Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Siemian kezd a Rams ellen
StormST
Ez jelentéstartalommal bír

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
StormST Denver Broncos 12 842 — SB 50 Champion @ Grund
Siemian kezd a Rams ellen és mindhárom QB kb. ugyanannyit fog játszani, de azt még nem tudja Kubes, hogy Lynch vagy Sanchez lesz-e a második. A Week 1-es kezdőt pedig szeptember 1 előtt be akarja jelenteni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
CJ #1
Booker #2
Hillman és Bibbs fej-fej mellett a DC-n. Hillman se nagyon drága, de egy holtversenyt eldönthet a kevés pénz is.
Janovich rostert foghat FB-ként, és akkor lehet hogy csak 3 RB marad.

Tavaly 3 RB-vel vágtunk neki a szezonnak. És Juwannak volt összesen 18 futása, meg 9× volt passz célpontja.

Hillman esélyeihez (máshol) hozzátartozik, hogy hónapokig nem kellett senkinek se az FAn, ezen 1-2 sérülés segíthet, viszont tavaly a legjobb formában volt a TC-n ehhez képest lett olyan szezonja, ami után nem kapkodtak érte (amúgy elfogadható teljesítményt nyújtott), most ettől eddig messze elmarad...

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Egy-kettő hely, lap, ember pletykálja, hogy Hillman kereshet új munka után ugyanis nem fog beférni az 53-ba. Szerintetek?
Coolearie
Hát, ha Booker úgy alakul, ahogy eddig tűnik, akkor Hillman csak 3rd RB lehet, ahhoz meg lehet drága lesz egy kicsit, arra elég lehet Bibbs is simán...

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Egy-kettő hely, lap, ember pletykálja, hogy Hillman kereshet új munka után ugyanis nem fog beférni az 53-ba. Szerintetek?
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat. Az alapján kifejezetten korainak érezném Lynchet a kezdő közelébe engedni.
Pontatlan és tanácstalan. Bár én az első TD-je előtt is fogtam a fejem, hogy mit csinál, de improvizációra nem lehet építeni.
Simiannem az INT nagyon csira dobás volt, de a többi rendben volt. Az az érdekes, hogy ő a megbízhatóbb irányító, és Sanchez az, aki nagyobb dolgokra képes, de többet hibázik. Én pont fordítottra számítottam. A kérdés csak az, hogy Kubiaknak melyik kell a nagyobb lehetőség nagyobb kockázattal (Sanchez) vagy a megbízhatóbb, de kevésbé veszélyes (az ellenfélre is, Siemian). Lynch szerintem csak akkor rúg labdába, ha nagyon nem megy az offense.
Black_Adder
Én pont ezt vártam Sanchez-től, szép dolgok és sok eladott labda, ez volt nála eddig is a trend és nem gondoltam, hogy pont most fog megváltozni... 😛

Lynch-et meg szerintem nem szabad bedobni még komolyabban, az utolsó PS meccset megkapja majd, az elég kell legyen erre az évre, jövő nyáron kell neki a kezdő posztért harcolni, nem most, addig tanuljon és szokja a légkört, neki most az a dolga...

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 877
Szancsó hasonlót produkált, jó kezdés, aztán 2 fumble, az első kifejezetten csúnya volt (szembe futva a védővel veszítette el a labdát, nem hátulról ütötték ki.)
peterk2005
Nézd a jó oldalát, legalább nem teljes sebességgel futott a saját falembere seggébe. #fejlődés
több mint 9 éve
Nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat. Az alapján kifejezetten korainak érezném Lynchet a kezdő közelébe engedni.
Pontatlan és tanácstalan. Bár én az első TD-je előtt is fogtam a fejem, hogy mit csinál, de improvizációra nem lehet építeni.
Simiannem az INT nagyon csira dobás volt, de a többi rendben volt. Az az érdekes, hogy ő a megbízhatóbb irányító, és Sanchez az, aki nagyobb dolgokra képes, de többet hibázik. Én pont fordítottra számítottam. A kérdés csak az, hogy Kubiaknak melyik kell a nagyobb lehetőség nagyobb kockázattal (Sanchez) vagy a megbízhatóbb, de kevésbé veszélyes (az ellenfélre is, Siemian). Lynch szerintem csak akkor rúg labdába, ha nagyon nem megy az offense.

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Henry Melton DE/DT érkezett, korábban volt Pro Bowler szezonja, azóta megsérült és kétszer váltott csapatot.
Ha egészséges tudna maradni (és újra formába lendülni), akkor kifejezetten jó kukázásnak számítana.

A kintiek nagy része már most kezdőbe követeli Lynchet, legalább egy edzőmeccs erejéig...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 820 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem írt még senki, akkor pár szót levések azoknak akik nem látták a meccset. Siemian kezdett, aztán Szancsó, Lynch pedig megkapta a 2. félidőt. Siemian jól kezdett, aztán dobott egy elég buta INT-et, Szancsó hasonlót produkált, jó kezdés, aztán 2 fumble, az első kifejezetten csúnya volt (szembe futva a védővel veszítette el a labdát, nem hátulról ütötték ki).

