Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Érdekességnek, Von Miller at Home:Azzal az aláírt Bailey mezzel a falán még egy piros pontot kapott nálam 😉
www.si.com/nfl/photo/2016/08/16/von-miller-home
Általános Doktor
Egyébként meg... Ha nem érdemelné meg annyira, akkor elküldeném a fenébe ezért a lakásért... 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Érdekességnek, Von Miller at Home:www.si.com/nfl/photo/2016/08/16/von-miller-home
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Közben Wolfe bokája kificamodott a 49ers-el közös edzésen, rá tudott lépni, de úgy kellett letámogatni a pályáról. Már csak az kéne, hogy Walker kiesése után ő is kiszálljon...

több mint 9 éve
A gond az, hogy keveset játszott a Skins-ben és nálunk túl sokat ahhoz, hogy bekerüljön hamar. Meglepne, ha megkapná az őt megillető 1st ballot bejutást...Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...Bailey a Skinsben is kiraly volt, gyakorlatilag kezdetektol mint egyik legjobb tartottak szamon. Be fog jutni.
Egy kicsit reménykedtem abban, hogy azzal ha SBt nyerünk egy kicsit talán észreveszik a korábbi Bronco-kat is. Elég naív gondolat volt. Az egyetlen kérdés, h Bailey játszott-e annyit Washingtonban, hogy arra beválasszák majd vmikor...
Black_Adder
ulpianus

több mint 9 éve
Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...Tőlem menjen be Jones, csak ne Bowlen előtt, főleg SB győzelem évében és Pat állapotának ismeretében...
Egy kicsit reménykedtem abban, hogy azzal ha SBt nyerünk egy kicsit talán észreveszik a korábbi Bronco-kat is. Elég naív gondolat volt. Az egyetlen kérdés, h Bailey játszott-e annyit Washingtonban, hogy arra beválasszák majd vmikor...
Black_Adder

több mint 9 éve
Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...Bailey a Skinsben is kiraly volt, gyakorlatilag kezdetektol mint egyik legjobb tartottak szamon. Be fog jutni.
Black_Adder

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...Egy kicsit reménykedtem abban, hogy azzal ha SBt nyerünk egy kicsit talán észreveszik a korábbi Bronco-kat is. Elég naív gondolat volt. Az egyetlen kérdés, h Bailey játszott-e annyit Washingtonban, hogy arra beválasszák majd vmikor...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Bowlen kihagyása gyalázat, az ütemezést elnézve 2030 előtt nem fog beérni a HoF-be, de persze Jerry "csilliárdokat költök, de 20 éve nem nyerek semmit" Jones mehet be...Minden évben azt hiszem, hogy már nem tud undorítóbb lenni a számomra az egész HoF cirkusz, de aztán mindig rájövök, hogy mindig van hely lefelé...

több mint 9 éve
Robert Klemko összefoglalja a TC helyzetetmmqb.si.com/mmqb/2016/08/16/denver-broncos-nfl-training-camp-report
Aki végig kísérte a történéseket, annak talán nem sok újdonság van benne, de aki eddig nem követte, annak jó összefoglaló
Továbbra sincs döntés QB sorrendben, de a 2. PS meccs után lehet h lesz. Lehet h Siemian kezd azon a bizonyos 2. PS meccsen.
Közben Ware közel a visszatéréshez, Miller és Okung pedig várhatóan már játszani is fog szombaton.
Pat Bowlent továbbra se tartják méltónak, hogy egyáltalán szóba kerülhessen mint lehetséges HOFer
Amióta ő az elnök a Broncosnak van a legtöbb győzelme és a Pats mögött a 2. legtöbb PO gyözelme (nem néztem utána, fejből, de így emlékszem rá tavalyról), 7 SB részvétel a neve mellett, who cares?
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Fowler még nem nagy gond, Latimer jó volt múlthéten, és van sok hasonló szintű WR, de Vance, Ő lett volna a kezdő Malik helyén.Peko DE-t nyomott a Bears ellen és volt pár szép megmozdulása, persze jó lenne látni, hogy kezdők ellen mire jó...
A távozó nagy nevekkel igazából nem a kezdő lett jelentősen gyengébb, hanem a depth, mert akik a kezdő szintű cseréket jelentették azok most kezdők. És akkor ha most kezd el kihullani DE vagy ILB, jöhet a fejvakarás.
Most jön Gotsis, ő azért 2nd round pick volt, benne tudok hinni, de ha ő is kidől és jön Crick vagy Winn? Peko kapott kis hypeot TC alatt, de ő inkább NT...
Black_Adder

több mint 9 éve
Fowler még nem nagy gond, Latimer jó volt múlthéten, és van sok hasonló szintű WR, de Vance, Ő lett volna a kezdő Malik helyén.A távozó nagy nevekkel igazából nem a kezdő lett jelentősen gyengébb, hanem a depth, mert akik a kezdő szintű cseréket jelentették azok most kezdők. És akkor ha most kezd el kihullani DE vagy ILB, jöhet a fejvakarás.
Most jön Gotsis, ő azért 2nd round pick volt, benne tudok hinni, de ha ő is kidől és jön Crick vagy Winn? Peko kapott kis hypeot TC alatt, de ő inkább NT...
több mint 9 éve
Elkezdtünk hullani, remélem nem lesz ebből trend...

