Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician
mondanám hogy a nyitó meccset is nézzük közösen 😀
Negritis
Hát, azt max fórumosan látom megoldhatónak, hajnali 2:30-kor nem sok helyen lehet összeülni, max valakinél, de én 37 nm-re túl sok embert nem tudnék befogadni... 😀
StormST
az a baj h nálam is max +2 ember fér el 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Negritis
Hát, azt max fórumosan látom megoldhatónak, hajnali 2:30-kor nem sok helyen lehet összeülni, max valakinél, de én 37 nm-re túl sok embert nem tudnék befogadni... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 078 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nagyon jól néz ki a cucc, lehet egyébként rendelni belőle a balszerencsés veszteseknek? 😊

Aztán nem ám kihúzol a listából, mint potenciális vásárlót! 😀
StormST
Hát köszi. És művészpapíron sokkal jobban mutat majd ám. De egy apróság hiányzik róla, az ágaskodó fehér lovacska a stadion tetején, ezt most vettem észre. Ezen még javítunk. 😊

Szívem szerint minden itt irogatónak (és csak olvasónak is) adnék egyet azért az éjszakáért és az érzésért, amit átéltünk közösen, ki a nyolcban, ki távolabb, de lélekben együtt.
Szóval előbb lássuk meg mit hoz a vak szerencse, minden továbbiról utána okoskodunk.
Sokat köszönhetek, elsősorban Blacknek és neked. Évekig olvastalak benneteket, meg másokat is, akik eltűntek, és itt tanultam a legtöbb amerikai focit (van még mit) és Broncost. Ezért is gondoltam, hogy szeretnék valamit visszaadni. És ezért is örültem, hogy a Colquitt-drámát okosan rendeztétek legutóbb. 😊

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Nagyon jól néz ki a cucc, lehet egyébként rendelni belőle a balszerencsés veszteseknek? 😊

Aztán nem ám kihúzol a listából, mint potenciális vásárlót! 😀

több mint 9 éve
Zalán Denver Broncos 4 934 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
 kepfeltoltes.hu/view/160907/DenverBroncos_MileHighStadium_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

több mint 9 éve
Nos, a csapat kész.
Nyakunkon a bajnokság.
Nekem pedig volt egy fogadalmam a Super Bowl előtt.
Ha nyerünk, kisorsolok az itt közösséget alkotó Broncos hívők között a szezonnyitó mérkőzés előtt három darab művésznyomatot, amely a legendás Mile High Stadionunkat ábrázolja, és amely Kovács Lehel illusztrátor barátom alkotása. (kolehel.com). Lehel rajzolt egy sorozatot, amely a világ leghíresebb futball és amerikaifutball stadionjait mutatja meg, köztük a mérföldmagasat a kedvemért is. Tehát kedves "Broncos lóffejjel" irogató fórumozótársaim, ha örülnél egy kortárs grafikusművész rajzának, egyéb dolgod nincs, mint lájkolni ezt a posztot, és a csütörtöki mérkőzés előtt kisorsolom köztetek, kik kapják meg a Super Bowl-győzelem emlékére a Mile High Stadion naív megfogalmazását. 😊

/Users/Zalan/Desktop/DenverBroncos_MileHighStadium.jpg
Zalán
Oké. És akkor most adj egy tippet, hogy csatolok fotót a poszthoz...
Zalán
Szerintem keress valami free fotófeltöltő oldalt, simán nem fogod tudni berakni a gépedről. 😊

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 819 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lájkoltalak azonnal, szeretem az ilyesmiket, ez még ráadásul irodába is passzolna 😊

Csatorlni nem tudsz. A képet rakd fel valami képfeltöltő oldalra. (pl. kepfeltoltes.hu. Ha ide töltöd, itt feltöltés után több linket is kidob neked majd, bármelyik [.img] kezdetű jó.)