Lynch érdekelt leginkább. Nos, szerintem jobban néz ki most, mint Osweiler nézett ki ilyenkor az első évében. Persze, minden relatív, Osweiler akkoriban a totális reménytelenségnek tűnt számomra, ehhez viszonyítok 😀 És azért Oszinak egy Manning féle offense-ben kellett bemutatkoznia, Lynchnek pedig a jóval QB barátabb Kubiak félében, szóval egyelőre ebből messze menő következtetést nem vonnék le. Csak az egészen alapokat nézve, a kar-ereje neki is átlagon felüli, és úgy érzem talán kicsit pontosabban dob, mint Osweiler dobott. Jól vezeti az elkapót, és ezt kimozgásból is tudja. A dobó mozdulata is magasabbról indul, ami szintén előny lehet (főleg, hogy magas is). Feltéve, ha bele tud normálisan állni a dobásba. És itt van az, ami feltűnt: a lábmunkája első látásra borzasztó. 😊 Nem a mozgékonyságra gondolok, az megvan, elég gyors, jól is lép el a nyomás elől - ezt a főiskolán volt módja megtanulni -, hanem ahogy hátra lép, snap után. Lényegében folyamatosan ki van esve az egyensúlyból, nincs hátsó támasza. Ezért zsebből is csak úgy tud dobni (pontosan), hogy bele kell lépnie. Amint nem tud belelépni, azonnal megy a labda minden felé. Le kell ültetni egy Manning film elé - lehetőleg nem az utolsó évi elé, amikor az öregnek már szintén bele kellett minden dobásba lépnie, de nem az egyensúlyhiány, hanem a teljesen elpunnyadt karja miatt -, aztán kizavarni a pályára, hogy szögdécseljen, sasszézzon összekötött térdekkel pár hónapot. Az talán helyre rakja 😀 Ha annyit sikerül elérni, hogy a zsebben hátralépve állandó hátsó lábi egyensúlyban van, akkor az elsővel már elég kitámasztania, nem kell bele is lépnie, már az is sokat segítene.

Az olyasmit, hogy pre-snap olvasása a védelemnek, stb. nem is néztem, egyrészt túl vanilla még ilyenkor minden másrészt nem is hiszem, hogy lehetne mit nézni. Igazából Siemiannál és Sancsónál sincs 😊 Még annyit, hogy egyetlen egy passzánál nem láttam a sisakját ellenoldalra elmozdulni, ergó első célpontokat dob egyelőre. Hogy tud(na)-e végigmenni egy rendes NFL 1-2-3-4 célponton, azt nem tudom, de vannak kétségeim... Szóval idén kétlem, hogy ő vinné a csapatot Superbowl-ba. 😀 Viszont nem reménytelen a srác, ha képes tanulni. Kubiak QB volt, reméljük ez a tény segítségére lesz.

A többiekről csak röviden: C.J. kezdett, és a tavalyi előszezonhoz képest kifejezetten jól fest. Booker is tetszett, határozott volt, kb. hasonlóan nézett ki, mint ami annak idején C.J.-nél is megtetszett: hogy contactnál nem egy Hillman, aki contactnál lényegében falnak fut, hanem tud contact utáni yardokat nyerni. Virgil Green kifejezetten jól mutatott, de ebben reménykedtünk is. Az elkapóknál semmi extra, amit kellett nagyjából elkaptak, ennyi. A Taylor nevű srác pedig tényleg ígéretesen néz ki, én most láttam először pályán. Védelmi oldalon az első sor csinált 1 v 2 db 3 and out-ot, aztán elkezdődött a variálás, onnantól egyre kevésbé tudtam követni, hogy ki kicsoda.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
15 fiatal Bronco, akikre figyelni kell
 www.denverbroncos.com/news-and-blogs/article-1/Fifteen-young-Broncos-who-took-steps-forward-during-training-camp/635c16df-f571-408b-89df-d2e56703a71a

Vance Walker -> IR
Manasseh Garner TE a helyén a rosteren

több mint 9 éve
Von Miller Madden reklámja büntet

több mint 9 éve
xrace77 Denver Broncos 4 716
Siemian lesz a kezdő QB a 49ers ellen (másfél negyedet kap), Sanchez (1.5), majd Lynch (4. negyed).
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Érdekességnek, Von Miller at Home:
 www.si.com/nfl/photo/2016/08/16/von-miller-home
Általános Doktor
Hol van a csirkeól?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Általános Doktor
Azzal az aláírt Bailey mezzel a falán még egy piros pontot kapott nálam 😉

Egyébként meg... Ha nem érdemelné meg annyira, akkor elküldeném a fenébe ezért a lakásért... 😀

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 163 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Közben Wolfe bokája kificamodott a 49ers-el közös edzésen, rá tudott lépni, de úgy kellett letámogatni a pályáról. Már csak az kéne, hogy Walker kiesése után ő is kiszálljon...

több mint 9 éve
Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...

