Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Weemsről meg kb azt se tudom ki, és ez én nálam nem túl jó jel. Amúgy T-nek írják, de elvileg RG poszton edz Sambrailo sérülése miatt.Anno pont a Broncostól csente el a Cowboys, pechünkre. Bő két évig foglalt egy roster spotot mint Jermey Parnell mk2, de vagy sérült volt, vagy csak rossz. Swing tacklnek lett volna szánva, guardot sosem játszott. Ha csodának kellett volna történnie az 4 év alatt megtörténhetett volna, szóval bármi aggodalom indokolt.
Black_Adder
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Valószínűleg Lynch lesz a 2. számú QB este.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Én Lynch-re leszek nagyon kíváncsi a 3. meccsen is, mert ha kezdeni nem is fog, azt jó lenne látni, hogy backupként már elfogadható szintet képes-e produkálni. Három QB egyszerűen nem tud elég snapszámot összegyűjteni edzéseken az első/második team-mel dolgozva, előbb-utóbb dönteni kell. A PS-játékosokkal meg nem lehet tapasztalatot szerezni, egymást megismerni, időzítéseket begyakorolni, az csak alapképességek fejlesztésére és kondi tartásra/szerzésre jó. Szvsz Siemian is azért tart most ott, hogy esetleges kezdőkét szóba jöhet, mert tavaly Manning kiesésekor Oswi mögött ő kapta snapeket. Ha az nincs, lehet, hogy Siemian opció sincs, mert fel sem merül az idény elején, hogy érdemes snapszámot feccölni bele, fix 3. QB-ként nézi végig a tábort.Szóval, ha Siemian fog kezdeni, és kihúz 3-4 meccset, akkor a snapek zöme az övé lesz, a maradékot meg oda kell majd adni a kettő közül az egyiknek. Logikusan Lynchnek, ha ő a jövő QB-ja. Kivéve, ha annyira nincs még NFL készen, hogy kizárt idén a beállítása. A múltkori meccs alapján még messze nincs kész, de azért ennyire nem is rossz, akkor meg akár Szancsó feleslegessé is válhat. 1 sérülés valahol, és szükség lehet arra a roster spotra....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
szalad az idő, már csak 2 PS meccs van. Az első(harmadik) a kezdők posztokért csatázóknak lesz a legfontosabb, a másik (negyedik) pedig a rosterért küzdők viadala lesz.A 3. meccsen, otthon a Rams ellen ennek fényében az alábbi belharcokra érdemes figyelni
1.) Kezdő QB
Trevor Siemian vs Mark Sanchez (vs Paxton Lynch?)
Sajnos a beszámolók alapján nem a legjobb, hanem a legkevésbé rossz fog nyerni, ezért divat is a KC-t és az Oaklandot esélyesebbnek írni, mintha a 2013-mas Manninget vesztettük volna el tavalyhoz képest.
Jelenleg úgy tűnik Siemian vezet, ő fog kezdeni. Ő az egyetlen, aki még nem jegyez TD passzt, viszont neki van a legkevesebb labdaeladása, nem sackelték. Azzal vezet, hogy ő a megbízhatóbb, de ez 1 meccs alatt is változhat. 26 passzából 17 volt sikeres. A 0 TD ami nem tetszik, de vezetett ő is TD drive-ot.
Sanchez, 20/30, rendben, 1 TD OK, 1 INT + 2 Fumble na ez eddig úgy néz ki a kezdőbe kerül. 3 sack is a neve mellett. Tovább rontja az esélyeit, hogy Kubiak most nyilatkozta, hogy a tapasztalat nem fog szerepet játszani a döntésében, és a trade szempontjából nem mindegy, hogy hány meccsen kezd. Ennek ellenére nem érzem lefutottnak. Logikus, hogy Siemian kap több lehetőséget, Sanchezről jobban tudhatják mire számíthatnak, Siemianről már kevésbé.
Lynch pontosságával sincs baj, 21/33, 2 TD, 1 iNT teljesen rendben, ellenben a 6 sack egyelőre redflag. Ha meg tudja játszani a labdát, akkor látszik, hogy ő lesz majd a kezdő QB, de egyelőre ez túl sokszor nem sikerül neki, ahhoz, hogy máris ő legyen.
