Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 455
Brandian Ross S
DeVier Posey WR
Durron Neal WR
Mathu Gibson G
Cameron Jefferson T
Darnell Sankey LB
Frank Shannon LB
Manasseh Garner TE
David Moala NT
Antonio Glover S
Calvin Heurtelou DL

egyelőre semmi meglepő

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 725 — SB 50 Champion @ Grund
Engem mondjuk Dixon annyira nem győzött meg a mostani meccsen, volt, hogy 10-15 yard-al túlrúgta a coverage-t, a Rams 41-ről nem tudott kint maradni az endzone-ból és nem nagyon csinálnak ellen fair catch-et, ami addig nem baj, amíg ilyen a coverage munka, mint most, de jobb nem játszani a tűzzel...

Persze nem egy punteren múlik a dolog általában...
StormST
Mondjuk ez esetben nem feltétlen Dixon meggyőző teljesítménye a lényeg, hanem az a 3 milliócska, amit takarékbetétkönyvbe fektet inkább a pénzügy. Elway gyűjtöget szorgosan, készül a jövő évi piacra. Én skipelném Sanchot is ezen oknál fogva. Ha Dixonon múlik Sanders megtartása 2017-re, vagy egy nagyobb igazolás, akkor részemről legyen, még ha Britton barát a play offban, nem pláne a Super Bowlon nagyon összekapta magát, és ott nem általában volt, rajta is múlt. De épp eleget olvastuk egyetértően Blacket, miszerint túl drágán rugdalózik a pali. Jól fizetett QB-nk jelenleg nincs, illetve a fizetési listán van, Vonnak hívják, viszont ő nem passzol, max a védelem sémájába. De előbb-utóbb egy QB-t is meg kell fizetnünk mellette, mert egy Oswit sem tudtunk megtartani idén. Hozzáteszem, nem bánom, akkor sem, ha 148-as QB-ratinget átlagos Texansban. Szerintem érthető, ha most elengedjük Colquitt kezét (lábát).
Zalán
Az elmélet annyiban hibás, hogy Colquitt-nek csak idénre van szerződése, így ő a 2017-es piacba nem játszik be... Szóval teljesen hibás... 😀
StormST
Nem hibás. Van caprollover, amit idén spórolunk vele, azt visszük jövőre. Egyébként a paycutnak se lenne értelme...

Ha Colquitt nem írja alá a paycutot, akkor szvsz Dixon. Ha aláírja, akkor számít a teljesítmény. Az a PS meccseken talán inkább Colquitt, de itt a TC lesz a mérvadóbb, ott többet rúgtak mindketten.
Black_Adder
Ja, lesz rollover januárban, valóban, az annyira messze van még innen és annyi dolog történhet, hogy simán kiment a fejemből... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Fura lenne most kidobni, én második-harmadik vonalas fal mögé ez után nem tenném fel Siemiant a 4. meccsen, Lynch-nek meg nem kéne még végignyomni egy meccset...

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
akkor ezzel Sanczhó cut?
bergerdani
Ez a 4. PS meccs után dől el, hogy mennyire bíznak Lynchben. Meglepne, ha úgy vágnának neki a szezonnak, hogy nem lenne egy QB se legalább 1 NFL passzal, de ha Sancho az utolsó a sorban, akkor nem fizetnek neki 4,5 milliót.
Paycut, trade, cut, mint szóba jöhető opciók. Valszeg ebben a sorrendben próbálják Elwayék is.
Black_Adder
 twitter.com/ProFootballTalk/status/770301889724477440?ref_src=twsrc%5Etfw

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
akkor ezzel Sanczhó cut?
bergerdani
Ez a 4. PS meccs után dől el, hogy mennyire bíznak Lynchben. Meglepne, ha úgy vágnának neki a szezonnak, hogy nem lenne egy QB se legalább 1 NFL passzal, de ha Sancho az utolsó a sorban, akkor nem fizetnek neki 4,5 milliót.
Paycut, trade, cut, mint szóba jöhető opciók. Valszeg ebben a sorrendben próbálják Elwayék is.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Engem mondjuk Dixon annyira nem győzött meg a mostani meccsen, volt, hogy 10-15 yard-al túlrúgta a coverage-t, a Rams 41-ről nem tudott kint maradni az endzone-ból és nem nagyon csinálnak ellen fair catch-et, ami addig nem baj, amíg ilyen a coverage munka, mint most, de jobb nem játszani a tűzzel...

