Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
mindegy milyen punter, csak legyen olcsó 😛😀Amikor Colquitt a Pats ellen NE12, NE33(saját 15ről), NE10, NE8, NE4, NE29(saját 20ról), egy 2 ponttal megnyert meccsen, akkor azt mondom, hogy valóban része volt a győzelemben, mégha egyébként az első és utolsó (itt nem felsorolt) puntja nem is volt jó. Ezt a meccset McAfee is beírná a CVbe. (Egyébknt javítsatok ki, ha tévedek, de kickoffokat is rúg, nem?)
De nagyon-nagyon sok embert fel lehetne sorolni, akiknek ugyanúgy részük volt a győzelmben és akiknek más győzelmekben is részük volt (több mint Colquittnak), és közülük hányan akik kevesebb mint 3 millión múlt, hogy elmentek. Csak idén Trevathan és Bruton simán beférhetett volna +3-mal. Most más kérdés, hogy eddig Julius Thomast leszámítva igazából mindenkit sikerült pótolni. Valószínűleg őket is.
De akkor itt jön be az, hogy ha kezdő DL-t, kezdő ILB-t, kezdő S-t, kezdő WR-t rendre sikerült pótolni olcsóbbal szerződéshosszabbításkor, akkor miért pont egy puntert ne tudnánk. És azért Colquitt általában egy semmi extra punter volt. Szerencsére a legfontosabb meccsekre tartalékolta a legjobbját, de nem tudok ezen jobban izgulni mint Bunkley vagy Knighton távozásán, a Decker -> Sanders vagy Moore -> Stewart cserén. Azokon se spóroltunk sokkal többet mint 2,8 millió... De a sok 2-3 millióból kispórolsz egy sztárjátékost. Mondjuk Ware-t vagy Talibot vagy Wardot. Egy Marshall hosszabbítást, vagy csak lehetővé teszi, hogy kigazdálkodjuk Von Millert.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Szerencsére a punternek kevésbé vannak clutch pillanatai. Kevésbé idegjáték, mint a kickeré. Nincs meccs végi 45 yardos FG, ahol jegelnek, aztán ha nem rúgod be, elmegy a meccs .... és vele esetleg az állásod is. Szóval kisebb az esélye a leblokkolásnak is. (Szvsz egy returner többet tud hozzáadni/elbukni, mint egy punter). Persze, ha rendszeresen kirúgja 20 yardnyira oldalt, vagy nem tud elrúgni 30 yardra, az nagy gáz. De remélem azért ha ilyen gáz lenne az új srác, akkor nem nem engedtük volna el Colquitt-ot. Rosszabb periódusai meg minden punternek lehetnek, Colquittnak is volt.Ja, de egy kicker felé ritkábban szaladnak szemből erőből, egy K-nek inkább csak az erőre és az irányzékra kell figyelni, az időre és a saját testi épségére sokkal kevésbé. Ez nem college, itt nagyobbak és gyorsabban jönnek, gyakran két oldalról és esetleg középről is, ilyenkor van esélye a leblokkolásnak, nem egy rúgásnál, hanem akár az összesnél. Én így értettem...
(Amúgy szvsz egy igazán elit punter megér 3 milliót. Csak az tényleg legyen elit. Pat McAfee pl. a Coltsban ilyen, és mi rendszeresen látjuk, hogy milyen sokat képes hozzáadni a meccshez, amikor a saját 20-on 3&out-olunk, aztán Pat simán átvágja az alapvonal környékéről a másik 20-n belülre. Az nagy segítség, nagyon nem mindegy, hogy 20-ról vagy 40-45 yardról jön az ellenfél. De ilyen lábú punter jó, ha 2-3 van a ligában. A többi nem éri meg a milliókat.)
peterk2005
Mellesleg mindenki annyit ér, amennyit adnak érte/neki. Colquitt kapott egy szerződést, már Elway-től, amit hülye lett volna visszautasítani és hülye is lett volna másodszor egymás után belemenni egy csökkentésbe, főleg egy olyan season és postseason után, amit ő nyomott. Szerintem a mi posession játékunkhoz simán megérne egy jó P 2-3 milliót és remélem, hogy nem fogjuk még visszasírni Colquitt-et...