Az én tippem week1-re: Siemian, Sancho, Lynch. Amíg nyerünk marad is Siemian, ha nem és ő se játszik jól, úgy a 4. héttől esélyes Lynch beállítása is akár.
Kezdő RG
Schofield vs Weems vs McGovern
A Sambrailo RG projekt eddig nem áll túl jól, mert egyfolytában sérült, ezért most már szvsz a 3 úriember között fog eldőlni. A nemes küzdelem akár a 4. meccsre is áttolódhat.
Schofield és a kezdő egy kontextusban elég ijesztő, de ezen a poszton talán kisebb károkat okozna, Weemsről meg kb azt se tudom ki, és ez én nálam nem túl jó jel. Amúgy T-nek írják, de elvileg RG poszton edz Sambrailo sérülése miatt. McGovernek papíron nem kéne, hogy sok esélye idén, de a 2 vetélytárs annyira gyenge, hogy nem lehet őt se kizárni a versenyből...
Attól tartok nem ússzuk meg Schofieldet...
A 4. meccsen, Arizonában dől el:
Punter
Colquitt vs Dixon
Colqutt 6 punt 39,7 net avg, 0 return yard, 5 I20, 2 I10. Kiegyensúlyozott jó teljesímény
Dixon 5 punt, 41,7 net avg, -1 return yard, 3 I20. 0 I10 Nála nagyobb a szórás.
Colquitt több puntot lőtt közelebbről ezért az alacsonyabb net avg, és a több I20/I10. A csatát valszeg leginkább a TC dönti el, mert 5-6 punt semmi esetre se reprezentatív. Ami biztató, hogy nincsenek nagyon (egyáltalán) visszahordott yardok.
Edzésekről nem jöttek olyan hírek, hogy Dixon inkonzisztens lenne, úgyh kisebb fizetése eldönti a versenyt...
5-6 WR
Norwood vs Jordan Taylor vs Kalif Raymond
Ez talán a legkiélezettebb harc, ami nem kezdőért megy. DT, Sanders, Latimer és Fowler helye biztosnak tűnik, de mögöttük nagy a verseny futás az 1 vagy 2 helyért.
Norwood mellett szól a tapasztalata és hogy tavaly ő volt a visszahordó (Bolden mellett aki viszont már nincs)
Taylor, aki nem ismerné a sztorit, tavaly a PS-ben volt, és lábadozása alatt vele edzett PM, aki biztosra mondta már akkor, hogy idén rostert csinál. Rögtön a TC elején gyönyörű elkapásokkal hívta fel a figyelmet magára. azóta a hype talán kissé alábbhagyott és ő az egyetlen, akire visszahordóként nem számítunk
Raymond a TC egyik felfedezettje, precíz route futás és biztos kéz jellemezte edzéseken, PS meccsen viszont eddig nem tudta felhívni magára a figyelmet. Ő kapta a legtöbb lehetőséget visszahordóként, de - az elején legalábbis - nem volt elég labdabiztos. Szerintem ez a rosterpozíciójába fog kerülni, de a PSben biztos helye van.
A tippem 6 WR, Norwood (WR/PR/KR), Taylor 5/6th WR
3. számú RB
Hillman vs Bibbs (vs Thompson?)
Igazából <20 labdáért megy a harc. Bibbs és Thompson még PS eligible, Hillman viszont kicsit drágább náluk. Nem tudom mi lesz, csak azért mert Bibbset még nem láttuk, még nem lesz jobb Hillmannél...
Azért mondom Bibbset, mert benne több lehetőség van.
4th safety
Keo vs Parks
Keo eltiltása miatt itt inkább az a kérdés, hogy amikor visszatér Keo, akkor 5 safety lesz-e, vagy ha nem kettejük közül ki marad. Szóval majd pár éles meccs után dől el valójában.
Szerintem Keo vagy Parks liftezni fog roster és nem roster között. Parksra talán könnyebb vigyázni a PS-ben, bár Keo is FA volt tavaly elég sokáig...
3. TE
Bunch of nonames
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Egy tanulmány, hogy ki lenne a legjobb opciónk QB poszton Greg Coselltőlsports.yahoo.com/news/greg-cosells-qb-study-who-is-the-broncos-best-option-151409576.html
több mint 9 éve
hát azért én megtartanám a veterán QB-t tarcsiba. De ha jól emlékszem, ha kevesebb 4 meccset kezd, akkor nem 6. kör megy, hanem 7. ez max holtversenyt dönt el szerintem, de azt nem Sancho javára...Ja és azért várjuk meg a 3. meccset Siemiannel, mert nem dőlt még el, csak vezet.
több mint 9 éve
Hát ja. Azért az picit red flages, hogy Siemiannak sikerült egy negyed alatt is megsérülnie. (A picksixnél próbálta blokkolni az ellenfél játékosát, de elszállt mellette és a földre esve megütötte a vállát.) Nagy baja nem lett, pár napot kell kihagynia, de azért a stapabírósága kérdőjeles....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A preseason meccseken látottak alapján én Siemiant kezdetném. Nem rosszabb, mint Sanchez, de jobb még akár lehet is, ha jön a meccs tapasztalat. Persze preseason meccsek alapján véleményt alkotni csak nekem, a fotelszurkolónak van jogom 😊Én ki is vágnám Sanchot, spórolnánk vele 3.5 M-et + nem kéne comp picket sem adni érte.
peterk2005
Zárójelben teszem hozzá h semmi bajom nem volt a leigazolásával | (főleg így h megvan Lynch is) | , de ha van egy olcsóbb QB-d, aki hozza kb. azt amit ő tud (talán kevesebb nagy játékkal, de biztosan kevesebb turnoverrel) + fiatalabb, nagyobb fejlődési potenciállal, akkor egyedül a kezdő tapasztalat szólhatna Sancho mellett, de olyan sokkal nem vagyunk beljebb azzal a rutinnal, ha nyomás alatt összeh.gyozza magát...
Siemian no.1, pad Lynch aztán csókolom.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
A preseason meccseken látottak alapján én Siemiant kezdetném. Nem rosszabb, mint Sanchez, de jobb még akár lehet is, ha jön a meccs tapasztalat. Persze preseason meccsek alapján véleményt alkotni csak nekem, a fotelszurkolónak van jogom 😊

több mint 9 éve
Két preseason meccsen 3 eladott labdával Sanchez eléggé a saját sírját ásta eddig, de még simán megfordulhat a dolog. Viszont szerintem annak is lehet jelentésértéke, hogy Kubes azt se jelentette még ki, hogy a második csapattal Sanchez megy fel és nem Lynch...Siemian kezd a Rams ellenEz jelentéstartalommal bír
StormST
Black_Adder

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Siemian kezd a Rams ellenEz jelentéstartalommal bír
StormST
több mint 9 éve
Siemian kezd a Rams ellen és mindhárom QB kb. ugyanannyit fog játszani, de azt még nem tudja Kubes, hogy Lynch vagy Sanchez lesz-e a második. A Week 1-es kezdőt pedig szeptember 1 előtt be akarja jelenteni...

több mint 9 éve
CJ #1Booker #2
Hillman és Bibbs fej-fej mellett a DC-n. Hillman se nagyon drága, de egy holtversenyt eldönthet a kevés pénz is.
Janovich rostert foghat FB-ként, és akkor lehet hogy csak 3 RB marad.
Tavaly 3 RB-vel vágtunk neki a szezonnak. És Juwannak volt összesen 18 futása, meg 9× volt passz célpontja.
Hillman esélyeihez (máshol) hozzátartozik, hogy hónapokig nem kellett senkinek se az FAn, ezen 1-2 sérülés segíthet, viszont tavaly a legjobb formában volt a TC-n ehhez képest lett olyan szezonja, ami után nem kapkodtak érte (amúgy elfogadható teljesítményt nyújtott), most ettől eddig messze elmarad...
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Egy-kettő hely, lap, ember pletykálja, hogy Hillman kereshet új munka után ugyanis nem fog beférni az 53-ba. Szerintetek?Hát, ha Booker úgy alakul, ahogy eddig tűnik, akkor Hillman csak 3rd RB lehet, ahhoz meg lehet drága lesz egy kicsit, arra elég lehet Bibbs is simán...
Coolearie

több mint 9 éve
Egy-kettő hely, lap, ember pletykálja, hogy Hillman kereshet új munka után ugyanis nem fog beférni az 53-ba. Szerintetek?
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat. Az alapján kifejezetten korainak érezném Lynchet a kezdő közelébe engedni.Én pont ezt vártam Sanchez-től, szép dolgok és sok eladott labda, ez volt nála eddig is a trend és nem gondoltam, hogy pont most fog megváltozni... 😛
Pontatlan és tanácstalan. Bár én az első TD-je előtt is fogtam a fejem, hogy mit csinál, de improvizációra nem lehet építeni.
Simiannem az INT nagyon csira dobás volt, de a többi rendben volt. Az az érdekes, hogy ő a megbízhatóbb irányító, és Sanchez az, aki nagyobb dolgokra képes, de többet hibázik. Én pont fordítottra számítottam. A kérdés csak az, hogy Kubiaknak melyik kell a nagyobb lehetőség nagyobb kockázattal (Sanchez) vagy a megbízhatóbb, de kevésbé veszélyes (az ellenfélre is, Siemian). Lynch szerintem csak akkor rúg labdába, ha nagyon nem megy az offense.
Black_Adder
Lynch-et meg szerintem nem szabad bedobni még komolyabban, az utolsó PS meccset megkapja majd, az elég kell legyen erre az évre, jövő nyáron kell neki a kezdő posztért harcolni, nem most, addig tanuljon és szokja a légkört, neki most az a dolga...

több mint 9 éve
Szancsó hasonlót produkált, jó kezdés, aztán 2 fumble, az első kifejezetten csúnya volt (szembe futva a védővel veszítette el a labdát, nem hátulról ütötték ki.)Nézd a jó oldalát, legalább nem teljes sebességgel futott a saját falembere seggébe. #fejlődés
peterk2005
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat. Az alapján kifejezetten korainak érezném Lynchet a kezdő közelébe engedni.Pontatlan és tanácstalan. Bár én az első TD-je előtt is fogtam a fejem, hogy mit csinál, de improvizációra nem lehet építeni.
Simiannem az INT nagyon csira dobás volt, de a többi rendben volt. Az az érdekes, hogy ő a megbízhatóbb irányító, és Sanchez az, aki nagyobb dolgokra képes, de többet hibázik. Én pont fordítottra számítottam. A kérdés csak az, hogy Kubiaknak melyik kell a nagyobb lehetőség nagyobb kockázattal (Sanchez) vagy a megbízhatóbb, de kevésbé veszélyes (az ellenfélre is, Siemian). Lynch szerintem csak akkor rúg labdába, ha nagyon nem megy az offense.
több mint 9 éve
Henry Melton DE/DT érkezett, korábban volt Pro Bowler szezonja, azóta megsérült és kétszer váltott csapatot. Ha egészséges tudna maradni (és újra formába lendülni), akkor kifejezetten jó kukázásnak számítana.
A kintiek nagy része már most kezdőbe követeli Lynchet, legalább egy edzőmeccs erejéig...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Nem írt még senki, akkor pár szót levések azoknak akik nem látták a meccset. Siemian kezdett, aztán Szancsó, Lynch pedig megkapta a 2. félidőt. Siemian jól kezdett, aztán dobott egy elég buta INT-et, Szancsó hasonlót produkált, jó kezdés, aztán 2 fumble, az első kifejezetten csúnya volt (szembe futva a védővel veszítette el a labdát, nem hátulról ütötték ki). Lynch érdekelt leginkább. Nos, szerintem jobban néz ki most, mint Osweiler nézett ki ilyenkor az első évében. Persze, minden relatív, Osweiler akkoriban a totális reménytelenségnek tűnt számomra, ehhez viszonyítok 😀 És azért Oszinak egy Manning féle offense-ben kellett bemutatkoznia, Lynchnek pedig a jóval QB barátabb Kubiak félében, szóval egyelőre ebből messze menő következtetést nem vonnék le. Csak az egészen alapokat nézve, a kar-ereje neki is átlagon felüli, és úgy érzem talán kicsit pontosabban dob, mint Osweiler dobott. Jól vezeti az elkapót, és ezt kimozgásból is tudja. A dobó mozdulata is magasabbról indul, ami szintén előny lehet (főleg, hogy magas is). Feltéve, ha bele tud normálisan állni a dobásba. És itt van az, ami feltűnt: a lábmunkája első látásra borzasztó. 😊 Nem a mozgékonyságra gondolok, az megvan, elég gyors, jól is lép el a nyomás elől - ezt a főiskolán volt módja megtanulni -, hanem ahogy hátra lép, snap után. Lényegében folyamatosan ki van esve az egyensúlyból, nincs hátsó támasza. Ezért zsebből is csak úgy tud dobni (pontosan), hogy bele kell lépnie. Amint nem tud belelépni, azonnal megy a labda minden felé. Le kell ültetni egy Manning film elé - lehetőleg nem az utolsó évi elé, amikor az öregnek már szintén bele kellett minden dobásba lépnie, de nem az egyensúlyhiány, hanem a teljesen elpunnyadt karja miatt -, aztán kizavarni a pályára, hogy szögdécseljen, sasszézzon összekötött térdekkel pár hónapot. Az talán helyre rakja 😀 Ha annyit sikerül elérni, hogy a zsebben hátralépve állandó hátsó lábi egyensúlyban van, akkor az elsővel már elég kitámasztania, nem kell bele is lépnie, már az is sokat segítene.
Az olyasmit, hogy pre-snap olvasása a védelemnek, stb. nem is néztem, egyrészt túl vanilla még ilyenkor minden másrészt nem is hiszem, hogy lehetne mit nézni. Igazából Siemiannál és Sancsónál sincs 😊 Még annyit, hogy egyetlen egy passzánál nem láttam a sisakját ellenoldalra elmozdulni, ergó első célpontokat dob egyelőre. Hogy tud(na)-e végigmenni egy rendes NFL 1-2-3-4 célponton, azt nem tudom, de vannak kétségeim... Szóval idén kétlem, hogy ő vinné a csapatot Superbowl-ba. 😀 Viszont nem reménytelen a srác, ha képes tanulni. Kubiak QB volt, reméljük ez a tény segítségére lesz.
A többiekről csak röviden: C.J. kezdett, és a tavalyi előszezonhoz képest kifejezetten jól fest. Booker is tetszett, határozott volt, kb. hasonlóan nézett ki, mint ami annak idején C.J.-nél is megtetszett: hogy contactnál nem egy Hillman, aki contactnál lényegében falnak fut, hanem tud contact utáni yardokat nyerni. Virgil Green kifejezetten jól mutatott, de ebben reménykedtünk is. Az elkapóknál semmi extra, amit kellett nagyjából elkaptak, ennyi. A Taylor nevű srác pedig tényleg ígéretesen néz ki, én most láttam először pályán. Védelmi oldalon az első sor csinált 1 v 2 db 3 and out-ot, aztán elkezdődött a variálás, onnantól egyre kevésbé tudtam követni, hogy ki kicsoda.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
15 fiatal Bronco, akikre figyelni kellwww.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Fifteen-young-Broncos-who-took-steps-forward-during-training-camp/635c16df-f571-408b-89df-d2e56703a71a
Vance Walker -> IR
Manasseh Garner TE a helyén a rosteren
több mint 9 éve
Von Miller Madden reklámja büntet
több mint 9 éve
Siemian lesz a kezdő QB a 49ers ellen (másfél negyedet kap), Sanchez (1.5), majd Lynch (4. negyed).
több mint 9 éve
Érdekességnek, Von Miller at Home:Hol van a csirkeól?
www.si.com/nfl/photo/2016/08/16/von-miller-home
Általános Doktor

Állat vagyok, ami enni kér...