StormST
Mondjuk ez esetben nem feltétlen Dixon meggyőző teljesítménye a lényeg, hanem az a 3 milliócska, amit takarékbetétkönyvbe fektet inkább a pénzügy. Elway gyűjtöget szorgosan, készül a jövő évi piacra. Én skipelném Sanchot is ezen oknál fogva. Ha Dixonon múlik Sanders megtartása 2017-re, vagy egy nagyobb igazolás, akkor részemről legyen, még ha Britton barát a play offban, nem pláne a Super Bowlon nagyon összekapta magát, és ott nem általában volt, rajta is múlt. De épp eleget olvastuk egyetértően Blacket, miszerint túl drágán rugdalózik a pali. Jól fizetett QB-nk jelenleg nincs, illetve a fizetési listán van, Vonnak hívják, viszont ő nem passzol, max a védelem sémájába. De előbb-utóbb egy QB-t is meg kell fizetnünk mellette, mert egy Oswit sem tudtunk megtartani idén. Hozzáteszem, nem bánom, akkor sem, ha 148-as QB-ratinget átlagos Texansban. Szerintem érthető, ha most elengedjük Colquitt kezét (lábát).
Zalán
Az elmélet annyiban hibás, hogy Colquitt-nek csak idénre van szerződése, így ő a 2017-es piacba nem játszik be... Szóval teljesen hibás... 😀
StormST
Nem hibás. Van caprollover, amit idén spórolunk vele, azt visszük jövőre. Egyébként a paycutnak se lenne értelme...

Ha Colquitt nem írja alá a paycutot, akkor szvsz Dixon. Ha aláírja, akkor számít a teljesítmény. Az a PS meccseken talán inkább Colquitt, de itt a TC lesz a mérvadóbb, ott többet rúgtak mindketten.

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

StormST
Zalán
StormST
Jó, hát ezt az egy dolgot elnéztem, de a többi stimmel. 😰

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve

StormST
Zalán

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
akkor ezzel Sanczhó cut?

Mindig jövőre
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 915 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Knighton malac közben repült New Englandből. Bírom, hogy Elwaynek nem csak azok a döntései jönnek be jó százalékkal, amikor hoz valakit, hanem amikor elengedi valakinek a kezét és nem fizeti meg jövőre.
Közben Siemian megnevezve Kubes által, ő a starter !!!

több mint 9 éve
ilPazzo Denver Broncos 16
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Trevor-Siemian-will-be-Broncos-starting-quarterback/06f464ae-251a-4480-a4c1-d77797dd3980

Siemian nyerte meg a versenyt 😊 izgalmas szezon elé nézünk, valahogy nagyon jó megérzésem van vele kapcsolatban! 😊

Why do we fall?
So we can learn to pick ourselves up.

több mint 9 éve

StormST

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Trade-elni is könnyebb, ha kevesebbet kell neki fizetni.
Egy kondicionális 7. kört adhat érte olyan csapat, aki nem akar érte az FA-n licitálni. Nem tudom van-e olyan csapat amelyiknek ennyire kétségbeejtő a punter helyzete, hogy nem kockáztathatja meg Colquitt elvesztését.
| Én nem tudnék elképzelni olyan forgatókönyvet, amikor örülnék, ha trade-elnénk egy P-ért 😀 |

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát kíváncsi leszek, hogy 1-2 nappal azelőtt, hogy úgy is lapátra tennénk, akad-e csapat aki áldozni hajlandó egy punterre....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Colquitt ismételten kapott egy paycut ajánlatot, hogy megkönnyítsük a csapatban maradását vagy az esetleges trade-elését.
Tavaly 3 millió base salaryből csináltunk 1,6-ot, most 3,25-ből akarunk ugyanennyit. A teljes capnumberje egyébként 4 millió lenne idénre paycut nélkül.
Black_Adder
Gondolom akkor ezzel biztosra is vehetjük, hogy marad, ha elfogadja, kétlem, hogy belemenne, ha nem ígérik meg neki, hogy így maradhat...
StormST
Nem fogadta még el, Mike Klis szerint potenciális trade partnereket keresünk épp (szerinte a Minnesota Vikings, Arizona Cardinals, Carolina Panthers és Chicago Bears, azok akik érintettek lehetnek egy potenciális tradeben)
Általános Doktor
Közben javítottam, rosszul olvastam... 😊