több mint 9 éve
www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Broncos-lose-Vance-Walker-to-torn-ACL/0292b5ab-8912-4176-82e2-e9291a19ef21Nagyon nagy kár érte, a hírek alapján kifejezetten jó campet tolt eddig...
flzoli
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Bennie Fowler könyöktörés. pedig ihletett formában volt edzéseken. Legalább néhány hetet ki kell hagynia (engem már az is meglepett h hetekben mérik nem hónapokban). Sambrailo lassan egy hónapja sérült listán a könyökével (nem edz) pedig ott nem írtak törésről...Kubiak megint elégedetlen volt a QB-kkal. Sanchez a DB-kkel fejleszti a kémiát, Siemian nem nagyon tudott haladni 1st vs 1st team drilleken, Lynchet hangosan leszidta 7v7-ben.
több mint 9 éve
Ez egy állandó vitatéma, de sokszor úgy érzem a vita felvetője egy árnyékkal vitázik, mert feltételezi, hogy a másik fél fekete-fehéren (azaz vagy elit QB, vagy elit roster) gondolkodna, holott szvsz nincs senki, aki így gondolkodna. Mindenki jó csapatot ÉS jó QB-t akar 😊 Nyilván Elway is. És mindig ott erősít, ahol tud, amire esély adódik. Amikor egy Manningra adódott esély, akkor is lépett, meg amikor Talibra, akkor is, és amikor Von Millert lehetett draftolni, akkor is. Aztán az idő eldönti, hogy melyik lépés jön be és melyik nem. Ha sok bejön, gyűrű a vége. Ha kevés, akkor edzőcsere. 😀Azt pedig, hogy kit fizetnek meg és mennyire, azt a piac és a helyzet határozza meg. Elway nem azért nem fizetett ki 18 milliót Osweilernek, mert 18 az sok, hanem azért, mert az már nem fért volna be a sapka alá. Vagy csak olyan áron, hogy Von Millert el kell engedni. Annyit meg már nem ért. Ha lett volna 40 milla a sapka alatt, akkor biztos vagyok benne, hogy Osweiler ma is denveri játékos lenne. De nem volt. A Houstonnak viszont volt, és nekik megérte megkockáztatni, mert mit veszíthetnek? Jó a rosterük, a Hoyer féle megoldást már kipróbálták, nem jött be. Hova előre? Várhatóan évekig nem húznak top5 környékén, mert ahhoz túl jók. Üljenek és várjanak, hátha behúznak egy Wilsont valahol sutyiban? Arra nincs értelme várni, mert ha nem sikerül, nem jutnak sehova, ha meg sikerül, az sikerülhet Osweilerrel együtt is. Legfeljebb akkor Osweiler padozik, és akkor 1 évig kurva drága QB ül a kispadon. Senkit nem fog érdekelni, ha a pályán közben egy tehetséges fiatal passzolgat - és nyer vele a csapat. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Érdekes cikk az nfl.comról, hogy mennyire is értékes a QB vagy mennyire túl értékelt.Nem azt mondom, hogy egyetértek vele, sem azt hogy nem, hanem egy olyan nézőpontból egy vélemény, amiből talán nincs minden oldalon 10.
Igazából ugyanezen logika mentén azt mondanám, h a QB pénzt egy ED-nek se kéne odaadni, hanem inkább supporting castra költeni, szóval nem arról van szó, h Elway feltalálta a spanyol viaszt, csak nem adott 7 kezdésre 18 milliót egy QB-nak, meg más QB-t se fizetett túl. Könnyen lehet h az eredmény őt igazolja majd, de ha Lynchből fr. QB lesz, akkor 4-5 év múlva meglepődnék ha nem nyílna ki a pénztárca.
Az a része viszont igaz lehet, h hiába fizetsz sokat egy középszar QB-nak, az attól még középszar marad cserébe nem tudsz elé egy olyan falat tenni ami megvédi, vagy olyan skillplayákat, akik kihúzzák a szarból amikor kell.
Szerkesztette: Black_Adder
több mint 9 éve
Keo is kapott 2 meccset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
No, megvolt az első preseason meccsünk hajnalban, de darabig néztem, de nem sikerült végig, részben az úszószámok, részben a fáradtság miatt...Gratu a meccshez. Első PS meccs volt, de ennél azért többet vártam volna magunktól. Az OL rettentő gyengén muzsikált nállunk, ami külön aggasztó, hogy az első sor is 2 sacket szedett be...A hosszú TD-nél a CB hatalmasat hibázott, Thomast nem lehet ennyire üresen hagyni. Lynch játéka nem volt rossz az első meccsén. ST megint hozta a formáját nállunk ( blokkolt FG) ... Lassan már megszokott hogy meccsek mennek el az ST miatt... Kihagyott FG-k , szar puntok, rendszeres büntik stb... Ezzel nagyon kéne kezdenünk valamit... Azt hittem jobbak leszünk kicsit...