Egyébként, fenntartva, hogy McAfee jobb P, mint Colquitt, ha csak a 2015-ös statisztikákat nézzük, akkor Colquitt szerintem nem annyival rosszabb, mint amennyivel kevesebbet megért volna idén a Broncos-nak. Ha azt látnám, hogy Dixon lába annyira erős, mint McAfee-é, akkor aláírnám gond nélkül a cserét, de eddig ezt nem láttam...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Szerencsére a punternek kevésbé vannak clutch pillanatai. Kevésbé idegjáték, mint a kickeré. Nincs meccs végi 45 yardos FG, ahol jegelnek, aztán ha nem rúgod be, elmegy a meccs .... és vele esetleg az állásod is. Szóval kisebb az esélye a leblokkolásnak is. (Szvsz egy returner többet tud hozzáadni/elbukni, mint egy punter). Persze, ha rendszeresen kirúgja 20 yardnyira oldalt, vagy nem tud elrúgni 30 yardra, az nagy gáz. De remélem azért ha ilyen gáz lenne az új srác, akkor nem nem engedtük volna el Colquitt-ot. Rosszabb periódusai meg minden punternek lehetnek, Colquittnak is volt.(Amúgy szvsz egy igazán elit punter megér 3 milliót. Csak az tényleg legyen elit. Pat McAfee pl. a Coltsban ilyen, és mi rendszeresen látjuk, hogy milyen sokat képes hozzáadni a meccshez, amikor a saját 20-on 3&out-olunk, aztán Pat simán átvágja az alapvonal környékéről a másik 20-n belülre. Az nagy segítség, nagyon nem mindegy, hogy 20-ról vagy 40-45 yardról jön az ellenfél. De ilyen lábú punter jó, ha 2-3 van a ligában. A többi nem éri meg a milliókat.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Miért kellett volna 3/évet letenni elé jövőre, ha idén 2,2-vel megelégedett volna? 😛Colquitt állítólag 1 millióról lemondott volna, hogy maradjon, de még annál többet kértek tőle. Nincs energiám kiszámolni ahhoz képest így most mennyivel járunk jobban, ha az ő dead money-ját és Dixon fizuját beszámoljuk, de szerintem közelebb lesz az 1 millióhoz, mint a 2-höz...Colquitt dm: 750.000
StormST
felszabaduló cash: 3.250.000
Dixon fizu: 470.002
Dm-mel együtt Dixon 1.220.002 dollárt foglal, ez Colquitthoz képest: ~ 2.8 M spórolás
Ugyanakkor csak a top 51 számít bele a capbe, így simán lehet h Dixon fizuja egy az egyben kiesik.
Itt jegyezném meg h már ha csak nagyjából ugyanazt hozták volna a TC alatt, akkor is sokkal jobban megéri egy 4 éves szerződésű újonc ($605,002/év átlag fizuval), mint egy 4 milliós veterán, aki elé jövőre is alsó hangon 3 M/éves szerződést kell tenni.
Colquittnak köszi mindent - főleg a szimpi nyilatkozat után -, de ideje továbblépni...
Általános Doktor
Egyébként Dixon teljes fizuja nem esik ki, bár csak 80k a dead cap-je, de ez már csak filléreskedés, valóban.
1,8 milliót spóroltunk ezek szerint, ahhoz az esethez mérve, ha elengedett volna 1 misit, vagy 2,2-t, ha nem számít Dixon fizuja. Remélem ezen fog majd múlni valami...
