere QBjuk volt, nekik kezdő kellett.
Amadeus91
Hát én örültem, hogy nem a drága Kaepernick jött, hanem az olcsó Sanchez, alighanem Vikes fanként is jobban örültem volna egy akciós QB-nak akár Hill mögé, de a Viking GM döntését aligha befolyásolja ha 2 nappal korábban rakjuk ki Sanchezt.
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
De ne CB párossal, hanem CB hármassal számolj, 2 CBvel nem lett volna tavaly a legjobb védelem, szóval ne Robyt nézd, ő eddig is része volt a NFZ-nak, hanem Webstert, ha Talibot ki akarod húzni.Talib is eladó megfelelő áron.Kamu a sztori, de őszintén szólva lenne benne ráció, az én fejemben megfordult már a dolog. Roby rendkívül jól fejlődik, Harris is itt van, szóval Talib nélkül is maradna egy nagyon erős corner páros. És ha a stáb úgy érzi, hogy a fiatalok között van 1-2 tehetséges, akkor ha most még van értéke, akkor lehet, hogy érdemesebb most megszabadulni tőle. Kérdés, hogy milyen értéke van úgy, hogy esélyes neki egy 10 meccs körüli eltiltás?....... Fingéhugyé azért nem lenne érdemes elengedni.
tomi-tomi
peterk2005
Ezen kívül meg egyébként se darabra nézném. Harris régóta az egyik kedvencem, talán A kedvencem, és statisztikailag jobb mint Talib, de nem véletlen h Talib fogta pl Megatront tavaly. Ahogy nem volt ideális Talib a sokkal mozgékonyabb TY Hilton ellen 2 éve, ugyanúgy nem lenne Harris mondjuk Dez Bryant ellen.
Roby készen áll erre?
Webster készen áll arra, hogy subpackage-ben ott legyen?
És ki lenne a megbízható depth sérülés esetére?
Okoz fejfájást offseasonben, meg a meccs hevében, de ezekkel együtt se látnám értelmét az elcserélésének.
több mint 9 éve
Austin Davis érkezik 3rd QB-nek...

több mint 9 éve
Talib is eladó megfelelő áron.Kamu a sztori, de őszintén szólva lenne benne ráció, az én fejemben megfordult már a dolog. Roby rendkívül jól fejlődik, Harris is itt van, szóval Talib nélkül is maradna egy nagyon erős corner páros. És ha a stáb úgy érzi, hogy a fiatalok között van 1-2 tehetséges, akkor ha most még van értéke, akkor lehet, hogy érdemesebb most megszabadulni tőle. Kérdés, hogy milyen értéke van úgy, hogy esélyes neki egy 10 meccs körüli eltiltás?....... Fingéhugyé azért nem lenne érdemes elengedni.
tomi-tomi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Most olvastam olyat is, ami szerint Peko mégis marad, ha tényleg így van, akkor bocsánat, átcseszett a Denver Post... 😛Elway most nyilatkozik, azt mondta, hogy Bibbs a ST munkája miatt is marad, meg még azt is említette, hogy jönni fog még egy veterán QB, persze nevet még nem mondott...
P.S.: Elway is tagadta a Talib pletykákat...
Szerkesztette: StormST

több mint 9 éve
Sanchez megy a Cowboys-ba, úgy tűnik, ha 1 misinél többért ír alá, akkor a teljes 4,5 millióját megspóroljuk...Hillman-ért kár, de benne volt a pakliban, 3rd-nek sok a 2 misi, főleg úgy, hogy Bibbs nem mozgott rosszabbul jóval kevesebbért...
Ja, Patrick Smyth, aki most épp a Broncos Vice President of Public Relations, azt írta Twitteren, hogy a Talib pletyka hamis... 😛

több mint 9 éve
Minnesotában milyen jó lehet a hangulat.
több mint 9 éve
The Broncos have released QB Mark Sanchez. (via @AdamSchefter)
több mint 9 éve
Talib is eladó megfelelő áron.Ne már
tomi-tomi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Talib is eladó megfelelő áron.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetThe #Broncos are working to trade QB Mark Sanchez, source said.
több mint 9 éve
Pekoról azt hittem akár rosterre is férhet.Hillman tradehez sok sikert, senkinek nem kellett amíg FA volt...
Raymond és Frazier jók lehetnek PS-be, Nixontól viszont többet vártam volna.
több mint 9 éve
Első kör cut:Juwan Thompson, RB/FB, Duke
Taurean Nixon, CB, Tulane
John Tidwell, CB, Sioux Falls
Robert Myers, OG, Tennessee State
Lars Hanson, OT, Sacramento State
Vontarrius Dora, OLB, Louisiana Tech
Sadat Sulleyman, OLB, Portland State
Eddie Yarbrough, OLB, Wyoming
Dwayne Norman, ILB, Duke
Kalif Raymond, WR, Holy Cross
Mose Frazier, WR, Memphis
Kyle Peko, DT, Oregon State
Lars Koht, DE, Florida International
Henry Melton, DL, Texas
Thompson-t sajnálom kicsit, de most tényleg nem fért be, Melton, Frazier és Peko játéka tetszett, amennyire láttam tőlük, lehet lesz 1-2 PS-es közülük szerintem...