Sanchez azt hozta, amit én vártam/gondoltam tőle, egy hosszú TD passz Bay-Bay-nek, amiben azért benne volt a CB hibája is, aki lelépett róla, de komoly pass rush ellenére dobta oda Sanchez elég pontosan a labdát, aztán meg jött egy totál hülye INT, ahol csak a WR-t nézte, a CB meg simán leolvasta és belépett a passz elé. Az INT előtt volt pár szép mozdulat Hillman-től és Fowler-től. Kapott még egy drive-ot, abba egy incomplete és egy rövid passz fért bele, 3&out...
Utána jött Siemian az 50-ről indulva, egymás után dobott három 7 yard-ost Latimer-nek, aztán egy szép hosszút az endzone-ba Fowler-nek, aki el is kapta, csak kiverték a kezéből, majd ment ugyanoda még egy Taylor-nak, ami nem volt annyira pontos, így jött a FG, amit McManus simán bevágott...
Kb. eddig láttam, a többit már csak kapcsolgatva, illetve utólag a statisztikákból és videókból tudom összerakni.
Siemian nem mozgott rosszul, remélem következő meccsen ő kezd, hogy a kezdő WR sorral is láthassuk, mit tud, egyáltalán nem lefutott az a QB verseny még.
Amit meg láttam Lynch-től, az nem tűnt rossznak első meccsen, sokat szorongatja még a labdát, ezért benyelt pár rövid sack-et, de a keze jó és ha menekül, akkor abban is jó. Persze ez mind 3rd string emberekkel és ellen, szóval még sokat nem lehet persze ebből levonni, de a 6/7 74 yard első meccsen nem rossz és még egy 21 yard-ost el is vettek egy OL durvaságért.
A védelemre sok szót nem érdemes vesztegetni, még tartalékosan is nagyon jók voltak, mindegyik sor hozta, amit kellett, a playcall nagyon jó volt ismét, Wade papa még mindig ott van a toppon. Mondjuk ami volt INT nálunk, az inkább mák volt, a WR kezei közt ment át a labda és úgy került Doss-hoz, de egyébként totál üresen volt a WR 3&21-nél, meg is lett volna a 1st down, ha elkapja, ilyenekre figyelni kéne...
A ST is érdekesnek tűnik, McManus 2/3, de a második találatnál is rezgett a léc, a harmadik rúgásnál meg a pózna. A punter verseny se lefutott még, elég hasonló teljesítményt hozott a két srác, eddig így Dixon-nak állhat a zászló az anyagiak miatt. Ugyanilyen szoros a returner battle is, érdekes lesz, hogy az hogyan alakul...
StormST
több mint 9 éve
No, megvolt az első preseason meccsünk hajnalban, de darabig néztem, de nem sikerült végig, részben az úszószámok, részben a fáradtság miatt...Sanchez azt hozta, amit én vártam/gondoltam tőle, egy hosszú TD passz Bay-Bay-nek, amiben azért benne volt a CB hibája is, aki lelépett róla, de komoly pass rush ellenére dobta oda Sanchez elég pontosan a labdát, aztán meg jött egy totál hülye INT, ahol csak a WR-t nézte, a CB meg simán leolvasta és belépett a passz elé. Az INT előtt volt pár szép mozdulat Hillman-től és Fowler-től. Kapott még egy drive-ot, abba egy incomplete és egy rövid passz fért bele, 3&out...
Utána jött Siemian az 50-ről indulva, egymás után dobott három 7 yard-ost Latimer-nek, aztán egy szép hosszút az endzone-ba Fowler-nek, aki el is kapta, csak kiverték a kezéből, majd ment ugyanoda még egy Taylor-nak, ami nem volt annyira pontos, így jött a FG, amit McManus simán bevágott...
Kb. eddig láttam, a többit már csak kapcsolgatva, illetve utólag a statisztikákból és videókból tudom összerakni.
Siemian nem mozgott rosszul, remélem következő meccsen ő kezd, hogy a kezdő WR sorral is láthassuk, mit tud, egyáltalán nem lefutott az a QB verseny még.
Amit meg láttam Lynch-től, az nem tűnt rossznak első meccsen, sokat szorongatja még a labdát, ezért benyelt pár rövid sack-et, de a keze jó és ha menekül, akkor abban is jó. Persze ez mind 3rd string emberekkel és ellen, szóval még sokat nem lehet persze ebből levonni, de a 6/7 74 yard első meccsen nem rossz és még egy 21 yard-ost el is vettek egy OL durvaságért.
A védelemre sok szót nem érdemes vesztegetni, még tartalékosan is nagyon jók voltak, mindegyik sor hozta, amit kellett, a playcall nagyon jó volt ismét, Wade papa még mindig ott van a toppon. Mondjuk ami volt INT nálunk, az inkább mák volt, a WR kezei közt ment át a labda és úgy került Doss-hoz, de egyébként totál üresen volt a WR 3&21-nél, meg is lett volna a 1st down, ha elkapja, ilyenekre figyelni kéne...
A ST is érdekesnek tűnik, McManus 2/3, de a második találatnál is rezgett a léc, a harmadik rúgásnál meg a pózna. A punter verseny se lefutott még, elég hasonló teljesítményt hozott a két srác, eddig így Dixon-nak állhat a zászló az anyagiak miatt. Ugyanilyen szoros a returner battle is, érdekes lesz, hogy az hogyan alakul...