És persze köszönjük 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nos, a csapat kész.
Nyakunkon a bajnokság.
Ha nyerünk, kisorsolok az itt közösséget alkotó Broncos hívők között a szezonnyitó mérkőzés előtt három darab művésznyomatot, amely a legendás Mile High Stadionunkat ábrázolja, és amely Kovács Lehel illusztrátor barátom alkotása. (kolehel.com). Lehel rajzolt egy sorozatot, amely a világ leghíresebb futball és amerikaifutball stadionjait mutatja meg, köztük a mérföldmagasat a kedvemért is. Tehát kedves "Broncos lóffejjel" irogató fórumozótársaim, ha örülnél egy kortárs grafikusművész rajzának, egyéb dolgod nincs, mint lájkolni ezt a posztot, és a csütörtöki mérkőzés előtt kisorsolom köztetek, kik kapják meg a Super Bowl-győzelem emlékére a Mile High Stadion naív megfogalmazását. 😊

/Users/Zalan/Desktop/DenverBroncos_MileHighStadium.jpg
Zalán
Oké. És akkor most adj egy tippet, hogy csatolok fotót a poszthoz...

több mint 9 éve
Nos, a csapat kész.
Nyakunkon a bajnokság.

kepfeltoltes.hu/view/160907/DenverBroncos_MileHighStadium_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztette: Zalán

több mint 9 éve
Kubes szerint Ware készen áll a szezonra, de csak limitált snap-et fog kapni első meccsen, nem akarják egyből túlterhelni. Heuerman és Fowler nem edz még, így ők valószínűleg nem játszanak majd a Panthers ellen...

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Nincs még hivatalos infó a szerződéséről, vagy csak én nem találtam meg. 😊
StormST
1,7 millió. Amit mi kínáltunk neki az 1,6 (+ a 750 000, ami így is övé).
Szóval egy százassal jobban járt pénzügyileg bár valószínűleg (nagyon remélem) itt kevesebbszer kellett volna rúgnia érte.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kyle Kragen LB a 9. PS játékos, állítólag Kalif Raymond WR-t akarjuk 10-nek.
Általános Doktor
Ahogy várható volt Raymond jött is 10-nek.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Megvannak a kapitányok, semmi meglepő:

O: Bay Bay
D: Ware
ST: Webster

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Kyle Kragen LB a 9. PS játékos, állítólag Kalif Raymond WR-t akarjuk 10-nek.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Bár gondolom sokan tudják, de azért az ügy lezárásaként: Colquitt aláírt 1 évre a Browns-hoz, idén ellenünk max a PO-ban fog játszani... 😛
StormST
És milyen szerződést kötött? Amúgy amint látom, a keret kialakításánál idén fontos szempont volt a kinél nagyobb pénz felszabadítása. Nyilván Elway készül a jövő évi fa-ra és nem ölbe tett kézzel akarja nézni az eseményeket. Szerintem ez most egy felhozó év lesz, miközben az eredményesség is számít. De bármi lesz, az irányítóhelyzet indokol, legfeljebb végre feljebb draftolunk az elmúlt évekhez képest.
Zalán
Nincs még hivatalos infó a szerződéséről, vagy csak én nem találtam meg. 😊

több mint 9 éve
Két kis színes:
- Nálunk járt Brandon Tate WR, egyelőre nincs szó róla, hogy leigazolnánk, de a return tapasztalatai miatt lehet rá esély
- A Cowboys gondban lehet Sanchez leigazolását illetően, jóval korábban bejelentették egy tweet-ben, hogy leszerződtették, mint hogy a liga hivatalosan is bejelentette volna, hogy mi kidobtuk és bár a tweet-et később törölték, a liga még vizsgálja az ügyet...