TC és preseason egy dolog, igazából még az edzőknek is csak reményeik vannak, hogy mit fog tudni hozni meccseken (persze nekik jóval több a tapasztalatuk ebben, ezt aláírom természetesen), simán lehet jó, de ugyanúgy be is görcsölhet, Colquitt-ről ellenben már tudjuk, hogy mire képes, ez óriási különbség, amit dollárokat meg tingli-tangli meccseket nézve nagyon könnyen elfelejt az ember...
Dixon egyébként eddig 1st team ST ellen (értsd első meccsen 1. negyed, 2. meccsen 1. félidő, 3. meccsen első 2-3 negyed) csak a Rams meccsen punt-olt, illetve egyet a 49ers ellen, ami pont hígfos is lett (saját 34-ről 34 yard) és engem a Rams meccsen nem győzött meg egyáltalán.
Mondom, ne legyen igazam, legyen fasza punter Dixon, csak próbálnám árnyalni a képet, mert tök könnyű leírni, hogy mindegy milyen punter, csak legyen olcsó, csak ez nem megy ilyen egyszerűen...

több mint 9 éve
Colquitt állítólag 1 millióról lemondott volna, hogy maradjon, de még annál többet kértek tőle. Nincs energiám kiszámolni ahhoz képest így most mennyivel járunk jobban, ha az ő dead money-ját és Dixon fizuját beszámoljuk, de szerintem közelebb lesz az 1 millióhoz, mint a 2-höz...Colquitt dm: 750.000
StormST
felszabaduló cash: 3.250.000
Dixon fizu: 470.002
Dm-mel együtt Dixon 1.220.002 dollárt foglal, ez Colquitthoz képest: ~ 2.8 M spórolás
Ugyanakkor csak a top 51 számít bele a capbe, így simán lehet h Dixon fizuja egy az egyben kiesik.
Itt jegyezném meg h már ha csak nagyjából ugyanazt hozták volna a TC alatt, akkor is sokkal jobban megéri egy 4 éves szerződésű újonc ($605,002/év átlag fizuval), mint egy 4 milliós veterán, aki elé jövőre is alsó hangon 3 M/éves szerződést kell tenni.
Colquittnak köszi mindent - főleg a szimpi nyilatkozat után -, de ideje továbblépni...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Colquitt állítólag 1 millióról lemondott volna, hogy maradjon, de még annál többet kértek tőle. Nincs energiám kiszámolni ahhoz képest így most mennyivel járunk jobban, ha az ő dead money-ját és Dixon fizuját beszámoljuk, de szerintem közelebb lesz az 1 millióhoz, mint a 2-höz...

több mint 9 éve
Némi kerülőúttal, de a Pratertől való megválás is bejött, sikerült egy szintén erős lábú ifjoncot találni, aki tavaly playoffban a clucth-ságát is bizonyította. Reméljük a punter váltás sem dől el rosszabbul.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Ezzel amúgy DT lett a rangidős, ő a 7. évét kezdi meg a csapattal szeptemberben.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Nekem ez túl nagy lutri és túl kicsi spórolás, hogy érdemes legyen kockáztatni, de ne legyen igazam...Jó, de még az is lehet, hogy Dixon belerázódik a tétmeccsekbe és a statisztikái olyanok lesznek, amivel a csapat és a D is elégedett. Nem merném most leírni, hogy jobb mint Colquitté. Nem láttuk még igazából a palit, és talán nem véletlen adtunk érte cetlit. Most már tudja, hogy bízunk is benne, és nem akarunk milliókat költeni a posztra. Átmeneti évünk jön, még ha várjuk is a tavalyi csodát a D-től. Kubes igazából késleltetett csapatépítést folytat, miközben nyert egy SB-t, tehát egy ideig igaza lesz Elway-jel karöltve. Talán nem ezen fog múlni az idei eredményességünk, talán 2017-re nyerünk ezzel...
És igen, egy D orientált, posession battle-t játszó csapatnak a punter fontos poszt...