több mint 9 éve
Látszik, hogy frissen jött Broncos drukker vagy, ha itt lettél volna akkor is már, akkor emlékeznél:Az a ligának nem jelent semmit, már elég sok játékost eltiltottak visszavont feljelentések és tisztázott vádak után is, Goodell úgy áll hozzá, hogy aki rossz fényt vet a ligára, annak bűnhődnie kell, akkor is, ha valójában kiderül, hogy nem is csinált semmit...Mondjál egy példát ilyesmire, nekem egy se jut eszembe. (A Brady sztorit vegyük ki, az szvsz többről szólt, mint Goodell és az önkénye.)
StormST
peterk2005
Egyébként ebből végül csak 1 meccs lett, de az eltiltás megvolt...

több mint 9 éve
Tényleg, ezt hogy felejthettem el. 😊 (Szerintem jól emlékszel.)Roethlisbergernek volt pár éve egy nemierőszakos ügye ha jól emlékszem. Felmentették őt a bíróságon, mégis eltiltották.Az a ligának nem jelent semmit, már elég sok játékost eltiltottak visszavont feljelentések és tisztázott vádak után is, Goodell úgy áll hozzá, hogy aki rossz fényt vet a ligára, annak bűnhődnie kell, akkor is, ha valójában kiderül, hogy nem is csinált semmit...Mondjál egy példát ilyesmire, nekem egy se jut eszembe. (A Brady sztorit vegyük ki, az szvsz többről szólt, mint Goodell és az önkénye.)
StormST
peterk2005
Remélem jól emlékszem, nem néztem utána
Black_Adder
Akkor Roby felkészül 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Roethlisbergernek volt pár éve egy nemierőszakos ügye ha jól emlékszem. Felmentették őt a bíróságon, mégis eltiltották.Az a ligának nem jelent semmit, már elég sok játékost eltiltottak visszavont feljelentések és tisztázott vádak után is, Goodell úgy áll hozzá, hogy aki rossz fényt vet a ligára, annak bűnhődnie kell, akkor is, ha valójában kiderül, hogy nem is csinált semmit...Mondjál egy példát ilyesmire, nekem egy se jut eszembe. (A Brady sztorit vegyük ki, az szvsz többről szólt, mint Goodell és az önkénye.)
StormST
peterk2005
Remélem jól emlékszem, nem néztem utána
több mint 9 éve
Az a ligának nem jelent semmit, már elég sok játékost eltiltottak visszavont feljelentések és tisztázott vádak után is, Goodell úgy áll hozzá, hogy aki rossz fényt vet a ligára, annak bűnhődnie kell, akkor is, ha valójában kiderül, hogy nem is csinált semmit...Mondjál egy példát ilyesmire, nekem egy se jut eszembe. (A Brady sztorit vegyük ki, az szvsz többről szólt, mint Goodell és az önkénye.)
StormST