több mint 9 éve
Bár gondolom sokan tudják, de azért az ügy lezárásaként: Colquitt aláírt 1 évre a Browns-hoz, idén ellenünk max a PO-ban fog játszani... 😛
StormST
És milyen szerződést kötött? Amúgy amint látom, a keret kialakításánál idén fontos szempont volt a kinél nagyobb pénz felszabadítása. Nyilván Elway készül a jövő évi fa-ra és nem ölbe tett kézzel akarja nézni az eseményeket. Szerintem ez most egy felhozó év lesz, miközben az eredményesség is számít. De bármi lesz, az irányítóhelyzet indokol, legfeljebb végre feljebb draftolunk az elmúlt évekhez képest.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
8 játékost igazoltunk vissza a PS-be:

Dillon Day C
Vontarrius Dora OLB
Mose Frazier WR
Henry Krieger-Coble TE
Ryan Murphy S
Justin Murray OT
Taurean Nixon CB
Juwan Thompson RB

Nekem kifejezetten tetszett az előszezonban: Dora és Frazier, de Henry Krieger-Cobleban is megvan a potenciál, csak még girhes. Juwan Thompson meglep (az is h még eligibe, meg az is h nem vitte BB).

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Szép csendben minden draftolt játékos rosteren, meg egy UDFA is

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716
 fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpl1/t31.0-8/14231384_10154550968106318_3303512779641402636_o.png
több mint 9 éve
Ha Talibot tényleg elmeszelik, akkor úgyis kiderül mire megyünk nélküle. 10 meccs jó nagy minta lesz (sajnos) 😕
peterk2005
Ezt egyébként vki beírta ide forrás nélkül, és máshol is csak pletyka szinten hallottam. Semmilyen hivatalos forrásból nem olvastam olyat, hogy akárhány meccses eltiltást terveznek Talibnak.
Ettől még persze nem kizárt, sőt meg se lepne, de keretszűkítés és szezonkezdet között eltiltani valakit egy nyári esemény miatt elég nagy parasztság lenne, még Goodell mércével is...
Mert akkor egy CB-t meg tudunk tartani a helyére, akit így könnyen elveszthetünk, és bőven lett volna idejük szankcionálni

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 819 — The only discipline that lasts, is self discipline
De ne CB párossal, hanem CB hármassal számolj, 2 CBvel nem lett volna tavaly a legjobb védelem, szóval ne Robyt nézd, ő eddig is része volt a NFZ-nak, hanem Webstert, ha Talibot ki akarod húzni.

Ezen kívül meg egyébként se darabra nézném. Harris régóta az egyik kedvencem, talán A kedvencem, és statisztikailag jobb mint Talib, de nem véletlen h Talib fogta pl Megatront tavaly. Ahogy nem volt ideális Talib a sokkal mozgékonyabb TY Hilton ellen 2 éve, ugyanúgy nem lenne Harris mondjuk Dez Bryant ellen.
Roby készen áll erre?
Webster készen áll arra, hogy subpackage-ben ott legyen?
És ki lenne a megbízható depth sérülés esetére?Black_Adder
Hármassal számoltam (Websterrel). Szerintem Roby készen áll. Depthben pedig úgy számoltam, hogy a staff látott TC-ben valakit akit mi még nem, és úgy gondolja, hogy sérülés esetén bevethető, különben miért tradelnék el Talibot? (Feltételesen, hiszen nem igaz a sztori, ergó nincs ilyen, vagy belefér.)

Ha Talibot tényleg elmeszelik, akkor úgyis kiderül mire megyünk nélküle. 10 meccs jó nagy minta lesz (sajnos) 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Minnesotában milyen jó lehet a hangulat.
Amadeus91
Valszeg megkerestük őket Sanchez lehetőségével, de csere QBjuk volt, nekik kezdő kellett.
Hát én örültem, hogy nem a drága Kaepernick jött, hanem az olcsó Sanchez, alighanem Vikes fanként is jobban örültem volna egy akciós QB-nak akár Hill mögé, de a Viking GM döntését aligha befolyásolja ha 2 nappal korábban rakjuk ki Sanchezt.

Szerkesztette: Black_Adder