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 157 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Colquitt ismételten kapott egy paycut ajánlatot, hogy megkönnyítsük a csapatban maradását vagy az esetleges trade-elését.
Tavaly 3 millió base salaryből csináltunk 1,6-ot, most 3,25-ből akarunk ugyanennyit. A teljes capnumberje egyébként 4 millió lenne idénre paycut nélkül.
Black_Adder
Gondolom akkor ezzel biztosra is vehetjük, hogy marad, ha elfogadja, kétlem, hogy belemenne, ha nem ígérik meg neki, hogy így maradhat...
StormST
Nem fogadta még el, Mike Klis szerint potenciális trade partnereket keresünk épp (szerinte a Minnesota Vikings, Arizona Cardinals, Carolina Panthers és Chicago Bears, azok akik érintettek lehetnek egy potenciális tradeben)

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Black_Adder

Szerkesztette: StormST

több mint 9 éve

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kubes azt mondta, nem vár az alapszakasz kezdetéig, szóval a napokban szerintem várható a bejelentés. Nagyon meglepne, ha nem Siemian kezdene. Egész jól tolta, magabiztos volt, a passzai is ültek. Az INT-jénél feldobta 1-1-re, nem volt jó dobás, kicsit rövid is lett, és befelé ment, de ilyen INT benne van. Az, hogy nem is volt INT csak azért bosszant, mert jó lett volna, ha szerez még egy passzolt TD-t. Az a play action passz TD Green-nek azért szép, önbizalom növelő játék volt.

A playcallingból nem vonnék le messze menő következtetéseket, ilyenkor még alig van game planning, és szeretnek az edzők kipróbálni bizonyos dolgokat. Az első negyedes csak futunk lehet egyszerűen amiatt, hogy megnézzük, hogyan blokkolunk a liga egyik legjobb dline-ja ellen, és nem halogattuk, mert nem tudni meddig maradnak a kezdők a másik oldalon pályán. Már csak azért is erre gondolok, mert nem csak passz nem volt, hanem lényegében play action sem. Sima handoffok, aztán had eriggyen. Az idényben biztos, hogy nem ezt fogjuk játszani. Amikor elkezdtünk Siemiannal passzoltatni is, fel is lazult a tömött box, és szépen beindult a futás is - igaz addigra már 1-2 kezdőjük nem volt pályán a védelemben.

Egyébként, ha smashmouth, erő-futó focit akarunk játszani, akkor még az is lehet, hogy ez lesz a pattern. Az első negyedekben puhítunk, futunk bele a szájukba amennyit csak lehet, a passzjátékból csak a minimális kockázattal járó teljesen alap játékot hozva. Aztán ahogy puhul az ellen, úgy kezdünk majd mást is elővenni. Nem egy gálafoci, az elején sok lesz a dögunalom run-run-punt. De egyrészt Siemian számára könnyebb, másrészt ha a védelem tartani tudja magát, az ellenfél nem szalad el, akkor lehet ez is eredményes.

Hillman-t tényleg nehéz lesz kirakni. Bibbs-et nem is láttam, csak Elway említette fent a boxban, hogy ő is szép dolgokat csinál. Úgy, hogy fullback is van, nem hiszem, hogy 5 RB-t tartanám rosteren, szóval valakinek mennie kell. Bibb és Thompson mellett szól, hogy olcsóbbak, viszont ők még PS eligible-k, és nincs kizárva, hogy akarunk futót a PS-ba. Lehet, hogy az fog dönteni, hogy melyiket lopják el kisebb eséllyel.

Az edge-rusher utánpótlás úgy tűnik nem tud megszűnni. Kis túlzással aki csak pályára lép, az hasít. Ez a Dekoda Watson nevű srác lehet a következő a sorban. Ha jól tudom, MLB-ből konvertáltuk rusherré a srácot?.... Akárhogy is, a másodvonali védelmeket úgy falja fel reggelire egész preseasonban, mintha ott se lennének. Első meccsén 1 szűk negyed, 1 sack, második meccs, szúk 1 negyed, sack, forced fumble, tegnap meg másfél negyed, 2.5 sack - félig még a kezdők ellen. WTF? 😊 És ezzel roster spotért küzd Miller, Ware, Shane Ray és Barrett mögött? Whatawhatafak? 😊

Amúgy a dline-ban Wolfe hiányát kicsit érezni lehetett az első félidőben, de annyira az se volt tragikus.

Lynch tegnap nem tetszett annyira, mint amennyire múlt héten. Kicsit álmosabb volt, lassabban reagált a pocketben, és jöttek a college reflexek, megiramodás oldalt-hátra, ahelyett, hogy fellépne. És megint harsogóan látszott a lábmunka-problémája. Sima 3 lépéses gyors screent is képest volt 5 yarddal túldobni, mert egyszerűen nincs meg az egyensúlya közben. Amikor meg beleáll, lézer pontos. Szóval lábmunka, lábmunka, lábmunka. Ezen kell melóznia elsősorban - de ezen nagyon sokat.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez egyébként az újonnan kidolgozott catch rule alapján volt már, vagy az még in progress?