több mint 9 éve
Igen, kifejezett pozitívum, hogy Lynch a méretei és a sebessége ellenére is klasszikus pocket passer, ráadásul elég jól érzi maga körül a zsebet. Persze az NFL sebességgel még meg kell barátkoznia, ahhoz képest még gyakran lassú, de sokszor azért, mert még a snap előtt nem sikerül levennie, hogy honnan jöhet a nyomás (az elcseszett blokkokkal 1 QB sem tud mit kezdeni, ha látja akkor szerencse, ha nem, akkor jön a sack, stb.). Sokat fog segíteni a (remélhetőleg) sok ezer óra filmroomban eltöltött idő neki. Most lenne igazán jó, ha lenne a csapatnál egy veterán QB. Manninget már nem is mondom, az már álom, de ha csak egy tisztes karriert befutott veterán lenne a filmroomban mellette Siemian helyett/mellett, az sokat segítene értékelni, tanulni. (Kubiak hiába volt QB, ebben a tektintetben nem hiszem, hogy tud segíteni, HC-ként nincs rá elég ideje). A QB coach-ot nem ismerem, de bízzunk benne, hogy egy Tom Moore/Arians veszett el benne 😊A lábmunkájáról: Annak idején - még Manning miatt, aztán a Luck vs RGIII 1/1 v. 1/2 amiben a Colts is érintett volt - rengeteget bányásztam a netet és olvastam mindenféle elemzéseket, egészen részletekbe menő tanulmányokat QB mechanics, és úgy általában az NFL követelményekkel kapcsolatban. (Megjegyzem borzasztó érdekes dolgokat lehet találni ebben a témában, ha az ember veszi a fáradtságot. Égészen jó kis fotelszurkoló-QB-scouttá lehet válni - a fotelszurkoló előtagot azért nem elhagyva 😊). Sajnos sok minden már elszállt abból amit akkoriban olvastam és megtudtam, de valami azért megmaradt. Emiatt a megmaradt miatt bökte ki a szememet Lync problémás lábmunkája. Szerintem egy az első, a második, és harmadik legfontosabb dolog amit ki kell javítania, minden más csak utána jön. Nagyon sok probléma ugyanis erre vezethető vissza. Például, elég erős a karja, de azért annyira nem, hogy megfelelő belelépés nélkül komoly sebességgel tudja eldobni a labdát. Ezt ösztönösen le is reagálja a teste (ha elég sokat dobsz, "érzed a hibáidat", és kompenzálni próbálod - és ez berögződhet. Én pl. fiatalon kézilabdáztam, és mivel kicsi a tenyerem/kezem, rövidek az ujjaim, még serdülőként rossz lett a csukló tartásom, mert ösztönösen rákompenzáltam csuklóból. És hiába nőttem még, és hiába jött juniorban az agyon-waxozott labda, a rossz tartásom megmaradt. Ami amellett, hogy nyírta a csuklómat, a pontosságnak és erőnek se tett jót.) Lynch kifejezetten magasan dobja a labdát (érdemes összehasonlítani Osweiler mozdulatával), ami nekem amúgy nagyon tetszik. És azt is észrevettem, hogy nagyon szép spirált tesz bele. Ehhez meg az kell, hogy jó böszme nagy tenyere legyen, ami hatalmas előny (Manningnek pl. ezért sem volt sosem igazán szép spirálja, mert nem volt akkora tenyere). Látva Lynch dobásait, szerintem neki böszme nagy lehet a tenyere.😊 Viszont a nagy tenyér időnként éppen rossz irányba hat, mert amikor ösztönösen kompenzál, akkor erősebben szorítja a labdát, erősebb spirált ad bele, és ezzel túlszáll a labda. És mikor kompenzál? Amikor nem érzi magát megfelelő egyensúlyban, kitámasztva. Lábmunka....
A másik, hogy észrevettem, hogy hátralépés után, mikor befejezi a 3, 5, 7 lépést, és nincs azonnal célpont, és emiatt elkezd "totyogni" (ezt minden QB csinálja, csak nem mindegy hogy), akkor hajlamos oldalirányú terpeszbe állni (a LOS-al párhozamosan). A jó az, ha az irányító felső teste ilyenkor is minél merőlegesebb a LOS-ra, a lábai pedig egyik elöl, másik hátul. Lynch pedig gyakran szembe fordul, oldalra "togyog" egyet, és a lábai egymás mellé kerülnek. Ezzel a felső teste és a lábai is párhuzamosba állnak a LOS-al. Ne ebből a pozícióból nem lehet se gyorsan, se pontosan dobni. Ilyenkor egy szimpla screen is INT lehet, mert mire beáll és elereszti a labdát, addig a védekező cornernek bőven van ideje reagálni. És jön akár a picksix. És ilyen pozícióból persze a pálya középső területeire is képtelenség gyorsan, szűk területre bedobni rövid-középhosszú passzokat. Az egyetlen ami sikerrel kecsegethet, azok az 1-1-re feldobott mélyebb passzok, mert ott annyira nem jön ki az a plusz fél másodperc, amit azzal tölt, hogy "betölt" (irányba áll, betámaszt). Már, ha van rá ideje, Ha nincs, akkor meg túlszáll 5-10 yarddal.
Van még egy dolog amit észrevettem: ha az elkapók "bunch formációban" állnak fel, akkor nem nagyon tud célpontot választani, nem találja az üresre futó elkapót. De ilyent alig játszottunk a preseasonban, talán 1-2 play volt, szóval kicsi a minta. Meg ez amúgy is része a "tanuljunk meg NFL szinten olvasni a védelmi felállásokat" tantárgynak, szóval nincs is értelme külön kiemelni. Lábmunka, lábmunka, lábmunka abba kell nagyon sok munkát beletenni. Ha azt megoldja, akkor saját magán fog nagyon sokat segíteni, mert sok millió kis probléma nem is lesz hirtelen probléma. (Blake Bortles lehet pozitív példa. Neki is egész gyatra lábmunkája volt eleinte, és viszonylag szépen rendbetették mára.)
Más:
Juwan Thompson nem érte meg az 53-at, Hillmant pedig állítólag megpróbáljuk eltradelni.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond