NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ugy nez ki Ware 3-6 hetet ki fog hagyni most, singcsont tores (ulna fracture - mar ha ez singcsont tores). A meccs amugy eleg kiraly volt, marmint szokasos Broncos meccs az elmult ket szezonbol. Mivel Manning meccseken nottem fel ezert nekem ezt kevesbe birta a gyomrom kezdetben, de mostmar egyre jobban elvezem 😀 Ugy nez ki mostmar nem a QB-tol, hanem DEF-tol kell varni a game winning drivet.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 869 — The Mathematician
 pbs.twimg.com/media/CssDTrpUEAANTo6.jpg:large

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Címvédőként így kell egy szezont elkezdeni.
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...
Black_Adder
megtörtént 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 959 — Broncos
Szerintem öldöklő harc végén,simán nyerünk. 😊 Mindig nem játszhatunk gyengén a Colts ellen....(Kedves barátaim!Ha valaki tud egy tuti fix stream-et a meccshez,kérem ajándékozzon meg vele!Köszönöm!)

Szerkesztette: Foresz
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 533 — "Montoya por favor!"
rossz az előérzetem a meccs előtt, ilyenkor nyerni szoktunk 😊 Siemian jól manageli a játékot, akkor nyerhetünk. Minimum 21 pontot kell szereznünk a győzelemhez szerintem. Sok múlik a defensen, hogy Millerék mennyire terrorizálja Andrew-t, és tudjuk-e a lépést tartani Hiltonnal. Biztos lesznek felesleges FLAGek, ezt már belekalkulálja a Phillips előre. Hiába a kriptonitunk a Colts, nem lesz PM, Siemiant egyenlőre még nem ismerik annyira, és megnyerjük a meccset. GO BRONCOS!!!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem kickoff, hanem kick. Szóval field goal kísérlet, mármint fake field goal kísérlet. Na jól van .... szóval érted. 😀 Jobban már úgyse tudom elmondani, ennyi idő után a részletek már nincsenek meg.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
kick utáni passz? Az milyen?

amúgy az említett meccs
 www.pro-football-reference.com/boxscores/199310030den.htm

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 25 304 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha már történelem, akkor itt még nem volt: 23 éve volt az utolsó olyan mérkőzés a két csapat között, amelyiken nem játszott Payton Manning. 1993 októberében, Denverben volt az utolsó ilyen meccs, a Broncos nyerte, és én élőben láttam. 😊

Fura módon egyébként nem Elway miatt emlékszem rá, hanem azért, mert azon a meccsen láttam életem egyik első trükkös play-ét: egy kick utáni passzt, amit - a nevét is megjegyeztem - egy Marshall nevű elkapó dobott, aki akkoriban KR/PR volt a Broncosban. Akkoriban ez a srác tartotta egyébként a nem QB által dobott leghosszabb TD rekordját is, valami 80+ yarddal.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Én előzetesen a Panthers ellenit győzelemre adtam (home openeren mindig nagyon karcolunk amikor nem jmd az edzőnk)
, a Colts meccset viszont vereségre. (mindig rosszul játsszunk ellenük. 3-11 a legutóbbi 14 összecsapáson)

Von Miller még sosem sackelte Luckot. Ideje lenne pótolni ezt a hiányosságot...

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?
flzoli
Hogy Black-et idézzem a Grundról: a meccset! 😛

Én egy szoros győzelmet várok, de ahhoz kevés labdaeladás, jó futójáték és a D szokásos formája legalább kellni fog...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 792 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csak a két csapat állapotát elnézve ma ütni kéne a csikókat a Pacifélék rangadóján, de ez valahogy mostanában baromira nem jön össze Luck ellen. Ti mit vártok?

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯
Egy kis Siemian (és Prescott) film study Greg Coselltől:
 sports.yahoo.com/news/greg-cosells-film-study-dak-prescott-and-trevor-siemian-are-learning-212557633.html
Black_Adder
😥((

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 773
Keo kivágva.
 broncoswire.usatoday.com/2016/09/17/shiloh-keo-denver-broncos-release-safety/
több mint 10 éve
Egy kis Siemian (és Prescott) film study Greg Coselltől:
 sports.yahoo.com/news/greg-cosells-film-study-dak-prescott-and-trevor-siemian-are-learning-212557633.html

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez egy tipikusan betarthatatlan szabály.
Ki mondja meg, hogy a falember a futót nyomta, vagy csak odaugrott kicsi a rakást játszani, aztán a futó pont előtte volt 😊
Lecsó
A birau

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 405
Ez egy tipikusan betarthatatlan szabály.
Ki mondja meg, hogy a falember a futót nyomta, vagy csak odaugrott kicsi a rakást játszani, aztán a futó pont előtte volt 😊
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=UHjWzKqGmL8

Elég ritkán alkalmazott szabály. A youtube-on van jópár példa, és mind olyan, amikor a besegítő nem egyszerűen hátulról nyomja, de átkarolja és "viszi", vagy elölről húzza, stb. Szóval csak extrém esetekben.

több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
Nemrég megnéztem másodszor is a meccset ezúttal magyar kommentárral. A többször emlegetett "falember nem nyomhatja előre a futót" szabály valóban létezik? Csak mert már többször láttam ilyet és még sosem dobtak rá flaget.
levaisw3
Jó nagy szarban lettünk volna a SB végén, ha létezne ilyen szabály... 😛

Ki mondta ezt?
StormST
A "Sanyi" vagy melyik. Sport1-es.
Én is azért kérdeztem mert mondom ilyenről még nem is hallottam soha 😀
levaisw3
A szabály létezik, "helping the runner" a neve. Valami ilyesmi:
"What is Helping the Runner?
It is illegal for an offensive player to aid a runner in advancing the ball forward. An offensive player may block for the runner, but may not push them forward. If an offensive player is deemed to have helped a runner advance the ball, a 10-yard penalty will be assessed."
Sipiz01
És ezt látta már valaki is valaha alkalmazni? 😊
StormST
Szerintem a bírók sem tudnak róla 😀 Egyébként minden meccsen ki kéne osszanak csapatonként vagy 100 yard büntetést 😀
több mint 10 éve
Nemrég megnéztem másodszor is a meccset ezúttal magyar kommentárral. A többször emlegetett "falember nem nyomhatja előre a futót" szabály valóban létezik? Csak mert már többször láttam ilyet és még sosem dobtak rá flaget.
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
levaisw3
It is illegal for an offensive player to aid a runner in advancing the ball forward. An offensive player may block for the runner, but may not push them forward. If an offensive player is deemed to have helped a runner advance the ball, a 10-yard penalty will be assessed."
Sipiz01
És ezt látta már valaki is valaha alkalmazni? 😊

több mint 10 éve
Sipiz01 New England Patriots 48
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
levaisw3
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
levaisw3

Ki mondta ezt?
StormST
több mint 10 éve
levaisw3

Ki mondta ezt?

több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
több mint 10 éve
Zalán Denver Broncos 4 983 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Igen, kicsit nekem is fura, elvileg a Chargers elleni TNF-on használjuk majd, kíváncsi leszek eloben hogyan mutat majd...
StormST
Kiindulva a tavalyi color rush meccsekből: bénán.
Black_Adder
Hát, ha tényleg ennyire narancs lesz, ki fog égni a szemünk. Úgy fognak világítani a játékosok a képernyőn, mint a szentjánosbogarak 😀
peterk2005
Műteremben készült, a végtelenségig retusált, megroppantott fotók, nem sok köze lesz annak, ami a bandán fog feszíteni. Nekem egyébként kifejezettem tetszik az egyszerűsége, a homogenizáltsága. Még az újjáról a csíkot is eltüntetném. Várom, hogy ebben a szerkóben lépjünk pályára, a sisak miatt különösen... Szeretem, ha a megjelenés is része a shownak.

"I love this sport. I hate this sport."