Egy kicsit reménykedtem abban, hogy azzal ha SBt nyerünk egy kicsit talán észreveszik a korábbi Bronco-kat is. Elég naív gondolat volt. Az egyetlen kérdés, h Bailey játszott-e annyit Washingtonban, hogy arra beválasszák majd vmikor...
Black_Adder
Bailey a Skinsben is kiraly volt, gyakorlatilag kezdetektol mint egyik legjobb tartottak szamon. Be fog jutni.
ulpianus
A gond az, hogy keveset játszott a Skins-ben és nálunk túl sokat ahhoz, hogy bekerüljön hamar. Meglepne, ha megkapná az őt megillető 1st ballot bejutást...

több mint 9 éve
Nekem semmi bajom azzal ha JJ-t beválasztják, de Bowlen kihagyása azért fáj különösen, mert jövőre talán még lett volna olyan állapotban, hogy ezt fel is fogja. 2 év múlva ki tudja mire fog emlékezni abból, ami miatt beválasztanák, vagy életben lesz-e még egyáltalán...

Egy kicsit reménykedtem abban, hogy azzal ha SBt nyerünk egy kicsit talán észreveszik a korábbi Bronco-kat is. Elég naív gondolat volt. Az egyetlen kérdés, h Bailey játszott-e annyit Washingtonban, hogy arra beválasszák majd vmikor...
Black_Adder
Tőlem menjen be Jones, csak ne Bowlen előtt, főleg SB győzelem évében és Pat állapotának ismeretében...

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Black_Adder
Bailey a Skinsben is kiraly volt, gyakorlatilag kezdetektol mint egyik legjobb tartottak szamon. Be fog jutni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Bowlen kihagyása gyalázat, az ütemezést elnézve 2030 előtt nem fog beérni a HoF-be, de persze Jerry "csilliárdokat költök, de 20 éve nem nyerek semmit" Jones mehet be...

Minden évben azt hiszem, hogy már nem tud undorítóbb lenni a számomra az egész HoF cirkusz, de aztán mindig rájövök, hogy mindig van hely lefelé...

több mint 9 éve
Robert Klemko összefoglalja a TC helyzetet
 mmqb.si.com/mmqb/2016/08/16/denver-broncos-nfl-training-camp-report
Aki végig kísérte a történéseket, annak talán nem sok újdonság van benne, de aki eddig nem követte, annak jó összefoglaló

Továbbra sincs döntés QB sorrendben, de a 2. PS meccs után lehet h lesz. Lehet h Siemian kezd azon a bizonyos 2. PS meccsen.
Közben Ware közel a visszatéréshez, Miller és Okung pedig várhatóan már játszani is fog szombaton.

Pat Bowlent továbbra se tartják méltónak, hogy egyáltalán szóba kerülhessen mint lehetséges HOFer
Amióta ő az elnök a Broncosnak van a legtöbb győzelme és a Pats mögött a 2. legtöbb PO gyözelme (nem néztem utána, fejből, de így emlékszem rá tavalyról), 7 SB részvétel a neve mellett, who cares?

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 9 éve
Fowler még nem nagy gond, Latimer jó volt múlthéten, és van sok hasonló szintű WR, de Vance, Ő lett volna a kezdő Malik helyén.

A távozó nagy nevekkel igazából nem a kezdő lett jelentősen gyengébb, hanem a depth, mert akik a kezdő szintű cseréket jelentették azok most kezdők. És akkor ha most kezd el kihullani DE vagy ILB, jöhet a fejvakarás.

Most jön Gotsis, ő azért 2nd round pick volt, benne tudok hinni, de ha ő is kidől és jön Crick vagy Winn? Peko kapott kis hypeot TC alatt, de ő inkább NT...
Black_Adder
Peko DE-t nyomott a Bears ellen és volt pár szép megmozdulása, persze jó lenne látni, hogy kezdők ellen mire jó...

több mint 9 éve
Fowler még nem nagy gond, Latimer jó volt múlthéten, és van sok hasonló szintű WR, de Vance, Ő lett volna a kezdő Malik helyén.

A távozó nagy nevekkel igazából nem a kezdő lett jelentősen gyengébb, hanem a depth, mert akik a kezdő szintű cseréket jelentették azok most kezdők. És akkor ha most kezd el kihullani DE vagy ILB, jöhet a fejvakarás.

Most jön Gotsis, ő azért 2nd round pick volt, benne tudok hinni, de ha ő is kidől és jön Crick vagy Winn? Peko kapott kis hypeot TC alatt, de ő inkább NT...