Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 9 éve
Az öreg meg otthon ül egy pohár Budweiserrel a kezében a tv előtt. Azért hiányzik, nahh... 😊 Mégis csak nyugodtabb lennék, ha ma ő vezetné ki a srácokat a gyepre...
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 9 éve
Tebow visszatért!! Csak nem az nflbe
(•_•)
( •_•)>⌐■-■
(⌐■_■)
YEEEEEEEAAAAAHHHHHHH
több mint 9 éve
Nfl.com szerint most eloszor lathatjuk az "igazi" Kubiak tamadosort. Kivancsi vagyok. Remelem behuzzatok 😊
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2016/09/08/20-million-fully-guaranteed-for-emmanuel-sanders/2016: 13,25 garantált
2017: 6,75 garantált
2018: 8,25, ebből 6,9 garantált sérülés ellen az 5. liganaptól
2019: 10,25 nem garantált
Tipikus nagyon jó Elway-féle deal, idén belefér, utána két év olcsó, mindegy, hogy garantált, 2019-ben meg vagy elengedjük, vagy restructure... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 9 éve
Még nincsenek fent a számok a spotrac/overthecap-on, így tippelek: Szerintem az idei 5.6 millióját garantálttá alakították, plusz a következő két évi alapfizuja sérülésre garantált. És kaphatott valami aláírási pénzt is, ami capben eloszlik 3 évre, ez is garantáltban jelenik meg, így csak a 3. évi alapfizu ami nem garantáltként könyvelt. Kíváncsi vagyok mennyire lőttem telibe v. mellé....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Szerintem elég olcsón megúsztuk 😊És szerintem elmondta Elway, hogy mire készül az idei utáni két évben, és hogy érdemes lesz itt játszani... 😊
StormST
több mint 9 éve
Szerintem elég olcsón megúsztuk 😊

több mint 9 éve
Meglett a helye a Colquitt, Buttfumble elküldéséből spórolt pénznek. Jó helyre került 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
az a baj h nálam is max +2 ember fér el 😀mondanám hogy a nyitó meccset is nézzük közösen 😀Hát, azt max fórumosan látom megoldhatónak, hajnali 2:30-kor nem sok helyen lehet összeülni, max valakinél, de én 37 nm-re túl sok embert nem tudnék befogadni... 😀
Negritis
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
mondanám hogy a nyitó meccset is nézzük közösen 😀Hát, azt max fórumosan látom megoldhatónak, hajnali 2:30-kor nem sok helyen lehet összeülni, max valakinél, de én 37 nm-re túl sok embert nem tudnék befogadni... 😀
Negritis

több mint 9 éve
mondanám hogy a nyitó meccset is nézzük közösen 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nagyon jól néz ki a cucc, lehet egyébként rendelni belőle a balszerencsés veszteseknek? 😊Hát köszi. És művészpapíron sokkal jobban mutat majd ám. De egy apróság hiányzik róla, az ágaskodó fehér lovacska a stadion tetején, ezt most vettem észre. Ezen még javítunk. 😊
Aztán nem ám kihúzol a listából, mint potenciális vásárlót! 😀
StormST
Szívem szerint minden itt irogatónak (és csak olvasónak is) adnék egyet azért az éjszakáért és az érzésért, amit átéltünk közösen, ki a nyolcban, ki távolabb, de lélekben együtt.
Szóval előbb lássuk meg mit hoz a vak szerencse, minden továbbiról utána okoskodunk.
Sokat köszönhetek, elsősorban Blacknek és neked. Évekig olvastalak benneteket, meg másokat is, akik eltűntek, és itt tanultam a legtöbb amerikai focit (van még mit) és Broncost. Ezért is gondoltam, hogy szeretnék valamit visszaadni. És ezért is örültem, hogy a Colquitt-drámát okosan rendeztétek legutóbb. 😊
több mint 9 éve
Nagyon jól néz ki a cucc, lehet egyébként rendelni belőle a balszerencsés veszteseknek? 😊Aztán nem ám kihúzol a listából, mint potenciális vásárlót! 😀