Mindegy, legalább lett egy gyűrűje... 😛
StormST
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Nekem ez túl nagy lutri és túl kicsi spórolás, hogy érdemes legyen kockáztatni, de ne legyen igazam...És igen, egy D orientált, posession battle-t játszó csapatnak a punter fontos poszt...
Mindegy, legalább lett egy gyűrűje... 😛

több mint 9 éve
Remélem megérte spórolni, Colquitt drága volt és néha nem a legjobb, de hogy nem volt clutch, azt nehéz lenne ráfogni...2011-ben jó volt nagyon. Tavaly se volt rossz, főleg a PO-ban, de most nyáron láthattuk mennyire tud számítani minden dollár.
StormST
Ha ezen múlik majd Sanders megtartása, akkor megérte. Csendben azért megjegyzem, hogy arra számítok kicsit nagyobb szerepe lesz a field position battlenek idén, mint az antiColquitt kampányom fénykorában, 2012-2014 között... De egy közepes punter (és PR) teljesítménnyel is bőven elég lehet. Nem nekik kell meccset nyerni.
több mint 9 éve
Garrett Graham -> IRCut:
Colquitt
WR Bralon Addison
OT Kyle Roberts

több mint 9 éve
Remélem megérte spórolni, Colquitt drága volt és néha nem a legjobb, de hogy nem volt clutch, azt nehéz lenne ráfogni...

több mint 9 éve
Ezek szerint nem ment bele a fizetéscsökkentésbe.Nem hibás. Van caprollover, amit idén spórolunk vele, azt visszük jövőre. Egyébként a paycutnak se lenne értelme...Az elmélet annyiban hibás, hogy Colquitt-nek csak idénre van szerződése, így ő a 2017-es piacba nem játszik be... Szóval teljesen hibás... 😀Engem mondjuk Dixon annyira nem győzött meg a mostani meccsen, volt, hogy 10-15 yard-al túlrúgta a coverage-t, a Rams 41-ről nem tudott kint maradni az endzone-ból és nem nagyon csinálnak ellen fair catch-et, ami addig nem baj, amíg ilyen a coverage munka, mint most, de jobb nem játszani a tűzzel...Mondjuk ez esetben nem feltétlen Dixon meggyőző teljesítménye a lényeg, hanem az a 3 milliócska, amit takarékbetétkönyvbe fektet inkább a pénzügy. Elway gyűjtöget szorgosan, készül a jövő évi piacra. Én skipelném Sanchot is ezen oknál fogva. Ha Dixonon múlik Sanders megtartása 2017-re, vagy egy nagyobb igazolás, akkor részemről legyen, még ha Britton barát a play offban, nem pláne a Super Bowlon nagyon összekapta magát, és ott nem általában volt, rajta is múlt. De épp eleget olvastuk egyetértően Blacket, miszerint túl drágán rugdalózik a pali. Jól fizetett QB-nk jelenleg nincs, illetve a fizetési listán van, Vonnak hívják, viszont ő nem passzol, max a védelem sémájába. De előbb-utóbb egy QB-t is meg kell fizetnünk mellette, mert egy Oswit sem tudtunk megtartani idén. Hozzáteszem, nem bánom, akkor sem, ha 148-as QB-ratinget átlagos Texansban. Szerintem érthető, ha most elengedjük Colquitt kezét (lábát).
Persze nem egy punteren múlik a dolog általában...
StormST
Zalán
StormST
Ha Colquitt nem írja alá a paycutot, akkor szvsz Dixon. Ha aláírja, akkor számít a teljesítmény. Az a PS meccseken talán inkább Colquitt, de itt a TC lesz a mérvadóbb, ott többet rúgtak mindketten.
Black_Adder
Colquittól elbúcsúzunk tehát.