Csak kíváncsiságból, a passz ugyanolyan rövid lett volna akkor is, ha csak incomplete, PS meccsen meg csak ez számít a mi részünkről...
Black_Adder
Ja persze, PS-ben nem para, csak nehogy éles meccseken ilyen ítéletek legyenek 😊

több mint 9 éve
Ez egyébként az újonnan kidolgozott catch rule alapján volt már, vagy az még in progress?

Csak kíváncsiságból, a passz ugyanolyan rövid lett volna akkor is, ha csak incomplete, PS meccsen meg csak ez számít a mi részünkről...

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Meglestem az összefoglalótokat, aztán külön az interceptiont, mert nem akartam elhinni, hogy nem csak ellenünk lehet ánuszon is megpattanó elkapást bemutatni tetszőleges SB-n. Hát így annyira már nem is para, amit ellenünk megadtak a Saintsnek 😀

több mint 9 éve
Számomra nagyon úgy tűnik, hogy a D tele van lappangó talenttel, és a veszteségek ellenére valahol a tavalyi szint körül leszünk a távozók ellenére is. Ez persze nem garantál Super Bowlt, de rájászást sem. A csoportunk kezd az egyik legerősebb lenni, és most már tényleg minden vetélytárs minket akar letaszítani az első helyről és nem esélytelenül. Remek idény lesz, kevès alvással, sok szorongással.
Mi a további forgatókönyv? Mikor szűkül a keret, mikor nevezzük meg ki vezeti az offense-t week 1-en?

több mint 9 éve
Megnéztem hajnalban a meccset, pár gondolat elsőre:
- Ha még egyszer 6 futással kezdünk két 3&out-al, akkor morcos leszek
- DT szép elkapását két sima drop előzte meg, már láthattuk Tebow idején is, hogy nem szereti, ha egy teljes negyeden át nincs passzjáték
- Siemian nem volt rossz, az INT-jénél rohadtul nem tudom mit néztek a bírók, simán látszott a visszajátszáskor, hogy kiesett a labda a védő kezéből és a derekánál pattogott alatta. Az biztos, hogy Sanders-el nagyon érzik egymást, már csak a DT-vel való kapcsolaton kéne dolgozni
- Latimer-t úgy kellett letámogatni a pályáról, azt mondta, hogy szerinte ott lesz week 1-en, de csak holnap megy MRI-re, fingers crossed
- CJ összeszedett egy 4 öltéses sebet az elején, de utána simán visszajött, kemény srác
- A futójáték tetszett mindent egybevéve, Bibbs keveset játszott, Hillman nem volt rossz, nem lesz egyszerű kidobni
- Virgil Green most kb. úgy mozog, ahogy évek óta be volt harangozva, de ha nem szerzünk még egy TE-t, aki egészséges tud maradni, akkor lyukas lehet ez a poszt a meccsek végére
- A D kicsit lazább volt, mint amire számítottam, de egész meccsen nem kaptunk TD-t, így igazán panaszra nem lehet ok. DE-ben nagyon mélyek leszünk, ahogy OLB-ben is, vakarhatják majd a fejüket Kubes-ék a keretcsökkentéskor
- Lynch csiszolatlan, de most legalább a sack-eket nem nyelte, szépen kimozgott párszor, volt jó pár passza, ami talán elkapható lett volna a 1st team elkapóknak, meg 1-2 drop is akadt, mindent egybevéve nekem tetszett a játéka, hamar NFL ready lehet, ha így halad. Kubes is azt mondta, hogy vele kapcsolatban most az a legfontosabb, hogy ne vegye a szívere a hibákat, ezen próbálnak javítani
- Sanchez-nek Kubes már meccs előtt szólt, hogy valszeg nem fog játszani, róla már tudja mit tud, a két fiatalt akarta látni többet, szóval nem biztos, hogy sokat kell belelátni a padozásába

All-in-all, szerintem kész vagyunk, Siemian jól mozog, nem flashy, de megcsinálja a passzokat, amik kellenek, ritkán dob rizikósat, a futójáték meg nagyon veszélyes lehet, mert CJ mellett Booker is nagyon jól mozog, a fal pedig eddig nem tűnik vészesen rossznak, bár néha eléggé féltettem a QB-kat...