több mint 9 éve
kepfeltoltes.hu/view/160907/DenverBroncos_MileHighStadium_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 9 éve
Szerintem keress valami free fotófeltöltő oldalt, simán nem fogod tudni berakni a gépedről. 😊Nos, a csapat kész.Oké. És akkor most adj egy tippet, hogy csatolok fotót a poszthoz...
Nyakunkon a bajnokság.
Nekem pedig volt egy fogadalmam a Super Bowl előtt.
Ha nyerünk, kisorsolok az itt közösséget alkotó Broncos hívők között a szezonnyitó mérkőzés előtt három darab művésznyomatot, amely a legendás Mile High Stadionunkat ábrázolja, és amely Kovács Lehel illusztrátor barátom alkotása. (kolehel.com). Lehel rajzolt egy sorozatot, amely a világ leghíresebb futball és amerikaifutball stadionjait mutatja meg, köztük a mérföldmagasat a kedvemért is. Tehát kedves "Broncos lóffejjel" irogató fórumozótársaim, ha örülnél egy kortárs grafikusművész rajzának, egyéb dolgod nincs, mint lájkolni ezt a posztot, és a csütörtöki mérkőzés előtt kisorsolom köztetek, kik kapják meg a Super Bowl-győzelem emlékére a Mile High Stadion naív megfogalmazását. 😊
/Users/Zalan/Desktop/DenverBroncos_MileHighStadium.jpg
Zalán
Zalán

több mint 9 éve
Lájkoltalak azonnal, szeretem az ilyesmiket, ez még ráadásul irodába is passzolna 😊 Csatorlni nem tudsz. A képet rakd fel valami képfeltöltő oldalra. (pl. kepfeltoltes.hu. Ha ide töltöd, itt feltöltés után több linket is kidob neked majd, bármelyik [.img] kezdetű jó.)
És persze köszönjük 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 9 éve
Nos, a csapat kész.Oké. És akkor most adj egy tippet, hogy csatolok fotót a poszthoz...
Nyakunkon a bajnokság.
Ha nyerünk, kisorsolok az itt közösséget alkotó Broncos hívők között a szezonnyitó mérkőzés előtt három darab művésznyomatot, amely a legendás Mile High Stadionunkat ábrázolja, és amely Kovács Lehel illusztrátor barátom alkotása. (kolehel.com). Lehel rajzolt egy sorozatot, amely a világ leghíresebb futball és amerikaifutball stadionjait mutatja meg, köztük a mérföldmagasat a kedvemért is. Tehát kedves "Broncos lóffejjel" irogató fórumozótársaim, ha örülnél egy kortárs grafikusművész rajzának, egyéb dolgod nincs, mint lájkolni ezt a posztot, és a csütörtöki mérkőzés előtt kisorsolom köztetek, kik kapják meg a Super Bowl-győzelem emlékére a Mile High Stadion naív megfogalmazását. 😊
/Users/Zalan/Desktop/DenverBroncos_MileHighStadium.jpg
Zalán
több mint 9 éve
Nos, a csapat kész. Nyakunkon a bajnokság.
kepfeltoltes.hu/view/160907/DenverBroncos_MileHighStadium_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: Zalán
több mint 9 éve
Kubes szerint Ware készen áll a szezonra, de csak limitált snap-et fog kapni első meccsen, nem akarják egyből túlterhelni. Heuerman és Fowler nem edz még, így ők valószínűleg nem játszanak majd a Panthers ellen...

több mint 9 éve
Nincs még hivatalos infó a szerződéséről, vagy csak én nem találtam meg. 😊1,7 millió. Amit mi kínáltunk neki az 1,6 (+ a 750 000, ami így is övé).
StormST
Szóval egy százassal jobban járt pénzügyileg bár valószínűleg (nagyon remélem) itt kevesebbszer kellett volna rúgnia érte.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Kyle Kragen LB a 9. PS játékos, állítólag Kalif Raymond WR-t akarjuk 10-nek.Ahogy várható volt Raymond jött is 10-nek.
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 9 éve
Megvannak a kapitányok, semmi meglepő:O: Bay Bay
D: Ware
ST: Webster

több mint 9 éve
Kyle Kragen LB a 9. PS játékos, állítólag Kalif Raymond WR-t akarjuk 10-nek.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'