Köszönet mindenért bajnok!
több mint 9 éve
Na Hókuszpók elővarázsolta Sziamiaút 😉 Lehet ő lesz az új Brady😊mármint hogy már most kiégett? 😀
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
twitter.com/CameronWolfe/status/770345080754360320Még a végén mégis felkelek péntek hajnalban meccset nézni... 😛
xrace77

több mint 9 éve
Ezt a kört letudtuk Osweilerrel ,,,,, a sztori ugyanis úgy szól, hogy a sérült, neves kezdő QB helyére beállt, majd első évében amikor érdemben pályára lépett, gyűrűt is nyert. 😀 A sztori innentől kicsit máshogy folytatódik, mert Új Brady lelépett. Ez, ha a forgatókönyvet nézzük, nem is nagy baj, mert a második évében jött a sophomore slump. 9-7, missed playoff. Ehhez nem kell Brady. 😊 Jövőre meg majd meglátjuk, hogy az új-új Brady mire jut 😉Csak segítettem, hogy ezt a kört is hamar letudjátok 😉Na Hókuszpók elővarázsolta Sziamiaút 😉 Lehet ő lesz az új Brady😊Nahh, ezt már akartam írni, hogy ezt nem kéne elkezdeni, ha lehetséges, az első 3 td-s győzelem esetén sem. A Brady-sztori egyszeri és megismételhetetlen, és ahhoz kellett az öreggel a szinergia is. Sziámi a Wall Mart gazdaságos megoldásunk.
dande
Zalán
dande

több mint 9 éve
Csak segítettem, hogy ezt a kört is hamar letudjátok 😉Na Hókuszpók elővarázsolta Sziamiaút 😉 Lehet ő lesz az új Brady😊Nahh, ezt már akartam írni, hogy ezt nem kéne elkezdeni, ha lehetséges, az első 3 td-s győzelem esetén sem. A Brady-sztori egyszeri és megismételhetetlen, és ahhoz kellett az öreggel a szinergia is. Sziámi a Wall Mart gazdaságos megoldásunk.
dande
Zalán
Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
Siemian küldhet egy gyümölcskosarat Oswi-nak, ha ő nem falcol le, akkor 99%, hogy nem kezdő Week 1-en és hasonló a helyzet Kaep-el is. Sanchez magát verte meg, vagyis csak hozta magát és ez elég volt, hogy kiírja magát kb. az NFL-ből is, ennél jobb lehetősége már tutira nem lesz...

több mint 9 éve
Na Hókuszpók elővarázsolta Sziamiaút 😉 Lehet ő lesz az új Brady😊Nahh, ezt már akartam írni, hogy ezt nem kéne elkezdeni, ha lehetséges, az első 3 td-s győzelem esetén sem. A Brady-sztori egyszeri és megismételhetetlen, és ahhoz kellett az öreggel a szinergia is. Sziámi a Wall Mart gazdaságos megoldásunk. Én mondjuk a draft óta neki szurkoltam. Ő lesz a bridge qb, ahogy itt tanultam, most kapott egy évnyi lehetőséget Lynch-sel szemben. Egy év múlva bármit lehet vele tenni, a kasszát nem robbantja fel. Most elvileg felszabadul az adrenalin a fejében a megnyert verseny miatt, ebből bármi kisülhet; másrészt mázsás terhek nehezednek a vállára és ebben a környezetben még nem bizonyított. Ezt a kész Denvert vezetni felelősség, egy qb-ra vagyunk a Super Bowl esélyes csapattól. Szorgalmas, szerény srác, mögötte állunk.
dande
több mint 9 éve
Durron Nealből egy ps-t kinéztem volna.Brandian Ross SNyertél 40 másodperccel! 😀
DeVier Posey WR
Durron Neal WR
Mathu Gibson G
Cameron Jefferson T
Darnell Sankey LB
Frank Shannon LB
Manasseh Garner TE
David Moala NT
Antonio Glover S
Calvin Heurtelou DL
egyelőre semmi meglepő
Black_Adder